تمامیت ارضی ایران خدشه ناپذیر است

احزاب و نهادهای سیاسی

هموطنان میهن دوست، آگاهید که (در۲۷ شهريور ۱۴۰۲) آقای عبدالله مهتدی دبیرکل کومله (سازمان کردستان حزب کمونیست ایران) در مصاحبه ای با بی بی سی اذعان می کند که در یک جلسه محرمانه گفته است که" ما به دنبال فدرالیسم کردن ایران و استقلال کردستان هستیم و ...

راهی جز فعالیت مسلحانه در ایران نداریم! در جنبش ژینا تمام نیروهای کومله در تظاهرات بودند و سازماندهی می‌کردند! ما باید مُهر خودمان را بر حوادث آینده سیاسی ایران بزنیم".
این سخنان ادعاهایی گزاف و بی‌بنیادی هستند که با حذف صد‌ها شهید جنبش مهسا و نادیده گرفتن هزاران مجروح در تمامی نقاط ایران زمین و تنها به قصد توجیه تلاش برای تجزیه ایران و سهم خواهی بیان می شود. باید گفت که این برنامه و خواستن سهم ویژه و ادعای خودمختاری و سپس تجزیه ایران همواره از برنامه‌های این گروه و گروه‌های مسلح مشابه بوده است.

از سوی دیگر، آقای خالد عزیزی سخنگوی حزب دموکرات کردستان ایران (در کوردکانال ۱۵ بهمن۱۴۰۳) بر همان طبل جدایی طلبانه کوفته و می گوید: "کوردها در آیندە حق دارند بگویند که بعداز این همه استعداد و آمادگی برای آلترناتیو(شدن)، توافق و حتی ادارە مشترک ایران و ...، اگر در داخل ایران به حق و حقوقمان اعتراف نشود، این ملت حق دارد راههای دیگری را برای تحقق مطالبات خویش مطرح کند".

هم میهنان آزاده،
به راستی این آقایان این همه خط و نشان را برای که می کشند؟ برای دختران و پسران شجاع تهرانی، سیستانی و بلوچستانی و یا خوزستانی و گیلانی و یا مازندرانی؟ برای جانباختگان زاهدان یا کشته شدگان ماهشهر؟ و یا برای دیگر مبارزانی که در همه شهرهای ایران جان بر کف به خیابان آمدند و هفته‌ها با نیروهای سرکوبگر و آدمکش جمهوری اسلامی تن به تن جنگیدند و صدای حق طلبی و آزادی خواهی ملت ایران را به همه دنیا رساندند؟ کسی منکر این نیست که پس از آغاز تظاهرات تهران از جلوی بیمارستانی که مهسا امینی در آن بستری شد و سپس فوت کرد، از سقز(زادگاه ژینا) نیز در کردستان جنبشی آغاز شد که موجودیت جمهوری اسلامی را سخت به خطر انداخت، جنبشی که به همت زنان مبارز ایران هنوز هم در اشکالی دیگر ادامه دارد و جمهوری اسلامی را آشکارا مجبور به عقب نشینی کرده است. 

جبهه ملی ایران- اروپا و سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور برای هیچ ٬٬ملتی٬٬ جز تنها ملت موجود در کشور ایران حق ویژه ای قائل نیست. همه آحاد و اقشار دارای حقوق شهروندی برابرند. برای این مهم نیازی به ٬٬اعترافی٬٬ نیست. خط قرمز ما ملت واحد ایران و تمامیت ارضی و یکپارچگی سرزمینیی آن است. از دید ما بنیاد های ایران آینده یک جمهوری سکولار بر اساس حقوق بشر، آزادی، دموکراسی در ایران زمین، کثرت گرایی و با مشارکت تمامی ایرانیان به دور از هر گونه تبعیض و امتیاز و سهم خواهی شکل خواهد گرفت.

پاینده ایران
سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور
جبهه ملی ایران- اروپا 
۱۹ بهمن ۱۴۰۳ برابر با ٧ فوریه ۲۰۲۵