چکیده: نبرد صنف روشنفکر جنبش دموکراسی خواهی با "دیو ایدئولوژی ها" بخشی از پروژه پرورش و بقای یکی ازآن ها- یعنی ایدئولوژی طبقه حاکم و وحشت پراکنی علیه جنبش کمونیستی زیر نقاب مخالفت با "ایدئولوژی" ها است. هدف این پروژه خودی نشان دادن هر ایده ای است که با وضع موجود سازگار بوده و دشمنی با هر ایده ای است که مخالف وضع موجود باشد.
سلام زیجی :مبارزه اقتصادی طبقه کارگر، سوسیالیستی یا رفرمیستی؟
از نظر ما به عنوان یک حزب سوسیالیستی وهمچنین از نظر جنبش سوسیالیستی طبقه کارگر مبارزه اقتصادی طبقه کارگر یک رکن مهم مبارزه طبقاتی و عرصه سرنوشت سازی برای پیشروی جنبش ما محسوب میگردد. یک جنبش رادیکال کارگری با استراتژی سرنگونی دولت و طبقه حاکمه و همینطور یک حزب کمونیستی و کارگری نیز، اگر حزب آن طبقه باشد، و استراتژی و هدفش سرنگونی جمهوری اسلامی و به زیر کشیدن طبقه حاکمه و پایان دادن به استثمار وحشیانه ی دولت و طبقه حاکمه است، نمیتواند به مبارزه اقتصادی طبقه لاقید باشد!
منیر شفیق: "چرا فلسطینیها طرح دولت فلسطین در ساحل غربی و بخش عزه را رد میکنند ؟"
توضیح: مقاله پیش رو از منیر شفیق، یکی از کادرهای مارکسیست-لنینیست جبهه الفتح می باشد که با توجه به ارتباط مبارزاتی بین نیروهای مارکسیست- لنینیست در جنبش مقاومت خلق فلسطین با انقلابیون ایران، اولین بار به زبان فارسی در ارگان سازمان چریکهای فدائی خلق ایران ("نبرد خلق" شماره 3) به تاریخ خرداد 1353 درج شده است. امروز که برخی از بزرگترین دشمنان خلق فلسطین یعنی امپریالیستها و به تبع از آنها نیرهای سازشکار یک بار دیگر "راه حل" ورشکسته "دو دولت" را پیش کشیده اند،
ایرج فرزاد: حجاب بانان و صف آرائی نیروی کار و سرمایه
معرفی اوباش حجاب بان، گرچه در ظاهر، نشان از شکست رژیم اسلامی در تحمیل اختناق حجاب است، اما حکایت از یک پیام حساب شده به دوایر غرب است. که “اسلام” با بلند شدن هر صدای اعتراض، هر اندازه پیوسته و گسترده، “صدای انقلاب” را نمیشنود. که رژیم اسلامی حتی برای روزهای کفن و دفن، هیچ میدانی را برای میدانداری “کمونیستها” و نیروهای پیشرو، خالی نمیگذارد.
مصاحبه رادیو نینا با آذر مدرسی - آینده بشریت در سایه نسل کشی مردم فلسطین
آسو سهامی: گرمترین سلام های ما را پذیرا باشید. بیننده و شنونده یکی دیگر از برنامه های نینا هستید. ماشین کشتار، راکت باران و بمباران دولت اسرائیل در حمایت آمریکا و اکثر دولتهای اروپایی در نوارغزه علیه مردم فلسطین به شدت ادامه دارد. امروز در نوارغزه هیچ جنبنده ای حتی کارکنان سازمان ملل، مدرسه، بیمارستان، خبرنگاران، و حتی آمبولانسها وغیره در امان نیستند. اسرائیل و دولتهای غربی و میدیای رسمی آنها می گویند که این مقابله با جریان تروریستی حماس است.
بهرام رحمانی: دستگیری مجدد تماج صالحی با ضرب و شتم شدید و یک مطلب دیگر
توماج صالحی که در سالهای اخیر با ترانههایش درباره مسائل اجتماعی و سیاسی به شهرت رسید و یکی از سرشناسترین حامیان اعتراضهای سراسری ۱۴۰۱ بود، آبان پارسال در روستای گِردبیشه، از توابع استان چهارمحال و بختیاری، بازداشت شده بود. توماج صالحی، خواننده رپ اعتراضی که به تازگی با قرار وثیقه از زندان آزاد شده بود، مجددا با خشونتآمیز به دست شماری از ماموران لباسشخصی مسلح حکومتی در شهر بابل خبر داد.
کامران پایدار: یگان ویژه با باطوم دیگراثرندارد!
اعتصاب چندین هزارنفره کارگران ذوب آهن اصفهان بی گمان نقطه عطفی درمبارزات جاری کارگران برای سرنگونی حکومت اسلامی سرمایه داران است.امروزیازدهم آذرهزاران نفرازکارگران بخشهای مختلف ذوب آهن دست به اعتصاب وتجمع دربرابردفترمدیریت وسرمایه داران زدند. خواست کارگران افزایش دستمزدها،اجرای طرح طبقه بندی مشاغل،همسان سازی دستمزدها بادیگرمراکزوصنایع فولادی و... است.
تقی روزبه: جنبش دادخواهی و ضرورت تلاش برای محاکمه «مقام امنیتی» در یک دادگاه بینالمللی
حال که پرویزثابتی همان «مقام امنیتی» معروف رژیم سابق و از مسئولان اصلی ساواک و همه کاره اداره سوم، پس از چندین دهه خود را آفتابی کرده و به روی صحنه آمده است و با وقاحت بی مانندی منکر هرگونه شکنجه شده و مدعی است که رؤسای ساواک زدن حتی یک سیلی به گوش افراددستگیر شده و تحت بازجوئی را ممنوع اعلام کرده بودند، و نیز با توجه به وجود مجموعه وسیعی از شواهد و مدارک غیرقابل انکار و نیز شمار قابل توجهی از بازماندگان زندانیان آن دوره که خود یا شخصا شکنجه شده و یا شاهدشکنجه های دیگران بوده اند،
حسین نوشآذر: عالیجناب مقابل شومینه
هفت ساعت مصاحبه شبکه رو به افول «من و تو» با پرویز ثابتی فقط با هدف سفیدشویی ساواک انجام نشده است. تخلیه جنبش از نیروهای مردمی و مصادره دستاوردهای مدنی ملت ایران و بازتولید نهادهای سرکوبگر هدف اصلیست. مصاحبه با پرویز ثابتی، رئیس اداره سوم ساواک و رئیس ساواک تهران که در پنج قسمت و در پنج شب پیاپی از شبکه «من و تو» پخش شد، حرف تازهای نداشت و به یک معنا تکرار مکرر گفتههای او در «دامگه حادثه» بود که در سال ۱۳۹۰ در مصاحبه با عرفان قانعیفرد در شرکت کتاب در لسآنجلس آمریکا منتشر شده بود.
امان کفا: حل مسئله فلسطین، طرح ها و بشریت متمدن
جنایات اسرائیل و کشتار مردم بی سرپناه در فلسطین همچنان ادامه دارد و دولت ها و سازمان ملل، همراه تمام شاخه های منطقه ای و سراسری آن، نشان داده اند که زندگی میلیون ها انسان، به جرم فلسطینی بودن شان، ارزشی نداشته و ندارد. مردم متمدن دنیا که با حضور وسیع خود و با انواع ابتکارها در مقابل دولت ها و میدیای آن، به پا خواسته و فضای عمومی را آنچنان تحت تاثیر قرار داده اند و انگشت اتهام را نه تنها به سوی دولت اسرائیل، بلکه به سوی حکومت های آمریکا و اروپا، بعنوان شریک جرم این نسل کشی نشانه رفته اند.
صمد بهادری طولابی: دیوار موش دارد، موش هم گوش دارد!
بر اساس اسناد و شواهد امروز این حقیقت انکار ناپذیریست که در سال ۱۳۵۷ انقلاب مردم به دست کشورهای قدرتمند (امپریالیستها) به بیراهه کشانده شد و در نهایت با ترفندهای بسیار، ارتجاع مذهبی قدرت را در دست گرفت؛ و یا اینکه خیلی راه دور نرویم، همین سال گذشته و در اوج خیزش انقلابی ۱۴۰۱ همگی شاهد به آب و آتش زدن دولتهای مدافع دموکراسیای!!؟؟ (همان امپریالیستها) که منافع خود را در بقای جمهوری اسلامی میبینند، بودیم
عوسمانی حاجی مارف: لە ئۆکرانیاوە بۆ فەلەستین
ڕۆژئاواو ئەمریکا بۆ خزمەتکردنی بەرژەوەندیەکانیان، پێشوازی بێشەرمانەو تەواویان لە دەستدرێژی ئیسرائیل بۆ سەر غەززە کرد، بەمەش بزماری کوشندەیان لەو نەزمە جیهانیەی دوای کۆتایی بلۆکی ڕۆژهەڵات بانگەوازی بۆ دەکەن داکوتا، تەنانەت پێش شەڕی ئیسرائیل بۆ سەر غەززە، نەزمی ئێستای جیهانی بە سەرکردایەتی ئەمریکاو ڕۆژئاوا گەشتی داڕمانی خۆی دەستپێکردبوو.
خدامراد فولادی: « نه غزه، نه لبنان»، نه به تروریسم ِ اسلامی است
فرقه گرایان ِجاخوش کرده در« دموکراسی ِغربی » به شهروندان ِدموکراسی خواه ِایران ایراد می گیرند و اعتراض می کنند که چرا شعار ِ نه غزه، نه لبنان می دهند. این دار و دسته ها از آنجا که سالهاست خود در فضای باز ِدموکراسی و آزادی های سیاسی زنده گی می کنند یعنی: هم آزادی ِ بیان دارند، هم آزادی ِتجمع و تشکل دارند،هم آزادی ِچاپ وانتشار ِ کتاب و روزنامه دارند، هم کانال ِ تلویزیونی دارند، هم سایت های اینترنتی دارند،
سوران کریمیان: بانهـمریوان: منطقهی آزاد تجاری یا منطقهی آزاد «فلاکت»؟
دروازه گمرک باشماق که بر فراز آن تابلویی نصب است و رویش به فارسی و انگلیسی نوشته »گمرک باشماق« هرچند که متولیان و مسئولان مناطق آزاد تجاری دم از فضا و فرصتهای بیشمار برای سرمایهگذاران میزنند، شبکهی رانتیر و امنیتی مسلط بر فعالیتهای تجاری و بازرگانی این منطقه آزاد هماینک نیز بهشدت انحصاری، امنیتی و قبضهشده از سوی نهادهای سیاسی و اقتصادی موازی است.
مظفر محمدی - مبارزه اقتصادی و سیاسی طبقه کارگر "نیازهای حیاتی و فوری جنبش کارگری"
در باره ی مبارزه اقتصادی و سیاسی طبقه کارگر و ملزومات پیروزی آن، بدوا باید موقعیت واقعی و عینی شرایط کار و زندگی طبقه کارگر را ببینیم و به علت ویا علل آن آگاه باشیم. از جمله، شرایط کار و زندگی طبقه کارگر، تشکل ها و گرایشات موجود کارگری یا به نام کارگر و رفرم و رفرمیسم در جنبش کارگری.شناخت این مسایل به ما کمک می کند تا در بطن شرایط و توازن قوای معین، نقاط قوت و ضعف مبارزه اقتصادی و سیاسی طبقه کارگر و ملزومات سیاسی و سازمانی آن را پیدا کنیم.