فشار های امنیتی بر معلمان معترض ادامه دارد

شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

پیوستن بیست و دو هزار نفر  به کمپین یکصد هزار امضا برای آزادی معلمان زندانی: جمهوری اسلامی از وحشت فرارسیدن سالگرد انقلاب زن زندگی آزادی و سر بلند کردن موج جدید انقلاب، بر فشارهای امنیتی بر روی فعالین کارگری و اجتماعی از جمله معلمان شدت داده است. بنا بر خبر منتشر شده از سوی شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان در این هفته عاتکه رجبی معلم اخراجی در مشهد برای روز چهارده مرداد به شعبه ۹۰۶ "دادگاه انقلاب مشهد" احضار شد.

او پیش از این بدلیل حمایت از انقلاب مهسا، طی حکمی از طرف هیات تخلفات وزارت آموزش و پرورش اخراج شد. عاتکه رجبی قبلا به مدت پنج  روز در بازداشت وزارت اطلاعات بود و با وثیقه یک میلیارد و ششصد میلیون تومانی آزاد شده است. در اطلاعیه خبری در این مورد شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، ضمن محکومیت پرونده‌سازی‌ها علیه معلمان معترض خواستار صدور قرار منع تعقیب برای عاتکه رجبی شده است.  
بعلاوه پیروز نامی، عضو هیات مدیره و دبیر کانون صنفی فرهنگیان خوزستان نیز با اتهاماتی چون نشر اکااذیب، تبلیغ علیه نظام، شرکت در تجمعات "غیر قانونی"، به شعبه ۱۱۳ دادگاه کیفری ۲ شهرستان اهواز احضار شده است.  بنا بر خبر حکم بدوی تبرئه یازده  عضو کانون صنفی معلمان خوزستان که در خردادماه سال جاری در شعبه ٣ دادگاه انقلاب اهواز صادر شده‌بود، با اعمال فشار نهادهای امنیتی و‌ بعد از موعد (۲۰روزه) قانونی، مورد اعتراض نماینده دادستان وحید نریمیسایی  قرار گرفت و پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال شد. اسامی این افراد عبارتند از:  پیروز نامی، زهره بختیاری، کوکب بداغی پگاه، علی کروشاتی، صادق ناصری، معین زرگانی، اقبال تامرادی، سیامک چهرازی، بهنیا بهمئی نژاد، شهریار شیروانی، و عماد رفیعی.
از سوی دیگر بنا بر خبر منتشره از سوی کانون صنفی معلمان استان بوشهر بازپرسی شعبه هفت دادسرای بوشهر در مورد  پرونده دستگیری محسن عمرانی در اردیبهشت ۱۴۰۲  رای نهایی صادر کرد. این دادگاه با قضاوت بازپرس مهدی مقاتلی در مورد اتهام تحریک مردم به جنگ و‌کشتار و خونریزی .... قرار منع تعقیب صادر نمود . اما در مورد اتهام  "تبلیغ علیه نظام" ،  "بزه انتسابی" را محرز دانسته و پرونده را جهت رسیدگی و تعیین شعبه به دادستانی ارجاع داد.این کانون ضمن محکوم کردن این پرونده‌سازی‌ها برای فعالین صنفی خواستار برچیدن فضای امنیتی بر فعالیت معلمان شد.
هم اکنون شماری از معلمان معترض با اتهامات و پرونده سازیهای امنیتی به زندانهای طولانی مدت محکوم شده و در زندانند که اسامی آنها عبرتند از:‌اسماعیل عبدی، رسول بداقی، جعفر ابراهیمی، هاشم  خواستار، اصغر امیرزادگان، ناهید شیرپیشه، مریم جلال حسینی، فاطمه تدریسی، زینب همرنگ، جواد لعل محمدی، فرزانه ناظران پور، محمود ملاکی، محمود صدیقی پور، عزیز قاسم زاده، انوش عادلی، امید شاه محمدی، حسین رمضانپور،‌ ومهدی فتحی.
در برابر این احضار ها و دستگیریها و ادامه بازداشت ها و برای خواست آزادی فوری و بدون قید و شرط معلمان زندانی از سوی معلمان کارزاری تحت عنوان «کارزار یکصد  هزار امضا» به جریان افتاده است که تا کنون ۲۲ هزار معلم این کارزار را مورد حمایت قرار داده اند و کانونهای صنفی مختلف با بیانیه های مستقل خود از این کارزار اعلام پشتیبانی نموده اند. صدور احکام زندان های طولانی مدت برای معلمان معترض در استانهای مختلف، پرونده سازی در دادگاه ها و هیئت های تخلفات اداری و صدور احکام اخراج، بازخریدی، بازنشستگی اجباری، و انفصال برای صدها معلم در سراسر کشور از جمله موضوعات مورد اعتراض این بیانیه است. اسماعیل عبدی معلم زندانی از درون زندان به این کارزار پیوست. کمپین برای آزادی کارگران زندانی تلاش میکند که صدای این کارزار و همه معلمان زندانی در سطح جهان باشد. معلمان زندانی، کارگران در بند، بازداشت شدگان انقلاب و تمامی زندانیان سیاسی باید فورا و بدون قید و شرط آزاد شوند.
کمپین برای آزادی کارگران زندان (FTN)
۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۶ اوت ۲۰۲۳
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
https://www.free-them-now.com/

تجمعات بازنشستگان تامین اجتماعی، فولاد تهران و کارگران کارخانه قند خاورمیانه 
امروز یکشنبه ۱۵ مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی در ادامه اعتراضات گسترده خود و به روال دیگر روزهای یکشنبه  در اعتراض به فقر و گرانی و برای پیگیری مطالباتشان در چندین شهر تجمع کردند. این تجمعات در شهرهای شوش، اهواز، دزفول،   و شوشتر برگزار شدند. بازنشستگان در گرمای سوزان تابستان که به ۴۷ تا ۵۰ درجه میرسید، در مقابل سازمان تامین اجتماعی و در دزفول مقابل فرمانداری  تجمع کردند و علیه دزدیها و اجحافات شعار دادند و اعتراض کردند.  
در اهواز و شوش بازنشستگان تامین اجتماعی بعد از تجمع دست به راهپیمایی زده و در سطح شهر مردم با آنها ابراز همبستگی میکردند. در شوش بازنشستگان از کرخه، شوش و هفته تپه تجمع کردند و با راهپیمایی و با فریاد" فقط کف خیابون به دست میاد حقمون" بر اتحاد مبارزاتی همه بخش های مبارزاتی تاکید کرده و شعار میدادند:"لشکری کشوری تامین اجتماعی، اتحاد اتحاد". دیگر شعارهای این کارگران عبارت بودند از: "گرانی ساعتی، کمر مارو شکسته"، "ظلم و ستم کافیه، سفره ما خالیه"، "نه مجلس نه دولت، نیستند به فکر ملت"، "مجلس سرسپرده، گرونی رو آورده"، "رئیسی دروغگو حاصل وعدهات کو"، "حسین حسین شعارشون، دروغ و دزدی کارشون". 
بازنشستگان فولاد در تهران نیز این هفته همزمان با تجمعات اعتراضی بازنشستگان تامین اجتماعی مقابل صندوق بازنشستگی فولاد تجمع کرده و پیگیر مطالباتشان شدند.
علاوه بر اعتراض به فقر و گرانی، مصوبه مزدی چند بار زیر خط فقر شورایعالی کار که تاثیر مستقیمی بر حقوق بازنشستگان دارد، برنامه توسعه هفتم حکومت که تعرضی به کارگران و بویژه بازنشستگان است و ورشکستگی صندوق های بازنشستگی بخاطر چپاولگری های حکومتیان موضوعات مشترک اعتراضات بخش های مختلف بازنشستگان است. امروز یک تاکید بازنشستگان بر تجمعات اعتراضی مشترک علیه تعرضات حکومتی به معیشت و زندگی شان است.  
اجرای همسان سازی و افزایش حقوقها به بالای خط فقر ۳۰ میلیونی، درمان رایگان، پایان دادن به اختلاسها و دزدها و سرکوبگری ها از جمله خواستهای فوری بازنشستگان است که خود را در بنرهای اعتراضی و شعارهای آنها بازتاب میدهد. 
خبر دیگر اینکه روز گذشته ۱۴ مرداد کارگران کارخانه ی قند "خاورمیانه" در اعتراض به سطح نازل حقوقها و اجرا نشدن طرح طبقه بندی مشاغل که میتواند چندرغازی به مزدشان اضافه کند، دست به اعتصاب زده و تجمع کردند. این مجتمع کارگری شامل  بزرگترین کارخانه تولید شکر از چغندرقند در کشور در حد فاصل شهرهای شوش - دزفول در استان خوزستان واقع شده است. 
حزب کمونیست کارگری ایران
۱۵ مرداد ۱۴۰۲،  ۶ اوت   ۲۰۲۳

بیانیه حزب کمونیست کارگری در مورد لایحه حجاب و عفاف 
جنبش بی حجابی تا سرنگونی حکومت ادامه خواهد یافت
سرانجام متن نهایی «لایحه حجاب و عفاف» که در اردیبهشت امسال از طرف قوه قضاییه به دولت و با موافقت دولت به مجلس شورای اسلامی ارائه شده بود، روز پنجم مرداد در کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس اسلامی با اصلاحاتی منتشر شد. طرح قوه قضاییه شامل ۹ ماده بود اما به ۱۵ ماده و سرانجام به ۷۰ ماده رسید. جریمه‌های نقدی، زندان، ممنوعیت خروج از کشور، توقیف گذرنامه و محرومیت از حقوق شهروندی بخشی از مجازات‌های تعیین شده در لایحه حجاب و عفاف است. طبق این لایحه نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، سازمان اطلاعات فراجا، بسیج و ستاد امر به معروف و نهی از منکر مسئولیت دارند تا با کار میدانی مانع گسترش «فرهنگ برهنگی، بی‌عفتی، بی‌حجابی و بدپوششی» شوند. 
این لایحه علیرغم انواع مجازات‌هایی که برای «بدحجابی» و بی‌حجابی و صاحبان کسب و کار و ارگان‌های دولتی و مسئولین واحدهای خدماتی، ورزشی، تفریحی و رفاهی، هنری، پاساژها، اماکن تجاری و فروشگاه‌ها تعیین کرده است، بیانگر سردرگمی، ناتوانی، شکاف‌های درون حکومت و توازن قوای جدیدی است که انقلاب زن زندگی آزادی به حکومت تحمیل کرده است. جرات نکرده‌اند گشت ارشاد و شلاق و ضرب و شتم زنان را به طرحشان اضافه کنند و اساس را بر جریمه نقدی و برخورد «نرم» قرار داده‌اند. یکی از نمایندگان مجلس گفته است این طرح پس از برگزاری ۳۰۰ جلسه با شورای انقلاب فرهنگی و شورای امنیت ملی نهایی شده و به تائید رهبری و قوه قضاییه و ارگان‌های دیگر رسیده است. نفس این تعداد جلسه برای حکومتی که ۴۴ سال متخصص سرکوب زنان و تحمیل حجاب بوده و تمام امکانات و توانش را علیه زنان به کار گرفته است، موقعیت مستاصل و متزلزل کل حکومت، مجلس و رهبر و ارگانهای سرکوب را در مقابل خیزش سرنگونی و جنبش توده‌ای و تعرضی بی‌حجابی و فرهنگ و سبک زندگی غیر اسلامی و غیر سنتی مردم آشکار میکند. 
یکی از مقامات بدرست گفته است که این لایحه بلافاصله به بایگانی خواهد رفت. چون حکومت توان عملی کردن آنرا ندارد. لحن مقامات مختلف حکومت در چند ماه اخیر، بیش از این طرح گویای توازن قوای جدیدی است که انقلاب زن زندگی آزادی و در پیشاپیش آن زنان به حکومت تحمیل کرده‌اند. بارها گفته‌اند بی‌حجابی حرام شرعی و قانونی است و جرمش زندان است، اما تعداد بی‌حجاب‌ها زیاد است و امکان دستگیری آنها را نداریم. اژه‌ای رئیس قوه قضائیه شان مدتی قبل صریحا اعلام کرد که تحمیل حجاب با بگیر و ببند نمیشود و هزینه بردار است. بسیاری از رسانه‌های نزدیک به حکومت و مسئولین، آیت‌الله‌ها و مدرسین «حوزه علمیه» مدام به حکومت هشدار میدهند که با آتش بازی نکنید. هیچ مقام حکومتی تردیدی ندارد که اگر ۴۴ سال جنایت مستمر و سازمانیافته علیه زنان، زندان و اسید و شلاق و تهدید و تحقیر و انواع مجازات‌ها قادر به عقب راندن زنان و روی آوری جامعه به سبک زندگی غیر اسلامی نبوده است، این لایحه نیز دردی از حکومت دوا نخواهد کرد بلکه شکاف‌هایش را تشدید میکند. 
جامعه در حال انقلاب و غلیان است. نزدیک به یک سال است جنبش عظیم بی‌حجابی سراسر کشور را گرفته و خاکریز مهم سیاسی و ایدئولوژیک حکومت را تسخیر کرده است. زنان و مردم آزاده گوشه‌ای از قدرت خود و همبستگی و همدلی خود و ضعف و استیصال حکومت را در طول یک سال گذشته دیده‌اند. شکاف عمیقی در کل حکومت ایجاد کرده و ترس و وحشت نیروی سرکوب و بی‌ارادگی‌اش را در خیابان‌ها مشاهده کرده‌اند. گشت ارشاد و اوباش امر به معروف را در سوراخ کرده و از هر مامور و مزدوری که تهدیدشان کند عکس میگیرند و آنها را تهدید میکنند. در زندان و پس از آزادی و از همان مقابل زندان حجابشان را پرت میکنند و شعار میدهند و در یک کلام زنان و کل مردم آزاده در دل جنگی عظیم بر سر حجاب، پیشروی قابل توجهی کرده‌اند و همچنان به پیشروی ادامه میدهند. هیچ نیرویی قادر نخواهد بود جلو جنبش عظیم بی‌حجابی و سبک زندگی مدرن و پیشرو جامعه را بگیرد.
کشمکش بر سر حجاب ادامه خواهد یافت. نه رژیم میتواند آزادی پوشش را بپذیرد و نه زنان و کل جامعه کوتاه خواهند آمد. اما آنچه روشن است این است که بی‌حجابی گسترش خواهد یافت و سنگرهای بیشتری فتح خواهد شد. اگر حکومتیان بدلیل شکست‌ها و بحران‌‌هایشان در استیصال و تردید و سردرگمی به سر میبرند، زنان و مردمی که قصد پایین کشیدن این حکومت را دارند کوچکترین تردیدی ندارند و هر روز بیشتر خود را متحد و منسجم میکنند. مردمی که توازن قوا را با مبارزات بی امان‌شان به نفع خود تغییر داده‌اند و مردم جهان را به حمایت از خود به حرکت درآورده‌اند امروز در موقعیتی به مراتب قوی‌تر از هر زمان دیگر قرار دارند و مصممند نه تنها به حجاب اجباری بلکه به ۴۴ سال تحقیر و ستم و فقر و محرومیت پایان دهند و با سرنگونی حکومت متحجر اسلامی، دست به کار ایجاد جامعه‌ای مبتنی بر آزادی و برابری و رفاه همگانی، جامعه‌ای شاد و مدرن و انسانی بشوند. طرح‌های مختلف حجاب و عفاف را نیز به زباله‌دان خواهند انداخت. 

حزب کمونیست کارگری ایران
۱۱ مرداد ۱۴۰۲، ۲ اوت ۲۰۲۳