آغاز  سال ۱۴۰۳ و تداوم اعتراضات کارگران رسمی نفت و چند خبر دیگر  

شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

حزب کمونیست کارگری ایران: اعتراضات کارگران رسمی نفت برای پیگیری مطالبات خود و علیه تعرضات حکومت به زندگی و معیشت خود ادامه دارد. کارگران رسمی نفت در شرکت فلات قاره در خارک با آغاز سال جدید در روز پنجم فروردین ماه برای پیگیری مطالبات خود تجمع و اعتراض کردند. اعتراضات کارگران رسمی نفت سراسری است و اهم مطالبات آنها عبارتند از: 

حذف کامل سقف‌حقوق، حذف تفکیک نادرست مشاغل در مناطق عملیاتی، حذف محدودیت حق‌سنوات بازنشستگی، عودت کسورات مازاد مالیات، اجرای کامل ماده۱۰ و پرداخت معوقات آن و عدم دست‌درازی به صندوق بازنشستگی نفت
امروز هفتم فروردین ماه همچنین کارگران خط وابنیه راه آهن لرستان در اعتراض به عدم پاسخگویی به مطالبات خود دست از کار کشیدند و به نشانه اعتراض به فقر و بی تامینی بر سر سفره ای خالی نشسته و پیگیر مطالباتشان شدند. شرکت تراورس یکی از بزرگترین شرکت های خصوصی است و  در مناطقی چون  کرج، هرمزگان، لرستان، زاگرس و  خراسان ...  فعالیت دارد. سطح نازل دستمزدها، قراردادهای موقت کاری و تعویق پرداخت دستمزدها از موضوعات اصلی اعتراضات کارگران در این شرکت است.  

حزب کمونیست کارگری ایران
۷ فروردین ۱۴۰۳، ۲۶ مارس ۲۰۲۴

اخباری از  کارگران و معلمان زندانی و احضارها و کارزارها
- یکی از کارگران ساختمانی به نام نوروز رخداد، در دهدشت برای روز ۱۴ فروردین  با اتهامات  ”تبلیغ علیه نظام، نشر اکاذیب در فضای مجازی و انتشار محتویات و تصاویر مبتذل و اهانت به رهبری به دادگاه احضار شد.
- شعبه یازده دادگاه تجدیدنظر استان گیلان حکم چهار سال و یک ماه و هفده روز حبس  جمشید عزیزی ننه‌کران شاعر و کارگر معترض را عینا تایید کرد. اتهامات او "فعالیت تبلیغی علیه نظام" و "اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت کشور" قید شده است. جمشید عزیزی اهل آستارا است.
- حسین عبادیان از معلمان شهریار که پیشتر توسط هیات تخلفات بازنشسته پیش از موعد شده بود توسط دادگاه انقلاب ملایر با اتهامات فعالیت تبلیغی علیه نظام، توهین به رهبر، توهین به دین اسلام و... احضار شد. این معلم اهل ملایر است و در شهریار تهران به شغل معلمی اشتغال داشت.
- علیرغم پایان دوران محکومیت جعفر ابراهیمی، بازرس شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، که هم اکنون در زندان قزلحصار در تبعید است نیروهای امنیتی و قوه قضاییه از آزادی وی امتناع می‌کنند.  دادستانی برای تحمیل حبس بیشتر به این زندانی سیاسی، دوره مرخصی استعلاجی را بهانه نموده و دوران مرخصی را به پایان حبس اضافه نموده ‌است تا وی بعد از اتمام دوران حبس آزاد نشود.  این یکی از شیوه‌های آزار و اذیت زندانیان سیاسی و عقیدتی است که ضمن محروم شدن  از مرخصی به ویژه مرخصی درمانی، است.  جعفر ابراهیمی به همراه تعدادی از معلمان و فعالین کارگری و در جریان دستگیری سیسل کولر، ژآک پاری دو فعال معلمین و عضو اتحادیه بین المللی معلمان از فرانسه، و بخاطر دفاعش از حقوق بر حق معلمان، در  اردیبهشت ۱۴۰۱ بازداشت شد  و  به دو سال حبس محکوم گردید. او می بایست با احتساب ایام بازداشت موقت در پرونده قبلی در ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ با توجه به تجمیع پرونده از زندان آزاد می‌شد. اما همچنان در حبس است. شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ضمن اعلام این خبر تداوم بازداشت جعفر ابراهیمی را محکوم کرده و خواستار آزادی فوری و بدون قیدو شرط وی شده است. 
در حال حاضر تعدادی از معلمان معترض و فعالین کارگری در کنار دیگر فعالین سیاسی از جمله شمار بسیاری از بازداشت شدگان انقلاب زن زندگی آزادی در زندانند. اسامی برخی از معلمان زندانی عبارتند از: جعفر ابراهیمی، رسول بداقی، هاشم خواستار، ناهید شیرپیشه، جواد لعل‌ محمدی، احمد علیزاده، زینب همرنگ، محمدحسین سپهری، سیسل کولر، و ژآک پاری.
 همچنین اسامی برخی از فعالین کارگری زندانی عبارتند از: داوود رضوی، رضا شهابی، حسن سعیدی، نسرین جوادی، ناهید خداجو، عباس دریس، آرش جوهری، رضا اقدسی، عثمان اسماعیلی، کیوان مهتدی، مهران رئوف، سپیده قلیان،  ریحانه انصاری نژآد، ابوالفضل غسالی، شریفه محمدی
یک کارزار مهم معلمان و جنبش کارگری کارزار علیه امنیتی کردن مبارزات با خواست مشخص بسته شدن تمامی پرونده های امنیتی و لغو احکام حبس  و زندان و دیگر احکام قضایی است. معلمان زندانِی، کارگران دربند باید فورا و بدون قید و شرط آزاد شوند. 
کمپین برای آزادی کارگران زندانی
۳ اسفند ۱۴۰۲، ۲۲ فوریه ۲۰۲۴
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

اعتراضات بازنشستگان مخابرات در چند شهر
روز ۶ فروردین اولین دوشنبه سال جدید ۱۴۰۳ بازنشستگان مخابرات تجمعات اعتراضی خود را بر پا کرده و پیگیر مطالباتشان شدند. این تجمعات از جمله در شهرهای مریوان، تبریز، سنندج، و بندرعباس  برگزار شدند.
درسنندج بازنشستگان شعار میدادند: "مطالبات و خوابار به روز باید گردد"، "مطالبات پزشکی حق مسلم ماست"، و "بیمه بی فرانشیز حق مسلم ماست". 
اعتراض این بازنشستگان به فقر و گرانی و بی تامینی و عدم پاسخگویی به خواستهایشان است.  این بازنشستگان همچنین به اجرا نشدن آیین نامه ی استخدامی ۱۳۸۹ که اجرای آن میتواند اندک بهبودی در دریافتی آنها ایجاد کند، اعتراض دارند. 
موضوع دیگر اعتراضات آنها چپاولگریهای سهامداران عمده شرکت است.  این سهام در تملک نهادهایی نظیر "ستاد اجرایی فرمان امام" و "بنیاد تعاون سپاه پاسداران" قرار دارد.  
 
حزب کمونیست کارگری ایران
۶ اسفند  ۱۴۰۲،  ۲۵  مارس ۲۰۲۴ 

تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی در اهواز 
امروز پنجم فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی در اهواز آغازگر تجمع یکشنبه های اعتراضی در سال جدید بوده و پیگیر مطالباتشان شدند.
در تجمع این روز بازنشستگان مثل همیشه بنرهایی با تاکید بر روی مطالباتشان و اتحاد و همبستگی صف کارگران شاغل و بازنشسته و همه بخش های بازنشسته تاکید کردند. بازنشستگان شعار می دادند: "درمان رایگان حق مسلم ماست"، "هم مجلس، هم دولت، ظلم میکنند به مردم"، و "نه مجلس، نه دولت، نیستند به فکر ملت".  
بازنشستگان یک ستون محکم اعتراض علیه تعرضات معیشتی حکومتی هستند. خواستهای مشترکی اعتراضات بخش های مختلف بازنشستگان را به هم پیوند میدهد. حزب کمونیست کارگری حمایت قاطع خود را از مبارزات بازنشستگان و خواستهایشان اعلام میکند. 
حزب کمونیست کارگری ایران
۵ فروردین ۱۴۰۲،  ۲۴ مارس ۲۰۲۴

 

 

از خوزستان چه خبر؟
اخبار هفته: کمیته سازمانده حزب کمونیست کارگری، واحد خوزستان
- روز دوشنبه ۲۸ اسفند بازنشستگان مخابرات برای پیگیری مطالباتشان در سطح سراسری از جمله در اهواز تجمع کردند. بازنشستگان با راهپیمایی و فریاد شعار "مخابراتی داد بزن حقتو فریاد بزن" مقابل مخابرات اهواز تجمع کردند.
- روز ۲۷  اسفند بازنشستگان تامین اجتماعی در شهرهای شوش و اهواز، تجمع کرده و پیگیر مطالباتشان شدند. در شوش حدود صد و پنجاه بازنشسته  تامین اجتماعی از شهرهای شوش، کرخه، و هفته تپه با هم گرد آمده بودند. این بازنشستگان در سخنرانی هایشان در مورد مشکلات معیشتی و سطح نازل حقوقها و دزدی ها و اختلاسها صحبت کرده و بر تداوم اعتراضاتشان تاکید کردند. شعارهای اعتراضی نیز بر محور همین موضوع بود.  بازنشستگان در بنرهایی که بدست داشتند از جمله بر درمان رایگان تاکید داشتند. در این تجمع بازنشستگان با خواندن سرود "زیر بار ستم نمیکنیم زندگی، جان فدا میکنیم در ره آزادگی" بر پایان دادن به بساط توحش و بردگی حاکم تاکید داشتند. در اهواز بازنشستگان بعد از تجمع دست به راهپیمایی در سطح شهر زدند. و با فریاد شعارهایشان از جمله شعار  "کارگر، بازنشسته ، اتحاد، اتحاد"،" صحنه پر شوری از اعتراض را شکل دادند.  
- بیش از هشت ماه از بازداشت احمد کی شمس، شهروند شهر ایذه، می‌گذرد و او کماکان در زندان شیبان اهواز به صورت بلاتکلیف به سر می‌برد. احمد کی شمس در بیست و هفتم تیرماه ۱۴۰۲ بازداشت شد و  توهین به رهبری، تبلیغ علیه نظام و اخلال در نظم عمومی، از جمله اتهامات اوست.  
- روح الله خسروی نیز یکی از زندانیان سیاسی در زندان شیبان است که در یکم شهریور ماه ۱۴۰۲ بازداشت شده و همچنان بلاتکلیف است.
 - مادر دادخواه زنده یاد  دنیا فرهاد با تبریک سال نو به همه مردم یاد دنیا را گرامی داشت. دنیا فرهادی بیست و دو ساله، اهل ایذه و دانشجوی معماری دانشگاه آزاد اهواز بود که  روز ۱۶ آذر ۱۴۰۱، همزمان با روز دانشجو در ایران، حوالی بلوار ساحلی در محدوده پل کابلی اهواز مفقود شد و بعد از یکهفته  پیکر بی‌جانش کیلومترها دورتر از شهر اهواز در روستایی در حاشیه رود کارون پیدا شد. تمام شواهد حکایت از این داشت که دنیا نیز قربانی حکومت جنایتکار اسلامی شده است. یادش گرامی باد.
- در آستانه عید نوروز در شرکت پارس فولاد هفت تپه واقع در شهرک صنعتی شوش کارگر جوان ۳۴ ساله ای به اسم رسول حسینی در اثر سقوط جرثقیل جانباخت. درگذشت این عزیز را به خانواده اش، به همکارانش و به همگان تسلیت میگوییم. رسول حسینی  متاهل و دارای یک فرزند و اهل  شهرستان کرخه شهر شاوور بود. یادش گرامی باد. 
-  غلامحسین کلبی، متولد ۱۳۳۸ اهل  ماهشهر ۲۴سال است که بدون یک روز مرخصی در زندان‌های مختلفِ محبوس است. او در سال ۱۳۷۹ در دزفول بازداشت و به زندان اوین منتقل گردید و طی ماه‌ها شکنجه هیچ اتهامی را نپذیرفت و مقامات قضایی ابتدا وی را به اعدام و سپس حبس ابد محکوم کردند. علامحسین کلبی از سال ۹۴ در زندان شیبان بسر میبرد و حتی یک روز هم مرخصی نداشته است.  
کمیته سازمانده حزب کمونیست کارگری، واحد خوزستان 
۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۲ مارس  ۲۰۲۴

 

 

کودک کولب
 

مردم مبارز کردستان!

کارگران، معلمان و دانشجویان

علیه کشتن کولبران اعتراض کنید! سکوت جایز نیست!

هنوز ٥ روز از آغاز سال نو ١٤٠٣ گذشته است که متاسفانه در مناطق سقز و مریوان دو کودک کولبر «هستیار عبدالکریم ١٥ سال سن» و «میلاد حسنی ١٦ سال سن» در مرزهای میشیاو سقز و در مرز مریوان توسط نیروهای سرکوبگر نظامی حکومت تبهکار اسلامی کشته شدند.  در سال ١٤٠٢ تعداد ٤٤٤ کولبر کشته و زخمی شده اند.

از مجموع ۴۴۴ کولبری که طی سال ۱۴۰۲ در نوار مرزی کردستان کشته و زخمی شده‌اند، ٣٧ نفر از آن‌ها کودکان زیر ١٨ سال هستند.


کمیته کردستان حزب کمونیست کارگری  مردم کردستان را فرامیخواند به اعتراضات خود در دفاع از کولبران و علیه وحشیگری حکومت گسترش دهند. باید با اعتراضات عمومی خود کاری کنیم که جنایتکاران قادر نباشند حتی یک کولبر دیگر را به رگبار ببندند. حکومتی که کودکان و مردم زحمتکش را بیرحمانه کشتار میکند و حاضر نیست به ساده ترین نیازهای زندگی مردم پاسخ بدهد باید سرنگون شود. این فوری ترین خواست مردم در کردستان و در سراسر کشور است.

کمیته کردستان حزب کمونیست کارگری ایران

٦ فرورنین ١٤٠٣

٢٥ مارس ٢٠٢٤