اخباروگزارش های کارگری21-22- 23 خرداد ماه 1403

شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

- دوشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته مخابرات کشورنسبت به کاهش قدرت خرید ،عدم پرداخت مطالبات و قطع خدمات بیمه تکمیلی درمان بابرپایی تجمع،راهپیمایی ،سردادن شعارها وبرافراشتن پلاکاردها مقابل یا درساختمان مرکزی شرکت مخابرات استان های: آذربایجان شرقی(شهرتبریز)  أصفهان(شهر أصفهان)  چهارمحال بختیاری(شهر کرد) خوزستان(شهر اهواز) زنجان(شهرزنجان) کردستان(شهرهای سنندج وبیجار) گیلان(شهررشت) لرستان(شهرخرم آباد) هرمزگان (شهربندرعباس) واستان تهران در پایتخت مقابل ساختمان مرکزی شرکت مخابرات ایران در بلوار سردار جنگل  

- دریکشنبه اعتراض کارگران بازنشسته صنعت فولاد کشور نسبت به سطح نازل حقوق منجمله اجرا نشدن همسان سازی،عدم پرداخت مطالبات معوقه  وخدمات درمانی ناکافی مقابل صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد اهوازهم تجمع برگزارشد
- دومین روزاعتصاب وتجمع کارگران کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد دراعتراض به سطح پایین حقوق
- ادامه اعتراضات پرستاران کشورنسبت به سطح نازل حقوق ،عدم پرداخت بموقع مطالبات،کمبود نیرو و شرایط سخت کاری با برپایی تجمع پرستاران دانشگاه‌های علوم پزشکی استان فارس مقابل استانداری با شعارهای«پرستاربیداراست ازتبعیض بیزاراست»،«پرستار دادبزن حق توفریاد بزن»و.....
- تجمع اعتراضی جمعی از جوانان جویای کارهفت تپه نسبت به بیکاری وعده های توخالی مسئولان مقابل مجتمع کشت وصنعت هفت تپه 41 روزه شد
- فراخوان به برپایی تجمع اعتراضی کارگران ارکان ثالث شرکت ملی حفاری نسبت به عدم پاسخگویی به مطالباتشان
- ادامه اعتراضات متقاضیان مسکن ملی اراک نسبت به کندی روند پیشرفت کار با برپایی تجمعی دیگر مقابل ساختمان معاونت عمرانی استانداری مرکزی
- اعتصاب و تجمع  تانکرداران حمل اسید رفسنجان در ابتدای جاده سرچشمه روبروی فرودگاه دراعتراض عدم افزایش نرخ کرایه توسط پیمانکاران
- احضار ۹ تن از فعالان صنفی استان کرمان به دادگاه کیفری
- دولت سیزدهم، پیشرو در نقض آشکار حقوق معلولان
حذف معلولان از عضویت در کتابخانه ملی ایران 
*******
*دوشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته مخابرات کشورنسبت به کاهش قدرت خرید ،عدم پرداخت مطالبات و قطع خدمات بیمه تکمیلی درمان بابرپایی تجمع،راهپیمایی ،سردادن شعارها وبرافراشتن پلاکاردها مقابل یا درساختمان مرکزی شرکت مخابرات استان های
آذربایجان شرقی(شهرتبریز)
أصفهان(شهر أصفهان)
خوزستان(شهر اهواز)
زنجان(شهرزنجان)
کردستان(شهرهای سنندج وبیجار)
گیلان(شهررشت)
لرستان(شهرخرم آباد)
هرمزگان (شهربندرعباس)
واستان تهران در پایتخت مقابل ساختمان مرکزی شرکت مخابرات ایران در بلوار سردار جنگل  
شعارها :
«مشکل بازنشسته تاکی می خواد حل بشه»
« شرکت پر درآمد چه بر سر تو آمد»
« شرکت پر درآمد درآمدت کجا رفت»
«معیشت و خواربار بروز باید گردد»
«  خواربار ماهانه بروز باید گردد»
تصاویر:
بیجار:
 
خرم آباد:
 
سنندج:
 
*دریکشنبه اعتراض کارگران بازنشسته صنعت فولاد کشور نسبت به سطح نازل حقوق منجمله اجرا نشدن همسان سازی،عدم پرداخت مطالبات معوقه  وخدمات درمانی ناکافی مقابل صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد اهوازهم تجمع برگزارشد
 
*دومین روزاعتصاب وتجمع کارگران کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد دراعتراض به سطح پایین حقوق
براساس فیلم و تصاویر منتشره درشبکه های اجتماعی،روز دوشنبه 21 خرداد برای دومین روز متوالی کارگران کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد  به اعتصاب ئتجمعشان دراین واحد تولیدی در استان فارس دراعتراض به سطح پایین حقوق ادامه دادند وخواهان افزایش حقوق شدند.
 
*ادامه اعتراضات پرستاران کشورنسبت به سطح نازل حقوق ،عدم پرداخت بموقع مطالبات،کمبود نیرو و شرایط سخت کاری با برپایی تجمع پرستاران دانشگاه‌های علوم پزشکی استان فارس مقابل استانداری با شعارهای«پرستاربیداراست ازتبعیض بیزاراست»،«پرستار دادبزن حق توفریاد بزن»و.....
براساس فیلم منتشره درشبکه های اجتماعی،روزدوشنبه 21 خرداد اعتراضات پرستاران کشورنسبت به سطح نازل حقوق ،عدم پرداخت بموقع مطالبات،کمبود نیرو و شرایط سخت کاری با برپایی تجمع پرستاران دانشگاه‌های علوم پزشکی استان فارس مقابل استانداری در شیراز با شعارهای«پرستاربیداراست ازتبعیض بیزاراست»،«پرستار دادبزن حق توفریاد بزن»و.....ادامه یافت.
*تجمع اعتراضی جمعی از جوانان جویای کارهفت تپه نسبت به بیکاری وعده های توخالی مسئولان مقابل مجتمع کشت وصنعت هفت تپه 41 روزه شد
روزدوشنبه 21 خرداد، اعتراض جمعی از جوانان جویای کارهفت تپه نسبت به بیکاری وعده های توخالی مسئولان باتمع مقابل مجتمع کشت وصنعت هفت تپهچهل ویکمین روز را پشت سرگذاشت.
برپایه گزارش رسانه ای شده بتاریخ 21 خرداد،در هفت‌تپه به دنیا آمده‌اند، آنجا بزرگ شده و درس خوانده‌اند اما در «هفت‌تپه» کار نمی‌کنند. بست‌نشینانِ جویای کار در «هفت‌تپه» بین 20 تا 30 سال سن دارند. خیلی از آن‌ها اولین بیمه‌اشان در شرکت هفت‌تپه به عنوان کارگر اورهالِ یا نی‌بُرِ فصلیِ پیمانکاری رد شده، اما حضور آن‌ها در این شرکت هیچ زمانیِ تداوم نداشته است: «با پیمانکاران می‌آمدیم و با پیمانکاران می‌رفتیم و با وجود اینکه اهالیِ همین منطقه هستیم و پدرانمان در همین شرکت کار کرده‌اند، ما هیچ وقت کارگرِ قراردادیِ شرکت نشدیم و دائم بیرونمان کرده‌اند.» 
همیشه کارگرِ موقتِ پیمانکاری بوده‌اند، چه در هفت‌تپه چه در عسلویه؛ بعضی‌هایشان تمام فازهای عسلویه را در سمتِ کارگرِ اورهالِ پیمانکاری تک به تک کار کرده‌اند و آنطور که خود می‌گویند رزومه‌ی کاریِ معتبری دارند و صنعت کشور را می‌شناسند. بین آن‌ها کسی هست که 5 سال در آفریقای جنوبی تکنسینِ برقِ ابزار دقیق بوده و حالا به دلیل شرایطی که برایش پیش آمده، برگشته که اینجا کار کند. 
کار در «هفت تپه» را همیشه حق خود می‌دانستند اما هیچ وقت مانند این 40 روزِ گرمِ سخت، بر این حق پافشاری نکرده بودند. خیلی از افرادی که اینجا مقابل شرکت می‌نشینند، راه دیگری جز کار در شرکتِ هفت‌تپه ندارند؛ نه می‌توانند برای کار به مناطق دور بروند و نه می‌توانند بیکار بنشینند. یکی از این بست‌نشینانِ جویای کار می‌گوید: «پدر و مادر پیری دارم و نمی‌توانم آن‌ها را رها کنم و بروم هزار کیلومتر آنطرفتر کار کنم، آن‌ها مراقبت می‌خواهند. ما فرزندان اینجاییم، پدران ما اینجا کار کرده‌اند و هشت سال جنگ را اینجا گذراندند و حالا بازنشست و پیر شده‌‍اند.» 
هر کدامشان مشکلاتی دارند؛ یکی پدرش سرطان دارد و برای تأمینِ هزینه‌های بیماری باید کار کند و وظیفه‌ی نگهداری از پدر را هم برعهده بگیرد. دیگری سرپرستِ خانواده است و خرج مادر و سه خواهرش را تأمین می‌کند. پدرانِ برخی نیز جانبازند و باید بمانند و از آن‌ها مراقبت کنند؛ «نمی‌توانیم برویم آفریقا یا عسلویه و تهران و خانواده‌های‌مان را به حال خود رها کنیم…» 
جبر زندگی آن‌ها را در هفت‌تپه نگه داشته اما تاکنون تلاششان برای کار در شرکت هفت‌تپه به نتیجه نرسیده است؛ «با وجود مدارک فنی و سابقه‌ی کاری که برخی از ما داریم، برای امرار معاش یا مجبوریم بمانیم و عسل از درخت بکنیم، ماهی بگیریم و کارگرِ عمله شویم یا به شهرهای اطراف برویم که به ناچار اولین گزینه را انتخاب کرده‌ایم.» 
بیش از  سال پیگیرِ کار در «هفت‌تپه» بوده‌اند و حالا چنان مستأصل شده‌اند که مجبورند از 8 صبح تا هر زمان که گرما‍‌زده شوند روبه‌روی شرکت بنشینند تا بلکه بتوانند در «هفت‌تپه» کار کنند؛ یکی از آن‌ها می‌گوید: «دمای هوا نزدیک به 50 درجه و به شدت شرجی است. بچه‌ها اینجا از شدت گرما از حال می‌روند و درمانگاهی می‌شوند، اما صبح روز بعد باز می‌آیند و مقابل شرکت می‌نشینند تا بلکه دری به روی‌شان باز شود.» 
تنها دودِ هفت‌تپه به ما رسید و دیگر هیچ
سهم‌شان از زندگی در مجاورتِ این کارخانه‌ی بزرگ و پُرسابقه، دودی است که به وقتِ آتش زدنِ مزارعِ نیشکر بر سینه‌هایشان می‌نشیند. خودشان می‌گویند از زندگی وسطِ مزرعه‌ی نیشکر و این همه شیرینی، تنها تلخی و سیاهی نصیبشان شده است: «فصل برداشتِ محصول که می‌رسد، از آتش زدنِ مزارع، خانه‌هایمان سیاه می‌شود، ساعت‌ها دود می‌خوریم و دوده‌ی نیشکر روی زندگی‌مان می‌نشیند. تصور کنید در هوای گرم و شرجیِ خوزستان یک مزرعه‌ی 4 هکتاری چند ساعت بسوزد و حرارت بدهد، این یک جهنم محض است.» 
گرمای هوا در کنارِ آتشِ سوختنِ مزارع و دودی که از آن برمی‌خیزد و اصلا تمامِ آلودگی‌های احتمالیِ مجاورت با یک کارخانه‌ی به این بزرگی را سال‌ها تحمل کرده‌اند اما حتی کارگری کردن در کارخانه‌ی نیشکر هم نصیبشان نشده است.
آنطور که می‌گویند روزانه 70 تا 80 سرویس از شهرستان‌های مجاور به هفت‌تپه می‌آیند و با همان سرویس‌ها برمی‌گردند؛ به آن‌ها اما گفته‌اند شما تخصص ندارید و یا دیگر به کارگر نیاز نداریم. بست‌نشینانِ جویای کارِ هفت‌تپه اما می‌گویند: «هم تخصص لازم برای کار در شرکت را داریم و هم می‌دانیم که شرکت ظرفیت جذب ما را دارد، اما به راحتی ما را کنار گذاشته‌اند.» 
 «چه کار کنیم؟» این سوالی است که از سر استیصال بارها پرسیده‌اند و جوابی هم نگرفته‌اند. از روایت‌‎ها پیداست که شرکت نیشکر هفت‌تپه مسئولیت اجتماعی خود را به درستی انجام نداده است. مسئولیتی که در تعاریف چنین آمده: «مجموعه وظایف و تعهداتی که هر شرکت و یا کارخانه‌ای باید در جهت حفظ، مراقبت و کمک به جامعه‌ای که در آن فعالیت می‌کند انجام دهد.» این کمک و مراقبت اما نصیب حال هفت‌تپه‌نشینان نشده است. 
آنطور که از گفته‌ها پیداست، قصد دارند به بست‌نشینی مقابل شرکت ادامه دهند و کاری را که از 4 سال پیش شروع کرده‌اند، تمام کنند: «برای جنگ اینجا نیامده‌ایم، کار می‌خواهیم و نان. چرا از تمامِ این امکانات، تنها دود و بدبختی‌اش باید به ما برسد؟»
درهمین رابطه:سی وششمین روز تجمع اعتراضی جمعی از جوانان جویای کارهفت تپه نسبت به بیکاری وعده های توخالی مسئولان مقابل مجتمع کشت وصنعت هفت تپه
روزچهارشنبه 16 خرداد برای سی ششمین روز متوالی، جمعی از جوانان جویای کارهفت تپه برای اعتراض به بیکاری وعده های توخالی مسئولان به تجمعشان مقابل مجتمع کشت وصنعت هفت تپه ادامه دادند.
*فراخوان به برپایی تجمع اعتراضی کارگران ارکان ثالث شرکت ملی حفاری نسبت به عدم پاسخگویی به مطالباتشان
روز گذشته(یکشنبه 20 خرداد)، یکی از همکاران شجاع و آگاهمان، با انتشار یک ویدئو کلیپ، رو به کارگران ملی حفاری با اعتراض به وضع موجود، با توضیح شرایط سخت کار و با تشریح درد و رنج و تبعیض و بی حقوقی کارگران ارکان ثالث نفت که ساختار مافیایی و مدیران بی کفایت بر آنها تحمیل میکنند، با زیر سوال بردن قوانین و ناکارآمدی مدیران نفت، همکاران را در اعتراض به وضع موجود و مطالبات محقق نشده به برگزاری تجمع اعتراض‌آمیز در وقت مقرر فراخواند.
با دست به دست شدن این ویدئو کلیپ، در میان همکاران در فضای مجازی و در نهایت رسانه ای شدن آن، خشم و غضب مدیریت و حراست نفت و نهادهای امنیتی را سبب گردید که بواسطه آن با تمهیدات و دستورات از بالا، با دخالت و کارشکنی عوامل دست نشانده و شناخته شده، همه تدابیر لازم با قصد ایجاد تفرقه و اخلال در صفوف اتحاد میان کارگران ملی حفاری پیش کشیده شد.
این که صدای اعتراضی کارگری در شرایط سخت کار، توسط مدیریت نفت اقدامی سیاسی یا از قبل برچسب خورده و تکراری است بر ما کارگران پوشیده نیست و میدانیم در این ساختار سرمایه داری و مافیایی، که سودآوری تولید نفت و منابع عمومی در خدمت صاحبان قدرت و سرمایه است، کارگر میبایست ارزان باشد و خاموش...!
اما ما کارگران ارکان ثالث، در ادامه التیماتوم به مدیریت بی کفایت نفت اعلام میکنیم، هرگونه اقدام امنیتی بر علیه این همکار درد کشیده و زحمتکشمان، که شرافت و انسانیت و سختکوشی اش برای همه همکاران شناخته شده است برای ما قابل تحمل نبوده و هرگونه اقدامی را در فشار و تهدید نسبت به او پاسخ خواهیم داد.
ما کارگران ارکان ثالث نفت میدانیم، آنهایی که صدای اعتراض یک کارگر درد کشیده را اقدامی در جهت منافع سیاسی و سیاست از خارج میدانند همانهایی هستند که اتفاقاً با سیاست، ادامه فعالیت پیمانکاران مافیایی نفت که موجودیتشان با منافع صاحبان قدرت و سرمایه پیوند خورده است را تضمین کرده اند و با دست کردن در جیب کارگر و مردم تحت ستم نفت را چپاول و میان خود تقسیم کرده اند و از آگاهی ما کارگران امنیت فسادشان خدشه دار می‌شود، از آن هراس دارند و در این گونه مواقع قصد دارند آگاهی و اعتراض ما کارگران را با برچسب های سیاسی و از پیش تعیین شده به حاشیه ببرند و در آن اخلال ایجاد کنند.
اما آنچه لازم است مدیران و مسئولان بدانند این است که کارگران نفت مدتهاست از شرایط سیاسی که اتفاقاً این ساختار مافیایی و چپاولگر ایجاد نموده اند عبور کرده است و ما کارگران ارکان ثالث نفت، بر قرار خود مبنی بر از پیش گرفتن اعتراضات کارگری ایستاده ایم و صدایمان خاموش شدنی نیست.
ما با آگاهی کامل نسبت به شرایط کاری خود و نقشی که در تولید نفت و سودآوری سرمایه داریم پا به عرصه اعتراضات کارگری گذاشته ایم و میدانیم قدرت متحول کننده اعتراضات کارگران نفت دگرگون کننده وضعیت موجود است.
ما اتفاقاً برخلاف جریان و ساختار سیاسی و ضد کارگری از بالا و بیرون، همچنان که از پیش اعلام کرده ایم اعتراضاتمان به قوت خود باقی است و با تهدید و فشار بر ما کارگران، ما هرگز به شرایط قبل باز نخواهیم گشت و حقمان را با آگاهی و اقتدار کامل مطالبه خواهیم کرد.
شورای سازماندهی اعتراضات کارگران غیر رسمی نفت(ارکان ثالث) تشکل مستقل کارگری، ضمن اعلام پشتیبانی و حمایت از صدای اعتراضی همکاران، همه کارگران بخشهای مختلف نفت را به پیوستن به اعتراضات کارگری فرامیخواند.
دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۳
*ادامه اعتراضات متقاضیان مسکن ملی اراک نسبت به کندی روند پیشرفت کار با برپایی تجمعی دیگر مقابل ساختمان معاونت عمرانی استانداری مرکزی
روزدوشنبه 21 خرداد، متقاضیان مسکن ملی اراک درادامه اعتراضاتشان نسبت به کندی روند پیشرفت کار برای باری دیگر مقابل ساختمان معاونت عمرانی استانداری مرکزی تجمع کردند.
 
*اعتصاب و تجمع  تانکرداران حمل اسید رفسنجان در ابتدای جاده سرچشمه روبروی فرودگاه دراعتراض عدم افزایش نرخ کرایه توسط پیمانکاران
براساس فیلم منتشره درشبکه های اجتماعی،روزدوشنبه 21 خرداد تانکرداران حمل اسید رفسنجان دست از کارکشیدند وبا تجمع در ابتدای جاده سرچشمه روبروی فرودگاه اعتراضشان را نسبت به  عدم افزایش نرخ کرایه توسط پیمانکاران بنمایش گذاشتند و خواهان پاسخگویی مسئولان این شهرستان دراستان کرمان شدند.
*احضار ۹ تن از فعالان صنفی استان کرمان به دادگاه کیفری
در ادامه تداوم فشار بر فعالین صنفی جنبش معلمان، ۹ فعال صنفی معلمان استان کرمان به منظور تکمیل دفاعیات، به شعبه‌ی ۵ دادگستری کل این استان احضار شدند. 
اسامی احضارشدگان:
#شهناز_رضایی
 #زهرا_عزیزی‌
 #میترا_نیک‌پور
 #فاطمه_یزدانی
#لیلا_افشار
 #مجید_نادری
#محمدرضا_بهزادپور
#حسین_رشیدی
#محمد_مستعلی‌زاده
این فعالین صنفی معلمان از سال ۱۴۰۰، در ادامه موج سرکوب معلمان، چندین نوبت با پرونده‌سازی‌های اطلاعات سپاه، پلیس امنیت و همچنین هیات تخلفات آموزش و پرورش مواجه شده‌اند. 
لازم به ذکر است آقایان مجید نادری، محمدرضا بهزادپور و حسین رشیدی در ۳۰ اردبیهشت ۱۴۰۱ با تودیع وثیقه از زندان آزاد شدند.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*دولت سیزدهم، پیشرو در نقض آشکار حقوق معلولان
حذف معلولان از عضویت در کتابخانه ملی ایران 
به گزارش کانال کمپین پیگیری حقوق افراد دارای معلولیت،کتابخانه ملی ایران عضویت افراد دارای معلولیت در این کتابخانه را حذف کرد
شرایط و آئین‌نامه عضویت در کتابخانه ملی برای اعضای ویژه، تخصصی و عمومی اعلام شد. براساس شرایط عضویت در آیین‌نامه جدید، افراد دارای معلولیت نمی‌توانند در این کتابخانه عضو شده و از امکانات آن بهره‌مند شوند!
تا پیش از این و در آئین‌نامه قبلی افراد دارای معلولیت می‌توانستند با عضویت در این کتابخانه، از امکانات آن استفاده کنند اما با حذف معلولان در آئین‌نامه جدید، این حق هم از آنان سلب شد!
دولت سیزدهم، پیشرو در نقض آشکار حقوق معلولان
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

اخباروگزارش های کارگری 22 خرداد ماه 1403
- بیستمین هفته‌ی اعتصاب غذای زندانیان در تداوم کارزار #سه‌شنبه‌های_نه_به_اعدام
- تجمع اعتراضی بازنشستگان فرهنگی سال 1400 کشور نسبت به  سطح نازل حقوق و عدم پرداخت مطالبات مقابل سازمان برنامه و بودجه با شعارهای«رتبه بندی حق ماست قدرت ما جمع ماست»،«رتبه بندی حق ماست حاصل دسترنج ماست»،«فکرنکنید یه روزه قرار ما هر روزه»،«عدالتی ندیدیم فقط دروغ شنیدیم» و ....
- سه شنبه های اعتراضی بازنشستگان نسبت به عدم اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان(اجرا نشدن ماده 30 قانون برنامه ششم توسعه) باتجمع مشترک بازنشستگان کشوری ، تامین اجتماعی،بهداشت ودرمان،مخابرات و... استان کرمانشاه مقابل صندوق بازنشستگی کشوری
- دردوشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته مخابرات کشورنسبت به کاهش قدرت خرید ،عدم پرداخت مطالبات و قطع خدمات بیمه تکمیلی درمان مقابل ساختمان مرکزی شرکت مخابرات استان مازندران تجمع برگزارشد
- ادامه اعتصاب وتجمع کارگران کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد دراعتراض به سطح پایین حقوق برای سومین روز متوالی
- ادامه اعتراضات کارگران پتروشیمی اصفهان در اعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه ، وعده های توخالی وعدم پاسخگویی مسئولان
- تجمع اعتراضی کارگران پتروشیمی ارغوان گستر ایلام نسبت به بیکاری مقابل درب ورودی مجتمع
- سومین تجمع اعتراضی جمعی از کشاورزان سیرجان نسبت به قطعی برق مقابل فرمانداری
- تجمع اعتراضی تراکتور داران چابهار و دشتیاری  نسبت به قطع سهمیه سوخت مقابل اداره جهاد کشاورزی و فرمانداری چابهار 
- تجمع اعتراضی  مال باختگان شرکت رضایت خودرو طراوت نوین (ریحان تاک)  نسبت به وعده های توخالی و عدم پاسخگویی مسئولان مقابل ساختمان مرکزی قوه قضائیه درتهران
یورش نیروهای سرکوب دستگاه رهبری ودولت به تجمع کنندگان وضرب وشتم وبازداشت تعدادی از آنها
- محرومیت نجات انورحمیدی، معلم زندانی، از رسیدگی پزشکی
- محکومیت آتنا فرقدانی به ۶ سال حبس تعزیری
- سیروس فتحی، همسر شریفه محمدی بازداشت شد
- آزادی موقت مریم زلکی با تودیع وثیقه
- جان باختن 3 کارگردرسمنان براثر سقوط در چاه 10 متری
- مرگ یک کارگر در کردکوی بر اثر نبود ایمنی 
- جان باختن یک کارگر مقنی درزاهدان براثر سقوط سطل خاک برسرش در عمق 35 متری چاه 
*******
*بیستمین هفته‌ی اعتصاب غذای زندانیان در تداوم کارزار #سه‌شنبه‌های_نه_به_اعدام
در بحبوحه‌ی نمایش انتخابات، جمهوری اسلامی برای مهار بحران‌هایش همچنان به سرکوب مردم و اعدام زندانیان ادامه می‌دهد. از طرفی، حکومت به این نمایش نیازمند است و از طرف دیگر، نگران آن است که در خلال انتخابات و بالا گرفتن اختلافات جناحی با اعتراضات روبرو شود. به همین دلیل به دستگیری فعالان و معترضان و «جنگ علیه زنان» ادامه می‌دهد و احکام سنگین صادر می‌کند، و حتی در شرایط انتخابات با اعدام‌های بیشتر، یکی از پایه‌های خود یعنی سرکوب را محکم می‌کند.
طبق گزارش شورای حقوق بشر، جمهوری اسلامی ۷۵ درصد اعدام‌های جهان را به خود اختصاص داده و رکورددار اعدام در جهان است. در همین راستا در هفته‌ی گذشته با اعدام دستکم ۸ زندانی با جرایم مختلف و همچنین صدور  حکم اعدام برای زندانی سیاسی «محمد خضرنژاد»، که از جنبش به حق مردم در سا ل۱۴۰۱ دفاع کرده بود، برای هزارمین بار ثابت کرد که در هیچ شرایطی دست از اعدام بر نمی‌دارد.
در اعتراض به موج سرکوب و اعدام زندانیان اعتصابی، «کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در زندان‌های اوین (بندهای زنان، ۴، ۶ و ۸)، قزلحصار (واحد۳ و ۴)، مرکزی کرج، خرم‌آباد، خوی، نقده، مشهد و سقز اعلام کرده‌اند برای بیستمین هفته در روز سه‌شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ اعتصاب غذا می‌کنند. آنان خواهان لغو اعدام «محمد خضرنژاد» و دیگر محکومان زیر حکم اعدام هستند و برای چندمین بار از مخالفان اعدام می‌خواهند‌ که صدای آنان باشند.
زندانیان اعتصابی سه‌شنبه‌های نه به اعدام ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*تجمع اعتراضی بازنشستگان فرهنگی سال 1400 کشور نسبت به  سطح نازل حقوق و عدم پرداخت مطالبات مقابل سازمان برنامه و بودجه با شعارهای«رتبه بندی حق ماست قدرت ما جمع ماست»،«رتبه بندی حق ماست حاصل دسترنج ماست»،«فکرنکنید یه روزه قرار ما هر روزه»،«عدالتی ندیدیم فقط دروغ شنیدیم» و ....
روز سه شنبه 22 خردادبرای باری دیگر، بازنشستگان فرهنگی سال 1400 کشورخود را به پایتخت رساندند تا با برپایی تجمعی دیگر مقابل سازمان برنامه و بودجه با شعارهای«رتبه بندی حق ماست قدرت ما جمع ماست»،«رتبه بندی حق ماست حاصل دسترنج ماست»،«فکرنکنید یه روزه قرار ما هر روزه»،«عدالتی ندیدیم فقط دروغ شنیدیم» و ....عزم راسخشان را برای دستیابی مطالبات برحقشان بنمایش بگذارند.
 
*سه شنبه های اعتراضی بازنشستگان نسبت به عدم اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان(اجرا نشدن ماده 30 قانون برنامه ششم توسعه) باتجمع مشترک بازنشستگان کشوری ، تامین اجتماعی،بهداشت ودرمان،مخابرات و... استان کرمانشاه مقابل صندوق بازنشستگی کشوری
شعارها:
«کاندیداهای دروغگو حاصل وعده ها کو»
«کشوررو غارت کردند ماروبیجاره کردند»
 
 
*دردوشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته مخابرات کشورنسبت به کاهش قدرت خرید ،عدم پرداخت مطالبات و قطع خدمات بیمه تکمیلی درمان مقابل ساختمان مرکزی شرکت مخابرات استان مازندران تجمع برگزارشد
 
*ادامه اعتصاب وتجمع کارگران کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد دراعتراض به سطح پایین حقوق برای سومین روز متوالی
آخرین خبرهای منتشره درشبکه های اجتماعی بتاریخ 22 خرداد،حاکی از ادامه اعتصاب وتجمع کارگران کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد دراعتراض به سطح پایین حقوق برای سومین روز متوالی می باشد.
 
*ادامه اعتراضات کارگران پتروشیمی اصفهان در اعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه ، وعده های توخالی وعدم پاسخگویی مسئولان
روزسه شنبه 22 خرداد، کارگران پتروشیمی اصفهان(شرکت پیمانکاری فراب)  درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه ، وعده های توخالی وعدم پاسخگویی مسئولان برای باری دیگر دست به تجمع دراین مجتمع وابسته به هلدینگ پتروپالایش اصفهان  زدند.
 
یکی از این کارگران با بیان اینکه از اسفند ماه سال گذشته پرداخت حقوق کارگران به تاخیر افتاده است،به خبرنگاررسانه ای گفت: در حالی برای چندمین بار در سال جاری پیگیر مطالبه‌ی حقوق معوق خود هستیم که مسئولان پاسخ روشنی به ما نمی‌دهند.
این کارگر گفت: تحت مسئولیت شرکت فراب (از زیر مجموعه شرکت ODCC) در پتروشیمی اصفهان مشغول کاریم و جدا از حقوق معوقه، حق بیمه ما کارگران نیز به تامین اجتماعی با تاخیر پرداخت می‌شود.
وی افزود: ما کارگران با روزی 12 ساعت کار شبانه‌روزی و سخت از حداقل‌های مزدی محروم هستیم و مسئولان شرکت مادر تخصصی «اودی سی سی» که از مهر ماه سال 1402 مسئولیت پرداخت مستقیم حقوق کارگران شرکت «فراب» را برعهده گرفته است، به مشکلات‌مان اعتنایی نمی‌کنند.
او گفت: از کارفرمای اصلی درخواست داریم نظام پرداخت حقوق کارگران پیمانکاری را زیرنظر داشته باشند و اجازه ندهند که پیمانکاران حقوق کارگران را با تاخیر بپردازند.
یادآوری:
1- کنش های دامنه دار کارگران پتروشیمی اصفهان دراعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق ومطالبات
روزشنبه 29 اردیبهشت، کارگران پتروشیمی اصفهان از کنش های دامنه دارشان دراعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق ومطالبات ازجمله برپایی تجمع در روزهای چهارشنبه 19ودوشنبه 23 اردیبهشت سال جاری+ در محل کارشان وهمچنین بارها مراجعه به دفتر پیمانکار و کارفرمای اصلی،خبردادند.
جمعی از کارگران پیمانکاری پروژه پتروشیمی اصفهان در گفتگوبا خبرنگاررسانه ای، از عدم پرداخت مطالبات مزدی بیش از نیمی از همکاران خود خبر دادند.
این کارگران که تعداد آن‌ها 80 نفر است و تحت مسئولیت شرکت پیمانکاری «فراب» و در نهایت شرکت مادر تخصصی «اودی سی سی» مشغول کارند،افزودند: طی روزهای 19و 23 اردیبهشت ماه سال جاری برای معوقات مزدی و مشخص نبودن وضعیت پرداخت دستمزدمان در محوطه محل کار خود دست به اعتراض زدیم که در نهایت مسئولان واحد حراست پتروشیمی با حضور در جمع متعرضان و در تماس تلفنی با مدیران، به کارگران وعده پرداخت معوقات مزدی همه کارگران را تا روز چهارشنبه 26اردیبهشت ماه جاری را دادند.
آنها گفتند:شرکت «اودی سی سی» که از مهر ماه سال 1402 مسئولیت پرداخت مستقیم حقوق کارگران شرکت «فراب» را برعهده گرفته، با پرداخت حقوق کامل شماری از کارگران هنوز حقوق بیش از نیمی دیگر از کارگران را پرداخت نکرده و در این بین شمار قابل توجهی هم نصفه و نیمه مطالبات خود را دریافت کرده‌اند.
کارگران پیمانکاری پروژه پتروشیمی اصفهان اضافه کردند: بارها برای دریافت مطالبات خود به دفتر پیمانکار و کارفرمای اصلی مراجعه کرده‌ایم، اما تاکنون پاسخ روشنی نگرفته‌ایم و علارغم وعده‌های داده شده از سوی برخی مسئولان کارگاه مشخص نیست چه زمانی قرار است کارفرمای اصلی، مطالبات مابقی کارگران را پرداخت کنند.
کارگران پیمانکاری پروژه پتروشیمی اصفهان تاکید کردند: مطالبات مزدی ما از اسفند ماه سال 1402 پرداخت نشده است در عین حال هنوز عیدی و پاداش خود را دریافت نکرده‌ایم.
2- تجمع اعتراضی کارگران پتروشیمی اصفهان نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق ومطالبات
روزچهارشنبه 19 اردیبهشت، کارگران پتروشیمی اصفهان(شرکت پیمانکاری فراب) به عدم پرداخت بموقع حقوق ومطالبات دست به تجمع دراین مجتمع وابسته به هلدینگ پتروپالایش اصفهان  زدند.
 
یکی از کارگران حاضر در تجمع به خبرنگاررسانه ای گفت: حدود 80 نفر از نیروهای پیمانکاری شرکت فراب در پتروشیمی اصفهان هستیم که مطالبات مزدی ما از اسفند ماه سال 1402 پرداخت نشده است در عین حال هنوز عیدی و پاداش خود را دریافت نکرده‌ایم.
او با بیان اینکه شرکت فراب یکی از پیمانکاران طرف قرارداد با پتروشیمی اصفهان است که به واسطه شرکت مادر (اودی سی سی) در پروژه‌های مربوط به تجهیز و ساخت پتروشیمی مشارکت دارد، درباره دلایل اجتماع امروز همکارانش گفت: کارگران از کارفرمای مادر (شرکت او دی سی سی) درخواست دارند نظام پرداخت حقوق کارگران پیمانکاری را زیرنظر داشته باشند و اجازه ندهند که پیمانکاران حقوق کارگران را با این اندازه تاخیر بپردازند.
او افزود: پیش از این مطالبات بیشتری داشتیم که اسفند ماه سال گذشته بخشی ازآن به حساب کارگران واریز شد اما  تصور ما این بود که کارفرما بعد از این به تعهدات خود برای پرداخت به موقع حقوق عمل خواهد کرد که این اتفاق نیفتاد.
یکی دیگر از کارگران با بیان اینکه در تجمع امروز نیروهای حراستی قول دادند مطالباتمان را پیگیری کنند،اضافه کرد: نارضایتی ما به این جهت است که پتروشیمی سالهاست با پیمانکارانی تمدید قرارداد می‌کند که سابقه خوبی در لحاظ کردن ایمنی و پرداخت مطالبات کارگران ندارند. در واقع موضوع خروج پیمانکاران از صنعت پتروشیمی چندین سال است که از سوی دولت مطرح می‌شود، اما تاکنون کاری برای اجرای این مطالبه کارگران انجام نشده است.
*تجمع اعتراضی کارگران پتروشیمی ارغوان گستر ایلام نسبت به بیکاری مقابل درب ورودی مجتمع
روزسه شنبه 22 خرداد،کارگران پتروشیمی ارغوان گستر ایلام که درپی اتمام پروژه و به بهره‌برداری رسیدن بیکارشده اند برای اعتراض دست به تجمع مقابل درب ورودی مجتمع زدند و خواهان پاسخگویی کارفرمای اصلی شدند.
 
این کارگران که بیشتر آن‌ها در بخش‌های اتصالات، نصب و تجهیزات و…مشغول به کار بوده‌اند و با اتمام پروژه بیکار شده‌اند،به خبرنگاررسانه ای گفتند:پس از سال‌ها تلاش در این پروژه، حق آن‌هاست که پس از بهره برداری پتروشیمی ارغوان گستر ایلام به کار گرفته شوند.
آنها افزودند: اگر قرار باشد با اتمام پروژه بیکار شویم در حالی‌که کارفرمای مادر هیچ تعهدی نسبت به ما احساس نمی‌کند، از کدام مرجع و نهاد باید حقوق‌مان را پیگیری کنیم.
*سومین تجمع اعتراضی جمعی از کشاورزان سیرجان نسبت به قطعی برق مقابل فرمانداری
روز دوشنبه 21 خرداد برای سومین بار طی 2 هفته اخیر، جمعی از کشاورزان سیرجان که بیشترپسته کار هستند برای اعتراض به قطعی برق و خاموشی موتورپمپ‌ها  دست به تجمع مقابل فرمانداری این شهرستان دراستان کرمان زدند.
*تجمع اعتراضی تراکتور داران چابهار و دشتیاری  نسبت به قطع سهمیه سوخت مقابل اداره جهاد کشاورزی و فرمانداری چابهار 
روزسه شنبه 22 خرداد،جمعی از تراکتور داران چابهار و دشتیاری  برای اعتراض به قطع سهمیه سوخت مقابل اداره جهاد کشاورزی و فرمانداری چابهار تجمع کردند.
یکی از تجمع کنندگان به خبرنگاریک منبع خبری محلی گفت:امروز ساعت 10 صبح من و بسیاری دیگر از تراکتور داران و کشاورزهای شهرستان چابهار و دشتیاری بدلیل قطع سهمیه سوخت تراکتورهای خود مقابل اداره جهاد کشاورزی و فرمانداری چابهار رفتیم اما هیچ کس پاسخ گو نیست نه جهاد کشاورزی و نه فرمانداری، کشاورزان سر در گم شده اند الان حدود سه ماه هست که سوخت تراکتورداران قطع شده فرمانداری که اصلا در را باز نکردن به روی ما رفتیم پیش یک مسئول دیگر که با او حرف بزنیم بجای شنیدن دردهای ما، نشسته و با گوشی خودش سرگرم و بازی میکنه.
*تجمع اعتراضی  مال باختگان شرکت رضایت خودرو طراوت نوین (ریحان تاک)  نسبت به وعده های توخالی و عدم پاسخگویی مسئولان مقابل ساختمان مرکزی قوه قضائیه درتهران
یورش نیروهای سرکوب دستگاه رهبری ودولت به تجمع کنندگان وضرب وشتم وبازداشت تعدادی از آنها
فیلم منتشره درشبکه های اجتماعی از تجمع اعتراضی روزسه شنبه 22 خرداد  مال باختگان شرکت رضایت خودرو طراوت نوین (ریحان تاک)  نسبت به وعده های توخالی و عدم پاسخگویی مسئولان مقابل ساختمان مرکزی قوه قضائیه درتهران،خبر می دهد.
گزارش های منتشره در شبکه های اجتماعی همچنین حاکی از یورش نیروهای سرکوب دستگاه رهبری ودولت به تجمع کنندگان وضرب وشتم وبازداشت تعدادی از آنها می باشد.
*محرومیت نجات انورحمیدی، معلم زندانی، از رسیدگی پزشکی
زندانی سیاسی، نجات انور حمیدی، در اسفند ۹۷ برای اجرای حکم ۱۵ سال حبس به زندان سپیدار اهواز برده شد. وی در طول دوران حبس حتی یک روز مرخصی استعلاجی هم نداشته است.
این معلم زندانی از اختلال در عملکرد تیروئید، فشار خون، چربی خون و سردرد مزمن رنج می‌برد. او همچنین از ناحیه هر دو چشم دچار آب مروارید است و به دلیل عدم رسیدگی دچار خونریزی هم شده است.
عدم دسترسی زندانیان به خدمات بخشی از شکنجه سیستماتیک حکومت برای آزار و اذیت زندانیان است که با هدف مرعوب ساختن زندانیان انجام می‌شود.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*محکومیت آتنا فرقدانی به ۶ سال حبس تعزیری
آتنا فرقدانی، کاریکاتوریست و فعال مدنی محبوس در بند زنان زندان اوین، توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به اتهام "توهین به مقدسات" به تحمل ۵ سال حبس و به اتهام "فعالیت تبلیغی علیه نظام” به ۱سال حبس محکوم شد.
محمد مقیمی، وکیل آتنا فرقدانی با تاکید بر اینکه دادگاه "نمایشی" بوده است، اعلام کرد: «دادگاه به بهانه تعدد جرایم، اشد مجازات را در دو اتهام یادشده در نظر گرفته است».
آتنا فرقدانی، زندانی سیاسی سابق، روز ۲۵ فروردین ماه سال جاری و هم‌زمان با آغاز طرح نور و سرکوب زنان دارای پوشش اختیاری، در حین نصب کاریکاتورهای خود بر روی دیوار خیابان پاستور تهران، با خشونت ماموران امنیتی بازداشت شد.
*سیروس فتحی، همسر شریفه محمدی بازداشت شد
صبح امروز ۲۲ خردادماه، سیروس فتحی در منزل خود توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.
سیروس فتحی، همسر شریفه محمدی فعال کارگری محبوس در زندان لاکان رشت است که از ۱۴ آذرماه ۱۴۰۲ در بازداشت موقت به‌سر می‌برد.
دو روز پیش (۲۰ خردادماه) دادگاه شریفه محمدی در شعبه ۱ دادگاه انقلاب رشت برگزار گردید. 
سیروس فتحی در این مدت، پیگیر امور همسر خود بوده است و بارها با تهدید ماموران امنیتی و پرونده‌سازی قضایی مواجه شده بود.
منبع 2 خبر بالا:کانال بیدارزنی
*آزادی موقت مریم زلکی با تودیع وثیقه
به گزارش کانال کمیته پیگری ایجاد تشکل های کارگری ایران،روزسه شنبه 22 خرداد،مریم زلکی از بازداشت شدگان تجمع متحدانه 1۱ اردیبهشت ماه 1403 بازنشستگان کشوری، فرهنگیان و تامین اجتماعی اهواز که همراه با خانواده هایشان مقابل درب اداره کل سازمان تامین اجتماعی خوزستان-اهواز  صورت گرفت بعد از ۴۰ روز بازداشت و زندان ، با سپردن وثیقه تا  موعد رسیدگی  دادگاه به پرونده،بطور موقت  از زندان آزاد گردید.
*جان باختن 3 کارگردرسمنان براثر سقوط در چاه 10 متری
روزسه شنبه 22 خرداد،3 کارگر یک مزرعه کشاورزی در سمنان براثر سقوط در چاه 10 متری جان خودرا ازدست دادند.
*مرگ یک کارگر در کردکوی بر اثر نبود ایمنی 
یک کارگر اهل شهرستان کردکوی به نام مجتبی رامشک به دلیل برق‌گرفتگی ناشی از فقدان ایمنی محیط کاری در یک کارگاه تولید آجیل جان خود را از دست داد
بر اساس آمار، دست‌کم ۱۵۰ کارگر در دو استان‌ گلستان و مازندران طی سال ۱۴۰۲ در حین کار به دلیل نبود ایمنی دچار حادثه شده و جان خود را از دست داده‌اند.
برگرفته از کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
*جان باختن یک کارگر مقنی درزاهدان براثر سقوط سطل خاک برسرش در عمق 35 متری چاه
روزسه شنبه 22 خرداد،یک کارگر مقنی 50 ساله  حین کار حفر چاه در زاهدان براثر سقوط سطل خاک برسرش در عمق 35 متری چاه در دم جان باخت.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

اخباروگزارش های کارگری 23 خرداد ماه 1403
- گرامی باد ۱۲ ژوئن، روز جهانی مبارزه با کار کودکان
- سومین روز از تجمع عظیم بازنشستگان در محاصره‌ی نیروهای سرکوب
- گزارشی از دومین روزتجمع بزرگ بازنشستگان نیمه دوم سال 1400 در مقابل سازمان برنامه و بودجه
-  با پای خسته و دست شکسته  تا رسیدن به حقوق قانونی مان ادامه خواهیم داد .
- دل نوشته یک معلم بازنشسته: نتوانستم بگریزم، گیرم انداخت بینشان محاصره شدم
- گرامیداشت یاد کارگران زن جان باخته براثرتصادف در کهگیلویه با روشن کردن شمع
- اعتصاب وتجمع کارگران شهرداری بندرامام در اعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق
- تجمع اعتراضی کارگران مجموعه فروشگاه ها و گردشگری دکترخاکی نسبت به عدم پرداخت مطالبات مقابل فرمانداری لاهیجان
- به دستآورد بازنشستگان دست درازی نکنید!
- برگزاری جلسه هیات حل اختلاف بازگشت به کار اسماعیل بخشی در اداره کار شوش
- اعتصاب و تجمع رانندگان سرویس رفت و آمد کارگران کارخانه های شهر میبد نسبت به عدم افزایش نرخ کرایه
- تجمع اعتراضی اهالی روستای مرزیجران اراک نسبت به بی آبی مقابل استانداری مرکزی 
- تجمع اعتراضی اهالی روستای جدول غوره مختار نسبت به بی آبی  مقابل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد 
- آزادی مشروط سها مرتضایی از زندان اوین
*******
*گرامی باد ۱۲ ژوئن، روز جهانی مبارزه با کار کودکان
صحنه‌ای از جنگ، ویرانی، بهره‌کشی، فقر، گرسنگی و فلاکت در پیش چشم کودکان جریان دارد. به‌راحتی و به طرز باورنکردنی در قرن بیست و‌ یک کودکان را سلاخی می‌کنند، به بردگی می‌گیرند در جنگ‌های نیابتی و مستقیم می‌کُشند. دولت‌های سرمایه‌داری از شرق تا غربِ جهان در حال کشتارِ  انسانها، چپاول داشته‌هایشان و لگدمال کردن حقوق اکثر آنها هستند و این بسترساز بحران‌های اقتصادی است که باعث کار کودکان می‌شود.
تولید خونین و طمع سرمایه‌داری برای بهره‌مندی از نیروی کار ارزان برای ولع سیری ناپذیرش در کسب سود بیشتر، کودکان کار را استثمار می‌کند که از آسیب‌پذیرترین و ارزان‌ترین نیروهای انسانی هستند.
کودکی این کودکان در مزارع، کارخانه‌ها، بندرگاه‌ها، کارگا‌ها، کارهای خانگی، معادن، کولبری، باربری و حتی در صنایع شنیع و زشتی همچون پورن و نیروی نظامی به یغما گرفته می‌شود.
کودکی این کودکان، به ازای مزدی اندک و ناچیز به حراج گذاشته می‌شود. طبق آمار نشریات سازمان ملل متحد، سی درصد تولید ارزش کالاها توسط کار کودکان به دست می‌آید. کار کودک آسیب‌های جبران ناپذیر جسمی و روانی بر کودکان وارد می‌کند و لکه‌ی ننگی است بر دامن سرمایه در جهان ما. از سر کینه نبود که کارل مارکس فیلسوف آلمانی گفت «سرمایه از خون و عرق کارگر (کودک)» است.
در سراسر جهان، اگرچه نه در همه‌ی کشورها، توازن قوا به نفع جنبش لغو کار کودک چرخیده است، اما کماکان کار کودکان به اشکال مختلف در جهان ادامه دارد و منجر به: 
سوء تغذیه میلیاردی کودکان
مرگ کودکان به‌علت فقر
بازماندن کودکان از تحصیل
آوارگان میلیونی کودکان مهاجر به دلایل اقتصادی وجنگ
کودک همسری
باندهای آشکار و نهان صنعت سکس کودکان
اجاره کودکان برای بردگی
در سال ۲۰۲۰ سازمان ملل متحد اعلام کرد برای اولین بار در بیست سال گذشته پیشرفت جهانی برای پایان کار کودکان متوقف شده است. اکنون نزدیک به صد و شصت میلیون کودک در جهان کار اجباری انجام می‌دهند. قابل توجه است که سازمان ملل، آمار دولت‌ها را انعکاس می‌دهد که خود این آمارها عمدتاً با واقعیت فاصله فراوانی دارند.
وجدان‌های آگاه می‌دانند که جهان سرمایه‌داری، زندگی انسان‌ها را به ویرانی کشانده و ارزش‌های انسانی همچون کودک و کودکی را بی‌معنا می‌داند.
کودک و بزرگسال تنها زمانی به‌حساب می‌آیند که در چرخه‌ی تولید، برای کارفرمایان و دولت‌ها سود تولید می‌کنند. اکثریت انسان‌ها و حتی کودکان از این وضعیت ناراضی بوده و فریاد آزادی، اختیار، برابری سر داده و با این شرایط نابسامان مبارزه می‌کنند.
در این شرایط هیچ فرد و گروهی حق ندارد زمانی که پای حقوق فرد، حقوق کودک و به‌صورت کلی حقوق انسان‌ها در میان است به دولت‌ها و کارفرمایان تخفیف داده و مصلحت اندیشی کند. حقوقی مانند حقوق کودک که جنبه‌ی عمومی دارند، قابل مصلحت‌اندیشی و سیاست‌ورزی نیست؛ چراکه برای کودکان، عایده‌ای جز زندگی سخت و مرگ ندارد. برای کودکان، حتی همین امروز هم برای لغو کار کودک دیر است. هر کودکی می‌داند و نمی‌خواهد مورد سوء استفاده دولت‌ها و کارفرمایان قرار بگیرد. هر کودکی می‌داند که امید و آرزوهایش نباید به مانند جسمش به کار مزدی زنجیر شود.
آیا لغو کار کودکان همین امروز ممکن است؟ بله ممکن است و کودک تنها یک‌بار فرصت کودکی دارد. نزدیک به دو قرن است که جهان در مقابل یک انتخاب و یک رفتار انسانی قرار گرفته است. اکثریت جهان (۹۹ درصدی‌ها) کار کودکان را مردود و غیر انسانی می‌شمارند و برای لغو آن می‌جنگند. تنها اقلیتی بسیار کوچک (۱ درصدی‌ها) در مقابل این حکم انسانی مقاومت می‌کنند. در بسیاری از نقاط جهان با تلاش و پیگیری‌های پیشروان لغو کار مزدی و استثمار انسان از انسان، قادر به توقف این حکم غیر انسانی شدند. از منظر اقتصادی، جهان امروز بیش از هر زمان دیگری مستعد پایان دادن به این شرایط غیر انسانی است. تولید مایحتاج زیستی بر روی کره زمین معادل مصرف ۵ برابر جمعیت کنونی ساکنین آن است و ثروت ۵ میلیارد نفر از سکنه زمین در اختیار تنها ۵ نفر از ابر سرمایه دار است. با تخصیص و توزیع درست این ثروت در میان صاحبان اصلی آن یعنی تولید کنندگان ثروت، لغو کار کودک به سادگی ممکن است.
این حقیقت که «با پول یک روز تسلیحات جهان، همه‌ی کودکان جهان می‌توانند از آموزش رایگان و با کیفیت بهره‌مند شوند» برای همگان آشکار شده است. با مطالبه هر لحظه‌ای و مقاومت جامعه در مقابل استثمار کودکان، لغو کار کودک همین امروز ممکن است.
«لغو کار کودک» بدون ملزومات یک زندگی طبیعی، مرگ تدریجی کودک و خانواده کودک کار است. دولت‌ها مسئول مستقیمِ، مستقل و جدا نمودن حقوق کودک از وضعیت اقتصادی خانواده برای دفاع از حقوق پایه‌ای و حیاتی کودکان هستند.
تأمین آموزش رایگان، اجباری و با کیفیت در کنار بیمه‌ها و خدمات اجتماعی مکفی و تحمیل این وظیفه به دولت‌ها ضامن توقف فوری کار کودکان است.
کودکان کار می‌گویند: «ما همانقدر که آینده‌ایم، اکنون هستیم» لغو کار کودک همین امروز ممکن است؛ اگر از نگاه کودک تحت استثمار و از زاویه انسان‌های مترقی به آن باور داشته باشیم.
دوازده ژوئن روز توجه بیشتر به کار کودکان یا صرفاً گرامیداشت جایگاه کودکی نیست. این روز، روز مبارزه‌ی بی‌تخفیف نود و نه درصدی‌ها علیه یک درصدی‌ها برای رهاییِ کودکان از بهره‌کشی، فقر، جنگ، زور، دیکتاتوری و گرسنگی است. به مناسبت این روز ما به‌عنوان فعالین لغو ‌کار کودک در جمعیت دفاع از کودکان کار و خیابان خواسته‌های فوری و ضروری خود را اعلام می‌کنیم:
ممنوعیت و لغو تمامی اشکال و انواعِ کار کودک همین امروز.
پذیرش مسئولیتِ تأمین رفاه و حقوق کودک توسط دولت صرف نظر از نژاد، ملیت، قومیت و هر نوع تبعیض.
حمایت کامل معیشتی، درمانی و آموزشی از خانواده‌های کودکان کار برای عدم وابستگی به کار و درآمد کودک.
تصویب و پرداخت دستمزد مناسب برای یک زندگی مرفه به شاغلین، پرداخت حقوق بازنشستگی متناسب با زندگی مرفه به بازنشستگان و بیمه بیکاری برای بیکاران (دستمزدهای زیرخط فقر در کنار بیکاری و جنگ از اصلی‌ترین علل ورود کودکان به بازار کار است).
فشار نهادهای بین‌المللی حقوق کودک، جوامع و فعالین بر دولت‌هایی که به‌طور جدی و عملی برای پایان بخشیدن به کار کودکان فعالیت نمی‌کنند.
تعلیق و اخراج نماینده‌گان کشورهایی که پایان بخشیدن به کار کودک را اولویت خود قرار نمی‌دهند از نهادها، اجلاس و کمیسیون‌های مربوط بین‌المللی.
حمایت معیشتی، بهداشتی، حقوقی و آموزشی از خانواده‌های آسیب دیده و آسیب پذیر توسط دولت‌ها.
پایان دادن به جنگ‌های جاری و حمایت کامل از کودکان آسیب دیده در جنگ وانتقال فوری و تأمین محیطی امن برای کودکان.
پیگرد قضایی و مجازات اشخاص و نهادهایی که در جریان جنبش‌های اجتماعی، اقدام به ضرب و شتم، بازداشت، آزار، تجاوز و قتل کودکان می‌کنند.
حمایت کامل از کودکانی که در جریان اعتراضات اجتماعی بازداشت می‌شوند در کنار ارائه امکانات با کیفیت حقوقی، درمانی و پرداخت غرامت به آنها.
حمایت کامل از خانواده‌هایی که کودکان خود را در سرکوب‌ها و اعترضات اجتماعی و مدنی از دست داده‌اند و پرداخت غرامت به آنها.
جنبش‌های اجتماعی با یکدیگر پیوندی ناگسستنی دارند. جنبش لغو کار کودک نیز از این منظر مستثنی نیست. برای اینکه این جنبش بتواند به اهداف انسانی خود که پایان دادن به کار کودکان است برسد، ما خواستار پایان دادن به سرکوب و فشار بر زنان، جوانان، کودکان، دانشجویان، کارگران، معلمان، اساتید، بازنشستگان، نویسندگان، خبرنگاران، وکلا، هنرمندان، ورزشکاران و سایر افراد و تشکل‌های مستقل سیاسی و اجتماعی و به رسمیت شناختن‌ِ حق اعتراض، اعتصاب، آزادی بیان و ساختن تشکل هستیم.
۱۲ ژوئن ۲۰۲۴
جمعیت دفاع از کودکان کار و خیابان
*سومین روز از تجمع عظیم بازنشستگان در محاصره‌ی نیروهای سرکوب
 
امروز، چهارشنبه  ۲۳ خرداد ۱۴۰۳، سومین روزی است که صدها بازنشسته‌ی معترض نسبت به بی‌توجهی مسئولان حکومتی به مطالبات بازنشستگان در مقابل سازمان برنامه و بودجه تجمع کرده‌اند. 
در تجمع امروز به گفته‌ی شاهدان عینی تعداد زیادی از نیروهای سرکوب در اطراف سازمان برنامه و بودجه حضور داشته‌اند. با این وجود مانند روز گذشته ده‌ها بازنشسته‌ی معترض به مقابل سازمان برنامه و بودجه رفتند تا احقاق حقوق خودشان را مطالبه کنند.
همسان‌سازی حقوق‌ها، افزایش حقوق متناسب با نرخ تورم و درمان رایگان اصلی‌ترین مطالبات بازنشستگان معترض در دو سال و نیم اخبر بوده است.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران بر حق تجمع و تحصن همواره تاکید نموده و خشونت و سرکوب معلمان بازنشسته را محکوم می‌نماید.
*گزارشی از دومین روزتجمع بزرگ بازنشستگان نیمه دوم سال 1400 در مقابل سازمان برنامه و بودجه
چهارشنبه 23 خرداد:این تجمع برای دومین روز،  در کمال آرامش در حال برگزاری بود که ناگهان نیروهای یگان ویژه موتور سوار و شخصی با سر و صدا و هیاهو با موتور وارد جمعیت شدید و با فریاد و اهانت فرهنگیان را به تفرقه دعوت کردند. 
وقتی با مقاومت فرهنگیان مواجه شدند خشونت را آغاز کردند و تعدادی از مردان را ضرب و شتم کرده به داخل ون‌های کنار خیابان بردند. 
در ادامه خشونت را وسعت داده به زنان نیز حمله‌ور شدند، خانمهای فرهنگی بازنشسته را مورد ضرب و شتم شدید قرار داده انواع ناسزا، اهانت، بی‌ادبی و... را بی ملاحظه به کار می‌بردند. 
درگیری حدود یکساعتی طول کشید و در این میان یکی از فرهنگیان با ضربه سنگین یکی از سگهای وحشی بی‌شرف نقش زمین شد و با آمبولانس به بیمارستان منتقل شد. 
لحظاتی قبل هم خانم معلمی بازنشسته با ضربه لگدی محکم یکی از بی‌شرفهای بی‌بته بر زمین غلتید. 
لحظاتی بعد باخبر شدیم که هر 7 عضو کمیته فنی را دستگیر کرده‌اند اما کمتر از نیم ساعت همگی را آزاد کردند. 
در ادامه با بلندگو اعلام کردند که از الان به بعد هر کسی در صحنه باقی بماند جزو طرفداران احمدی‌نژاد و فراخوان او محسوب و دستگیر می‌شود. 
امروز برای چندمین بار میزان تحمل حاکمیت، میزان پایبندی حاکمیت به دموکراسی، میزان تحمل انتقاد آرام و منطقی و... شعار حقوق شهروندی، جامعه مدنی، مردم‌سالاری دینی و... را با دو چشم خود دیدم. 
حکومتی که قانونی را 33 ماه قبل تصویب کرده و اکنون که مشمولین درخواست اجرای قانون.مصوب خود حاکمیت را دارند با زور، ضرب، شتم، اهانت و... روبرو می‌شوند.
برگرفته از شبکه های اجتماعی
*با پای خسته و دست شکسته  تا رسیدن به حقوق قانونی مان ادامه خواهیم داد .
 
روزچهارشنبه 23 خرداد،در دومین روز تجمع بازنشستگان ۱۴۰۰ که در مقابل سازمان برنامه و بودجه، شرکت کنندگان  مورد ضرب و شتم نیروهای لباس شخصی و گارد ویژه موتوری و پیاده قرار گرفتند ،
 تعدادی را دستگیر کردند  و یکی از بازنشستگان استان اصفهان دچار شکستگی دست شدند .
برگرفته ازشبکه های اجتماعی
*دل نوشته یک معلم بازنشسته: نتوانستم بگریزم، گیرم انداخت بینشان محاصره شدم 
نتوانستم بگریزم، گیرم انداخت بینشان محاصره شدم 
با تحکم گفت : ماسکت را بردار
بی کلام رویم را گشودم. ماسک از چهره برداشتم.
نگاهمان در هم تلاقی کرد. اشک در چشمم دوید
او شاگردم بود و من معلمش
شرمسار گریبانم را رها کرد و من رفتم.
از آن روز به او می اندیشم. با لباس و کوله کودکی‌اش در کنار چهل تن دیگر و صداهای گنگی که می‌شنیدم و نمی‌شنیدم.
به یقین که او نمی‌داند من برای کودکی او در خیابانم ،برای کودکی کودکش و کودکان دیگر، و ناخواسته سوار شدم.
«ا.م معلم بازنشسته»
برگرفته ازشبکه های اجتماعی
*گرامیداشت یاد کارگران زن جان باخته براثرتصادف در کهگیلویه با روشن کردن شمع
سه شنبه شب(22 خرداد)،جمعی از اهالی کهگیلویه با تجمع وروشن کردن شمع در یکی از میدان های این شهرستان یاد کارگران زن گوجه چین جان باخته براثرتصادف در روزپنج شنبه 10 خرداد سال جاری+ را گرامی داشتند.
 
+مرگ ومصدومیت 5 کارگر کشاورزی براثر تصادف در محور گچساران – دهدشت
روزپنج شنبه 10 خرداد،خودرو حامل کارگران گوجه چین  در محور گچساران – دهدشت فیلگاه نرسیده به روستای نهضت آباد واژگون و2 کارگرزن 35 و40 ساله دردم جان باختند و 2 کارکر زن 33 و 40 ساله ویک کارگر مرد33 ساله مصدوم وبه بیمارستان منتقل شدند.
*اعتصاب وتجمع کارگران شهرداری بندرامام در اعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق
فیلم وتصاویر منتشره در شبکه های اجتماعی بتاریخ 23 خرداد ازتجمع ئ خودداری کارگران شهرداری بندرامام از جمع آوری زباله ها از سطح شهر برای چندمین روزمتوالی در اعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق،خبرمی دهند.
 
*تجمع اعتراضی کارگران مجموعه فروشگاه ها و گردشگری دکترخاکی نسبت به عدم پرداخت مطالبات مقابل فرمانداری لاهیجان
روزچهارشنبه 23 خرداد،جمعی از کارگران همراه با طلبکاران دیگر(تولیدکنندگان دامی وبازرگانان) ه دهکده دکتر خاکی(مجموعه فروشگاه ها و گردشگری)برای اعتراض به عدم پرداخت مطالبات مقابل فرمانداری لاهیجان دراستان گیلان تجمع کردند.
 
برپایه گزارش رسانه ای شده، چند ماهی است که مجموعه دهکده دکتر خاکی با بدهی چندصد میلیارد تومانی به تولیدکنندگان دامی، بازرگانان و کارگران، از تعهدات مالی خود سرباز زده است .
*به دستآورد بازنشستگان دست درازی نکنید!
اسماعیل گرامی (کارگر بازنشسته)
انتخابات ریاست جمهوری نزدیک و کاندیداهای مهندسی شده آن مشخص شده اند! این روزها کاندیداها از زحماتِ پر ارزش خود!! در سالهای گذشته سخن می گویند. ۴۵ سال است که این کاندیداها در پُست های مختلف در داخل حکومت، سیاست کلی حکومت را به پیش می برند؛ سیاستی که باعث هر روز فقیر تر شدن مردم زحمتکش این جامعه (۹۹٪) و فربه تر شدن خودشان (۱٪) شده است، سیاستی که نا امنی شغلی و اجتماعی را برای ما به ارمغان آورده است. افشاگری علیه یکی از این کاندیداها هرگز به معنای تایید دیگر کاندیداها نیست، بلکه افشاگریِ سیستمی می باشد که سرتا پای آنرا فساد فرا گرفته است و اصلاح شدنی نیست!
یکی از این کاندیداها محمدباقر قالیباف است که شمه ای از اختلاس ها و سوء استفاده های او و خانواده اش از موقعیت حکومتی او را خبرنگارانی چون "یاشار سلطانی" و "وحید اشتری" رسانه ای کرده اند. یاشار سلطانی بعد از رسانه‌ای کردن اسناد مربوط به جنجال خانه‌های نجومی بازداشت شد. «میرلوحی»، عضو شورای شهر تهران می‌گوید: «بازپرس پرونده ی املاک نجومی به من گفتند که برای بررسی این مقدار پرونده در املاک نجومی، نمی‌دانستیم کارشناس از کجا بیاوریم و کارشناس‌مان به این تعداد پرونده نمی‌رسید». در فروردین ۱۴۰۱ انتشار عکس‌هایی در شبکه‌های اجتماعی از سفر همسر، دختر و داماد قالیباف به ترکیه برای خرید سیسمونی نوزاد خبرساز شد. پس از آن وحید اشتری، افشاگر این رویداد به دو سال حبس و ممنوعیت از هرگونه فعالیت در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی محکوم شد.
قالیباف بعنوان بازوی اجرایی سیاست کلی حکومت در مجلس شورای اسلامی ایران، عروسک گردان این مجلس بود و در تمامی این سالها نه تنها قدمی برای کارگران و بازنشستگان بر نداشت بلکه سیاستهای ضد کارگری حکومت را در این مجلس پیش برد. حال عده ای از افراد فرصت طلب؛ گرد او جمع شده و برای او تبلیغات می کنند. یکی از این افراد علی دهقان كيا "رئیس کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی تهران" می باشد که جهت تبلیغ برای قالیباف ضمن گرفتن عکس های تبلیغاتی می گوید « قاليباف حرفهاي زيادي براي گفتن در امور اجرايي كشور دارد». دهقان کیا می خواهد قالیباف را یک استعداد تازه کشف شده معرفی کند، از زحمتکشانِ زیر خط فقر و تحت ستم میخواهد گذشته قالیباف در مجلس را فراموش کنند، فساد او در شهرداری را فراموش کنند، ذهنیت حمله گازانبری او برای سرکوب دانشجویان را فراموش کنند و به استعداد نهفته در او توجه داشته باشند که « قاليباف حرفهاي زيادي براي گفتن در امور اجرايي كشور دارد». تا اینجا که دهقان کیا با این گفته های خود تلاش دارد بازنشستگان را به پای صندوقهای رای بکشد و آنها را ترغیب می کند که به قالیباف رای بدهند، چندان عجیب نیست (هرچند زهی خیال باطل! چرا که بازنشستگان، هم قالیباف را می شناسند و هم دهقان کیا را)، عجیب آنجا می باشد که دهقان کیا با وقاحت تمام ادامه می دهد که « وي (قالیباف) به دفعات به كمك بازنشستگان تامين اجتماعي در مجلس آمده كه نمونه آن افزايش ۳۸ درصدي حقوق بازنشستگان بود كه با كمك جدي وي موفق شديم مصوبه غير قانوني دولت را باطل كرده و حق بازنشستگان را استيفا كنيم». دهقان کیا همانند دیگر همپالگی هایش اعضای هیئت مدیره کانونهای کشور؛ هیچ راه مطالبه گری جز نامه نگاری و ملاقات با مسئولین را قبول ندارد و اعتراضات در کف خیابان را تقبیح می کند. اکنون، او «افزايش ۳۸ درصدي حقوق بازنشستگان» را که ماحصل اعتراضات بازنشستگان در سراسر کشور در کف خیابان بود را نتیجه تلاش قالیباف عنوان می کند!! اگرعامل «افزايش ۳۸ درصدي حقوق بازنشستگان»، قالیباف و عروسکهای خیمه شب بازی اش بودند و آنها تا بدین حد دلسوز بازنشستگان می باشند، چرا حقوقهای امسالِ بازنشستگان ۲۲٪ افزایش پیدا کرد؟ در حالیکه در پایان سال ١٤٠٢ طبق گفته سازمان آمار؛ نرخ تورمِ سالانه کشور به ۴۰/۷ درصد رسیده بود. خیر، مجلس هیچگاه بفکر بازنشستگان نبوده و نیست! افزايش حقوق ۳۸ درصد که با کف خیابان آمدن بازنشستگان بدست آمد در حقیقت به دولت و به مجلس (بطور کلی به حکومت) تحمیل شد!!
به اعضای هیئت مدیره و بازرسین این کانونها باید گفت: برای بالا رفتن از پله های ترقی از هر دروغی که می خواهید استفاده کنید! اما به دستآورد بازنشستگان دست درازی نکنید!
۲۲ خرداد ۱۴۰۳
*برگزاری جلسه هیات حل اختلاف بازگشت به کار اسماعیل بخشی در اداره کار شوش
 
‏دیروز با تعدادی از همکاران،اسماعیل بخشی را تا اداره کار شوش همراهی کردیم.
دیروز جلسه هیات حل اختلاف بابت بازگشت به کار او برگزار شد،ما امیدی نداریم ،اما تمام مراحل قانونی را می رویم.اسماعیل در دوره ریاست رییسی ،بازداشت،شکنجه و یکسال زندان شد ودر دولت فخیمه روحانی و رئیسی از‏بازگشت به کار او جلوگیری کردند.
۶سال بیکاری،۶سال رنج،۶سال....این ها عدد نیست،این ها عمریست که از او و خانواده اش گرفتید،حالا برید هی برید،بگید رئیسی یار و یاور کارگران بود.کدام کارگران؟!
جلسه رسیدگی به شکایت اسماعیل بخشی در اداره کار شوش برگذار شد.
موضوع شکایت : جلوگیری از ورود نامبرده به محل کار !
ایا مستنداتی مبنی بر تعلیق و یا اخراج نامبرده موجود است ؟ 
در اوج بحران اعتراض و اعتصابات شرکت از ورود ایشان به دلیل مسائل امنیتی جلوگیری کردن و تا چند ماه هم برایش حقوق و تایم کارت ثبت شد و قرار شد بعد از ارامش دوباره به محل کار برگردد که معیشت عموم مردم را اقای  بخشی در نظر داشت پذیرفت .غافل از اینکه میخواستن در نهایت سکوت اسماعیل را قربانی کنند .چرا که نباید هیچ صدایی از کارگر در اید و در نطفه باید خفه شود .ولی این را نمیدانستن که اسماعیل در روح و جان کارگر هفت تپه جا دارد، نه هفت تپه از اسماعیل جداست و نه اسماعیل از هفت تپه .
شورای تامین کدام مصلحت را در نظر میگیرد که این چنین زندگی مردم را به ورطه نابودی کشیده است ؟مصلحت عوامل یا خواص ؟ شورای تامین بجای اینکه مسئله را حل کند صورت مسئله را پاک میکرد .شورای تامینی که تمام قد در کنار کارفرمای فاسد بود و بر ضد کارگر از هیچ کاری فرو گذار نبود. اعم موضوعات بالغ بر ۲۲ پرونده ی قضائی ،تشکیل پرونده برای وکیل با شرف کارگران شرکت خانم زیلابی و چندین مسئله دیگر .
چه کسی شرکت را به خصوصی واگذار کرد و این همه فساد انجام داد ؟
چرا اسماعیل و امثال ایشان باید تاوان فساد و اختلاس و ندانم کاریهای شما را بدهند .همانهایی که تمام قد در کنار فساد و اختلاس بودن الان مانع ورود اسماعیل به شرکت میشوند . شک ندارم که این همه ترس خودشان است . شعار اسماعیل را گرفتید، ما همه بخشی هستیم هنوز هم در روح و روان ما طنین انداز است .
مامورم و معذورم :
کلمه ی که مایه حقارت و نهایت تنزل شخصیت یک فرد است. کلمه ی که افراد بی مایه امروزه زیاد از ان استفاده میکنن، چنین افرادی اگر به جایی میرسند از هیچ کاری برای منفعت خود فروگذار نیستن .
یادت می اید که بودی و الان چه شدی ؟ واقعا تو لایق چنین جایگاهی هستی ؟ میدانم که هستی چون ماموری و معذوری .
اقای ناصری در چندین مورد که فیلمش حتی موجود است گفتن که با بازگشت اقای بخشی مشکلی ندارند حال نمیدانم شما از که دستور میگیری.
دستاورد کارگران هفت تپه در کل دنیا بی نظیر است، کارفرمای فاسد را از شرکت بیرون کردیم و انکه خود میخواستیم را اوردیم و این دستاورد را فقط و فقط با اتحاد بدست اوردیم به طوریکه تمام شرکتها ما را سرلوحه خویش قرار میدهند و از این بابت که توانستیم حرکت سازنده ی را اغاز کنیم خدا را شاکر و سپاسگذاریم
یوسف بهمنی 
برگرفته از شبکه های اجتماعی
*اعتصاب و تجمع رانندگان سرویس رفت و آمد کارگران کارخانه های شهر میبد نسبت به عدم افزایش نرخ کرایه
روز چهارشنبه 23 خرداد، رانندگان سرویس رفت و آمد کارگران کارخانه های شهر میبد دراستان یزد برای اعتراض به عدم افزایش نرخ کرایه دست به اعتصاب وتجمع زدند وخواهان افزایش 45 درصدی نرخ کرایه شدند.
 
*تجمع اعتراضی اهالی روستای مرزیجران اراک نسبت به بی آبی مقابل استانداری مرکزی 
روز چهارشنبه 23 خرداد،جمعی از اهالی روستای مرزیجران اراک برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به بی آبی مقابل استانداری مرکزی تجمع کردند.
 
*تجمع اعتراضی اهالی روستای جدول غوره مختار نسبت به بی آبی  مقابل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد 
روزچهارشنبه 23 خرداد،جمعی از اهالی روستای جدول غوره مختار برای اعتراض به بی آبی  مقابل شرکت  آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد تجمع کردند.
 
*آزادی مشروط سها مرتضایی از زندان اوین
روز چهارشنبه 23 خرداد،سها مرتضایی دبیر اسبق شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران پس از تحمل 22 ماه حبس به‌ صورت مشروط از زندان اوین آزاد شد.
 
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید