- چهارمین روز اعتصاب کارگران کارخانه آب معدنی داماش دراعتراض به عدم پرداخت 3 ماه حقوق- محبوبه فرح زادی، معلم بازنشسته: سالهاست که مسئولان با انشا نویسی برای ما قصهها گفته اند؛ هرکدام با ادبیات خاصی سعی کردهاند ما را فریب دهند - تاکید شرح وظایف محمد علی زحمتکش بازرس انجمن صنفی معلمان فارس به دادستان شیراز- سمانه اصغری به یک سال حبس تعزیری محکوم شد- جان باختن یک کارگر درسبزوار براثر سقوط از ارتفاع
چهارمین روز اعتصاب کارگران کارخانه آب معدنی داماش دراعتراض به عدم پرداخت 3 ماه حقوق
از روز چهارشنبه 22 آذر، کارگران کارخانه آب معدنی داماش برای اعتراض به عدم پرداخت 3 ماه حقوق در اعتصاب هستند.
روز شنبه 25 آذر، یکی از کارگران معترض آب معدنی داماش با اشاره به پرداخت نشدن حقوق 40 کارگر این کارخانه طی دو تاسه ماه گذشته به خبرنگاررسانه ای گفت: در این دوره از اعتراضات که از روز چهارشنبه 22 آذرآغاز شد، کارگران دست از کار کشیده و خواستار پرداخت مطالباتشان شدند.
وی افزود: باتوجه به شرایط پیش آمده، همچنان در بلاتکلیفی به سر میبریم و مشخص نیست در نهایت چگونه باید به حقوق قانونیمان دست پیدا کنیم.
وی ادامه داد:کارخانه آب معدنی داماش دارای تولید و بازار فروش خوبی است و روزانه دها هزار لیتر آب معدنی و آشامیدنی تولید میکند با این حال کارفرمای کارخانه، حقوق کارگران را با تاخیر پرداخت میکند.
وی افزود: مشکلات کارگران این کارخانه با عدم پرداخت حقوق افزونتر شده چراکه اکثر ما متاهل و دارای زن و فرزند هستیم.
وی گفت: گرانیهای روزافزون کالاهای مصرفی، افزایش اجاره بها، عقب افتادگی اقساط بانکی و… کارگران را تحت فشار قرار داده بطوری که چند ماهی است حقوقی دریافت نکردهایم.
وی درخاتمه گفت:کارفرما گفته است توان پرداخت مطالبات حقوقی کارگران (که تا پایان ماه جاری به 3 ماه میرسد) را ندارد و کارگران باید منتظر بمانند.
محبوبه فرح زادی، معلم بازنشسته:
سالهاست که مسئولان با انشا نویسی برای ما قصهها گفته اند؛ هرکدام با ادبیات خاصی سعی کردهاند ما را فریب دهند
یادم هست زمان نوبخت ما را به برنامهی پنج ساله پاس میدادند و امروز برنامهی هفت ساله را به رخمان میکشند، یا از نبود تامین اعتبار قصه میگویند.
سالها گذشت، قصههای دروغ، مسئولان را افشا کرد ولی این دزدان سفرهها، گویا داستان جدیدی برایمان طرح کردهاند و آن انتظار است. اینها سعی دارند ما را همچنان در صف انتظار نگه دارند و خودشان در رفاه زندگی کنند.
ما بازنشستگان که همان شاغلین دیروز هستیم دیگر فریب این نیرنگها و وعدههارا نمیخوریم؛ سفرهی خالی ما بیش از این صبر ندارد. تن رنجور ما منتظر نمیماند.
امروز یک صدا متحد و یکپارچه علیه ظلم و تبعیض به پا خاستهایم و تا حق خود نگیریم ساکت نمینشینیم
معیشت ؛ منزلت ؛ سلامت
حق همه ماست
درمان رایگان با بیمه کارآمد یکی از خواستههای برحق ماست
افزایش حقوقی باید بر اساس خط رفاه در جامعه در نظر گرفته شود و طبق تورم نقطه به نقطه؛ هر ماه تغییر کند
*تاکید شرح وظایف محمد علی زحمتکش بازرس انجمن صنفی معلمان فارس به دادستان شیراز
به: دادستان محترم شیراز
موضوع: تاکید شرح وظایف
بازرس انجمن صنفی معلمان فارس
محمد علی زحمتکش
همانگونه که مستحضر هستید، هم اکنون بانو مژگان باقری در بند نسوان؛ آقایان غلامرضا کندازی، ایرج رهنما، افشین رزمجویی و محمدعلی زحمتکش در واحد چهارده فوق امنیتی؛ آقای مهدی فتحی در بند قرآنی زندان مرکزی شیراز؛ آقای اصغر امیرزاده گان در زندان فیروزآباد؛ آقایان علی احمدی و جان محمد احمدی و روح الله گرهگشاه در زندان نورآباد، و بانو زهرا اسفندیاری و آقای عبدالرزاق امیری با پابند در شعاعی هزار متری تحت نظر سیستم حفاظت الکترونیکی نگهداری می شوند. حکم جلب سیار آقای شکرالله احمدی صادر شده و هر لحظه امکان دستگیری ایشان هست. شما بعنوان مقام مدعیالعموم، متاسفانه نتوانستهاید از حقوق شهروندی و قانونی آنها دفاع کنید. شما دارید از صندوق بیتالمال مسلمانان حقوق میگیرید. حقوقی که به شما داده میشود، فقط برای دفاع از حقوق شهروندی نفر به نفر افرادیست که در جغرافیای کاری شما قرار میگیرند. شما کاملا در جریان بیگناهی نفر به نفر این افراد هستید، با کمال تأسف تاکنون ابدا به وظیفه قانونی خود عمل نکردهاید. چنین گناهانی هرگز بخشیده نخواهد شد. من کاری به سایر گناهان شما در سایر طبقات اجتماعی شیراز ندارم. اما پرونده شما در طبقه اجتماعی معلمان استان فارس، بسیار بسیار سیاه و تاریک است. شما با آنکه ایمان کامل دارید که همه این معلمان شریف و دغدغهمند بیگناه مجبور به پرداخت هزینههای گزاف و جانسوز و هتک حرمت و حتی شکنجه و آزار جسمی و روحی شده و تعدادی حتی کارشان به نبرد تن به تن در پلاک صد شیراز رسیده است، اما هیچ کمکی بعنوان مدعیالعموم به آنها نکردهاید. من بعنوان بازرس انجمن صنفی معلمان فارس همه این بیعدالتیها را به مقامهای بالاتر از استان فارس تاکید کرده و در حال بررسی ست. شخصا معتقدم منجر به نتیجه محمودی نخواهد شد. چرا که تجسم عدالت انسانی در یک حکومت ایدئولوژیک، توقع باغ گیلاس در کویر شهداد است. لذا با کمال و نهایت احترام به شما دادستان محترم تاکید میکنم، آخرین تلاشهایتان را برای پذیرش اعاده دادرسی ما در دیوان عالی بکار ببندید. چرا که من بعنوان بازرس انجمن صنفی معلمان فارس، در صورت عدم پذیرش اعاده دادرسی همه همکاران را طی یک بیانیه دعوت به اعتصاب غذای تَر تا آزادی بی قید و شرط خواهم کرد. مطمئن باشید با شعار یا جان و یا آزادی، چندین سند تاریک دیگر به پرونده حضرتعالی افزوده خواهد شد. دادستان محترم شیراز، جامعه دانشآموزی و معلمی ایران خواستههای بسیاری دارند که حضرتعالی در جلسات متعدد حضوری بسیاری از آنها را به شما و همه نهادهای امنیتی و قضایی و نفر به نفر نماینده گان محترم فارس در مجلس تاکید کردهایم و شما و آنها از عهده انجام هیچکدام آنها بَر نیامدهاید. بعنوان یک هم کیش به شما نهی از منکر میکنم که برای چنین پروندههایی هرگز نمیشود یک لایحه دفاعی نگاشت. یا از مقام خود بعنوان دادستان انصراف دهید، و یا از حالا بفکر تنظیم یک دفاعیه جانانه باشید. چرا که اگر همه دویست سیصد نفر از معلمان فارس که به طریقی در حیطه کاری شما آزاری دیده از گناه حضرتعالی بُگذرند، من چون توسط عدهای لاتِ بی سَرُ پا در پلاک صد شیراز شکنجه روحی و جسمی شدهام، از شکایت از شما و از همه آن اَراذل شکنجه داده نخواهم گذشت. حتی اسم نفر به نفر مجرمین را زیر تختهایشان در اتاق شماره چهار در واحد چهارده فوق امنیتی در بند سبز بزرگسالان در زندان مرکزی شیراز خواهم نوشت. والسلام.
برگرفته از کانال شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
سمانه اصغری به یک سال حبس تعزیری محکوم شد
سمانه اصغری، فعال حقوق کودکان که پیشتر دوبار بازداشت شده بود، طی حکم صادر شده از سوی شعبه ۲۹ دادگاه انقلاب در تاریخ ۲۵ آذر، به یک سال حبس محکوم شد.
همسر او در صفحه شخصی اینستاگرام خود نوشت: «امروز حکم صادره از شعبهی ۲۹ دادگاه انقلاب در خصوص پروندهی همسرم سمانه اصغری به صورت حضوری به او ابلاغ شد؛ یک سال حبس با احتساب ایام بازداشت.»
منبع:کانال بیدارزنی
جان باختن یک کارگر درسبزوار براثر سقوط از ارتفاع
یک کارگر حین کاردر ساختمانی واقع در خیابان جهاد سبزواربراثر سقوط از ارتفاع در دم جان خودرا ازدست داد.
اخباروگزارش های کارگری 26 آذرماه 1402
- جنگ افروزی قدرتمندان، قربانی شدن کودکان و فرودستان
- فراخوان
روز همبستگی و اتحاد بازنشستگان استان کرمانشاه
- اعتصاب دامنه دارکارگران مخازن ذخیره جاسک دراعتراض به عدم پرداخت 3 ماه حقوق
- گزارشی از انتخابات شورای اسلامی کار شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
- صدور قرار وثیقه برای یونس آزادبر از فعالین بازنشستگان
*******
جنگ افروزی قدرتمندان، قربانی شدن کودکان و فرودستان
در روزهای گذشته با وتو آتشبس توسط آمریکا، جنگ در فلسطین وارد دور جدیدی شدهاست و متأسفانه کودکان در صدر قربانیان قرار دارند. ارتش اسرائیل به بهانه حذف حماس غیرنظامیان را میکشد و ارادهای برای توقف این جنایات وجود ندارد.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران در راستای وظیفه ذاتی خود کودککشی در هر جای دنیا و توسط هر طرف جنگ را محکوم میکند. ما که در طی سالهای گذشته شاهد کشتار کودکان در طول قیامهای مردمی توسط حکومت ایران بودهایم و آن را به شدت محکوم کردهایم امروز نمیتوانیم نسبت به جنایات رخ داده در فلسطین چشم ببندیم و قویا کشتار کودکان و غیرنظامیان از سوی طرفهای درگیر در جنگ غزه را محکوم میکنیم.
ما همسو با آموزش بینالملل و جامعه مدنی جهانی خواستار آتشبس فوری و توقف کودککشی در فلسطین هستیم.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
فراخوان
روز همبستگی و اتحاد بازنشستگان استان کرمانشاه
زمان: ۱۴۰۲/۱۰/۳ یکشنبه سوم دیماه ساعت ده صبح
مکان: سازمان مدیریت و برنامه ریزی سه راه ۲۲ بهمن.
سوم دی ماه روز همبستگی و اتحاد بازنشستگان استان کرمانشاه را با حضور گسترده خود در خیابان را مغتنم شمرده و چشم در راهیم.در این روز برای تحقق خواسته هایی که سال ها پاسخ نگرفته ایم فریاد می زنیم و سکوت خیابان را خواهیم شکست.ستم معیشتی و گرانی هایی که هر روز بر سر ما آوار می شود دیگر اجازه بی تفاوتی و سکوت را به ما نخواهد داد.
سرفراز و پر شور تر از همیشه خواهیم آمد.
درد مشترک فریاد مشترک
زمان: ۱۴۰۲/۱۰/۳ یکشنبه سوم دیماه ساعت ده صبح
مکان: سازمان مدیریت و برنامه ریزی سهراه ۲۲ بهمن.
کانال انجمن صنفی فرهنگیان شاغل و بازنشسته کرمانشاه
اعتصاب دامنه دارکارگران مخازن ذخیره جاسک دراعتراض به عدم پرداخت 3 ماه حقوق
از بیستم مهرماه سال جاری کارگران مخازن ذخیره جاسک برای اعتراض به عدم پرداخت 3 ماه حقوق دست به اعتصاب زدند و در خوابگاه ماندند و ازاوایل آبان ماه کارگران یا به خانه رفتند و یا در جاهای دیگه مشغول به کار شدند .
گزارشی از اعتصاب کارگران مخازن ذخیره جاسک:
از 20 مهر ماه پرسنل به دلیل عدم دریافت حقوق دست به اعتصاب زدند و در خوابگاه ماندند و تقریبا اول آبان ماه همگی به خانه رفتند و بعضی از آنها در جاهای دیگه مشغول به کار شدند.
کارگران حقوق مرداد و شهریور و مهرماه خود را طلبکار هستند.
شرکت پترو امید آسیا با پیمانکار خود یعنی شرکت پایدار پولاد پیشرو به مشکل خورده و صورت وضعیت پایدار پولاد را پرداخت نکرده و به همین دلیل شرکت پایدار پولاد پول پیمانکاران خود یعنی شرکتهای آران جوش هفشجان و کیوان گستر هفشجان را نداده و در این دعوا و کشمکش الان پنج ماه است که حقوق کارگران آران جوش و کیوان گستر پرداخت نشده حتی به اداره کار و فرمانداری جاسک هم مراجعه کردند ولی هیچ اقدامی صورت نگرفته است.
شرکت پترو امید آسیا در پروژه مخازن ذخیره جاسک حق تمام کارگران را خورده و نمیدهد فقط رییسهای این شرکت به فکر پر کردن جیب خود هستند.
یک نفر به نام آقای سلحشور که قبلا فورمن بوده از طرف مدیران شرکت پترو امید آسیا در پروژه مخازن جاسک پیمانکار شده و همه کارها را به ایشان با مبلغ قراردادهای بالا میدهند و خودشان پورسانت بالا از ایشان میگیرند ولی حقوق کارگرها را نمیدهند.
گزارشی از انتخابات شورای اسلامی کار شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
مطلب دریافتی از همکار: در رابطه با اطلاعیه شورای اسلامی کار در خصوص انتخابات
انتخابات شورای اسلامی کار در دور اول رای گیری در حالی به پایان رسید که کاندیدها به جز یک نفر موفق به کسب آرای حد نصاب نشدند و انتخابات به دور دوم کشیده شد. این عدم کسب آراء و ارتقاع بلوغ فکری رانندگان و سایر کارگران در مورد عملکرد نامطلوب نماینده های شورای پیشین و کنونی موجب نگرانی مدیریت، حراست و عوامل وابسته به ایشان از جمله کاندیدهای فعلی انتخابات گردید، تا اینکه شورای فرمایشی کار برای برون رفت از این نگرانی و به جهت خوش خدمتی به اربابان خود به ناچار اقدام به صدور اطلاعیه برای جلب رضایت رانندگان و سایر کارگران برای حضور در انتخابات کردند. در این اطلاعیه سعی کردند که با لیست کردن وظایف قانونی یک تشکل که هرگز رانندگان و کارگران در طول خدمت شاهد این گونه اقدامات از شورا نبودند عملکرد خود را مطلوب جلوه دهند.
شورای اسلامی کار در این اطلاعیه عنوان کرده که در صورت انحلال شورا مدیران و مسئولان بدون برگزاری کمیته انضباط کار اقدام به تنبیهات خودسرانه و غیرقانونی در حق رانندگان انجام خواهند کرد .سوال اینجاست این نمایندگان به اصطلاح کارگری تا حالا در کدام کمیته انضباط کار توانستند از کارگر و یا راننده دفاع نمایند و در برابر اعضای کمیته دفاعیات خود را از کارگر عنوان نمایند و به طور جدی و بدون در نظر گرفتن موقعیت شغلی و منافع خود در کنار کارگر و یا راننده مقاومتی از خود نشان دهند؟ تا جایی که ما اطلاع داریم این نمایندگان در کمیته انضباط کار با چشم و گوش بسته همیشه منتظر اعلام نتایج کمیته میشوند تا حکمی که از طرف اعضاء صادر میشود امضاء نمایند و خوش خدمتی خود را به اربابان خود به اثبات برسانند. نمونه های زیادی از این نوع کمیته ها و حکم ها دیده ایم.
زمانیکه همکاران زحمت کشی همچون حسن سعیدی و امثالهم در کمیته انضباط کار توسط مدیریت حکم تعلیق از کار گرفتند این شورای اسلامی کار چه اقداماتی به جهت دفاع از آنان در کمیته انجام دادند؟ نه تنها هیچ دفاعی از این عزیزان نکردند بلکه با فشار مدیریت و حراست حکم اخراج آنان را بدون در نظر گرفتن فشار بر خانواده ایشان امضاء نمودند تا با اخراج کارگران حق طلب یک خانواده از لحاظ امرار معاش دچار مشکلات فراوانی گردد. در تماماین سالها بیش از ۵۰ همکار سندیکایی بدلیل دفاع از حقوق قانونی خود و دیگر کارگران برخا ماهها وسالها از کار معلق شدند و تعداد زیاذی از آنها اخراجگردیدند. مگر این دوستان به جز حرف حق چیز دیگری گفته بودند؟ شورای اسلامی کار نه تنها هیچ خدمتی به این همکاران ما نکرد بلکه خود از جمله سازماندهندگان حمله به کارگران سندیکایی بود. درست است کسانی که پای حکم این دوستان را امضاء کردند الان در شرکت و یا در شورا حضور ندارند و اعضای شورا تا کنون چند بار تعویض شده اند ولی در ساختار شورا هیچ گونه تغییراتی از ابتدای تاسیس تا حالا به جهت مستقل بودن و رعایت اجرای مجمع عمومی اصولی و قانونی که کارگران دخالت مستقیم در انتخاب نمایندگان داشته باشند صورت نگرفته است، وقتی که ساختار یک تشکل غلط و وابسته به کارفرما و دولت باشد حضور افراد هم به تبعیت از ساختار وابسته و بی مصرف خواهد شد. بنابراین مشکل مربوط به یک فرد و دونفر نیست وبنیادی تر از این حرفهاست.
آقایان شورای اسلامی کار: زمانیکه کارفرما با ناجوانمردی یک زن زحمتکش و نون آور خانواده را از کار بیکار کرد شما چه اقداماتی برای بازگشت به کاری ایشان انجام دادید؟ فقط شما نظارگر بودید و در مقابل این ناحقی بزرگ سکوت اختیار کردید تا مبادا منافعتان به خطر بیفتد.
آقای محسن باقری و حسین عطایی و اعضای شورای سامانه یک که چندین سال است چتر خودتان را در شورا باز کردید به اسم نماینده کارگر .
شماییکه ادعای نمایندگی را دارید وقتی که خانم فرحناز شیری بعد از سال ها تعلیق بودن از کار و پس از دوندگی های فراوان در راهروهای ادره کار استان ، وزارت کار و دیوان عدالت اداری موفق به بازگشت کاری شد و حتی به مدت یک ماه هم در مددکاری سامانه یک مشغول بکار شد ولی دوباره مجددا بدون هیچ عذر و بهانه ای از طرف مدیریت از شرکت اخراج شد شما به عنوان «تشکل رسمی» چه کاری برای ایشان انجام دادید؟ آیا اصلا اسم این بانوی زحمتکش به گوش شماها به عنوان رسیده است؟ قطعا که نه، چونکه جاه طلبی و منفعت طلبی گوش های شما را ناشنوا و چشم هایتان را نابینا کرده بود.
آقای محسن باقری شما که با استفاده از موقعیتتان در شورای اسلامی کارچندین پست و سمت در شورا و کانون شوراهای استان برای خود کسب نمودید با اجازه کدام راننده و یا کارگر فروشگاه تعاونی مصرف کارکنان را تعطیل کردید در صورتیکه این کارگران و رانندگان سهام دار اصلی فروشگاه بودند.
یا اینکه در بند یک اطلاعیه شورای اسلامی کار به ارتقاع گروه کارگران اشاره شده است. ا
عجب! چه ادبیات جالب و پر معنایی!
آقایان شورای اسلامی کار، تا جایی که اطلاع داریم ارتقاع گروه کارگران و رانندگان حق قانونی ایشان میباشد و این ارتقاع گروه را به جهت زحماتی که در وظایف محوله به دوش میکشند داده میشود و به شورای فرمایشی شما هیچ ارتباطی ندارد.
شما که ادعای دفاع از حقوق کارگر دارید چرا به دخالت های بیجای بازرسی سامانه یک در ارتقاع گروه کارگران فنی پاسخگو نبودید؟
زمانیکه کارگران زحمتکش فنی سامانه یک درخواست گروه میکردند ولی بازرسی آنها را به جهت شرکت در اعتراضات روز ۲۶ اردیبهشت سال ۴۰۱ از دادن گروه منع میکرد، شما کجا بودید؟ مگر کارگران از لحاظ قانونی مرتکب جرمی شده بودند جز اینکه پیگیر حق و حقوق قانونی خودشان شده بودن، آیا احقاق حق خلاف قوانین شرکت و یا قانون جاری میباشد؟ که بازرسی اینچنین کارگران را سرکوب میکرد؟
در پایان؛
دوستان و همکاران عزیز: قبل از شرکت و حضور در پای صندوق های رای گیری در روز انتخابات اندکی به عملکرد نامطلوب شورای اسلامی کار در این سال ها فکر بکنید و این عملکرد را با تدبیر و اندیشه درست بسنجید و سپس جهت حضور تصمیم بگیرید. فقط یادمان نرود، بهترین فرد را هم که انتخاب کنیم، شورا کماکان یک تشکل کارفرمایی/دولتی باقی خواهند ماند.
۲۶ آذز ۱۴۰۲
منبع:کانال سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
صدور قرار وثیقه برای یونس آزادبر از فعالین بازنشستگان
رامین صفرنیا, وکیل مدافع در توئیتی از صدور قرار وثیقه ۸ میلیارد تومانی برای یونس آزادبر خبر داد. این فعال کارگری به جهت عود بیماری در دوران بازداشت در بیمارستان بستری بوده است.
این فعال کارگری و بازنشسته مخابرات، که از اعضای موسس سندیکای کارگران شرکت گاز و مخابرات استان گیلان میباشد، در روز ۲۸ تیرماه ۱۴۰۲، پس از تجمع بازنشستگان در منزلش در سنگر بازداشت شد و از آن زمان در زندان لاکان میباشد و با اتهاماتی چون محاربه، تبلیغ علیه نظام و عضویت در گروههای معاند مواجه شده است .
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران