اخباروگزارش های کارگری 29 فروردین ماه 1401

شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

- مشت محکم اهالی سراوان رشت بردهان فرماندار کلانشهررشت برای وقت خریدن وادامه بازی کردن با جانشان با تخلیه زباله در منطقه - ادامه اعتراضات راننده‌های استیجاری شرکت توزیع برق گیلاننسبت به سطح پایین حقوق وعدم پرداخت عیدی و سنوات- ادامه اعتراضات کارگران شهرداری ایلام نسبت به عدم پرداخت بموقع مطالباتتهدید کارگران حق طلب به اخراج از کار بجای پرداخت حق وحقوقشان- اخراج مراقبین سلامت طرح پزشک خانواده استان فارس بجای پاسخگویی به خواسته هایشان

- عدم پرداخت 5 ماه حقوق کارگران شرکتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بناب

- وعده بازگشت بکار 3 کارگر حق طلب کارخانه سیمان آباده

- ادامه بی خبری از مرتضی صیدی، نصرالله امیرلو و محمد ایران‌نژاد از بازداشتی های پارک کرج

- چرا حسین فاضلی هریکندی رئیس کل دادگستری استان البرز با هماهنگي قوه قضاييه و نيروهاي امنيتي از فرستادن عليرضا ثقفي به بيمارستان هنوز جلوگیری می کند؟

- بیانیه شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران در محکومیت حکم ظالمانه و خلاف قانون اساسی آقای رسول بداقی و اعتراض به روند پرونده سازی ها علیه فعالان صنفی

- بیانیه کانون صنفی معلمان ایران ( تهران )درمحکومیت افزایش فشارهای قضایی بر محمود بهشتی ،رسول بداقی ورسول کارگر و دعوت به شرکت در تجمع اول اردیبهشت ماه فرهنگیان شاغل وبازنشسته

- سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:

صدور حکم پنج سال زندان برای معلم حق طلب و مبارز رسول بداقی را قویا محکوم می‌کنیم

- سندیکاهای کارگری سوئد خواهان لغو احکام ناعادلانه علیه رسول بداقی توسط دادگاه تجدید می باشند!

- تجمع اعتراضی جمعی از اهالی تهران نسبت به قلع وقمع 100 اصله درخت بوستان چيذر

*مشت محکم اهالی سراوان رشت بردهان فرماندار کلانشهررشت برای وقت خریدن وادامه بازی کردن با جانشان با تخلیه زباله در منطقه

روز دوشنبه 29 فروردین، حمیدرضا امام پناهی، فرماندار رشت از اهالی سراوان که با مسدود کردن مسیر خودروی حمل زباله از روز دوشنبه 22 فروردین مانع از حمل زباله به منطقه شده اند،می‌خواهد برای یکبار دیگر به دولتمردان اعتماد کنند که با پاسخ نه قاطع معترضین روبرو شده ومجبور میشود ماستش راکیسه وعقب نشینی کند.

ببینید:

https://media.hamshahrionline.ir/d/2022/04/18/0/4665503.mp4?ts=1650270201000

گزارش تصویری از تخلیه روزانه 700تن زباله در جنگل سراوان رشت:

 


یادآوری:

+ادامه تجمعات اعتراضی اهالی سراوان رشت وجلوگیری از حمل زباله به منطقه

دور جدیداعتراض اهالی سراوان رشت که از روز دوشنبه 22 فروردین باتجمع در مسیر خودروی حمل زباله وجلوگیری از حمل زباله به منطقه آغازشده کماکان ادامه دارد.

روز شنبه 27 فروردین، یکی از تجمع کنندگان با اشاره به وضعیت بغرنج و اسف بار زیست محیطی که در پی سال ها انباشت زباله در این منطقه به وجود آمده است،به خبرنگاریک رسانه محلی گفت: سال ها است مردم در محیطی پر از مگس و آلوده زندگی می کنند. من از مسئولان می خواهم یک بار هم شده بیایند در این منطقه زندگی کنند. آیا مسئولان می توانند یک سال در این مکان به طور دائم به سر ببرند؟

یکی دیگر از اهالی معترض منطقه با بیان اینکه سال ها پیش خانمی که رئیس سازمان محیط زیست بود به این منطقه آمد اما عملا اتفاقی نیفتاد، گفت: مسئله ی مرگ و زندگی است. مسئله ی سرطان است که بلاگیر مردم منطقه شده است.

++اهالی سراوان رشت مسیر خودروی حمل زباله به منطقه را مسدود کردند

روز دوشنبه 22 فروردین،جمعی از اهالی سراوان با نصب بنر در مسیر خودروی حمل زباله به منطقه از ورود خودروی حمل زباله به این منطقه جلوگیری کنند.

برپایه گزارش منتشره،روزانه حدود هزار تُن زباله در سراوان رشت دفن می‌شود که 550 تُن مربوط به شهر رشت و بقیه مربوط به 50 شهر و روستای اطراف است.

از سال 1396 تاکنون مسئولان وقت قول دادند محل دفن زباله سراوان را ساماندهی کنند.

اسفندماه سال گذشته بود که اسدالله عباسی استاندار گیلان پسماند را ابرچالش این استان عنوان کرد و با برگزاری جلسه کمیته مدیریت پسماند در سراوان، عنوان کرد: فرمانداران و شهرداران گیلان یک هفته مهلت دارند اقدامات عملی و برنامه های عملیاتی برای مدیریت مشکل زباله و پسماند را انجام دهند.

*ادامه اعتراضات راننده‌های استیجاری شرکت توزیع برق گیلاننسبت به سطح پایین حقوق وعدم پرداخت عیدی و سنوات

روز یکشنبه 28 فروردین، رانندگان استیجاری شرکت توزیع برق گیلان از ادامه اعتراضاتشان نسبت به سطح پایین حقوق وعدم پرداخت عیدی و سنوات،خبردادند.

آنهابه خبرنگاررسانه ای گفتند: شرکت به این بهانه که بر روی ماشین قرارداد بسته است، قانون کار را در قبال رانندگان استیجاری رعایت نمی‌کند. اگر شرکت بر روی ماشین‌های ما قرارداد بسته پس ما چه کاره هستیم؟ آیا ما به عنوان نیرویی که هم ماشین خود را برای کار آورده و هم کارِ خود را در اختیار شرکت قرار داده‌ایم، نباید از حقوق کافی و همه‌ی مزایایی که قانون برای کارگران تعیین کرده برخوردار باشیم؟

آنها افزودند: زیر نظر شرکت پیمانکار کار می‌کنیم و این شرکت برایمان بیمه کامل رد می‌کند اما عیدی و سنوات نمی‌دهد.

آنها ادامه دادند: ما مثل نیروهای دیگر اداره برق از ساعت 7 صبح تا دو نیم ظهر برای کار حاضر هستیم و هر سه روز یکبار هم باید کشیک بایستیم اما از حقوق و مزایای سایر کارکنان برخودار نیستیم و تنها چیزی که از شرکت پیمانکار دریافت می‌کنیم همان حقوق ماهیانه‌مان است.

آنها همچنین گفتند:حقوق رانندگان به قدری کم است که تنها هزینه‌ی استهلاک ماشین آن‌ها می‌شود. با این اوصاف رانندگان بابت کار خود حقوق دریافت نمی‌کنند بلکه حقوقی که دریافت می‎کنند صرفا بابت اجاره‌ی ماشین‌هایشان است.

یک از رانندگان نیزگفت: با اضافه کاری حدود شش میلیون تومان از شرکت می‌گیرم و با حقوقی که شرکت می‌دهد فقط می‌توانم قسط ماشین و هزینه‌های آن را پرداخت کنم و چون کار نیست و از عقب ماندنِ قسط ماشین نگرانم، مجبورم در شرکت بمانم و در همین وضعیت ناعادلانه کار کنم.

رانندگان استیجاری شرکت توزیع برق گیلان گفتند: مثل سایر کارگران اجازه‌ی استفاده از مرخصیِ ماهیانه‌ی خود را نداریم و اگر به مرخصی برویم از حقوقمان کم می‌شود.

آنهاادامه دادند: صحبتهایی در مورد اینکه قرار است حقوقمان تنها 27 درصد افزایش پیدا کند، شنیده‌ایم که این غیر قانونی است. ما اگر بیمه تامین اجتماعی هستیم باید حقوقمان مطابق با تصمیم شورایعالی کار افزایش پیدا کند نه اینکه هر چه بخواهند برای ما تعیین کنند.

رانندگان معترض درخاتمه گفتند:شرکت در ابتدای هر سال برگه‌ی تسویه حساب مقابل ما می‌گذارد و ما همان ابتدا و قبل از بستن قرارداد امضا می‌کنیم که تمام حقوق خود را دریافت کرده‌ایم و اگر امضا نکنیم قراردادمان تمدید نمی‌شود.

درهمین رابطه:اعتصاب وتجمع راننده‌های استیجاری شرکت توزیع برق گیلان در اعتراض به سطح نازل حقوق

روز چهارشنبه 22 دی، راننده‌های استیجاری شرکت توزیع برق گیلان در اعتراض به سطح نازل حقوق دست از کارکشیدند وبا به صف کردن خودروهایشان تجمع کردند.


تعدادی از تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ایگفتند: حدود 180راننده استیجاری شرکت توزیع برق گیلان هستیم که تحت مسئولیت یک شرکت پیمانکار برای جابجایی و انتقال سیمبانان فعالیت داریم. حقوق و مزایایی که طبق قرارداد بابت دستمزد از پیمانکار دریافت می‌کنیم، کافی نیست و کفاف زندگی و حتی مخارج خودروهای ما را نمی‌دهد.

وی افزود: خودروهای استیجاری وانتبار هستند و راننده‌ها روزانه 8 تا 12ساعت در شرایط سخت و در جاده‌های خاکی کوهستانی و مناطق جنگلی گیلان به ازای دریافت 6 میلیون و200هزارتومان در ماه کار می‌کنند. درواقع راننده‌های این خودروها فاقد دستمزد هستند و آنچه پیمانکار بخش خصوصی به ازای مزد به آن‌ها پرداخت می‌کند فقط اجاره بهای خودروهاست که آنهم تامین کننده هزینه‌های جاری خودروها نیست.

طبق اظهارت یکی از رانندگان، همه هزینه‌های جاری خودروها حتی پول بنزین برعهده راننده است و پیمانکار هزینه‌های اضافه بابت مخارج خودروها را به راننده‌ها پرداخت نمی‌کند.

این کارگر با اشاره بر اینکه پیش از این قرارداد راننده‌ها با کارفرمای اصلی (شرکت توزیع برق گیلان) بود و در حال حاضر حدود چهار سال است که به پیمانکاری تبدیل وضعیت شده‌ایم، از تلاش بی‌نتیجه راننده‌های استیجاری برای تبدیل وضعیت خود گفت: راننده‌های استیجاری پیمانی شرکت توزیع برق گیلان مدعی هستند که شرکت واسطه‌ای که به بهانه تامین نیرو وارد منطقه عملیات انتقال برق شده‌اند عملا هیچ نقشی در ارائه خدمات ندارد.

طبق اظهارت یکی دیگر از راننده‌ها؛ پیمانکار تامین نیرو در مقام کارفرما به هیچ‌یک از تعهدات مزدی خود در قبال کارگران راننده خودروهای استیجاری عمل نمی‌کند. به نظر می‌رسد این شرکت‌ها صرفا برای دور زدن قانون تاسیس شده‌اند.

این کارگر راننده گفت: به عنوان نمونه همکاران راننده چهار سال حق عیدی و سنوات خود را دریافت نکرده‌اند. در عین حال حق ماموریت و برخی دیگر از مزایا را نمی‌گیرند و اگر هم می‌گیرند بسیار کم است. فیش حقوقی و برگه قرارداد کار هم ندارند. همچنین پایان سال به بهانه عقد قرارداد جدید از کارگران راننده بدون تسویه حساب کامل امضاء گرفته می‌شود.

او با بیان اینکه مدیریت شرکت باید هر ماهه مطالبات مزدی ما را به همراه اجاره بهای خودروها پرداخت کند، افزود: مدیران و مسئولان منطقه می‌توانند با حذف پیمانکاران تامین نیرو با کارگران راننده قرارداد مستقیم ببندند. ما کارگران انتظار داریم منابع مالی که هر ماه با وجود پیمانکاران از دریافتی ماهانه‌مان کسر می‌شد به کارگران بازگردد و با این اتفاق شاهد افزایش انگیزه در کارگران بشوند.

*ادامه اعتراضات کارگران شهرداری ایلام نسبت به عدم پرداخت بموقع مطالبات

تهدید کارگران حق طلب به اخراج از کار بجای پرداخت حق وحقوقشان

روز دوشنبه 29 فروردین،کارگران شهرداری ایلام ضمن اعتراض به عدم پرداخت بموقع مطالبات،از تهدید به اخراج از کار از طرف مسئولان شهرداری و شرکت پیمانکاری بجای پرداخت حق وحقوقشان،خبردادند.

درهمین رابطه یکی از کارگران شهرداری به خبرنگار رسانه ای گفت: مشکلات کارگران شهرداری ایلام به سان پروژه‌هایی است که سالها از آنها می‌گذرد اما هیچ پیشرفتی ندارند، کارگران شهرداری، شهری پاک و تمیز را برای مردم به ارمغان آورده‌اند اما این زحمات و سختی‌ها تنها زیبایی برای شهر می‌آفریند و کارگران را ویران می‌کند.

وی با بیان اینکه گلایه‌هایمان تکراری شده افزود: هنوز مشکلات سال گذشته رفع نشده و معوقات پرداخت نمی‌شوند؛ ما از مسئولین شهرداری و شرکت پیمانکاری به جد خواستاریم تا مسائل و مشکلاتمان را مرتفع سازند.

یکی دیگر از کارگران شهرداری ایلام گفت: مسئولان شهرداری و شرکت پیمانکاری ما را از اخراج و توبیخ می‌ترسانند و از ما به جای کار کردن، بیگاری می‌کشند تا صدایمان بلند نشود.

وی ادامه داد: ادعا می‌کنید که شغل ایجاد کردید در حالی که ماه‌هاست از دریافت حق قانونی اضافه کاری، سنوات گذشته، حقوق و حق شیفت شبانه محروم هستیم، انگار نه انگار آدم در مقابل شما قرار دارد، هر روز تهدید می‌کنید و سر کارگران فریاد می‌کشید.

*اخراج مراقبین سلامت طرح پزشک خانواده استان فارس بجای پاسخگویی به خواسته هایشان

مراقبین سلامت طرح پزشک خانواده استان فارس از اخراجشان بعد از پیگیری های بسیارشان دررابطه با مشکلات بیمه ای ، اضافه کار، حقوق اندک، نداشتن مزایا و عیدی و دیگر خواسته هایشان وبیکارشدن از بهمن ماه سال گذشته خبردادند.

یکی از مراقبین سلامت طرح پزشک خانواده استان فارس به خبرنگاریک رسانه محلی گفت: در شرایطی که بیمه را خودمان پرداخت می کنیم و با سختی کار کنار آمده ایم اکنون این اقدام غیر منصفانه و ناعادلانه می باشد.

یک مراقب سلامت دیگرگفت: انگار در استان فارس همه چیز بر عکس جاهای دیگر است، چون مراقبین سلامت دیگر استان حاضر در این طرح یعنی مازندران با اعتراض به شرایط شان همان سال اول مشکلات شان مرتفع شد ولی ما پس از این همه پیگیری به نتیجه که نرسیدیم، اخراجمان هم کردند.

یکی از مراقبین سلامت طرح پزشک خانواده استان فارس از ناتوانی مسئولین علوم پزشکی و مسئولان ارشد استان در رفع این مشکل سخن گفت و ادامه داد: «هر دم از این باغ بری می رسد، تازه تر از تازه تری میرسد» و حالا سوال من از استاندار فارس این است که آیا پاسخ مطالبه گری ما باید به قیمت اخراج شدنمان تمام شود و حق پیگیری مشکلاتمان را نداریم؟

*عدم پرداخت 5 ماه حقوق کارگران شرکتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بناب

5 ماه است حقوق 40 کارگر شرکتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بناب در استان آذربایجان شرقی پرداخت نشده است.

تعدادی از این کارگران به خبرنگاریک رسانه محلی گفتند: از آبان ماه سال گذشته به غیر از یک و نیم میلیون تومان حق کرونا ریالی دریافت نکرده ایم، واقعا از نداری به ستوه آمده و شرمنده خانواده خود هستیم.

*وعده بازگشت بکار 3 کارگر حق طلب کارخانه سیمان آباده

روز دوشنبه 29 فروردین،وعده بازگشت بکار 3 کارگر حق طلب سیمان آباده از جانب مدیرعامل کارخانه،رسانه ای شد.

درهمین رابطه:اخراج 3 کارگر حق طلب کارخانه سیمان آباده زیرسایه بی خیالی نهادهای مسئول

بدنبال اعتراضات دامنه کارگران کارخانه سیمان آباده درسال 1400 نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق ونداشتن امنیت شغلی،در سال جدید 3 کارگر حق طلب این واحد تولیدی دراستان فارس بنابه تصمیم مدیریت زیرسایه بی خیالی نهادهای مسئول از کار اخراج شدند.

پس از گذشت 25 روز از سال جدید وعلیرغم وعده و وعیدهای مسئولان شهرستان نه تنها مشکل کارگران کارخانه سیمان آباده مبنی برنداشتن امنیت معیشتی و شغلی حل نشد بلکه 3 همکار حق طلبشان از طرف مدیریت در ادامه تهدیدهای مکررشان از کار اخراج شدند.

*ادامه بی خبری از مرتضی صیدی، نصرالله امیرلو و محمد ایران‌نژاد از بازداشتی های پارک کرج

امروز بیست و نهم فروردین ماه در حالی وضعیت مرتضی صیدی را پیگیری کردم، که دخترم را که از شب دستگیری مرتضی تب کرده و بیمار است را تنها گذاشتم، و همراه برادر شریک زندگی‌ام به پلیس امنیت و اداره‌ی اطلاعات و دادسرا مراجعه کردیم. تمام روز را بین اداره‌ی اطلاعات و دادسرا در رفت و آمد بودیم؛ اما پاسخ روشنی از وضعیت مرتضی و نصرالله امیرلو و محمد ایران‌نژاد دریافت نکردیم!

ما خانواده‌ها با گذشت چهار روز از بازداشت عزیزان‌مان، همچنان اطلاع نداریم، که کدام ارگان آن‌ها را دستگیر کرده و در کدام محل نگهداری می‌شوند. این روزها، هر لحظه‌اش برای دخترم هراس و برای من نگرانی بوده است.

لازم به ذکر است، که نیروهای امنیتی به خانواده‌های امیر عباسی و سارا عسگری که همان روز دستگیری آزاد شدند، فشار می‌آورند که خودشان را به اداره‌ی اطلاعات تهران معرفی کنند.

این رویه فشار روانی و اضطراب را به خانواده‌ها تحمیل می‌کند، و تنها پشت‌گرمی ما حمایت رهبران و فعالان کارگری و متحدان طبقه‌ی کارگر است!

منبع:صفحه اینستاگرام زهرا صادقی همسر مرتضی صیدی

*چرا حسین فاضلی هریکندی رئیس کل دادگستری استان البرز با هماهنگي قوه قضاييه و نيروهاي امنيتي از فرستادن عليرضا ثقفي به بيمارستان هنوز جلوگیری می کند؟

با وجود تمامی مداراک و اسناد موجود برای وخیم بودن وضعیت جسمانی علیرضا ثقفی حسین فاضلی هریکندی اجازه فرستادن عليرضا ثقفي به بیمارستان نمي دهد و از زمان بازگشت علیرضا ثقفی از پزشک قانونی در روز شنبه به زندان ایشان را در قرنطینه نگه داشته است و حق ارتباط را از او گرفته است. ساير زندانيان نيز داراي شرايط مشابهي هستند مرتضی صیدی نیز نیاز یه دارو و درمان دارد که این حق نيز از او گرفته شده است.

گزارش سازمان عفو بین الملل در ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ در مورد مرگ عمدی زندانیان در درون زندان كه سندی است بر زجر کش کردن زندانیان بدون طناب و گلوله و دردی است جانکاه برای خانواده ها و جنبش اجتماعی جامعه ایران.

علیرضا ثقفی و مرتضی صیدی در جدال با مرگ و زندگی هستند و این جدال مبارزه ای است از سوي زندانيان با سیستمی که برای بقایش نیاز به خاموش كردن صدای محرومان براي حفظ بقایش دارد.

کانون مدافعان سکوت نمی کند و این وضعیت را به گوش کلیه انسان های آزادیخواه و برابری طلب می رساند و بار دیگر اعلام می کند که حاکمان سر تغییر ندارند و به مسیر چهار دهه گذشته خود ادامه می دهند و این ماشین سرکوب همه تلاش خود را مي كند تا صدای زندانی را در زندان خفه كند ولی وظیفه ما و تمام انسانهايي كه به ايجاد يك جامعه انساني و برابري طلب باور دارند مي باشد كه به تلاش براي حفظ جان زندانيان ادامه دهيم.

۲۹ فروردین ۱۴۰۱

کانون مدافعان حقوق کارگر

*بیانیه شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران در محکومیت حکم ظالمانه و خلاف قانون اساسی آقای رسول بداقی و اعتراض به روند پرونده سازی ها علیه فعالان صنفی

معلمان فرهیخته و مطالبه گر،مردم آگاه و فهیم ایران:

رسول بداقی معلم اخراجی و اسطوره ی مقاومت فرهنگیان در یک دادگاه نمایشی و فرمایشی وبه دور از هرگونه انصاف به پنج سال زندان ؛ ۲سال ممنوعیت خروج از کشور و ۲سال ممنوعیت اقامت در تهران و استان های هم جوار محکوم شده است.

این حکم ظالمانه بی تردید یادآور احکامی است که در دادگاه های انگیزاسیون قرون وسطایی برای آگاهان و فرهیختگان صادر می شده.

حاکمیت امروز اراده کرده که نه تنها صدای حق طلبانه ی معلمان را نشنیده بگیرد، بلکه با تشدید فشارها و پرونده سازی های نابخردانه ؛ جنبش معلمان ایران را به محاق ببرد. پس از تجمعات گسترده و افتخار آمیز وبه حق معلمان از تاریخ مهر تا اسفند ۱۴۰۰

حاکمیت در اسفند ماه در گام نخست با پرونده سازی برای کنشگران سراسر کشور،خط جدید و گسترده تری را برای سرکوب معلمانِ مطالبه گر را پی ریزی کرد.

در گام دوم با ارعاب و تهدید ، تجمع حمایتی و مسالمت آمیز معلمان، در شهرستان رودسر در اعتراض به محاکمه عزیز قاسم زاده را با سرکوب وحشیانه پاسخ داد.

در مرحله سوم، هم زمان با نزدیک شدن به هفته معلم، با صدور حکمی ظالمانه و غیر قابل باور برای رسول بداقی، نهایت ترس و وحشت خود را از کنش صنفی وجنبش مدنی وآگاهانه معلمان نشان داد.

اما معلمان ایران نشان داده اند که هیچ عاملی نمی تواند آنان را از مطالبه گریِ حق طلبانه باز دارد و به کنج عزلت و بی تفاوتی و درماندگی بکشاند، معلمان مکرر فریب مسئولان و عدم تعهدشان را طی سالیان متمادی تجربه کرده اند واز همین رو اعتراض میدانی را اینک تنها راه حل برای عقب نشینی فرهنگ ستیزانی می دانند که در جای جای این سرزمین بر مصادر امور تکیه زده اند و جز چپاول سرمایه های ملی و تعدی به حقوق ملت، یادگار دیگری از خود بر جای نگذاشته اند.

احکام قضایی ناعادلانه باعث شده که رسول بداقی در زندگی با سختی های بسیاری روبرو شده و با محکومیت او به حبس های ناعادلانه، درصدد به انزوا کشاندن ایشان هستند. در صورتی که بداقی تنها در یک مرحله هفت سال زندان بدون یک دقیقه مرخصی را سربلند و سرافرازانه پشت سر گذاشته است.مسلما پرونده سازی های ناجوانمردانه و صدور احکام ناعادلانه ی قضایی برای رسول بداقی کوچکترین خللی در اراده و عزم مثال زدنی او به وجود نخواهد آورد و معلمان ایران زمین را بر مطالبه گری به حق شان مصمم تر خواهد نمود.

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران، ضمن محکومیت شدید حکم غیر انسانی، غیر قانونی و ظالمانه رسول بداقی ، اعلام می دارد صادر کنندگان این حکم ناعادلانه و ناجوانمردانه، پاسخ کردار معلم ستیزانه خود را در تجمع یکم اردیبهشت ماه از جنبش معلمان ایران زمین دریافت می کنند.

دهن کجی به خواسته معلمان با صدور چنین احکامی مسلما تبعات سنگینی برای حاکمیتی دارد که امروز معلم ستیزی را در صدر برنامه های خود قرار داده و با انتخاب وزیرانی در راس آموزش و پرورش که هیچ نسبتی با مطالبات معلمان نداشته اند، تا به امروز، این تقابل را به روشنی به نمایش گذارده اند.

بی تردید جامعه ایرانی برای داشتن ایرانی آباد و آزاد و مملو از عدالت، چشم امیدش به معلمان حق طلبی چون رسول بداقی ، اسماعیل عبدی ، جعفر ابراهیمی ، عزیز قاسم زاده ، مهدی فتحی ؛ رسول کارگر ؛ محمود بهشتی لنگرودی،محمد فلاحی، صلاح آزادی، رادا مردانی ، محمود ملاکی و هزاران هزار معلم آزادیخواه سراسر کشور است که به فرهنگ حق طلبی و عدالت خواهی در میان معلمان و باور عمومی یاری رسانده اند. حاکمان بهتر است بدانند که اگر فرهیختگان و معلمان یک مملکت را بشکنند ، خودشان توسط مردم شکسته و له می شوند و این سزای بی عدالتی حاکمان ظالم است !!

لذا شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ضمن حمایت از رسول بداقی و سایر همکاران دارای پرونده به حاکمیت هشدار می دهد که به عواقب رفتار معلم ستیزانه با آموزگاران شریف ایران اندیشه کند و راهی نو را برای حل بحران ها و معضل های کشور بیابد.

باشد که عاقبت زیان کاران و خشک مغزان متحجر عبرتی باشد برای آنان که برشاخ قدرت نشسته و نابخردانه همان شاخ را به تیغ ظلم می برند.

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران

۲۹ فروردین ۱۴۰۱

*بیانیه کانون صنفی معلمان ایران ( تهران )درمحکومیت افزایش فشارهای قضایی بر محمود بهشتی ،رسول بداقی ورسول کارگر و دعوت به شرکت در تجمع اول اردیبهشت ماه فرهنگیان شاغل وبازنشسته

روز دوشنبه 29 فروردین، کانون صنفی معلمان ایران ( تهران ) بیانیه ای بشرح زیر درمحکومیت افزایش فشارهای قضایی بر محمود بهشتی ،رسول بداقی ورسول کارگر و دعوت به شرکت در تجمع اول اردیبهشت ماه فرهنگیان شاغل وبازنشسته،منتشرکرد:

سال گذشته باوجود وعده های مکرر فرادستان آموزشی و تبلیغات رسانه های رسمی، به هیچ کدام از مطالبات برحق فرهنگیان پاسخی داده نشد.

امسال هم در حالی که به روز های منتهی به هفته معلم نزدیک می شویم همچنان، شاهد پروپاگاندای رسانه ای وزیر آموزش و پرورش و سخنگوی این وزارت خانه ، حول خواسته ها و مطالبات فرهنگیان هستیم، و به نظر نمی آید شاهد تحولی هر چند محدود در نوع پاسخگویی فرادستان آموزشی به فرهنگیان برای سال جدید باشیم.

اما علی رغم عدم پاسخگویی ها، فشار نهادهای امنیتی و قضایی بر معلمان و فعالان صنفی که در طول سال گذشته وجود داشت، همچنان ادامه دارد، و هر هفته شاهد صدور احکام جدید یا پرونده سازی برای فعالان صنفی هستیم.

در تازه ترین این موارد،محمود بهشتی لنگرودی نایب رئیس کانون صنفی معلمان ایران ( تهران ) به اتهام های واهی و ساختگی به دادگاه لنگرود احضار شده و مورد محاکمه قرار گرفت.

همچنین رسول بداقی دیگر فعال صنفی معلمان و عضو هیات مدیره کانون صنفی معلمان اسلامشهر بعد از حضور در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب، در کمترین زمان، حکم بدوی پنج سال حبس را از قاضی ایمان افشاری دریافت کرد.

رسول کارگر دیگر فعال صنفی معلمان از استان فارس نیز با تایید حکم محکومیت یک ساله اش در دادگاه تجدید نظر مواجه شد.

در کنار اینها همچنان شاهد پرونده سازی های جدید برای فعالان صنفی و معلمان در سراسر کشور هستیم.

به نظر می آید استراتژی دولت سیزدهم در کنار عدم پاسخگویی به مطالبات برحق معلمان، افزایش فشارهای امنیتی و در کنار آن تشکیل پرونده و صدور احکام قضایی برای مهار جنبش معلمان است.

با این همه روشن است که همانطور که در گذشته، با وجود همه فشار ها، تشکل‌های صنفی فرهنگیان از مطالبه گری برحق خود عقب ننشسته اند، این بارهم این استراتژی که راهبرد همه دولت های پیشین نیز بوده است، با حضور گسترده معلمان در تجمع مسالمت آمیز اول اردیبهشت ماه شکست خواهد خورد.

کانون صنفی معلمان ایران ( تهران ) ضمن محکومیت مجدد فشارهای امنیتی و قضایی بر فعالان صنفی و بویژه فشار های اخیر بر آقایان محمود بهشتی ،رسول بداقی ورسول کارگر ، از همه معلمان سراسر کشور دعوت می کند که با حضور گسترده در تجمع اول اردیبهشت ماه، ضمن نشان دادن اعتماد مجدد خود به شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان، پاسخ کوبنده ای به وعده های دروغین دولت سیزدهم، نهادهای امنیتی و دستگاه قضایی دهند.

*سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:

صدور حکم پنج سال زندان برای معلم حق طلب و مبارز رسول بداقی را قویا محکوم می‌کنیم

رسول بداقی از فعالین شناخته شده معلمان که سال‌هاست برای احقاق حقوق معلمان فعالیت می‌کند، در پرونده‌ای جدیدی از سوی شعبه بدوی ۲۶ دادگاه انقلاب به پنج سال زندان و دو سال تبعید به خارج از تهران و استان‌های همجوار محکوم گردیده است.

بداقی پیش از این هم به دلیل فعالیت‌های صنفی هفت سال زندانی بوده است. ایشان پس از زندان نیز مداوم از سوی عوامل امنیتی تحت فشار بوده تا دست از فعالیت صنفی و حق‌طلبانه بردارد، اما زندان، اخراج از کار، تهدیدهای پلیسی امنیتی و اذیت و آزار هرگز نتوانست اراده ایستادگی، مقاومت در مقابل ظلم و فساد را در این معلم مبارز و فداکار، متزلزل کند.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه ضمن حمایت از تمامی مطالبات معلمان، تعقیب و مراقبت پلیسی - امنیتی معلمان و پرونده سازی و صدور احکام زندان برای آنان را محکوم می‌کند و خواهان لغو حکم ظالمانه علیه رسول بداقی و آزادی بی‌قید و شرط تمامی معلمان و فعالان کارگری محبوس می‌باشد.

*سندیکاهای کارگری سوئد خواهان لغو احکام ناعادلانه علیه رسول بداقی توسط دادگاه تجدید می باشند!

بنا به اطلاع رسانی رامین صفرنیا وکیل رسول بداقی؛ ایشان توسط دادگاه انقلاب تهران به ۵ سال زندان، ممنوعیت از خروج از کشور، منع اقامت در تهران و استانهای همجوار به مدت دو سال محکوم شده اند. این حکم قابل تجدید نظر است.

صدور حکم زندان برای رسول بداقی بیشتر از آنکه در مورد فعالیت های ایشان چیزی بگوید صدور حکمی در مورد عدم پایبندی مقامات قضایی ایران به ابتدایی ترین حقوق برسمیت شناخته شده بین المللی در حوزه فعالیت های سندیکالیستی و حقوق شهروندی است.

سندیکاهای کارگری در سطح جهان سالهاست که فعالیت های آقای رسول بداقی را از نزدیک دنبال کرده و با آن بدقت آشنایند. رسول بداقی عضو هیئت مدیره کانون صنفی معلمان اسلامشهر بوده و با همیاری دیگر معلمان مطالبه گر خود را وقف فعالیت در شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران برای دفاع از حقوق معلمان کرده است. آیا تلاش برای بهبود کیفیت آموزش و پرورش، طرح مطالبه همسان سازی و بهبود شرایط کار و معیشت معلمان، تلاش برای عملی شدن قانون آموزش با کیفیت و رایگان برای دانش آموزان جرم است؟ دادگاه و دستگاه قضایی که این فعالیتها را جرم نگاری میکند در نزد افکار عمومی حکم نقض آشکار ابتدایی ترین حقوق شهروندی توسط خود را صادر کرده است.

طی این سالها رسول بداقی هزینه های بیشماری برای این فعالیت های انسانی پرداخته است. هفت سال زندان، اخراج از کار، تهدید و انواع فشارهای امنیتی به بخشی از زندگی روزمره ایشان تبدیل شده است. این بغایت غیر انسانی است و ما به آن به شدت اعتراض داریم. رسول بداقی و همه معلمان متشکل در کانون های صنفی و شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران، نشان داده اند که اینگونه فشارها و تحمیل هزینه های گزاف عزم آنان را برای تحقق خواستهای برحق خویش صد چندان میکند. با صدور حکم زندان علیه رسول بداقی صورت مسئله حذف نمی شود. دولت ایران بجای هزینه کردن برای هزینه سازی برای معلمان مبارز بهتر است که خواستهای برحق آنان را متحقق کند.

صدور حکم زندان علیه رسول بداقی ضد انسانی است و این حکم در دادگاه تجدید نظر باید لغو شود. رسول بداقی نباید هزینه بیشتری برای دفاع از حقوق معلمان بپردازد. این بانگی است که طی چند روزه اخیر توسط معلمان مبارز و تشکل های معلمان در سراسر کشور به صدا در آمده است و بانگ آن در روز اول ماه مه رساتر خواهد شد. مقامات قضایی و دولت ایران بهتر است در پاسخگویی به این بانگ هر چه زودتر این حکم و همه احکام ناعادلانه علیه معلمان معترض و حق خواه را لغو کنند.

پلاتفرم سندیکاهای کارگری سوئد خود را در این بانگ رسا، عدالتخواه و آزادیخواه سهیم میداند و به سهم خود در بین المللی کردن این صدا تلاش میکند. احکام ناعادلانه علیه رسول بداقی بدون قید و شرط و فورا باید لغو شوند.

ما با جدیت خواهان موارد زیر هستیم:

* آزادی فوری همه فعالین کارگری, مد نی و معلمان زندانی

* تصویب و اجرای مقاوله نامه های حقوق بشر سازمان ملل، مقاوله نامه ۲٣ و مقاوله نامه های ٨٧ و ٩٨ سازمان جهانی کار

* سازمانهای کارگری سندیکایی و نمایندگان منتخب و اعضای آنها بدون ترس از خشونت، تهدید زندان و اخراج از کار اجازه فعالیت داشته باشند

پلاتفرم سندیکاهای کارگری سوئد/ایران:

سازمان مرکزی کارگران سوئد، ال او

سندیکای کارگران حمل و نقل سوئد

اتحادیه فلز سوئد

اتحادیه کمونال (شهرداریها)

اتحادیه سراسری معلمان سوئد

١٨ آوریل ۲٠۲۲

*تجمع اعتراضی جمعی از اهالی تهران نسبت به قلع وقمع 100 اصله درخت بوستان چيذر

روز دوشنبه 29 فروردین،برای اعتراض به قلع وقمع 100 اصله درخت بوستان چيذر در شمیران تهران وپاسخ شهرداری تهران دست به تجمع زدند.

برپایه گزارش رسانه ای شده،شهردارى تهران در واكنش به خبر قلع و قمع درختان بوستان چيذر اعلام كرد: چند اصله درخت از اين بوستان جابجا و در پارك قيطريه كاشته شد و احداث پاركينگ به درخواست شورايارى محله دنبال خواهد شد.

اهالى محل امروز ضمن تجمع با اين كار مخالفت و شورايارى در مراجعه اهالى، درخواست پاركينگ را تكذيب كرد.

بنابهمین گزارش،الان فصل جابجایی نیست. اگر می‌خواهید قانونی کار کنید چرا در ایام تعطیل؟ معلوم است که کاری خارج از عرف انجام شده.

حال سوال اين است اگر اقدام قانونى بوده چرا مخفيانه و در ساعت 2 بامداد؟ و آيا الان فصل جابجايى است؟

امروز با حضور صداوسيما مشخص شد تعداد درختان كنده شده بالغ بر 100 درخت بوده است.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید