خیزش مردم در خوزستان شهر به شهر گسترش می یابد: خیزش مردمی در خوزستان از اعتراض علیه بی آبی و تشنگی در این گرمای سوزان تابستانی و خشک شدن زمین های کشاورزی و به نابودی کشیده شدن دامها سربلند کرد و در حالیکه حکومت با وحشیگری دست به سرکوبگری میزند، مردم ایستاده اند و اعتراضات شهر به شهر گسترش می یابد. مردم بی آبی های گسترده در این استان را ناشی از سیاست های غارتگرانه و سودجویانه جمهوری اسلامی میدانند و در شب ۲۶ تیر شهرها و مناطق دیگری از خوزستان به اعتراضات پیوستند.
حکومت با گسیل نیروهای ویژه سرکوب از استان های همجوار تلاش کرد کنترل اوضاع را به دست گیرد، اما مردم متشکل و متحد به اعتراضشان ادامه میدهند. از جمله در بدو ورود نیروهای سرکوبگر به استان، مردم شوش بلافاصله با بستن چهارراه منتهی به جاده اهواز تلاش کردند جلوی حرکت ستون ماشین های سرکوب را بگیرند. این موضوع به شکل زنجیروار در ادامه مسیر هم توسط اهالی روستاهای همجوار با جاده ترانزیت شمال به جنوب تکرار شد. این حرکت زنجیر وار مردمی در مقابله با سرکوبگران حکومت یک اتفاق جالب در اعتراضات مردمی در خوزستان و نشانگر درجه بالایی از سازمانیابی در این اعتراضات در مقابله با سرکوبگران حکومت است. پایه های چنین حرکت سازمانیافته ای بطور واقعی در خیزش آبان ماه و در کنترل محلات گذاشته شده است و امروز میتواند به بستر مهمی برای ایجاد شوراهای سازماندهی اعتراضات مردمی تبدیل شود.
بدین ترتیب خوزستان یک پارچه خشم و اعتراض است و بار دیگر شعار های ضد حکومتی به سطح خیابان آمده است. در سوسنگرد که هم اکنون یکی از کانون های داغ اعتراضات است، جمعیت کثیری از مردم خشمگین در پاسخ به گفته استاندار خوزستان مبنی بر اینکه هیچ گونه اعتراضی در این شهر وجود ندارد، در دو شب گذشته به خیابان آمدند و با شعار "الشعب یرید اسقاط النظام" (مردم خواهان سرنگونی حکومت هستند)، پیام خود را به استاندار مزدور خوزستان و کل نظام به روشنی اعلام کردند. از جمله در شب گذشته ۲۶ تیر جمع دیگری از مردم این شهر در مقابل ساختمان سپاه و همینطور مقابل منزل نماینده مجلس اسلامی تجمع کردند وعليه بى آبى، بى كفايتى مسؤلين، خشكاندن رودخانه ها شعار دادند. این تجمع با تیراندازی فرزند نماینده مجلس با سلاحهای جنگی روبرو شد و در جریان این تیراندازی دو نفر از مردم زخمی شدند. این وحشیگری حکومتیان بر خشم مردم بیشتر دامن زد.
در 26 تیر شهرهای مناطق دیگری از خوزستان نیز هنگام شب به اعتراضات پیوستند. حکومت با گسیل نیروهای ویژه سرکوب از استان های همجوار تلاش کرد کنترل اوضاع را به دست گیرد، اما مردم متشکل و متحد در مقابل نیروهای سرکوب ایستادند. برای مثال جوانان معترض در شهرهای شوش، شاوور و عبدالخان با بستن جاده کوشیدند در مسیر صف طولانی ماشین های حامل سرکوبگران به شهرهای جنوبی تر استان مانع ایجاد نمایند. در این شب در شوش جوانان معترض با وارونه کردن کانکس پلیس راهور بخشی از جاده ترانزیت شمال به جنوب را بستند. در اهواز نیز مردم معترض مسیر رفت و برگشت جاده اهواز اندیمشک را بستند. همچنین اهالی شاوور و عبدالخان نیز با آتش زدن لاستیک؛ هر دو باند اتوبان اهواز به اندیمشک را مسدود کردند. علاوه بر این مردم خشمگین شاوور یک دستگاه اتومبیل متعلق به بسیج این شهر را به آتش کشیدند. جوانان حمیدیه نیز پس از شنیدن خبر ارسال صدها نیروی سرکوبگر به این شهر، اعلام کردند که با اعتراضاتشان آماده مقابله و "خوش آمدگویی" از آن ها هستند.
در شهرهای رفیع، شادگان و کوت سید نعیم مردم وسیعا به خیابان آمدند و در جایی مثل کوت سید نعیم به همراه خانواده هایشاندر تظاهرات شرکت داشتند. نیروهای سرکوب در منطقه کانتکس در کوت عبدالله نیز اقدام به تیراندازی به طرف مردم نمودند. همچنین مردم در شاوور،عبدالخان،منطقه میناو و روستای سید عباس هم مردم اقدام به مسدود نمودن جاده کردند تا از سرعت پیشروی سرکوبگران به مناطق جنوبی استان بکاهند.
بدینگونه اعتراضات مردمی در خوزستان گسترش می یابد و مردم خواستهایشان را فریاد میزنند. در این اعتراضات مادری را می بینیم که با خشم فراوان داد میزند و از اینکه فرزندش دو روز است که تشنه است فریاد میزند. همچنین یکی از شهروندان خوزستان در پیامش از درد همه مردم معترضی که چنین خشمگین به خیابان آمده اند میگوید:" از چه چیزی میترسیم؟ چه چیزی برای از دست دادن داریم؟ همه با خانواده هایمان به خیابانها بیاییم. شرجی و گرما و بی برقی و بی آبی از یک طرف، گرانی و بیکاری و غم و غصه از طرفی دیگر. به خیابان بیاییم. این چه زندگیست که ما داریم؟ همه با خانواده ها بیاییم و شب در خیابانها بمانیم چون هیچکس پاسخگوی مشکل ما نیست". این پیام به روشنی گویای فضای اعتراضی مردم در خوزستان را بیان میکند.
جمهوری اسلامی با بساط چپاولگری هایش آب، برق و نان را از مردم بریده و زندگی بخش عظیمی از مردم را به نابودی کشانده است. آنچه امروز خوزستان را به حرکت در آورده است دردهای مشترک همه مردم است. مردمی که در آبان ۹۸ به خیابان آمدند و شعار جمهوری اسلامی نابود باید گردد سر دادند، امروز با هشتگ#آب_مثل_ آبان دارند ادامه راه آبان را تاکید میکنند. از خواستها و مبارزات مردم خوزستان باید وسیع حمایت و پشتیبانی کرد. هم اکنون این اعلام حمایت کردنها و همبستگی ها شروع شده است. در روز گذشته مردم عرب زبان ساکن مشهد در حمایت از اعتراضات مردمی در خوزستان تجمع کردند. در هفت تپه کارگران اعتصابی در سخنرانی هایشان از دردهای مشترک مردم معترض خوزستان سخن گفتند و با مردم معترض اعلام همبستگی کردند. اعتراضات مردمی در خوزستان را باید در تمام شهرها تکثیر کرد و بر این خواستها که مطالبات اعلام شده اعتراضات است در همه جا تاکید نمود:
- باید فورا تمهیدات لازم برای تامین آب برای مردم انجام گیرد و به کشاورزان حقابه داده شود.
- باید پمپاز فاضلاب صنعتی به هورالعظیم که باعث تلف شدن بسیاری از گاومیش ها و صد ها تن ماهی گردیده فورا قطع شود.
- باید شرایط بازگشت مردمی که به دلیل بی آبی ناگزیر به کوچ شده اند فراهم شود.
- باید به همه افرادی که بخاطر بی آبی به کار و شغلشان لطمه ای وارد شده است حقوق پایه پرداخت شود و خسارات وارده بر مردم از سوی دولت جبران شود.
- باید بازداشت شدگان اعتراضات مردمی در این چند روز فوری و بدون قید و شرط آزاد شوند.
جمهوری اسلامی از ترس درج اعتراضات مردم و گسترش دامنه اعتراضات مردمی به شهرهای دیگر متوسل به قطع و کندی ایننرنت کرده است. و این همان سیاستی است که در خیزش مردمی در آبانماه بکار بردند. اما اخبار لحظه ای این اعتراضات نشانگر خنثی کردن همه این تلاشها از سوی مردم است.
بنا بر خبرهای منتشر شده در تظاهرات مردمی در شب ۲۶ تیر دو جوان دیگر به اسامی علی مزرعه و قاسم خضیری در درگیری های منطقه کوت عبدالله اهواز (شهرستان کارون) توسط نیروهای سرکوب حکومت به قتل رسیدند. همچنین مصطفی نعیماوی که در جریان این تظاهرات ها زخمی شده بود جان خود را از دست داد. واحد خوزستان جانباختن مصطفی نعیماوی، علی مزرعه و قاسم خضیری را به خانواده های آنها و به مردم معترض تسلیت میگوید. گرامیداشت جانباختگان اعتراضات مردمی در خوزستان باید به میتینگ های اعتراضات مردمی به کل بساط جنایت و سرکوب و توحش و بربریت حکومت اسلامی تبدیل شود. جمهوری اسلامی نابود باید گردد.
کمیته سازمانده حزب کمونیست کارگری، واحد خوزستان
۲۷تیر ۲۰۲۱
خوزستان: شماره ۲
خوزستان در شب دوم شورش علیه بی آبی
روز ۲۵ تیرماه در دومین شب اعتراضات مردمی در شهرهای خوزستان علیه بی آبی و نابودی کشت و دام و تباه شدن زندگی مردم، جوانان شهر اهواز جاده اهواز-شوش را بستند، در سوسنگرد مردم در پاسخ به سخن استاندار که خبر تجمع مردم را جعلی خوانده بود وسیعتر به خیابان آمدند، در منطقه فلاحیه در شادگان نیز جوانان تجمع کردند و علیه بی آبی و بی تامینی شعار سر دادند. در این شب مردم شهرهای رفیع و هویزه نیز به اعتراضات سراسری مردمی در خوزستان پیوستند.
خبرها بازهم از درگیری مردم با نیروهای سرکوب حکومت در این اعتراضات گزارش میدهند و از جمله در نزدیکی شهر اهواز در منطقه سید عباس جوانان معترض با سرکوبگران حکومتی درگیر شدند.
شب قبل از آن اعتراضات مردم خشمگین در شهرهای شادگان، آبادان، ماهشهر، سوسنگرد، اهواز، خرمشهر، بستان، ملاثانی، حمیدیه، کوت عبدالله و قلعه چنعان بر پا شده بود و در این اعتراضات مردم معترض تجمع کردند و دست به راهپیمایی زدند و شعارهایی در اعتراض به وضعیت بی آبی و علیه حکومتیان سر دادند. یک هشتگ اعتراضی مردم معترض در شهرهای خوزستان این بود: #آب_مثل_آبان است. مردم با این هشتگ ادامه خیزش آبان را فریاد میزنند. خواستهای اعلام شده مردم خوزستان علیه بی آبی و بی تامینی اینهاست :
- باید فورا تمهیدات لازم برای تامین آب برای مردم انجام گیرد و به کشاورزان حقابه داده شود.
- باید پمپاز فاضلاب صنعتی به هورالعظیم که باعث تلف شدن بسیاری از گاومیش ها و صد ها تن ماهی گردیده فورا قطع شود.
- باید شرایط بازگشت مردمی که به دلیل بی آبی ناگزیر به کوچ شده اند فراهم شود.
- باید به همه افرادی که بخاطر بی آبی به کار و شغلشان لطمه ای وارد شده است حقوق پایه پرداخت شود و خسارات وارده بر مردم از سوی دولت جبران شود.
- باید بازداشت شدگان اعتراضات مردمی در این چند روز فوری و بدون قید و شرط آزاد شوند.
دولت در قبال زندگی و معیشت مردم مسئول است. معضل بی آبی و وضعیت اسفناک کشاورزان ودامداران ابعاد سراسری دارد. این معضلات دامنگیر مردم در مناطقی چون اصفهان وسیستان و بلوچستان نیز هست. خواستهای اعتراض مردم خوزستان مطالبات همه مردمی است که با این معضلات در سطح جامعه رودررو هستند. از مبارزات و خواستهای مردم خوزستان باید حمایت کرد.
شورای سازماندهی اعتراضات یک ابزار مهم سازماندهی اعتراضات مردمی در همه شهرهاست. باید این شوراها را در همه محلات و در سطح شهرها در خوزستان ایجاد کرد.
کمیته سازمانده حزب کمونیست کارگری، واحد خوزستان
۲۵ تیر ۲۰۲۱
هفت تپه شماره ۵:
ششمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه و راهپیمایی آنها در صحن شرکت
روز ۲۷ تیرماه کارگران بخش های مختلف نیشکر هفت تپه در ششمین روز اعتصاب خود در محل سنگر جمع شدند و در محوطه شرکت راهپیمایی نمودند و بر روی خواستهایشان تاکید کردند. در این تجمع اعتراضی کارگران از گرانی ها و سطح نازل حقوقها و تعویق پرداخت بیش از سه ماه آن و دزدی ها و اختلاس ها سخن گفتند و بر مطالباتشان تاکید کردند. در خاتمه کارگران نیشکر هفت تپه به صورت نمادین در صحن شرکت راهپیمایی کردند و با شعارهایی چون خوزستان بیچاره، یک قطره آب نداره"، "مرگ بر ستمگر، درود بر کارگر" ، "کارگر هفت تپه، اتحاد، اتحاد"، "کارگر میمیرد، ذلت نمیپذیرد"، "مرگ بر اسدبیگ" صدای اعتراض خود را بلند کردند.
تعیین تکلیف وضع شرکت، پرداخت فوری دستمزدهای پرداخت نشده و حق بیمه کارگران، تمدید قرارداد کارگران دفع آفات، بازگشت به کار کارگران اخراجی خواست فوری این کارگران است. این کارگران همچنین خواستار بسته شدن پرونده های امنیتی تشکیل شده برای کارگران و وکیل خود فرزانه زیلابی هستند و در روز گذشته با شعار زیلابی، زیلابی حمایتت میکنیم، پشتیبانی خود را از وی اعلام کردند. در این تجمع کارگران همچنین ضمن قدردانی از همکاران بخش کشاورزی و آبیاری که در گرمای سخت تابستانی با مشقت به کار ادامه میدهند تا کشت را بر دوام نگاهدارند از آنها تقاضای هوشیاری در زمینه رسیدن آب کافی به زمین ها شدند. همبستگی با مبارزات مردمی علیه بی آبی، همبستگی با کارگران اعتصابی در نفت و خواست واکسیناسیون همگانی در مقابله با کرونا سه محور مهم تاکیدات کارگران نیشکر هفت تپه در اعتصاب چند روزه اخیرشان است. از مبارازت و خواستهای کارگران نیشکر هفت تپه باید فعالانه حمایت کرد.
پیش به سوی اعتصابات سراسری
حزب کمونیست کارگری ایران
۲۷تیر۱۴۰۰، ۱۸ژوئیه ٢٠٢١
اطلاعیه خبری
تجمعات بازنشستگان و کارگران شهرداری در شهرهای مختلف
تجمع بازنشستگان فولاد اصفهان و خوزستان و تامین اجتماعی اراک و کارگران شهرداری کوت عبدالله و پلدختر
- روز یکشنبه ۲۷ تیرماه جمعی از بازنشستگان و مستمری بگیران صندوق بازنشستگی فولاد اصفهان و فولاد خوزستان مقابل ساختمان دفتر این صندوق در این دو شهر تجمع کردند. بازنشستگان فولاد اصفهان با شعار فولادی بیدار است از تبعیض بیزار است و با دست نوشته هایی که بر روی آن خواستهای فوری خود را نوشته بودند، صدای اعتراضشان را بلند کردند. در این روز همچنین بازنشستگان تامین اجتماعی در اراک در مقابل اداره تامین اجتماعی این شهر تجمع داشتند. بازنشستگان به حقوقها و دریافتی های زیر خط فقر و اختلاسهای گسترده از صندوقهای بازنشستگی اعتراض دارند و مدتهاست که در سراسر ایران فریاد میزنند و دزدان حاکم را به چالش میکشند. همسان سازی حقوقها و افزایش آن به بالای ۱۲ میلیون، درمان و تحصیل رایگان و داشتن حق مسکن، پایان دادن به دزدی ها و بازگردانده شدن پولهای به سرقت رفته به صندوق های بازنشستگی از جمله خواستهای اعلام شدن بازنشستگان در اعتراضات سراسری شان بوده است. همچنین آزادی اسماعیل گرامی معلم بازنشسته ای که در ۱۴ فروردین دستگیر و به ۵ سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده است، یک خواست فوری بازنشستگان است و در ارتباط با این موضوع و علیه امنیتی کردن مبارزات هم اکنون کارزاری بزرگ در جریان است. باید وسیعا به این کارزار پیوست. اسماعیل گرامی و تمامی زندانیان سیاسی باید فورا و بدون قید و شرط آزاد شوند.
- روز یکشنبه ۲۷ تیرماه کارگران شرکتی شهرداری پلدختر در اعتراض به تعویق پرداخت چند ماهه دستمزدها و حق بیمه شان دست به تجمع زدند. تعویق پرداخت دستمزدها و قراردادهای موقت برده وار کاری دو موضوع دائمی اعتراضات کارگران شهرداری است. خواست این کارگران دائمی شدن قراردادها وبرچیده شدن بساط پیمانکاران است.
- روز شنبه ۲۶ تیر ماه کارگران شهرداری کوت عبدالله خوزستان در اعتراض به چهارماه تعویق در پرداخت حقوقهای خود تجمع کردند. این کارگران همچنین بابت عیدی سال گذشته و حق سنوات خود طلبکار هستند.
در حالیکه اعتراضات مردمی در خوزستان گسترده است، حکومت تلاش دارد هر صدای اعتراضی را سرکوب کند. بنا بر آخرین خبر ها دونفر از این کارگران با مراجعه نیروهای سرکوبگر به محل سکونتشان دستگیر و به مکان نامعلومی منتقل شده اند. همچنین دیگر کارگران معترضی که در تجمع روز ۲۶ تیر حضور داشتند به اطلاعات فراخوانده شده اند. این دستگیریها و احضار ها اکنون یک موضوع اعتراض کارگران است. خواست فوری کارگران آزادی دو همکاران بازداشتی و پرداختی فوری طلبهایشان است.
پیش بسوی اعتصابات سراسری
حزب کمونیست کارگری ایران
۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۱۸ ژوئیه ٢٠٢١
حمایت اتحادیه کارگران خدمات عمومی بریتیش کلمبیا از کارگران اعتصابی در نفت
جمهوری اسلامی بایداز سازمان جهانی کار اخراج ودر سطح جهان بایکوت شود
بدنبال تماس مسعود ارژنگ از اعضای کمپین برای آزادی کارگران زندانی با اتحادیه کارگران خدمات عمومی بریتیش کلمبیا (BCGEU) استفانی اسمیت دبیر کل این اتحادیه در پاسخ به نامه ای که این کمپین جهت امضا به شماری از اتحادیه های کارگری در سطح جهانی ارسال و طلب حمایت از کارگران اعتصابی در نفت را کرده است پاسخ داده و از کارگران نفت اعلام حمایت کرد. در این نامه با تاکید بر مطالبات برحق کارگران اعتصابی نفت و داشتن حق تشکل، تجمع و اعتراض و با اعتراض به ۵ سال حکم زندان و ۷۴ ضربه شلاق، بر اخراج جمهوری اسلامی از سازمان جهانی کار از کمپین برای آزادی کارگران زندانی بخاطر اطلاع رسانی از وضعیت کارگران سپاسگزاری شده است. متن نامه امضا شده از سوی استفانی اسمیت دبیر کل اتحادیه کارگران خدمات عمومی در بریتیش کلمبیا ضممیه است.
کمپین برای آزدی کارگران زندانی (فری دم ناوFree Them Now (FTN)
http://free-them-now.com
27 ژوئیه 2021
متن نامه استفانی اسمیت:
ما از کارگران اعتصابی نفت در ایران حمایت می کنیم
مطلع شده ایم که ده ها هزار کارگر پیمانکاری نفت در بیش از ۱۰۵ میدان نفتی در حال اعتصابند و خواست آنها افزایش دستمزد، ۲۰ روز کار و ۱۰ روز مرخصی در ماه ، شرایط امن کار و بهبود شرایط زندگی و همچنین بهبود وضعیت غذایی در مراکز کار است که همه اینها بسیار نا مرغوب و غیر قابل تحمل است. ما همچنین مطلع شده ایم که یكی از تلاشهای حکومت ایجاد شوراهای اسلامی برای تشدید كنترل خود بر كارگران است و كارگران با آن مخالفند و بر حق تشكیل سازمانهای واقعی خود و حق تجمع و اعتراض تاکید دارند. از طرف دیگر ، پیمانکاران در تلاشند تا با اخراج کارگران روز مزد و بالا کشیدن دستمزدهای پرداخت نشده کارگران، با اعتصاب گسترده کارگران نفت مقابله کنند.
کارگران اعتصابی نفت در عوض خواستار خلع ید از پیمانکاران و بازگشت کلیه کارگران اخراج شده به سر کار خود هستند. یک گام مهم اعتصاب کارگران نفت تشکیل شورای اعتراضات کارگران است که نقش هماهنگی موثری در این اعتصاب دارد. اکنون ، پس از ۲۵ روز خطر فشار مالی و همچنین اخراجهای گسترده تر بالای سر کارگران قرار دارد. ما ، امضاكنندگان این نامه از کمپین برای آزادی کارگران زندانی (فری دم ناو) تشکر میکنیم که از اخبار این اعتصاب گسترده کارگران نفت و وضعیت خطیر کارگران در این مبارزات ما را مطلع نگه میدارند و حمایت قاطع خود را از مبارزات و خواسته های این دهها هزار کارگر اعتصابی ابراز میداریم. حق تشکل، اعتصاب و اعتراض حقوق پایه ای همه کارگران است. ما نقض مداوم این حقوق توسط حکومت اسلامی را را محکوم میکنیم و خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط کلیه کارگران زندانی ، معلمان و زندانیان سیاسی در ایران هستیم.
ما همچنین مطلع هستیم که رژیم اسلامی در مواردی در مقابله با مبارزات کارگران آنها را به مجازات شنیع شلاق و زندانهای طویل المدت محکوم میکند. یک نمونه اخیر آن مجازات معلم بازنشسته اسماعیل گرامی به پنج سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق به جرم شرکت در تظاهرات است. ما صدور چنین احکام شنیعی را شدیداً محکوم می کنیم و همانطور که قبلاً نیز اعلام کردیم ، رژیم اسلامی ایران باید به دلیل سرکوب مداوم کارگران در ایران، از آی ال او سازمان جهانی کار اخراج گردد و در سطح جهان بایکوت شود. ما به کارگران اعتصابی نفت درود میفرستیم و بار دیگر همبستگی خود را با این کارگران و همه کارگران معترض در ایران ابراز می کنیم.
امضا:
استفانی اسمیت ، رئیس اتحادیه کارگران خدمات عمومی بریتیش کلمبیا – کانادا (BCGEU) -14 جولای 2021
We support striking oil workers in Iran
We have learned that tens of thousands of contract oil workers in more than 105 oil fields are on strike, demanding higher wages, 20 working days and 10 days off each month, safe working environments and the raising of living standards, as well as better food in camps, all of which are very substandard and unbearable. We also learned that one of the government's attempts is to set up Islamic councils to tighten its control over workers, and the workers oppose this and insist on the right to form their own real organisations, and the right to assemble and protest. On the other hand, the contractors are trying to counter the extensive strike of the oil workers by firing the day labourers and withholding the workers' unpaid wages. The striking oil workers in return demand the dismissing of contractors and the return of all fired workers to the workplace. An important step by striking oil workers is the formation of the protesting workers' organising council, which has an effective coordinating role in this strike.
Now, after 25 days, the risk of financial pressure as well as more layoffs of these workers is threatening. We, the signatories of this letter, thank Free Them Now, for informing us of the news of the significant and widespread strike of the oil workers and their difficult situation in these struggles, and express our firm support for the struggles and demands of the tens of thousands taking part in the strike. The right to organise, to strike, and to protest are the basic rights of all workers. We condemn the continuing violation of these basic rights by the Islamic regime of Iran and demand the immediate and unconditional release of all jailed workers, teachers and political prisoners in Iran.
We know that the Islamic regime subjects workers to severe sentences and flogging in retaliation for their struggles and gives them long prison terms. A recent example is the sentencing of retired teacher Ismail Gerami to five years in prison and 74 lashes for participating in mass protests. We strongly condemn the issuing of such heinous rulings, and as we have already stated, the Islamic regime of Iran should be expelled from the International Labor Organization and boycotted globally due to the continuous repression of workers in Iran. We appreciate and greet the striking oil workers and once again express our solidarity with these workers and all the protesting workers in Iran.
Free Them Now! (FTN)
14 July 2021
Signatures:
President
B.C. General Employees' Union
tel:00447435562462
tel:00447435562462
Attachments: