شانزدهمین هفته از اعتصاب غذای زندانیان و دعوت از دیگر زندانیان برای پیوستن به کارزار #سهشنبههای_نه_به_اعدام در شانزدهمین سهشنبهی اعتصاب غذای زندانیان اعتصابی در زندانهای قزلحصار، اوین (بند زنان و بندهای شش، هشت و چهار)، زندان خرمآباد، زندان مرکزی کرج، زندان خوی و زندان نقده، این زندانیان با صدور بیانیهای ضمن اشاره به تشدید صدور و اجرای احکام اعدام برای عموم زندانیان سیاسی و غیرسیاسی از دیگر زندانیان دعوت کردهاند به این کارزار ملحق شوند.
بخشهایی از بیانیه به شرح زیر است:
"شانزدهیمن هفته کارزار "سهشنبههای نه به اعدام" را در حالی برگزار میکنیم دو زندانی سیاسی_عقیدتی، خسرو بشارت و کامران شیخه، به ترتیب ۱۴ و ۱۰ روز است، برای اجرای حکم غیرانسانی اعدام به سلولهای انفرادی بند امن در واحد سه زندان قزلحصار منتقل شدهاند. چهارده روز انفرادی یعنی چهارده بار شنیدن صدای اذان صبح و "خود را در یک قدمی طناب دار دیدن و با زندگی وداع کردن"، گویی که چهارده بار آنان را به دار کشیدهاند.
در بخش دیگری از این بيانيه آمده است: "ما زندانیان اعتصابی در زندانهای قزلحصار، اوین، بند زنان و بندهای شش، هشت و چهار، زندان خرم آباد، زندان مرکزی کرج، زندان خوی و زندان نقده، در اعتراض به حکم اعدام خسرو بشارت و کامران شیخه و شکنجه هولناک این دو همبندیمان که به عمد مدتهاست آنها را در انفرادیهای زندان قزلحصار در انتظاری هولناک و در آستانه اجرای حکم اعدام قرار دادهاند، و همچنین در اعتراض به صدور رای اعدام یا قطعی شدن این حکم غیرانسانی برای عزیزانی چون توماج صالحی، محمود مهرابی، حبیب و عباس دریس، رضا رسایی، مجاهد کورکور و دهها هموطن دیگر، امروز سهشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در اعتصاب غذا بهسر خواهیم برد و خواهان پایان این وضعیت قرونوسطایی و اعدامهای غیرانسانی در ایران هستیم."
در پایان این بيانيه از تمام اقشار مختلف جامعه خواسته شده است که به هر وسیله ممکن صدا و ندای مظلومیت زندانیان زیر حکم اعدام باشند؛ و از دیگر زندانیان نیز درخواست نمودهاند که برای مقابله با این روند غیرانسانی به کارزار #سهشنبههای_نه_به_اعدام، بپیوندند.
سهشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
زندانیان اعتصابی کارزار "سهشنبههای نه به اعدام" در زندانهای قزلحصار، اوین، مرکزی کرج، خرمآباد، خوی و نقده.
#توقف_اعدام
#نه_به_اعدام
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
سه شنبه های اعتراضی بازنشستگان نسبت به عدم اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان(اجرا نشدن ماده 30 قانون برنامه ششم توسعه) باتجمع مشترک بازنشستگان کشوری ، تامین اجتماعی،مخابرات و.... استان کرمانشاه مقابل صندوق بازنشستگی کشوری
شعارها:
«اتحاد اتحاد علیه فقر و فساد»
«گرانی تورم بلای جان مردم»
«مسئول قانون شکن دشمنتر از هر دشمن»
دردوشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته مخابرات کشورنسبت به کاهش قدرت خرید ،عدم پرداخت مطالبات و قطع خدمات بیمه تکمیلی درمان در زنجان هم با شعارهای «دشمن بازنشته مدیر بی خیاله»،«بازنشسته بیدار است از وعده ها بیزار است»،«اجرای آئین نامه حق مسلم ماست»،«معیشت ودرمان حق مسلم ماست»،«جیره غیر نقدی حق مسلم ماست»،«جیره غیر نقدی پرداخت باید گردد»،«هزینه های درمان پرداخت بایدگردد»تجمع کردند
تجمع اعتراضی بازنشستگان بانک ملت کشورنسبت به ملاخورشدن سرمایه هایشان مقابل ساختمان مرکزی درتهران باشعارهای«درخشنده حیا کن بانک ملت و رها کن» «هلدینگ خیانت می کند مدیر حمایت می کند»،«هلدینگ باید تعطیل بشه سرمایه هاش تقسیم بشه»
روزسه شنبه 25 اردیبهشت، بازنشستگان بانک ملت کشوربرای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به مدیریت صندوق تأمین آتیه ی و ملاخورشدن سرمایه هایشان به تهران آمدند و مقابل ساختمان مرکزی بانک ملت درتهران باشعارهای«سرافکنه حیا کن بانک ملت و رها کن» «هلدینگ خیانت می کند مدیر حمایت می کند»،«هلدینگ باید تعطیل بشه سرمایه هاش تقسیم بشه»تجمع کردند.
چهارمین روز اعتصاب وتجمع کارگران درشهرک پتروشیمی مکران دراعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق
براساس گزارش های منتشره دررسانه ها وشبکه های اجتماعی روزسه شنبه 25 اردیبهشت برای چهارمین روزمتوالی، کارگران درشهرک پتروشیمی مکران به اعتصاب وتجمعشان دراعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق ادامه دادند.
درهمین رابطه:اعتصاب وتجمع کارگران پتروشیمی چابهار دراعتراض به عدم پرداخت 3 ماه حقوق
روز دوشنبه 24 اردیبهشت، کارگران پتروشیمی چابهار(شرکت پیمانکاری آوای جهانبین پارسیان) برای اعتراض به عدم پرداخت 3 ماه حقوق دست از کارکشیدند ودر محل کارشان تجمع کردند.
اعتراض کارگران اداره برق نورآباد نسبت به سطح نازل حقوق با تجمع وپهن کردن سفره خالی مقابل استانداری لرستان
برپایه گزارش وتصویر منتشره درشبکه های اجتماعی،روزسه شنبه 25 اردیبهشت کارگران اداره برق نورآباد با تجمع وپهن کردن سفره خالی مقابل استانداری لرستان اعتراضشان را نسبت به سطح نازل حقوق منجمله عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل وتبعیض 10 تا 50 میلیونی دربرابرکاریکسان بنمایش گذاشتند.
کنش های دامنه دار کارگران شهرداری نیشابوردراعتراض به سطح پایین حقوق ومشکلات معیشتی وبرای افزایش حقوق
روزدوشنبه 24 اردیبهشت، کارگران شهرداری نیشابورازکنش های دامنه دارشان دراعتراض به سطح پایین حقوق ومشکلات معیشتی وبرای افزایش حقوق خبردادند.
کارگران شهرداری نیشابور با بیان اینکه حداقل حقوق دریافتی مخارج زندگیمان را تامین نمیکند،به خبرنگار رسانه ای گفتند: ما به پرداخت کامل اضافهکاری نیاز داریم؛ بدون آن کمیت زندگیمان لنگ است.
یکی از کارگران شهرداری نیشابوردرباره مطالبات اضافه کاری خود و همکارانش گفت: در این وضعیت بیپولی، شهرداری برای کارکنان اداری خود ماهانه تا 120 ساعت اضافه کاری پرداخت میکند این در حالیست که کارگران خدماتی (بجز تعداد کمی) با 12 ساعت کار روزانه از دریافت کامل اضافه کاری و تعطیل کاری محروم هستند.
وی افزود: بیش از دو سال از طرح تبدیل وضعیت شغلیمان میگذرد اما متاسفانه مسئولان هنوز تصمیم جدی برای برطرف کردن مشکلات کارگران ایثارگر نگرفتهاند و این موضوع نگرانی کارگران را بیشتر میکند.
او درباره سایر مطالبات خود و همکارانش تصریح کرد: بجز مطالبات قانونی که پیگیر آن هستیم در زمینه دریافت برخی مزایای عرفی و توافقی با کارفرما با مشکل روبرو هستیم. به عنوان مثال پرداخت هزینه جارو به پاکبانان در هر ماه 100هزار تومان در نظر گرفته شده که جوابگو نیست این در حالیست که پیشتر این رقم تا حدود 210هزار تومان پرداخت میشد. همچنین هزینه شیر خوراکی که ماهانه به کارگران پرداخت میشد از سه تا چهار سال پیش حذف شده است.
ازسرگیری اعتراضات جمعی از اهالی رمشک نسبت به مصادره زمین ها جهت استخراج معادن مس با تجمع مقابل معدن
بازداشت 2 نفر از تجمع کنندگان توسط نیروهای اداره اطلاعات قلعه گنج
روزدوشنبه 24 اردیبهشت، جمعی از اهالی رمشک اعتراضشان را نسبت به مصادره زمین ها جهت استخراج معادن مس با تجمع مقابل معدن وپلمب کردن درب ورودی ازسرگرفتند.
یکی از تجمع کنندگان به یک منبع خبری محلی گفت: یک ماه است کشاورزان اعتراض و اعتصاب کرده اند و زیر شدیدترین فشارها و تهدید های امنیتی هستند در صورتی که زمین های کشاورزی آنها که بیش از 200 نخل خرما دارد و در قلب معدن هستند بدون پرداخت هیچ گونه مبلغی مصادره شده اند.
یادآوری:تجمع اعتراضی خانوادگی و شبانه روزی جمعی از اهالی رمشک نسبت به مصادره زمین ها جهت استخراج معادن مس 2 هفته را پشت سر گذاشت
حدود 2 هفته است که جمعی از اهالی شهر رمشک در استان کرمان برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به مصادره زمین ها جهت استخراج معادن مس درتجمع خانوادگی و شبانه روزی مقابل معدن بسرمی برند.
به گزارش 7 اردیبهشت یک منبع خبری محلی،اهالی رمشک حدود دو سال است که سند زمین های کشاورزی خود را دریافت کردند اما این زمین ها توسط معدن مس و نهادهای جمهوری اسلامی مصادره شدند.
بنا بهمین گزارش،حدود دو هفته است که اهالی رمشک در مقابل معدن مس تحصن کردند و از سوی نیروهای نظامی و امنیتی تحت فشار هستند تا این تحصن را پایان دهند.
این معدن که زمینهای کشاورزی اهالی در داخل آن نیز است، هیچگونه سهمی از درآمد حاصل از آن ندارند و حتی از بکارگیری نیروهای بومی نیز خودداری می کنند.
در این تحصن، زنان و مردان حضور دارند و شب و روز خود را در مقابل معدن سپری می کنند اما تاکنون پاسخی دریافت نکردند.
گفتنی است، همزمان در معدن مس رمشک، طلا نیز وجود دارد.
تجمع اعتراضی کشاورزان سیب زمینی کارشهرستان بهار نسبت به منع صادرات سیب زمینی مقابل جهاد کشاورزی
روزسه شنبه 25 اردیبهشت، کشاورزان سیب زمینی کارشهرستان بهار دراستان همدان برای اعتراض به منع صادرات سیب زمینی مقابل جهاد کشاورزی تجمع کردند.
تجمع اعتراضی مالباختگان شرکت فرداد کارآمیتیس مقابل مجتمع ویژه رسیدگی به جرائم اقتصادی
فیلم کوتاه منتشره درشبکه های اجتماعی از تجمع روزسه شنبه 25 اردیبهشت مالباختگان شرکت فرداد کارآمیتیس مقابل مجتمع ویژه رسیدگی به جرائم اقتصادی خبرمی دهد.
براساس گزارش های رسانه ای شده،مدیران شرکت فرداد کارآمیتیس با تبلیغات گسترده در فضای مجازی موفق شدندافراد زیادی را فریب دهند ومبالغ کلانی از آنها اخذ کنند وحدود9500 نفر اقدام به سرمایه گذاری دراین شرکت کردند و سرمایهای حدود 1200میلیارد تومان از آنها اخذ شده است.
آخرین خبرها حاکی از بازداشت 5 نفرازدست اندرکاران این شرکت با اتهام کلاهبرداری می باشد.
آخرین خبر ازاعتصاب طلا فروشان بازارچندین شهرازجمله اراک،اردبیل، ارومیه، اصفهان، تبریز،تهران، زنجان،شیراز ،قم،کرمانشاه، مشهد وهمدان
پس از چند روز کشمکش دولت و طلافروشان بر سر قانون مالیات، سرانجام وزارت صمت با انتشار بیانیهای ضمن اشاره به ارائه تسهیلات جدید برای ثبت معاملات طلا در سامانه جامع تجارت یا سامانه مودیان تاکید کرده که مالیات عایدی سرمایه مشمول واحدهای صنف طلا نمیشود. تصمیمی که از سوی فعالان بازار به عقب نشینی دولت مقابل اعتراض و اعتصاب طلافروشان تعبیر شده است.
بنا بر گزارش رسانه ای شده بتاریخ 25 اردیبهشت،حدود دو هفته از اعتصاب طلافروشان در شهرهای مختلف ایران، ازجمله تهران، شیراز، اصفهان، تبریز، زنجان، همدان، اردبیل، ارومیه، مشهد و قم میگذرد و حالا وزارت صمت در بخشنامهای اعلام کرده که برای صنف طلافروشان «تسهیلات تازه» در نظر میگیرد. این «تسهیلات تازه» بدان معناست که صنف طلا و جواهر دیگر لازم نیست اطلاعات کل دارایی خود را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند. طلافروشان به جای این کار، موظفاند با هدف آنچه «شفافیت در معاملات طلا» نامیده شده است، اطلاعات مربوط به معاملاتشان را در سامانه ثبت کنند.
درهمین رابطه:اعتصاب طلا فروشان بازار شهرهای اراک،اردبیل، اصفهان ،تبریز،تهران، شیراز ،کرمانشاه، مشهد و....در اعتراض به مقرارت دولتی ادامه دارد
براساس آخرین گزارش های منتشره در رسانه ها وشبکه های اجتماعی، روزدوشنبه 24 اردیبهشت اعتصاب طلا فروشان بازار شهرهای اراک،اردبیل، اصفهان ،تبریز،تهران، شیراز ،کرمانشاه، مشهد و.... که از روز یکشنبه 9 اردیبهشت در اعتراض به مقررات مالیاتی دولت شروع شده ادامه پیدا کرد.
اخراج تحسین مصطفی عضو هیئت مدیره انجمن صنفی معلمان مریوان
تحسین مصطفی با سابقه ۲۳ سال خدمت به استناد ماده ۸ قانون تخلفات اداری از سوی هیئت بدوی تخلفات اداری استان کوردستان از آموزش و پرورش اخراج شده اند.
مستند حکم هیئت بدوی نامه حراست آموزش و پرورش و گزارش مدیران مدارسی است که در سال گذشته با تایید نیروهای امنیتی منصوب شده اند و نامبرده ابلاغ تدریس در هیچ یک از آن مدارس را نداشته است.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
جان باختن کارگرجوان شهرداری لنگرود براثر تصادف
یکشنبه شب(23 اردیبهشت)،یک کارگر20 ساله شهرداری لنگرود بنام جعفر محبوبپور حین کار جمع آوری زباله توسط کامیون حمل زباله در حین دنده عقب رفتن زیرگرفته شد و جان باخت.
اخباروگزارش های کارگری 26 اردیبهشت ماه 1403
- دومین روز اعتصاب کارگران پتروشیمی نگین مکران دراعتراض به عدم پرداخت 4 ماه حقوق
- تجمع اعتراضی جمعی از اهالی خاش نسبت به عدم ارائه کارت سوخت مادر مقابل جایگاه سوخت کارواندر
- پنجمین روز اعتصاب طلافروشان اراک
ادامه اعتصاب طلافروشان شهرهای دیگرازجمله تهران
- ادامه اعتصاب جمعی از فروشندگان لوازم آرایشی و بهداشتی بازار تهران
- اعتراض اعضای تیم ملی وزنهبرداری نسبت به سطح نازل حقوق اردونشینان
- فراخوان کنش های خانوادگی سراسری اتیسم
- خودداری اداره آموزش و پرورش سقز از اطلاع رسانی مجمع عمومی تعاونی مصرف فرهنگیان شهرستان
- اعزام داود رضوی کارگر زندانی به بیمارستان فارابی جهت درمان بدون لباس زندان
- محمد داوری برای تحمل حبس به زندان عادلآباد شیراز منتقل شد
- اسماعیل گرامی در پی حضور در دادسرا با تودیع وثیقه آزاد شد
- اصغرامیرزادگان از زندان فیروزآباد به مرخصی آمد
- بازی با جان ده ها نفراز کارکنان در ساختمان قدیمی بیمه مرکزی
- جان باختن یک کارگر راهآهن تهران حین کار بر اثر حمله قلبی
- جان باختن یک کارگردر رفسنجان براثر برق گرفتگی
*******
*دومین روز اعتصاب کارگران پتروشیمی نگین مکران دراعتراض به عدم پرداخت 4 ماه حقوق
روزچهارشنبه 26 اردیبهشت برای دومین روزمتوالی، کارگران پتروشیمی نگین مکران چابهار(شرکت های پیمانکاری آوای جهان بین و سازه پیمانکاری) برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضان نسبت به عدم پرداخت 4 ماه حقوق ازرفتن برسرکارشان خودداری کردند.
یکی از این کارگران معترض به یک منبع خبری محلی گفت: پتروشیمی نگین مکران چابهار ،شرکت سازه پیمانکاری و شرکت آوای جهان بین چهار ماه از برج بهمن سال گذشته تاکنون معوقات حقوقی و دستمزد به ما ندادند، فقط قول های الکی میدن، از روز گذشته هم اعتصاب کردیم اصلا کسی جوابگو نیست، حراست تهدید کرده همه ما را تحویل سپاه بجرم اخلال در نظم شرکت خواهد داد و روسا نیز از بس قول های الکی دادند دیگر هم همان قول های الکی و دروغین را هم نمیدهند، ما کارگر ها در وضعیت معیشتی بدی قرار داریم ،پول دکتر، پول مدرسه بچه ها، پول خورد و خوراک نداریم هیچکس پاسخگو نیست.
وی افزود:هر کس اعتصاب کنند در بلاک لیست پتروشیمی وارد میشود و در هیچ شرکت و قسمتی از پروژههای پتروشیمی به کار گرفته نمیشود.
درهمین رابطه:
/چهارمین روز اعتصاب وتجمع کارگران درشهرک پتروشیمی مکران دراعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق
براساس گزارش های منتشره دررسانه ها وشبکه های اجتماعی روزسه شنبه 25 اردیبهشت برای چهارمین روزمتوالی، کارگران درشهرک پتروشیمی مکران به اعتصاب وتجمعشان دراعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق ادامه دادند.
/اعتصاب وتجمع کارگران پتروشیمی چابهار دراعتراض به عدم پرداخت 3 ماه حقوق
روز دوشنبه 24 اردیبهشت، کارگران پتروشیمی چابهار(شرکت پیمانکاری آوای جهانبین پارسیان) برای اعتراض به عدم پرداخت 3 ماه حقوق دست از کارکشیدند ودر محل کارشان تجمع کردند.
*تجمع اعتراضی جمعی از اهالی خاش نسبت به عدم ارائه کارت سوخت مادر مقابل جایگاه سوخت کارواندر
روزچهارشنبه 26 اردیبهشت، جمعی از اهالی خاش برای اعتراض به عدم ارائه کارت سوخت مادر مقابل جایگاه سوخت کارواندراین شهرستان دراستان سیستان وبلوچستان تجمع کردند.
یکی از تجمع کنندگان به یک منبع خبری محلی گفت:مسئولین جایگاه کارت سوخت مادر را تنها در اختیار نیروهای یک شرکت متعلق به سپاه که در جنب این جایگاه قرار دارد، می دهند و اهالی از آن محروم هستند.
وی افزود:این کارت سوخت در اختیار نیروهای شرکتی سپاه قرار داده می شود و اهالی در این منطقه برای دریافت 10 لیتر بنزین و سوخت گیری در مضیقه قرار دارند.
*پنجمین روز اعتصاب طلافروشان اراک
ادامه اعتصاب طلافروشان شهرهای دیگرازجمله تهران
روزچهارشنبه 26 اردیبهشت برای پنجمین روزمتوالی،اکثر طلافروشان اراکی در اعتراض به مسائل و مشکلاتی که با سامانه جامع تجارت دارند اقدامبه تعطیلی واحدهای صنفی خود کرده اند.
آخرین گزارش ها وتصاویر منتشره دررسانه ها وشبکه های اجتماعی از ادامه اعتصاب روزچهارشنبه 26 اردیبهشت طلافروشان شهرهای دیگرازجمله تهران خبرمی دهند.
تصویری رسانه ای شده از درب ورودی بسته بازاربرگ طلا،جواهر وسکه تهران روزچهارشنبه 26 اردیبهشت:
به گزارش بنابه گزارش رسانه ای شده،طلافروشان اراک همچنین نسبت به قانون مالیات بر عایدی سرمایه نیز ابهاماتی دارند. طلافروشان اراکی در سال گذشته نیز چند روز اعتصاب کرده بودند.
*ادامه اعتصاب جمعی از فروشندگان لوازم آرایشی و بهداشتی بازار تهران
تصاویر منتشره درشبکه های اجتماعی بتاریخ 26 اردیبهشت،حاکی از ادامه اعتصاب جمعی از فروشندگان لوازم آرایشی و بهداشتی بازار تهران واجتناب از بالاکشیدن کرکره های مغازه هایشان می باشد.
درهمین رابطه:اعتصاب جمعی از فروشندگان لوازم آرایشی و بهداشتی بازار تهران وتجمع مقابل سازمان امور مالیاتی کشورنسبت به نحوه پرداخت مالیات بر ارزش افزوده
روز دوشنبه24 اردیبهشت، جمعی از فروشندگان لوازم آرایشی و بهداشتی بازار تهران برای اعتراض به نحوه پرداخت مالیات بر ارزش افزوده کرکره های مغازه هایشان را بالا نکشیدند ومقابل سازمان امور مالیاتی کشورتجمع کردند.
*اعتراض اعضای تیم ملی وزنهبرداری نسبت به سطح نازل حقوق اردونشینان
اعضای تیم ملی وزنهبرداری ایران، در اعتراض به ناچیز بودن حقوق اردونشینان این رشته سنگین، دستمزد واریزی از سوی کمیته ملی المپیک را پس دادند.
15میلیون تومان به عنوان حقوق ماهانه ملیپوشهای وزنهبرداری، خون آنها را به جوش آورده و اعلام کردند، بهتر است همین مبلغ ناچیز را هم دریافت نکنند.
ملی پوش وزنه برداری ایران در واکنش به رقم واریزی در آستانه المپیک پاریس به خبرنگار رسانه ای گفت: حقوقهایی که کمیته ملی المپیک داده بود، برگرداندیم، چون کف حقوق بود و گویا مدیران هیچ حسابی روی مدال آوری ما باز نکردهاند.
*فراخوان کنش های خانوادگی سراسری اتیسم
جامعه بزرگ اتیسم ایران
برآنیم تا چهره پنهان مانده و کنار زده شده اتیسم را با تجمع در برابر بهزیستی شهرهای محل سکونت خود رونمایی کردهو شعارها و وعده هایی که با مصادره مشکلات جامعه اتیسم درکار هستد ، کنار زنیم.
در این تجمع سراسری
۱- با چاپ و امضای متن مطالبات (خطاب به ریاست جمهوری ، وزیر بهداشت، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی)
از حاضرین و خانواده های اتیسم شهرستان محل سکونت خود، و تحویل امضاها به سازمانهای بهزیستی دادبان اتیسم باشید.
۲-از تجمع خود با هر تعداد شرکت کننده عکس و فیلم به لینکهای زیر ارسال کنید.
۳- شعار این تجمع :صدای بی صدای اتیسم هستیم.
۴_از امضاهای متن مطالبات و تجمعات خود عکس گرفته و برای ما ارسال کنین.
با حضور در برابر سازمان مرکزی بهزیستی محل سکونت خود در هر شهری که هستید دادبان اتیسم باشید.
کمپین دادبان اتیسم
وعده ما روز یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۳۰
خانواده های ساکن در مشهد
جلوی در بهزیستی واقع در میدان عدل امام خمینی
راس ساعت ۱۰ صبح همراه با فرشته های اتیسم
*خودداری اداره آموزش و پرورش سقز از اطلاع رسانی مجمع عمومی تعاونی مصرف فرهنگیان شهرستان
تنش ها بین مدیریت آموزش وپرورش سقز با تعاونی مصرف فرهنگیان ادامه دارد و این اداره از ابلاغ آگهی مجمع عمومی تعاونی خودداری نموده است.
برپایه گزارش یک منبع خبری محلی،براساس اعلام هیات مدیره تعاونی؛ در راستای اطلاع رسانی به اعضا، جهت تشکیل مجمع عمومی فوق العاده در روز جمعه 1403/02/28 نامه ای به تاریخ 1403/02/18 با پیوست آگهی مجمع مورد اشاره به اداره آ و پ سقز ارسال شد. بیشتر از 20 سال است این روند در راستای اساسنامه صورت گرفته و مدیران شهرستان بدون اعمال نظر و برداشت شخصی، نامه ها و آگهی های مجامع را در راستای منافع معلمان این شهر و حساسیت موضوع مجامع در کارتابل اطلاع رسانی آ.پ قرار داده و به کلیه مدارس و مراکز آموزشی ارسال کردند. اما متاسفانه در ادامه رویکرد تقابلی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان سقز از ابتدای سال ١٤٠٣ با تعاونی و اعضای آن با وجود شماره کردن نامه فوق در دبیرخانه ازارسال آن به مدارس خودداری کردند.
ین اداره قبلااز تعاونی مصرف خواسته بود، مکان های در اختیار را تخلیه و یا با قیمت کارشناسی، نسبت به پرداخت اجاره ماهیانه اقدام نمایند.
*اعزام داود رضوی کارگر زندانی به بیمارستان فارابی جهت درمان بدون لباس زندان
۲۵ اردیبهشت ماه داود رضوی عضو هئیت مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد که از ۵ مهرماه سال ۱۴۰۱ در بازداشت به سر میبرد و در حال سپری کردن حکم ناعادلانه ۵ سال حبس به خاطر فعالیت های کارگری و دفاع از حق و حقوق کارگران و همنوعان خود میباشد به بیمارستان فارابی اعزام شد. پس از تعداد دفعاتی که اعزام این کارگر زندانی به دلیل نپوشیدن لباس زندان به تعویق افتاده بود، امروز اعزام ایشان با لباس شخصی خود طبق قوانین موجود برای زندانیان و پافشاری داود رضوی امکان پذیر شد.
داور رضوی در طی حبس دچار مشکلات گوارشی، بینایی و زانو درد شده است و طبق نظر پزشکان با توجه به شرایط جسمانی ایشان ادامه ی درمان برایش الزامی میباشد.
داود رضوی از نظر چشم پزشکی، خشکی چشم و آب مروارید معاینه شدند و مجددا تحت درمان دارویی قرار گرفتند و طبق گفته ی پزشک، پیگیری درمان و چکاپ مرتب چشم پزشکی و استفاده از داروهای تجویز شده برای ایشان الزامی است.
کارگر زندانی آزاد باید گردد
چاره کارگران وحدت و تشکیلات
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
*محمد داوری برای تحمل حبس به زندان عادلآباد شیراز منتقل شد
محمد داوری، فعال کارگری برای تحمل دوره محکومیت حبس چهار سال و نیم خود، به زندان عادلآباد شیراز منتقل شد.
این فعال کارگری، پیشتر از سوی دادگاه انقلاب شیراز به ریاست سیدمحمود ساداتی به حبس، تبعید و محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم شده است.
آقای داوری به اتهام "توهین به رهبری" به سه سال حبس تعزیری، دو سال ممنوعیت فعالیت در دنیای مجازی، ابطال گذرنامه و دو سال تبعید به بردسیر کرمان و در اتهامی دیگر در دادنامه فوق مبنی بر "فعالیت تبلیغی علیه نظام" به یک سال و شش ماه حبس تعزیری محکوم شد.
این احکام در حالی صادر شدند که طبق آیین دادرسی کیفری، اشد مجازات توهین به رهبری، دو سال و تبلیغ علیه نظام یک سال است.
همچنین پرونده دیگر این فعال کارگری با اتهام "نشر اکاذیب" به دادگاه گلسرخ شیراز ارجاع داده شده و در انتظار ابلاغ حکم توسط شعبه ۱۰۹ کیفری است.
*اسماعیل گرامی در پی حضور در دادسرا با تودیع وثیقه آزاد شد
به دنبال احضار و مراجعه اسماعیل گرامی، فعال کارگری به شعبه سوم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب مستقر در زندان اوین، او به اتهاماتی در رابطه با برپایی تجمع و اخلال در نظم متهم شده است.
بازپرس پرونده از این فعال کارگری میخواهد تا تعهد بدهد که دیگر در تجمعات شرکت نکند در غیر این صورت بازداشت و به زندان منتقل خواهد شد.
ابن فعال کارگری با عدم پذیرش تعهد در نهایت با تودیع قرار وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی به صورت موقت تا پایان مراحل دادرسی آزاد شده است.
او که پیشتر نیز سابقه بازداشت و محکومیت داشته است، در جریان تجمعات اعتراضی بازنشستگان در تهران در اواخر پاییز سال گذشته مقابل وزارت کار بازداشت و پس از چند ساعت آزاد شده بود.
آقای گرامی همچنین طی سالهای گذشته در پی شرکت در تجمعات بازنشستگان با یورش ماموران سپاه به منزل شخصی او در تهران بازداشت و طی یک دادگاه ناعادلانه به پنج سال زندان محکوم شده بود.
چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
منبع 2 خبربالا:کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
*اصغرامیرزادگان از زندان فیروزآباد به مرخصی آمد
پرندگان هیچگاه
در قفس لانه نمیسازند
میدانی چرا؟
زیرا که نمیخواهند
اسارت را برای
جوجههای خویش
به میراث بگذارند.
به امید آزادی همه اندیشه های دربند
#جای_معلم_زندان_نیست
انجمن صنفی معلمان فارس
*بازی با جان ده ها نفراز کارکنان در ساختمان قدیمی بیمه مرکزی
سندی نشان میدهد بیمه مرکزی در مورد ساختمان پیشین خود به هشدارهای ایمنی توجه نکرده و جان دهها کارمند خود را در معرض خطر قرار داده است.
اسنادی که به دست خبرنگار رسانه ای رسیدهاند نشان میدهند که ساختمان پیشین بیمه مرکزی در سال 1398 گواهی «عدم صلاحیت ایمنی» دریافت کرده است اما هنوز این ساختمان را تخلیه نکرده است.
آن طور که اسناد این ساختمان فرسوده نشان میدهد، دو شرکت معتبر ساختمانی در پی ارزیابیهای دقیق از ساختمان پیشین بیمه مرکزی در مجاورت خیابان ناهید شرقی، تاکید کرده بودند که این ساختمان نه تنها ایمنی لازم را ندارد، بلکه قابل بازسازی و یا ایمنسازی هم نیست و باید به سرعت تخلیه شود.
علیرغم این این هشدارها، حتی پس از بهره برداری از ساختمان جدید بیمه مرکزی موسوم به برج بیمه، ساختمان قدیمی نه تنها تخلیه نشده، بلکه در محل آن افرادی مرتبط با بیمه مرکزی مستقر شده و به فعالیت اداری مشغولاند.
تاییدیه ایمنی یکی از الزامات اساسی صدور هرگونه بیمهنامه برای ساختمانها از جمله بیمهنامه آتشسوزی است. به طور مثال، در سال 95، زمانی که ساختمان غیرایمن پلاسکو در زمان آتشسوزی فروریخت، اهالی ساختمان کویتیها در مجاورت ساختمان پلاسکو برای خرید بیمهنامه آتشسوزی به شرکتهای بیمه هجوم آوردند، اما بیمهگران با این استدلال که این ساختمان تائیدیه ایمنی ندارد از صدور بیمهنامه خودداری میکردند. این رویه، حتی از سوی رئیس کل وقت بیمه مرکزی نیز مورد تایید قرار گرفت. اما گویا نهاد ناظر صنعت بیمه، خود را از این رویه مستثنا کرده است. اکنون مشخص شده است که حدود سه سال پس از فروریختن ساختمان پلاسکو، ساختمان پیشین بیمه مرکزی گواهی عدم صلاحیت ایمنی دریافت کرده بوده است.
جالبتر اینکه شهرداری هم این ساختمان را در فهرست ساختمانهای پرخطر تهران قرار نداده است. برخی منابع آگاه گمانهزنیهایی را مطرح کردهاند از جمله اینکه این دو نهاد در هیئتهای مدیره خود افراد مشترکی دارند.
*جان باختن یک کارگر راهآهن تهران حین کار بر اثر حمله قلبی
یک کارگر راهآهن تهران بنام حین کار بر اثر حمله قلبی حین کارنگهبانی جلوی درب اداری ساختمان بعثت دچار ایست قلبی شد و قبل از انتقال به مراکز درمانی جان خود را از دست داد.
برپایه گزارش رسانه ای شده بتاریخ 26 اردیبهشت،هنوز توضیح بیشتری درباره دلایل مرگ این کارگر ازسوی منابع رسمی اعلام نشده است اما همکاران کارگر فوت شده میگویند؛ وضعیت شغلی کارگران واحد حراست خوب نیست و فشارهای عصبی و روحی آنها حین کار زیاد است.
*جان باختن یک کارگردر رفسنجان براثر برق گرفتگی
روزسه شنبه 25 اردیبهشت، یک کارگر تاسیساتی حین کار نصب و سرویس کولردریک کارگاه تجاری واقع در معابر شهر رفسنجان دچار برق گرفتگی شد ودردم جان باخت.
اخباروگزارش های کارگری 27 اردیبهشت ماه 1403
- اعتصاب چند روزه کارگران منطقه 6 شهرداری اهواز دراعتراض به عدم پرداخت مطالبات
- شانزدهمین روز تحریم غذای کارگران پالایشگاه نفت تبریز نسبت به سطح پایین حقوق
- ادامه اعتراضات جمعی از جوانان جویای کارهفت تپه نسبت به بیکاری با برپایی تجمع همه روزه مقابل مجتمع کشت وصنعت هفت تپه
- ادامه اعتراضات جمعی از اهالی رمشک نسبت به مصادره زمین ها جهت استخراج معادن مس وبازداشت 2 نفراز حق طلبان با تجمع مقابل معدن
- ادامه اعتراضات متقاضیان پروژه مسکن پهنه طبیعت چیتگرتهران نسبت به بلاتکلیفی و عدم پاسخگویی مسئولان با برپایی تجمع مقابل ساختمان ستاد کل نیروهای مسلح با شعار«مسئولین آجا پول دادند کجا»
- تجمع اعتراضی جمعی از اهالی جکیگور نسبت به نداشتن آب شرب در اداره آب و فاضلاب راسک و وعده های توخالی مسئولان
- تصویری از اجبار به دانشآموزان دختر مدرسه قرآنی امام حسن مجتبی زنجان از علیرضا فیروزفر شهردار این شهردرحین ورود
- ایدئولوژی و گفتمان عقیدتی شما در مدرسه شکست خورده است
- جان باختن کارگر جوان کارخانه فولاد فیروزآباد براثر برخورد چنگک بیل میکانیکی به سرش
- جان باختن کارگر کارخانه سیمان ارومیه براثر سقوط از ارتفاع
*******
*اعتصاب چند روزه کارگران منطقه 6 شهرداری اهواز دراعتراض به عدم پرداخت مطالبات
روز پنج شنبه 27 اردیبهشت، چند روزه گذشته کارگران منطقه 6 شهرداری اهواز در اعتراض به عدم پرداخت دست به اعتصاب زدند واز جمع آوری زباله ها ازسطح این منطقه از کلانشهراهوازخودداری کردند وازروزچهارشنبه 26 اردیبهشت بدنبال خلع ید پیمانکاربرسرکار برگشتند.
روزپنج شنبه 27 اردیبهشت،معاون خدمات شهری شهرداری اهوازبه خبرنگاریک رسانه محلی گفت: در پی مشکلات بیمهای که پیمانکار جمعآوری زباله در منطقه 6 اهواز برای کارگران ایجاد کرده بود در نهایت منجر به جمعآورینشدن زباله در چند روز گذشته شده بود که با اقدامات انجام شده هزینه بیمه پرداخت و مشکلات کارگران رفع شد.
وی افزود: با توجه به مشکلاتی که پیمانکار ایجاد کرد و اینکه تمام مطالبات خود را دریافت کرده بود بر اساس قوانین خلعید شد و مسئولیت جمعآوری زباله تا تعیین پیمانکار جدید به سازمان موتوری محول شد.
وی درادامه گفت: جمعآوری زباله از روز گذشته آغاز شده و تا کنون بیش از 95 درصد زبالهها جمعآوری شده است و بهزودی منطقه به روال عادی بازمیگردد.
*شانزدهمین روز تحریم غذای کارگران پالایشگاه نفت تبریز نسبت به سطح پایین حقوق
روز پنج شنبه 27 اردیبهشت برای شانزدهمین روز،بیش از 600 کارگر پالایشگاه نفت تبریز(شرکت پالایش نفت تبریز)برای اعتراض به سطح پایین حقوق از خوردن غذای این واحد صنعتی واقع در تبریز،کیلومتر5 جاده تبریز- آذرشهر خودداری کردند وخواهان همسان حقوقشان با دیگر همکارانشان در دیگر پالایشگاه ها شدند.
یکی از این کارگران معترض به یک منبع خبری محلی گفت: کارکنان شرکت 16 روز است که در شرکت غذا نمی خورند و به پرداخت حقوق متناسب با دیگر پالایشگاهها، معوقات، حق معیشت و نیز پرداخت کارانه خود اعتراض دارند.
وی ادامه داد: ما نسبت به تصمیمات مدیرعامل اعتراض داریم و اعتراض خود را به گوش ایشان رسانده ایم اما ایشان گوش شنیدن اعتراض ما را ندارد و در طی دو هفته اخیر در شرکت حاضر نشده است.
*ادامه اعتراضات جمعی از جوانان جویای کارهفت تپه نسبت به بیکاری با برپایی تجمع همه روزه مقابل مجتمع کشت وصنعت هفت تپه
فیلم های منتشره درشبکه های اجتماعی بتاریخ 26 و 27 اردیبهشت حاکی از ادامه اعتراضات جمعی از جوانان جویای کارهفت تپه نسبت به بیکاری با برپایی تجمع همه روزه مقابل مجتمع کشت وصنعت هفت تپه می باشد.
درهمین رابطه:تجمع اعتراضی تعدادی از جوانان جویای کارهفت تپه نسبت به بیکاری مقابل مجتمع کشت وصنعت هفت تپه
روزچهارشنبه 19 اردیبهشت، تعدادی از جوانان جویای کارهفت تپه برای اعتراض به بیکاری مقابل مجتمع کشت وصنعت هفت تپه تجمع کردند وخواهان کار دراین شرکت شدند.
*ادامه اعتراضات جمعی از اهالی رمشک نسبت به مصادره زمین ها جهت استخراج معادن مس وبازداشت 2 نفراز حق طلبان با تجمع مقابل معدن
اعتراضات جمعی از اهالی رمشک نسبت به مصادره زمین ها جهت استخراج معادن مس وبازداشت 2 نفراز حق طلبان بنام جمعه ترکمانی و احمد ترکمانی با تجمع مقابل معدن کماکان ادامه دارد.
برپایه گزارش روزپنجشبه 27 اردیبهشت یک منبع خبری محلی،اهالی رمشک حدود یک ماه است که در مقابل معدن مس تحصن کردند.
یکی از تجمع کنندگان گفت:در روزهای اخیر دو تن از معترضان توسط نیروهای اداره اطلاعات بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شدند و فشار دستگاه های نظامی همچنان ادامه دارد اما با این وجود مردم به تحصن ادامه می دهند.
یادآوری:
/ازسرگیری اعتراضات جمعی از اهالی رمشک نسبت به مصادره زمین ها جهت استخراج معادن مس با تجمع مقابل معدن
بازداشت 2 نفر از تجمع کنندگان توسط نیروهای اداره اطلاعات قلعه گنج
روزدوشنبه 24 اردیبهشت، جمعی از اهالی رمشک اعتراضشان را نسبت به مصادره زمین ها جهت استخراج معادن مس با تجمع مقابل معدن وپلمب کردن درب ورودی ازسرگرفتند.
یکی از تجمع کنندگان به یک منبع خبری محلی گفت: یک ماه است کشاورزان اعتراض و اعتصاب کرده اند و زیر شدیدترین فشارها و تهدید های امنیتی هستند در صورتی که زمین های کشاورزی آنها که بیش از 200 نخل خرما دارد و در قلب معدن هستند بدون پرداخت هیچ گونه مبلغی مصادره شده اند.
/تجمع اعتراضی خانوادگی و شبانه روزی جمعی از اهالی رمشک نسبت به مصادره زمین ها جهت استخراج معادن مس 2 هفته را پشت سر گذاشت
حدود 2 هفته است که جمعی از اهالی شهر رمشک در استان کرمان برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به مصادره زمین ها جهت استخراج معادن مس درتجمع خانوادگی و شبانه روزی مقابل معدن بسرمی برند.
به گزارش 7 اردیبهشت یک منبع خبری محلی،اهالی رمشک حدود دو سال است که سند زمین های کشاورزی خود را دریافت کردند اما این زمین ها توسط معدن مس و نهادهای جمهوری اسلامی مصادره شدند.
بنا بهمین گزارش،حدود دو هفته است که اهالی رمشک در مقابل معدن مس تحصن کردند و از سوی نیروهای نظامی و امنیتی تحت فشار هستند تا این تحصن را پایان دهند.
این معدن که زمینهای کشاورزی اهالی در داخل آن نیز است، هیچگونه سهمی از درآمد حاصل از آن ندارند و حتی از بکارگیری نیروهای بومی نیز خودداری می کنند.
در این تحصن، زنان و مردان حضور دارند و شب و روز خود را در مقابل معدن سپری می کنند اما تاکنون پاسخی دریافت نکردند.
گفتنی است، همزمان در معدن مس رمشک، طلا نیز وجود دارد.
*ادامه اعتراضات متقاضیان پروژه مسکن پهنه طبیعت چیتگرتهران نسبت به بلاتکلیفی و عدم پاسخگویی مسئولان با برپایی تجمع مقابل ساختمان ستاد کل نیروهای مسلح با شعار«مسئولین آجا پول دادند کجا»
روزپنج شنبه 27 اردیبهشت،فیلمی از تجمع اعتراضی متقاضیان پروژه مسکن پهنه طبیعت چیتگرتهران نسبت به بلاتکلیفی و عدم پاسخگویی مسئولان مقابل ساختمان ستاد کل نیروهای مسلح درتهران با شعار«مسئولین آجا(ارتش جمهوری اسلامی ایران) پول دادند کجا»درشبکه های اجتماعی منتشرشد.
درهمین رابطه:تجمع اعتراضی متقاضیان پروژه مسکن پهنه طبیعت چیتگرتهران نسبت به بلاتکلیفی و وعده های توخالی مسئولان مقابل مجتمع تجاری الماس
برپایه فیلم ها وتصاویر منتشره درشبکه های اجتماعی،روز شنبه 25 اسفند، متقاضیان پروژه مسکن پهنه طبیعت چیتگرتهران برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به بلاتکلیفی و وعده های توخالی مسئولان ابتدا در مقابل مجتمع تجاری الماس تجمع کردند وسپس با حضور در سالن این مجتمع خواهان پاسخگویی مسئولان منجمله مدیرعامل بنیاد تعاون ارتش شدند.
بنا بهمین گزارشات،مدیرعامل بنیاد تعاون ارتش بجای پاسخگویی بایکی از معترضان حاضر در سالن درگیرشد که از طرف تجمع کنندگان باهوشدن و شعار«بی شرف بی شرف»پاسخ گرفت.
*تجمع اعتراضی جمعی از اهالی جکیگور نسبت به نداشتن آب شرب در اداره آب و فاضلاب راسک و وعده های توخالی مسئولان
روزچهارشنبه 26 اردیبهشت، جمعی از اهالی جکیگور برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به نداشتن آب شرب و وعده های توخالی مسئولان دست به تجمع در اداره آب و فاضلاب راسک دراستان سیستان وبلوچستان زدند.
یکی از تجمع کنندگان به یک منبع خبری محلی گفت:معضل بی آبی جکیگور سه ساله شد، مسئولین از فرماندار، بخشدار، نماینده مردم و فرماندهان سپاه در همان سال های اولیه قول ترمیم لولههای غیراستاندارد و حل مشکل بی آبی را داده بودند که با گذشت سه سال تاکنون این معضل پابرجاست و اهالی دهستان جکیگور در فصول گرم سال محروم از آب شرب بهداشتی هستند.
*تصویری از اجبار به دانشآموزان دختر مدرسه قرآنی امام حسن مجتبی زنجان از علیرضا فیروزفر شهردار این شهردرحین ورود
مدرسه همان مکانی که میبایست به کودکان عزتنفس، جسارت، آزادگی و مفاهیم انسانی را آموزش دهد و آنان را برای زندگی آزاد و برابر برای تمام انسانها، فارغ از موقعیت، مقام، مذهب، زبان، جنسیت، ملیت و غیره را آموزش دهد. اما در این مدرسه و چه بسا بسیاری از دیگر مدارس در نقطه نقطهی ایران، دانشآموزان دختر را وادار به تعظیم در حین حضور مسئولان این شهر میکند.
حاکمان، به زعم خود، با چنین مناسکِ تحقیرآمیزی، میتوانند از دخترانِ دانشآموز که در جریان قیام #زن_زندگی_آزادی، مدارس را به سنگر مبارزه تبدیل کردند، انتقام بگیرند.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*ایدئولوژی و گفتمان عقیدتی شما در مدرسه شکست خورده است
انتشار تصویر بازدید شهردار زنجان، علیرضا فیروزفر، از یک مدرسه قرانی به نام امام حسن مجتبی واکنش افکار عمومی را در پی داشته است. در این تصویر مسئولان مدرسه دختران را با پوشش حجاب اجباری مجبور نمودهاند در مقابل شهردار تعظیم نمایند و تا کمر در مقابل او خم شوند. گویی دختران ندیمههای هستند که در برابر آقا و ارباب خود تعظیم میکنند و مقدم او را گلباران میکنند.
در نگاه اول ممکن است این تصویر نمایشی از چاپلوسی مدیر زن در مقابل مافوق مرد تلقی گردد، اگر چه در ساختار سلسله مراتبی حاکمیت تملق و رانت، راهی برای ترقی در این سیستم فاسد است و مدیران مردی هم هستند که موقعیت شغلی خود را مدیون رانت و تملق هستند. اما این تصویر گویای چیزهای دیگری هم هست.
این عکس نماد مردسالاری و سرکوبگری نظام آموزشی و گفتمان انضباطی و پرورشی در مدرسه است. این تصویر غایت آموزش و پرورش ایدئولوژیک را نشان میدهد، آموزشی که یکدستسازی و مطیع ساختن کودکان و کنترل بر بدن دختران، هدف اصلی آن است. این تصویر نمادی از پادگانی شدن مدارس است، همان چیزی که فعالان صنفی و شورای هماهنگی سالهاست با آن مبارزه میکند و امروز مدارس مذهبی و قرآنی و مدارسی که تحت ایدئولوژی حاکمیت با شدیدترین کنترل اداره میشوند، بهترین جایی است که حاکمیت میتواند این ایدئولوژی را در آن تثبیت و برای سایر مدارس الگوسازی نماید.
فرادستان آموزشی اگر میتوانستند این عکس را به عنوان الگو در قالب بخشنامه به مدارس ارسال میکردند تا نشان دهند وقتی از «در آستانه رسیدن به قله» سخن میگویند و یا وقتی وزیر آموزش و پرورش از «الگو بودن» حرف میزند چه چیزی در ذهن دارد. ولی آنها قادر به اعمال چنین برنامههایی نخواهند بود چرا که نیک میدانند دختران ایران با مقاومت روزمره از مدرسه تا خیابان ایدئولوژی مسلط را شکست دادهاند.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکوم کردن سواستفاده از دانشآموزان، از معلمان و والدین آگاه میخواهد در مقابل این حرکات بایستند و عوامل آن را افشا نمایند. ما به مدیران و کسانی که به عوامل سرکوب در مدرسه تبدیل شدهاند هشدار میدهیم که در صورت ادامه این رویه به معرفی آنان به عنوان چهرههای سرکوبگر اقدام خواهیم نمود. و رو به فرادستان نظام آموزشی میگوییم ایدئولوژی و گفتمان پرورشی و عقیدتی شما در مدرسه شکست خورده است این تصویر نماد دختران ایران نیست نماد دختران و دانشآموزان این سرزمین امثال نیکا، سارینا و آرمیتا و ... هستند که به خاطر کرنش نکردن در برابر نظم ناعادلانه و سرکوبگر شما جان خود را فدای آرمان آزادی و برابری نمودند و شما خوب میدانید که آنها کابوس شما هستند؛ پس منتظر عصیان دانشآموزان و دختران در مدارسی باشید که هنوز در آنجا قدرت دارید و میتوانید این نمایشهای مضحک را راه بیاندازید این آغاز پایان شما در مدارس مذهبی و خاص است، تاریخ این را گواهی خواهد داد.
*جان باختن کارگر جوان کارخانه فولاد فیروزآباد براثر برخورد چنگک بیل میکانیکی به سرش
روزپنج شنبه 27 اردیبهشت، کارگر جوان کارخانه فولاد فیروزآباد یاسوج در استان کهگیلویه و بویراحمد براثر برخورد چنگک بیل میکانیکی به سرش جان خودرا ازدست داد.
*جان باختن کارگر کارخانه سیمان ارومیه براثر سقوط از ارتفاع
یک کارگر46 ساله کارخانه سیمان ارومیه واقع در جاده ارومیه - مهاباد براثر سقوط از ارتفاع 8 متری دردم جان باخت.