اخباروگزارش های کارگری5،4 و6 شهریورماه 1400

جنبش‌های اجتماعی
شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

- تجمع کارگران پیمانی شرکت ملی حفاری نسبت برای اجرای طرح طبقه بندی مشاغل،همسان سازی حقوق ،حذف شرکت های پیمانکاری وعقد قرارداد مستقیم- شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:همکاران مان در شرکت ملی حفاری هم، مانند ما خواستار جمع شدن بساط پیمانکاران دزد و چپاولگر هستند.- عدم پرداخت حقوق مردادماه کارگران پایانه‌های نفتی جزیره خارک- تجمع اعتراضی کارگران شهرداری امیدیه نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی مقابل فرمانداری

- تجمع اعتراضی جمعی از فرهنگیان نسبت به کاهش حقوق مقابل دیوان عدالت اداری کشور

- محمد حبیبی:زنجیرهایی که افشاگرند!!

- پیام کامران ساختمانگر درباره روند رسیدگی به حکم شش سال زندان علیه وی

- کانون نویسندگان ایران:اکبر آزاد به مرخصی آمد

- جان باختن یک کارگر در کازرون براثر برق گرفتگی

*تجمع کارگران پیمانی شرکت ملی حفاری نسبت برای اجرای طرح طبقه بندی مشاغل،همسان سازی حقوق ،حذف شرکت های پیمانکاری وعقد قرارداد مستقیم

روزشنبه 6 شهریور، کارگران پیمانی شرکت ملی حفاری با تجمع مقابل ساختمان شرکت دراهواز اعتراضشان را نسبت به عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای دولت وزیرنفت جدید بنمایش گذاشتند وخواستار همسان سازی حقوق ،حذف شرکت های پیمانکاری وعقد قرارداد مستقیم شدند.


*شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:همکاران مان در شرکت ملی حفاری هم، مانند ما خواستار جمع شدن بساط پیمانکاران دزد و چپاولگر هستند.

بنابر اخبار منتشر شده، کارگران پیمانکاری نفت یا ارکان ثالث در شرکت ملی حفاری با خواست اجرای دقیق طرح طبقه‌بندی مشاغل، همسان سازی حقوق و حذف پیمانکار نیروی انسانی، امروز شنبه ۶ شهریور مقابل ساختمان مدیریت ملی حفاری در اهواز دست به تجمع زدند.

*عدم پرداخت حقوق مردادماه کارگران پایانه‌های نفتی جزیره خارک

حقوق مردادماه کارگران پایانه‌های نفتی جزیره خارک پرداخت نشده است.

روزشنبه 6 شهریور،کارگران پایانه‌های نفتی جزیره خارک به خبرنگاررسانه ای گفتند: همچنان دستمزد مرداد ماه خود را دریافت نکرده‌اند. آنها تصور می‌کردند، تعطیلات هفته گذشته دلیل تاخیر در پرداخت‌ مزد است‌.

به گفته آنها، تاخیر در پرداخت مزد در دو ماه گذشته یعنی تیرو خرداد نیز اتفاق افتاده است.

این کارگران افزودند:‌هیچکدام از بخش‌ها دستمزد خود را دریافت نکرده‌اند و تنها مزد بخش حراست در روز پنج شنبه 4شهریور به حساب آنها واریز شد.

*تجمع اعتراضی کارگران شهرداری امیدیه نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی مقابل فرمانداری

روز شنبه 6 شهریور، کارگران شهرداری امیدیه برای اعتراض به عدم پرداخت 4 ماه حقوق و وضعیت شغلی نامشخص دست به تجمع مقابل فرمانداری این شهرستان در استان خوزستان زدند.


کارگران معترض با بیان اینکه حدود دو ماه است شهر امیدیه شهردار ندارد و ما کارگران با 4 ماه حقوق معوقه بلاتکلیف و سرگردان هستیم،به خبرنگاررسانه ای گفتند: با بی‌توجهی مسئولان شهری و شورای شهر امیدیه به مطالبات کارگران و وضعیت شهر درنهایت تصمیم گرفتیم در چارچوب قانون دست به اعتراض بزنیم.

آن‌ها گفتند: 400 نفر در مجموعه شهرداری امیدیه کار می‌کنند که چهارماه حقوق عقب افتاده طلبکارند و به‌رغم وعده‌های داده شده درخصوص پرداخت معوقات حقوقی کارگران، هنوز هیچ اقدامی ازسوی مسئولان شهرداری و اعضای شورای شهر جهت پرداخت این مطالبات صورت نگرفته است.

آنها اضافه کردند:پیش از این شهرداری به جای پرداخت کامل حقوق، به آن‌ها مبالغی را به صورت علی‌الحساب پرداخت کرده که موجب انتقاد و گلایه کارگران قرار گرفته است.

*تجمع اعتراضی جمعی از فرهنگیان نسبت به کاهش حقوق مقابل دیوان عدالت اداری کشور

روزشنبه 6 شهریور، جمعی از فرهنگیان برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به کاهش حقوق دست به تجمع مقابل ساختمان دیوان عدالت اداری کشوردرتهران زدند.

براساس گزارش منتشره وفیلم منتشره درشبکه های اجتماعی،بدنبال واریز حقوق مردادماه معلمان، مبلغ 200 هزار تومان از آنها کسر شده است و فرهنگیان با سر دادن شعارهایی چون؛ معلم داد بزن، حقت را فریاد بزن، خواستار پاسخگویی مسئولان به مشکلات و مطالباتشان شدند.

*محمد حبیبی:زنجیرهایی که افشاگرند!!


یک. ضیا نبوی در توئیتی نوشته است انچه که در ویدیوهای هک شده به صورت طبیعی حذف شده است عنصر زمان یا آن لحظاتی است که هیچ اتفاقی نمی‌افتد. درست می‌گوید. بزرگ‌ترین چالش هر زندانی، کشتن آن چیزی است که در خارج از چاردیواری بند حس نمی‌شود؛ گذر عمر و پر کردن وقت.

دو. معمول‌ترین کار برای آدم‌هایی که همگی در دارایی زمان برای خود یک پا سرمایه‌دار بودند، بحث و گفتگو پیرامون مسایل مختلف بود. یکی از بحث‌های متداول، نوع مواجهه زندانیان سیاسی با قوانین حاکم بر زندان بود. بسیاری از دوستان اصرار داشتند که از موضع یک زندانی سیاسی برای حضور در دادگاه یا بیمارستان، تن دادن به آن لباس راه راه و دستبند و پابند، پذیرش ظلمی مضاعف است. بر اساس این استدلال، از پرنسیب‌های زندانی سیاسی است که از پذیرش آن‌ها سرباز زند ولو آنکه مجبور به صرف‌نظر از درمان و حضور در دادگاه شود. من از مخالفین سرسخت چنین استدلالی بودم.

سه. استدلال من چنین بود:

در حکومتی که تلاش دارد بر تن یک معلم، یک دانشجو، یک کارگر، یک روزنامه‌نگار یا وکیل یا نویسنده که همه جرمش فعالیت در راستای خیر عمومی است، لباس بزهکاران را بپوشاند و بر دست‌های‌شان دستبند و بر پاهایشان پابند بزند، هر تلاشی برای مقاومت به تطهیر چنین سیستمی می‌انجامد.

ماهیت این حکومت که با هرگونه روشنگری و آگاهی مخالفت تمام دارد، تلاش در جهت تحقیر عناصر آگاهی بخشی است. حال انکه در شرایط فقدان مشروعیت هر اقدام این چنینی تبدیل به ضد خود می‌شود.

این زنجیرها نه نشانه تحقیر زندانی سیاسی که نشانی از ماهیت حقیقی حکومتی است که وی را در بند کرده است.

به جای تلاش و مقاومتی که نتیجه آن تطهیر سیستم است، اجازه دهیم مردم با این ماهیت واقعی بیشتر آشنا شوند.

با چنین استدلالی بود که هم لباس زندان را بر تن می‌کردم و هم به دستبند و پابند تن می‌دادم.

حالا که فکر می‌کنم، حالا که دوربین‌ها هرچه بیشتر افشا می‌کنند، می‌بینم استدلال درستی بود.

پ ن: عکس برای تابستان ۹۷ است که از زندان تهران بزرگ برای مداوا به بیمارستان امام خمینی آمدم و با استقبال بی‌نظیر همکارانم مواجه شدم. آن‌گونه که افسر نگهبان چندباری از من پرسید که این همه آدم از کجا امده‌اند.

*پیام کامران ساختمانگر درباره روند رسیدگی به حکم شش سال زندان علیه وی


دوستان رفقا، جنبش کارگری ایران، مردم شریف و آزادیخواه

همانطور که در طول دو سال گذشته بارها و بارها در مورد چگونگی و روند رسیدگی به پرونده ام و حکم ناعادلانه ای که با اعمال نفوذ بازجویان دستگاه امنیتی توسط شعبه اول دادگاه انقلاب سنندج علیه اینجانب صادر شد و اعتراضات و دفاعیات اینجانب در دادگاه تجدیدنظر و دیوان عالی کشور مورد توجه قرار نگرفت در تاریخ ۱۵ بهمن ۹۹ با طرح دو دادخواست و طرح شکایت در دفتر رئیس قوه قضائیه و در دادسرای دیوان عالی کشور مجددا خواستار رسیدگی مجدد به پرونده شدم.که دادخواست اینجانب طی دونامه جداگانه به دادگستری استان کردستان ارجاع شد. با پیگیری های مداوم اینجانب چه از طریق تهران و چه کردستان بعد از ماه ها تلاش دادسرای عمومی و انقلاب کردستان پرونده را جهت بازبینی مجدد به یکی از قضات سپرده و در مردادماه نتیجه را همان حکم ۶ سال زندان بدون هیچ تغییری تایید و ابلاغ نمود و منکر نامه ارجاعی دادسرای دیوان که در آن مطالبه کل پرونده و اوراق بازجویی های اولیه و مستندات پرونده را از دادگاه انقلاب کردستان و ارسال به تهران برای رسیدگی مجدد نموده، شدند

با تلاشهای بسیار فراوان خود و خصوصا پسرم که نماینده قانونی و تام الختیار اینجانب میباشد بعد از گذشت بیش از ۶ ماه توانستیم به تصویری از اصل نامه معاون اول دادستان کل کشور بتاریخ ۲۵ بهمن ۹۹ مبنی بر درخواست ارسال کل پرونده اینجانب بطور لاک و مهر شده به این دادستانی دسترسی پیدا نموده که تاکنون در راستای آن اقدامی صورت نگرفته و به نوعی نادیده گرفته شده بود و با ارائه آن به دفتر اجرای احکام دادگاه عمومی و انقلاب سنندج خواستار اجرای دستور فوق الذکر و ارسال پرونده به تهران شدیم که در روز پنج شنبه ۴ شهریور ۱۴۰۰ پرونده برای اظهارنظر و دستور ارسال به دفتر دادستان عمومی و انقلاب سنندج ارجاع شد. نتیجه روند رسیدگی و نتیجه آن متعاقبا به اطلاع دوستان و رفقا و فعالین جنبش کارگری خواهد رسید.

کامران ساختمانگر

۶ شهریور ۱۴۰۰

*کانون نویسندگان ایران:اکبر آزاد به مرخصی آمد

اکبر آزاد، فعال مدنی و عضو کانون نویسندگان ایران، پنجشنبه ۴ شهریور ماه، با تودیع قرار وثیقه‌ی ۵۰۰ میلیون تومانی از زندان تهران بزرگ به مرخصی اعزام شد.

آزاد ۱۸ مرداد سال جاری پس از مراجعه به شعبه‌ی ۲ اجرای احکام دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بهارستان بازداشت شد. مقام‌های قضایی با درخواست او برای آزاد کردن وثیقه‌ی قبلی و جایگزینی آن با وثیقه‌ی جدید مخالفت و او را به بازداشتگاه دادسرای عمومی و انقلاب بهارستان و سپس زندان تهران بزرگ منتقل کردند.

اکبر آزاد پیشتر در سال ۱۳۹۲ در مراسم گرامیداشت روز جهانی زبان مادری که در منزلی مسکونی در «وجی‌آباد» اسلام‌شهر تهران برگزار شده بود؛ به همراه چند تن دیگر بازداشت شده بود. او پس از نزدیک به سه‌ماه بازداشت در زندان اوین با تودیع قرار وثیقه‌ی ۱۵۰ میلیون تومانی، به طور موقت و تا پایان مراحل دادرسی از زندان آزاد شد. سرانجام حکم ۲ سال حبس تعزیری و ۲ سال تبعید اکبر آزاد در ۳۰ دی ماه ۱۳۹٨ به وکیل پرونده ابلاغ شد.

*جان باختن یک کارگر در کازرون براثر برق گرفتگی

روز شنبه 6 شهریور،یک کارگر تبعه افغانستان حین کار فاضلاب کشی در چهارراه ارشاد خیابان قدمگاه کازرون بدلیل پئسیدگی کابل دستگاه دچاربرق گرفتگی شد ودردم جان باخت.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید