اخباروگزارش های کارگری20-24 اسفند ماه 1400

جنبش‌های اجتماعی
شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

- اذیت وآزار کارگران حق طلب شهرداری کوت عبدالله منجمله بازداشت یکنفرشان بجای پرداخت مطالباتشان همبستگی کارگران شهرداری کوت عبدالله با همکاربازداشتی با تجمع در دادستانی- ادامه تجمع اعتراضی کارکنان سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نسبت به سطح پایین حقوق و تبعیض در پرداخت ها منجمله رد بند تسری فوق العاده خاص به حقوق سال 1401- تجمع اعتراضی کارکنان آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد نسبت به عدم پرداخت حقوق ومطالبات در محوطه شرکت دریاسوج

- شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:تجمع همکاران بازنشسته در نفت در چند شهر

- آخرین خبر ازادامه کنش های کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران برای دست یابی به امنیت شغلی ومعیشتی

- شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:بیانیه پیرامون حداقل دستمزد سال ١٤٠١

- احضار فعالان صنفی استان خوزستان به بازپرسی دادگاه انقلاب اهواز

- دو تن از اعضای کانون صنفی فرهنگیان اسلامشهر ، به دادگاه انقلاب احضار شدند

- کانون نویسندگان ایران:بازداشت و اجرای حکم علیرضا ثقفی و هاله صفرزاده

- تجمع اعتراضی اعضای تعاونی مسکن ارتش در اراضی باورس نسبت به پیشنهاد تهاتر مقابل استانداری قزوین

*اذیت وآزار کارگران حق طلب شهرداری کوت عبدالله منجمله بازداشت یکنفرشان بجای پرداخت مطالباتشان

همبستگی کارگران شهرداری کوت عبدالله با همکاربازداشتی با تجمع در دادستانی

روز چهارشنبه 24 اسفند،کارگران شهرداری کوت عبدالله گفتند:ما برای پیگیریِ مطالبات خود نمایندگانی انتخاب کردیم که روز گذشته(سه شنبه 23 اسفند) با این نمایندگان تماس گرفته شده و از آن‌ها خواسته شد به بازرسی بروند. از هفت نفری که از آنها شکایت شد، یک نفر به بازرسی مراجعه کرد بازداشت وبرای آزادیش یک میلیارد تومان وثیقه زده‌اند و چون نتوانست این وثیقه را پرداخت کند، به زندان رفت و در حال حاضر بازداشت است.

امروز سی نفر از کارگران شهرداری کوت عبدالله با تجمع دردادستانی همبستگی خودرا با همکاران حق طلبشان بنمایش گذاشتند وپیگیرِ وضعیت همکاران خود شدند واعلام کردند: وقتی کارگر شهرداری پول ندارد از پس هزینه‌های ساده‌ی روزمره‌ی خود بربیاید، وثیقه‌ی یک میلیاردی از کجا بیاورد؟

آنها درگفتگوبا خبرنگاررسانه ای افزودند:قرار بود بعد از یک هفته اعتراض، روز شنبه معوقات مزدی ما را پرداخت کنند اما هنوز اتفاقی نیفتاده است.

کارگران شهرداری کوت عبدالله امروز؛ ماجرای شکایت و بازداشت نمایندگان خود از معاون شهردار سوال پرسیدند. به گفته‌ی کارگران؛ آنطور که شهرداری می‌گوید شکایت از جانب شهرداری نبوده است.

آنها ادامه دادند:ما بدون حقوق و بیمه کار می‌کنیم اما حالا مشکل جدیدی برایِ دوستان ما پیش آمده است. درخواست ما این است که اگر قرار نیست حقوق و بیمه ما را پرداخت کنند، چنین دردسرهایی برای کارگران ایجاد نکنند.

درهمین رابطه:چهارمین روز اعتراض کارگران شهرداری کوت عبدالله نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق،عیدی ،سنوات وحق بیمه و وعده های توخالی با تجمع مقابل استانداری خوزستان

روز چهارشنبه 18 اسفند، کارگران شهرداری کوت عبدالله درچهارمین روز اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق،عیدی ،سنوات وحق بیمه و وعده های توخالی دست به تجمع مقابل استانداری خوزستان زدند.

این کارگران که دو ماه معوقه‌ی مزدی – حقوق دی و بهمن – به همراه‌ عدم پرداخت عیدی و سنوات و عدم پرداختِ کامل حق بیمه از کارفرما طلبکارند به خبرنگار رسانه ای گفتند:کارگرانِ حداقل بگیر نمی‌توانند نیازهای اساسی خود را تأمین کنند ما کارگرانی که ماه‌ها حقوق نگرفتیم در این وضعیتِ گرانی چگونه زندگی کنیم؟

آن‌هاافزودند: ما برای رسیدنِ به مطالبات خود تا تهران آمدیم، دفتر ریاست‌جمهوری به ما قول پیگیری داد اما تا الان کسی کاری برای ما انجام نداده است.

*ادامه تجمع اعتراضی کارکنان سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نسبت به سطح پایین حقوق و تبعیض در پرداخت ها منجمله رد بند تسری فوق العاده خاص به حقوق سال 1401

روز سه شنبه 24 اسفند، کارکنان سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد درادامه اعتراضات سراسری کارکنان وزارت جهاد+ نسبت به سطح پایین حقوق و تبعیض در پرداخت ها منجمله رد بند تسری فوق العاده خاص به حقوق سال 1401،برای چندمین بار دست به تجمع زدند.

نماینده کارکنان جهاد کشاورزی به خبرنگار یک رسانه محلی گفت: مصوبه فوق العاده خاص در لایحه بودجه بی‌دلیل رد شده است و مجلس انقلابی داعیه‌دار عدالت، نباید آن را رد می‌کرد.

او گفته که کارمندان جهاد کشاورزی کمترین حقوق را در بین سایر وزارتخانه‌ها دریافت می‌کنند و فوق العاده می‌توانست وضعیت حقوق آن‌ها را ارتقا دهد.

آنها همچنین به 10 درصد افزایش حقوق سال 1401کارکنان دولت در شرایطی که تورم منتهی به پایان سال به حدود 42 درصد رسیده، معترض هستند.

+تجمع اعتراضی سراسری کارکنان وزارت جهاد کشاورزی نسبت به سطح پایین حقوق و تبعیض در پرداخت ها منجمله رد بند تسری فوق العاده خاص به حقوق سال 1401

روز پنج شنبه 19 اسفند،کارکنان وزارت جهاد کشاورزی در استان‌های قم، کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، کرمان و لرستان برای اعتراض به سطح پایین حقوق و تبعیض در پرداخت ها منجمله رد بند تسری فوق العاده خاص به حقوق سال 1401 خود مقابل سازمان جهاد کشاورزی این استان تجمع کردند.

بنابه گزارش رسانه ای شده،دولت در لایحه بودجه سال 1401، تسری فوق العاده خاص به وزارت جهاد کشاورزی را پیش بینی کرده بود اما کمیسیون تلفیق بودجه مجلس آن را رد کرد.

کارکنان این وزارتخانه که پیش از این، خواهان اجرای فوق العاده خاص شده بودند تا حقوق‌هایشان با حقوق سایر وزارتخانه‌ها هماهنگ شود، اعلام کردند که با وجود اینکه دولت قرار نیست بودجه‌ای را به این منظور اختصاص دهد و منابع فوق العاده هم باید از محل فروش اموال و صرفه جویی وزارت جهاد کشاورزی تامین شود، با این حال مجلس آن را رد کرده است.

*تجمع اعتراضی کارکنان آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد نسبت به عدم پرداخت حقوق ومطالبات در محوطه شرکت دریاسوج

روز سه شنبه 24 اسفندبرای باری دیگر، کارکنان آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت حقوق ومطالبات دست به تجمع در محوطه شرکت دریاسوج زدند.

*شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:تجمع همکاران بازنشسته در نفت در چند شهر

روز ۲۳ اسفند همکاران بازنشسته نفتی ما در چندین شهر از جمله تهران، اصفهان، شیراز و شاهین شهر برای پیگیری چند مطالبه فوری خود تجمع کردند. خواستهای فوری این همکاران عبارتند از: بهبود وضع مستمری ها و ، ت پرداخت معوقات ده درصد سال ۹۹، پیگیری وضعیت همکاران بازنشسته پیش از موعد و همسانسازی حقوق بازنشستگان و بازماندگان هم سطح با شاغلین

ما کارگران پیمانی نفت از خواسته های به حق همکاران بازنشسته اعلام حمایت و پشتیبانی میکنیم.

*آخرین خبر ازادامه کنش های کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران برای دست یابی به امنیت شغلی ومعیشتی

بعد ازظهر روز سه شنبه 24 اسفند، پس از مقاومت چند روزه هیأتی به نیابت از پرسنل شرکت که قبل از آن مانند همیشه با همفکری انجام شده،نشستی با مسولین شورای تأمین استان،نهادهای امنیتی ، مدیر کل اداره کار و رفاه ، نماینده صنایع و معادن و سرپرست شرکت گروه ملی صنعتی فولاد اهواز و نماینده حقوقی شرکت در محل جلسات شورای تأمین استان برگزار گردیده شد که برخی موصوبات آن به شرح ذیل می باشند:

1- بستن قرارداد با یکی از شرکت‌های مجری طرح طبقه بندی مشاغل و زیر نظر مستقیم اداره کل کار و رفاه اجتماعی و نظارت مستقیم آقای غمگین مدیر کل آن اداره

2- پرداخت عیدی آخر سال و پاداش یک میلیون تومان در تاریخ چهارشنبه 25 اسفند ماه 1400

3- با جلسه‌ای که شورای تأمین و مدیریت شرکت با نمایندگان شرکت صنایع فولاد خوزستان و قبل از جلسه امروز با پرسنل شرکت داشتند مقرر گردید با تأمین نقدینگی مورد نیاز شرکت که به گفته معاونت استانداری مورد تایید و تاکید بانک ملی(آقای بابک سعیدی مدیر عامل توسعه ملی و نماینده رسمی بانک) قرار گرفته و در قبال پرداخت به صنایع فولاد مواد اولیه ۵۰ هزار تن و ۵۰ هزار تن دیگر از طریق بورس مورد تصویب شورای تأمین استان و نمایندگان بانک ملی به شرکت وارد گردد.

4- مقرر گردید در قبال افزایش تولید پاداش بهره‌وری به صورت خودکار افزایش یابد.

*شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:بیانیه پیرامون حداقل دستمزد سال ١٤٠١

روز ١٩ اسفند شورایعالی کار میزان حداقل دستمزد سال ١٤٠١ را تعیین کرد و میزان آن ظاهرا ۵۷ درصد افزایش یافت است. .براساس این مصوبه مزد کارگر شاغل ماهیانه ۴.۱۷۹.۷۵۰ تومان تعیین شده است که با احتساب مزایای پایه سنوات، حق مسکن و بن کارگری و حق اولاد حداقل دریافتی ماهانه کارگران با دو فرزند به ۶ میلیون و ۷۲۵ هزار و ۷۰۰ و حداقل دریافتی ماهانه کارگران با یک فرزند به ۶ میلیون و ۳۰۷ هزار و ۷۲۵ خواهد رسید. این درحالیست که همین شورایعالی کار هزینه سبد معیشت را ۹ میلیون تومان محاسبه و اعلام کرده بود. بنابراین حتی اگر رقم ٩ میلیون را اساس نرخ سبد هزینه کارگران مبنا بگیریم که به هیچوجه واقعی نیست باز هم حداقل دستمزد تعیین شده یک دوم سبد معیشتی تعیین شده آنهاست. اما ماجرای اصلی در پیش بودن شوکی تورمی در اثر حذف ارز ٤٢٠٠ تومانی ترجیحی اقلام اصلی میعشتی ما است. بنابراین در سال آتی نه تنها افزایش مزدی نخواهیم داشت بلکه وضعیت معیشتی ما کارگران و همه جامعه بسیار اسفناکتر خواهد بود. از جمله خود دست اندر کاران از افزایش چندین برابر قیمت اجناس سخن گفته و ابراز نگرانی کرده اند. بگذریم که بر اساس لایحه بودجه جمهوری اسلامی سال آتی از همین دستمزدهای چندرغاز مالیات هم کسر خواهد شد.

روشن است که تصمیم شورایعالی کار برای ما کارگران که نتیجه اش فقر و فلاکت بیشتر است اعتباری ندارد. روشن است که ما به لایحه ریاضتی حکومت و تعرضاتی که به معیشت ما کارگران و ما کارگران تدارک دیده شده، تن نخواهیم داد و اجازه نمیدهیم که زندگی مان چنین مورد چپاول قرار بگیرد.

ما بعنوان شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت قبلا اعلام کرده بودیم که ما برده نیستیم که از بالای سر ما بر روی رقم دستمزدمان تصمیم گیری شود. ما اعلام کرده بودیم که ما نه تنها خواستار افزایش سطح حقوقها در رده های مختلف تخصصی هستیم بلکه با توجه به افزایش سرسام آور قیمت ها مزد هیچ کارگری نباید کمتر از ١٨ میلیون باشد. و این مطالبه ای بود از سوی بخش های دیگری از کارگران اعلام شده بود. اگر چه حتی این ١٦ میلیون نیز با توجه به تورم سرسام آوری که در پیش است به هیچوجه کفاف زندگی ما کارگران و ما مردم را نمیدهد. از جمله همکاران ارکان ثالثی ما بعد تر از حداقل دستمزد هجده میلیون صحبت کردند.

از همین رو تاکید ما کارگران پیمانی نفت بر اتحاد بخش های مختلف کارگری در اعتراض به تعرضات هر روزه به زندگی و معیشت مان و به دستمزدهای چند بار زیر خط فقر تعیین شده است. ما همچنین بر مبارزه متحد علیه لایحه ریاضتی حکومت اعتراض داریم. باید همه با هم حول خواست افزایش حقوق متناسب با نرخ واقعی هزینه معیشتی و بیمه های پایه ای اجتماعی چون درمان رایگان، تحصیل رایگان و حق داشتن مسکن متحد شویم پایه دستمزد ما نباید کمتر از ١٦ میلیون باشدو این یک مطالبه حداقلی است. در پایان ضمن شادباش فرا رسیدن سال جدید لازمست اشاره کنیم که تعویق پرداخت دستمزد ها و نپرداخت عیدی و پاداش آخر سال یک درد سراسری همه ما کارگران است. در نفت پیمانکاران دارند ما را سر میدوانند و میخواهند پرداخت دستمزد سه ماه آخر را به آغاز سال ١٤٠١ موکول کند. ما پاسخ این تعرضات را با اعتراضات متحد خود میدهیم. ما پیگیر همه مطالباتمان هستیم.

١٧ اسفند ١٤٠٠

*احضار فعالان صنفی استان خوزستان به بازپرسی دادگاه انقلاب اهواز

به دنبال احضار آقایان بهنیا بهمئی‌نژاد،شهریارشیروانی،سیامک چهرازی،اقبال تامرادی و خانم کوکب بداغی به بازپرسی دادگاه انقلاب اهواز، این فعالان صنفی روز چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ در بازپرسی حاضر شده و از حقوق خود و معلمان و دانش‌آموزان دفاع خواهند کرد.

این فعالان توسط صادق دقیقیان به شعبه ۱۲ بازپرسی دادگاه عمومی و انقلاب اهواز احضار شده‌اند.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران ضمن حمایت از فعالان صنفی خوزستانی این خط سرکوب را محکوم نموده و خواهان مختومه شدن پرونده این عزیزان است.

*دو تن از اعضای کانون صنفی فرهنگیان اسلامشهر ، به دادگاه انقلاب احضار شدند.

رسول بداقی و حمید قندی دوتن از اعضای هیات مدیره ی کانون صنفی فرهنگیان اسلامشهر در دو ابلاغیه ی جداگانه به شعبه ی 26 دادگاه انقلاب تهران احضار شدند.

در این ابلاغیه ها که بطور جداگانه به دست آنان رسیده ، مقرر شده است در روز 15 فروردین 1401 برای محاکمه و دفاع از اتهامات منتسبه خود را به شعبه ی 26 دادگاه انقلاب معرفی کنند.

*کانون نویسندگان ایران:بازداشت و اجرای حکم علیرضا ثقفی و هاله صفرزاده

جمعه ۲۰ اسفند ماه علیرضا ثقفی و هاله صفرزاده، دو تن از اعضای کانون نویسندگان ایران، در مراسمی در کرج دستگیر و برای اجرای حکم پیشین‌شان به زندان کچویی کرج منتقل شدند. در حال حاضر ثقفی و صفرزاده در قرنطینه‌ی این زندان جهت ورود به بند عمومی به سر می‌برند.

علیرضا ثقفی و هاله صفر زاده در تاریخ ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ در پارک جهان‌نمای کرج بازداشت شدند. دادگاه آنها پس از ۱۶ روز حبس و آزادی به قید کفالت در تاریخ ۲ شهریور برگزار شد و هر یک از آنها به اتهام تبلیغ علیه نظام به یک سال حبس محکوم شدند.

*تجمع اعتراضی اعضای تعاونی مسکن ارتش در اراضی باورس نسبت به پیشنهاد تهاتر مقابل استانداری قزوین

روز سه شنبه 24 اسفند، اعضای تعاونی مسکن ارتش در اراضی باورس برای اعتراض به پیشنهاد تهاتر مقابل استانداری قزوین تحمع کردند.

برپایه گزارش رسانه ای شده،سهامداران اراضی ارتش باورس بعد از برگزاری مجمع و ارائه پیشنهاد تهاتر 30 متر عرصه و اراضی مسکونی در مهرگان به ازای 468 متر زمین باورس، مقابل استانداری تجمع کردند.

درخواست سهامداران اجرای مصوبه تغییر کاربری باغ ویلا است که در پاییز 1400 در کارگروه زیربنایی مصوب شد.

انجام تهاتر به کیفیت و کمیت مناسب و منصفانه متناسب با قدرالسهم آن‌ها که منجر به خانه دار شدن آن‌ها شود از درخواست‌های اعضای این تعاونی مسکن بود.

اعضای این تعاونی عنوان کردند که قیمت زمین در مهرگان برای هر متر مربع 2 میلیون تومان است و این مبلغ حتی از قیمت و ارزش فعلی یک سند سهم ما در باورس بسیار کمتر است.

در سال‌های گذشته برای تقدیر از کارکنان ارتش، قطعه زمینی در باورس برای ساخت مسکن تخصیص پیدا کرد و افراد زیادی با امید خانه‌دار شدن در آن عضو شدند اما امروز پس از گذشت نزدیک به دو دهه انتظار، چیزی که اعضای تعاونی با آن مواجه شده‌اند، هیچ است و مشکل اصلی آن نیز زراعی بودن زمین‌ها است.

این تعاونی 120 هکتار زمین و 2 هزار و 750 عضو دارد.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری 23 اسفند ماه 1400
- صاحب منصبان هرکجا پامیگذارند با اعتراض وحق طلبی روبرومیشوند:

تجمع فرهنگیان مازندران مقابل اداره کل آموزش وپرورش استان در ساری با پهن کردن سفره با نان خالی وشعار نهاربیا پیش ما همزمان با سفر رئیسی و ووزیر آموزش و پرورش

- از سرگیری کنش های کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران ازجمله تجمع مقابل ساختمان مدیریت شرکت برای دست یابی به امنیت شغلی ومعیشتی

- اعتصاب وتجمع جمعی از کارگران شهرداری بندرعباس مقابل ساختمان شهرداری مرکزی دراعتراض به عدم پرداخت کامل مطالباتشان

- تجمع اعتراضی کارگران شهرداری یاسوج نسبت به عدم پرداخت 4 ماه حقوق

تهدید کارگران حق طلب به اخراج ازکار

- اگرروزنامه همشهری صدای حق طلبی کارگران را منعکس نمی کند ما صدای اعتراض خبرنگاران و روزنامه نگاران را نسبت به عدم پرداخت عیدی ومطالبات منتشر میکنیم:

اعتصاب وتجمع خبرنگاران و روزنامه نگاران روزنامه همشهری در اعتراض به عدم پرداخت عیدی ومطالبات

- اخراج دسته جمعی کارگران کارخانه سیمان خمسه زنجان در آستانه سال نو

- احضار جمعی از فعالان صنفی استان خوزستان

- بختیاررضوانی معلم و فعال صنفی گچساران به دادگاه احضار شد‌.

- بیانیه کانون صنفی فرهنگیان گیلان در محکومیت رفتار خشونت آمیز با معلمانی که قصد تجمع مسالمت آمیز در حمایت از آقای عزیز قاسم زاده عضو هیئت مدیره کانون صنفی فرهنگیان گیلان در روز شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ در اداره آموزش و پرورش شهرستان رودسر داشتند.

- سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:

زندان کردن امیرعباس آزرم‌وند روزنامه نگار و از حامیان طبقه کارگر را محکوم می‌کنیم

*صاحب منصبان هرکجا پامیگذارند با اعتراض وحق طلبی روبرومیشوند:

تجمع فرهنگیان مازندران مقابل اداره کل آموزش وپرورش استان در ساری با پهن کردن سفره با نان خالی وشعار نهاربیا پیش ما همزمان با سفر رئیسی و ووزیر آموزش و پرورش

براساس فیلم کوتاه منتشره درشبکه های اجتماعی،روز جمعه 20 اسفند همزمان با سفر رئیسی و ووزیر آموزش و پرورش،فرهنگیان مازندران برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به وضعیت معیشتی دست به تجمع مقابل اداره کل آموزش وپرورش استان زدند.

تجمع کنندگان با نشستن دورسفره ای با نان خالی شعار میدادند:«نهاربیا پیش ما»

*از سرگیری کنش های کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران ازجمله تجمع مقابل ساختمان مدیریت شرکت برای دست یابی به امنیت شغلی ومعیشتی

اطلاعیه های منتشره در شبکه های اجتماعی حاکی از کنش های کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران ازجمله تجمع مقابل ساختمان مدیریت شرکت برای دست یابی به امنیت شغلی ومعیشتی می باشد.

بخشی ازاطلاعیه یکشنبه 22 اسفند:

امروز بی اعتنایی ، غرور و تکبر این جوان به ظاهر مدیر به کارگران گروه ملی فولاد اهواز به هیچ وجه قابل قبول نمی باشد . محمدی در حد و اندازه شرکت بزرگی مانند گروه ملی و کارگران این شرکت نیست و اگر نبود آن مافیای انتخاب مدیران ، این شخص را حتی به داخل شرکت هم راه داده نمی شد . این جوان ناپخته که با دهن کجی و بدقولی به فرماندار محترم و شورای تامین ، تمام قولهای داده شده را زیر پا میگذارد و پاداش یک میلیونی را نیز که وعده مدیر سابق در حضور شورای تامین و موافقت آنان ، را نیز منکر میشود . پاداشی که قرار بود در فیش حقوق بیاید تا مرهمی بر زخم کارگر باشد .

تمام بلوف آمدن های این جوان درس های استادان مافیایی اش است تا آرامشی که شورای تامین و فرماندار اهواز در شرکت ایجاد کرده اند را بر هم بریزد . این ماموریت محمدی سرپرست نالایق شرکت است .

به مسئولین استان هشدار میدهیم تا با مداخله در این میان کمی این شخص را بر سرعقل آورند زیرا که دیگر صبر کارگر طاق شده است .

وعده ما فردا دوشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۲۳ ساعت ۹/۳۰ درب مدیریت شرکت

بخشی از اطلاعیه دوشنبه 23 اسفند:

جلسه کارگران با مدیرعامل گروه ملی بدون هیچ خروجی به اتمام رسید.

علی محمدی مترسک انتصابی بانک ملی صراحتا اعلام کرد که هیچ برنامه ای چه برای افزایش حقوق و مزایا و چه طبقه بندی مشاغل وجود ندارد.

متاسفانه ظاهراً مافیا محمدی را تنها مترسکی در شرکت گمارده تا هم ارامش و تولید را برهم زند و هم سابقه مدیریتی برای وی دست پا کند .

کارگران به این بازیهای مافیایی بخوبی اشراف دارند و با اگاهی تمام به مسئولین استان مجددا اعلام هشدار می‌دهیم که بانک ملی با راهنمایی مافیا در حال هدایت شرکت عظیم گروه ملی صنعتی فولاد اهواز به لبه پرتگاه و نابودی می باشد .

ازکارگران حاضر در شرکت میخواهیم هرچه سریعتر به خیل عظیم همکاران خود در روبروی درب مدیریت شرکت بپیوندند تا با هم اندیشی هرچه سریعتر راهکار مناسبی بیابیم.

بخشی ازاطلاعیه دوم دوشنبه 23 اسفند:

همکارانی که دغدغه بحران های گروه ملی را دارند و برای تعیین تکلیف مطالبات خود، از صبح امروز تا پاسی از بعد از ظهر جلوی درب دفتر مدیر عامل تجمع کردند شاهد دنائت شخصیت و حقارت رفتار سرپرست انتصابی بانک ملی که آئینه رفتار و شخصیت سازمانی و منش این بانک ناملی است بودند.

در جریان هستید در جلسه ای که به اجبار اداره اطلاعات استان بین کارگران و محمدی که از ترس کارگر در دفترش پنهان شده بود ، صورت گرفت ، این گماشته بانک ملی آب پاکی را روی دستان پاک کارگر ریخته و به صراحت و در کمال قلدری اعلام کرد که هیچگونه برنامه کوتاه،میان و بلند مدتی برای اداره شرکت نداشته و قرار نیست هیچکدام از مصوبات مسئولین شرکت و شورای تامین استان اجرا شود.

کلام آخر :

دوستان و همکاران گرامی ، زمان ، زمانِ اتحاد و همبستگی زبانزد عام و خاص پرسنل شریف شرکت عظیم گروه ملی فولاد اهواز است.

پس با کنار گذاشتن اختلاف سلیقه ای یکبار دیگر دست در دست هم و کنار هم یکبار دیگر ناجی حیات محل ارتزاقمان باشیم.

به جهت همفکری در جهت آینده ای بهتر وروشن برای شرکت عظیم گروه ملی فولاد اهواز یکبار دیگر فردا ۳شنبه مورخ ۲۴ اسفند ماه ۱۴۰۰ راس ساعت ۹/۳۰ جلوی درب دفتر مدیر عامل تجمع خواهیم کرد.

با توجه به اهمیت موضوع حضور تمام پرسنل اداری،تولیدی ، قراردادی و شفق لازم و ضروریست.

*اعتصاب وتجمع جمعی از کارگران شهرداری بندرعباس مقابل ساختمان شهرداری مرکزی دراعتراض به عدم پرداخت کامل مطالباتشان

روز دوشنبه 23 اسفند،کارگران شرکت پیمانکاری جاوید دنا شهرداری بندرعباس برای اعتراض به عدم پرداخت کامل مطالباتشان دست از کار کشیدند ومقابل ساختمان شهرداری مرکزی تجمع کردند.

یکی از کارگران معترض شرکت جاوید دنا به خبرنگاررسانه ای گفت:در روزهای پایانی سال حقوق و عیدی کارگران شرکت جاوید دنا توسط پیمانکار این شرکت واریز شده است اما در فیش حقوقی کارگران به طور شفاف و دقیق میزان اضافه کاری آنها ذکر نشده است و این مسئله ابهاماتی را برای ما به وجود آورده است.

این کارگر معترض در ادامه گفت: شرکت جاوید دنا برای عده‌ای از کارگران حدود 10 میلیون تومان و برای عده ای دیگر هم حدود 9 میلیون تومان عیدی و حقوق به حساب شان واریز کرده است اما میزان دقیق عیدی و حقوق برخی از کارگران اصلا مشخص نیست.

وی افزود: در همین رابطه کارگران به نشانه اعتراض به شهرداری مرکزی مراجعه کردند و شهرداری به پیمانکار شرکت جاوید دنا پاسخ داد که باقی مانده حقوق یا عیدی کارگران باید در اسرع وقت پرداخت شود.

این کارگرادامه داد: در ابتدا این پیمانکار نسبت به پرداخت باقی مانده حقوق و عیدی بی اعتنا بود و کارگران به نشانه اعتراض از رفتن به سرکار اجتناب کردند تا اینکه پیمانکار بعد از اعتراض ما مجبور شده باقی مانده حقوق و عیدی را پرداخت کند.

وی ادامه داد: هر سال در پایان سال این اتفاقات برایمان پیش می‌آید اما پیمانکار پیشین عیدی و پاداش و همچنین حقوق برای کارگران را حدود 16 تا 17 میلیون تومان به حساب واریز کرد و امسال این مبلغ حدود 7 یا 6 میلیون تومان با عیدی و حقوق است.

وی در پایان گفت: همه کارگران دارای یک پایه حقوق هستند و پیمانکار هم به شیوه های مختلف از پرداخت باقی مانده حقوق و عیدی سر باز می زند اما همکاران مجددا به شهرداری مرکزی مراجعه کردند .

*تجمع اعتراضی کارگران شهرداری یاسوج نسبت به عدم پرداخت 4 ماه حقوق

تهدید کارگران حق طلب به اخراج ازکار

روز دوشنبه 23 اسفند،کارگران پیمانی بخش نظافت شهری شهرداری یاسوج برای اعتراض به عدم پرداخت 4 ماه حقوق دست به تجمع زدند.

تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند: در سال 1400 تا برج 8 یعنی آبان ماه حقوق پرداخت شده است و 4 ماه حقوق معوقه را به ما پرداخت نکرده اند.

آنها افزودند: شهردار می گوید پیمانکار باید حقوق معوقه را پرداخت کند و پیمانکار می گوید به دلیل عدم پرداخت مطالبات قادر به پرداخت حقوق معوقه نیستم.

آنها درخاتمه اضافه کردند: هر گاه نسبت به عدم پرداخت معوقات حقوقی خود اعتراض می کنیم، شهرداری ما را تهدید به اخراج می‌کند.

*اگرروزنامه همشهری صدای حق طلبی کارگران را منعکس نمی کند ما صدای اعتراض خبرنگاران و روزنامه نگاران را نسبت به عدم پرداخت عیدی ومطالبات منتشر میکنیم:

اعتصاب وتجمع خبرنگاران و روزنامه نگاران روزنامه همشهری در اعتراض به عدم پرداخت عیدی ومطالبات

روز یکشنبه 22 اسفند، خبرنگاران و روزنامه نگاران روزنامه همشهری برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت عیدی ومطالبات دیگر دست از کارکشیدند و در دفتر این روزنامه تجمع کردند.

براساس گزارش رسانه ای شده،خبرنگاران و روزنامه‌نگاران ضمن اعتراض به نبود حمایت مالی از روزنامه نگاران همشهری نسبت به تاخیر مکرر پرداخت‌ها اعتراض دارند.

خبرنگاران همشهری به گفته خودشان سه سال است که از مزایای پرداختی برخلاف کارکنان شهرداری تهران محروم هستند و اعتراض آن‌ها به حذف مزایا ازجمله عیدی تاکنون بی‌نتیجه مانده است. آنها می‌گویند که در این مدت حقوق و دستمزد روزنامه‌نگاران و خبرنگاران همشهری با تاخیر پرداخت شده است.

*اخراج دسته جمعی کارگران کارخانه سیمان خمسه زنجان در آستانه سال نو

درآستانه سال نو،کارگران کارخانه سیمان خمسه واقع درکیلومتر 45 جاده زنجان – بیجاردسته جمعی از طرف مدیریت شرکت اخراج شدند.

به گزارش 23 اسفندیک منبع خبری محلی ،این کارگران روز پنج شنبه 5 اسفند هاه سال جاری برای تحقق خواسته هایشان مبنی بر انتخاب نماینده کارگری، افزایش حقوق کارکنان، اصلاح وضعیت شیفت ها، دادن وعده غذایی گرم و اعطای حق بهره‌وری به کارگران دست به اعتصاب زده بودند.

بنا بهمین گزارش،کارگران معترض کارخانه سیمان خمسه در ادامه اعتصاب وتجمعشان مدیر امور مالی و برنامه‌ریزی شرکت و مدیر انبارها را به سمت درب خروجی هدایت و از کارخانه اخراج کرده بودند.

*احضار جمعی از فعالان صنفی استان خوزستان

به دنبال تشدید سرکوب و ارعاب معلمان و فعالان صنفی شعبه ۱۲ بازپرسی دادگاه انقلاب اهواز پنج تن از فعالان صنفی را به دادسرا فراخوانده است.

در این احضار همکاران خوزستانی، آقایان بهنیا بهمئی‌نژاد،شهریار شیروانی،سیامک چهرازی، اقبال تامرادی و خانم کوکب بداغی به مدت ۵ روز فرصت دارند به بازپرسی مراجعه نمایند.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران ضمن حمایت از فعالان صنفی خوزستانی این خط سرکوب را محکوم نموده و خواهان مختومه شدن پرونده این عزیزان است.

*بختیاررضوانی معلم و فعال صنفی گچساران به دادگاه احضار شد‌.

طبق ابلاغیه که از شعبه دوم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب گچساران به ایشان ارسال شده، این فعال صنفی پنج روز مهلت دارد ضمن حضور در دادگاه از اتهام انتسابی خود دفاع نماید.

منبع:کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

*بیانیه کانون صنفی فرهنگیان گیلان در محکومیت رفتار خشونت آمیز با معلمانی که قصد تجمع مسالمت آمیز در حمایت از آقای عزیز قاسم زاده عضو هیئت مدیره کانون صنفی فرهنگیان گیلان در روز شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ در اداره آموزش و پرورش شهرستان رودسر داشتند.

روزدوشنبه23 اسفند، کانون صنفی فرهنگیان گیلان بیانیه ای بشرح زیر در محکومیت یورش نیروهای امنیتی واطلاعاتی به تجمع حمایتی همکاران عزیز قاسم زاده عضو هیئت مدیره کانون صنفی فرهنگیان گیلان از وی در روز شنبه 21 اسفند 1400 مقابل اداره آموزش و پرورش شهرستان رودسر،منتشرکرد:

پذیرش حق اعتراض از ویژگی های بسیاری از جوامع امروز است. ما معلمان هم به عنوان گروهی مرجع از جامعه ایرانی بر این همه نابرابری حقوقی، حق کشی و بی توجهی ارکان حکومتی نسبت به خود معترضیم و در روند پیگیری خواسته های خود تجربه های قلمی و عملی چندی را پشت سر نهاده ایم، در راستای اهمیت این حق اعتراضی بیان می داریم که جامعه مردابی جامعه مرده خواهد بود که در آن آب های راکد، مرگ ماهی ها و هر نوع حیات را در پی خواهد داشت و ما که گفته و ناگفته قرار بسته ایم شور و هیجان بیافرینیم، نمی توانیم پشت درهای فروبسته بمانیم و شاهد حذف تدریجی خود و نابودی هویت فرهنگی مان باشیم پس در هر صورت به پرواز شک نمی کنیم و فواره اعتراض را همچنان باز نگه می داریم.

شاهد نهادینه شدن تدریجی اعتراضات و نهادینه شدن تدریجی واکنش نظام به اعتراضات هستیم. مجموعه این شرایط است که بر اساس آن می توان ایران را جامعه جنبشی نامید.

هر جنبشی اعتراضی، پاسخی که از مسئولان می یابد، رنگ خاصی می گیرد اگر پاسخ در خور بیابد به سود طرفین می انجامد. اما اگر جواب مناسب نگیرد، یا به حرکات تند اجتماعی منجر می شود یا به شورزار یأس گردن می نهد که این دو(حرکات تند و یأس)آسیب های جبران ناپذیری در پی خواهند داشت.

جنبش معلمان با این که پاسخ شایسته ای از طرف دیگر دریافت نکرده است، مسلماَ یأس را نخواهد پذیرفت، از روند صعودی اعتراض هم پا پس نخواهد کشید.

در اعتراض مسالمت آمیز روز ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ تدبیر نادرست مقامات سبب رفتار خشن مأموران به ویژه لباس شخصی ها که همچون رباط های بی احساس با زدن ضربه بر پشت فرهنگیان پیر و جوان آنها را از اداره آموزش و پرورش شهرستان رودسر دور می کردند، رفتار زشت و زننده با بانوان فرهنگی و مصدوم کردن بعضی از آنها ، زدن و انداختن فرهنگی بازنشسته بر کف خیابان، در نهایتِ بی حرمتی بازداشت آقایان محمود بهشتی لنگرودی، محمود صدیقی پور، حسن نظریان، بهرام بخشی پور، مسعود فرهیخته، رفتار بسیار ناشایست با مادر آقای قاسم زاده و دیگر اعضای خانواده...

همه اینها بر نادرستی عملکرد مسئولان و حقانیت خواسته های فرهنگیان دلالت دارند.

های مسئولان چشم و گوش بر واقعیت های جامعه نبندید. خانه از آن همه ماست بیش از این خرابش نکنید. ملت ناراضی را همیشه به زور سرنیزه نمی توان ساکت نگه داشت. دردا که در همیشه تاریخ قدرتمندان این را درنیافته اند.

کانون صنفی فرهنگیان گیلان بار دیگر بر خواسته های برحق صنفی فرهنگیان ( آزادی معلمانی که به واسطه فعالیت صنفی زندانی شده اند، مختومه اعلام کردن پرونده های فرهنگیان فعال صنفی، بازگشت به کار معلمان اخراجی، اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری، تحصیل رایگان برای همه فرزندان جامعه، برخورداری همه فرهنگیان شاغل و بازنشسته از بیمه درمانی کارآمد...) پای می فشارد و از مقامات جمهوری اسلامی ایران می خواهد به این خواسته ها بی توجه نباشند چرا که پیامدهای ناگوار آن به ضرر همه است.

*سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:

زندان کردن امیرعباس آزرم‌وند روزنامه نگار و از حامیان طبقه کارگر را محکوم می‌کنیم

امیرعباس آزرم وند روزنامه نگار و از حامیان طبقه کارگر که سه شنبه هفدهم اسفند در مراسم هشتم مارس روز جهانی زن در پارک دانشجو (تاترشهر) توسط عوامل امنیتی با خشونت بازداشت شده بود پس از انتقال به دادسرای اوین با دستور بازپرس برای اجرای محکومیتی که در دیماه امسال توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به‌ ریاست قاضی ایمان افشاری از بابت اتهام اجتماع و تبانی به ۳ سال و ۷ ماه حبس تعزیری و به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به ۸ ماه حبس تعزیری محکوم شده بود به بند قرنطینه زندان اوین منتقل شد تا دوران محکومیت اش را بگذراند.

وی همچنین به عنوان مجازات تکمیلی به منع عضویت در گروه‌های سیاسی و اجتماعی و خروج از کشور به مدت دو سال محکوم شده است.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه زندانی کردن این روزنامه نگار و حامی طبقه کارگر را شدیدا محکوم می‌کند و خواستار آزادی بی‌قید و شرط امیرعباس آزرم وند و تمامی فعالین زندانی کارگری، معلمان، بازنشستگان و حامیان طبقه کارگر دربند می‌باشد.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری 22 اسفند ماه 1400

- یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته:

1- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته صنعت فولاد اصفهان ودامغان نسبت به سطح پایین حقوق و عدم همسان سازیش مقابل ساختمان صندوق بازنشستگان فولاد

شعار کارگران بازنشسته صنعت فولاد اصفهان:«با این همه وقت کشی دارید ما را می کشید»

2- ادامه اعتراضات کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی کشور نسبت به سطح نازل حقوق وعدم همسان سازیش،پرداخت نشدن عیدی مطابق قانون کار وعدم برخورداری از درمان رایگان مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان های آذربایجان شرقی، اردبیل، قزوین، کرمانشاه، گیلان و....

- تجمعات اعتراضی کارگران پروژه تجاری فرمانیه نسبت به عدم پرداخت چند ماه در محل کار و مقابل دفترمرکزی بانک آینده

- تجمع اعتراضی کارگران پایگاه میراث جهانی شوش و چغازنبیل نسبت به عدم پرداخت 2 ماه حقوق وعیدی

- اعتراض دوباره کارگران بخش عملیات دریایی، کشتیرانی و صادرات پایانه‌های نفتی خارک و عسلویه نسبت به اعمال تبعیض درکیفیت وکمیت غذا

- کانون نویسندگان ایران:تداوم فضای امنیتی پس از قتل بکتاش آبتین

- احضار به زندان نصرت بهشتی پیش از اتمام مهلت مرخصی درمانی

- آخرین خبردرباره پرونده جعفرابراهیمی بنقل از حسین تاج وکیلش

- جان باختن یک کارگر جوان در گرمدره کرج براثر سقوط ازارتفاع

- جان باختن یک کارگر در شهرمهرگان زیر آوار

- مرگ ومصدومیت 2 کارگر در حادثه آتش‌سوزی یک کارگاه تولیدی اصفهان

*یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته:

1- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته صنعت فولاد اصفهان ودامغان نسبت به سطح پایین حقوق و عدم همسان سازیش مقابل ساختمان صندوق بازنشستگان فولاد

شعار کارگران بازنشسته صنعت فولاد اصفهان:«با این همه وقت کشی دارید ما را می کشید»

روزیکشنبه 22 اسفند، کارگران بازنشسته صنعت فولاد اصفهان ودامغان درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به سطح پایین حقوق و عدم همسان سازیش دست به تجمع مقابل ساختمان صندوق بازنشستگان فولاد زدند وخواهان صدور احکام قطعی قبل از پایان سال 1400 و اجرایش از آغاز سال 1401 شدند.

یکی از بازنشستگان صنعت فولاد حاضر درتجمع دامغان به خبرنگاررسانه ای گفت: از سال سال 99 و قبل از همسان سازی که تصمیم نداشتند برای صندوق فولاد انجام دهند با مدیران وقت صندوق فولاد وارد کش و قوس شدیم.

وی افزود: پس از تجمعات کوچک منطقه ای مقرر شد تجمع سراسری در تهران برگزار شد و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی وقت حضور پیدا کرد و اعلام کرد همسان سازی را برای بازنشستگان صندوق فولاد هم اجرا می کنیم.

این بازنشسته صندوق فولاد با اشاره به اینکه قرار بود وزیر مربوطه طی یک ماه دستور کتبی همسان سازی را بدهد، تصریح کرد: که 29 روز پس از تجمع سراسری اعلام کردند 1000 میلیارد تومان برای همسان سازی در نظر گرفتند.

این بازنشسته دامغانی اضافه کرد: بر اساس محاسبات قانونی و دستورالعمل های دولت ثابت کردیم از 5 تا 35 درصد در گروه های 20 گانه خطا داشتند.

وی ادامه داد: با توجه به این دلایل مسئولان وقت حرفمان را پذیرفتند و صورتجلسه نوشتیم و حکم های آزمایشی هم به بازنشستگان دادند اما قصد دارند در سال 1400 احکام قطعی را صادر نکنند.

این بازنشسته گفت: در جزء 3 بند الف ماده 12 بودجه سال آینده دولت اعلام کرده است که هیچ گونه افزایش به هیچ عنوانی در هیچ دولتی، وابسته به دولت و خصوصی امکان ندارد و ممنوع است.

وی تصریح کرد: صندوق نیروهای مسلح همسان سازی که دارای اشکال بود را برای شاغلان اصلاح کرده و همان را هم بر اساس 90 درصد شاغل همتراز بوده برای بازنشستگانش انجام داده و حکم آنان را هم صادر کرده است.

وی بیان کرد: ما نمی خواهیم کسی قانون را برایمان دور بزند همین که به قانون عمل کنند ما حق و حقوقمان را می گیریم. قانون در سال 99 و 1400 حقی را برایمان قائل شده که پرداخت نشده و قبول هم کردند اما نمیدانم چرا می خواهند آن را به سال 1401 موکول کنند در تعجب هستم.

این بازنشسته دامغانی با تاکید بر اینکه حدود 1400 نفر بازنشسته صنعت فولاد در دامغان وجود دارند، گفت: درخواست بازنشستگان صنعت فولاد صدور احکامشان در سال 1400 مطابق با قانون است.

2- ادامه اعتراضات کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی کشور نسبت به سطح نازل حقوق وعدم همسان سازیش،پرداخت نشدن عیدی مطابق قانون کار وعدم برخورداری از درمان رایگان مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان های آذربایجان شرقی، اردبیل، قزوین، کرمانشاه، گیلان و....

روز یکشنبه 22 اسفند، کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی کشوربرای اعتراض به سطح نازل حقوق وعدم همسان سازیش،پرداخت نشدن عیدی مطابق قانون کار وعدم برخورداری از درمان رایگان دست به تجمع مقابل اداره کل تامین اجتماعی در شهرهای تبریز،اردبیل،قزوین،کرمانشاه ،رشت و.....زدند.

*تجمعات اعتراضی کارگران پروژه تجاری فرمانیه نسبت به عدم پرداخت چند ماه در محل کار و مقابل دفترمرکزی بانک آینده

روزیکشنبه 22 اسفند، کارگران پروژه تجاری چند منظوره‌ی فرمانیه‌ی تهران برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت چندماه حقوق در محل ساخت پروژه تجمع کردند.

براساس گزارش رسانه ای شده،کارگران روزمزد پروژه‌ی تجاری چند منظوره‌ی فرمانیه‌ی تهران، که تعداد آن‌ها بسته به عملیات ساختمانی متفاوت است و از سال 95 وارد این پروژه شده‌اند، به پرداخت نشدن طلب‌های ماه‌های اخیر خود اعتراض دارند.

در تجمع امروز حدود 80 کارگر حضور داشتند؛ چراکه تعداد زیادی از کارگران به شهرستان‌های محل زندگی خود رفته‌اند. این کارگران به عنوان داربست‌بند، جوشکار، نظافت‌چی و… در این پروژه مشغول به کار هستند.

کارگران معترض می‌گویند که به دلیل نزدیک شدن به ایام نوروز و تعطیلی کارگاه در محل کار حضور ندارند و سرمایه‌گذاران پروژه هم پاسخگوی آن‌ها نبوده‌اند.

به گفته تجمع‌کنندگان بانک آینده به عنوان سرمایه‌گذار بالادستی این پروژه عظیم را با همکاری شرکت‌های دیگر می‌سازد اما مدیران این بانک خود را مسئول مستقیم پاسخگویی به کارگران نمی‌دانند.

*تجمع اعتراضی کارگران پایگاه میراث جهانی شوش و چغازنبیل نسبت به عدم پرداخت 2 ماه حقوق وعیدی

روز یکشنبه 22 اسفند،جمعی از کارگران پایگاه میراث جهانی شوش و چغازنبیل برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت 2 ماه حقوق وعیدی دست به تجمع دراین پایگاه اثرباستانی زدند.

تجمع کنندگان با بیان اینکه برای تامین هزینه زندگی با مشکل روبه‌رو شده‌اند،به خبرنگاررسانه ای گفتند: با توجه به تورم فعلی و نزدیکی به عید نوروز اداره کردن زندگی بدون حقوق امکان‌پذیر نیست.

*اعتراض دوباره کارگران بخش عملیات دریایی، کشتیرانی و صادرات پایانه‌های نفتی خارک و عسلویه نسبت به اعمال تبعیض درکیفیت وکمیت غذا

روز یکشنبه 22 اسفند برای باری دیگر، کارگران بخش عملیات دریایی، کشتیرانی و صادرات پایانه‌های نفتی خارک و عسلویه اعتراضشان را نسبت به اعمال تبعیض درکیفیت وکمیت غذایشان نسبت به کارگران رسمی ابرازکردند.

آنها به خبرنگار رسانه ای گفتند:با تغییر پیمانکار نسبت به افزایش کیفیت غذای خود امیدوار شدند اما مجدد کیفیت غذاها راضی کننده نیست.

آنها افزودند:انتظار نداشتند که در بر همان پاشنه بچرخد و حداقل اعتراض‌های گذشته مورد توجه قرار می‌گرفت.

کارگران بخش عملیات دریایی، کشتیرانی و صادرات پایانه‌های نفتی خارک و عسلویه به کمیت غذای خود هم اعتراض دارند و می‌گویند که میزان غذا مناسب نیازهای تغذیه کارگرانی که 24 ساعت در شناورهای دریایی کار می‌کنند و بعد برای استراحت به خوابگاه برمی‌گردند، نیست.

*کانون نویسندگان ایران:تداوم فضای امنیتی پس از قتل بکتاش آبتین

در همان روزهای نخست پس از خاکسپاری بکتاش آبتین، شاعر، فیلمساز و عضو کانون نویسندگان ایران، هیئت دبیران تلاش خود را برای برگزاری مراسم یادبود او آغاز کرد. بنا بر این بود که به جز حضور بر مزار آبتین، برنامه‌ای با تمرکز بر وجوه حرفه‌ای، کانونی و شخصیتی او تدارک دیده شود. طرح برنامه در هیئت دبیران تنظیم و تصویب شد و هیئت دبیران با همکاری خانواده‌ی آبتین جستجوی خود را برای اجاره‌ی سالنی در تهران آغاز کرد. چندین سالن در فهرست پیگیری کانون قرار گرفتند، اما این تلاش‌ها یکی پس از دیگری به در بسته‌ی تهدید و مداخله‌ی نیروهای امنیتی خورد. این تلاش‌ها تا آستانه‌ی چهلم آبتین ادامه یافت.

یک هفته پیش از مراسم چهلم مطلع شدیم که تماس‌هایی از سوی نیروهای امنیتی با خانواده‌ی آبتین گرفته شده است و چند تن از آنها به پلیس امنیت احضار شده‌اند. نیروهای امنیتی در پی تحمیل لغو مراسم چهلم یا دست‌کم محدود کردن آن به جمع خانواده‌ی آبتین بودند. پس از آنکه خانواده‌ی آبتین از لغو مراسم سر باز زدند، نیروهای امنیتی از حضور خود در این مراسم و احتمال بازداشت خبر دادند.

چند روز پس از این اخطارها، دادسرای امنیت مقدس با دو تن از اعضای هیئت دبیران کانون نویسندگان ایران، اکبر معصوم‌بیگی و آیدا عمیدی، تماس گرفت و اعلام کرد که در همان روز یا روز آتی ابلاغیه‌ای برای آنها ارسال خواهد شد. پس از دریافت ابلاغیه‌ها مشخص شد این دو ملزم شده‌اند روز دوشنبه، 25 بهمن ماه، در ساعاتی متفاوت، ۱۰ صبح و ۱ ظهر، در شعبه‌ی یک دادسرای امنیت مقدس حاضر شوند. طبق نظر وکلای طرف مشورت کانون، این دو نفر روز دوشنبه می‌بایست با تفهیم اتهام مواجه می‌شدند. با این حال آنها پس از مراجعه، در دادسرا با جلسه‌ی بازجویی روبرو شدند. دلیل احضار این دو عضو هیئت دبیران، ممانعت از مداخله‌ی کانون نویسندگان ایران در برگزاری مراسم چهلم و نیز بیانیه‌ی کانون در محکومیت قتل بکتاش آبتین بود. اطلاعیه‌ی کانون مبنی بر حضور در مراسم چهلم آبتین یک روز پیش از این احضار منتشر شده بود و پاسخ دو دبیر احضار شده نیز ارجاع بازجویان به همان اطلاعیه و تأکید بر حق خانواده، دوستان و دوستداران آبتین برای حضور در این مراسم بود. در پایان پس از بازجویی اولیه، معصوم‌بیگی و عمیدی به طور جداگانه به بازپرسی منتقل شدند و به چند پرسش درباره‌ی حضورشان در مراسم خاکسپاری آبتین پاسخ دادند.

همان طور که پیش از این در خبرهای کانون نویسندگان ایران آمد، مراسم چهلم آبتین با حضور نیروهای امنیتی و انتظامی به خشونت کشیده شد. تعدادی از شرکت‌کنندگان مورد ضرب و شتم قرار گرفتند و هفت تن از آنان بازداشت شدند. گرچه بازداشت‌شدگان پیش از طلوع روز بعد آزاد شدند، اما تعدادی از آنان به ناچار روز شنبه، ۳۰ بهمن، برای دریافت وسایل خود به دادسرای شهر ری مراجعه کردند.

حکومتی که با جرم‌انگاری حضور بر مزار محمدجعفر پوینده و محمد مختاری برای بکتاش آبتین پرونده ساخته بود، حالا در مراسم خاکسپاری، چهلم و یادبود او مداخله می‌کرد. این نخستین بار نیست که کانون نویسندگان ایران در مسیر دادخواهی خود با محدودیت‌های امنیتی مضاعف و احضار و پرونده‌سازی روبه‌رو می‌شود و به جای عاملان و آمران جنایت تحت فشار قرار می‌گیرد. کانون نویسندگان ایران بر این دادخواهی که اکنون به خواستی عمومی بدل شده پای می‌فشارد و خواهان آزادی بی ‌قید و شرط همه‌ی زندانیان سیاسی از جمله دو عضو در بند خود، رضا خندان (مهابادی) و آرش گنجی است.

۲۲ اسفند ۱۴۰۰

*احضار به زندان نصرت بهشتی پیش از اتمام مهلت مرخصی درمانی

نصرت بهشتی معلم بازنشسته، با وجود موافقت دادگاه برای استفاده از مرخصی درمانی تا ۱۸ فروردین، در آستانه نوروز به زندان فراخوانده شد.

نصرت بهشتی معلم زندانی بیمار شنبه ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۰، با دریافت احضاریه‌ای جهت تحمل ادامه حبس به زندان فراخوانده شد.

برگرفته از کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران

*آخرین خبردرباره پرونده جعفرابراهیمی بنقل از حسین تاج وکیلش

حسین تاج ، وکیل جعفرابراهیمی می‌گوید :

با وصول پروندهٔ آقای ابراهیمی به دادگاه انقلاب و مراجعهٔ وکلا، بدواً اجازهٔ ورود وکیل در پرونده داده‌نشد اما به‌نظر می‌رسد با توجه به اعلام وکالت از طرف آقای جعفر ابراهیمی در روزهای نخست بازداشت، ناگزیر از پذیرش اینجانب بوده‌اند.

البته شعبهٔ رسیدگی‌کنندهٔ دادگاه انقلاب اجازهٔ مطالعهٔ بخش‌های مهمی از پرونده را ندادند!

مصداق‌های متعددی مبنی بر نقض حقوق متهم که بر خلاف قانون نسبت به موکل اعمال شده‌است وجود دارد که بی‌تردید به مرجع صالح منعکس خواهیم‌کرد اما یکی از مصداق‌های آشکار پس از صدور رأی محکومیت به تحمل ۴ سال و ۶ ماه حبس که اندک نشانه‌ای از توجه به دفاعیات نداشت رخ داد؛ اینکه حتی رونویسی (استنساخ) از دادنامه توسط وکیل را هم اجازه ندادند! و قاضی با لحنی دور از شأن به تذکر قانونی اینجانب چنین پاسخ داد: اینجا، قانون ما این است، هرکاری دلت می‌خواهد بکن، برو شکایت کن..!

منبع:کانال شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرعنگیان ایران

*جان باختن یک کارگر جوان در گرمدره کرج براثر سقوط ازارتفاع

یک کارگر جوان حین کاردریک یک ساختمان نیمه کاره واقع در گرمدره کرج براثر سقوط از طبقه هشتم در دم جان خودرا ازدست داد.

*جان باختن یک کارگر در شهرمهرگان زیر آوار

یک کارگر حین کار درساختمان در حال ساخت واقع در ورودی شهر مهرگان کنار درمانگاه خاتم، براثر ریزش دیوار زیر تلی آوارگرفتار و جان باخت.

*مرگ ومصدومیت 2 کارگر در حادثه آتش‌سوزی یک کارگاه تولیدی اصفهان

روزشنبه 21 اسفند،بدنبال آتش سوزی یک کارگاه تولیدی واقع در ابتدای جاده دولت آباد استان اصفهان یک کارگر 70 ساله جان خودراازدست داد و کارگری 48 ساله بشدت مصدوم و به بیمارستان موسی کاظم منتقل شد.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری 21 اسفند ماه 1400
- ادامه اعتراضات کارکنان وزارت جهاد کشاورزی کشورنسبت به سطح پایین حقوق و تبعیض در پرداخت ها منجمله رد بند تسری فوق العاده خاص به حقوق سال 1401بابرپایی تجمع مقابل مجلس

- اعتصاب همکاران پروژه نفت در دو شرکت ایده سازان صدف و جهانپارس

- آخرین خبر درباره اعتصاب وتحریم غذای رانندگان خودروهای استیجاری و کارگران پالایشگاه ششم گازی در پارس جنوبی در اعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق ومطالباتشان

- پایان اعتصاب وتجمع 2 روزه کارگران مس باهنر کرمان در اعتراض به سطح پایین حقوق منجمله عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای همه شاغلین این مجتمع بدنبال وعده مسدولین

- بلند شدن صدای اعتراض کارگران پیمانی شهرداری ایلام نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق ویک سال حق اضافه کاری

- ادامه اعتراضات تحت لوای کارگران شاغل در شرکت‌های تابعه دستگاه‌های دولتی برای اعتراض به پیش بینی افزایش 10 درصدی حقوق سال آینده براساس بند 1-4تبصره 12 لایحه بودجه 1401 با تجمع مقابل شورای نگهبان و نهادریاست جمهوری

- تجمع اعتراضی جمعی ازکارکنان شرکتی دولت موسوم به ایثارگرنسبت به عدم تبدیل وضعیت مقابل شورای نگهبان تجمع کردند.

- مجموعه خبرها در باره بگیر وببندها و اذیت آزارخانواده عزیز قاسم زاده و معلمان کنشگر درشهرستان رودسربنقل از کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

- بیانیه کانون صنفی معلمان ایران (تهران) در محکومیت رفتار وحشیانه ی نیروهای امنیتی با معلمان در گیلان

- کانال شوراهای صنفی دانشجویان کشور:

1- سها مرتضایی فعال صنفی دانشگاه تهران بازداشت شد!

2- پردیس ربیعی دانشجوی ژنتیک دانشگاه خوارزمی شهروند ساکن یزد دیروز دستگیر شده است. از مکان نگهداری و دلایل بازداشت این دانشجو تا بدین لحظه خبری در دست نیست.

- تعیین زمان و شعبه دادگاه رسیدگی به اتهامات مازیار سیدنژاد

- سها مرتضایی و الهام صالحی آزاد شدند و علیرضا ثقفی و هاله صفرزاده جهت تحمل حبس به زندان کچویی منتقل شدند

- تجمع اعتراضی اهالی روستای عمله سیف شوش نسبت به تصمیم بنیاد مسکن شهرستان در رابطه با شرایط واگذاری زمین‌های طرح هادی و نرخ اعلامی

- جان باختن یک کارگردرزاهدان براثر سقوط از ارتفاع

- جان باختن یک کارگر شهرداری بوکان حین کار براثرتصادف

*ادامه اعتراضات کارکنان وزارت جهاد کشاورزی کشورنسبت به سطح پایین حقوق و تبعیض در پرداخت ها منجمله رد بند تسری فوق العاده خاص به حقوق سال 1401بابرپایی تجمع مقابل مجلس

روزشنبه 21 اسفند، کارکنان وزارت جهاد کشاورزی کشوربرای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به سطح پایین حقوق و تبعیض در پرداخت ها منجمله رد بند تسری فوق العاده خاص به حقوق سال 1401بابرپایی دست به تجمع مقابل مجلس زدند.

تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند:مصوبه فوق العاده خاص در لایحه بودجه بی‌دلیل رد شده است و مجلس نباید آن را رد می‌کرد.

آنا افزودند:کمترین حقوق را در بین سایر وزارتخانه‌ها دریافت می‌کنند و فوق العاده می‌توانست وضعیت حقوق آن‌ها را ارتقا دهد.

این کارکنان همچنین به 10 درصد افزایش حقوق سال 1401 کارکنان دولت در شرایطی که تورم منتهی به پایان سال به حدود 42 درصد رسیده، معترض هستند.

درهمین رابطه:

+تجمع اعتراضی سراسری کارکنان وزارت جهاد کشاورزی نسبت به سطح پایین حقوق و تبعیض در پرداخت ها منجمله رد بند تسری فوق العاده خاص به حقوق سال 1401

روز پنج شنبه 19 اسفند،کارکنان وزارت جهاد کشاورزی در استان‌های قم، کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، کرمان و لرستان برای اعتراض به سطح پایین حقوق و تبعیض در پرداخت ها منجمله رد بند تسری فوق العاده خاص به حقوق سال 1401 خود مقابل سازمان جهاد کشاورزی این استان تجمع کردند.

بنابه گزارش رسانه ای شده،دولت در لایحه بودجه سال 1401، تسری فوق العاده خاص به وزارت جهاد کشاورزی را پیش بینی کرده بود اما کمیسیون تلفیق بودجه مجلس آن را رد کرد.

کارکنان این وزارتخانه که پیش از این، خواهان اجرای فوق العاده خاص شده بودند تا حقوق‌هایشان با حقوق سایر وزارتخانه‌ها هماهنگ شود، اعلام کردند که با وجود اینکه دولت قرار نیست بودجه‌ای را به این منظور اختصاص دهد و منابع فوق العاده هم باید از محل فروش اموال و صرفه جویی وزارت جهاد کشاورزی تامین شود، با این حال مجلس آن را رد کرده است.

++تجمع اعتراضی کارکنان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری نسبت به سطح پایین حقوق و تبعیض در پرداخت ها مقابل سازمان جهاد کشاورزی استان

روز پنج شنبه 19 اسفند، کارکنان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به سطح پایین حقوق و تبعیض در پرداخت ها دست به تجمع مقابل سازمان جهاد کشاورزی استان درشهرکرد زدند.

*اعتصاب همکاران پروژه نفت در دو شرکت ایده سازان صدف و جهانپارس

روز شنبه ٢١ اسفند کارگران پروژه ای نفت شاغل در شرکت ایده سازان صدف و کارگران پروژه ای شرکت جهانپارس (آینده سازان) در اعتراض به عدم پرداخت حقوق دیماه و بهمن ماه خود دست از کار کشیدند. با توجه به اینکه پیمانکاران در تصمیمی متحد نقشه موکول کردن پرداخت مزد سه ماه آخر سال کارگران به سال ١٤٠١ را کشیده اند، اعتصاب بخاطر عدم پرداخت دستمزدهای سه ماه آخر سال گسترده است و استارت آن با فراخوانی که از سوی این کارگران به اعتراضات سراسری برسر این موضوع داده شده بود، از پانزدهم اسفند زده شد. دستمزدهای پرداخت نشده و عیدی و پاداش آخر سال باید فورا پرداخت شود

شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت

١٧ اسفند ١٤٠٠

*آخرین خبر درباره اعتصاب وتحریم غذای رانندگان خودروهای استیجاری و کارگران پالایشگاه ششم گازی در پارس جنوبی در اعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق ومطالباتشان

روز شنبه 21 اسفند، کارگران پالایشگاه ششم گازی در پارس جنوبی درباره درباره اعتصاب وتحریم غذای رانندگان خودروهای استیجاری و کارگران پالایشگاه ششم گازی در پارس جنوبی،به خبرنگاررسانه ای گفتند:در روزهای گذشته، غذا نخوردیم تا توجه کارفرما را به خواسته‌های قانونی خود جلب کنیم.

این کارگران ادامه دادند: رانندگان استیجاری، نسبت به شرایط شغلی خود انتقاد دارند و در هفته گذشته، چندین روز دست از کار کشیدند اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد.

آنها اضافه کردند:سایر نیروهای پیمانکاری نیز خواستار پرداخت معوقات مزدی خود هستند.

آنها همچنین گفتند: باید مناسبات کار در پالایشگاه ششم تغییر کند؛ ما خواستار مرتب شدن پرداخت دستمزدها و برخورداری از تمام حقوق قانونی خود هستیم.

کارگران پیمانکاری پالایشگاه ششم همچنین خواستار تصویب هرچه سریعتر طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت هستند. به گفته آنها؛ بدون تصویب این طرح، وضعیت کارگران نفت و گاز و پالایشگاهی کشور بهبود نمی‌یابد.

یادآوری:دومین روزاعتصاب وتحریم غذای رانندگان خودروهای استیجاری و کارگران پالایشگاه ششم گازی در پارس جنوبی در اعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق ومطالباتشان

روز چهارشنبه 18 اسفند برای دومین روز متوالی،رانندگان خودروهای استیجاری و کارگران پالایشگاه ششم گازی واقع در مجتمع گاز پارس جنوبی برای اعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق ومطالبات به اعتصاب وتحریم غذا ادامه دادند.

رانندگان در مورد دلیل اعتصابشان به خبرنگاررسانه ای گفتند:در شرکت پیمانکاری تسدید سال‌های متمادی است که مطالبات ریالی با تأخیرهای زمانی زیاد که گاهاً به شش ماه هم می‌رسد پرداخت می‌شوند. پرسش این جاست چرا و به چه دلیلی وقتی جایگاه‌های سوخت، تعویض روغنی‌ها، فروشندگان قطعه، لاستیک فروشی‌ها فقط به صورت نقدی کار می‌کنند و علی رغم اینکه کارفرمایان صورت وضعیت مالی پیمانکاران را تمام و کمال پرداخت می‌کنند، پیمانکاران رانندگان را در دریایی از مشکلات رها کرده‌اند؟

آنها افزودند:علاوه بر این مورد، رانندگان از حق مرخصی قانونی، سمت چارت سازمانی، حقوق مکفی و حتی شرایط مناسب خوابگاهی محروم هستند. ناگزیر از روز گذشته دست از کار کشیدیم تا مطالبات خود را دریافت کنیم.

کارگران چارت پالایشگاه افزودند: از دیروز اقدام به نخوردن غذای کارفرما و پیمانکار کردیم تا شاید بدینوسیله کسانی به داد ما برسند.

*پایان اعتصاب وتجمع 2 روزه کارگران مس باهنر کرمان در اعتراض به سطح پایین حقوق منجمله عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای همه شاغلین این مجتمع بدنبال وعده مسدولین

روز شنبه 21 اسفند، کارگران مس باهنر کرمان ازپایان اعتصاب وتجمع دو روزه شان دراعتراض به سطح پایین حقوق منجمله عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای همه شاغلین این مجتمع بدنبال وعده مسئولین خبردادند.

این کارگران به خبرنگاررسانه ای گفتند: به دنبال وعده‌هایی که روز گذشته(جمعه 20 اسفند) مسئولان این واحد صنعتی برای پیگیری مطالبات کارگران داده‌اند، کارگران معترض به اعتراض خود خاتمه دادند.

آنها ادامه دادند:از ظهر روز پنجشنبه تا پایان روز جمعه (20اسفند ماه) جمعی از کارگران مجتمع مس باهنر کرمان خواستار بازنگری در اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل خود شده بودند.

این کارگران با اشاره به اینکه طرح طبقه‌بندی مشاغل در مجتمع مس باهنرکرمان از حدود 27 سال پیش اجرا شده است، افزودند: این مجتمع حدود هزار و 200 کارگر دارد که این طرح فقط شامل بخشی از کارگران شده و سایر کارگران از مزایای اجرایی این طرح بی‌بهره هستند.

آنها گفتند:اصرار آن‌ها به این دلیل است که در قانون کار بر الزامی بودن اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل در کارگاه‌های بالای 50 نفر برای همه کارگران تاکید شده است، بنابراین طرح اخیر باید هر 5 یا 10 سال یکبار مورد بازنگری قرار بگیرد.

این کارگران خواهان افزایش دستمزدهای خود با استفاده از اجرای درست طرح طبقه بندی مشاغل خود هستند و براساس وعده‌ای که روز گذشته در جریان برپایی آخرین تجمع اعتراضی به آن‌ها داده شده است، قرار شده مسئولان این واحد تولیدی در روزهای آینده به مطالبه کارگران تا قبل از پایان سال رسیدگی می‌کنند.

*بلند شدن صدای اعتراض کارگران پیمانی شهرداری ایلام نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق ویک سال حق اضافه کاری

روز شنبه 21 اسفند، کارگران پیمانی شهرداری ایلام اعتراضشان را نسبت به عدم پرداخت 3 ماه حقوق و ویک سال حق اضافه کاری ابراز کردند.

جمعی از کارگران شهرداری ایلام از شرایط دشوار زندگی خود در نتیجه‌ عدم دریافت سه ماه حقوق خبر دادند وبه خبرنگار رسانه ای گفتند: در این اوضاع اقتصادی حقوق کارگران شهرداری ایلام که تحت مسئولیت یک پیمانکار فعالیت دارند، با احتساب اسفند ماه، سه ماه به تاخیر افتاده و ما علیرغم همه سختی‌ها مجبوریم بدون دریافت حقوق کار کنیم.

کارگران شهرداری ایلام که از آذر ماه سال جاری حقوق خود را از کارفرما دریافت نکرده‌اند، باتوجه به اوضاع معیشتی خود در این شرایط کرونایی گفتند: ما کارگران پیمانکاری در حالی برای دریافت معوقات مزدی خود دوندگی می‌کنیم که شهرداری بهمن ماه گذشته همه معوقات مزدی سه تا چهار ماهه‌ی کارگران و کارکنان قرارداد مستقیم خود را به‌روز کرده اما به فکر پرداخت مطالبات مزدی کارگران شرکتی نیستند.

این کارگران با بیان اینکه سخت‌ترین کار را در این شرایط نامناسب انجام می‌دهیم و کار ما برای حفظ آرامش و نظافت شهرها بسیار مهم است، افزودند: باید شهردار، شوراهای شهر با نظارت بر عملکرد شرکت‌های پیمانکاری به فکر کارگران باشند و بودجه خاص برای پرداخت مطالبات مزدی آن‌ها اختصاص دهند.

آن‌ها با انتقاد از اوضاع نامناسب معیشتی خود اظهار داشتند: علاوه بر دیرکرد در پرداخت دستمزدها، کارفرمای شرکت پیمانکاری از ابتدای سال جاری هنوز حق اضافه‌کاری‌ حدود 100 کارگر شاغل در بخش خدمات شهرداری ایلام را پرداخت نکرده است.

*ادامه اعتراضات تحت لوای کارگران شاغل در شرکت‌های تابعه دستگاه‌های دولتی برای اعتراض به پیش بینی افزایش 10 درصدی حقوق سال آینده براساس بند 1-4تبصره 12 لایحه بودجه 1401 با تجمع مقابل شورای نگهبان و نهادریاست جمهوری

روز شنبه 21 اسفند،جمعی تحت لوای کارگران شاغل در شرکت‌های تابعه دستگاه‌های دولتی برای اعتراض به پیش بینی افزایش 10 درصدی حقوق سال آینده براساس بند 1-4تبصره 12 لایحه بودجه 1401 مقابل شورای نگهبان و نهادریاست جمهوری اجتماع کردند.

درهمین رابطه:تجمعی مقابل مجلس تحت لوای کارگران شاغل در شرکت‌های تابعه دستگاه‌های دولتی برای اعتراض به پیش بینی افزایش 10 درصدی حقوق سال آینده براساس بند 1-4تبصره 12 لایحه بودجه 1401

روز چهارشنبه 4 اسفند،تعدادی تحت لوای کارگران شاغل در شرکت‌های تابعه دستگاه‌های دولتی برای اعتراض به پیش بینی افزایش 10 درصدی حقوق سال آینده براساس بند 1-4تبصره 12 لایحه بودجه 1401 مقابل مجلس اجتماع کردند.

*تجمع اعتراضی جمعی ازکارکنان شرکتی دولت موسوم به ایثارگرنسبت به عدم تبدیل وضعیت مقابل شورای نگهبان تجمع کردند.

روز شنبه 21 اسفند، جمعی ازکارکنان شرکتی دولت موسوم به ایثارگر از جمله نفت و وزارت بهداشت هم برای اعتراض به عدم تبدیل وضعیت مقابل شورای نگهبان تجمع کردند.

آنها به خبرنگاررسانه ای گفتند: خواسته‌ی ما این است که بحث تبدیل وضعیت و رسمی شدن ما در لایحه بودجه سال آینده گنجانده شود. نمایندگان مجلس هیچ‌بندی برای تبدیل وضعیت ما در بودجه در نظر نگرفتند و ما از شورای نگهبان درخواست داریم که این اصلاحات را در بودجه به عمل بیاورند.

*مجموعه خبرها در باره بگیر وببندها و اذیت آزارخانواده عزیز قاسم زاده و معلمان کنشگر درشهرستان رودسربنقل از کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

- گزارش شماره یک:

امروز صبح در حالی که عزیز قاسم‌زاده به همراه خانواده خود راهی دادگاه بود. نیروهای امنیتی با هتک حرمت خانواده و خشونت مانع همراهی اعضای خانواده شده، با مادر بزرگوار با خشونت برخورد شده و ایشان را هل داده و بر زمین زده‌اند. گوشی و تلفن برادر آقای قاسم‌زاده را ضبط نمودند و یکی از بستگان وی به نام امیرحسین آقاجان‌پور توسط نیروی انتظامی بازداشت شده‌است.

همچنین نیروی انتظامی با اعلام و به بهانه رزمایش اطراف اداره آموزش و پرورش رودسر را به محاصره در آورده‌اند اما وجود جو پلیسی معلمان بر برگزاری تجمع حمایتی از آقای قاسم‌زاده تاکید دارند.

- گزارش شماره دو

پس از شکل‌گیری هسته اولیه تجمع معلمان در رودسر، پلیس با خشونت اقدام به پراکنده نمودن معلمان نموده، خودروهای حامل معلمان از سایر شهرها را متوقف نموده و افراد را ضرب و شتم کرده‌اند.

بنا بر اطلاع نیروهای امنیتی و لباس شخصی محمود بهشتی لنگرودی،محمود صدیقی‌پور، حسن نظریان ومسعود فرهیخته،بهرام بخشی‌پور را به همراه چند نفر دیگر دستگیر نموده و به مکان نامعلومی منتقل کرده‌اند.

- گزارش شماره سه

امروز نیروهای امنیتی مینی‌بوس حامل معلمان بندرانزلی ، که قصد شرکت در تجمع حمایتی از آقای قاسم‌زاده داشتند، را ابتدا به یک خیابان محل استقرار سپاه منتقل نمودند و هنگامی که معلمان از ما ماشین پیاده شدند با توهین و فحاشی ماموران روبرو شده و توسط نیروهای یگان ویژه که سر و صورت خود را پوشانده بودند به صورت وحشیانه مورد ضرب و شتم قرار گرفتند به طوری که متاسفانه دو نفر از معلمان زن با توجه به آسیب‌ دیدگی راهی بیمارستان شده و وضعیت خوبی ندارند.

لازم به ذکر است تا زمان تهیه این خبر افزاد بازداشت شده به نامهای امیرحسین_آقاجان، محمود صدیقی‌پور ،حسن نظریان،مسعودفرهیخته،محمود بهشتی لنگرودی و بهرام بخشی‌پور هنوز در بازداشت هستند.

- گزارش شماره چهار:

تعطیلی دادگستری رودسر و حالت نظامی شهر رودسر ، به دنبال برگزاری دادگاه عزیز قاسم‌زاده

شرایط شهر رودسر امروز از ساعت ۷ صبح بسیار امنیتی بود و میدان منتهی به دادگستری از افراد نظامی با ماشین ه‍ای انتظامی حضور داشتند دادگاه رودسر به حالت تعطیل در آمده بود و به هیچ کسی اجازه ورود نمی دادند. ماموران نیروی انتظامی به صورت چند لایه در جلوی دادگاه حضور داشتند،همچنین نیروهای یگان ویژه با صورت پوشیده در دوطرف بلوار مستقر بودند و رعب و وحشت ایجاد می کردند و با دیدن هر رهگذری که گوشی همراه داشت، موبایل او را ضبط می کردند.عزیز قاسم زاده و رامین صفر نیا( وکیل) با این جو امنیتی به همراه چند مامور وارد محوطه دادگستری شدند که آقای عزیز قاسم زاده با اعتراض شدید به فضای امنیتی حاضر گفت: برای محاکمه یک معلم تمام شهر و دادگاه را تعطیل کردید که این موضوع موجب هجوم ماموران به ایشان گردید و قاسم زاده در حالی که با اعتراض می گفت: نمی توانید با جو امنیتی و ارعاب صدای معلم را خاموش کنید و ما را هراسی از شما نیست،او و رامین صفر نیا را با فشار زیاد به همراه چند مامور به شعبه رسیدگی بردند که در آن محل نیز ماموران زیادی مستقر شده بودند.مشخص نیست محاکمه یک معلم چه خطری برای شهر رودسر دارد که تمام شهر امروز به حالت نظامی در آمده بود.شایان ذکر است پس از اینکه جلسه آغاز شد، فضای رسیدگی به پرونده در داخل شعبه مناسب بوده و روند رسیدگی به لحاط شکلی قانونی برگزار گردید و‌ حتی قاضی شعبه با سعه صدر به وکیل فرصت هفت روز جهت ارائه لایحه ابلاغ کردکه با فضای رعب و وحشت بیرون تفاوت داشته، آقای قاسم‌زاده اتهامات منتسب را رد و آقای صفرنیا از موکل خود دفاع نمودند. هنگام خروج از دادگاه مردم همچنان پشت درهای دادگستری بودند که آقای قاسم‌زاده ضمن حضور در جمع مردم از آنان به خاطر فضایی که ایجاد کرده بودند عذرخواهی نمود.

- گزارش آخر

دقایقی پیش معلمان بازداشتی محمود بهشتی لنگرودی ،محمود صدیقی‌پور ،حسن نظریان، امیرحسین آقاجان‌پور،بهرام بخشی‌پورومسعود فرهیخته در رودسر بدون دادن تعهد و سپردن وثیقه آزاد شدند.

*بیانیه کانون صنفی معلمان ایران (تهران) در محکومیت رفتار وحشیانه ی نیروهای امنیتی با معلمان در گیلان

روز شنبه 21 اسفند، کانون صنفی معلمان ایران (تهران)بیانیه ای بشرح زیر در محکومیت رفتار وحشیانه ی نیروهای امنیتی با معلمان در گیلان منتشرکرد:

نزدیک به یک سال است که جنبش معلمان با مرکزیت شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان، در راستای پیگیری مطالبات صنفی و اجتماعی خود با تکیه بر حمایت معلمان، خیابان را به تسخیر خود در آورده است و با مدنی ترین شکل ممکن، مطالبات خود را پیگیری می نماید.

با این همه و با وجود همه تلاش‌ها در جهت مطالبه گری مسالمت آمیز، دولت و مجلس به عنوان نمایندگان حاکمیت، پاسخ مناسبی به این مطالبه گری نداده اند.

علاوه بر این در طول یک سال گذشته حاکمیت به شکل‌های مختلف تلاش کرده است که با برخورد های امنیتی و سرکوب اعتراضات مسالمت آمیز معلمان، مانع از تداوم این مطالبه گری شود.

حبس فعالین صنفی، صدور احکام ناعادلانه و تشکیل پرونده برای ده ها فعال صنفی در سراسر کشور از جمله این فشار های امنیتی بوده است که هیچ کدام نتوانسته است، خللی در عزم راسخ جنبش معلمان در مسیر مطالبه گری ایجاد کند.

در همین راستا متاسفانه امروز، نیروهای امنیتی، با ضرب وشتم شدید و هتک حرمت معلمان در رودسر، بویژه معلمان زن، چهره دیگری از استبداد سیاسی حاکم را نشان دادند.

اتفاقات امروز بار دیگر نشان داد که شعارهای حاکمیتی در ستایش معلمان، نیرنگ و فریبی بیش نیست.

براستی همراهی آرام و مدنی معلمان با همکارانشان در این دادگاه‌های فرمایشی، کدام بخش از امنیت حاکمیت را به خطر می اندازد که پاسخش، چنین برخوردهای وحشیانه ای است ؟!

در همین راستا کانون صنفی معلمان ایران( تهران ) ضمن محکومیت برخورد وحشیانه نیروهای سرکوبگر و امنیتی با معلمان، بویژه معلمان زن و بازداشت تعدادی از همکاران در رودسر، به حاکمیت هشدار می دهد که برانگیختن خشم فرهنگیان می تواند، عواقب سنگینی برای حاکمیت داشته باشد.

در پایان ما به عنوان یک تشکل صنفی و مدنی به حاکمان و نیروهای امنیتی اعلام می کنیم که حمایت معلمان، از همکاران دربند و همراهی مدنی با فعالان صنفی که با اتهامات واهی به دادگاه فراخوانده می شوند، یک وظیفه تشکیلاتی و همیشگی خواهد بود.

این مسیر ادامه خواهد داشت و برای شما بهتر است که این همراهی را به رسمیت بشناسید. چرا که هر هزینه ای که به ما تحمیل شود در مقابل حاکمیت هم هزینه ای پرداخت خواهد کرد.

*کانال شوراهای صنفی دانشجویان کشور:

1- سها مرتضایی فعال صنفی دانشگاه تهران بازداشت شد!

سها مرتضایی فعال صنفی دانشجویی و دبیر اسبق شورای صنفی دانشگاه تهران روز گذشته در کرج به همراه سه نفر دیگر بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده است و تا بدین لحظه اطلاعی از مکان دقیق نگهداری و نهاد بازداشت‌ کننده وی موجود نیست.

درهمین رابطه:توییت مصطفی نیلی، وکیل سها مرتضایی پیرامون بی‌خبری از وضعیت بازداشت و سلامت وی

خانم سها مرتضایی از زمان بازداشت تا کنون تماسی نداشته است. با توجه به اینکه افراد بازداشت کننده، حاضر به اعلام اینکه از کدام نهاد هستند، نشده و حکم قضایی را نیز به حاضران نشان نداده‌اند، هیچ اطلاعی از وضعیت ایشان در دست نیست.

خانم سها مرتضایی از بیماری‌های متعددی از قبیل عفونت شدید کلیه، مشکلات گوارشی شدید و...رنج می‌برد و در ماه‌های اخیر، یک عمل جراحی انجام داده و می‌بایست تحت نظارت مستمر پزشکی بوده و به داروهایش دسترسی داشته باشد.

سها مرتضایی بدلیل فعالیت صنفی دانشجویی به ۶سال حبس محکوم و مورد محرومیت تحصیلی در مقطع دکتری، علی رغم کسب رتبه ١٠ قرار گرفته است.

2- پردیس ربیعی دانشجوی ژنتیک دانشگاه خوارزمی شهروند ساکن یزد دیروز دستگیر شده است. از مکان نگهداری و دلایل بازداشت این دانشجو تا بدین لحظه خبری در دست نیست.

*تعیین زمان و شعبه دادگاه رسیدگی به اتهامات مازیار سیدنژاد

جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات مازیار سیدنژاد، فعال کارگری روز یکشنبه ۲۲ اسفند در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران برگزار خواهد شد. آقای سیدنژاد از بابت این پرونده در تاریخ ۱۷ خردادماه امسال توسط نیروهای امنیتی بازداشت و پس از حدود دو ماه با تودیع قرار وثیقه از زندان اوین آزاد شد.

*سها مرتضایی و الهام صالحی آزاد شدند و علیرضا ثقفی و هاله صفرزاده جهت تحمل حبس به زندان کچویی منتقل شدند

ساعاتی پیش سها مرتضایی و الهام صالحی آزاد شدند و علیرضا ثقفی و هاله صفرزاده فعالان کارگری جهت تحمل دوران محکومیت یک سال حبس خود به زندان کچویی کرج منتقل شدند. این فعالین روز گذشته در جریان برگزاری مراسم یادبود صمد شعبانی، شاعر و نویسنده، توسط پلیس امنیت کرج دستگیر شده بودند.

علیرضا ثقفی و هاله صفرزاده در تاریخ ۶ اردیبهشت ماه ۹۸ در پارک جهان نما واقع در اتوبان تهران-کرج به همراه تعدادی دیگر توسط نیروهای امنیتی بازداشت و در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ماه همان سال با تودیع قرار کفالت آزاد شده بودند.

منبع 2 خبربالا:کانال اتحادیه آزادکارگران ایران

*تجمع اعتراضی اهالی روستای عمله سیف شوش نسبت به تصمیم بنیاد مسکن شهرستان در رابطه با شرایط واگذاری زمین‌های طرح هادی و نرخ اعلامی

روز شنبه 21 اسفند،جمعی از اهالی روستای عمله سیف شوش برای اعتراض به تصمیم بنیاد مسکن شهرستان در رابطه با شرایط واگذاری زمین‌های طرح هادی و نرخ اعلامی مقابل استانداری خوزستان تجمع کردند.

تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند:طرح هادی روستایی عمله سیف جامع نیست که انتظار می‌رود مسئولان استان این موضوع را مدنظر قرار دهند. مردم نگران اجرای این طرح هستند و پرداخت مبلغ اعلام شده برای اهالی روستا که اغلب کارگر و کشاورز هستند دشوار است.

آنهاافزودند: در این طرح حقوق مردم ضایع شده است. مردم 12 سال، اعتراضات خود را به صورت کتبی اعلام کرده‌اند که انتظار می‌رود بنیاد مسکن این موضوعات را مدنظر قرار دهد.

*جان باختن یک کارگردرزاهدان براثر سقوط از ارتفاع

یک کارگر 50 ساله حین کاردر یک ساختمان در حال احداث واقع در خیابان دانشگاه شهر زاهدان براثر سقوط از طبقه چهارم به طبقه همکف و در چاهک آسانسوردردم جان باخت.

*جان باختن یک کارگر شهرداری بوکان حین کار براثرتصادف

یک کارگر شهرداری بوکان حین کارنظافت شهری در سحرگاه براثر برخورد خودرو باوی بشدت مجروح و درراه انتقال به بیمارستان جان خودراازدست داد.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری 20 اسفند ماه 1400
- تجمع اعتراضی کارگران عظیم خودرو بروجرد نسبت به ادامه بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی وتوخالی درآمدن وعده رئیسی

- بیانیه اتحادیه آزاد کارگران ایران پیرامون تعیین حداقل مزد کارگران در سال ۱۴۰۱

- یدی صمدی:حمله نیروهای امنیتی سنندج به منزل پدری ام

- احضار "غالب حسینی" فعال کارگری به اداره اطلاعات سنندج

- بازداشت چندین نفر در مراسم یادبود صمد شعبانی

*تجمع اعتراضی کارگران عظیم خودرو بروجرد نسبت به ادامه بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی وتوخالی درآمدن وعده رئیسی

روزجمعه 20 اسفند، کارگران عظیم خودرو بروجرد برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به ادامه بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی مبنی بر عدم پرداخت 14 ماه حقوق وبیکاری 2 ساله بدنبال تعطیلی کارخانه وتوخالی درآمدن وعده رئیسی دست به تجمع در نمازجمعه این شهرستان دراستان لرستان زدند.

کارگران خشمگین کارخانه عظیم خودرو که روز جمعه 19 آذر ماه سال جاری دست به تجمع زده و راه بر وزیر صمت بسته بدند+،به خبرنگار رسانه ای گفتند: بعد از سفر رئیس جمهور به لرستان و دستور اکید ایشان به رفع موانع تولید این کارخانه و نیز آزادسازی مبلغی از سرمایه بلوکه شده آن در دادگستری برای پراخت حقوق‌های معوق کارگران، هفته گذشته آخرین تلاش‌ها برای رقم خوردن این رویدادها بی نتیجه مانده است.

+کارگران حق طلب کارخانه عظیم خودرو با تجمع، راه را بر وزیر صمت بستند

پاسخ بهارستان نشین بروجردی به کارگران معترض:توهین وتهدید

روز جمعه 19 آذر، کارگران کارخانه عظیم خودرو واقع در شهراشترینان شهرستان بروجرد برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی برپایی تجمع در جاده اشترینان– ملایر،مسیرراه وزیر صمت به سمت کارخانه سیلیکون متال را مسدود کردند.

فیلم منتشره در شبکه های اجتماعی حاکی از فحاشی وتهدید بهارستان نشین بروجردی برای بازگشایی جاده می باشد.وی با خشم وغضب خطاب به کارگران ازجمله گفت: اگر یکی از شما اینجا بایستید، خودش می‌داند!

بدنبال حضوروزیر صمت در میان کارگران و طرح خواسته ها از طرف کارگران مبنی بررفع موانع برای بازگشایی این واحد تولیدی وبازگشت بکار کارگران وپرداخت 11 ماه حقوق معوقه مسیر بازگشایی شد.

به گزارش یک منبع خبری محلی،قراربودوزیر صمت از کارخانه سیلیکون متال بازدید نماید که در مسیر، کارگران عظیم خودرو با حضور در جاده و انسداد مسیر، خواستار رسیدگی به مسائل و مشکلات شان شدند.

*بیانیه اتحادیه آزاد کارگران ایران پیرامون تعیین حداقل مزد کارگران در سال ۱۴۰۱

روز پنجشنبه ۱۹ اسفندماه وزیر کار اعلام کرد، “شورای عالی کار” حداقل دستمزد کارگران را ۵۷ درصد افزایش داد. این خبر توسط وزیر کار چنان ریاکارانه و مِنَت‌گذارانه اعلام شد که گویا بالاخره پول نفت را بر سر سفره‌ی کارگران آورده‌اند.

او با طفره رفتن از اعلام رقم ریالی حداقل مزد، تلاش کرد با اعلام ترکیبی مزد و مزایا برای یک خانواده‌ی چهارنفره، مبلغ حقوق کارگران را بزرگ‌ و بزرگتر جلوه دهد.

در شرایطی که کارگران ایران در جهنمی از فقر و فلاکت فرو رفته‌اند و اولیه‌ترین نیازهای حیات بشری مانند حق برخورداری از تغذیه مناسب و مسکن و بهداشت و آموزش جزء محالات شده است، چنین نمایشی از سوی وزیر کار بیش از هر چیزی یک دهن‌کجی تهوع‌آور به میلیونها کارگر و خانواده کارگریست.

این نمایش در حالی از سوی وزیر کار برگزار شد که نرخ واقعی سبد هزینه‌ یک خانواده کارگری بیش از پانزده میلیون تومان در ماه و بنا بر اعلام ریاکارانه‌ی خود “شورای عالی کار” هشت میلیون و نهصد و پنجاه هزار تومان است.

با اینحال جیره‌خواران و مزدوران سرمایه در “شورای عالی کار”، حداقل مزد را چهار میلیون و یکصد و هفتاد و نه هزار تومان مصوب کردند و وزیر کار چشم در چشم میلیونها کارگر بطور بغایت وقیحانه‌ای آن را با آب و تاب اعلام نمود.

این یعنی محکوم کردن میلیونها کارگر و بازنشسته به زندگی با ۴۶ درصد سبد هزینه‌‌ای که خود مترسک‌های حاضر در “شورای‌عالی کار” آن را برای زندگی و بقای یک خانواده کارگری ضروری دانسته و اعلام کرده بودند.

تحمیل آشکار و رسمی چنین درجه‌ای از فقر و فلاکت به میلیونها کارگر و مزدبگیر زحمتکش، آنهم در یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان، محکوم کردن آنان به مرگ تدریجی و یک جنایت است.

واقعیت این است که تحمیل آشکار و قانونمند و رسمی فقر و فلاکت از سوی حکومت به کارگران ایران چهل و سه سال است جریان دارد و به همین دليل، امروزه بین حقوق و دستمزدها با هزینه‌های زندگی چنان شکاف عمیقی ایجاد شده است که دیگر افزایش درصدی حداقل مزد به‌ هر میزان که اتفاق بیافتد نمی‌تواند کوچکترین تأثیری در بهبود زندگی و معیشت ما کارگران داشته باشد.

بدون تردید کسی جز حکومتگران جمهوری اسلامی مسبب وضعیت فلاکتبار کنونی نیست و آنان دیر یا زود باید تاوان چپاولگری‌ها و غارتگری‌هایشان از دسترنج ما کارگران را که امروزه به قمیت رنج و محنت غیر قابل وصف و درماندگی میلیونها خانواده کارگری برای گذران زندگی تمام شده است پس دهند.

کارگران و هم طبقه‌ای‌هایمان در سراسر کشور!

همانگونه که تجارب سالیان گذشته نشان داده است هیچ گوش شنوایی برای درد و رنج ما در این مملکت وجود ندارد. دهها و صدها نفر از ما کارگران و فعالین کارگری را در سالیان گذشته به صرف خواست پرداخت دستمزد معوقه و یا خواست افزایش حداقل مزد و دیگر مطالباتمان به زنجیر کشیده و بر گرده‌مان همچون دوران برده‌داری تازیانه زده‌اند.

پاسخ چنین وضعیت ضد انسانی همانگونه که تجربه همه ما نشان داده است دیگر در کریدورهای وزارت کار و دیگر نهادهای حکومتی نیست. پاسخ در دستان خود ما و اراده و همت ماست.

باید از جنوب تا شمال و از غرب تا شرق کشور دست در دست هم بگذاریم و با اعتراضات قدرتمند و سراسری خواهان دگرگون شدن بنیادین قوانین و سیاست‌های ناظر بر زندگی و هستی مان شویم.

این یگانه راه حلی است که اینک برای هر درجه از بهبود شرایط کار و زندگی‌مان پیش روی ما کارگران قرار دارد.

تشکلهای خود را با هر درجه سازماندهی بر پا کنیم، اعتراضات خود را به همدیگر پیوند دهیم، از اعتراضات همدیگر حمایت کنیم، به اعتراضات سراسری معلمان و بازنشستگان بپیوندیم و از زندگی و هستی خود به دفاع برخیزیم.

اتحادیه آزاد کارگران ایران

بیست اسفندماه هزار و چهارصد

*یدی صمدی:حمله نیروهای امنیتی سنندج به منزل پدری ام

ظهر امروز، جمعه بیستم اسفند ماه ۱۴۰۰ نیروهای امنیتی شهر سنندج با حکم دادستانی این شهر، به منزل پدری ام که در محله فرجه واقع شده ، یورش برده اند و به تفتیش منزل پرداخته اند، پس از بازرسی، بعضی از وسایل شخصی ام را با خود برده و آنجا را ترک کرده اند.

پس از آن نیروهای امنیتی به خانه برادر بزرگم حبیب اله صمدی که در محله آساوله سکونت دارد ، مراجعه کرده و مغازه کوچک لوازم التحریری که برادرم چند سالی است برای امرار معاش خانواده اش دایر کرده را مورد تفتیش قرار دادند و دستگاه کپی کوچکی که در مغازه بوده را ضبط و با خود برده اند.

حمله نیروهای امنیتی سنندج به خانه پدر و برادرم در حالی روی داده که خودم برای یافتن کاری و فرار از بیکاری ، حدود هفتاد روز است که قانونی در شهر سلیمانیه کردستان عراق بسر می برم ، طی این مدت ، زمان کوتاهی در نانوایی کار کردم و مابقی آن و تا به امروز در پروژه ای ساختمانی که متعلق به کمپانی سه رگه لوو می باشد، مشغول به کارگری هستم.

یورش نیروهای امنیتی موجب ارعاب مادر ، خواهران و خانواده ی برادرم را به همراه داشته است

از این رو هر گونه تهدید و تعقیب و بازداشت فعالان اجتماعی را محکوم می کنم و خواهان آزادی بی قید و شرط تمامی زندانیان سیاسی و پایان دادن به تعقیب و پرونده سازی نیروهای امنیتی برای فعالان اجتماعی هستم .

*احضار "غالب حسینی" فعال کارگری به اداره اطلاعات سنندج

طبق خبر منتشره ، روز پنجشنبه ۱۹ اسفند ماه ، فعال کارگری "غالب حسینی" طی تماس تلفنی به اداره اطلاعات شهر سنندج احضار شد.

طی این تماس به نامبرده اعلام شده که باید در روز شنبه ۲۱ اسفندماه خود را به اداره اطلاعات شهر سنندج معرفی نماید.

برگرفته از کانال کمیته پیگیری ایجاد تشکل های کارگری ایران

*بازداشت چندین نفر در مراسم یادبود صمد شعبانی

امروز جمعه ۲۰ اسفند ۱۴۰۰، در جریان برگزاری مراسم یادبود صمد شعبانی، شاعر و نویسنده، تعدادی از حاضرین بازداشت شدند.

در خلال این مراسم که با حضور تعدادی از شهروندان و فعالان مدنی و کارگری برگزار شده بود، با ورود نیروهای پلیس امنیت کرج، دستکم ۲۰ تن بازداشت شدند. از این میان، سها مرتضایی، علیرضا ثقفی، هاله صفرزاده، الهام صالحی و سمانه (نام خانوادگی نامعلوم) به مکان نامعلومی منتقل و باقی بازداشت شدگان با اخذ تعهد آزاد شدند.

به گفته یک منبع مطلع، ماموران تلفن همراه تعدادی از شهروندانی را که با اخذ تعهد آزاد شده اند را ضبط کرده و همچنین از آنان عکسبرداری کرده است.

صمد شعبانی، شاعر، نمایشنامه نویس و نویسنده، روز سه شنبه دهم اسفندماه ۱۴۰۰ در بستر بیماری درگذشت.

منبع: کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید