اخباروگزارش های کارگری 20 آذر ماه 1401

جنبش‌های اجتماعی
شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

هشتاد وهفتمین روزاعتراضات سراسری پس از قتل مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران: چه خبرها ازروزیکشنبه 20 آذرماه هشتاد وهفتمین روز اعتراضات سراسری پس ازقتل مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران؟ - اعتصاب وتحریم کلاس،تجمع،راهپیمایی و حضور بدون تفکیک جنسیتی در سلف،دیوار نویسی ،اجرای آهنگ دسته جمعی وسرود وآواز خوانی و انتشار بیانیه های اعتراضی دانشجویان:- دانشکده توحیدخانه دانشگاه هنر اصفهان- دانشگاه نوشیروانی بابل- خوابگاه دانشگاه‌ دامغان- دانشکده حقوق دانشگاه بهشتی

- دانشکده علوم ریاضی و کامپیوتر دانشگاه خوارزمی
- دانشگاه خواجه‌نصیر
- دانشکده ادبیات دانشگاه علامه
- پردیس مرکزی دانشگاه علامه
و
- برگزاری تجمع و ادای احترام به دانشجوی جان باخته‌ی دانشگاه صنعتی أصفهان
- بیانیه‌ی خانواده دانشجویان بازداشتی ۷ دانشگاه شهر تهران در اعتراض به روند ناتمام سرکوبگرانه
"تا آزادی فرزندانمان دست از تلاش بر نمی‌داریم"
- بیانیه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در محکومیت اعدام محسن شکاری
همچنین
- ادامه اعتصاب اعتصاب کارکنان بخش های مختلف پتروشیمی سنندج
- ادامه اعتراضات خانواده‌های بیماران SMA نسبت به عدم تخصیص داروهای وارداتی به بیماران بابرپایی تجمعی دیگر مقابل وزارت بهداشت
تجمع امروز دانشجویان دانشگاه نوشیروانی بابل، در حمایت از دانشجویان تعلیقی و در اعتراض به احکام اعدام و سرکوب فراگیر.
از جمله شعارها:
محسن مارو بردن، جنازه‌شو اوردن
حراست دانشگاه، شعبه‌ی اطلاعات
سکوت تو سلاح میشه، سپاهی وحشی‌تر میشه
سپاه جنایت میکنه، گنجی( رئیس دانشگاه) حمایت میکنه
داتشجوها بیدارن، از ظلمتون بیزارن
با تعلیق و کمیته، این صدا قطع نمیشه
درد ما درد نونه، حجاب شده بهونه
سلام به سر به داران، نوید محسن و یاران
آزادی حق ماست، قدرت ما جمع ماست
زاهدان کردستان، چشم و چراغ ایران
با خون ما نوشتین، مهسا رو ما نکشتیم
همخوانی"سرود زن"
۲۰ آذر ۱۴۰۱
تحصن دانشجویان دانشکده علوم ریاضی و کامپیوتر دانشگاه خوارزمی همراه با در دست داشتن کاغذهای سفید به نشانه اعتراض، براساس ایده‌ی مبارزاتی مردم چین

۲۰ آذر ۱۴۰۱
تجمع صبح امروز دانشجویان دانشکده ادبیات دانشگاه علامه در اعتراض به ممنوع‌الورودی دانشجویان تعلیقی

لازم به ذکر است جوکار ( رئیس حراست) با یکی از دانشجویان برخورد فیزیکی داشت و چند نیروی لباس شخصی داخل دانشکده حضور دارند.
تجمع دانشجویان دانشگاه علامه در پردیس مرکزی این دانشگاه در اعتراض به احکام اعدام و مرگ مشکوک دانشجوی دانشکده حقوق و علوم سیاسی، با شعارهای:
محسن ما رو بردن جنازشو آوردن
این اخرین پیامه اعدام کنی، قیامه
دانشجو میمیرد ذلت نمی پذیرد

۲۰ آذر ۱۴۰۱
برگزاری تجمع و ادای احترام به دانشجوی جانباخته‌ی دانشگاه صنعتی أصفهان

دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان در اعتراض به حادثه‌ی اتش‌سوزی شب گذشته دانشکده شیمی این دانشگاه که موجب کشته شدن حسین مرادی، دانشجوی دکترای شیمی تحلیلی شد، دست به برگزاری تجمع زدند و جهت ادای احترام به دانشجوی مرحوم روی پله‌های ورودی دانشکده گل قرار دادند.
گفتنی است دانشگاه اقدام به پوشاندن قسمت سوخته‌ی ساختمان کرده است و هیئت رئیسه دانشگاه با اعلام تسلیت و رفع تکلیف از خود اعلام کردند دانشجو مقصر بوده و سهل‌انگاری او سبب این فاجعه شده است. در حالیکه، دانشجویان شیمی بارها به مسئولین دانشگاه نامه زده و اعلام کردند که آزمایشگاه امن نیست و نیاز به تجهیز جدی دارد و دانشگاه به بهانه‌ی کمبود بودجه از مسئولیت خود مبنی بر حفظ جان دانشجویان و پژوهشگران شانه خالی کرده است.
۲۰ آذر ۱۴۰۱
حسین مرادی، دانشجوی جانباخته در سانحه‌ی آزمایشگاه دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان
حسین مرادی دانشجوی دکترای شیمی تحلیلی دانشگاه صنعتی اصفهان شب گذشته در پی انفجار و اتش‌سوزی در آزمایشگاه تحقیقات معدنی دانشکده شیمی این دانشگاه بدلیل عدم تجهیز آزمایشگاه به سیستم اطفای حریق و ایمن‌سازی‌های استاندارد، جان خود را از دست داد.
به گفته‌ی دانشجویانی که پیش از حادثه در کنار وی حضور داشتند، این دانشجو در حال کار بر روی داده‌های خود در لپ‌تاپ بوده و هیچ کار آزمایشی انجام نمی‌داده است. اما مسئولین دانشگاه در تنها واکنش رسمی خود، قصور را از خود خارج دانسته و مسئولیت حادثه‌ی پیش آمده را بر گردن این دانشجوی جانباخته نهادند.
بیانیه‌ی خانواده دانشجویان بازداشتی ۷ دانشگاه شهر تهران در اعتراض به روند ناتمام سرکوبگرانه
"تا آزادی فرزندانمان دست از تلاش بر نمی‌داریم"
قریب به چند ماه است که در پی برخوردهای قهرآمیز و امنیتی با دانشجویان، تعدادی به صورت مشروط تا دادگاهشان آزاد، بسیاری هنوز در بازداشت و برخی به تحمل احکام طولانی‌مدت حبس محکوم شده‌اند. دانشگاه که باید بستری برای رشد و تعالی فرزندان این سرزمین و فرصتی برای پرداختن بهترین‌های جامعه ما به مصائب و مشکلات ایران عزیزمان باشد، در این روزها از حضور شایسته‌ترین فرزندانش منع شده است. ما خانواده دانشجویان بازداشتی پس از پیگیری‌های هرروزه، متأسفانه عزم و اراده‌‌ای در کمک به فرزندانمان ندیده‌ایم و گذر ماه‌ها را از پس روزها و ساعت‌ها در مقابل زندان‌های کشور نظاره می‌کنیم و می‌بینیم فرزندان دانشجوی ما که سرمایه‌های حال و آینده هر جامعه‌ای هستند در پس این بازداشت‌ها بهترین سال‌های عمرشان را که می‌توانند صرف عمران و توسعه کشور عزیزمان کنند، در پشت میله‌های زندان، از دست می‌دهند.
ما خانواده دانشجویان بازداشتی (این دانشگاه ها) نسبت به این مهم که قطعا خسرانی فجیع برای ایران است اعتراض داریم و از هرکس که توانایی یاری دارد درخواست می‌کنیم کمک کند تا از ادامه این روند جلوگیری شود و این احکام سنگین زندان، شکسته شود. ما خانواده دانشجویان بازداشتی تا لحظه آزادی تمام فرزندانمان از زندان، از هیچ تلاشی دست نخواهیم کشید.
◾دانشگاه تهران:
خانواده محمد نوری
خانواده محمد شکر خدا
خانواده محمد غلامزاده
خانواده احمدرضا اندرز
◾دانشگاه پلی‌تکنیک:
خانواده آرمین جلالی روشن
خانواده بهراد صباغ
خانواده علیرضا برادران مظفری
خانواده علیرضا نوری
خانواده امیرحسین عسکری
◾دانشگاه علم و صنعت:
خانواده ایلیا تابعی
خانواده همایون سلیمانی
◾دانشگاه علامه طباطبایی:
خانواده ملیکا قراگوزلو
خانواده علی اصغر توحیدی
دانیال آیتی - دانشگاه شریف
علیرضا اسفندیار - دانشکده شمسی پور
محمدامین شکریان - دانشگاه آزاد تهران شمال
بیانیه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در محکومیت اعدام محسن شکاری
روزیکشنبه 20 آذر، شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران بیانیه ای بشرح زیر در محکومیت اعدام محسن شکاری،منتشرکرد:
معلمان عزیز و مردم شریف ایران:
متاسفانه همان‌گونه که باخبرید در یک اقدام عجولانه، بدون دادرسی عادلانه و انجام تشریفات قضایی، از جمله ماده ۶۱۴ قانون مجازات اسلامی، یکی از جوانان معترض ایرانی #محسن_شکاری اعدام شد. جوانی که حتی با مجرم دانستن او حداکثر باید به حبس درجه شش محکوم می‌شد و آن‌چه که بنا بر اظهارات رسمی، او بدان مرتکب شده بود، نهایتا بین سه ماه تا یک سال حبس داشت. متاسفانه بدون اعلام قبلی ناگهان در ۱۷ آذر با برپا کردن چوبه دار به زندگی این جوان ۲۳ ساله پایان دادند.
#محسن_شکاری و هزاران جوان چون او که در سراسر عمر خود تنها تجربه کار و مشقت و تلخی و بی‌پولی و بی‌کاری را از سر گذرانده‌اند، قربانی فساد مدیریتی، ناکار آمدی و اختلاس‌ها و غارتگری‌های سردمدارانی شدند که با نادیده گرفتن شکاف گسترده میان زندگیِ افسانه‌ای خود و نزدیکانشان و فقر فزاینده‌ی عمومی، با بی‌رحمی و بی‌وجدانی تمام، پاسخ کم‌ترین طغیان این جوانان به جان آمده را مهیا کردن چوبه‌های دار برای آن‌ها می‌دانند. تصور باطل آن‌ها این است که این چوبه‌های دار برای بی گناهان، راه نجات غارتگران را تسهیل می کند و با زهر چشم گرفتن از هر معترضی و نشان دادن عاقبت معترضان، آنان را وادار می.کند تا دیگر به شیوه حکمرانی نالایق و غیر شایسته کنونی، معترض نشوند.
حاکمان ایران عامدانه اصرار دارند نه تنها معترضان را در خیابان‌ها به گلوله ببندند بلکه اصرار بیش‌تری می‌ورزند تا سلاح قانون را هم از کار بیندازند و برای ایجاد ارعاب، احکامی را صادر کنند که با بدیهی‌ترین اصول آیین دادرسی در تعارض باشد.
وقتی پای جان کسی در میان باشد، چگونه می‌توان با این سرعت و شداد و غلاظ، برای پایان دادن به زندگی انسانی، این‌گونه به منتهای شتاب روی آورد؟
سرنوشت دو محسن در دو حکومت در مقام مقایسه بسیار می‌تواند درس آموز باشد که ما اکنون پس از چهار دهه از انقلاب به چه سقوط قضایی تنزل کرده ایم. محسن مخملباف در ۲۲ مرداد ۱۳۵۳ به اتهام حمله با چاقو به پلیس و مضروب و مجروح نمودن مامور دولت در حین انجام وظیفه به منظور خلع سلاح٫ ساختن کوکتل مولوتف و توهین به مقام سلطنت دستگیر شد و نهایتا به ۵ سال حبس محکوم گردید و محسن شکاری در سوم مهر ۱۴۰۱ به اتهام بستن خیابان و مجروح کردن سطحی یک بسیجی دستگیر شد و بدون داشتن وکیل انتخابی و طی یک دادرسی ناعادلانه و مغایر با تمام قوانین دادرسی داخلی و بین الملی در طی ۷۵ روز حکم اعدام او در مرحله بدوی و تجدید نظر و دیوان تایید و به مرحله اجرا در آمد.
به راستی این جوانان به ستوه آمده چه گناهی کرده‌اند که تاوان خطاها و غارتگری‌های سردمداران ما هم باید جان آن‌ها باشد، نه تغییر مشی و شیوه‌های نادرست و مغایر با منافع ملی؟
آیا تا کنون عزمی و اراده‌ای در حاکمیت دیده شده که صدای صدها اندیشمند و روشنفکر مصلح این سرزمین از نویسنده تا شاعر، از اقتصاددان تا جامعه شناس از حقوقدان تا روان‌شناس و از معلم تا استاد دانشگاه و دانشجو و کارگر و دیگر اقشار این کشور را بشنود و در مدیریت کلان، سهمی برای آن ایده‌ها قائل باشد؟
استفاده از قوه قهریه و دستگیری و سرکوب منتقدان از خیابان تا زندان و اینک برپایی چوبه دار برای معترضانی که گناه بی‌لیاقتی حکمرانی نامطلوب، سهم آن‌ها را از زندگی مشقت‌بار و یاس‌آلود تا بدانجا رسانیده که نهایتا طناب داری بر گردن آنها آویخته شود، چگونه می‌تواند راه حل مناسبی برای ابر بحران‌های متعدد حاکم بر این سرزمین باشد؟
آیا بعد از این همه فاجعه‌ی متعدد و داغدار شدن خانواده‌های بسیار در این سرزمین، وقت آن نرسیده تا از سوی حاکمان این بانگ در پیچد که ای ملت دردمند ما صدای ضجه و ناله و فغان شما که تا بن جان و جگر و استخوانتان را سوزانده، بالاخره شنیدیم و احساس می کنیم شما هم از این سرزمین و از این مملکت حقی دارید.
آیا این خواسته ناحقی است که ملتی به صد زبان و بیان می‌گوید به ظلم و غارتگری پایان دهید و به عدالت و آزادی درود بفرستید؟!
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران ضمن هشدار جدی به حاکمیت نسبت به گسترش اعدام‌ها، احیای شیوه‌های منسوخ دهه‌ی شصت و کشتار ۶۷ را نه تنها راه حل مناسبی برای ادامه زمامداری کنونی نمی‌داند بلکه به تصریح اعلام می‌نماید که بازسازی آن نحوه از زمامداری به تسریع بیشتر اعتراضات و نارضایتی‌ها دامن خواهد زد و حتی اندک طرفداران وضع موجود را هم دچار تزلزل و دوگانگی جدی خواهدنمود.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران پیشنهاد می‌کند حاکمیت با آزاد کردن همه معترضان و منتقدان وضع موجود و ابطال کردن احکام قضایی صادره علیه معترضان، راه تازه ای را در پیش گیرد، پیش از آن‌که دیر شود!
درخواست محرمانه‌ی رئیس آموزش و پرورش شیراز از مدیران مدارس برای ارائه اسامی دانش‌آموزان
در این نامه‌ی محرمانه که تصویر آن به دست شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران رسیده، بهروز پرنیان، رئیس آموزش و پرورش ناحیه ۲ شیراز از مدیران مدارس خواسته برای شناسایی غایبان سه روز اعتصابات، اسامی دانش‌آموزان غایب را تحویل دهند.
بنا بر اطلاعاتی که همکارانمان از سراسر کشور ارائه داده‌اند؛ این نامه، در سرتاسر کشور، برای مدیران مدارس و نهادهای آموزشی و فرهنگی ارسال شده است.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران همانطور که در بیانیه‌ی مورخ ۲۳ مهر ۱۴۰۱ (https://t.me/kashowra/13181) آمده: «به آن دسته از مدیران و معاونینی که به جای دفاع از دانش آموزان در مدارس، در همدستی و همکاری آشکار با لباس شخصی‌ها و امنیتی‌ها دست خود را به خون دانش‌آموزان آلوده می‌کنند، اخطار جدی می‌دهد که این گناهشان هرگز در پیشگاه ملت بخشودنی نیست و خیانت آشکار به ساحت معلمی است.»
ناپدیدسازی قهری خالد بارانزهی کودک ۱۵ ساله‌ی بلوچ
بنابر خبرهای منتشره در شبکه‌های اجتماعی محلی، خالد بارانزهی ۱۵ ساله، ساکن شیرآباد زاهدان جمعه ۱۸ آذرماه ۱۴۰۱ درحالی‌که به همراه سه نفر دیگر از دوستانش به‌نام‌های احمد بارانزهی ۱۸ ساله، بنیامین بارانزهی ۱۴ ساله، و محمد بارانزهی ۲۰ ساله، در حال بازی فوتبال بودند، بازداشت شده که بعد از چند ساعت سه دوست او با اخذ تعهد آزاد شده و خالد به بهانه نداشتن شناسنامه تاکنون در بازداشت مانده است و قرار است به افغانستان فرستاده شود. این در حالی‌ست‌که پدر و مادرش هر دو بلوچ و ایرانی هستند و هیچ آشنا و فامیلی در افغانستان ندارد.
آدم‌ربایی به طرق هولناک!
الهه اجباری فارغ‌التحصیل دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران، اهل سیستان و بلوچستان و ساکن تهران، پس از سه روز ربوده‌شدن به دست افراد ناشناس و انتقال به مکانی نامعلوم و بازجویی از وی، در یکی از خیابان‌های شهر تهران رها شد. در خلال این ربایش به این فارغ‌التحصیل دانشگاه تهران صدمات جسمی و روحی وارد شده‌است و موی سر او کوتاه شده است.
الهه اجباری در تاریخ دوشنبه ۱۴ آذر ربوده شد و ساعت یک بامداد جمعه ۱۸ آذر در یکی از خیابان‌های تهران رها شد.
ساعتی دیگر دادگاه رضا عسکری سروش به صورت آنلاین برگزار می‌شود!
رضا عسکری سروش که اکنون در زندان فشافویه به سر می‌برد، ساعتی دیگر به صورت انلاین در دادگاهی که وی از فشافویه شرکت می‌کند و قاضی "برجسته" و وکیل وی از شعبه یک دادگاه انقلاب شهریار در آن حضور دارند، تعیین تکلیف خواهد شد.
عسکری سروش، دانش آموخته مهندسی صنایع بوعلی سینا همدان، روز ۱۸ مهر توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده و ابتدا به بند ۲۰۹ اوین برده شد و پس از آن به زندان فشافویه انتقال یافت.
محمدعلی رضایی دانشجوی کارشناسی روانشناسی دانشگاه آزاد تهران شمال و عکاس آزاد، در تاریخ سه‌شنبه ۱۵ آذر توسط نیروهای امنیتی ربوده شده
و به بند دو الف اطلاعات سپاه در زندان اوین منتقل شده است.
مهدی یعقوب‌خانی غیاثوند، دانشجوی زبان انگلیسی دانشگاه پیام نور قزوین، روز ۱۶ آذر توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است. پس از بازداشت، نیروهای لباس‌شخصی به خانه وی هجوم برده و با برهم زدن منزل، مدارک و وسایل شخصی او را ضبط کردند.
تا بدین لحظه، از وضعیت فعلی و نهاد بازداشت‌کننده‌ی ایشان اطلاع دقیقی در دست نیست.
حسنا حیدری دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی دانشگاه رازی کرمانشاه، روز جمعه ۱۸ آذر در طاق‌بستان توسط نیروهای امنیتی ربوده شده است.
تا بدین لحظه، از وضعیت فعلی و نهاد بازداشت‌کننده‌ی ایشان اطلاع دقیقی در دست نیست.
۸۰ روز بی‌خبری از وضعیت محمدمبین نوروزی
محمدمبین نوروزی دانشجوی رشته میکروبیولوژی دانشگاه نائین ورودی ۹۹، در تاریخ اول مهر در اصفهان توسط نیروهای اطلاعات سپاه بازداشت شده است. این دانشجو با گذشت ۸۰ روز، همچنان در وضعیتی نامشخص به سر می‌برد و خبری از آزادی وی در دست نیست.
آزادی فاطمه ناصر رنجبر
فاطمه ناصر رنجبر، ورودی ۹۶ دانشکده مواد و دانشجوی سابق دانشگاه که از روز ۱۹ آبان در بازداشت به سر می‌برد، ساعاتی پیش آزاد شد.
آزادی موقت حسین برزو به قید وثیقه ۵۰۰ میلیونی
حسین برزو دانشجوی کارشناسی رشته مددکاری اجتماعی دانشکده علوم اجتماعی علامه طباطبایی ورودی ۹۸ که در تاریخ ۱ آذر مقابل درب دانشکده توسط نیروهای امنیتی و لباس شخصی بازداشت شده بود، امروز به قید وثیقه ۵۰۰ میلیونی آزاد شد.
آزادی دو تن از دانشجویان بازداشتی دانشگاه خواجه نصیر
امیرحسین گرشاسبی، دانشجوی صنایع دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی، که در تاریخ ۱۶ آذر مقابل دانشکده برق بازداشت شده بود، ساعاتی پیش به قید تعهد آزاد شد.
امیررضا دهکردی دانشجوی مهندسی مواد دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی، که در تاریخ ۷ آبان در منزل خود توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود، ساعاتی پیش به قید وثیقه آزاد شد.
آزادی نیلوفر فتحی
نیلوفر فتحی، امروز یکشنبه بیست آذرماه، با قید وثیقه دو میلیارد تومانی بعد از ۵۴ روز آزاد شد.
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران، آزادی این همکار عزیز را به ايشان، خانواده محترم و جامعه فرهنگیان مطالبه‌گر تبریک گفته و بر آزادی دیگر دانش آموزان و همکاران دربند تاکید می‌کند.
امیرحسین سعیدی صبح یکشنبه ۲۰ آذر آزاد شد
در تکمیل اطلاعیه شب گذشته توسط سندیکا، امیر حسین سعیدی، فرزند حسن سعیدی، عضو زندانی سندیکای کارگران شرکت واحد، را به دنبال بازداشت همراه تعدادی از بازداشتی ها به پلیس امنیت افسریه منتقل کرده بودند. طبق اطلاعات کسب شده، هم در حین بازداشت کردن و هم در بازداشتگاه ، آنان را کتک زده اند.
در نهایت بعد از بررسی گوشی موبایل امیرحسین سعیدی و گرفتن تعهد وی را آزاد کرده‌اند. به وی گفته‌اند که یک ماه دیگر برای گرفتن گوشی مراجعه کند. ظاهرا تعدادی از دیگر بازداشتی‌ها را نیز به همین صورت امروز آزاد کرده‌اند. اما تعدادی را نگه داشته اند.
خانواده سعیدی از دوستان و مردم شریفی که نسبت به بازداشت امیر حسین سعیدی ابراز نگرانی کرده بوده اند کمال قدردانی و تشکر دارند.
سندیکای کارگران شرکت اتوبوسرانی تهران و حومه، بار دیگر این بازداشتهای گسترده و ‌ناعادلانه و ضرب و شتم بازداشت شدگان و دیگر رفتارهای خشونت آمیز توسط نیروهای انتظامی و‌ امنیتی را بشدت محکوم میکند و خواهان آزادی فوری و بدون قید‌ و شرط کلیه بازداشتیهای شب گذشته و دیگر بازداشت شدگان اعتراضات سراسری می‌باشد.
با امید به گسترش صلح و عدالت در ایران و‌ تمام جهان
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۲۰ آذر ۱۴۰۱
بی خبری از وضعیت مسعود فرهیخته معلم بازداشتی
با گذشت ده روز از بازداشت مسعود فرهیخته، فعال صنفی معلمان هنوز علت و ارگان دستگیر کننده او مشخص نیست و طی این مدت او تنها یک بار و برای چند لحظه بسیار کوتاه توانسته با همسر خود تماس تلفنی داشته باشد. آقای فرهیخته در تماس کوتاه چند روز پیش به همسرش گفته بود :«اگر خواستی شنبه برای پیگیری کار من به زندان اوین برو اما خودت را زیاد علاف من نکن»
متاسفانه علی رغم پیگیری همسر آقای فرهیخته، در روز شنبه ۱۹ آذر، هیچ مقامی در زندان و دادگاه انقلاب در مورد علت دستگیری، ارگان دستگیر کننده و بندی که ایشان اکنون نگهداری می شود، پاسخگو نبوده است.
ادامه اعتصاب اعتصاب کارکنان بخش های مختلف پتروشیمی سنندج
روز یکشنبه 20 آذر،تصاویرمنتشره در شبکه های اجتتماعی حاکی از ادامه اعتصاب اعتصاب کارکنان بخش های مختلف پتروشیمی سنندج می باشد.

منبع:کانال تحادیه آزاد کارگران ایران
ادامه اعتراضات خانواده‌های بیماران SMA نسبت به عدم تخصیص داروهای وارداتی به بیماران بابرپایی تجمعی دیگر مقابل وزارت بهداشت
حدود 5 ماه از واردات داروی این بیماران به کشور می‌گذرد اما وزارت بهداشت دارو را تحویل بیماران نمی‌دهد.در این مدت دست‌کم 6 بیمار نیز فوت شده‌اند!
منبع:کانال کمپین پیگیری حقوق افراد دارای معلولیت
جان باختن 5 نفر از کارکنان شبکه بهداشت و درمان میر جاوه براثر تصادف
صبح روز یکشنبه 20 آذر، 5 نفر از کارکنان حوزه بهداشت شبکه بهداشت و درمان میرجاوه(3 زن و 2 مرد) حین رفتن برسرکارشان براثر تصادف خودرو حاملشان در محور زاهدان به میرجاوه جات باختند.
جان باختن 4 کارگر یک دامداری شهرستان تربت جام براثر گاز گرفتگی
4 کارگر نگهبان یک دامداری شهرستان تربت جام دراستان خراسان رضوی بر اثر گازگرفتگی جان
خود را از دست دادند.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید