۱۵ ماه گذشته برای بشریت هم‌عصر ما ماه‌های رودررویی با نسل‌کشی بود. درست در مقابل چشمان میلیون‌ها انسان حیرت‌زده، تمامی خط‌قرمزهای پیشین جابه‌جا شد. اگر به نخستین روزهای پس از حملۀ هفت اکتبر بازگردیم، خط‌قرمز را ورود زمینی ارتش اسرائیل به غزه می‌خواندند، اما هم این و هم ده‌ها خط‌قرمز دیگر به ارادۀ اسرائیل نادیده گرفته شد و اوضاع تا جایی پیش رفت که امروز صلح و زندگی بدون نفرت در خاورمیانه در دورترین چشم‌اندازها هم ناممکن به نظر می‌رسد.

به جز شماری نادر از چپ های دیروز، امروز دیگر چپی مستدل با درون‌مایه‌ای دیالکتیکی که قادر باشد با تحلیل طبقاتی از واقعیت‌های اقتصادی – اجتماعی و سیاسی به روشنگری در میان توده‌ها بپردازد، یافت نمی‌شود. در عوض آنچه این به اصطلاح چپ ارائه می‌دهد یک سری اطلاعات گمراه کننده ارتجاعی می‌باشد. 

جمهوری اسلامی ایران می‌گوید که حمله اسرائیل را خنثی کرده است و تنها «خسارت محدود» به اهداف نظامی وارد شده است. به نوشته جروزالم پست، اسرائیل از طریق چند واسطه ثالث به ایران این پیام را داد و مشخص کرد که اسرائیل به چه اهدافی حمله خواهد داد و به کدام اهداف حمله نخواهد کرد. به گفته سه منبع آگاه، اسرائیل روز جمعه قبل از حملات هوایی تلافی‌جویانه خود، پیامی به ایران ارسال کرد و به ایرانی‌ها هشدار داد که پاسخی ندهند.

والنتین کاتاسانوف (Valentin Katasonov)، پروفسور، دکتر علوم اقتصاد، مدیر مرکز پژوهش‌های اقتصادی «شاراپوف» فدراسیون روسیه، پژوهشگر مسائل پشت صحنه بعنوان یک پژوهشگر، که تقریبا تمام عمرم را به مطالعه و تحقیق، نوشتن و ترجمه صرف کرده‌ام، به تحقیق و مسئولانه می‌گویم که انکار یا رد توطئه، خودش یک توطئه است برای بستن زبان‌ها و شکستن قلم‌ها!

آنگاه که بهار سرود خود را سر می‌دهد، مُردگان زمستان بر می‌خیزند، کفن را دور می‌اندارند و به پیش می‌تارند. (جبران خلیل جبران) چه غمگنانه می‌نماید آنگاه که دادستانی که بحث در باره دلایل و ریشه های مرگ دسته جمعی معدنچیان معدنجو طبس را ممنوع کرده، صدای بازماندگان فاجعه طبس را که از اعماق وجدان جمعی جامعه ما برخاسته، نشنیده است، که فریاد می‌زدند:

کامنت اسماعیل بخشی فعال شناخته شده جنبش کارگری در تمجید و سمپاتی نشان دادن به یحیی سنوار رئیس دفترسیاسی سازمان تروریستی حماس فراترازاشتباه، بی تردید موضع راست روانه و غلط و مورد انتقاد جدی و سازنده و صمیمانه است. توضیحات بعدی او هم در کامنت دوم توجیه گرانه و مایه تأسف و جای نقد است. اسماعیل بخشی تاکنون نقش مهمی در جنبش کارگری ایفا کرده است.

حملات هوایی هماهنگ شده بامداد ۲۶ اکتبر جتهای جنگنده اسرائیل به مواضع رژیم ایران که چند شب پیش بر فراز آسمان چند شهر ایران انجام گرفت، اساسا بمنظور رسیدن به نقطه تعادلیست که هر دو در این پروپاگاندای جنگ سردی جهت رسیدن به اهدافشان به آن نیاز دارند، نه جنگ رو در رو. طی این حملات رژیم تائید کرده سه نفر نظامی کشته شده اند و به موسسات و پایگاهای نظامی نیز صدماتی وارد شده، اما هنوز از تلافاتی که متوجه انسانهای بیدفاع گشته و ضرر و زیانهای این بمباران خبر دقیقی در دست نیست.

روز سه‌شنبه دولت باغچلی، رهبر حزب نژادپرست حرکت ملی در سخنرانی خود در پارلمان ترکیه، سخنان بی‌سابقه‌ای را به زیان آورد. او اعلام کرد که اکنون عبدالله اوجالان رهبر زندانی حزب کارگران کردستان‌(پ.ک.ک) می‌تواند در مجلس سخنرانی کند. در حالی که او و حزبش گرایشات شدید پان‌ترکیستی دارد و در گذشته یکی از احزاب بود که وجود مردم کرد در ترکیه را انکار می‌کرد و خواهان اعدام اوجالان بود.

به سالروز هفتم اکتبر نزدیک می‌شویم. یک سال پیش بود که به واسطه‌ی برنامه‌ریزی‌های از پیش تعیین شده و فکر شده‌ی اسرائیل، حماس دست به یک عملیات نظامی زد و ارتش اسرائیل نیز به سهم خود با کشتن هزار شهروند اسرائیلی این رویداد را تکمیل کرد تا از آن برای سوخت موتور ماشین جنگ و کشتار و نابودسازی بشری استفاده کند.  شدت و سرعت سقوط و نزول  یک ساله‌ی کیفیت صلح و ثبات بین‌المللی در تاریخ معاصر بی‌مانند است. تنها ۱۲ ماه بعد از این رویداد، جهان در آستانه‌ی یک نزاع همه‌جانبه قرار گرفته است. 

با سلامهای گرم و رفیقانه؛ یادداشت کوتاه شما در ثنای یحیی سنوار با عکس العمل های گسترده و احساساتی بسیار مواجه شده است. ما را با این فضای پرتنش و قطبی شده کاری نیست. از همین رو بر آن شدیم که مستقیما با خودت گفتگو کنیم. چند نکته: ١-شما گفته اید: " یحیی سنوار، تا آخرین تیر در تفنگش، تا آخرین سلاح در دستش و تا آخرین نفس برای فلسطین جنگید."  از شما می پرسیم یحیی سنوار برای کدام فلسطین جنگید؟

بخش ِ پایانی درک ِ غلط ِ مائو از دیالکتیک به طور ِ عام و دیالکتیک ِ ماتریالیستی به طور ِ خاص: مائو تضاد( همستیزی ِ ) دیالکتیکی را نتیجه ی تجمع ِ چندین ضد( تجمع ِ اضداد)دریک پدیده ی مشخص ِ واحد می داند که درهر شرایط ِ معیینی بسته به نظر واراده ی سوژه ی شناسا( انسان ِ شناخت مند) یک ضد علیه دیگر اضداد فعال شده و بر آنها غلبه می کند، یا به بیان ِ دیگر آنها را ازمیدان ِمبارزه به درمی کند.

اظهارات بی‌سابقه و جنجالی دولت باغچلی، رهبر حزب حرکت ملیMHP))، درباره عبدالله اوجالان، رهبر زندانی حزب کارگران کردستان‌(PKK)، موضوع داغ بحث‌های سیاسی در ترکیه شده است.  باغچلی در سخنرانی خود در جلسه گروهی حزبش در مجلس، پیشنهاد داد اگر حصر اوجالان برداشته شود، او می‌تواند در مجلس ملی ترکیه حضور یابد و پایان تروریسم و انحلال سازمان PKK را اعلام کند. این اظهارات واکنش‌های گسترده‌ای از سوی دیگر احزاب سیاسی به همراه داشته است.

سیرحوادث چه آنچه دراعماق جامعه وخیزش انقلابی جاری طبقه کارگر و زحمتکشان درایران برعلیه و در مسیر سرنگونی حکومت اسلامی می جوشد وچه آنچه دریکسال اخیردرمنطقه خاورمیانه خصوصا جنایات،نسل کشی وقتل عام مردم بیدفاع فلسطین ولبنان به دست حکومت جنایتکارومذهبی ونژاد پرست اسراییل درجریان است ازیک سووازطرف دیگرجنایات وجنگ افروزی تروریسم اسلامی درغالب جبهه موسوم به محورمقاومت ازحماس وحزب اله گرفته تا سرکرده آنها یعنی جمهوری جنایت وفساداسلامی.

بعد از گذشت یک ماه از شامگاه شنبه خونین ۳۱ شهریور، شبی که ۵۲ کارگر زغال‌سنگ معدنجو در طبس قتل عام شدند، تازه کمیسیون‌های مجلس – یعنی همان قانونگزارن علیه کارگران - در گزارشی اعلام کردند "عدم رعایت استانداردهای ایمنی، تجمع تدریجی گاز به دلیل تهویه ناکافی، نبود زهکشی مناسب، فقدان حس‌گرهای دقیق برای نظارت بر گاز، نبود سیستم‌های هشدار خودکار، نبود تجهیزات حفاظتی کافی، نبود آموزش‌های لازم، حفاری غیراصولی که منجر به دفن شدن کارگران شد، استفاده از ماشین‌آلات قدیمی، ضعف دستگاه‌های نظارتی، عدم اطلاع‌رسانی به‌موقع به کارگران مهم‌ترین دلایل وقوع این سانحه بودند"! 

تصویری که اسماعیل بخشی از یحیا سنوار رهبر حماس در پستهایش طی روزهای گذشته در صفحه اینستا داده و منتشر کرده، و بویژه بدنبال نقدهایی که صمیمانه و بدرست به او وارد کردند و هنوز بر سر موضع انحرافییش ایستاده توجیه بردار نیست. سیاوش جان دقیقا بخاطر جایگاه و نقشی که اسماعیل بعنوان یکی از رهبران کارگری و خصوصا سوابق درخشانش در هفت تپه داشته، نقد بیرحمانه به موضع از زاویه ناسیونالیستی اسماعیل اهمیت ویژه نزد کمونیستها دارد.

روایات دو تن از مهاجرین افغان:  «۲۶۰ تبعه افغان در تیراندازی نیروهای نظامی جمهوری اسلامی در مرز سراوان کشته شدند.» به گزارش حال وش/ دو تن از مهاجرین افغان و که شاهد عینی کشتار ده‌ها هموطن افغان خود در شامگاه یک‌شنبه ۲۲ مهر ماه ۱۴۰۳، توسط نیروهای نظامی جمهوری اسلامی در مرز کلگان سراوان بودند می‌گویند: «۲۶۰ تن از آن‌ها‌(مهاجر تبعه افغان) در تیراندازی نیروهای نظامی در مرز کلگان کشته شدند.»