- یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته: 1- یکشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی کشور نسبت به سطح نازل حقوق منجمله مصوبه مزدی ضد کارگری شورای عالی کار و وضعیت نامناسب خدمات بیمه درمانی باراهپیمایی وبرپایی تجمع در شهرهای اهواز،رشت و کرمانشاه مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان وشوش وشوشتر مقابل اداره تامین اجتماعی شهرستان و دزفول مقابل فرماندری ویژه شهرستان
2- تجمع اعتراضی جمعی از کارگران بازنشسته صنعت فولاد نسبت به سطح نازل حقوق،عدم پرداخت مطالبات معوقه وخدمات درمانی ناکافی مقابل صندوق بازنشستگی فولاد کشوردرتهران
- عناصر بی خاصیت و همت بازنشستگان
- گسترده تر ومستحکمتر باد همبستگی کارگران درراه دستیابی به مطالبات برحقشان
اعتصاب وتجمع کارگران کارخانه نساجی بروجرد در اعتراض به اخراج 25 همکار اخراجی
- تجمع اعتراضی کارکنان رسمی مخابرات منطقه همدان نسبت عدم پرداخت بموقع حقوق تیر ماه ومطالبات دیگردر دفتر مدیریت منطقه
- دومین روز تجمع اعتراضی کارگران حجمی حفاظت و حراست شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون نسبت به عدم تبدیل وضعیت مقابل ورودی ستاد ساختمان پنج طبقه
- تجمع اعتراضی جوانان بیکار روستای مبارکه 3 و خضیریه نسبت به عدم استخدام درشرکت توسعه نیشکر
- اطلاعیه کمپین یکصدهزار امضا برای آزادی معلمان زندانی
- تجمع اعتراضی جمعی از اهالی شهرک باغمیشه تبریز نسبت به قطعی مکرر برق در میدان ونک
- تجمع اعتراضی جمعی از کشاورزان شادگان نسبت به قطع آب از روستاها و زمین های کشاورزی مقابل ساختمان اداره آب و برق
- تجمع داوطلبان کنکور1402 مقابل مجلس
- تجمع اعتراضی خریداران چانگان CS35 مقابل شورای رقابت با شعار « واردات خودرو سرابه»
- بازداشت پنج فعال زیستمحیطی در مریوان
- بیقانونی؛ اسمِ رمز دادگاههای دستوری
- حکم تبرئه اعضای کانون صنفی خوزستان با اعتراض نماینده دادستان به دادگاه تجدید نظر ارسال شد
- نیروهای امنیتی در حمله به منزل پیروز نامی ،علی کروشات وسیامک صادقی چهرازی از اعضای کانون صنفی معلمان خوزستان گوشی های نامبردگان را ضبط کرده اند
- جان باختن 4 کارگرکارگاه ضایعات شیرازبر اثر گازگرفتگی ومسمومیت یک کارگردیگر
- جان باختن یک کارگر رستوران در اصفهان براثر سقوط در چاه فاضلاب
*******
*یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته:
1- یکشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی کشور نسبت به سطح نازل حقوق منجمله مصوبه مزدی ضد کارگری شورای عالی کار و وضعیت نامناسب خدمات بیمه درمانی باراهپیمایی وبرپایی تجمع در شهرهای اهواز،رشت و کرمانشاه مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان وشوش وشوشتر مقابل اداره تامین اجتماعی شهرستان و دزفول مقابل فرماندری ویژه شهرستان
شعارها:
«لشکری کشوری تامین اجتماعی اتحاد اتحاد»
«تاکی سرافکندگی یا مرگ یا زندگی»
«خط فقر 30میلیون حقوق ما 7 میلیون»
«معوقه 25 درصد پرداخت باید گردد»
«نه گرما نه بارون نیست جلودارمون»
«ما میگیم حقوق کمه قیمت نان گران میشه»
«دولت سر سپرده گرانی را آورده»
«مجلس سرسپرده گرونی رو آورده»
«آقازاده آمریکاس فرزند ما آس و پاس»
«کرمانشاه تا خوزستان هستیم کف خیابان»
«فریا فریاد ازاین همه بیداد»
«حقوق ما ریالیه هزینه ها دلاریه»
«اتحاد اعتراض علیه فقر وفساد»
«مدعی عدالت خجالت خجالت»
«رئیسی دروغگو حاصل وعده هات کو»
«نه مجلس نه دولت نیستند بفکر ملت»
«عدالتی ندیدیم ما دیگه رای نمی دیم»
«دولت خیانت می کند مجلس حمایت می کند»
«یه اختلاس کم بشه مشکل ما حل میشه»
«ما بازنشستگانیم دنبال حق مانیم»
«تاحق خود نگیریم ازپا نمی نشینیم»
«کشتی بازنشسته دیگربه گل نشسته»
«گرانی تورم بلای جان مردم»
«گرانی ساعتی کمر مارو شکسته»
«ظلم و ستم کافیه، سفره ما خالیه»
«تورم اسف بار حاکم شده تو بازار»
«تورم روزانه افزایش حقوق سالانه»
«حسین حسین شعارشون دروغ ودزدی کارشون»
«میرهاشم حیا کن سازمان و رها کن»
تصاویر:
اهواز:
دزفول:
شوش:
2- تجمع اعتراضی جمعی از کارگران بازنشسته صنعت فولاد نسبت به سطح نازل حقوق،عدم پرداخت مطالبات معوقه وخدمات درمانی ناکافی مقابل صندوق بازنشستگی فولاد کشوردرتهران
*عناصر بی خاصیت و همت بازنشستگان
اسماعیل گرامی (کارگر بازنشسته)
با افزایش ۲۷٪ و ۲۱٪ به دستمزدها برای سال ۱۴۰۲ علی خدایی عضو به اصطلاح کارگری شورای عالی کار اعلام کرد "اگر افزایش حقوقها پایین تصویب شده است، دولت وعده داده است که گرانی و تورم را کنترل خواهد کرد". این گفته مضحک و بچگانه باعث گردید بسیاری از فعالین کارگری حتی از نزدیکان علی خدایی او را مورد انتقاد قرار دهند و یا ماهیت فریبکارانه او را افشاء نمایند. اما تنها کارگران نبودند که برای دفاع از منافع خود او را مورد انتقاد قرار دادند و یا افشاء کردند، کسانی که زمانی رفیق گرمابه و گلستان او بودند نیز از روی فرصت طلبی، او را به باد انتقاد گرفتند چرا که برای کسب صندلی "شورای عالی کار" خیز برداشته اند. بی جهت نیست که او غیر مستقیم آنها را خطاب قرار داده و میگوید «اگر نمیتوانند مدافع کارگران باشند لطف کنند و ساکت بمانند و نمک بر زخم کارگران نپاشند، آنهایی که از خود سلب مسئولیت کرده و میگویند ما عضو رسمی شورایعالی کار نیستیم، پس چرا در جلسات حاضر میشوند؟! تصمیمات شورایعالی کار با امضا و توافق همهی اعضا گرفته شده و امضای این آقایان قبل از امضای اعضای کارگری پای مصوبه مزدی درج شده؛ اینها زودتر از اعضای اصلی با مصوبه افزایش ۲۷ درصدی دستمزد موافقت کردند و حالا هم منادی دفاع از آقای وزیر شدهاند (ایلنا یکشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۲)». این گفته نشان میدهد که دار و دسته علی خدایی و دار و دسته رقبای او، همگی این افزایش حقوقهای ناعادلانه را امضاء کرده اند، حال چه فرق میکند که این اول امضاء کرده باشد یا آن.
اکنون که این اختلاف به بالاترین حد خود رسیده است، علی خدایی تصمیم دارد با یک عکس العمل، رقیب را آچمز کند. او در پاسخ به این سوال که اگر موضوع ترمیم دستمزدِ کارگران در جلسهی شورایعالی کار به نتیجه نرسید، قدم بعدی نمایندگان کارگری چیست؟ گفت:«تشکلهای کارگری باید در این خصوص تصمیم بگیرند. نمایندههای کارگریِ شورایعالی کار تنها تصمیمگیرندگان در موردِ مناسباتِ کلی کارگری نیستند» و با این جمله مشخص میشود کسانی که بقول علی خدایی "نمک بر زخم کارگران میپاشند" گردانندگان همین "تشکلها" یعنی خانه کارگری ها میباشند!
"تصمیم گیری توسط تشکلها" که علی خدایی از آن سخن میگوید این معنا را میدهد که این تشکلها باید با اعتصاب و یا آمدن به کف خیابان حکومت را تحت فشار قرار دهند تا موضوع ترمیم دستمزدِ کارگران به نتیجه برسد! کاری که از این تشکلهای حکومتی بعید است و بدین سان علی خدایی تلاش دارد آنها را از میدان بدر کند!
علی خدایی سالهاست که خوب میداند که این تشکلهای حکومتی و همچنین خودش قدرتی ندارند، او در یک مصاحبه رادیویی ۱۴۰۰/۶/۳۰ میگوید "مشکل اینجاست که ما زورمان به بیقانونی طرف مقابلمان یعنی دولت نمیرسد" او ادامه میدهد "مرجعی که باید به اعتراض ما رسیدگی میکرد دیوان عدالت اداری بود که آن هم با توجه به اصلاحیهای که به آن خورد، روی مزد تصویب شده صحه گذاشت و آنگونه که باید قانون را رعایت نکرد". او با زبان بی زبانی میگوید که ما هیچ کاره ایم!! و یا به قولی، هر آنچه را که آن بالایی ها میگویند ما باید تصویب کنیم. حال که رقبا میخواهند با انتقاد کردن، او را یک عنصر بی خاصیت نشان دهند، او نیز در جواب میخواهد با نشان دادن عدم توانایی آنها در تحت فشار قرار دادن حکومت برای ترمیم دستمزد به آنها بگوید "شما خانه کارگری ها نیز، مانند من و دار و دسته ام بی خاصیت هستید".
در حالی این دار و دسته ها بفکر قدرت طلبی هستند که طبق گزارش مرکز آمار ایران (این سازمان حکومتی)، در تیر ماه ١٤٠٢ نرخ تورمِ سالانه کشور به ٤٧,٥ درصد رسیده است( که مسلماً بیشتر از اینها میباشد) که با چنین تورمی، افزایش حقوقهای ۲۷٪ و ۲۱٪ دیگر ارزش خود را از دست داده اند! و هنوز هم علی خدایی در دنیایی دیگر، در دنیایی جدا از دنیای کارگران میگوید "در حال حاضر منتظر تشکیل جلسه هستیم که مجددا موضوع را پیگیری کنیم؛ البته موضوع این جلسهی شورایعالی کار حتما باید دستمزد باشد ۱۴۰۲/۵/۲"! حال فرض را هم بگیریم با رفقای "نمک پاش بر زخمتان" وارد جلسه شدید، هر دو جناح چه میخواهید بکنید؟ میخواهید شق القمر کنید؟
این عناصر بی خاصیت همواره بفکر قدرت طلبی و منافع خودشان هستند و تا زمانیکه آنها افزایش حقوقهای کارگران و بازنشستگان را تعیین میکنند، ما باید همچنان با این زندگی فلاکتبار دست و پنجه نرم کنیم! ما، تنها و تنها با همت خودمان، با یک اتحاد و در کف خیابان میتوانیم خود را از زیر خط فقر نجات دهیم.
۱۵ مرداد ۱۴۰۲
*گسترده تر ومستحکمتر باد همبستگی کارگران درراه دستیابی به مطالبات برحقشان
اعتصاب وتجمع کارگران کارخانه نساجی بروجرد در اعتراض به اخراج 25 همکار اخراجی
روزیکشنبه 15 مرداد،جمعی از کارگران کارخانه نساجی بروجرد در اعتراض به اخراج 25 همکار اخراجی دست از کارکشیدند ودراین واحد تولیدی دراستان لرستان تجمع کردند.
یکی از کارگران کارخانه نساجی بروجرد، با بیان اینکه در این واحد نساجی بیش از هزار کارگر شاغل هستند که از این میان حدود 25 نفر با سوابق 18 تا 25 سال اجازه ورود به محل کار خود را ندارند،به خبرنگاررسانه ای گفت: ما خواهان مشخص شدن وضعیت پرداخت مطالبات معوقه و بازگشت به کار همکاران اخراجی خود هستیم اما تا این لحظه از جانب مدیریت کارخانه و مسئولان شهرستان پاسخ مشخصی به این خواسته داده نشده است.
وی اضافه کرد: کارگران نگراناند که روند اخراج کارگران ادامه پیدا کند و شاهد اخراج سایر کارگران قراردادی در روزهای آینده باشیم.
وی افزود: از ابتدای سال چندین بار خطوط تولید کارخانه متوقف شد به همین دلیل پرداخت حقوق کارگران به تاخیر افتاد که در ادامه؛ کارگران به دلیل نگرانی از وضعیت کارخانه اعتراض کردند و در این میان کارفرما بجای چارهاندیشی برای رفع مشکلات کارخانه اقدام به اخراج 25 نفر کرد درحالی که آنها هیچ دخالتی در اعتراضات کارگران در کارخانه نداشتند.
به گفته یکی دیگر از کارگران، مهمترین موضوع حال حاضر نساجی بروجرد دخالت برخی نمایندگان شهرستان بروجرد در امور داخلی و مدیریتی کارخانه نساجی بروجرد است که باعث ایجاد دو دستگی شده است.
این کارگر گفت: بحث دخالت نمایندگان مجلس شهرستان بروجرد در امور داخلی کارخانهها از جمله نساجی بروجرد موضوع تازهای نیست و در دورههای گذشته تبعات این دخالتها به کارخانه و کارگران آسیب رسانده است.
*تجمع اعتراضی کارکنان رسمی مخابرات منطقه همدان نسبت عدم پرداخت بموقع حقوق تیر ماه ومطالبات دیگردر دفتر مدیریت منطقه
روزسه شنبه 10 مرداد، کارکنان رسمی مخابرات منطقه همدان برای اعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق تیر ماه ومطالبات دیگر در دفتر مدیریت منطقه تجمع کردند.
«شاغل و بازنشسته اتحاد اتحاد»
براساس گزارش منتشره درشبکه ای اجتماعی تاروزیکشنبه 15 مرداد،حقوق این کارکنان معترض پرداخت نشده است وآنها اعلام کرده اند فردا همزمان با دوشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته مخابرات در تجمع اعتراضی بازنشستگان در ساختمان مرکزی مخابرات منطقه همدان،حضور خواهند یافت و همگام با آنها به روند کنونی اعتراض خواهندکرد.
*دومین روز تجمع اعتراضی کارگران حجمی حفاظت و حراست شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون نسبت به عدم تبدیل وضعیت مقابل ورودی ستاد ساختمان پنج طبقه
روزیکشنبه 15 مرداد، کارگران حجمی حفاظت و حراست شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون برای اعتراض به عدم تبدیل وضعیت وبلاتکلیفی 15 ساله مقابل ورودی ستاد ساختمان پنج طبقه دراستان خوزستان تجمع کردند.
یکی از کارگران حاضر درتجمع به خبرنگاررسانه ای گفت:: 224 نفر از پرسنل حراستی شرکت نفت و گاز کارون و 144 نفر از پرسنل در قالب پیمان امنیتی خطوط لوله نفت و گاز به مدت 15 سال به صورت حجمی مستمر در حال فعالیت بودهاند و تاکنون مجاز به تعیین ساختار سازمانی و ورود به سامانه نیروهای ارکان ثالث شرکت نفت نشدهاند.
وی افزود: فعالیت در این حوزه پرخطر بوده و حتی تعدادی از کارکنان در درگیری با خرابکاران، اشرار و دزدان خطوط لوله در تیراندازی مستقیم؛ زخمی شدهاند.
*تجمع اعتراضی جوانان بیکار روستای مبارکه 3 و خضیریه نسبت به عدم استخدام درشرکت توسعه نیشکر
روزیکشنبه 15 مرداد،جمعی از جوانان بیکار روستای مبارکه 3 و خضیریه برای اعتراض به عدم استخدامشان در شرکت توسعه نیشکردست به تجمع زدند.
به گزارش یک منبع خبری محلی،یکی از حاضران درتجمع گفت: ما روستائیان درمجاورت شرکت توسعه نیشکر وباتوجه به واگذاری بیش از 6هزار هکتارزمین کشاورزی به شرکت، امادراستخدام ازنیروی غیر بومی وازسایرمناطق بکارگیری می کنند درصورتیکه جوانان ما بیکار هستند.
*اطلاعیه کمپین یکصدهزار امضا برای آزادی معلمان زندانی
با درود
ضمن سپاس از تمامی (۲۲ هزار امضا کننده) همکاران گرانقدری که در طول چهار هفته اخیر با کمپین یکصدهزار امضا در حمایت از معلمان زندانی و پایاندادن به پروندهسازی علیه فعالان صنفی همراه شدهاند و در ادامه نیز همراه خواهندبود و همچنین تشکلهایی که در این مدت از کمپین حمایت کردهاند و بهویژه گردانندگان کانال تلگرامی شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران، به اطلاع شما عزیزان میرسانیم بهعلت آنکه برخی همکاران در طول چهارهفته اخیر اعلام داشتند که فیلترینگ یکی از موانع پیش پای معلمان برای امضا پتیشن و پیوستن به کارزار بودهاست،
لذا به کمک دوستان لینک بدون فیلتر جهت ثبت امضا آمادهگردیده و از امروز در اختیار همکاران محترم قرار میگرد.
خواهشمندیم در این ارتباط به موارد زیر توجه فرمایید:
۱_ این لینک فیلتر نیست و بهراحتی از طریق پیامک به همراه عبارت لطفا امضا کنید قابل ارسال است.
۲_ همکارانی که تا امروز امضای خود را ثبت کرده اند «نبایست» دوباره امضا کنند.
۳_ لینک اول همچنان فعال است و درصورت ثبت مشخصات در آن جزو آمار امضا محسوب خواهد شد. بنابراین لطفا فقط در یکی از لینکها مشخصات خود را ثبت کنید.
۴_ آمار ثبت شده در هر دو لینک در پایان هر هفته به اطلاع اعضای کمپین میرسد. و نتیجه نهایی حاصل جمع این آمار است.
۵_ همچنان امضا و ثبت مشخصات به معلمان شاغل و بازنشسته اختصاص دارد.
۶_ لطفا لینک جدید از طریق انتشار این پیام به تمام گروه های کشوری، استانی، شهرستان، مناطق، نواحی، مدارس و کانال های مربوط به تشکلها ارسال شود.
۷_ نحوه ثبت مشخصات در لینک جدید:
الف)کلیک کردن روی لینک زیر
ب) ثبت نام و نام خانوادگی، شهر و استان
پ) کلیک روی واژه submit یا امضا(به همین سادگی)
لینک بدون فیلتر ثبت امضا همراهی با کمپین یکصدهزار امضا
https://docs.google.com/forms/d/1lFOU1CAFeAkvOsVtT0YANni98DaP9bF-HAtQspYUOHk/edit?pli=1#settings
*تجمع اعتراضی جمعی از اهالی شهرک باغمیشه تبریز نسبت به قطعی مکرر برق در میدان ونک
یکشنبه شب(15 مرداد)، جمعی از اهالی شهرک باغمیشه تبریز با تجمع در میدان ونک این شهرک با دردست داشتن دبه های خالی وسردادن شعارها اعتراضشان را نسبت به قطعی مکرر برق بنمایش گذاشتند.
براساس گزارش رسانه ای شده،از هفته گذشته آب بخشهایی از شمال شهرک باغمیشه قطع و وصل شده و از دو روز گذشته نیز به طور کامل قطع شده است.
*تجمع اعتراضی جمعی از کشاورزان شادگان نسبت به قطع آب از روستاها و زمین های کشاورزی مقابل ساختمان اداره آب و برق
روزشنبه 14 مرداد، جمعی از کشاورزان شادگان برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به قطع آب از روستاها و زمین های کشاورزی مقابل ساختمان اداره آب و برق این شهرستان دراستان خوزستان تجمع کردند.
*تجمع داوطلبان کنکور1402 مقابل مجلس
روزیکشنبه 15 مرداد،جمعی از داوطلبان کنکور1402 مقابل مجلس تجمع کردند وبا در دست داشتن پلاکاردهایی خواستار بررسی فوری طرح کنکوری در صحن علنی مجلس شدند.
براساس گزارش رسانه ای شده،تجمع کنند گان خواستشان اینست که معدل داوطلبان از تاثیر قطعی به تاثیر مثبت تبدیل شود و دروس عمومی به کنکور بازگردد.
*تجمع اعتراضی خریداران چانگان CS35 مقابل شورای رقابت با شعار « واردات خودرو سرابه»
روزیکشنبه 15 مرداد، خریداران چانگان CS35 مقابل شورای رقابت تجمع کردند و شعار « واردات خودرو سرابه» سردادند.
براساس گزارش رسانه ای شده،حدوداً 5 ماه از وعده تحویل خودروهای وارداتی به ثبت نام کنندگان گذشته و نتنها هنوز خبری از تحویل آن ها نیست، بلکه مشمول افزایش قیمت هم شده و مشتریان باید نسبت به قبل مبلغ قابل توجه بیشتری را برای تحویل پرداخت کنند.
*بازداشت پنج فعال زیستمحیطی در مریوان
آزاد روحی، لایق احمدی، سرکَوت عبادی، آلان اردشیری و دلیر محمدی، پنج فعال زیستمحیطی اهل مریوان طی روزهای گذشته توسط اداره اطلاعات این شهر بازداشت و سرنوشتشان نامعلوم است.
بازداشت این پنج فعال زیستمحیطی در حالی است که طی روزهای گذشته آتشسوزی وسیعی مناطق جنگلی مریوان را فراگرفته و سازمانهای و فعالین زیستمحیطی در این شهر علی رغم مانعتراشیهای نهادهای حکومتی با دستان خالی در حال مهار و کنترل آتشسوزی هستند و چندین نفر از آنها نیز در حین کنترل آتشسوزی زخمی و به مراکز درمانی منتقل شدهاند.
حکومت از یکطرف به مهار آتشسوزی جنگل بی توجه است و اقدام جدی نمیکند، و از طرف دیگر فعالین محیط زیست و تلاشگران برای مهار آتش را دستگیر میکند!
آیا این رویکرد شائبه ی عمدی بودن آتش سوزی را تقویت نمیکند؟!
برگرفته ازکانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
*بیقانونی؛ اسمِ رمز دادگاههای دستوری
نازیلا معروفیان، روزنامهنگار و دانشجوی دانشگاه علامه طباطبایی امروز - یکشنبه- ۱۵ مرداد ماه در تماسی تلفنی با خانوادهاش از اعزام خود به دادگاه با ریاست قاضی افشاری خبر داد.
این روزنامهنگار درحالی ناگهانی و بدون اطلاع قبلی به دادگاه اعزام شده که روز گذشته به دلیل تپش قلب بالا به بیمارستان اعزام شده بود و نیروهای امنیتی هنگام ترخیص او، برای اینکه نتواند دوستانش را مجددا ملاقات کند، او را از درب دیگری خارج و دوباره به زندان اوین منتقل کردند.
احضارِ ناگهانی این خبرنگار بازداشتی برای حضور در دادگاه براساس آییننامه دادرسی مدنی و موارد ابلاغ باید ۷ روز قبل از موعد دادگاه ابلاغ شود و اگر بهصورت کتبی یا الکترونیکی نباشد، باید به صورت حضوری اعلام و از او امضا گرفته شود.
حضور امروز نازیلا معروفیان در دادگاه مطلقا متناقض با آییندادرسی مدنی بوده و وکیل او نیز از ادامه رسیدگی به پرونده او صرف نظر کرده است.
علاوه بر این به جز اینکه نحوه رسیدگی به پرونده این خبرنگار مستقل در تضاد با آیین دادرسی کیفری بوده، براساس اصل ۳۴ و ۳۵ قانون اساسی که به دسترسی به دادگاه عادلانه و دسترسی به وکیل برای همه شهروندان اشاره دارد، دادگاه این دانشجو غیرقانونی بوده است. به جز اینکه روند رسیدگی به پرونده این دانشجو با مفاد قانون اساسی در تضاد باشد، با آیین دادرسی کیفری نیز در تضاد است که مربوط به رسیدگی به جرم از لحظه کشف آن تا صدور حکم است که سراسر اصول رسیدگی به اتهامات را زیر سوال میبرد. درحال حاضر باتوجه به این موارد آینده قضایی این دانشجو باتوجه به موارد ذکر شده، با ابهام مواجه است. او مجددا در تماسی با خانواده از اتمامِ دادگاهش با اتهام تبلیغ علیه نظام خبر داده است. هیچکدام از دوستان این دانشجو پس از پایان دادگاه موفق به دیدار با او نشدند.
*حکم تبرئه اعضای کانون صنفی خوزستان با اعتراض نماینده دادستان به دادگاه تجدید نظر ارسال شد
حکم تبرئه ١١ نفر از اعضای کانون صنفی معلمان خوزستان که در خردادماه سال جاری در شعبه ٣ دادگاه انقلاب اهواز صادر شدهبود، با اعمال فشار نهادهای خاص و بعد از موعد (۲۰روزه) قانونی، مورد اعتراض نماینده دادستان _آقای وحید نریمیسایی_ قرار گرفت و پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال شد.
اسامی ١١ معلم که
حکم بدوی آنها مورد اعتراض نماینده دادستان قرار گرفت به شرح ذیل است:
1-پیروز نامی
2_زهره بختیاری
3_کوکب بداغی پگاه
4_علی کروشاتی
5-صادق ناصری
6-معین زرگانی
7_اقبال تامرادی
8_سیامک چهرازی
9_بهنیا بهمئی نژاد
10_شهریار شیروانی
11-عماد رفیعی
در بخشی از متنی که به کانال شورای هماهنگی ارسال شده، اینگونه آمده است:
کانون صنفی معلمان خوزستان با تاکید بر فعالیت و پیگیری مطالبات صنفی بر اساس اصول ٢٦ و ٢٧ قانون اساسی، آرا و احکام متعدد تبرئه اعضای کانون صنفی معلمان از سوی قضات دادگاه انقلاب در پروندههای قبلی و فعلی را بهترین مصداق، برای اصالت و قانونمندبودن کنشگری صنفی میداند.
این کانون با پایبندی به ظرفیتهای قانونی و آزادیهای مشروع، اتهامات واهی و بیاساسی که از سوی نیروهای امنیتی به اعضای آن زدهمیشود را نقض آشکار حقوق شهروندی میداند و از بخشهای از حاکمیت که با تفسیرهای سلیقهای از قانون اساسی و با تهدید و ارعاب و احضار مانع دستیابی اصناف به حقوق و مزایای شغلی و صنفی خود می شوند، میخواهد که در مقابل قانون سر خم نموده و به قانون پایبند باشند.
بدیهی است که اعمال محدویتهای فراقانونی، علیه خواستههای معلمان تاکنون علاوه بر ایجاد بدبینی نسبت به حاکمیت، آثار و نتایج معکوس به همراه داشتهاست. بیشک برخوردهای قهری و ظالمانه، کنشگران حقطلب را مرعوب نخواهدکرد.
*نیروهای امنیتی در حمله به منزل پیروز نامی ،علی کروشات وسیامک صادقی چهرازی از اعضای کانون صنفی معلمان خوزستان گوشی های نامبردگان را ضبط کرده اند
پیروز نامی همچنین در ۱۵ مرداد با اتهامات متعددی به بازپرسی احضار شده و در دادگاه حاضر شده بود
همچنین این دو معلم همراه ۹ نفر دیگر از فعالین صنفی معلمان خوزستان در روزهای گذشته در دادگاه انقلاب حضور یافته و دادگاه احکام تبرئه این معلمان را صادر کردهبود اما در ادامه فشار بر فعالین صنفی با اصرار نیروهای امنیتی و شکایت مجدد دادستان این پرونده مشترک در روزهای آتی در دادگاه هم عرض بررسی مجدد میشود
چنین به نظر می آید نیروهای امنیتی در پرونده سازی های قبلی ادله کافی برای اقناع دادگاه و محکومیت این فعالین فراهم نکرده بودند و ضبط گوشیهای این فعالین برای پرونده سازی جدیدی صورت گرفته است
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*جان باختن 4 کارگرکارگاه ضایعات شیرازبر اثر گازگرفتگی ومسمومیت یک کارگردیگر
4 کارگرکارگاه جمع آوری ضایعات روستای گچی حومه شهر شیراز بر اثر گازگرفتگی دچار خفگی شدند وکارگر پنجم مسموم وبه بیمارستان منتقل شد.
درهمین رابطه یک کارگر به خبرنگاررسانه ای گفت: در ابتدای این حادثه؛ یک کارگر کارگاه جمع آوری ضایعات در روستای گچی از توابع شهر شیراز در استان فارس واردچاه سپتیک تولید گازهای سمی میشود که دچار گازگرفتگی میشود. نفردوم، سوم، چهارم و پنجم که بیرون از چاه بودند پس از مطلع شدن از گازگرفتگی همکار خود به ترتیب برای نجات وارد چاه میشوند اما همگی دچار گاز گرفتگی میشوند.
وی افزود:متاسفانه چهارکارگری که در ابتدای حادثه دچار گازگرفتگی شده بودند جان خود را از دست دادند و فقط یک نفر نجات پیدا میکند که در نهایت راهی بیمارستان شد.
او گفت: جانباختگان این حادثه از یک خانواده اتباع شامل پدر 64 ساله، سه پسر 25 ساله، 27 ساله و 34 ساله هستند.
*جان باختن یک کارگر رستوران در اصفهان براثر سقوط در چاه فاضلاب
روزشنبه 4 مرداد،یک کارگر35 ساله رستورانی واقع در خیابان خواجه عمید اصفهان براثر سقوط در چاه فاضلاب دردم جان خودرا ازدست داد.
اخباروگزارش های کارگری 14 مرداد ماه 1402
- تجمع اعتراضی کارگران کارخانه قند خاورمیانه نسبت به عدم افزایش حقوق منجمله اجرا نشدن طرح طبقه بندی مشاغل
- تجمع اعتراضی دستیاران پزشکی شرکت کننده در آزمون گواهینامه تخصصی 1402نسبت به نمره حدنصاب مقابل وزارت بهداشت
- انتقال نازیلا معروفیان به بیمارستان و گزارش از آخرین وضعیت جسمی او
- حراست، همیار، ناظم، مثلث سرکوب خوابگاه!
- محروم کردن دانشجویان دختر دانشگاه کردستان از خوابگاه
- حذف اساتید دغدغهمند در روندی غیرقانونی
- یکی دیگر از کارگران مصدوم حادثه آتش سوزی شرکت نفت و گاز اروندان جان خودرا ازدست داد
*******
*تجمع اعتراضی کارگران کارخانه قند خاورمیانه نسبت به عدم افزایش حقوق منجمله اجرا نشدن طرح طبقه بندی مشاغل
روز شنبه 14 مرداد، کارگران کارخانه قند خاورمیانه برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به عدم افزایش حقوق منجمله اجرا نشدن طرح طبقه بندی مشاغل دست به تجمع دراین واحد تولیدی واقع در کیلومتر 7 جاده شوش – دزفول دراستان خوزستان زدند.
*تجمع اعتراضی دستیاران پزشکی شرکت کننده در آزمون گواهینامه تخصصی 1402نسبت به نمره حدنصاب مقابل وزارت بهداشت
روزشنبه 14 مرداد،جمعی از دستیاران پزشکی شرکت کننده در آزمون گواهینامه تخصصی 1402 برای اعتراض به نمره حدنصاب مقابل وزارت بهداشت تجمع کردند وخواهان کمتر شدن نمره حدنصاب شرکت در این آزمون شدند.
*انتقال نازیلا معروفیان به بیمارستان و گزارش از آخرین وضعیت جسمی او
نازیلا معروفیان دانشجوی روزنامهنگاری دانشگاه علامه طبابایی امروز، ۱۴ مرداد ماه توسط ونی سبز رنگ متعلق به شهرداری کرج از زندان اوین به بیمارستان طالقانی منتقل شد. در حینِ انتقال برخی دوستان این روزنامهنگار موفق به دیدار او شدند. وی درحال حاضر در بیمارستان طالقانی آخرین رسیدگیهای پزشکی خود را طی کرده و برخی مسئولان بیمارستان گزارش میکنند که با آزمایشهای انجام شده و نوار قلب حال فعلی او مساعد است. بر این اساس او از بیمارستان طالقانی ترخیص و مجددا به زندان اوین منتقل میشود.
گفتنی است این روزنامهنگار که پیشتر در پی انتشار مصاحبه با پدر مهسا امینی نیز بازداشت شده بود، سابقه سکته قلبی نیز دارد.
*حراست، همیار، ناظم، مثلث سرکوب خوابگاه!
مدتی پیشتر فراخوان دانشگاه بنا بر جذب ناظم خوابگاهی در کانالهای دانشگاه منتشر شد.
ناظم خوابگاه چنان که از اسمش پیداست موظف است تا نظم رو در محیطهای خوابگاهی برقرار کند. از جملهی راههایی که او به برقراری نظم میپردازد:
1- اجرای دقیق آییننامههای انضباطی.
2- ثبت و گزارش کلیهی غیبتها و کنترل غیبت و تاخیر دانشجو.
3- انجامحضور و غیاب شبانهی دانشجویان با رویت آنها.
اینها فقط بخشی از وظایف این «ناظم خوابگاه» است. از طرف دیگر باید در نظر داشت که حضور چنین شخصی در خوابگاههای دانشجویی همراه است با حضور حراست و همیار خوابگاهها. تفکیک این سه نقش از هم نشاندهندهی چه چیزی میتواند باشد؟ آیا باز سیاستهای سرکوب حداکثری در همهی زمانها و مکانهای دانشجویی دنبال میشود؟
دانشگاه که خوابگاه را محل اجتماع، اتحاد و برنامهریزی دانشجو در جهت مقابله با خط مشی ضد دانشجویی میبیند از گذشته همواره در صدد ضربه زدن به این اجتماعهای کوچک اما مهم دانشجویی بوده. این غول سرکوب که هر زمان به شکلی پدیدار شده، آیا این بار قرار است با صورت ناظم خوابگاه به ایفای نقش بپردازد؟
*محروم کردن دانشجویان دختر دانشگاه کردستان از خوابگاه
بنا بر گزارشات واصله از دانشگاه کردستان تعداد زیادی از دانشجویان دختر موفق به اخذ خوابگاه برای ترم جدید نشدهاند و از اسکان در خوابگاه و استفاده از امکانات رفاهی دانشگاه، بدون اطلاع قبلی، محروم شدهاند.
پس از پیگیریهای فراوان دانشجویان، آنها متوجه شدند که این لغو اسکانها به دلیل گزارش حراست خوابگاه رخ دادهاست و هیچ مدرکی جز این گزارش وجود ندارد.
همچنین برای برخی از دانشجویانی که پیشتر در کمیتهی انضباطی تعهد داده بودند، گزارش تکرار تخلف ثبت شدهاست در حالی که تکرار تخلفی در کار نبوده و گزارشی برای ایشان ثبت شده که بسیار مغرضانه است. در مواردی، این گزارشات به حدی غیرواقعی و اغراقآمیز است که گویی مسئول مربوطه مسئلهای شخصی با دانشجویان داشتهاست.
لازم به ذکر است که این محرومسازی بدون تشکیل جلسات انضباطی، بدون هیچگونه دلیل و مدرک مشخص و تنها با تکیه برا گزارشات حراست و بدون اطلاع دانشجو از روند پرونده و عدم اخذ دفاعیه از دانشجو اتفاق افتادهاست که کاملا غیرقانونی است.
*حذف اساتید دغدغهمند در روندی غیرقانونی
بر اساس گزارشات مختلف، جزییات تازهای از پرونده تعلیق مهدی مطیع و محمد سلطانی، دو استاد دانشکده الهیات دانشگاه اصفهان مشخص شدهاست.
دخالت نیروهای امنیتی در دانشگاه؛
بر اساس این گزارشات، در خرداد ۱۴۰۲ و پیش از تشکیل پرونده برای آقای دکتر مطیع در دانشگاه، مسئول حراست دانشگاه، ایشان را به دفتر خود دعوت میکند تا بر سر برخی مسائل گپی داشته باشند. اما در این جلسه بظاهر دوستانه، یکی از مامورین اطلاعات نیز حضور مییابد و گوشی موبایل ایشان ربوده میشود. همچنین به ایشان میگویند که چندماه است که حکم جلب ایشان صادر شدهاست و در صورت عدم همکاری ایشان، مامورینی که پشت درهای دانشگاه قرار دارند ایشان را بازداشت خواهند کرد. آقای مطیع پس از این اتفاق، به مدت چندهفته به ستاد اطلاعات رجوع میکنند تا از ایشان بازجویی شود.
روند غیرقانونی تعلیق؛
پس از پایان این بازجوییها و درحالی که پرونده قضایی ایشان حتی هنوز در مرحله دادرسی هم قرار نگرفته است، در ۲۰ تیر از ایشان خواسته میشود تا به کمیته انتظامی دانشگاه رجوع کنند. در این روز برگهای با عنوان «ابلاغ اتهام» و «محرمانه» به رویت ایشان میرسد که در آن سه بند اتهامی وجود دارد؛ «توهین به مقدسات اسلامی»، «ارتکاب اعمال خلاف مصالح نظام اسلامی» و «ارتکاب اعمال خلاف اخلاق عمومی». دو بند اتهامی نخست، با استناد به گزارشی از صحبتهای ایشان سرکلاس صورت گرفتهاند. گزارشی مخدوش که خود دبیر کمیته انتظامی، آقای خسروشاهی، ادعا میکنند که هنوز به فایل صوتی آن دسترسی پیدا نکردهاند.
گفتنی است که این نامه در تاریخ ۳۱ خرداد ابلاغ شده اما با ۲۰ روز تاخیر و در بازهای که دانشگاهها تعطیل میشوند به رویت ایشان میرسد. درنهایت هم دانشگاه برگه این نامه را به ایشان تحویل نمیدهد.
اتهامات آقای سلطانی نیز «توهین به مقدسات اسلامی»، «ارتکاب اعمال خلاف مصالح نظام اسلامی» بوده که با استناد به استوریهای ایشان صورت گرفتهاست. گفتنی است آقای سلطانی درخصوص این استوریها یکبار در دادگاه روحانیت تبرئه شده بودند.
پس از «ابلاغ اتهام» به این دو استاد محبوب، حقوق تیرماه ایشان پرداخت نمیکنند و همچنین با پیگیریهای رئیس دانشکده الهیات، کلاسهای درسی ایشان در ترم آینده نیز حذف میشوند و عملا این دو استاد بدون بررسی و دادگاهی و تنها با ابلاغ اتهام، تعلیق میشوند. اتفاقی که آشکارا خلاف قانون و شان استادی است.
اهمیت رسانهای شدن و حمایتها؛
پس از رسانهای شدن تعلیق این دو استاد، ریاست دانشگاه با چندتن از اساتید پیگیر جلسهای ترتیب میدهند و در آن رییس دانشگاه قول پیگیری میدهند. اما جالبتر آنکه پس از این جلسه، رئیس دانشکده الهیات نیز با دعوت از چند استاد جلسهای در خصوص جزئیات پرونده دو استاد برگزار میکند. جلسهای که در آن از معاونین دانشگاه تا اساتید دانشکده و همچنین مامورین اطلاعات حضور دارند، اما خود متهمین دعوت نمیشوند. گفته میشود در این جلسه اتهامات بیپایه و اساسی به این دو استاد نسبت داده میشود؛ «بمباران کلاس با شبهات اعتقادی و سیاسی و فرهنگی، فرار از مناظرههای علمی و انتقادی همسطح». اتهاماتی که در اطلاعیه منتشر شده در سایت دانشگاه اصفهان نیز تکرار میشوند.
با پیگیریهای صورت گرفته خوشبختانه حقوق تیرماه این اساتید واریز شدهاست اما همچنان آنان رفع تعلیق نشدهاند و روند قانونی دادگاهی شامل حالشان نشدهاست. لازم بذکر است که دانشگاه و مسئولین آن، تابحال با هیچکدام از این اساتید جلسهای ترتیب ندادهاند تا دفاعیات آنان بررسی شود. گویی تنها نامحرمان پرونده، خودشان بودهاند.
گفتنی است در حمایت از اساتید نامبرده و جهت رفع تعلیق آنان، بیانیهای نوشته شدهاست و برای جمعآوری امضا، در معرض عموم قرار گرفته است. تا بدین لحظه نیز، قریب به ۳ هزار نفر از دانشگاهیان از جمله هزار تن از اساتید سراسر کشور، این بیانیه را امضا کردهاند.
آنچه در این بین بسیار مهم است، تاکید به عمل بر اساس قانون و حمایت از اساتید باسواد و دغدغهمندی است که در معرض سرکوب قرار گرفتهاند. سرکوبهایی که با استناد به صحبتهای سرکلاس که حریم استاد و دانشجو است صورت میگیرند. مشابه کمیتههای انضباطی دانشجویان، در کمیته انتظامی اعضای هیئت علمی نیز شاهد سرکوب گسترده اساتید و حذف آنها در روندی غیرقانونی هستیم.
*یکی دیگر از کارگران مصدوم حادثه آتش سوزی شرکت نفت و گاز اروندان جان خودرا ازدست داد
یکی دیگر از کارگران مصدوم حادثه آتش سوزی شرکت نفت و گاز اروندان بنام علیرضا حجت نيا دربیمارستان جان باخت وبا احتساب کارگران قربانی الله یار عزیزی و فاضل لویمی تعداد قربانیان این حادثه 3 نفرشدند.
درهمین رابطه:جان باختن یک کارگر مصدوم حادثه آتش سوزی شرکت نفت و گاز اروندان دربیمارستان
یک کارگر مصدوم حادثه آتش سوزی شرکت نفت و گاز اروندان دربیمارستان بنام فاضل لویمی دربیمارستان جان باخت و تعداد کارگران جان باخته این حادثه به 2 تن رسید.
یک کارگر دیگر بنام عليرضا حجت نيا کماکان در بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان بستری است.
اخباروگزارش های کارگری 13 مرداد ماه 1402
در یازدهمین سالگرد جان باختن 8 آتش نشان پتروشیمی بندرامام درحادثه آتش سوزی ایستگاه میترینگ یادشان را گرامی بداریم
در 13 مرداد1391، در پی آتش سوزی در واحد میترینگ پتروشیمی بندرامام بدلیل نشت شدید گاز 8 آتش نشان این مجتمع جان خودرا ازدست دادند.
- بیانیهی شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران در حمایت از تجمعات مسالمتآمیز بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی (یکشنبهها و سه شنبههای اعتراضی )
- پیام مرتبط با کانون انجمنهای صنفی کارگران پالایشگاه های گاز استان بوشهر:
- اطلاعیه شورای هماهنگی وهمبستگی کارکنان رسمی صنعت نفت ایران
- اعتراض کارگران شهرداری ایلام نسبت به عدم پرداخت 4 ماه حقوق
تهدید کارگران حق طلب به اخراج از کار
- ادامه اعتراضات مالباختگان خشمگین شرکت های پیش فروش خودرو تاکستان بابرپایی تجمع در محل نمازجمعه و دفتربهارستان نشین شهرستان با شعار«مسئول بی کفایت استعفا استعفا»
- عاتکه رجبی معلم اخراجی به دادگاه احضار شد
*******
*بیانیهی شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران در حمایت از تجمعات مسالمتآمیز بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی (یکشنبهها و سه شنبههای اعتراضی )
روز جمعه 13 مرداد، شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران بیانیه ای بشرح زیر در حمایت از تجمعات مسالمتآمیز بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی (یکشنبهها و سه شنبههای اعتراضی )،منتشرکرد:
با تصویب قانون مدیریت خدمات کشوری در سال ۱۳۸۶ بارقهی امیدی در دل بازنشستگان کشوری و بهتبع آن فرهنگیان بازنشسته بهبار نشست و انتظار میرفت که با اجرای این قانون، بیعدالتی در پرداختها و تبعیضات گسترده از بین رفته و مطالبات سالیان طولانی بازنشستگان محقق گردد، به ویژه در مواد ۶۴، ۸۵ و ۱۲۵ این قانون که در صورت اجرایی شدن آن حل بعضی از معضلات، مشکلات و مطالبات معیشتی بازنشستگان به سرانجام میرسید.
اما متاسفانه، علیرغم شعارهای پر طمطراق دولتهای قبلی و فعلی در هنگامهی انتخابات، نه تنها این مواد قانونی اجرایی نشد که بهدلیل تورم افسار گسیختهی سالهای اخیر، بازنشستگان دچار فلاکتی مضاعف گردیدهاند که لاجرم راهی جز برگزاری تجمعات و دیده و شنیده شدن فریاد مطالبات خود نداشته، عزم خود را برای تجمعات اعتراضی جزم کردهاند و هر سهشنبه روبروی صندوق بازنشستگی تجمع اعتراضی برگزار میکنند تا شاید بعد از ۱۶ سال بتوانند مسئولان بیدرد را وادار به اجرای قانون و اجابت مطالبات خود نمایند.
امید که گوش شنوایی در دولت و مجلس وجود داشته و همچنان به دنبال فریب بازنشستگان و احاله مطالبات آنها به برنامه هفتم توسعه !!! نباشند.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران، حمایت قاطع خود را از اعتراضات صنفی تمامی بازنشستگان اعم از کشوری و تامین اجتماعی اعلام نموده، از تمامی فرهنگیان شاغل و بازنشسته دعوت مینماید که در سهشنبههای اعتراضی در کنار دیگر همکاران بازنشسته اعتراض خود را به روند موجود اعلام دارند تا ضمن حمایت از همکاران خود، مانع از ادامه این وضعیت آزار دهنده و ظلم آشکار شوند.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
۱۳ مرداد ۱۴۰۲
*پیام مرتبط با کانون انجمنهای صنفی کارگران پالایشگاه های گاز استان بوشهر:
کانون انجمنهای صنفی کارگران پالایشگاه های گاز استان بوشهر مینویسد:
وعدههایی را که به ما دادند اجرا نکردند در حالیکه اسفندماه به ما قول پیگیری دادند و جلسهای برای رسیدگی به مسائل کارگران تشکیل شد. در زمان صدور فراخوان برای یکم اسفند ما را به عجول بودن متهم میکردند. باید بگوییم که مسئولیت عدم اجرای مطالبات کارگران پالایشگاههای پارس جنوبی به هیچ عنوان بر عهده نمایندگان کارگران نیست و مسئولین مربوطه باید پاسخگو باشند!
پاسخ شورای سازماندهی اعتراضات کارگران غیر رسمی(ارکان ثالث) به این نهادهای معلوم الحال، این است:
شما و دوستان جیره خوارتان، آویزان بر ستونهای فرسوده کاخ ریاست جمهوری، در همدستی و تبانی، در انتظار لطف و مرحمت از بالا ،با عقب نگه داشتن قدرت تعیین کننده طبقه کارگر، در فساد و استثمار کارگر مزدی شریک هستید!
تشکلهایی دست سازی چون شما، جاده صاف کن سرمایه داران مفتخورید برای چپاول بیشتر کارگر!
شما با امکانات و تریبونِ در اختیارتان، بهمراه همان مسؤلینی که دستمایه لطف آنها هستید، مجموعه عواملی هستید در خدمت استثمار بیشتر کارگر ،سودبری کلان طبقه سرمایه دار, صاحبان قدرت و پیمانکاران مفتخور!
شما با عنوان انجمن صنفی کارگری، به این مسؤلین و روال معمول و در امنیتِ چپاولشان اعتبار داده، با ترمز زدن به مبارزه کارگر، برای آنها زمان میخرید. شما قطعاً بخشی از همان فساد سیستماتیک هستید در تضاد با مطالبات ما کارگران!
در حالی که جامعه از اعتراض میجوشد، بر کسی پوشیده نیست که اراده ای برای تحقق مطالبات مردمی وجود ندارد و این مسؤلین که امثال شما ضامن اعتبارشان هستید، از پاسخگویی به فقر ،فلاکت و محرومیت توده مردم طفره میروند و اساساً سیاستهایشان تماما ضد کارگری ،ضد مردمی و در خدمت چپاول و غارت اخرین لقمه های نان مردم است.
طبقه کارگر و توده تحت ستم جامعه مدتهاست با درک شرایط موجود، کل بساط توحش و بردگی حاکم بر جامعه را هدف قرار داده، به آن معترض است.این شما هستید که در تقابل با خواست عمومی جامعه، با امنیتی کردن مبارزات مردمی تحت عنوان "اغتشاش و اقدام علیه امینت" با کوبیدن بر طبل اینکه اعتراض "سیاسی" است در همدستی با حراست و نهادهای امنیتی شرایط سرکوب طبقه کارگر را فراهم نموده اید. اما بدانید که در این جامعه مبارزه برای نان هم سیاست است. چون ربودن آن از سفره ما مردم اساس و پایه سیاستهای جاریست. "اقدام علیه امنیت" نیز معنایی جز اقدام علیه سرمایه داران ندارد، که همه شما حامی آن هستید!
بدایند که دیگر دوره این یکه تازی ها تمام شده است ،عواملی چون شما با عنوان "انجمن صنفی کارگری" ترمز مبارزات کارگران و در تضاد با تحقق مطالبات برحقشان هستید. سکوت شما در برابر تعرضات هر روزه به معیشت کارگر فقط و فقط وقت خریدن است برای کارفرمایان مفتخور و ایجاد شرایطی است امن برای عوامل فساد و تداوم زیاده خواهی های پایان ناپذیر آنان!
شما عوامل پیمانکاران مفتخور و صاحبان سرمایه بر علیه طبقه کارگرید.
البته ما میدانیم که خدمات شما در پشت درهای بسته با مدیریت نفت و پیمانکاران مفتخور با جوایز و سکه های ناچیز پاسخ داده میشود.
شما حتی حاضر به دیدن مصائب کارگر عسلویه در آن شرایط سخت کاری و آب و هوایی نبوده ،حقی بر کارگر تحت ستم و استثمار قائل نیستید ،او را در خدمت به روال معمول تولید و سرمایه تحت هر شرایطی قربانی نموده اید!
دست شما برای ما کارگران رو شده است و پاسخ محکم ما به شما و سرمایه داران مفتخور قطعاً گسترش اعتراضات کارگری است.
ما کارگران بر این باوریم که تنها با اتکای نیروی مبارزه خودمان ،با اتحاد و همبستگی مبارزاتی میتوانیم حق و حقوق مان را بگیریم. بقول هم طبقه ای های بازنشسته مان:
فقط کف خیابون بدست میاد حقمون
اعتراض کارگر نفتی، تاخیر در اورهال صنایع و اخلال در بازگشت به شرایط تولید، اعتصابات سراسری کارگری در حوزه های نفت و سایر بخشهای اقتصادی، برابر است با توقف روند معمول ایجاد سرمایه و ثروت اندوزی برای سرمایه دارانی که هم قانونگذارند و هم تمامی امکانات تولید ،قدرت و نیروی سرکوب را در اختیار دارند تا کارگر مزدی را به بردگی بکشند. ما با اتکاء به قدرت اعتصابمان پیگیر همه حق وحقومان هستیم. بدانید این بساط توحش و بردگی پایانی دارد.
ما کارگران با زیر و رو نمودن بساط چپاول و فساد حاکم ،با قدرت اعتصاباتمان و با قدرت اتحادمان در شوراها و اعمال اراده مستقیم مان شما را بعنوان عوامل خودفروخته و آخرین نسخه باطل شده سرمایه داری نسبت به تلفات طبقه کارگر و خدمات خائنانه تان به زیاده خواهان پاسخگو نموده ،بازخواست خواهیم نمود!
زنده باد اتحاد و همبستگی کارگری
شورای سازماندهی اعتراضات کارگران غیر رسمی نفت(ارکان ثالث)
۱۴ مرداد ۱۴۰۲
*اطلاعیه شورای هماهنگی وهمبستگی کارکنان رسمی صنعت نفت ایران
به نام نامی آزادی ، که گاهی برای داشتن آن باید از جان مایه گذاشت.
انسانی که برای بدنیا امدنش از کسی دستور نمیگیرد، برای آزاد زیستن نیز نیازمند دربند بودن نیست، انکه تو را دربند میخواهد ، هم نوعی ست که اندیشه خویش را دربند دیگری گرو گذاشته. انسان آزاد، میتواند دربند قانون باشد، اما ستم پذیر نیست، اگر انچه را که قانونگذار برای رفاه همگان در کتاب قانون نگاشته است از تو باز دارند، برآنند که تو را در بند کشند.
برده داری مدرن نه زنجیر دارد نه شلاق، همینکه تو را از هرانجه سزاوار توست بازدارند، در پای تو زنجیر افکنده اند تا از تو بهره برداری کنند، تو ازادی بی آنکه از ازادی بهره ای برده باشی.
چندیست که هر انچه از نفت و گاز در ایران میبینیم گواه بر برده داری مدرن است، ما برای دریافت مزد عرق ریختن خودمان، نمیتوانیم فریاد بزنیم زیرا، واژه ای بنام دشمن در کمین است تا به ما انگ ، گریز از قانون و آب به اسیاب دشمن ریز ، بزنند، و این بهانه ایست تا خفقان بر جامعه فرمانروایی کند.
به شکمگرسنه نمیتوان انگ سیاسی زد، اگر چنین باشد، افریقا سیاسی ترین جامعه جهان است.
صنعت نفت در لایه های مدیریتی دچار زد و بند هایی ست که به هیچ کس پاسخگو نیستند، اما اگر کارگر باشی و برای هرانچه حق توست فریاد بزنی دشمن نظام خواهی بود و باید به سزای گناه ناکرده ات برسی.
تسویه حساب های شخصی در صنعت نفت ، رانت ها ، فسادهای سیستماتیک، و گروکشی ها گواه بر آن است که از وزیر بجز جابجایی مهره ها کاری ساخته نیست، زیرا اگر وزیر جز این کاری کند حکم کیش و ماتی خود را از هسته های قدرت دریافت کرده است.
جای دوری نمیرویم، فساد حاکم بر بهداشت و درمان صنعت نفت و همه فرایند هایی که در آن رخ میدهد، بهترین گواه است.
گاهی هم یک حسین قلی پور پیدا میشود که میتواند فریاد رسای جامعه اش باشد ، اما باید حنجره اش گل گرفته شود، زیرا هسته های قدرت و فساد چنین فریاد هایی را بر نمی تابد. همخوانی با بتد های قانون هم کارساز نیست، زیرا آرامش مسئولان فراتر از گرسنگی فرزندان کارکنان صنعت نفت است،
اگر مبنا قانون است که باید برای همه یکسان باشد، نه اینکه، آنانکه با جان و تندرستی خانواده صنعت نفت بازی میکنند، آسوده باشد و انکه درخواست مزد عرق ریخت خود و همکارانش در شرجی های جنوب را دارد، نگران و برکنار.
ما در نخستین درخواست ، از وزیر نفت میخواهیم که با برخورد با مسئولانی که در بهداشت و درمان صنعت نفت، جان و مال خانواده و کارکنان صنعت نفت را به هیچ نمیپندارن و همچنین با دلجویی از همکارمان حسین قلیپور، از ستمی که به نا روا بر وی رفته پوزش خواسته و و هرانچه را که شایسته ایشان بوده و از ایشان دریغ شده ، ارزانی دارند، و شایستگی خویش را در وزارت بر ما باز نمایند، چون شاید اگر چنین نشود، ما همه حسین قلیپور شویم. این یک تهدید نیست، بلکه یک واخواهی و دادخواهیست که اینبار رساتر از پیش و شاید هم ویرانگر باشد.
آن کس است اهل بشارت که اشارت داند
۱۴۰۲/۵/۱۱
شورای هماهنگی وهمبستگی کارکنان رسمی صنعت نفت ایران
پنج شنبه دوازدهم مرداد ۱۴۰۲
*اعتراض کارگران شهرداری ایلام نسبت به عدم پرداخت 4 ماه حقوق
تهدید کارگران حق طلب به اخراج از کار
روزجمعه 13 مرداد، کارگران شرکتی شهرداری ایلام اعتراضشان را نسبت به عدم پرداخت 4 ماه حقوق ابراز کردند.
کارگران شرکتی معترض شهرداری ایلام برای یک رسانه خبری محلی ازجمله نوشتند:
در طول سال جاری(چهار ماه) هنوز یک ریال حقوق دریافت نکرده ایم و چهار ماه است که در این اوضاع بد اقتصادی و تورم، شرمنده اهل و عیال هستیم و هر روز سرافکنده تر از دیروز، در جمع خانواده حاضر می شویم.
هر وقت حق و حقوق مان را مطالبه می کنیم، مسئولین شهرداری میگویند شما قراردادتان تمام شده و میتوانیم شما را اخراج کنیم.
*ادامه اعتراضات مالباختگان خشمگین شرکت های پیش فروش خودرو تاکستان بابرپایی تجمع در محل نمازجمعه و دفتربهارستان نشین شهرستان با شعار«مسئول بی کفایت استعفا استعفا»
روزجمعه13 مرداد،جمعی از مالباختگان خشمگین شرکت های پیش فروش خودرو تاکستان درادامه اعتراضات دامنه دارشان دست به تجمع درمحل نمازجمعه و دفتربهارستان نشین این شهرستان ازاستان قزوین زدند و شعار«مسئول بی کفایت استعفا استعفا»سردادند.
*عاتکه رجبی معلم اخراجی به دادگاه احضار شد
عاتکه رجبی فعال صنفی معلمان که پیشتر به جهت حمایت از انقلاب ژینا طی حکمی از طرف هیات تخلفات وزارت آ.پ از آموزش و پرورش اخراج شده است به شعبه ۹۰۶ دادگاه انقلاب مشهد احضار شد
این فعال زنان و کودکان پیش تر نیز به مدت پنج روز در بازداشت وزارت اطلاعات بود که با وثیقه یک میلیارد و ششصد میلیون تومانی آزاد شده است
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکومیت پرونده سازی ها علیه فعالین صنفی خواستار صدور قرار منع تعقیب برای معلم شجاع و متعهد است