اخباروگزارش های کارگری 9 تا 12 آبان ماه 1402

جنبش‌های اجتماعی
شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

- سه شنبه های اعتراضی بازنشستگان کشوری نسبت به عدم اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان(اجرا نشدن ماده 30 قانون برنامه ششم توسعه)با تجمع مقابل صندوق بازنشستگی کشوری در استان های ایلام(شهرایلام) قزوین(شهرقزوین)،
کردستان(شهرسنندج) ، کرمانشاه(شهر کرمانشاه)و همدان(شهر همدان) واهواز تجمع مجدد مشترک بازنشستگان کشوری و تأمین اجتماعی استان خوزستان مقابل استانداری 

- دوشنبه اعتراضی کارگران صنعت نفت نسبت به تعیین سقف حقوق، نحوه‌ی کسر غیرقانونی مالیات و محدودیت 30 ساله‌ی سنوات بازنشستگی علیرغم سنوات خدمت بیشتر و بعضا کسورات بازنشستگی بیش از 40 سال وعدم اجرای امل ماده قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت با برپایی تجمع کارگران شرکت نفت فلات‌قاره در سکوهای ایلام وبلال
- ادامه اعتراض کارگران صنعت نفت نسبت به تعیین سقف حقوق، نحوه‌ی کسر غیرقانونی مالیات و محدودیت 30 ساله‌ی سنوات بازنشستگی علیرغم سنوات خدمت بیشتر و بعضا کسورات بازنشستگی بیش از 40 سال وعدم اجرای امل ماده قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت با برپایی تجمع کارگران شرکت پایانه‌های نفتی درجزیره خارک روز سه شنبه 9 آبان
- سه شنبه های اعتراضی کارگران تازه استخدامی صنعت نفت نسبت به سطح حقوق و مطالبات حداقلی با برپایی تجمع در محل کار
- تجمع اعتراضی کارکنان شرکت های خدمات اول و شسکام نسبت به عدم پرداخت حقوق وسنوات سال 1401 و کسور بیمه
- تجمع اعتراضی شبانه اهالی رشتخوارنسبت به تاخیر در تکمیل جاده تربت حیدریه - خواف - رشتخوار از سمت رشتخوار در ورودی شهرومسدود کردن جاده
- مسمومیت دانش‌آموزان در مدرسه‌ای در چهارمحال و بختیاری
- بازداشت نیلوفر میرزایی دانشجوی تبعیدی داتشگاه الزهرا
- ادامه سرکوب فعالین دانشجویی
- اقدام عجیب کمیته انضباطی برای استمرار سرکوب دانشجویان
- محرومیت از تحصیل؛ شیوهٔ مبارزه با فعالین دانشجویی
- جولان گزمه‌های حجاب اجباری در دانشگاه
- جلسه رسیدگی به اتهامات رضا اقدسی برگزار شد
- جعفر ابراهیمی  به مرخصی درمانی آمد 
*******
*سه شنبه های اعتراضی بازنشستگان کشوری نسبت به عدم اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان(اجرا نشدن ماده 30 قانون برنامه ششم توسعه)با تجمع مقابل صندوق بازنشستگی کشوری در استان های
ایلام(شهرایلام)
قزوین(شهرقزوین)،
کردستان(شهرسنندج) ،
کرمانشاه(شهر کرمانشاه)و
همدان(شهر همدان)
واهواز تجمع مجدد مشترک بازنشستگان کشوری و تأمین اجتماعی استان خوزستان مقابل استانداری 
شعارها:
«نه خواری نه ذلت مرگ براین عدالت»
«فقط کف خیابون بدست میاد حقمون»
«معیشت منزلت سلامت حق مسلم ماست»
«دولت انتصابی دروغ میگه حسابی»
«پیام ما به دولت خجالت خجالت»
«حاصل کار دولت غارت جیب ملت»
«عدالتی ندیدیم ما دیگه رای نمی دیم»
«به دزدی عادت کردند ماروبیچاره کردند»
«معلم زندانی آزاد باید گردد»
«اتحاد اتحاد علیه فقر و فساد»
«تجمع اعتراض حق مسلم ماست»
«مابجزحق نمی خوایم صدقه دولت نمی خوایم»
«ازخوزستان تاتهران ننگ بر مدیران»
«حسین حسین شعارشون دروغ و دزدی کارشون»
«نه وعده نه بازی اجرای همسان سازی»
«درمان رایگان حق مسلم ماست»
«زیربارستم نمی کنیم زندگی جان فدا می کنیم در ره آزادگی ننگ براین بردگی ننگ براین بردگی»
«نه مجلس نه دولت نیستند بفکر ملت»
«وعده وعید جه خوب بود ولی همش دروغ بود»
«نه صدقه نه منت حقو بدین با عزت»
«گرانی تورم بلای جان مردم»
«مجلس سرسپرده گرونی رو آورده»
« ایران پدرآمد چه برسرتوآمد»
«خواسته ما صنفیه حق مارو پس بده»
تصاویر:
اهواز:
 
ایلام:
 
 
سنندج:
 
کرمانشاه:
 
 
*دوشنبه اعتراضی کارگران صنعت نفت نسبت به تعیین سقف حقوق، نحوه‌ی کسر غیرقانونی مالیات و محدودیت 30 ساله‌ی سنوات بازنشستگی علیرغم سنوات خدمت بیشتر و بعضا کسورات بازنشستگی بیش از 40 سال وعدم اجرای امل ماده قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت با برپایی تجمع کارگران شرکت نفت فلات‌قاره در سکوهای ایلام وبلال
 
 
*ادامه اعتراض کارگران صنعت نفت نسبت به تعیین سقف حقوق، نحوه‌ی کسر غیرقانونی مالیات و محدودیت 30 ساله‌ی سنوات بازنشستگی علیرغم سنوات خدمت بیشتر و بعضا کسورات بازنشستگی بیش از 40 سال وعدم اجرای امل ماده قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت با برپایی تجمع کارگران شرکت پایانه‌های نفتی درجزیره خارک روز سه شنبه 9 آبان
 
*سه شنبه های اعتراضی کارگران تازه استخدامی صنعت نفت نسبت به سطح حقوق و مطالبات حداقلی با برپایی تجمع در محل کار
کارگران تازه استخدامی صنعت نفت روز سه شنبه را برای اعتراض نسبت به سطح حقوق و مطالبات حداقلی انتخاب کردند و 9 آبان بابرپایی تجمع در محل کار خواهان اصلاح کف حقوق شدند.
 
 
 
*تجمع اعتراضی کارکنان شرکت های خدمات اول و شسکام نسبت به عدم پرداخت حقوق وسنوات سال 1401 و کسور بیمه
روزسه شنبه 9 آبان،جمعی از  کارکنان شرکت های خدمات اول و شسکام برای اعتراض به عدم پرداخت حقوق وسنوات سال 1401 و کسور بیمه دست به تجمع مقابل ساختمان مرکزی شرکت مخابرات ایران درخیابان سردار جنگل تهران زدند.
  
*تجمع اعتراضی شبانه اهالی رشتخوارنسبت به تاخیر در تکمیل جاده تربت حیدریه - خواف - رشتخوار از سمت رشتخوار در ورودی شهرومسدود کردن جاده
سه شنبه شب(9 آبان)، اهالی رشتخواربرای اعتراض به تاخیر در تکمیل جاده تربت حیدریه - خواف - رشتخوار از سمت رشتخواردست به تجمع در ورودی این شهردراستان خراسان رضوی وجاده را برای 3 تا 4 ساعت مسدود کردند.
 
 
*مسمومیت دانش‌آموزان در مدرسه‌ای در چهارمحال و بختیاری
 حمیدرضا اکبری مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک شهرکرد در مورد علت حادثه مسمومیت به خبرنگاران گفته است: 
 بعد از استشمام بوی گاز در آموزشگاه فجر اسلام توسط مسئولین آموزشگاه، کارشناسان شرکت گاز در اسرع وقت در آموزشگاه حاضر شدند و متوجه نشت گاز از محل موتورخانه آموزشگاه شدند.
 به دلیل انتشار بوی گاز، دانش‌آموزان دچار استرس و دلهره شدند و تعداد ۷ نفر از دانش‌آموزان برای مراقبت بیشتر به اورژانس اعزام شدند که هم اکنون حال همه این دانش‌آموزان مساعد است
از آغاز مهرماه، این چهارمین مورد از مسمومیت‌های سریالی جدید در مدارس ایران است .
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*بازداشت نیلوفر میرزایی دانشجوی تبعیدی داتشگاه الزهرا
نیلوفر میرزایی دانشجوی گرافیک دانشگاه الزهرا روز گذشته طی مراسم تشییع جنازه آرمیتا گراوند در بهشت زهرای تهران بازداشت و به زندان قرچک منتقل شده است. وی که در آبان‌ماه سال گذشته در جریان قیام ژینا ۱۰۳ روز بازداشت و به صورت غیابی و غیرقانونی به دو نیمسال منع موقت از تحصیل محکوم شده بود، طی سال تحصیلی جدید به دانشگاه یزد تبعید شد.
*ادامه سرکوب فعالین دانشجویی
شهاب بیات دانشجوی رشته مهندسی شهرسازی دانشگاه آزاد همدان که با تعلیق حکم زندان پس از ۳ماه تحمل حبس در بهمن سال ۱۴۰۱ آزاد شده بود در پرونده‌ای جدید به اتهام تبلیغ علیه نظام به ۶ماه حبس محکوم شد.
گفتنی است درصورت تایید نهایی شدن حکم جدید حکم حبس دوسال و نیم ایشان که تعلیق شده بود نیز مجددا به جریان خواهد افتاد.
*اقدام عجیب کمیته انضباطی برای استمرار سرکوب دانشجویان
محمد جواد توازنی‌زاده دانشجوی تحصیلات تکمیلی رشته آهنگسازی دانشگاه هنر تهران در اکانت اینستاگرامش از تشکیل پرونده انضباطی جدید برای خود خبر داد.
ایشان درحال حاضر بدلیل حکم انضباطی قبلی خود از تحصیل محروم و ممنوع‌الورود به دانشگاه میباشند، اما علیرغم عدم حضور دردانشگاه طی ماه‌های اخیر ازطرف کمیته انضباطی برای رسیدگی به اتهامات احضار شده اند.
منبع 3 خبربالا شوراهای صنفی دانشجویان کشور
*محرومیت از تحصیل؛ شیوهٔ مبارزه با فعالین دانشجویی
سپهر راثی دانشجوی کارشناسی‌ارشد رشتهٔ هوافضا و از فعالین دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر، به مدت دو نیمسال، از تحصیل محروم شد.
شایان ذکر است که این‌گونه محکومیت‌های غیرقانونی و بی‌اساس در چند ماه گذشته شدت گرفته و در راستای سرکوب فراگیر دانشجویان می‌باشد.
شورای صنفی دانشجویان دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
*جولان گزمه‌های حجاب اجباری در دانشگاه
در دو هفته گذشته دانشجویان زیادی به کمیته انضباطی احضار شده و احکام سنگینی دریافت کرده‌اند؛ احکامی که در اکثر موارد، به بهانه عدم رعایت حجاب صادر شده‌اند. علاوه بر دانشجویانی که برای اولین بار احضاریه دریافت کرده و مجبور به امضای تعهدنامه شده‌اند، تعداد زیادی نیز که احکام معلق داشتند، بدون تشکیل جلسه شورای بدوی و تنها با یک تماس از سمت کمیته انضباطی اطلاع یافته‌اند که احکام معلق‌شان اجرایی شده است.
تعداد احضارهای چند هفته اخیر حتی در مقایسه با دوران اوج اعتراضات سال گذشته نیز بی‌سابقه است. با اینکه هنوز آمار دقیقی وجود ندارد، اما تخمین زده می‌شود در یک هفته گذشته بیش از ۵۰ دانشجو به بهانه حجاب به کمیته انضباطی احضار شده و احکام مختلفی، از توبیخ تا تعلیق، دریافت کرده‌اند.
همانند رویکرد همیشگی کمیته انضباطی، در اکثر پرونده‌ها هیچ‌گونه مدرکی مبنی بر تخلف دانشجویان وجود ندارد و بسیاری از این دانشجویان به صرف "گزارش‌های محرمانه" بی‌نام‌ونشان به‌شکل غیرقانونی تعلیق شده‌اند. همچنین از بسیاری از دانشجویان، چندبار تعهد گرفته شده است. این تعهدنامه‌های غیرقانونی، تنها وسیله‌ای هستند برای آزار بیشتر دانشجویان و کشاندنشان به کمیته. به دانشجویان قویا پیشنهاد می‌کنیم که با مطالعه شیوه‌نامه انضابطی و آگاهی از حقوق خود، اجازه ندهند تا اعضای کمیته بصورت غیرقانونی و به بهانه‌های واهی دانشجویان را محکوم کنند.
شایان ذکر است که کمیته انضباطی دانشجویان احضارشده را تهدید کرده تا احکام خود را رسانه‌ای نکنند. این موضوع در کنار وعده تخفیف حکم در مرحله تجدیدنظر (امری که عموما اتفاق نمی‌افتد) سبب شده تا تعداد دقیق دانشجویانی که حکم انضباطی دریافت کرده‌اند نامشخص باشد. 
فراتر از برخورد در کمیته انضباطی، حراست دانشگاه نیز به طور جدی مشغول آزار و اذیت دانشجویان به بهانه پوشش است. از رها کردن افسار "حجاب‌بان‌ها" در سطح پردیس‌ها گرفته تا جلوگیری از ورود دانشجویانی که پوششان باب میل نیروهای حراست نیست: فشار حراست برای تحمیل حجاب اجباری کم‌سابقه است.
برگرفته از کانال دانشگاه تهران – دانشجو
*جلسه رسیدگی به اتهامات رضا اقدسی برگزار شد
رضا اقدسی فعال کارگری ناشنوا که در روز دوم آبانماه پس از چندمین بار احضار به شعبه سوم بازپرسی اوین بازداشت و به قرنطیه زندان اوین منتقل شده بود امروز سه‌شنبه نهم آبانماه ۱۴۰۲ در دادگاه انقلاب تهران بدون داشتن وکیل با ۴ عنوان اتهامی، اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی، فعالیت تبلیغی علیه نظام، حضور در تجمعات غیرقانونی کارگری و عضویت در گروه ها و دستجات معاند دادگاهی شد و سپس به بند ۴ زندان اوین منتقل شد.
منبع:کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
*جعفر ابراهیمی  به مرخصی درمانی آمد 
جعفر ابراهیمی معلم زندانی که از اردیبهشت ۱۴۰۱ در زندان است ، امروز سه شنبه (  لحظاتی پیش)  به مرخصی امد .
این معلم زندانی که به صورت تبعید  در زندان قزلحصار  دوران محکومیت خود را می گذراند ، به خاطر بیماری و نیاز به درمان خارج از زندان ، با توجه به نامه پزشکی قانونی به مرخصی درمانی امده است .
#عادی_سازی_خیابان
#خیابان_از_آن_ماست
#ما_خاموش_شدنی_نیستیم
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

 

اخباروگزارش های کارگری 10 آبان ماه 1402
- ادامه اعتراضات کارگران شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری نسبت به تعیین سقف حقوق، نحوه‌ی کسر غیرقانونی مالیات و محدودیت 30 ساله‌ی سنوات بازنشستگی علیرغم سنوات خدمت بیشتر و بعضا کسورات بازنشستگی بیش از 40 سال وعدم اجرای کامل ماده قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت با برپایی تجمعی دیگر مقابل ساختمان مدیریت
- ادامه اعتصاب کارگران پروژه ای  پتروشیمی اسلام آباد غرب(شرکت پیمانکاری استیم)دراعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق و وعده های توخالی علیرغم پرداخت قطره چکانی مطالبات
- بهبودی در شرایط ایمنی معدن طزره دامغان صورت نگرفته است
کارگر معدن طزره : چند روز بعد واقعه مسوولان یکی پس از دیگری برای بازدید آمدند و حتی دادستان کل کشور، وزیر کار و وزیر کشور هم به معدن آمد ولی رفت و آمد آنها تاکنون، در بهبود وضعیت ایمنی معدن و شرایط شغلی معدن کاران، هیچ تاثیری نداشته است. باز ما ماندیم و معدنی که قرار است ما را در خود دفن کند.
- بازنشستگان شوش یک هم رزم را دست دادند.
- مسمومیت گازی 14 دانش آموز دبستان دخترانه روستای رسول آباد ایرانشهر
- برگزاری دادگاه محسن عمرانی 
- نه؛ جوابی مستمر از طرف دانشگاه به پیگیری‌های شورای صنفی و حقوق قانونی دانشجویان
- میهمانان ناخوانده
- بازهم واژگونی سرویس رفت و آمد کارگران اینبار مرگ وصدومیت 12 کارگر یک واحد صنعتی علویجه اصفهان
- جان باختن یک کارگر نظافت شهری شهرداری ارومیه براثر تصادف
- جان باختن یک کارگر در ساوه براثر سقوط از ارتفاع
- جان باختن یک کارگر در ساوجبلاغ براثر سقوط از داربست
*******
*ادامه اعتراضات کارگران شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری نسبت به تعیین سقف حقوق، نحوه‌ی کسر غیرقانونی مالیات و محدودیت 30 ساله‌ی سنوات بازنشستگی علیرغم سنوات خدمت بیشتر و بعضا کسورات بازنشستگی بیش از 40 سال وعدم اجرای کامل ماده قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت با برپایی تجمعی دیگر مقابل ساختمان مدیریت
روز چهارشنبه 10 آبان،کارگران شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به تعیین سقف حقوق، نحوه‌ی کسر غیرقانونی مالیات و محدودیت 30 ساله‌ی سنوات بازنشستگی علیرغم سنوات خدمت بیشتر و بعضا کسورات بازنشستگی بیش از 40 سال وعدم اجرای کامل ماده قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت برای باری دیگردست به تجمع مقابل ساختمان مدیریت شرکت زدند.
 
شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:
امروز چهارشنبه دهم آبان ماه، پرسنل رسمی شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری مجددا تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این تجمع با شعار:
به صندوق بازنشستگی کارکنان نفت دست‌درازی نکنید
و با خواسته های:
حذف کامل سقف‌حقوق
حذف محدودیت حق‌سنوات بازنشستگی
عودت کسورات مازاد مالیات
و اجرای کامل ماده ۱۰
صورت پذیرفت.
همچنین پرسنل استخدام جدید شرکتهای مختلف نظیر بهره برداری نفت و گاز کارون، مارون، آغاجاری و نفت و گاز غرب اعلام کرده اند خواستار بهره مندی از مزایای کامل اجرای ماده ده و بروزرسانی جداول پرداختی ۲۱ پایه ای هستند و تا تحقق این خواسته، سه شنبه ها بصورت یکپارچه دست به اعتراض خواهند زد.
*ادامه اعتصاب کارگران پروژه ای  پتروشیمی اسلام آباد غرب(شرکت پیمانکاری استیم)دراعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق و وعده های توخالی علیرغم پرداخت قطره چکانی مطالبات
آخرین خبرهای منتشره در شبکه های اجتماعی بتارخ 9 آبان،حاکی از ادامه اعتصاب کارگران پروژه ای  پتروشیمی اسلام آباد غرب(شرکت پیمانکاری استیم)دراعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق و وعده های توخالی علیرغم پرداخت حقوق تیر ماه این کارگران می باشد.
کارگران پروژه ای  پتروشیمی اسلام آباد غرب(شرکت پیمانکاری استیم اعلام کردند تا تسویه حساب کامل برسر کارشان برنخواهند گشت.
درهمین رابطه:اعتصاب کارگران پروژه ای  پتروشیمی اسلام آباد غرب(شرکت پیمانکاری استیم)دراعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق و وعده های توخالی 
روز شنبه 8 آبان، کارگران پروژه ای  پتروشیمی اسلام آباد غرب(شرکت پیمانکاری استیم)دراعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق و وعده های توخالی از رفتن بر سرکاراجتناب کردند.
براساس گزارش منتشره درشبکه های اجتماعی، شرکت پیمانکاری استیم حقوق این کارگران را از تیرماه سال جاری پرداخت نکرده است.
*بهبودی در شرایط ایمنی معدن طزره دامغان صورت نگرفته است
کارگر معدن طزره : چند روز بعد واقعه مسوولان یکی پس از دیگری برای بازدید آمدند و حتی دادستان کل کشور، وزیر کار و وزیر کشور هم به معدن آمد ولی رفت و آمد آنها تاکنون، در بهبود وضعیت ایمنی معدن و شرایط شغلی معدن کاران، هیچ تاثیری نداشته است. باز ما ماندیم و معدنی که قرار است ما را در خود دفن کند.
بعد از حادثه دلخراش معدن طزره و فوت 6 معدن‌کار و دستگیری سرپرست معدن، احتمال تعطیلی معدن و به‌خطرافتادن مجدد جان و معیشت کارگران قوت گرفته است.
دوازدهم شهریورماه در یکی از تونل‌های استخراج زغال‌سنگ «معدن طزره دامغان» انفجاری رخ می‌دهد که در پی آن 6 معدنچی جان خود را از دست دادند. البته ناگفته نماند که دو سال پیش هم به دلیل انفجار، دو نفر از کارگران در همین معدن جان خود را از دست دادند. بعد از این واقعه، تحلیل‌ها و واکنش‌های بسیاری را به این موضوع مشاهد کردیم و حتی «دادستان کل کشور» و وزیران «کار» و «کشور» به این روستای دورافتاده سفر کردند. همچنین کمیته حقیقت‌یاب هم به این منظور شروع به کار کرد. با این‌ وجود یکی از کارگران معدن طزره در گفت‌وگویی با خبرنگار رسانه ای تاکید کرد که بهبودی در شرایط ایمنی ایجاد نشده. 
 منصور یکی از کارگران معدن طزره است، او که جزو کارگران باسابقه معدن محسوب می‌شود، در مورد وضعیت این روزهای معدن بعد از روز حادثه و در مورد آخرین خبرها در مورد خانواده های جان باختگان گفت: با توجه‌ به اینکه حدود 2 ماه از روز واقعه می‌گذرد، رفته رفته، همه چیز به وضعیت عادی بازگشته و طبق روال همیشه روند کار را دنبال می‌کنیم. هنگامی که مجبور شدم در معدن کار کنم خطرات احتمالی را بررسی کردم و می‌دانم که شاید به سرنوشت رفیق‌هایم دچار شوم.
وی می‌افزاید: قرار است به خانواده‌های فوتی‌ها، دیه جان باختگان را پرداخت و همچنین برخی بستگان آنها را که در همین معدن فعالیت می‌کنند، به بخش‌های بهتر یعنی به قسمت اداری منتقل کردند. 
 او ادامه می‌دهد: یکی از اهداف این اقدامات پیشگیری از طرح و تشدید اعتراضات از سوی خانواده‌های داغدار است.
به گفته منصور، حدود 2 سال پیش هم در اثر انفجار دو همکارمان را از دست دادیم و خانواده‌های آنها هم با دریافت دیه قانونی به شرکت رضایت دادند. در کل سرنوشت خانواده‌های کشته‌شدگان همین روند را دارد.
این کارگر معدن طزره تاکید می‌کند: این حوادث، روحیه کارگران را به‌شدت کاهش داده، اما هیچ تغییری در وضعیت ایمنی معدن مشاهده نمی‌کنیم ، هنوز هم امکاناتی که در اختیار داریم از 50 سال پیش به‌روزرسانی نشده است. با این شرایط نمی‌توان از وقوع حوادث تلخ مشابه جلوگیری کرد و هر چند سال یکبار مجبوریم داغدار رفیق‌هایمان شویم.
این کارگر معدن در پاسخ به این سوال که پیگیری‌های مسوولان به کجا رسید، می‌گوید: چند روز بعد واقعه مسوولان یکی پس از دیگری برای بازدید آمدند و حتی دادستان کل کشور، وزیر کار و وزیر کشور هم به معدن آمد ولی رفت و آمد آنها تاکنون، در بهبود وضعیت ایمنی معدن و شرایط شغلی معدن کاران، هیچ تاثیری نداشته است. باز ما ماندیم و معدنی که قرار است ما را در خود دفن کند. 
منصورادامه می‌دهد: شاید این رخداد به‌دلیل بی‌توجهی کارگران رخ دهد ولی این دلیل نمی‌شود که بخواهیم همه چیز را به گردن سرنوشت بیندازیم. بعد از روز واقعه، هیچ یک از مدیران شرکت به محل حادثه نزدیک هم نشدند و در واقع از ابراز همدردی با کارگران و دلداری آنان خودداری کردند.
منصور ادامه می‌دهد: اینجا هم کارگران پیمانکاری فعالیت می‌کنند و هم رسمی ولی گویا جان ما ارزشی ندارد. بعد از این که فوت کردیم مبلغ دیه به اضافه بیمه و حقوقی که داریم را پرداخت می‌کنند و فاتحه‌ای می‌خوانند و تمام.
بخشی ازیک گزارش رسانه ای شده بتاریخ 10 آبان
*بازنشستگان شوش یک هم رزم را دست دادند.
 
نظام کثیف و سود پرست سرمایه داری عامل چنین فجایعی است.
عزیزان، بازنشستگان شوش  و سراسر ایران ، متاسفانه با خبر شدیم  که هم رزم ما، خانم صغرا کُرد جان باخته است.
خانم صغرا کُرد یکی از مستمری بگیران در  شهر شوش بود که در یکشنبه های اعتراضی برای تحقق خواست و مطالبات انسانی در کف خیابان حضور داشتند.
خانم صغرا  کُرد، زنی رنج دیده و تحت ستم بود که با فقر و نداری زندگی خود و خانواده را تامین می کرد.
زنی که در نکبت نظام سرمایه داری در رنج، استثمار و ستم بسر می برد. اما او دانسته بود که می تواند به نیروی خود در کنار تمام انسان های تحت ستم برای  رهایی از  این منجلاب نظام سود پرست مبارزه کند.
به این دلیل عزم جزم کرده بود که در راستای تحقق مطالبات انسانی در کف خیابان، حضور ی مستمر  و پیگیر را داشته باشد. 
متاسفانه این زن جسور و فداکار و تحت ستم،  توسط فرزند خود به قتل رسیده است. فرزند او بیکار بود، انسانی ناتوان  در تامین زندگی اولیه خود ، نکبت سرمایه داری روح و روان او را  افسرده کرده بود.در چنین شرایطی تصمیم های آنی می توانند فاجعه ساز باشد. متاسفانه فاجعه رخ داده و فرزند خانم صغرا کُرد، مادر خود را به قتل می رساند.فرزند او  بعد از این فاجعه هولناک، با خودکشی،  به زندگی پر از رنج  خود پایان می دهد.
مادر و فرزند، قربانی نظامی می شوند  که در آن سود پرستی، ستم و استثمار به معنی وسیع کلمه افسار گسیخته شده است.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه، جان باختن،  مادر و فرزند  را به بازماندگان و عزیزان بازنشسته تسلیت می گوید.
برای رهایی از اینگونه فجایع باید متحد شد.ففر ،بیکاری استثمار، ستم ،جنگ، کشتن، خودکشی، کالایی شدن درمان و آموزش، اختناق، زندان، سرکوب و صدها مصیبت  دیگر ناشی از نظامی است که پایه و محور اصلی آن سود پرستی است. نظام سرمایه داری ،نظام نکبت، خون و جنون است. برای رهایی از این فجایع  متحد و متشکل شویم.
یاد و خاطره فاطمه کُرد و فرزند او گرامی باد!
*مسمومیت گازی 14 دانش آموز دبستان دخترانه روستای رسول آباد ایرانشهر
روزچهارشنبه 10 آبان،14 دانش آموز دبستان دخترانه روستای رسول آباد ایرانشهردراستان سیستان وبلوچستان بر اثر استنشاق گازهای سمی دچار تنگی نفس و حالت تهوع شدندو با وضعیت بد جسمانی با آمبولانس به بیمارستان منتقل شوند.
به گزارش منابع خبری محلی،مرد وارد دبستان شده و اقدام به انتشار گازهای سمی کردند و از محل خارج شدند.
*برگزاری دادگاه محسن عمرانی 
محسن عمرانی، عضو هیات مدیره‌ی کانون صنفی معلمان استان بوشهر، برای سومین بار در دو ماه اخیر، نهم آبان در دادگاه انقلاب بوشهر با اتهام تبلیغ علیه نظام حاضر شد.
پیش‌تر این فعال صنفی معلمان طی به دو سال حبس و مصادره اموال توقیفی در یک پرونده و سه ماه حبس و ۳۵ ضربه شلاق در پرونده دیگری محکوم شده‌ است 
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، ضمن محکومیت پرونده‌سازی علیه فعالین صنفی و حمایت از آقای محسن عمرانی بر ادامه فعالیت‌های صنفی تا حصول نتیجه پای می‌فشارد و بر آن تاکید دارد
*نه؛ جوابی مستمر از طرف دانشگاه به پیگیری‌های شورای صنفی و حقوق قانونی دانشجویان
 با وجود پیگیری‌های شورای صنفی دانشجویان، اعم از مراجعه‌ حضوری به ساختمان مرکزی، تماس با مدیریت تغذیه، رجوع و تماس با معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه، و در نهایت نامه‌نگاری مستقیم با ریاست دانشگاه، هیچ‌کدام از مسئولین به درخواست دانشجویان، مبنی بر استفاده قانونی از حقوقِ رفاهیِ دانشجویانِ دارای سنوات مجاز، بر اساس آخرین مصوبه هیئت‌امنا (مِن‌جمله دانشجویان کارشناسی تا ترم ۱۰، دانشجویان کارشناسی ارشد تا ترم ۶، و دانشجویان دکتری تا ترم ۱۰)، توجه نکردند و حق قانونی دانشجویان را غیرقانونی خواندند.
بر خلاف آخرین تصویب هیئت‌امنا، دانشگاه، مصوّبه صندوق رفاه دانشجویان را مرجع خود قرار داده و مبلغ تغذیه دانشجویان را در مقطع کارشناسی از ترم ۹ به بعد، در مقطع کارشناسی ارشد از ترم ۵ به بعد، و در مقطع دکتری از ترم ۹ به بعد، دوبرابر کرده.
این مورد در حالی اتفاق افتاده که دانشجویان ورودی سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰، حداقل ۳ نیمسال از  هرگونه امکانات رفاهی محروم بوده‌اند.
شورای صنفی دانشجویان دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
*میهمانان ناخوانده
در روزهای اخیر خبرها در مورد فردی مشکوک و غیرموجه داغ شده است که با مجوزهای مختلف در دانشگاه(صنعتی شریف) تردد می‌کرده و به همت دانشجویان و استادان دانشکده مهندسی کامپیوتر شناسایی شده است.
این فرد که خود را به عنوان دانشجویی از دانشکده‌ها و سال‌های ورودی مختلف معرفی می‌کرده، سوال‌های بی‌ربطی از دانشجویان پرسیده و بعضا رفتارهای نامتعارفی هم به صورت فردی و هم در برخورد با دانشجویان و اساتید داشته و در نهایت مجوز ورود او به دانشگاه لغو شده است.
نکته جالب این جاست که این اولین باری نیست که شاهد ورود افرادی با وضعیت و انگیزه‌های نامشخص به دانشگاه هستیم و شاید آخرین بار هم نباشد.
پیش‌تر در دوران کرونا فردی در دانشکده کامپیوتر به عنوان دانشجویی که مدتی در دانشگاه دیگر میهمان بوده و حالا بازگشته، به گروه‌های مختلف دانشکده اضافه شده و در کلاس‌ها حضور پیدا می‌کرد و به حدی در نقش فرو رفته بود که حتی اقدام به درخواست تمدید برای تمارین درس‌ها می‌کرد و در بسیاری از رویدادهای این دانشکده نیز به عنوان کادر برگزاری حضور داشت.
در نتیجه این فعالیت‌ها، این فرد موفق شده بود با جلب اعتماد دانشجویان، برای مدت کوتاهی به عنوان دبیر یکی از رویدادهای این دانشکده انتخاب شود و حتی عده‌ای اقدام به نوشتن نام او در انتخابات دو دوره قبل انجمن علمی این دانشکده کرده بودند. بعد از این نام‌نویسی و بررسی اعضای انجمن علمی و اساتید دانشکده، مشخص شد که این فرد اساسا دانشجوی دانشگاه شریف نبوده و مدرکی که به عنوان کارت دانشجویی از سمت این شخص ارائه شده بود نیز جعلی بوده و اصلا فردی با این شماره دانشجویی وجود ندارد!
 بعد از مشخص شدن این موضوع دسترسی‌های این فرد به بخش‌های مختلف دانشکده و همچنین رویدادهای انجمن علمی گرفته شد، اما همچنان تردد او در دانشگاه ادامه داشت و در برنامه‌های سایر گروه‌های دانشجویی شرکت می‌کرد.
برگرفته ازکانال شریف تودی
*بازهم واژگونی سرویس رفت و آمد کارگران اینبار مرگ وصدومیت 12 کارگر یک واحد صنعتی علویجه اصفهان
صبح روز چهارشنبه 10 آبان، مینی بوس حامل کارگران یک واحد صنعتی  واقع در علویجه اصفهان درجاده علویجه قبل از شهرک صنعتی بزرگ واژگون ویک کارگر زن 35 ساله ویک کارگر مرد 39 ساله جان خودرا ازدست دادند و یک کارزن و9 کارگر مرد دیگر مصدوم وبه بیمارستان منتقل شدند.
*جان باختن یک کارگر نظافت شهری شهرداری ارومیه براثر تصادف
سه شنبه شب(9 آبان)، یک کارگر شهرداری ارومیه با 23 سال سابقه کاری حین کار نظافت شهری در منطقه پایانه مسافربری که براثربرخورد اتوبوس بین شهری با وی جان خودرا ازدست داد.
*جان باختن یک کارگر در ساوه براثر سقوط از ارتفاع
یک کارگر 40 ساله حین کار تخریب ساختمانی واقع در خیابان مشهدی جنوبی ساوه در استان مرکزی، براثر سقوط از ارتفاع بدنبال ریزش دیواردر دم جان باخت.
*جان باختن یک کارگر در ساوجبلاغ براثر سقوط از داربست
چند روز پیش یک کارگر حین کار در یک ساختمان نیمه کاره واقع در یکی از باغ‌های خانوادگی اطراف  شهرستان ساوجبلاغ مصدوم وبه بیمارستان منتقل شد.
براساس گزارش رسانه ای شده بتاریخ 10 آبان،این کارگر پس از چند روز دست و پنجه نرم کردن بامرگ دربیمارستان به علت شدت جراحات وارده جان خودرا ازدست داد.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 


اخباروگزارش های کارگری 11 آبان ماه 1402
- صعود نمادین جمعی از دانشجویان دانشگاه تربیت‌مدرس به یاد آرمیتا گراوند
- تجمع اعتراضی معلمان خرید خدمت اصفهان نسبت به عدم تبدیل وضعیت همزمان با سفر وزیرآموزش و پرورش به این استان
- ادامه اعتراضات کارگران شهرداری ایلام نسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوق و وعده های توخالی مسئولان با برپایی تجمع مقابل ساختمان شهرداری
- اعتراض و مقاومت جمعی از اهالی ییلاق کرمون تالش نسبت به تخریب منازلشان توسط نیروهای انتطامی بدستوردستگاه قضایی درپی درخواست ی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری
- جان باختن کارگر مقنی جوان در کرج براثر ریزش دیواره‌های چاه
- جان باختن یک کارگر مقنی در فیروزه براثر سقوط در چاه 50 متری
*******
*صعود نمادین جمعی از دانشجویان دانشگاه تربیت‌مدرس به یاد آرمیتا گراوند
 
ما به کوهستان آمده‌ایم تا درخشیدن خورشید را پس از تاریکی شب به نظاره بنشینیم و با تو، آرمیتا، پیمان ببندیم که برای ایرانی مبارزه کنیم که وقتی در خیابان‌هایش قدم می‌زنیم احساس کنیم به آن تعلق داریم و پذیرای حضور آزادمان است و مأوای امنمان.
قاب‌هایی که در نهایت شب و در نهایت تاریکی دریچه‌ای بودند برای نگریستنت به کوچۀ خوشبختی اکنون خالی مانده‌اند، زیرا دیوان شب شور زندگی را یکباره از دست‌هایت ربودند. ما آمده‌ایم تا دست‌هایمان را به هم دهیم و بر صفحۀ تاریخ نقشی از زندگی و آزادی بزنیم و یاد تو را جاودانه نگاه داریم.
منبع:کانال شوراهای صنفی دانشجویان کشور
* تجمع اعتراضی معلمان خرید خدمت اصفهان نسبت به عدم تبدیل وضعیت همزمان با سفر وزیرآموزش و پرورش به این استان
روز پنج شنبه 11 آبان همزمان با با سفر وزیرآموزش و پرورش به استان اصفهان، معلمان خرید خدمت این استان برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به عدم تبدیل وضعیت دست به تجمع در محل سخنرانی این صاحب منصب زدند وخواهان تامین امنیت شغلیشان شدند.
*ادامه اعتراضات کارگران شهرداری ایلام نسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوق و وعده های توخالی مسئولان با برپایی تجمع مقابل ساختمان شهرداری
روز سه شنبه 9 آبان، کارگران شهرداری ایلام درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوق و وعده های توخالی مسئولان مقابل ساختمان شهرداری تجمع کردند.
یکی از کارگران شهرداری ایلام به نمایندگی از معترضان به خبرنگاررسانه ای گفت: بیش از 4 ماه است حقوق کارگران پرداخت نشده است و کارگران برای امرار معاش زندگی خود دچار مشکل شده‌اند.
یکی دیگر از کارگران شهرداری ایلام گفت:از مسئولان شهرداری بابت عدم تحقق وعده‌ها گله‌مند هستیم «بارها وعده پرداخت حقوق داده‌اند اما هنوز عملی نشده‌».
یادآوری:
+اعتصاب وتجمع کارگران شهرداری ایلام نسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوق و وعده های توخالی مسئولان
دوشنبه شب(8 آبان)، کارگران شرکتی شهرداری ایلام درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوق و وعده های توخالی مسئولان دست از کار کشیدند و و در محل نقلیه شهرداری ایلام تجمع کردند.
 
+ادامه اعتراضات کارگران شهرداری ایلام نسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوق با تجمع مقابل دادگستری
روزشنبه 6 آبان، کارگران شهرداری ایلام درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوق دست به تجمع مقابل دادگستری زدند.
 
یکی از کارگران حاضردرتجمع به خبرنگاررسانه ای گفت: حدود 4 ماه مطالبات مزدی کارگران پرداخت نشده و روز به روز بر بدهی‌های کارگران شهرداری ایلام افزوده می‌شود. در عین حال راه‌حل مناسبی از سوی مسئولان شهری مشاهده نمی‌کنیم.
کارگران معترض افزودند: طی ماه‌های گذشته برای پیگیری مطابات صنفی خود به چند نهاد دولتی و غیردولتی مراجعه کردیم اما هنوز اتفاقی نیفتاده است.
این کارگران در خاتمه گفتند: تصور ما این بود که مسئولان شهری پیگیر وضعیت مطالباتمان خواهند شد. در حال حاضر وضعیت مالی کارگران مناسب نیست و آن‌ها از تامین معاش خود ناتوان شده‌اند.
*اعتراض و مقاومت جمعی از اهالی ییلاق کرمون تالش نسبت به تخریب منازلشان توسط نیروهای انتطامی بدستوردستگاه قضایی درپی درخواست ی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری
گزارش ها وفیلم ها وتصاویر منتشره حاکی از یورش نیروهای انتطامی با بولدزر برای تخریب منازل اهالی ییلاق کرمون تالش در استان گیلان بدستوردستگاه قضایی درپی درخواست ی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری روزچهارشنبه 10 آبان واعتراض و مقاومت زنان ومردان در برابرشان می باشد. 
 
 
*جان باختن کارگر مقنی جوان در کرج براثر ریزش دیواره‌های چاه
روز چهارشنبه 10 آبان،یک کارگر مقنی 30 ساله حین کارحفرچاه در کرج براثر ریزش دیواره‌های چاه زیر تلی از خاک گرفتارشد و جان خودرا ازدست داد.
*جان باختن یک کارگر مقنی در فیروزه براثر سقوط در چاه 50 متری
روز چهارشنبه 10 آبان،یک کارگر مقنی 45 ساله حین کار روستای حصار گل شهرفیروزه در استان خراسان رضوی براثر سقوط در چاه 50 متری جان باخت.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 


اخباروگزارش های کارگری  12 آبان ماه 1402
- کارگران علیه خدمت رسانی به جنگ: 
اتحادیه‌های کارگری بلژیک خواستار جلوگیری از انتقال سلاح به اسرائیل شدند!
- ادامه جمعه های اعتراضی اهالی سیستان وبلوچستان با راهپیمایی سکوت در شهر زاهدان برای دومین هفته متوالی با توجه به حضور گسترده نیروهای سرکوب دستگاه رهبری درشهرهای خاش و زاهدان  و اختلال شدید انترنت در استان سیستان وبلوچستان در آستانه جمعه خونین سال گذشته+
- یورش ددمنشانه  نیروهای حراست اداره راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری با شوکر به کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه شهرکرد وضرب وشتم آنها بدلیل مقاومت دربرابر تخریب دیوار دانشگاه وتصرف اراضی شرقی این واحد آموزش عالی
- گزارش برگزاری مجمع عمومی کانون نویسندگان ایران  
- در ضرورت تشکل و خیابان
- یکصد و‌چهل ضربه شلاق برای اعضای کانون صنفی معلمان استان بوشهر
- دادگاه انقلاب خراسان شمالی محمود صفدری را  فراخواند
 - جان باختن یک کارگر در عباس آباد مازندران براثر برق گرفتگی
*******
*کارگران علیه خدمت رسانی به جنگ: 
اتحادیه‌های کارگری بلژیک خواستار جلوگیری از انتقال سلاح به اسرائیل شدند!
اتحادیه‌های کارگری حمل و نقل بلژیک از اعضای خود خواستند تا از بارگیری و تخلیه تجهیزات نظامی که برای جنگ علیه فلسطینی‌ها، به اسرائیل صادر می‌شود، خودداری کنند.
به نقل از رویترز، اتحادیه‌های آ.سی.وی پلاس، بی.تی.بی، بی.بی.تی.کی و آ.سی.وی-ترنسکام سه‌شنبه در بیانیه‌ای مشترکی خبر دادند که کارکنان فرودگاه‌ها محموله های سلاح را مشاهده کردند.
در این بیانیه آمده است: 
در حالی که در فلسطین نسل‌کشی جریان دارد، کارکنان چندین فرودگاه شاهد انتقال سلاح به مقصد منطقه جنگی بوده‌اند.
این اتحادیه‌ها تاکید کردند که بارگیری و تخلیه این تسلیحات به معنای همکاری با سازمان‌هایی است که انسان‌های بی‌گناه را به قتل می‌رسانند.
آنها در بیانیه خود افزودند: 
ما اتحادیه‌های کارگری فعال در حوزه لجستیک زمینی از اعضای خود می‌خواهیم که به انتقال تجهیزات نظامی به اسرائیل کمک نکنند؛ درست مثل توافقنامه‌ها و قواعد روشنی که در آغاز مناقشه روسیه و اوکراین وجود داشت.
آنها همچنین خواستار آتش‌بس فوری در غزه شده و از دولت بلژیک خواستند که انتقال تسلیحات از طریق فرودگاه‌های این کشور را قبول نکند.
این اتحادیه‌ها تاکید کردند: ما در کنار کسانی هستیم که برای صلح تلاش می‌کنند.
این در حالی است که سخنگوی دولت بلژیک از اظهارنطر درباره احتمال انتقال سلاح به اسرائیل از طریق فرودگاه‌های این کشور خودداری کرد.
جمعه ١٢ آبان ۱۴۰۲
برگرفته از کانال کمیته پیگیری برای ایجاد تشکل های کارگری ایران
*ادامه جمعه های اعتراضی اهالی سیستان وبلوچستان با راهپیمایی سکوت در شهر زاهدان برای دومین هفته متوالی با توجه به حضور گسترده نیروهای سرکوب دستگاه رهبری درشهرهای خاش و زاهدان  و اختلال شدید انترنت در استان سیستان وبلوچستان در آستانه جمعه خونین سال گذشته+
*جمعه 13 آبان ماه 1401:
جمعه های اعتراضی اهالی سیستان وبلوچستان نسبت به حاکمیت باراهپیمایی وتجمع درشهرهای زیر:
- ایرانشهر
- خاش(راهپیمایی درسطح شهر وتجمع مقابل فرمانداری با شعار «مرگ برخامنه ای»)
شلیک مستقیم نیروهای سرکوبگردولت ودستگاه رهبری بسوی تجمع کنندگان وجان باختن و زخمی شدن تعدادی منجمله کودکان
- راسک
تیراندازی  و شلیک گازاشک آور بسوی تجمع کنندگان ازطرف نیروهای سرکوبگردولت ودستگاه رهبری 
- زاهدان(با شعارهای «مرگ بر دیکتاتور»، «مرگ بر خامنه ای» و «مرگ بر بسیجی »)
در زاهدان هم نیروهای سرکوبگرددمنش بسوی معترضین آتش گشودند
- سراوان
نیروهای سرکوبگردولت ودستگاه رهبری بسوی تجمع کنندگان گاز اشک آورپرتاب کردند
*یورش ددمنشانه  نیروهای حراست اداره راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری با شوکر به کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه شهرکرد وضرب وشتم آنها بدلیل مقاومت دربرابر تخریب دیوار دانشگاه وتصرف اراضی شرقی این واحد آموزش عالی
فیلم ها،تصاویر وگزارش های منتشره در شبکه های اجتماعی حاکی از یورش ددمنشانه روز پنج شنبه 11 آبان  نیروهای حراست اداره راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری به کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه شهرکرد وضرب وشتم آنها بدلیل مقاومت دربرابر تخریب دیوار دانشگاه وتصرف اراضی شرقی این واحد آموزش عالی می باشد.
*گزارش برگزاری مجمع عمومی کانون نویسندگان ایران  
روز جمعه ۱۲ آبان ۱۴۰۲ مجمع عمومی کانون نویسندگان ایران در منزل یکی از اعضا برگزار شد. در این مجمع اعضای هیئت دبیران، منشی، بازرسان مالی و صندوقدار کانون انتخاب شدند. 
 
دهمین مجمع عمومی در دوره‌ی سوم فعالیت کانون با حضور شمار زیادی از اعضا برگزار شد. در آغاز، علی باباچاهی رئیس سنیِ جلسه به حاضران خوش‌آمد گفت. سپس هیئت رئیسه مجمع متشکل از علیرضا عباسی، رئیس، حسن اصغری، نایب رئیس، و رحیم رسولی، منشی، گردش کار را به عهده گرفتند. در آغاز رئیس جلسه به یاد درگذشتگان کانون در سال گذشته یک دقیقه سکوت اعلام کرد. پس از‌ آن قارن سوادکوهی گزارش عملکرد هیئت دبیران در دوره‌ی مأموریت‌شان را خواند که پس از بحثی کوتاه مورد تأیید حاضران در مجمع قرار گرفت. سپس قباد حیدر یکی از بازرسان مالی کانون گزارش بازرسان را خواند. این گزارش نیز به تایید مجمع رسید.  
پس از آن هیئت نظارت بر انتخابات از میان داوطلبان تایید‌شده‌ی حاضران تشکیل شد که اعضای آن سیدعلی صالحی، فرامرز سه‌دهی، قارن سوادکوهی، روزبه صالحی و حسین حضرتی بودند. سپس جلسه وارد دستور شد که انتخاب اعضای هیئت دبیران، منشی، صندوقدار و بازرسان مالی بود. اسامی نامزدها برای رکن‌های مختلف ثبت و برگه‌های رای توزیع شد. دقایقی بعد، با جمع‌آوری برگه‌های رأی هیئت نظارت ثبت آرا را آغاز کرد. نتیجه‌ی انتخابات به شرح زیر است: 
اعضای اصلی هیئت دبیران به ترتیب آرا: 
۱ – رضا خندان (مهابادی) 
۲ – منیژه نجم عراقی  
۳ – روزبه سوهانی 
۴ – قباد حیدر (رای قباد حیدر و علی صبوری برابر بود) 
۵ ــ علی صبوری (رای علی صبوری و قباد حیدر برابر بود) 
اعضای جانشین هیئت دبیران به ترتیب آرا: 
۱ – علیرضا آدینه (رای علیرضا آدینه و سیامک میرزاده برابر بود)  
۲ – سیامک میرزاده (رای سیامک میرزاده و علیرضا آدینه برابر بود) 
۳ – فرزانه راجی 
۴ – علی کاکاوند 
۵ ــ قباد آذرآیین  
منشی: محبوبه ابراهیمی  
صندوق‌دار: فاطمه حسن‌پور 
بازرسان مالی: 
۱ – حافظ موسوی  
۲ – آرش گنجی
*در ضرورت تشکل و خیابان
رضا شهابی
این روزها مطالب زیادی در روزنامه های رسمی به مشکلات معیشتی کارگران میپردازند و گاه با برخی چهره ها و بازنشستگان نیز مصاحبه میکنند. بازتاب وضعیت تحمل ناپذیر زحمتکشان در روزنامه های رسمی که عادت به انکار یا کوچک نمایی مسائل کارگران داشتند خود نشان از پیشروی کارگران و‌ تحمیل صدایشان بر مناسبات حاکم است. همچنین فعالین صنفی و کارگری با مشارکت در فضای مجازی و روزنامه ها به اشکال مختلف به پیشبرد بیشتر این خواسته ها کمک کرده اند.
در این یادداشتها به فاصله شدید و فزاینده ی درآمد و هزینه و همچنین به کوچک شدن سفره زحمتکشان و پایین آمدن قدرت خرید مردم تا جایی که تأمین غذایی هم با مشکل مواجه شده است، پرداخته شده است. در ادامه ذکر شده که دولت به رغم شعارهای کنترل تورم و رشد اقتصادی، عملا از پاسخ درخور به مشکلات عاجز است، و هیچ اعتنایی نیز به تشکلهای کارگری و سه جانبه گرایی طبق کنوانسیونهای سازمان جهانی کار نمیکند و حتی دستمزدها طبق روال قانونی موجود نیز افزایش پیدا نمیکنند.
واقعیت این است که این بحثها بدون پرداختن به یکی از مهمترین ریشه های مشکلات یعنی سرکوب شدید کلیه تشکلهای مستقل مطلقاً بیفایده است. مگر هیچ تشکل کارگری ای که از بطن کارگران بدون دخالت دولت –کارفرما و در یک فضای دموکراتیک به وجود آمده باشد در روند کذایی سه جانبه گرایی مشارکت داشته که اکنون مورد «بی اعتنایی» قرار گرفته باشد؟ طی سالیان اخیر تعداد انگشت شماری تشکل مستقل از جمله سندیکای کارگران شرکت واحد، سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه، کانونهای صنفی معلمان، تشکلات مستقل بازنشستگان، کانون نویسندگان …، با وجود هزاران موانع سیستماتیک و انواع سرکوب ایجاد‌گردیدند که بسیاری از اعضای آنها یا زندانی و‌ اخراج شدند و یا هنوز در حبس هستند و‌ تحت تعقیب و بطور دائمی زیر نظر و‌ کنترل نیروهای سرکوبگر امنیتی. 
تنها در صورت گسترش و نقش آفرینی چنین تشکلهایی، و با پشتوانه و‌ دخالت حداکثری کارگران و زحمتکشان، دولت و‌ دیگر کارفرماهای ریز و ‌درشت ناگزیر میشوند به حق‌و‌‌ حقوق ما بطور کلی و‌ از جمله در چهارچوب مقاوله نامه های  سازمان جهانی کار در حوزه های مختلف از جمله کودکان، زنان، و اوضاع معیشت کارگران توجه نشان دهند.
بدیهی است که تشکلهای به اصطلاح کارگری دست ساز مثل شورای اسلامی کار، خانه کارگر، مجمع نمایندگان و ... دولت را تحت فشار قرار نمیدهند، زیرا افرادی که در رأس آنها قرار دارند آدمهای خود حاکمیت هستند و هرگز در روندهای دموکراتیک انتخاب نشده اند. اما کارگران و فعالان مستقل کارگری میدانند که این نمایندگان قلابی نه پشتوانه کارگری دارند و نه میتوانند اعتماد کارگران را جلب کنند. 
اگر میخواهیم از بیکاری میلیونی و سوتغذیه نجات پیدا کنیم، اگر میخواهیم شرایط تمام زحمتکشان بهبود یابد، اگر از ناهنجاریهای اجتماعی مثل بزه و سرقت، فرار از خانه، قتلهای خانوادگی، اعتیاد و بی خانمانی، و ریشه تمام آنها یعنی استثمار، بیکاری و فقر و بی ثباتی و ناامنی شغلی و معیشتی و انواع تبعیض و ستم های مضاعف، به تنگ آمده ایم، باید بدون واهمه اعلام کنیم که با وعده و وعیدهای دولتها، مقامات، و نمایندگان قلابیِ کارگران هیچ چیز نسیب کارگران نخواهد شد. ما نسبت به تمام جریانات داخل قدرت بی اعتماد هستیم، و میدانیم که دیگر زمان مماشات به پایان رسیده. جوانان ما هر روز پرپر میشوند، و هر چیزی که تا به امروز به دست آورده ایم تنها از طریق نمایش قدرت واقعی کارگران و همبستگی و اتحاد تمام زحمتکشان و مردم‌تحت ستم و همچنین تشکل و تسخیر خیابان بوده است. بنابراین صحبت از ترمیم دستمزدها و بهبود شرایط زحمتکشان بدون تأکید بر ضرورت تشکل یابی مستقل و سراسری کارگران، و بدون تلاش برای عملی نمودن حقوق بنیادیمان از جمله تجمع، اعتراض، اعتصاب و خیابان به عنوان مجراهای پیشبرد خواسته های کارگران، بیهوده و‌ حتی گمراه‌کننده خواهد بود.
رضا شهابی
۱۲ آبان ۱۴۰۲،
زندان اوین
برگرفته از کانال سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
*یکصد و‌چهل ضربه شلاق برای اعضای کانون صنفی معلمان استان بوشهر
بنا به رویت رای شعبه چهار دادگاه کیفری بوشهر، اعضای هیات مدیره این کانون برای دومین بار طی پنجاه روز اخیر با اتهامات اخلال در نظم عمومی به مصداق تجمع غیر قانونی معلمان به حبس و شلاق محکوم گردیدند.
آقایان #محمود_ملاکی #اصغر_حاجب #عبدالرضا_امانی_فر و #محسن_عمرانی هر کدام به سه ماه حبس و ۳۵ ضربه شلاق محکوم شدند که قاضی حبس ایشان را به هفت میلیون تومان و شلاق را به پنج میلیون تومان جریمه نقدی به نفع دولت تبدیل نموده است
بنا به اخبار منتشر شده از کانون صنفی معلمان استان بوشهر، هر چهار نفر متفق‌القول اعلام نمودند علاوه بر نداشتن تمکن مالی در پرداخت این جریمه، ترجیح می‌دهند حبس و شلاق را تحمل نموده اما اندک نان مانده در سفره فرزندان خود را به حلق دزدان و اختلاس‌گران ردای دولتمرد پوشیده نریزند.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، ضمن ابراز انزجار از فضای امنیتی حاکم بر ساختار آموزش و پرورش و اعلام حمایت از همکاران استان بوشهر، صدور این حکم و سایر احکام مشابه را محکوم می‌کند.
*دادگاه انقلاب خراسان شمالی محمود صفدری را  فراخواند 
بر اساس  ابلاغیه دادگاه انقلاب این فعال صنفی معلمان  روز شنبه یازدهم آذرماه در شعبه  اول دادگاه انقلاب شهرستان بجنورد حضور می‌یابد .
در کیفرخواست ضمیمه ابلاغیه، دادستانی با اتهام تبلیغ علیه نظام ، از دادگاه انقلاب شهرستان بجنورد برای ایشان، تقاضای مجازات نموده است.
لازم به ذکر است برای این فعال صنفی فرهنگیان و مسئول سازمان معلمان ایران در خراسان شمالی، روزهای گذشته نیز دو ابلاغیه دیگر هم با همین اتهامات صادر شده بود و قرار است او در روز سه شنبه ۱۴۰۲/۸/۱۶ در شعبه ۱۰۵ دادگاه کیفری دو و در روز چهارشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۷ در شعبه ۱۰۳ دادگاه کیفری دو، از اتهام مشابه در پرونده های دیگری که علیه او گشوده شده، دفاع نماید.
#عادی_سازی_خیابان
#خیابان_از_آن_ماست
#ما_خاموش_شدنی_نیستیم
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*جان باختن یک کارگر در عباس آباد مازندران براثر برق گرفتگی
عصر روز جمعه 12 آبان،یک کارگر تبعه افغانستان حین کار در یک بنای مسکونی در حال ساخت در محدوده مسیر ارتباطی عباس آباد – کلاردشت استان مازندران کار از ارتفاع به روی ترانس برق سقوط کردودچار برق گرفتگی شد ودردم جان خودرا ازدست داد.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید