جان باختن 6 کارگر معدن ذغال سنگ البرز شرقی طزره دامغان براثر ریزش دیوار بدنبال انفجارناشی از تجمع گاز- بازهم خودکشی یک کارگربدلیل عدم پاسخگویی به مطالبات اینبار کارگرشهرداری ایلام- یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته: 1- یکشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی کشور نسبت به سطح نازل حقوق منجمله مصوبه مزدی ضد کارگری شورای عالی کار و وضعیت نامناسب خدمات بیمه درمانی باراهپیمایی وبرپایی تجمع و پهن کردن سفره خالی با ظروف خالی سرسفره دردست در شهرهای اهواز،رشت و کرمانشاه مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان شوش وشوشتر مقابل اداره تامین اجتماعی شهرستان
2- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته صنعت فولاد نسبت به سطح نازل حقوق منجمله اجرا نشدن همسازی،عدم پرداخت مطالبات معوقه وخدمات درمانی ناکافی
اصفهان: صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد
تهران: مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی فولاد کشور واقع در خیابان وزرا
- تجمع اعتراضی کارگران قرارداد مدت موقت شرکت نفت و گاز گچساران نسبت به عدم تبدیل وضعیت مقابل ساختمان مرکزی شرکت
- اتحادیه صنفی کارگری، آخرین نسخه شکست خورده نظام ضد کارگری و سرمایه داری...!
- ادامه اعتراضات وکلای دادگستری کشورنسبت به مصوبه مجلس مبنی بر نقض استقلال نهاد وکالت بابرپایی تجمع درمازندران
- تجمع اعتراضی دامداران دام گستر نسبت به تخریب مجتمع مقابل فرمانداری شهرستان ری
- تجمع اعتراضی جمعی از بازاریان گناوه نسبت به مالیاتهای نجومی مقابل اداره امور مالیاتی و فرمانداری
- تبرئه الناز محمدی از اتهام همکاری با دولتهای متخاصم خارجی و صدور حکم سه سال حبس تعلیقی برای الناز محمدی و نگین باقری
- بیخبری و افزایش نگرانی از وضعیت جلوه جواهری و فروغ سمیعنیا، با گذشت ۱۸ روز از بازداشت آنها
- پروندهسازی برای حسن نظریان، عضو انجمن صنفی معلمان گیلان
- تشدید بیماری و وخامت وضعیت جسمی جعفر ابراهیمی در زندان
- جعفر ابراهیمی معلم زندانی و کامیار فکور از فعالین کارگری به زندان قزل حصار تبعید شدند.
- عرفان کرم ویسی وکیل جعفر ابراهیمی و کامیار فکوردر توییتی به توضیح شرایط این دو زندانی سیاسی پرداخت .
- احضار گسترده فرهنگیان کنشگر
- آزادی ابوالفضل خوران عضو انجمن صنفی معلمان استان مرکزی
- یکسال ممنوعالورودی بدون حکم قطعی برای نرگس فداکار دانشجوی رشته اقتصاد دانشگاه ارومیه!
- تعلیقهایی که تمدید میشوند
- تداوم حذف اساتید حامی دانشجویان
*******
*جان باختن 6 کارگر معدن ذغال سنگ البرز شرقی طزره دامغان براثر ریزش دیوار بدنبال انفجارناشی از تجمع گاز
عصرروزیکشنبه 12 شهریور،بدنبال انفجارناشی از تجمع گاز معدن ذغال سنگ البرز غربی در رزمجاه طزره دامغان (از مجموعه معادن البرز شرقی)ریزش دیوار6کارگربه نام های بهروز افروز، قربانعلی کمال، حسین غزائیان، حمید ایزدی، ابوالفضل غنایی و محمد نعیمی صفت درعمق 700 متری جان باختند.
*بازهم خودکشی یک کارگربدلیل عدم پاسخگویی به مطالبات اینبار کارگرشهرداری ایلام
روزشنبه 11 شهریور،یک کارگرشهرداری ایلام بدلیل عدم پاسخگویی به مطالباتش دست به خودکشی زد.
*یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته:
1- یکشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی کشور نسبت به سطح نازل حقوق منجمله مصوبه مزدی ضد کارگری شورای عالی کار و وضعیت نامناسب خدمات بیمه درمانی باراهپیمایی وبرپایی تجمع و پهن کردن سفره خالی با ظروف خالی سرسفره دردست در شهرهای اهواز،رشت و کرمانشاه مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان
شوش وشوشتر مقابل اداره تامین اجتماعی شهرستان
شعارها:
«اعتراض اتحاد علیه فقر و فساد»
«فریاد فریاد از این همه بیداد»
«فقط کف خیابون بدست میاد حقمون»
«ازخوزستان تا گیلان ننگ براین مدیران»
«آقازاده آمریکاست فرزند ما آس وپاس»
«دولت سرسپرده گرونی رو آورده»
«نه مجلس نه دولت نیستند بفکر ملت»
«دولت ورشکسته پشت مارو شکسته»
«کشورغارت کردند ماروبیچاره کردند»
«معیشت منزلت حق مسلم ماست»
«سفره بی نان ما چی می خواید از جان ما»
«با این حقوق ناچیزجان ها به لب رسیده»
«خط فقر 30 میلیون حقوق ما 7 میلیون»
«ما می گیم حقوق کمه قیمت نان گران میشه»
«تورم اسفبار حاکم شده بربازار»
«اختلاس تورم بلای جان مردم»
«بازنشسته بپاخیز علیه فقر وتبعیض»
«تاکی سرافکندگی یا مرگ یا زندگی»
«مدعی عدالت خجالت خجالت»
«دولت شش کلاسه خجالت خجالت»
«حقوق نصف نیمه ساکت بشیم همینه»
«ظلم و ستم کافیه، سفره ما خالیه»
«میرهاشم حیا کن سازمانو رهاکن»
تصاویر:
اهواز:
شوش:
2- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته صنعت فولاد نسبت به سطح نازل حقوق منجمله اجرا نشدن همسازی،عدم پرداخت مطالبات معوقه وخدمات درمانی ناکافی
اصفهان: صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد
تهران: مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی فولاد کشور واقع در خیابان وزرا
تصاویر:
اصفهان:
تهران:
*تجمع اعتراضی کارگران قرارداد مدت موقت شرکت نفت و گاز گچساران نسبت به عدم تبدیل وضعیت مقابل ساختمان مرکزی شرکت
روزیکشنبه 12 شهریور،جمعی از کارگران قرارداد مدت موقت شرکت نفت و گاز گچساران از شرکت های تابعه شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به عدم تبدیل وضعیت دست به تجمع مقابل ساختمان مرکزی شرکت زدند وخواهان پایان دادن به بلاتکلیفی 12 ساله و اجرای کامل مصوبه دی ماه سال 1400 شورای اداری و استخدامی صنعت نفت(فوق العاده مخصوص و تخصصی)شدند.
*اتحادیه صنفی کارگری، آخرین نسخه شکست خورده نظام ضد کارگری و سرمایه داری...!
پروژه تبدیل وضعیت استخدامی کارگران ارکان ثالث نفت، نقشه ای که طرح آن با هدف تبلیغات انتخاباتی نمایندگان مجلس در مقاطع زمانی مشخص برجسته میشود، در پیچ و خم قوانین ضد کارگری گیر کرد و آخرین ترفندهای سیاسی و تبلیغاتی از بالای آنها با هوشیاری کارگران نفت مهر باطل خورد...!
پیش از تجمع تشریفاتی تحت عنوان تجمع یکهزار نفری مقابل ساختمان ریاست جمهوری که همراه با تدابیر امنیتی فراوان و رایزنی های پشت پرده بین دولت و عوامل سازشکارشان در "انجمن صنفی کارگران" تدارک دیده شده بود، شورای سازماندهی کارگران غیر رسمی نفت طی بیانیه ای تلاش کرد دست این نهادهای ضد کارگری سازشکار و زد و بندهای پشت پرده آنها را افشا کند. ما اعلام کردیم که وعده تبدیل وضعیت استخدامی کارگران ارکان ثالث نفت، در شرایط فعلی بدون شک ترفندی است برای کشاندن کارگر پای صندوق های رأی و مشروعیت بخشیدن به شرایط موجود، آنهم در دل جنبش انقلابی زن، زندگی آزادی.
کارگر آگاه و فهیم نفت، آشنا به همه این سیاستهای تکراری و از کار افتاده این ساختار ناکارآمد، با عدم حمایت از این نمایش، اثبات نمود که طبقه کارگر و توده مردم، از مقطع اینگونه سیاستهای پیش پا افتاده عبور نموده، در تحقق مطالبات خود مسیری جز زدن زیر همه قوانین و سیاستهای ارتجاعی و چپاولگرانه و تکراری و اتکاء به عمل متحد خود، در پیش نخواهد داشت!
عدم استقبال از نمایش مهندسی شده آنها شکستی برای مدیران نفتی و مسئولان بود که قصد داشتند با به کارگیری عوامل معلوم الحال فرصتی برای خود بخرند و با این ترفند ما کارگران را به عقب برانند تا شرایط امن و تاکنونی چپاول و غارت و زورگویی شان ادامه دار باشد. بدین ترتیب همزمان با تحرکات مطالباتی جامعه، ما کارگران ارکان ثالث با اتکاء به تشکل خود و قدرت اتحادمان از این سیاستهای ترسیم شده و شکست خورده عبور کرده و اعلام کردیم که تنها راه رهایی ما برپایی اعتصابات قدرتمند ،متحد و تشکل ماست.
در ادامه این کشاکش و در این برهه از تاریخ که جامعه مشت اعتراضش بر آسمان است و مشخصاً خواستار پایان بخشیدن به هرگونه اعمال قدرتی از بالا است و با زدن زیر همه قوانین ارتجاعی و سیاستهای ضد انسانی موجود به مبارزه ای آشکار و علنی برخاسته است، ما کارگران ارکان ثالث و غیر رسمی نفت نیز مطالبه گریم و دیگر حاضر به تن دادن به این شرایط برده وار کاری و معیشتی نیستیم. ما اعلام میکنیم که در کنار توده مردم ستمدیده و محروم جامعه با تکیه بر شوراها و تشکلهای صنفی و مدنی خود، همچون شورای سازماندهی اعتراضات کارگران غیر رسمی نفت(ارکان ثالث) با برپایی اعتصابات قدرتمند برای تحقق مطالبات فوری خود مصر هستیم. هم اکنون که همکاران ما در همه بخش های نفت مطالبه گر هستند ،برچیده شدن بساط پیمانکاران یک خواست فوری ماست.
ما کارگران نفت، ما کارگران ارکان ثالث در کنار جامعه معترض ایستاده ایم و با آگاهی کامل از قدرت متحول کننده طبقه کارگر بویژه در حوزه های نفتی بر علیه همه آنچه که شرایط موجود را در استثمار کارگر مزدی و طبقات تحت ستم جامعه رقم زده است به میدان می آییم تا مهر پایانی بر این توحش و بربریت باشد.
#این_جنبش_سر_باز_ایستادن_ندارد
شورای سازماندهی اعتراضات کارگران غیر رسمی نفت(ارکان ثالث)
دوشنبه ۱۳ شهریور ماه ۱۴۰۲
*ادامه اعتراضات وکلای دادگستری کشورنسبت به مصوبه مجلس مبنی بر نقض استقلال نهاد وکالت بابرپایی تجمع درمازندران
انتشارتصویرزیردرشبکه های اجتماعی ازتجمع روزشنبه 11 شهریوردرمازندران ، درادامه اعتراضات وکلای دادگستری کشورنسبت به مصوبه مجلس مبنی بر نقض استقلال نهاد وکالت خبرمی دهد.
*تجمع اعتراضی دامداران دام گستر نسبت به تخریب مجتمع مقابل فرمانداری شهرستان ری
کانال اتحادیه آزاد کارگران با انتشار تصویر بالا نوشت:
تجمع اعتراضی دامداران مجتمع دام گستر مقابل فرمانداری شهرستان ری در اعتراض به تخریبهای گسترده در این مجتمع و موانع ایجاد شده توسط دستگاههای دولتی در روند تولیدات شیر و گوشت بزرگترین شهرک دامپروری گاو شیری کشور
یکشنبه ۱۲ شهریور۱۴۰۲
*تجمع اعتراضی جمعی از بازاریان گناوه نسبت به مالیاتهای نجومی مقابل اداره امور مالیاتی و فرمانداری
بنابر خبر منتشرشده، صبح روز شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۲ جمعی از بازاریان گناوه درب اداره امور مالیاتی و فرمانداری گناوه تجمع کردند.
آنان ضمن اعتراض به مالیاتهای نجومی اعمال شده خواهان پاسخگویی مسئولین شدند.
مالیات سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹ با افزایش چند هزار درصدی روبرو شده است.
چند ماهی است بازاریان در جلسات مختلفی که در فرمانداری با حضور مدیرکل امورمالیاتی استان و شهرستان برگزار شده به دنبال تعدیل و نرخ منصفانهای برای اخذ مالیات هستند. اما تاکنون چنین اتفاقی نیفتاده است.
این مشکل از زمانی آغاز شد که سازمان امور مالیاتی مبنای محاسبه مالیات مشاغل را بر اساس تراکنش دستگاههای پوز اعلام کرده است. همچنین نرخ محاسبه بر اساس مشاغل و کالاهای داخلی و خارجی و از ۵ درصد تا ۶۰ درصد متفاوت است. این در حالی است که به طور مثال مغازهداری که سال ۹۹، پنج میلیون تومان مالیات پرداخت میکرده حالا باید یک میلیارد تومان پرداخت کند.
از طرفی به دلیل عدم آشنایی بازاریان با قوانین و مقررات جدید مالیاتی و همچنین عدم آموزش و اطلاعرسانی به موقع سازمان امور مالیاتی و نشستهای تخصصی با بازاریان و مجمع امور صنفی مالیاتهای سال گذشته گرفتار جریمه تا چندین برابر شدهاند.
برگرفته از کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
*تبرئه الناز محمدی از اتهام همکاری با دولتهای متخاصم خارجی و صدور حکم سه سال حبس تعلیقی برای الناز محمدی و نگین باقری
امیر رئیسیان، وکیل دادگستری از صدور حکم برائت برای اتهام همکاری با دولت متخاصم درباره الناز محمدی و صدور حکم محکومیت سه سال حبس تعلیقی برای الناز محمدی و نگین باقری، خبرنگاران روزنامههای هممیهن و هفت صبح خبر داد.
او در این باره گفت: «پرونده موکل من خانم الناز محمدی با دو اتهام اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم و همکاری با دول متخاصم خارجی به شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران ارجاع شد و دادگاه پس از رسیدگی به اتهامات ایشان، موکلم را به دلیل عدم احراز وقوع جرم و فقدان هرگونه دلیل و مدرک، از اتهام همکاری با دول متخاصم خارجی تبرئه کرد، اما موکلم و خانم نگین باقری را که خانم برهانپور و آقای کامفیروزی وکالتشان را به عهده داشتند به اتهام اجتماع و تبانی به سه سال حبس محکوم کرد که یک چهلم آن لازم الاجرا بوده و مابقی آن را به مدت ۵ سال تعلیق کرد و مقرر داشت که متهمان در مدت ۵ سال تعلیق اجرای مجازات حبس، اولا باید با هماهنگی و نظارت ضابطین وزارت اطلاعات، هر فصل در یک دوره آموزشی اخلاق حرفه ای خبرنگاری شرکت کنند و ثانیا در این ۵ سال ممنوع الخروج بوده و ثالثا ایشان را از فعالیت حرفه ای مرتبط با جرم ارتکابی و وسایل موثر در آن و همچنین از ارتباط و معاشرت با افرادی که در رسانه های خارجی اشتغال یا ارتباط دارند، منع کرد.»
*بیخبری و افزایش نگرانی از وضعیت جلوه جواهری و فروغ سمیعنیا، با گذشت ۱۸ روز از بازداشت آنها
در هجدهمین روز از بازداشت دو فعال حقوق زنان؛ جلوه جواهری و فروغ سمیعنیا، و با وجود دستور دادستان در خصوص ملاقات خانوادهها، آنها کماکان از حق تماس تلفنی و ملاقات محروم هستند.
طبق دستور دادستان رشت، در روزهای گذشته تعدادی از خانوادهها با مراجعه به زندان زنان لاکان رشت توانستند با متهمان بازداشتی ملاقات کنند، اما با وجود ثبت اسامی جلوه جواهری و فروغ سمیعنیا در این زندان، پس از مراجعات مکرر خانوادهها، مشخص شد که این دو نفر هنوز به زندان منتقل نشدهاند و کماکان در اختیار ضابط قضائی قرار دارند، که ضابط قضائی نیز عملا مانع از اجرای دستور دادستان شده است.
با توجه به نامشخص بودن مکان بازداشت، تشدید فشار بازجویی برای پذیرش اتهامات و همچنین محدودیت در دسترسی به نیازهای درمانی- پزشکیِ ضروری، نگرانیها نسبت به سلامتی و تضییع حقوق اولیه آنها افزایش یافته است.
منبع 2 خبر بالا:کانال بیدارزنی
*پروندهسازی برای حسن نظریان، عضو انجمن صنفی معلمان گیلان
آموزش و پرورش استان گیلان با پروندهسازی برای یک فعال صنفی دیگر از این استان، بدنبال زمینهسازی برای اخراج ایشان است. حسن نظریان فعال صنفی معلمان گیلان، طی نامهای به هیات تخلفات اداری استان گیلان احضار شده است.
در نامه هیات تخلفات اداری، اتهامات این فعال صنفی به شرح زیر عنوان شده است:
۱_ تحصن در دفتر مدرسه با در دست داشتن پلاکارد با مضمون «ما این همه ستم و تبعیض را تحمل نمیکنی»
۲_ تحصن انفرادی در کلاس درس در هنرستان سهروردی، در تاریخ ۱۴۰۱/۰۸/۰۱ با در دست داشتن پلاکارد با مضمون «معلم زندانی آزاد باید گردد» که بر روی تابلوی پشت سر آن نیز شعار زن زندگی آزادی حک شده بود.
۳_ شرکت فعال در تجمعات غیرقانونی مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان و ایراد سخنرانی غیرقانونی در بین حاضرین با در دست داشتن تابلویی توهینآمیز نسبت به حاکمیت و اتهامزنی به ساحت نظام مقدس جمهوری اسلامی، مبنی بر ایجاد مسمومیت عمدی دانشآموزان که بر روی آن عبارت «حملات شیمیایی بر روی ما را متوقف کنید» نوشته شده بود.
۴_ انتشار تصاویر مربوط به اغتشاشات سال ۱۴۰۱ در قسمت پروفایل شبکههای مجازی در تلفن همراه، مشخصاً تصویر آشوبهای خیابانی که بر روی آن عبارت زن زندگی آزادی نوشته شده بود.
۵_عضویت در کانون غیرقانونی صنفی فرهنگیان استان گیلان و انتشار بیانیههای ساختارشکنانه و همچنین فراخوانهای غیرقانونی.
۶_ حضور در منزل محکومان و زندانیان امنیتی و سیاسی با هویت معلوم به همراه سایر اعضای کانون غیرقانونی صنفی فرهنگیان و در دست داشتن پلاکاردهایی با مضامین ساختارشکنانه مانند «معلمان زندانی آزاد باید گردند» که تصاویر آن در شبکههای مجازی و معاند انتشار یافت.
۷_ مشارکت و سخنرانی در گفتگوی ساختارشکنانه در بستر شبکه اجتماعی کلابهاوس، علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی، در تاریخ ۱۴۰۰/۰۹/۳۰ که در این گفتگو ضمن ترویج افکار کمونیستی, صراحتاً نسبت به حضور در تحصن غیرقانونی و تشویق سایر کارکنان آموزش و پرورش در خصوص مشارکت در این اقدام ساختارشکنانه اقرار نموده و همچنین حاکمیت را متهم به پایمال نمودن حقوق ابتدایی شهروندی نموده است.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران، ضمن بیاساس خواندن اتهامات انتسابی به حسن نظریان، اعلام میدارد که تمامی فعالیتهای این فعال صنفی در چارچوب فعالیتهای مدنی و صنفی و در راستای پیگیری حقوق شهروندی بوده و براساس چارچوبهای کنوانسیون حقوق بشر و حتی قوانین داخلی بویژه اصل ۲۶ و ۲۷ قانون اساسی، مصداق جرم و پروندهسازی نمیباشد.
*تشدید بیماری و وخامت وضعیت جسمی جعفر ابراهیمی در زندان
بنا بر خبر های رسیده به کانال شورای هماهنگی، متاسفانه بیماری جعفر ابراهیمی در طول هفته گذشته تشدید شده و وضعیت جسمی این معلم زندانی رو به وخامت بوده است .
به طوریکه هفته گذشته، بخاطر افت فشار، در هواخوری زندان بیهوش شده و به بهداری زندان اوین منتقل شده است.
بنا بر گفته های هم بندیان جعفر ابراهیمی، این معلم زندانی در شرایطی است که برخی اوقات، برای طی کردن مسافتی کوتاه هم نیازمند همراهی و کمک هم بندیان خود میباشد.
شورای هماهنگی تشکل های صنفی معلمان، با تاکید بر حق همه زندانیان در برخورداری از امکانات مناسب پزشکی و مرخصی درمانی، خواهان صدور فوری مرخصی درمانی برای این معلم زندانی شده و مسیولیت عواقب خطرات احتمالی برای جعفر ابراهیمی را متوجه مسئولان قضایی و سازمان زندانها میداند.
*جعفر ابراهیمی معلم زندانی و کامیار فکور از فعالین کارگری به زندان قزل حصار تبعید شدند.
صبح امروز(یکشنبه 12 شهریور) این معلم زندانی که در شرایط وخیم بیماری به سر میبرد، بدون هماهنگی قبلی، به بهانه انتقال به بهداری، بدون امکان دسترسی به وسایل شخصی از جمله داروها و کارت تلفن به زندان قزل حصار کرج منتقل شد.
با توجه به شرایط وخیم جسمی این معلم زندانی و تشدید بیماری، این جابجایی میتواند، عواقب خطرناکی بدنبال داشته باشد.
همراه با جعفر ابراهیمی معلم زندانی ، کامیار فکور از فعالین کارگری نیز از زندان اوین به زندان قزلحصار تبعید شده است .
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان، مسیولیت هرگونه خطر احتمالی را برعهده سازمان زندانها میداند.
*عرفان کرم ویسی وکیل جعفر ابراهیمی و کامیار فکوردر توییتی به توضیح شرایط این دو زندانی سیاسی پرداخت .
در این توییت امده است :
١- امروز دوازدهم شهریور ماه موکلینم #جعفر_ابراهیمی و #کامیار_فکور همراه تعدادی دیگر از زندانیان طبق تصمیم شورای طبقهبندی زندان اوین از بند۴ زندان اوین به زندان قزلحصار کرج منتقل گردیدند.
این در حالی است که دلیل خروج از زندان در زمان انتقال، حضور در جلسهی دادگاه عنوان شده است.
٢- این تصمیم در حالی گرفته شده است که رسیدگی به وضعیت جسمانی جعفر حسب قول مساعد مسئولین زندان اوین و نامهنگاریهای انجام شده بایستی به فوریت انجام میشد و در خصوص کامیار فکور نیز باتوجه به اینکه همسر ایشان #سروناز_احمدی در بند زنان این زندان است، این انتقال غیرقانونی بوده است.
منبع:کانال شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*احضار گسترده فرهنگیان کنشگر
بنا به اطلاعات رسیده به کانال شورای هماهنگی تا این لحظه نیروهای امنیتی آقایان #محمد_تقی_فلاحی، #محمد_حبیبی, #مسعود_زینالزاده، #ابوالفضل_رحیمی_شاد، #باقری "، #قریشیان خانمها #اسفندیاری و #ناظران_پور، از تهران تلفنی برای فردا ساعت ۱۰ صبح به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات احضار کردهاند. ضمن اینکه در این میان آقای رحیمی شاد فردا برای ساعت ۲ ظهر احضار شده بود
شخص احضار کننده هیچ توضیحی درباره علت احضار نداده است.
به نظر میرسد نیروهای امنیتی در آستانه سالگرد قیام ژینا به دستگیریها و احضارها گستردهتری روی آوردهاند و همزمان حاکمیت کوچکترین تلاشی برای بهبود زندگی مردم انجام نداده است شورای هماهنگی ضمن حمایت قاطع از فعالین صنفی و مدنی بر ادامه اعتراضهای مردم برای حصول زندگی شایسته انسانی تاکید دارد
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*آزادی ابوالفضل خوران عضو انجمن صنفی معلمان استان مرکزی
آقای ابوالفضل خوران عضو انجمن صنفی معلمان استان مرکزی، که در تاریخ ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ توسط نیروهای امنیتی در محل کارش بازداشت شده بود، روز پنجشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۲، با قرار وثیقه یک میلیاردی تا پایان مراحل دادرسی از زندان اراک آزاد شد.
اتهامات عنوان شده علیه این فعال صنفی:
۱. تبلیغ علیه نظام
۲. توهین به مقدسات اسلامی
۳. اخلال در نظم عمومی
۴. اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن نظم
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*یکسال ممنوعالورودی بدون حکم قطعی برای نرگس فداکار دانشجوی رشته اقتصاد دانشگاه ارومیه!
نرگس فداکار دانشجوی رشته اقتصاد ورودی ۹۸ کارشناسی دانشگاه ارومیه، قریب به یکسال است که بصورت غیرقانونی ممنوع التحصیل و ممنوعالورود به دانشگاه است.
براساس گزارشات، رئیس حراست، کارت دانشجویی وی را با پرخاش و تهدید در تاریخ ۷ آبان ۱۴۰۱ جلب میکند و به او میگوید که بیشرف است اگر بگذارد که او به دانشگاه برگردد. فردای آن روز، بدون ابلاغ هیچ حکم یا تشکیل جلسهای و به دستور حراست، این دانشجو، شبانه از خوابگاه بیرون میشود. از آن تاریخ تا کنون، این دانشجو ممنوعالورود بوده و حتی برای جمعآوری وسایلِ خوابگاه نیز با مشکل مواجه بوده است. همچنین سامانه آموزشی وی بصورت غیرقانونی از تاریخ ۱۰ آبان بسته شده است.
این پایان کارشکنیهای دانشگاه نبود. کمیته انضباطی دانشگاه نیز بدون تشکیل هیچ دادگاه بدوی یا تجدیدنظری، تنها بصورت شفاهی به ایشان گفتند که حکم پیشنهادی چهار ترم تعلیق را برای کمیته مرکزی وزارت ارسال کردهاند. همچنین بدون مشخص بودن اتهامات و ارائه مستندات کافی، دانشجو را به جلسه دفاع دعوت کردند. درحالی که حتی معلوم نبود که پرونده ایشان در مرحله بدوی است یا تجدیدنظر و اتهامشان چیست. از آن تاریخ تا کنون، در پاسخ به پیگیریهای وی، کمیته انضباطی مدعی بوده است که پرونده برای کمیته مرکزی ارسال شده و در انتظار حکم ایشان است. وزارت علوم هم با پاسخهای سرسری، برای ۱۱ ماه این دانشجو را در وضعیت بلاتکلیفی رها کرده است درحالی که حکم ایشان بصورت کاملا غیرقانونی اجرایی شده و وی از تحصیل محروم شده است.
لازم بذکر است، کمیته مرکزی وزارت وظیفه نظارت بر کمیتههای دانشگاه را دارد اما خود یکی از بزرگترین متخلفان است.
*تعلیقهایی که تمدید میشوند
متین فرامرزپور دانشجوی ارشد فلسفه غرب دانشگاه فردوسی مشهد که در تاریخ ۱۷ آذر در کمیته تجدیدنظر به دو نیسمال منع موقت از تحصیل محکوم شده بود، همچنان تعلیق است و دسترسی وی به سامانه آموزشی و انتخاب واحد ترم آینده قطع شده است.
این دانشجو علیرغم اعتراض به حکم کمیته تجدیدنظر، بصورت غیرقانونی به مدت دو ترم تعلیق و ممنوعالورود به دانشگاه شد. همچنین با وجود پیگیریهای ایشان در این ۸ ماه، هیچ جلسهای در کمیته مرکزی وزارت درخصوص پرونده ایشان تشکیل نشده است. حال دانشگاه به این بهانه، علیرغم گذشتن دو ترم از محرومیت این دانشجو، تعلیق وی را تمدید کرده و مانع از انتخاب واحد ایشان شده است.
اینها نمونهای از همدستی وزارت علوم و دانشگاهها در سرکوب دانشجویان هستند؛ احکامی که بصورت غیرقانونی اجرایی میشوند و همین قانونشکنان به بهانه همان قانون، تعلیق دانشجویان را تمدید میکنند.
*تداوم حذف اساتید حامی دانشجویان
دکتر بهروز چمنآرا عضو هیات علمی گروه زبان و ادبیات کوردی دانشگاه کردستان در صفحهی مجازی خود از اخراج خود با عنوان "رد صلاحیت عمومی" خبر داد.
این استاد در نامهای که به رئیس دانشگاه کردستان ارسال نمودند، عنوان کردند که علیرغم ارسال پروندههای "تبدیل وضعیت استخدامی" و "تمدید سنوات پیمانی" به هیات جذب دانشگاه و پایان رسیدن بررسیهای لازم، از صدور حکم استخدامی ایشان ممانعت به عمل آمد.
همچنین ایشان عنوان کردند که نامهای مکتوب از جانب "ادارهی کل اطلاعات استان" مبنی بر رد صلاحیت عمومی برای ادامهی خدمت در کسوت هیات علمی دانشگاه صادر و به صورت تلفنی به ایشان ابلاغ شد.
منبع 3 خبربالا: کانال شوراهای صنفی دانشجویان کشور
اخباروگزارش های کارگری 13 شهریورماه 1402
- دوشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته مخابرات کشور نسبت به کاهش قدرت خرید ،عدم پرداخت مطالبات و قطع خدمات بیمه تکمیلی درمان بابرپایی تجمع،راهپیمایی ،سردادن شعارها وبرافراشتن پلاکاردها مقابل یا درساختمان مرکزی شرکت مخابرات استان های
آذربایجان شرقی(شهرتبریز)
اردبیل(شهراردبیل)
أصفهان (شهراصفهان)
خراسان رضوی(شهرمشهد)
خوزستان (شهراهواز)
چهارمحال وبختیاری(شهرشهرکرد)
زنجان(شهر زنجان)
سیستان وبلوچستان(شهرزاهدان)
استان فارس(شهرشیراز)
کردستان(شهر سنندج)
کرمانشاه(شهرکرمانشاه)
کهگیلویه و بویراحمد(شهریاسوج)
گلستان (شهرگرگان)
گیلان(شهررشت)
مرکزی(شهراراک)
لرستان(شهر خرم آباد)
هرمزگان(شهربندرعباس)
واستان تهران مقابل ساختمان مرکزی مخابرات ایران در بلوار سردار جنگل
- بیانیه جمعی از انجمنهای حامیکودکان بر لزوم فراهم آوردن زمینه آموزش رایگان برای همه کودکان؛
«هر نوع تبعیض برای آموزش و تحصیل کودکان ممنوع است»
- بیانیه کانون صنفی فرهنگیان الیگودرز در خصوص وضعیت جسمی جعفر ابراهیمی
- کانون صنفی فرهنگیان گیلان:
معلم زندانی جعفر ابراهیمی از بند ۴ زندان اوین به زندان قزل حصار تبعید شد
- محکومیت سلیمان عبدی در دادگاه انقلاب شهر سقز
- آزادی حسین رمضانپور، از اعضای انجمن صنفی فرهنگیان خراسان شمالی با پابند الکترونیکی؛ صدور حکم دو ماه انفصال از خدمت
- تجمع اعتراضی متقاضیان پروژه مسکن ملی 936 و 384 واحدی اراک نسبت به افزایش قیمت، کندی روندپیشرفت پروژه ها و تاخیر در تحویل واحدها مقابل ساختمان شهرداری مرکزی
- تجمع اعتراضی پیمانکاران شهرداری مشهد نسبت به عدم واریزبموقع مطالبات مقابل شهرداری مرکزی
- صد حیف که این آمد و صد حیف که آن رفت؛ بازگشت محمود خاتمی به دانشگاه!
- اساتید محذوف و جانشینانشان
- عفو با تهدید، تعلیق بدون حکم
- سرکوب انجمنهای علمی از طریق احکام انضباطی
- بازداشت فرزانه برزهکار مادر دادخواه عرفان رضایی، از جانباختگان قیام ژینا
- محکومیت نازیلا معروفیان به یک سال حبس و پرداخت ۱۵ میلیون تومان جزای نقدی
- جان باختن یک کارگر جوان معدن زغالسنگ گله توت زرند براثر گازگرفتگی
*******
*دوشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته مخابرات کشور نسبت به کاهش قدرت خرید ،عدم پرداخت مطالبات و قطع خدمات بیمه تکمیلی درمان بابرپایی تجمع،راهپیمایی ،سردادن شعارها وبرافراشتن پلاکاردها مقابل یا درساختمان مرکزی شرکت مخابرات استان های
آذربایجان شرقی(شهرتبریز)
اردبیل(شهراردبیل)
أصفهان (شهراصفهان)
خراسان رضوی(شهرمشهد)
خوزستان (شهراهواز)
چهارمحال وبختیاری(شهرشهرکرد)
زنجان(شهر زنجان)
سیستان وبلوچستان(شهرزاهدان)
استان فارس(شهرشیراز)
کردستان(شهر سنندج)
کرمانشاه(شهرکرمانشاه)
کهگیلویه و بویراحمد(شهریاسوج)
گلستان (شهرگرگان)
گیلان(شهررشت)
مرکزی(شهراراک)
لرستان(شهر خرم آباد)
هرمزگان(شهربندرعباس)
واستان تهران مقابل ساختمان مرکزی مخابرات ایران در بلوار سردار جنگل
شعارها:
«فقط کف خیابان بدست میاد حقمان»
«بازنشسته داد بزن حق تو فریاد بزن»
«وزیر بی لیاقت استعفا استعفا»
«وزیر بی کفایت استعفا استعفا»
«مسئول بی لیاقت استعفا استعفا»
«عدالتی ندیدیم فقط دروغ شنیدیم»
«این همه بی عدالتی هرگزندیده ملتی»
«مخابرات حیا کن به وعده هات عمل کن»
«مخابرات حیا کن آئین نامه را اجراکن»
«تا حق خود نگیریم آروم نمی نشینیم»
«تا حق خود نگیریم از پا نمی نشینیم»
«تاکی سرافکندگی یا مرگ یا زندگی»
«تا حق خود نگیریم دوشنبه ها همینه»
«اجرای آئین نامه حق مسلم ماست»
«جیره غیر نقدی جاری باید گردد»
«هزینه درمانی واریز بایدگردد»
«بیمه واقعی تکمیلی حق مسلم ماست»
«بیمه ناقص تکمیلی نمی خوایم نمی خوایم»
«وعده وعید کافیه سفره ما خالیه»
«وعده وعید کافیه ما عمر نوح نداریم»
«یه اختلاس کم بشه مشکل ما حل میشه»
تصاویر:
اراک:
اردبیل:
اهواز:
تهران:
رشت:
مشهد:
یاسوج:
*بیانیه جمعی از انجمنهای حامیکودکان بر لزوم فراهم آوردن زمینه آموزش رایگان برای همه کودکان؛
«هر نوع تبعیض برای آموزش و تحصیل کودکان ممنوع است»
هر ساله با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی، احتمال دور ماندن کودکان از چرخه تحصیل و آموزش، به نگرانی جدی خانواده کودکان و فعالان حقوق کودک تبدیل میشود. حق مسلم تحصیل در بسیاری از کنوانسیونهای بینالمللی که حقوق بشر را تعریف میکنند، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر(۱۹۴۸)، کنوانسیون ژنو (۱۹۵۱)، کنوانسیون بینالمللی رفع همه اشکال تبعیض (۱۹۶۵)، میثاق بینالمللی در زمینه اقتصادی، اجتماعی و حقوق فرهنگی (۱۹۶۶)، میثاق بینالمللی حقوق مدنی و سیاسی (۱۹۶۶) آمده و بر آن تاکید شده است.
بر اساس ماده سیام قانون اساسی و همچنین پیماننامه جهانی حقوق کودک نیز که کشور ما از سال ۷۳ متعهد به اجرای مفاد آن شده است، آموزش و تحصیل رایگان، حق بدون قید و شرط «همه» کودکان است. خودداری بخشهای مختلف حاکمیت از حل مشکل ثبتنام کودکان چه به دلیل نداشتن اوراق هویتی و چه به دلیل شهریه گزاف خلاف قوانین حداقلی حمایتی موجود از جمله قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و خلاف طرح فرمان رهبری در سال ۹۵ برای آموزش کودکان اتباع و بدون شناسنامه است.
بازماندگی از تحصیل برای کودکان ایران و اتباع موضوعی نیست که بتوان به سادگی از کنار آن گذشت. استناد به آمار مسئولان رسمی کشور نشان میدهد براساس مقایسه اطلاعات ثبت احوال و کودکان ثبت نام شده در مدارس، ۱۶۰ هزار و ۴۷۹ کودک ۶ تا ۱۱ ساله ایرانی (کودکان در سن ابتدایی) شرایط و وضعیت عادی داشتند اما مدرسه نرفتهاند. به این آمار باید تعداد کودکان بدون شناسنامه و کودکان اتباع را نیز اضافه کرد.
با وخیم شدن اوضاع اقتصادی و اجتماعی در کشور ما، شرایط ویژه کشور افغانستان و تسلط مجدد طالبان طی دو سال گذشته بر این کشور ، جمعیت پناهندهها و مهاجران به طور چشمگیری افزایش پیدا کرده است اما به دلیل نبود زیر ساخت لازم برای حداقلهای زندگی آنان،متاسفانه خانوادههای مهاجر و افغانستانی روزگار بسیار سخت و تلخی را میگذرانند. در همه این سالها تحصیل این کودکان در کنار همه مشقتهای زندگی، با موانع و مشکلات بسیاری روبهرو بوده است و در سال جاری شرایط ادامه تحصیل آنان به دلیل عدم همراهی مسئولین بسیار سختتر از گذشته نیز شده است.
این در حالی است که نگاهی گذرا به کشورهای مهاجرپذیر شبیه کشور ما نشان میدهد فهم و توافق مشترکی بین جامعه شناسان، نهادهای مدنی، مربیان و سیاستگذاران بسیاری از این کشورها وجود دارد که آموزش و حضور در مدرسه نقش مهمی در تسهیل ادغام کودکان پناهنده و بزرگسالان در جامعه میزبان ایفا میکند.
بیتوجهی به تحصیل کودکان، اخذ شهریههای گزاف، ایجاد موانع بسیار اداری و بوروکراسی پیچیده برای ثبت نام کودکان اتباع و کودکان بدون شناسنامه و تعلل در صدور مجوز تحصیل این کودکان، گرفتار شدن خانوادههای اتباع در صفهای طویل در مراکز صدور مجوز در گرمای تابستان، همراهی نکردن مدارس برای ثبت نام کودکان و عدم ثبت نام از کودکانی که هیچگونه اوراق هویتی ندارند، همگی زنگ خطری هستند برای آنکه در آینده ای نزدیک بر آمار کودکان کار نیز افزوده شود.
این بیتوجهی به ثبت نام کودکان در حالی است که بر اساس بند "ت" ماده ۶ قانون حمایت از اطفال و نوجوانان وزارت کشور مکلف شده است که با همکاری دستگاههای ذیربط نسبت به شناسایی اطفال و نوجوانان فاقد اسناد سجلی یا هویتی اعم از اتباع ایرانی و غیرایرانی و معرفی آنان حسب مورد به نهادهای حمایتی، آموزشی، درمانی یا قضائی جهت اقدامات حمایتی اقدام كند و از طریق سازمان ثبت احوال کشور با همکاری سایر نهادهای مربوط و با در نظر گرفتن اقامتگاه اشخاص و تغییرات آن، هر سال حداقل سه ماه پیش از آغاز سال تحصیلی جدید اسامی و نشانی اطفال و نوجوانان ایرانی و غیر ایرانی را که به سن قانونی تحصیل رسیدهاند به تفکیک مناطق به آموزش و پرورش اعلام کند.
ما فعالان حقوق کودک و نهادهای مدنی مدافع حقوق کودکان هشدار میدهیم، بیتوجهی آشکار به حق تحصیل کودکان به وخامت شرایط ناگوار زندگی آنان دامن میزند. به همین دلیل از همه متولیان امور مصرانه میخواهیم به وظایف خود در قبال تحصیل کودکان به درستی عمل کرده و در فرصت باقیمانده شرایط ثبتنام کودکان را تسهیل کرده و از تحمیل هزینههای گزاف آموزش بر خانوادهها ممانعت به عمل آوردند تا همه کودکان بازمانده را به آغوش مدارس بازگردانند.
۱-انجمن پرنده درخت کوچک
۲-انجمن حمایت ازحقوق کودکان
۳-انجمن پژوهشهای آموزشی پویا
۴-انجمن دوستداران کودک پویش
۵-انجمن حمایت از کودکان کار
۶-انجمن یاری کودکان در معرض خطر
۷-بنیاد مهر تاک
۸-جمعیت دفاع از کودکان کار و خیابان
۹-گروه تلاشگران یاری همدل
۱۰-گروه فرهنگی اجتماعی کیانا
۱۱-موسسه کنشگران اجتماعی فرزانه (زاهدان)
۱۲-موسسه درخت کوچک زندگی( قزوین)
۱۳-موسسه مهروماه
۱۴-موسسه ندای ماندگار
۱۵-موسسه یاریگران کودکان کار پویا
۱۶-موسسه نوید زندگی کوشا
۱۷-موسسه انسان،دشواری وظیفه
*بیانیه کانون صنفی فرهنگیان الیگودرز در خصوص وضعیت جسمی جعفر ابراهیمی
برنارد شاو میگوید:
بشر یاد گرفت چگونه در هوا مانند پرنده پرواز کند و چگونه در دریا مانند ماهیها شنا کند. تنها یک چیز مانده که هنوز بلد نیست و آن اینکه
[چگونه روی زمین مانند آدم رفتار کند]
جعفر ابراهیمی معلم نام آشنایی که این روزها براساس رفتار کینهتوزانهی مسئولین زندان اوین، با مرگ دست و پنجه نرم میکند و علیرغم قول مساعد و انجام نامهنگاریهای مسئولین زندان جهت مداوا و اعزام به بیمارستان، در کمال تعجب بجای انتقال به بیمارستان از زندان اوین به زندان قزلحصار کرج انتقال داده میشود.
تمامی فعالان صنفی کشور با نام جعفر ابراهیمی آشنایند؛ او را از دغدغهمندترین فعالان عرصه تعلیم و تربیت و تحصیل کودکان میدانند. تمامی زندگی او در جهت برپایی عدالت آموزشی و تامین آینده فرزندان این مرز و بوم خلاصه گردیده و زندگی او با این مبارزه و زندان عجین شده است.
جعفر ابراهیمی در سال ۱۳۸۸ در زندان به بیماری التهاب روده مبتلا شد. در جریان بازداشت طولانی مدت در سلول انفرادی، که در زمان بازداشتهای اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ رخ داد، نه تنها بیماریهای پیشین او تجدید شد بلکه بیماری دیابت نیز به آنها اضافه گردید. در نتیجه در معرض خطر جدی از دست دادن بینایی خود میباشد. انتقال ایشان به زندان قزلحصار قطعا منجر به تشدید وضعیت وخیم جسمی او خواهد شد و این یعنی مرگ خاموش.
کانون صنفی فرهنگیان شهرستان الیگودرز، ضمن ابراز نگرانی عمیق خود نسبت به جان جعفر ابراهیمی، رفتار غیرقانونی مسئولین زندان اوین با جان انسانها از جمله با جان جعفر ابراهیمی را بشدت محکوم میکند و درخواست موکد از مسئولین زندان، اوین و قزلحصار، دارد تا به مُر قانون بازگشته به جان انسانها و جان جعفر ابراهیمی بها داده، طبق وظیفه ذاتی خود، که همانا مراقبت از جان زندانیان در زمره آنهاست، هرچه سریعتر ایشان را جهت مداوا به بیمارستان منتقل نمایند.
جامعه معلمان کشور اینگونه رفتارهای فراقانونی را برنمیتابد. بدون شک عواقب ناشی از این بیتوجهیها را متوجه قوه قضاییه و مسئولین زندانها دانسته و هشدار میدهد تا دیر نشده جعفر ابراهیمی را جهت مداوا به بیمارستان اعزام نمایند، در غیر اینصورت برای ماه پیش رو تضمینی وجود ندارد.
کانون صنفی فرهنگیان شهرستان الیگودرز
سیزدهم شهریور ۱۴۰۲
*کانون صنفی فرهنگیان گیلان:
معلم زندانی جعفر ابراهیمی از بند ۴ زندان اوین به زندان قزل حصار تبعید شد
مردم چشمم به خون آغشته شد
در کجا این ظلم بر انسان کنند؟
معلم زندانی جعفر ابراهیمی از بند ۴ زندان اوین به زندان قزل حصار تبعید شد.
-او در آزمون دکتری رشته فلسفه تعلیم و تربیت رتبه ممتاز را کسب کرد، از حق تحصیل و تحقیق محرومش کردند. ترجیح دادند تا نیروهای جوان شبه نظامی خارجی در کسوت دانشجویان رسمی به مهمترین دانشگاه های کشور راه یابند!!!
-سال هاست که آقای ابراهیمی درگیر التهاب روده و اختلال گوارشی و دیابت است. زندان و عدم دسترسی به درمان اساسی، موجبات تشدید علائم گوارشی، تحدید بینایی، تهدید سیستم ایمنی و ضعف مفرط جسمی را نیز فراهم آورده است. همه اینها علائم هشدار دهنده ایست که جانش در خطر جدی قرار دارد. و این در حالی است که به جای رسیدگی و درمان جان تب دارش، از بند ۴ زندان اوین، به زندان قزلحصار کرج انتقال می یابد.
-کانون صنفی فرهنگیان گیلان، ضمن اعتراض به این رفتار غیر مرسوم و ظالمانه، خواهان رفع فوری موانع غیر قانونی قانون ستیزان می باشد، تا تمهیدات لازم جهت درمان اساسی، قبل از هر حادثه ناگوار، در بیرون زندان فراهم آید.
۱۴۰۲/۰۶/۱۳
*محکومیت سلیمان عبدی در دادگاه انقلاب شهر سقز
بە موجب حکم دادگاه انقلاب شهر سقز، سلیمان عبدی، از معلمان کنشگر این شهرستان و عضو انجمن صنفی معلمان کردستان، بە اتهام ‘تبلیغ علیە نظام”بە ٨ ماە حبس تعزیری محکوم شدند.
پیشتر این معلم مطالبەگر صنفی، برای همین پرونده از سوی شعبە ١٠٥ کیفری بابت “اخلال در نظم عمومی” نیز بە ٨ ماە حبس و ٧٤ ضربە شلاق محکوم شدە بود کە در سایە بیگناهی ایشان و قبح پروندەسازی صورت گرفتە، حکم صادرە بە ۷۲۰ ساعت آموزش رایگان بە دانشآموزان بیبضاعت، امری کە این معلم سقزی در طول ٢٨ سال معلمی خود هموارە بدان عمل کردهاند، و ٧٤ ضربە شلاق!!! بە مدت دو سال تعلیق، تغییر یافت.
قابل ذکر است که این احکام صادرە، بدلیل صحبتهای آقای عبدی در مراسم عرفی پنجشنبە آخر سال ۱۴۰۱ بر مزار ژینا امینی، بود کە در آن مراسم ایشان ضمن تسلیت بە خانوادە امینی، تلاش نمودند تا امید بە زندگی در بازماندگان را زندە نگە داشته و نوید آشتی بە آنان بدهند؛ جواب دعوت بە ندای آشتیخواهی آقای عبدی، حبس و شلاق بود.
*آزادی حسین رمضانپور، از اعضای انجمن صنفی فرهنگیان خراسان شمالی با پابند الکترونیکی؛ صدور حکم دو ماه انفصال از خدمت
حسین رمضانپور از اعضای انجمن صنفی فرهنگیان خراسان شمالی که پیشتر با اتهام تکراری “تبلیغ علیه نظام” و “نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی” به دوسال زندان محکوم شده بود پس از سپری کردن ۶ ماه از دوران محکومیت خود، از زندان بجنورد آزاد شد و مابقی دوران محکومیت خود را با پابند الکترونیکی و تحت نظارت سامانه الکترونیکی در بیرون از زندان سپری خواهد کرد. بر اساس این حکم نامبرده مابقی ۱۸ ماه مانده از دوران محکومیتش را با پابند الکترونیکی آزاد خواهد بود.
همچنین، همزمان با دورهی محکومیت آقای رمضانپور در زندان، هیئت رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان آموزش و پرورش استان خراسان شمالی، در طی صدور حکمی، ایشان را به دو ماه انفصال موقت از خدمت محکوم کردند.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*تجمع اعتراضی متقاضیان پروژه مسکن ملی 936 و 384 واحدی اراک نسبت به افزایش قیمت، کندی روندپیشرفت پروژه ها و تاخیر در تحویل واحدها مقابل ساختمان شهرداری مرکزی
روزدوشنبه 13 شهریور،جمعی از متقاضیان پروژه مسکن ملی 936 و 384 واحدی اراک واقع در انتهای خیابان هپکو برای اعتراض به افزایش قیمت، کندی روندپیشرفت پروژه ها و تاخیر در تحویل واحدها مقابل ساختمان شهرداری مرکزی تجمع کردند.
*تجمع اعتراضی پیمانکاران شهرداری مشهد نسبت به عدم واریزبموقع مطالبات مقابل شهرداری مرکزی
روزدوشنبه 13 شهریور،جمعی از پیمانکاران شهرداری مشهد برای اعتراض به عدم واریزبموقع مطالبات مقابل شهرداری مرکزی در میدان شهدای این کلانشهر تجمع کردند.
*صد حیف که این آمد و صد حیف که آن رفت؛ بازگشت محمود خاتمی به دانشگاه!
بنا بر برنامهی کلاسهای گروه فلسفه و خبرهای دکتر حسین مصباحیان، محمود خاتمی در ترم آینده کرسی تدریس خواهد داشت. حضور ایشان در جایگاه استادی در دانشکده ادبیات پس از حدود هشت سال تعلیق ایشان است. در سال ۱۳۹۳ گزارشهای متعددی از سرقتها و کپیبرداریهای محمود خاتمی منتشر شد. پس از بررسیهای صورت گرفته مشخص شد که بسیاری از مقالات اون رونوشت مقالههای دیگران بوده است. بسیاری از مقالات خاتمی پس از بررسیها از سایت مجلاتی که اقدام به نشر آنها کرده بودند حذف شد.
رسالهی دکتری ایشان که دربارهی ملاصدرا نوشته شده نیز بر همین قاعده بنا شده است. بخشهای از این رساله رونوشت کتابی است که پیشتر دربارهی ابن طفیل منتشر شده بود. محمود خاتمی در قسمتهای مذکور صرفا اسم ملاصدرا را جایگزین ابن طفیل کرد.
انتشارات دکتر مولر در سال 2010 تعداد ده کتاب از آثار محمود خاتمی منتشر کرد. در سیستم ارتقاء اساتید انتشار کتاب به زبان انگلیسی بسیار موثر است. از مجموع این ده کتاب اما هیچ نسخهای در دانشگاه تهران موجود نیست. این گمان مطرح شده است که این کتابها اسماً منتشر شدهاند و اصلاً وجود ندارند.
انتشار گزارش تقلبهای گسترده محمود خاتمی منجر به کشف موارد بیشتری شد. مترجم یکی از کتابهای او _روانشناسی فلسفی_ این کتاب را کپیای دانست از فصل «روانشناسی» از یک کتاب دیگر با عنوان «Manual of Modern Scholastic Philosophy».
پس از انتشار این گزارشها دانشگاه تهران در یک بیانیه بدون نام بردن از محمود خاتمی از تشکیل کمیتهای برای بررسی سرقتهای علمی یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه خبر داد.
وضعیت تدریس محمود خاتمی از سال ۱۳۹۴ در حالت تعلیق قرار داشت.
برگرفته از کانال دانشگاه تهران - دانشجو
*اساتید محذوف و جانشینانشان
در دانشگاه شریف همزمان به حذف علی شریفی زارچی استاد باسابقه، خبر تدریس امیرحسین ثابتی و عباس موزون از مجریان صدا و سیما مطرح شدهاست. در دانشگاه علامه نیز پس از حذف مهدی خویی، زمزمههای از جذب میثم مهدیار، استادی که سابقه بازجویی از دانشجویان و آزار آنها در کلاس و معرفیشان به نیروهای امنیتی را دارد، شنیده میشود.
در دانشگاه تهران، همزمان با حذف حسین مصباحیان استاد برجسته فلسفه، خبر بازگشت محمود خاتمی به این گروه و تدریس در مقطع ارشد و دکتری مطرح شده است. کسی که سابقه سرقت گسترده فکری و انتحالش در مجامع فلسفی جهان ثابت شده است. این درحالی است که در تمام این مدت، گروه فلسفه هیچ واکنشی به این موضوع نشان نداده است. گفتنی است از زمان روی کارآمدن عبدالرضا سیف در دانشکده ادبیات، زمزمههای بازگشت ایشان شنیده میشد که با واکنش دانشجویان، این امر میسر نشده بود.
همچنین بنا بر برنامه درسی،سعید حدادیان مداح مشهور، به عنوان استاد دانشگاه تهران، درس تخصصی «تحلیل متون پایداری» را در مقطع ارشد ادبیات تدریس میکند!
*عفو با تهدید، تعلیق بدون حکم
اهورا همتافزا دانشجوی کارشناسی کامپیوتر دانشگاه باهنر کرمان، بصورت غیرقانونی و بدون حکم انضباطی، از ورود به دانشگاه منع شده و همچنین ترم تحصیلی گذشته ایشان حذف شدهاست.
این دانشجو در تاریخ ۲۸ آبان با حکم بدوی چهارترم تعلیق مواجه شد که کمی بعدتر با تهدید دانشگاه و امضای تعهدنامه، مورد عفو قرار گرفت. اما در خرداد ۱۴۰۲، طی تماس کمیته انضباطی، این دانشجو فراخوانده میشود. در جریان ارجاعش به دانشگاه، حراست کارت دانشجویی وی را جلب کرده و به او میگوید که ممنوعالورود و اخراج است. کمی بعدتر و یک هفته مانده به آغاز امتحانات، ترم این دانشجو از سامانه آموزش حذف میشود! بدون هیچ توضیح و ابلاغ حکمی. گفتنی است این دانشجو تازه یک ماه بعدتر و پس از اتمام ترم، توسط کمیته انضباطی احضار میشود. همچنین حراست در پاسخ به پیگیریهای ایشان، وی را تهدید به بازداشت کرده است.
با گذشت دو ماه این دانشجو بدون ابلاغ هیچ حکم و اتهام مشخصی، از ورود به دانشگاه منع شده است و انتخابواحد ایشان نیز در هالهای از ابهام قرار دارد.
*سرکوب انجمنهای علمی از طریق احکام انضباطی
برای سیدپرهام میرهمایونی دانشجوی مهندسی مکانیک ورودی ۹۸ و دبیر انجمن علمی مکاترونیک دانشگاه مدنی آذربایجان به دلیل مخالفت با تفکیک جنسیتی در بازدید علمی، حکم اخراج از انجمن علمی دانشجویی صادر شده است. همچنین پروندهای با اتهام «عدم رعایت شئون دانشجویی» و «توهین و نشراکاذیب» برای ایشان در کمیته انضباطی تشکیل شده است که پس از برگزاری جلسه دفاع، در انتظار صدور حکم میباشد.
مسئولان دانشگاهی به بهانهی مشروطی در ترمی که این دانشجو فعالیت علمی-دانشجویی نداشته برخلاف آییننامه وزارتخانه حکم اخراج از عضویت در انجمن علمی را صادر کردهاند.
در حکم صادر شده به صورت مکتوب دلیل این تصمیم را نداشتن صلاحیت عمومی و آموزشی ذکر کردهاند اما در جلسات کمیته نظارت بر فعالیت انجمنها، به دلیل مخالفت با تفکیک جنسی و اطلاعرسانی کارشکنی مسئولان رای گیری صورت گرفته است.
گفتنی است در دانشگاه مدنی احکام انضباطی بسیاری صادر شدهاند که از رویه قانونی تبعیت نکرده بودند.
منبع 3 خبربالا: کانال شوراهای صنفی دانشجویان کشور
*بازداشت فرزانه برزهکار مادر دادخواه عرفان رضایی، از جانباختگان قیام ژینا
روز یکشنبە ١٢ شهریورماه ١٤٠١، فرزانه برزهکار مادر عرفان رضایی از جانباختگان قیام ژینا پس از حضور در مراسم خاکسپاری #جواد_روحی بازداشت و به اداره اطلاعات شهر ساری منتقل شد.
بازداشت فرزانه برزهکار یک روز پس از سالروز تولد فرزندش و در حالی انجام شده است که دستگاههای امنیتی پیشتر او را از حضور بر سر آرامگاه فرزندش منع کرده بودند.
عرفان رضایی، معترض ۲۱ ساله، در تاریخ ۳۰ شهریورماه ۱۴۰۱ در جریان اعتراضات خیزش انقلابی ژینا در شهر آمل، بر اثر شلیک مستقیم نیروهای امنیتی کشته شد.
*محکومیت نازیلا معروفیان به یک سال حبس و پرداخت ۱۵ میلیون تومان جزای نقدی
نازیلا معروفیان، روزنامهنگار و دانشجوی اهل سقز و ساکن تهران که در تاریخ ۸ شهریور برای چهارمین بار از آغاز قیام ژینا توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود از سوی شعبه شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ایمان افشاری به اتهام «تبلیغ علیه نظام» و «اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت داخلی» به یک سال حبس تعزیری و پرداخت ۱۵ میلیون تومان جزای نقدی محکوم شد.
منبع 2 خبربالا:کانال بیدارزنی
*جان باختن یک کارگر جوان معدن زغالسنگ گله توت زرند براثر گازگرفتگی
روزدوشنبه 13 شهریور،یک کارگر 34 ساله معدن زغالسنگ گله توت زرند دراستان کرمان بنام حامد منصوری حین کار در قسمت استخراج براثر گازگرفتگی جان خودرا ازدست داد.
اخباروگزارش های کارگری 14 شهریورماه 1402
- سه شنبه های اعتراضی بازنشستگان کشوری نسبت به عدم اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان(اجرا نشدن ماده 30 قانون برنامه ششم توسعه)مقابل صندوق بازنشستگی کشوری در استان های
آذربایجان شرقی(شهرتبریز)
اردبیل(شهراردبیل)
البرز(شهرکرج)
استان تهران(شهرتهران)
خوزستان (شهراهواز)
قزوین(شهرقزوین)
کردستان(شهرسنندج)
کرمانشاه(شهر کرمانشاه)
گیلان(شهر رشت)
مازندران(شهر ساری)
همدان (شهر همدان)
ویزد(مقابل استانداری)
- تجمع اعتراضی کارکنان انتظامات شرکت بهره برداری مترو تهران نسبت به تغییر مدیر انتظامات و ادغام این واحد با یگان حفاظت مترو مقابل ساختمان شورای شهر تهران و یک ایستگاه مترو
- اعتراض کارکنان شرکتی اداره پست گیلان نسبت به عدم پرداخت 3 ماه حقوق وافزایش ساعات کاری
- دیدار تعدادی از معلمان مطالبهگر لنگرود با آقای عزیز قاسمزاده قبل از بازگشت به زندان
- بیانیه اعتراضی کانون صنفی فرهنگیان گیلان به مناسبت اتهامات انتسابی هیئت تخلفات اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان علیه معلم جوان کنشگر صنفی آقای حسن نظریان
- بیانیه انجمن صنفی معلمان کوردستان (سقز و زیویه، دیواندره، مریوان و سروآباد، سنندج و کلاترزان) در رابطه با محکومیتِ احکام صادره علیه آقای سلیمان عبدی
- پرونده سازی جدید برای جعفر ابراهیمی معلم زندانی و کامیار فکور
- بیانیه شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان درباره وضعیت جسمی جعفر ابراهیمی
- بیانیه انجمن فرهنگیان هرسین در پی وخامت حال معلم زندانی جعفرابراهیمی
خشونت سیاسی نام دیگر " ترور".
- هجوم نیروهای امنیتی به منزل یک فعال دانشجویی
- قطع همکاری بلافاصله پس از تمام شدن مرخصی زایمان
- اخراج استاد گروه نمایش دانشگاه تهران
- تشدید حکم بدلیل اجتناب از امضای تعهدنامه
- محرومیت از تحصیل بدون تشکیل پرونده انضباطی
- پیام جمعی از کارگران و خانواده های هفت تپه به خانواده های کارگران سنگ معدن طرزه دامغان
- جان باختن یک کارگرپتروشیمی بوشهربراثر سقوط از ارتفاع بدنبال ریزش متریال رویش
*******
*سه شنبه های اعتراضی بازنشستگان کشوری نسبت به عدم اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان(اجرا نشدن ماده 30 قانون برنامه ششم توسعه)مقابل صندوق بازنشستگی کشوری در استان های
آذربایجان شرقی(شهرتبریز)
اردبیل(شهراردبیل)
البرز(شهرکرج)
استان تهران(شهرتهران)
خوزستان (شهراهواز)
قزوین(شهرقزوین)
کردستان(شهرسنندج)
کرمانشاه(شهر کرمانشاه)
گیلان(شهر رشت)
مازندران(شهر ساری)
همدان (شهر همدان)
ویزد(مقابل استانداری)
شعارها:
«درد ما درد شماست مردم به ما ملحق شوید»
«بازنشسته بپاخیز برای رفع تبعیض»
«بازنشسته داد بزن حق تو فریاد بزن»
«معلم زندانی آزادباید گردد»
« گرانی تورم بلای جان مردم »
«بازنشسته بیداراست از تبعیض بیزار است»
«اجرای همسان سازی حق مسلم ماست»
« همسان سازی حق ماست حق مسلم ماست»
« ننگ ما ننگ ما صدا و سیمای ما»
تصاویر:
تبریز:
سنندج:
کرمانشاه:
همدان:
*تجمع اعتراضی کارکنان انتظامات شرکت بهره برداری مترو تهران نسبت به تغییر مدیر انتظامات و ادغام این واحد با یگان حفاظت مترو مقابل ساختمان شورای شهر تهران و یک ایستگاه مترو
روزیکشنبه 12 شهریور،جمعی از کارکنان انتظامات شرکت بهره برداری مترو تهران برای اعتراض به تغییر مدیر انتظامات و ادغام این واحد با یگان حفاظت مترو دست به برپایی تجمع مقابل ساختمان شورای شهر تهران و یک ایستگاه متروزدند.
*اعتراض کارکنان شرکتی اداره پست گیلان نسبت به عدم پرداخت 3 ماه حقوق وافزایش ساعات کاری
روزسه شنبه 14 شهریور، اعتراض کارکنان شرکتی اداره پست گیلان نسبت به عدم پرداخت 3 ماه حقوق وافزایش ساعات کاری،رسانه ای شد.
به گزارش یک منبع خبری محلی،از ادارهکل پست استان گیلان خبر رسیده که تعداد زیادی از نیروهای شرکتی 3 ماه است که حقوقی دریافت نکردهاند!
این در حالیست که برخی نیروهای اداره پست استان را وادار نمودهاند بیشتر از ساعات موظفی قانون کار، در اداره حضور داشته که به اعتراض پرسنل و خانوادههایشان منجر شده است.
لازم به ذکر است در میان این کارکنان مادرانی هستند که کودک شیرخوار داشته ولی بعضا تا ساعت 22 شب ناچارند از خانه و زندگی خود دور باشند!
*دیدار تعدادی از معلمان مطالبهگر لنگرود با آقای عزیز قاسمزاده قبل از بازگشت به زندان
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*بیانیه اعتراضی کانون صنفی فرهنگیان گیلان به مناسبت اتهامات انتسابی هیئت تخلفات اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان علیه معلم جوان کنشگر صنفی آقای حسن نظریان
هیئت تخلفات اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان این بار با انتساب اتهاماتی واهی به کنشگر صنفی معلم جوان آقای حسن نظریان بازوی نیروهایی شده که در پی محدودیت و ایذای کنشگرانِ صنفی هستند.
اینان یا نمی دانند عملکردشان به ضرر کل جامعه از جمله خودشان است یا می دانند ولی برای حفظ پُست و گذران زندگی وجدان شان را زیر پا می گذارند و چنین می کنند.
از زیر مجموعه وزیری که یا قانون اساسی حکومت مطبوع خود را نخوانده و با مواد آن ( اصل سی ام : دولت موظف است وسائل آموزش و پرورش رایگان را برای همه ملت تا پایان دوره متوسطه فراهم سازد و وسائل تحصیلات عالی را تا سرحد خودکفائی کشور به طور رایگان گسترش دهد. ) آشنایی ندارد یا می شناسد ولی چون تفکر بازاری دارد و چون در موضع قدرت است به راحتی حقوق میلیون ها نفر از فرزندان قشرهای محروم جامعه را نادیده می گیرد و بی پروا امکان برخورداری مناسب از تحصیل را با خرید اتومبیل مقایسه می کند، انتظاری بیش از این می شود داشت ؟
معلمان فعال صنفی از آگاه ترین و دل سوز ترین مردمان جامعه هستند ، از جان و مال برای بهبود شرایط کار و زندگی ، بهبود اوضاع آموزش و پرورش کشور مایه می گذارند. آرزوی ایرانی بهتر و جهانی بهتر دارند و برای دست یابی به آن می کوشند.
از این که می بینند بسیاری از فرزندان جامعه به دلیل فقر خانواده ها یا به مدرسه نمی روند و شده اند کودکان کار و یا از امکانات مناسب تحصیلی محرومند رنج می برند و نمی توانند آرام بگیرند.
معلمان حرف می زنند و می نویسند. گفته ها و نوشته هایی که این روزها تیتر بسیاری از روزنامه های کشور است اما مقامات امنیتی به کمک قوه قضاییه و هیئت تخلفات ادارات برای همین گفته ها و نوشته ها، همین معلمان دلسوخته دردمند را زندانی ، اخراج ، بازنشسته اجباری پیش از موعد ، کسر گروه ، انفصال موقت از خدمت... می کنند.
کانون صنفی فرهنگیان گیلان به اتهامات انتسابی به آقای حسن نظریان و دیگر معلمان کنشگر صنفی معترض است و به مقامات هشدار می دهد که برف ها آب شده اند و سرهای تان نمایان است به هوش آیید و بیش از این خود را آلوده نابسامانی های کشور نکنید.
کانون صنفی فرهنگیان گیلان
۱۴۰۲/۰۶/۱۴
*بیانیه انجمن صنفی معلمان کوردستان (سقز و زیویه، دیواندره، مریوان و سروآباد، سنندج و کلاترزان) در رابطه با محکومیتِ احکام صادره علیه آقای سلیمان عبدی
همشهریان ارجمند، معلمان حقطلب، دانشآموزان عزیز و اولیای گرامی؛ درحالی بە استقبال سال نو تحصیلی میرویم کە اخبار نگران کنندهی برخوردهای حیرتآورِ غیرانسانی و فراقانونی با معلمان و اساتید دانشگاەها، فضای فکری جامعە را بە شدت ملتهب و نگران کردە است. متاسفانە امروزه بهسُخره گرفتن قانون و حقوق شهروندان به یک رویهی معمول از طرف مجریان و مسولان تبدیل شده است و وحشتاکتر اینکە انتظار دارند جامعە این رویە را قبول کند و دم بر نیاورد!
دولت سالهای مدیدی است اصل ۳۰ قانون اساسی، قانون مدیریت خدمات کشوری، قانون همسانسازی حقوق بازنشستگان، اصول ۲۶ و ۲۷ قانون اساسی و دهها مورد دیگر را زیر پاگذاشتە و علاوە بر خودداری از ادای حق و حقوق شهروندان بە بیرحمانەترین شیوەها هر کسی را کە خواهان اجرای قانون و عدالت باشد سرکوب میکند.
دستگیری، احضار، بازداشت، زندانی کردن، تنزل رتبە، قطع حقوق، تبعید و اخراج دهها و بلکە صدها معلم عدالتخواە و باشرف در سالها و خصوصا ماەهای اخیر نمونەهایی از این برخوردهای غیرقانونی است. این در حالی است کە تنها خواستە این معلمان دلسوز و فعال اجرای اصول قانون اساسی و برقراری عدالت آموزشی برای دانشآموزان در اقصا نقاط ایران است.
در ادامەی این رفتارهای عدالتستیزانە، شاهد هستیم کە آقای سلیمان عبدی از بهترین و دلسوزترین و وظیفەشناسترین معلمان شهرستان سقز به ٨ ماه زندان تعزیری در دادگاە انقلاب این شهرستان محکوم شدهاند حال آنکە بابت همین اتهامات در شعبە ١٠٥کیفری نیز قبلا بە ٨ ماە زندان و ۷٤ ضربە شلاق محکوم شدە بود (کە زندان وی بە ٨ ماە آموزش رایگان برای دانشآموزان بیبضاعت تبدیل شدە و ضربات شلاق برای دو سال تعلیق شدە بود). تمام اتهامات واردە و احکام صادرە از سوی شعبە ١٠٥ و دادگاە انقلاب، بابت ٣ تا ٤ دقیقە صحبت کردن ایشان بە عنوان یک معلم در جهت التیام دل غمزدە خانوادە مرحومە ژینا امینی در مراسم عرفی پنجشنبە آخرسال بر سر مزار آن مرحومە و در جمع خانوادگی ایشان بودە است، سخنانی کە تنها هدفش دادن امید و انگیزە ادامە زندگی بە خانوادە داغدار مرحومە و کاشت بذر آشتی در دل آنها بودە است.
انجمن صنفی معلمان کوردستان، اعلام میدارد کە فعالیتهای صنفی، حقطلبانه و قانونمدارانە سلیمان عبدی را که در راستای خیر و صلاح عمومی و اصلاح امور خصوصا در دستگاە آموزش و پرورش است، میستاید. از قوه قضائیه هم انتظار دارد به مسئولیت ذاتی و قانونی خود رجوع نموده و ضمن عدم تایید احکام صادرە در دادگاە انقلاب و شعبە ١٠٥ کیفری شهرستان سقز، در مرحله تجدیدنظر نسبت به لغو احکام صادره اقدام نماید. مسولان قضایی کشور بهتر است بدانند که احکام و مجازاتهای سنگین نتوانسته است شعله مطالبهگری و حقطلبانهی معلمان را کمسو کند بلکه باعث نورانیتر شدن آن شده است. لذا اگر دغدغهی امنیت کشور را دارند بهتر است سراغ ریشههای ناامنی، که همانا مسولان فاسد، قانونشکن و ناکارآمدند، بروند.
انجمن صنفی معلمان کوردستان (سقز و زیویه، دیواندره، مریوان و سروآباد، سنندج و کلاترزان)
١٤ شهریورماه ١٤٠٢
*پرونده سازی جدید برای جعفر ابراهیمی معلم زندانی و کامیار فکور
عرفان کرم ویسی وکیل جعفر ابراهیمی در توییتی از ثبت پرونده ای جدید برای جعفر ابراهیمی وکامیار فکور خبر داد :
با شکایت اداره کل زندان های استان تهران علیه موکلم جعفر ابراهیمی پرونده ای جدید با اتهامات ١- اخلال در نظم و آسایش عمومی و ٢- توهین به مقامات و مامورین زندان در شعبه ٣ بازپرسی دادسرای اوین ثبت شده است.
امروز در خصوص موکل دیگرم کامیار فکور نیز طی شکایت اداره کل زندانهای استان تهران علیه ایشان پروندهای جدید با اتهامات
١- اخلال در نظم و آسایش عمومی و ٢- توهین به مقامات و مامورین زندان در شعبه ٣ بازپرسی دادسرای اوین ثبت شده است.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*بیانیه شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان درباره وضعیت جسمی جعفر ابراهیمی
معلم و کنشگر صنفی، جعفر ابراهیمی چند سالی است که درگیر بیماری گوارشی است و هرپزشک متخصص و متعهدی با بررسی شرایط ایشان میداند او نیاز مبرم به مداوای ویژه و مصرف منظم و پیوسته داروهای خاص دارد.
اکنون حدود ۱۶ ماه است که او زندانی شده و از مراقبتهای پزشکی لازم برخوردار نیست؛ طبیعتاً مصرف غذای بیکیفیت و نامطلوب زندان به همراه عدم پایبندی بخش درمانی زندان به مسئولیتهای خاص درمانی، این معلم کنشگر را از حیث شرایط جسمانی در وضعیت حاد و بحرانی قرار داده است به گونهای که تداوم این وضعیت، جان او را شدیدا به مخاطره خواهدانداخت.
همه کسانی که حتی چند ماهی را در زندان به سر برده باشند، میدانند کمتر کسی از زندانبانان به سلامت و جان زندانیان اهمیت میدهد و کمتر پزشک متخصصی حاضر به همکاری با سازمان زندانهاست. آنچه بهداری زندان نامیده میشود تنها نامی بیمسماست که حد اعلای کار آن به تزریق آمپول یا ارائه چند مسکن ختم می شود. روند اعزام بیمار به بیمارستان و مطب پزشک نیز با وجود آن که هزینه آن برخلاف قانون بهطور کامل با زندانی است، خود پروسهای طولانی و غالبا حکایت نوشداروی پس از مرگ سهراب است. مرگ نابهنگام بکتاش آبتین در اثر پیشرفت کرونا یکی از نمونههای این مدعاست.
اکنون جعفر ابراهیمی شرایط جسمی بسیار نامناسب و نیاز فوری به مراقبتهای پزشکی خاص دارد اما پس از گذشت دستکم دو هفته از وضعیت وخیم ایشان، به جای پاسخ اخلاقی، انسانی و قانونی به درخواست مرخصی درمانی و اضطراری او، خبر میرسد که او را از زندان اوین به زندان قزلحصار منتقل کردهاند تا بر وخامت اوضاع ایشان افزوده شود و ...
جعفر ابراهیمی که همراه با هزاران معلم دیگر تنها بهبود شرایط آموزش و پرورش فرزندان این سرزمین را خواهان شده، به چه جرمی در زندان است و چرا باید از دریافت حداقل های خدمات مناسب پزشکی، محروم و با جان او بازی شود؟
اگر واقعا خصومتی در کار نیست و طبق اصول ۱۹ و ۲۰ قانون اساسی، همه آحاد ملت از حقوق یکسان برخوردارند، چرا درست در روزهایی که جعفر ابراهیمی بیش از همیشه نیازمند به درمان و داروی مناسب است، باید جابهجا شود تا برای دسترسی به درمان مناسب در بیرون از زندان که بعد از گذشت دو تا سه هفته به نتیجه نرسیده، مجبور باشد مجددا در محل جدید، دور تسلسل را تکرار کند و بیش از این دچار رنج و آسیب جسمی و روحی شود؟
اگر داد این است، بیداد چیست؟
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان خواهان صدور سریع مرخصی اضطراری برای رسیدگی فوری به وضعیت جسمی جعفر ابراهیمی در بیرون از زندان بوده و اعلام میدارد، مسئولیت هرگونه آسیب جسمی به این معلم دربند با مسئولان سازمان زندانها و قوه قضائیه است.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*بیانیه انجمن فرهنگیان هرسین در پی وخامت حال معلم زندانی جعفرابراهیمی
خشونت سیاسی نام دیگر " ترور".
مساله چیست؟؟
جعفر ابراهیمی بازرس شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ، فعال صنفیِ راستگویی که همت و عزمش علیه کالایی شدن آموزش ، دغدغه اش سامان بخشی به کودکان کار و مطالبه اش اجرای کامل اصل ۳۰ قانون اساسی بوده و هست ؛به علت خوانش رسمی _ دولتی و البته ضدانسانی و اندیشگری از " امنیت ملی" به جفا در زندان اوین محبوس است ( همچون بسیاری از معلمان و مردمان این سرزمین).
وی ، به علت بیماری حاد دستگاه گوارش ودیابت ، بنا به تشخیص درمانگاه زندان به مداوا در خارج از زندان نیاز مبرم دارند ؛ اما ، ایشان را با هولناک ترین شیوه غیر انسانی به زندان(بخوانید اردوگاه) قزل حصار تبعید می کنند.
تبیین مساله :
حاکمیت از وضعیت " اداره شده " و دارای مدیر به وضعیتی " کنترل شده " و دارای نیروهای سرکوبگر تغییر پارادایم داده است.حکومت ردای پلیسی خشونت بر تن پوشیده و همه را در " وضعیت استثنائی " قرار داده ؛وضعیتی که در آن ، قوانین به سود حاکم ، به حالت تعلیق در می آیند و کشتن انسان ها برعهده ی هیچکس نیست جز ، دالی تهی به نام قانون!!!
این نوع قتل ها خصوصا در زندان به رویه ای فاشیستی تبدیل شده است.تداوم این روند ضد بشری مردم را به دقیقه عصیان نزدیک تر می سازد. این یک هشدارجدی است.
مسئولین امر!!، به مطالبه اعم فرهنگیان ، دانش آموزان و خانوادههای ایشان ، از روی عقلانیت و تدبیر بیاندیشید ، تمهیدات لازم برای آزادی و معالجه جعفرابراهیمی این فعال صنفیِ ستمدیده فراهم سازید.
جهان اندیشه و خرد نظاره گر اعمال شما هستند.
باشد که تدبیر کنید.
انجمن فرهنگیان هرسین
*هجوم نیروهای امنیتی به منزل یک فعال دانشجویی
پریسا صالحی، فعال دانشجویی دانشگاه الزهرا، امروز ۱۴ شهریور در صفحه شخصی خود از هجوم ماموران امنیتی به منزل شخصی و تفتیش آن و ضبط گوشی موبایلش خبر داد.
با نزدیک شدن به سالگرد اعتراضات، دخالتهای نیروهای امنیتی افزایش یافته و بسیاری فعالین دانشجویی تهدید و بازداشت شدهاند.
*قطع همکاری بلافاصله پس از تمام شدن مرخصی زایمان
دکتر سارا ملکان استادیار دانشکده مدیریت دانشگاه امیرکبیر، پس از اتمام دوران مرخصی زایمان خود با نامهی قطع همکاری مواجه شد. این استاد که پس پایان مرخصی به دانشگاه برای دریافت برنامهی درسی مراجعه کرده، نامهی قطع همکار دریافت کرد.
لازم به ذکر است این استاد منتقد فضای مدیریتی و امنیتیسازی دانشگاه امیرکبیر بود.
*اخراج استاد گروه نمایش دانشگاه تهران
مهام میقانی استاد مدعو گروه نمایش دانشکدگان هنرهای زیبای دانشگاه تهران از اخراج خود از دانشگاه خبر داد. اخراج این استاد بدون هیچگونه ابلاغیهی رسمی و تنها با تماس تلفنی صورت گرفته است.
گفتنی است این استاد در سال گذشته در حمایت از دانشجویان و در اعتراض به امنیتیسازی دانشگاه از برگزاری کلاسهای درس خود امتناع کرده بود و در همان دوره نیز توسط حراست بازخواست شده بود.
*تشدید حکم بدلیل اجتناب از امضای تعهدنامه
محمدحسین شعائی، دانشجوی کارشناسی علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی با حکم کمیته تجدیدنظر دانشگاه به ۲ ترم منع موقت از تحصیل محکوم شد.
گفتنی است حکم تجدیدنظر این دانشجو در تاریخ ۱۰ خرداد صادر شده بود اما دانشگاه در اقدامی عجیب، حکم را بصورت رسمی ابلاغ نمیکند و از دانشجو میخواهد تا تعهدنامهای کتبی مبنی بر عدم تکرار تخلف را امضا کند. با اجتناب ایشان از امضای این تعهد بیمورد و غیرقانونی، حکم تجدید نظر از یک ترم اجرایی و ۱ ترم تعلیقی به ۲ ترم اجرایی تشدید میشود که در تاریخ ۱۲ شهریور ابلاغ می گردد.
لازم به ذکر است که جلسه شورای بدوی بدون حضور این دانشجو برگزار و حکم به صورت غیابی صادر شده است.
*محرومیت از تحصیل بدون تشکیل پرونده انضباطی
سید علی حسینی دانشجوی کارشناسی رشته بازرگانی دانشگاه گیلان بدون تشکیل پرونده انضباطی، از تحصیل محروم شده و دسترسی وی به سامانه آموزشی قطع شده است.
سال گذشته، پس از آزادی این دانشجو از بند و عفو وی و مختومه شدن پرونده قضایی، دانشگاه او را تهدید به اخراج میکند و از وی تعهد میگیرد. درحالی که این دانشجو در داخل دانشگاه هیچ اقدامی نکرده بود و پرونده قضایی ایشان نیز مربوط به خارج از دانشگاه میشد.
حال و پس از گذشت چندین ماه، کمیته انضباطی بدون هیچگونه توضیح و اخطاریهای، دسترسی وی به سامانه آموزشی را قطع کردهاست. همچنین در پاسخ به پیگیریها، کمیته بصورت تلفنی عنوان کرده که حکم دو ترم تعلیق برای ایشان صادر شده است. این درحالی است که تابحال هیچ احضاریه رسمی، تفهیم اتهام و اساسا تشکیل پروندهای انضباطیای برای وی صورت نگرفته و در اقدامی آشکارا خلاف قانون، این دانشجو محروم از تحصیل شده است.
گفتنی است با اجرایی شدن حکم دو ترم تعلیق، این دانشجو در آستانه اخراج از دانشگاه قرار میگیرد.
منبع 5 خبربالا: کانال شوراهای صنفی دانشجویان کشور
*پیام جمعی از کارگران و خانواده های هفت تپه به خانواده های کارگران سنگ معدن طرزه دامغان
با تاسف از خبر ریزش در معدن و مدفون شدن شش کارگر و جانباختن آنان مطلع شدیم و دگربار دردی در جسم و روان مان پیچید. هر روز شاهد اخبار جان باختن کارگران در محیط کار در چهارگوشه ایران هستیم. خود ما در هفت تپه کم از این موارد و حتی خودکشی زیر فشار کار و بیحقوقی نداشته ایم. کارگر برای یک لقمه نان مثل برده های عهد قدیم هر روز به قربانگاهی به اسم محیط کار در کارخانه و معدن و ساخت و ساز و چاه و اورهال میرود و هر روز ممکن است روز آخر کارش باشد و فرزندان چشم براه دیگر نان آور خانه را نبینند.
ننگ و نفرت بر سرمایه دار ان که با شریف ترین انسان های کارکن مثل بردگان رفتار می کند. ننگ و نفرت بر نظامی که حرف اول و آخرش سود و سود است. ننگ و نفرت بر پیمانکاران زالو صفتی که از جان کارگران خرج می کنند تا جیب گشادشان را پر کنند. همین قوانین روی کاغذ از تامین ایمنی محیط کار و استاندارد بودن پروتکل های امنیتی صحبت می کند اما در عمل هیچ و در نتیجه فاجعه و نابودی خانواده های کارگری.
ما کارگران هفت تپه با هم طبقه ای هایمان در معدن زعال سنگ طرزه دامغان و خانواده های کارگران جانباخته آقایان "بهروز افروز، قربانعلی کمال، حسین غزائیان، حمید ایزدی، ابوالفضل غنایی و محمد نعیمی صفت" اعلام همدردی می کنیم و مراتب تسلیت خود را اعلام میداریم. ما میگوییم این کارگران را پیمانکار و کارفرما کشتند. هر کارگری که در حین کار نقص عضو میشود و یا کشته میشود مقصری جز سرمایه دار و کارفرما ندارد. قاتل ها را حمایت می کنند و با گفتن «حادثه کار» روی شان را برمیگردانند و این داستان جان برای نان ادامه دارد. کارگران در سراسر کشور باید همت کنند و برای تامین استاندارد ایمنی کار و تحمیل و رعایت پروتکل های امنیت کار به کارفرمایان جلو بیایند. این تنها راه کاهش این فجایع و قتل های کارگری در محیط کار است.
ما یاد کارگران جانباخته را گرامی میداریم و از مردم و کارگران کشور میخواهیم ضمن گرامیداشت عزیزان جانباخته، از حقوق سایر همکارانشان و از خانواده جانباختگان و همکارانشان در معدن طرزه حمایت کنند.
از طرف جمعی از کارگران و خانواده های هفت تپه
*جان باختن یک کارگرپتروشیمی بوشهربراثر سقوط از ارتفاع بدنبال ریزش متریال رویش
یکی کارگر متخصص داربست پتروشیمی بوشهر و از نیروهای با سابقه در پروژههای مختلف صنعت نفت بنام کاووس طهماسبیربراثر سقوط از ارتفاع بدنبال ریزش متریال رویش جان خودرا ازدست داد.