- مجموعه ای درباره تجمع سراسری بازنشستگان برای احقاق حقوق مقابل مجلس و دفاتر صندوق بازنشستگی واداره آموزش وپررش منجمله قطعنامه پایانی - ادامه اعتراضات کارگزاران مخابرات روستایی کشور نسبت به بلاتکلیفی استخدامی وسطح پایین حقوق تبعیض بابرپایی تجمعی دیگر مقابل مجلس- شماره ای دیگر از سریال اعتراضات کارگران پروژه سد شفارود رضوانشهر نسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه و وعده های پوچ کارفرما ومسئولان با تجمع مقابل ورودی کارگاه- تجمع اعتراضی کارگران پتروشیمی رجال نسبت به عدم تبدیل وضعیت وپرداخت نشدن حق بدی آب و هوا ، تعطیل کاری و جمعه کاریها
- خودکشی ومرگ یکی از کارگران پیمانکاری پارس جنوبی
- بیانیه تحلیلی شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران در مورد نحوه ادامه مطالبه گری و اعتراضات
- حکم نهایی ابوالفضل رحیمی شاد از اعضای کانون صنفی معلمان تهران و فعال رسانه ای در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب نهایی و امروز در شعبه یک اجرای احکام دادسرای قاضی مقدس (اوین) اجرایی شد.
- تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم نسبت به برگزاری حضوری امتحانات
- سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:
تسلیت و همبستگی صمیمانه نسبت به جان باختن کارگران در تصادف جاده اهواز- خرمشهر
*مجموعه ای درباره تجمع سراسری بازنشستگان برای احقاق حقوق مقابل مجلس و دفاتر صندوق بازنشستگی واداره آموزش وپررش منجمله قطعنامه پایانی
+تصاویر:
/اردبیل،مقابل صندوق بازنشستگی کشوری:
/تهران ،مقابل مجلس:
/سنندج:
/همدان:
+گزارشی از تجمع روز سه شنبه ۷ دی ماه بازنشستگان
تجمع اعتراضی بازنشستگان فرهنگی در شهرهای مختلف از ساعت ده صبح شروع شد و تا حدود ساعت ۱۲ ادامه داشت.
مطابق گزارشات رسیده این اعتراض سراسری که مورد حمایت شورای هماهنگی تشکلهای صنفی معلمان نیز بود تاکنون در شهرهای سنندج، تهران، قزوین، اردبیل، شیراز، شهرکرد(چهارمحال و بختیاری)، زنجان، قروه، لردگان، همدان، قم ،مازندران، اصفهان، کرمانشاه، رشت،لاهیجان، بندر عباس، اهواز و ایلام برگزار شده است.
بازنشستگان نسبت به وضعیت نامناسب معیشتی خود اعتراض دارند و خواستار افزایش حقوق و مستمریها و اجرای کامل همسانسازی هستند.
شعارهای تجمع امروز:
با این همه هیاهو حاصل وعده هات کو
بازنشسته می میرد ذلت نمی پذیرد
وعده زیاد شنیدیم عدالتی ندیدیم
بازنشسته بپا خیز برای رفع تبعیض
گرانی، تورم ، بلای جان مردم
معلم زندانی آزاد باید گردد
+گزارش یک بازنشسته از تجمع امروز!
طبق فراخوان بازنشستگان فرهنگیان،امروز درمقابل مجلس اسلامی تجمع اعتراضی صورت گرفت.
دراین تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی نیز شرکت داشتند.
دراین تجمع حدود ۴۰۰ نفر ازبازنشستگان شرکت داشتند.
اولین بازنشسته درخصوص فقر وعدم رفاه درمیان فرهنگیان صحبت کردند ودرادامه هم از بی کفایتی مسئولین ومدیران نیز یادآورشدند وخواستار رفع فقروتبعیض واجرای قوانین وفعال شدن بیمه کارآمد و کوتاهکردن دست رانتخواران از صندوقهای بیمه های تکمیلی درمانی وآتیه سازان شدند. شعارهای تجمع کنندگان نیز ذیلا مطرح شد:
معلم بپا خیز برای رفع تبعیض
بازنشسته بیدار است از تبعیض بیزار است
قالیباف حیا کن مجلس رو رها کن
بازنشسته بپا خیز برای رفع تبعض
معلم کارگر اتحاد اتحاد
معلم زندانی آزاد باید گردد
زندانی سیاسی آزاد باید گردد
وعده زیاد شنیدیم نتیجه ای ندیدیم
دشمن ما همین جاست دروغ میگن امریکاست
دشمن ما همینجاست بچه هاشون امریکاست
سخنرانان دیگر هم چند تا از معلمهای بازنشسته بودن که از زیر خط فقر بودن معلمها ومردم صحبت کردند.
خانم بازنشسته ای صحبت کرد وگفت که خانواده شهید است واینکه ما جلو ظالمان ایستادیم ونابودشان کردیم وحالا نوبت نابودی شماست (رو به حاکمان )
قطع نامه هم در ده بند خوانده شد وخواهان اجرای همسانسازی واجرای قوانین بود وبرائت از کانونهای وابسته وحکومتی ،خواهان آ زادی معلمان وکارگران زندانی فعال صنفی شدند.
+سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:
تجمع اعتراضی بازنشستگان سه شنبه هفتم دی ماه در اعتراض به عدم اجرای همسان سازی و حمایت از معلمان زندانی.
امروز هفتم دی ماه فرهنگیان بازنشسته و تعدادی از بازنشستگان لشکری کشوری و تامین اجتماعی در اعتراض به عدم اجرای همسانسازی در تهران ، مقابل مجلس بهارستان و در شهرهای سنندج و قروه و همدان و زنجان و چندین شهر دیگر دست به تجمع اعتراضی زدند .
تجمع کنندگان شعارهایی در بی کفایتی مسئولین سر دادند وخواستار آزادی معلمان زندانی شدند.
سندیکای کارگران شرکت واحد ضمن حمایت از خواسته ها و مطالبات بازنشستگان و معلمان، خواستار آزادی بی قید و شرط تمامی معلمان و کارگران ، بازنشستگان ،دانشجویان وکلا و نویسندگان و دیگر زندانیان سیاسی دربند میباشد.
+قطعنامه پایانی تجمع سراسری بازنشستگان ایران ، سه شنبه ، ۷ دی ۱۴۰۰
بازنشستگان گرامی کشوری ولشگری وتامین اجتماعي
ما امروز اینجا جمع شدیم که به سیاستهای دولت ومجلس درباره بازنشستگان و بیتوجهی به پیشکسوتان اعتراض کنیم و اعلام کنیم :
۱. زندگی بازنشستگان شریف و عزیز با مخاطرات جدی روبرو است حقوق آنان نصف خط فقر است از بیمهکارآمد محرومند و قانون همسانسازی بازنشستگان مبتنی بر قانون مدیریت خدمات کشوری اجرا نمیشود.
ما خواهان اجرای کامل قانون همسانسازی از اول مهر ۱۴۰۰ هستیم و بیش از این نمیتوانیم این وضعیت ظالمانه را تحمل کنیم.
۲. لایحه رتبه بندی فرهنگیان شاغل طبق قانون باید به بازنشستگان تسری یابد.
۳.ماده ۶۴ قانون مدیریت خدمات کشوری
باید برای بازنشستگان اجرایی شود و هرگونه تبعیض در پرداخت ها وبی عدالتی ها یکبار برای همیشه رفع گردد.
۴. ماده ۳۰ قانون برنامه ششم توسعه از ابتدای فروردین ۱۴۰۰ برای افزایش فوق العاده همانند شاغلان اجرایی شود .
۵. ما از افزایش حقوق تمام اقشار اجتماعی و کارگران و زحمتکشان به بالای خط فقر حمایت میکنیم و زندگی شرافتمندانه را حق همگانی میدانیم و با تحلیلهای غیرکارشناسی که افزایش حقوق بازنشستگان و معلمان را تورمزا میداند مخالفیم.
۶. شورای بازنشستکان باشگاه کشوری ضمن تشکر از حمایت شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ،خواهان استعفای هیات مدیره کانون های بازنشستگان که هیچ حمایتی از حقوق قانونی بازنشستگان نمی کنند ، می باشد تا بازنشستگان از میان خود افرادی غیر وابسته و غیر فرصت طلب را انتحاب نمایند .
۷-ما خواهان بیمه کامل و کار آمد برای بازنشستگان و خروج از دست رانت خواران هستیم ،بیمه آتیه سازان محلی برای رانت خواری عده ای شده است .
۸_ماخواهان اجرای بند ۹ قانون اساسی برای رفع تبعیض و پرداخت عادلانه حقوق ها براي همه حقوق بگیران دولتی وغیر دولتی به ویژه بازنشستگان ورفاه و آسایش برای همه ایرانیان قبل از کشورهای بیگانه هستیم .
۹-ما بازنشستگان خواستار آزادی بدون قید و شرط معلمان و کارگران فعال صنفی هستیم .
در پایان اعلام می کنیم :
بدون جانبداری از جناح ها پیگر مطالبات برحق همه بازنشستگان و فرهنگیان هستیم و اتحاد بین شاعل و بازنشسته را رمز موفقیت می دانیم .
در صورت عدم تحقق خواسته ها و عدم تصویب لایحه همسانسازی و عدم اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری حق اعتراض را طبق اصل ۲۷ قانون اساسی برای خود محفوظ می داریم و خواهان پیوستن همه بازنشستگان به اعتراضات واقعی هستیم و از فرصت طلبان که بنام مذاکره حرکاتی انجام می دهند برائت می جوییم .
پاینده باد ایران و ایرانی
درود بر پیشکسوتان ایران
شورای باشگاه کشوری بازنشستگان
۷ دی ۱۴۰۰
+گزارشات رسانه ای شده:
1- اعتراضات ادامه دارد؛ تجمع بازنشستگان در مقابل مجلس
از یکسو وضعیت نامعلوم پرداختی های دولت به صندوق های بازنشستگی در بودجه 1401 و سوی دیگر تمایل نمایندگان مجلس برای افزودن به سن بازنشستگی و همچنین شرایط دشوار مالی و معیشتی و نارضایتی از اجرای قانون همسان سازی باعث شد تا صبح امروز گروه های مختلف بازنشستگان در شهرهای مختلف کشور تجمع کنند.
این تجمع در تهران مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی برگزار شده است.
2- تجمع بازنشستگان کشوری/ خواستار دائمی شدن همسانسازی و افزایش مستمریها هستیم
بازنشستگان کشوری در چند استان و تهران خواستار دائمی شدن همسانسازی و افزایش مستمریها شدند.
امروز (هفتم دیماه)، بازنشستگان کشوری در تهران مقابل مجلس شورای اسلامی رفتند و خواستار توجه به وضع معیشتی خود و تصویب هرچه سریعتر لایحهی دائمی شدن همسانسازی شدند.
در عین حال، در برخی استانها بازنشستگان مقابل دفتر صندوق بازنشستگی در استان، حاضر شدند.
بازنشستگان خواستههای خود را اینگونه مطرح میکنند: اجرای کامل همسانسازی و تصویب لایحهی دائمی شدن؛ شمول بازنشستگان فرهنگی در رتبهبندی؛ اجرای کامل قانون خدمات مدیریت کشوری و افزایش مستمریها به اندازهی هزینههای زندگی و تورم واقعی.
آنها از نمایندگان مجلس درخواست دارند هرچه سریعتر لایحهی دائمی شدن همسانسازی تصویب شود.
3- حمایت بازنشستگان سنندجی از معلمان زندانی
همزمان با اعتراضات صنفی شماری از بازنشستگان در شهرهای مختلف کشور، تجمع مشابهی هم در شهر سنندج برگزار شد که در آن تجمع کنندگان همزمان با پیگیری مطالبات صنفی خود اعتراضشان را نسبت به شرایط معلمان و فرهنگیان اعلام کردند و خواستار آزادی معلمان زندانی شدند.
4- اعتراض معلمان لاهیجان به نحوه اجرای طرح رتبه بندی
حدود ۵۰ معلم و بازنشسته لاهیجان در اعتراض به نحوه اجرای طرح رتبه بندی معلمان در جلوی اداره آموزش و پرورش این شهر تجمع کردند.
حدود ۵۰ نفر از معلمان و بازنشستگان شهرستان لاهیجان ، در اعتراض به نحوه اجرای طرح رتبه بندی معلمان و هماهنگ سازی حقوق شان ، در جلوی اداره آموزش و پرورش این شهرستان تجمع کردند.
*ادامه اعتراضات کارگزاران مخابرات روستایی کشور نسبت به بلاتکلیفی استخدامی وسطح پایین حقوق تبعیض بابرپایی تجمعی دیگر مقابل مجلس
روزسه شنبه 7 دی،جمعی از کارگزاران مخابرات روستایی کشوردرادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به بلاتکلیفی استخدامی وسطح پایین حقوق تبعیض برای باری دیگر دست به تجمع مقابل مجلس زدند.
بنابه گزارش رسانه ای شده،چند صد نفر از کارگزارانِ مخابرات روستایی از استانهای مختلف کشور امروز به تهران سفر کردهاند.
کارگزاران درباره خواستههای خود گفتند: اجرای آیین نامه استخدامی شرکت مخابرات؛ رفع تبعیض و برقراری عدالت مزدی.
آنها افزودند: چرا کارکنان رسمی مخابرات شهری حدود بیست میلیون تومان حقوق میگیرند و ما که در دورافتادهترین روستاها کار نگهداری دکلهای مخابراتی و خدمترسانی به مشترکان را انجام میدهیم، فقط پنج میلیون تومان دریافتی داریم؟
*شماره ای دیگر از سریال اعتراضات کارگران پروژه سد شفارود رضوانشهر نسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه و وعده های پوچ کارفرما ومسئولان با تجمع مقابل ورودی کارگاه
روز سه شنبه 7 دی، کارگران پروژه سد شفارود رضوانشهردراستان گیلان با برپایی تجمع مقابل ورودی کارگاه شماره ای دیگر از سریال اعتراضاتاتشان را نسبت به عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه و وعده های پوچ کارفرما ومسئولان ،بنمایش گذاشتند.
این کارگران به خبرنگاررسانه ای گفتند: به دلیل استمرار بیتوجهیهای کارفرمای شرکت پیمانکار به مطالباتمان ناچاریم دست به اعتراض بزنیم.
به گفته یکی از کارگران، سال جاری فقط یک ماه حقوق گرفتهایم و مابقی آن هنوز پرداخت نشده است.
این کارگر در ادامه با بیان اینکه تعداد کارگران این پروژه نزدیک به 900 نفر است، در ادامه درباره وضعیت این پروژه عمرانی در استان گیلان گفت: چند ماهی است اجرای ساخت سد شفارود به دلیل نداشتن اعتبار مالی راکد مانده اما ما کارگران در محل کار خود حاضر هستیم.
یکی دیگر از کارگران معترض گفت: همه مقامات شهرستانی و استانی قول حمایت از کارگران سد شفارود و ادامه اجرای این پروژه عمرانی را میدهند و اظهار امیدواری میکنند که به زودی مشکلات مرتفع میشود اما ما شاهد هیچ اتفاق خاصی در این زمینه نیستیم.
این کارگر در ادامه تصریح کرد: چندین ماه است کارفرما وعده پرداخت حقوق میدهد. در طول چند سال گذشته روند پرداخت حقوق کارگران با تاخیر انجام شده و هیچ تغییری نکرده است.
او افزود: تا روزی که واریزیها انجام شود نمیتوانیم به وعدهها دلخوش باشیم. وضعیت معیشتمان خوب نیست با این حال امیدواریم این بار مسئولان به وعدهها عمل کنند.
*تجمع اعتراضی کارگران پتروشیمی رجال نسبت به عدم تبدیل وضعیت وپرداخت نشدن حق بدی آب و هوا ، تعطیل کاری و جمعه کاریها
روز سه شنبه 7 خرداد، کارگران پتروشیمی رجال واقع در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به عدم تبدیل وضعیت وپرداخت نشدن حق بدی آب و هوا ، تعطیل کاری و جمعه کاریها دست به تجمع زدند.
تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند: قراردادها در شرکت از یکماهه شروع و تا یکسال نیز وجود دارد و یک نسخه از این قراردادها در اختیار کارگرها قرار داده نمیشود. کارگری که مستمر کار میکند باید قرارداد دائمی یا یکساله با آن بسته شود.
بدی آب و هوا و شرایط اقلیمی از دیگر مسائلی بود که به گفته کارگران به آنها پرداخت نمیشود در صورتی که باقی شرکتها آن را پرداخت میکنند.
این کارگران افزودند: تعطیل کاری و جمعه کاریها نیز از سال 97 به بعد پرداخت شده ولی قبل از آن را هنوز طلب داریم.
*خودکشی ومرگ یکی از کارگران پیمانکاری پارس جنوبی
کارگران پارس جنوبی از خودکشی ومرگ یکی از همکاران خود بنام حاجیان خبر دادند.
روز سه شنبه 7 دی،کارگران پارس جنوبی در گفتگو با خبرنگارسانه ای، از خودکشی یک کارگر پیمانکاری در منزل خبر دادند؛ به گفتهی این کارگران، کارگر جان باخته فارغ التحصیل دانشگاههای برتر و دارای مدرک کارشناسی ارشد بوده اما حدود شش میلیون تومان حقوق میگرفته است.
این کارگران افزودند: تفاوت و تبعیض میان حقوق رسمیها و پیمانکاریها در پارس جنوبی بسیار است.
علت دقیق خودکشی مشخص نیست اما همکارانش میگویند او همیشه از مشکلات مالی گلایه داشته است.
*بیانیه تحلیلی شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران در مورد نحوه ادامه مطالبه گری و اعتراضات
پس از یک دور اعتراضات مستمر و تشکیلاتی با فراخوان شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران که با اقبال و حمایت بینظیر فرهنگیان شاغل و بازنشسته روبرو شد، اینک زمان آن رسیده که با ارزیابی از وضعیت فعلی، چشمانداز آینده را ترسیم کنیم. برای این امر ضروری است توصیف دقیقی از شرایط حاکم بر ساختار نظام آموزشی ارائه دهیم تا مشخص گردد، مطالبات معلمان درچه بستر عینی شکل گرفته است.
۱_ وضعیت کیفیت آموزشی : در شرایط فعلی و با توجه به همهگیری کرونا ما در بدترین شرایط آموزشی قرار داریم و دانشآموزان از نازلترین سطح آموزش برخوردارند. با توجه به فقدان زیرساختهای ضروری برای آموزش مجازی، معلمان و دانشآموزان بیشترین آسیبها را دیده اند.رانده شدن بیش از سه میلیون دانشآموز از مدرسه با توجه به ادعای مسئولان، نمونه ی وحشتناکی از این تبعات است. در حالی که معلمان در این مدت مجبور بودند با امکانات کم و شخصی تولید محتوا نمایند.همه میدانیم هیچ حمایتی از سوی وزارتخانه از معلمان نشد و فقط بر شرح وظایف آنان افزوده شد.
۲_وضعیت برخورداری از آموزش رایگان : متاسفانه سیاستهای پولیسازی آموزش بعد از دوران جنگ در تمام دولتها ادامه داشته و منجر به فربه شدن بخش خصوصی و مدارس پولی شدهاست.فاجعه آنجاست که اکنون کمتر مدرسه ی دولتی را می توان یافت که به اشکال مختلف از والدین دانشآموزان پول دریافت نکند. مدیران مدارس طبق بخشنامههای تحمیلی وزارتخانه، به بهانه ثبتنام و دادن کارنامه، دست در جیب والدین میکنند و در برخی موارد دانشاموزان حتی برای صدور گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت ورود به جلسه امتحانات باید پول پرداخت کنند. متاسفانه این سیاستهای پولیسازی حتی در مناطق محروم، سیاست اصلی حاکمیت است و به خاطر همین است که ما میگوییم اصل سی قانون اساسی عملا به محاق رفته و باید آموزش رایگان، کیفی و عادلانه را احیا نمود.
۳_ وضعیت حقوق و دستمزد معلمان : اگر خط فقر رسمی اعلام شده را ۱۲ میلیون تومان در نظر بگیریم امروز میانگین حقوق فرهنگیان شاغل و بازنشسته نصف آن است. معلمان تازهاستخدام زیر چهار میلیون تومان دریافتی دارند و اکثر معلمان خرید خدماتی یک میلیون تومان هم حقوق ماهانه ندارند. استثمار و ستم به نیروی کار آموزشی کاملا آشکار است. کافی است حقوق معلمان را با سایر کارمندان دولت مقایسه کنیم تا عمق فاجعه را درک نماییم. طبق آمار رسمی موجود میانگین حقوق سایر کارکنان دولت بالای ۱۲ میلیون تومان و حداقل حقوق اعضای هیات علمی دانشگاه با کمترین رتبه و سابقه بالای ۱۵ میلیون تومان است. ما میدانیم در بخش هایی ممکن است حقوقها مانند حقوق معلمان پایین باشد. ما خواستار آنیم که حقوق معلمان و تمام زحمتکشان به حداقل خط فقر برسد. حقوقهایی که به ما تحمیل شده کفاف یک زندگی شرافتمندانه را نمیدهد. این در حالی است که اقلیتی اختلاسگر و غارتگر حقوق نجومی و بالای ۲۰۰ میلیون تومان دریافت میکنند. ما به این بیعدالتی معترضیم.
۴_وضعیت بیمه و امکانات رفاهی : بیمه درمانی به خصوص برای بازنشستگان شریف مناسب نیست. بیمه درمانی پایه ناکارآمد است و بیمه تکمیلی قادر به تامین هزینههای درمانی نیست و فرهنگیان به هنگام بیماری دچار مشکل مضاعف هستند و بیمههای موجود کمکی به آنان نمیکند. در حالی که سایر کارکنان دولتی از بیمههای خوبی برخوردارند، از مزایای دیگری نیز بهرهمند هستند.اما معلمان حتی قادر به استفاده از امکانات رفاهی که به نام آنان و با سرمایه آنان شکل گرفته، نیستند. فروشگاهها و تعاونیهای فرهنگیان هر جا توسط نمایندگان واقعی فرهنگیان است به سود منافع معلمان عمل میکنند اما اکثر هیئتمدیرهها با دخالت مدیران ادارات انتخاب شده و به فکر سود بیشتر هستند تا جایی که با بهره اجناس را میفروشند. خانه معلمان مختص مدیران است و بانکها با بالاترین سود به معلمان وام میدهند. ما خواهان برخورداری از بیمه کارآمد و امکانات رفاهی هستیم.
۵_وضعیت تشکلیابی صنفی مستقل : در حالی که دولتها برای برگزاری کنگرهها و مجامع احزاب و تشکلهای حکومتی بودجه نیز اختصاص میدهند، حق تشکلیابی مستقل از فرهنگیان سلب شده است. اگر امروز کانونها و انجمنهای صنفی فرهنگیان وجود دارند و شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران را شکل دادهاند حاصل مقاومت و ایستادگی فعالان صنفی در دو دهه گذشته است. حکومت و مخالفان تشکلیابی صنفی به اشکال مختلف سعی در انحراف و انهدام تشکلها داشتهاند غیرقانونی خواندن تا سناریوسازی بخشی از این اقدامات است این در حالی است که همه میدانند کانونها و انجمنهای صنفی فرهنگیان دارای شناسنامه و قانونی هستند و شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران اعتبار خود را از این اعضای رسمی و قانونی میگیرد. از همین رو ما از فعالان صنفی در استانهای مختلف که تشکل فعال ندارند میخواهیم کانون یا انجمن صنفی تشکیل دهند و زیر نظر شورای هماهنگی مجمع عمومی برگزار نموده و نمایندگان خود را انتخاب کنند.
بی شک حرکات فردگرایانه و موازی سازی و افتادن در دام احزاب و تشکلهای سیاسی وابسته، تشکلیابی مستقل صنفی را با خطر روبرو میکند. ما از همه میخواهیم با ایجاد تشکلهای مستقل در صورت تمایل به شورا بپیوندند. طرح نظام معلمی یک ساختار وابسته ی از بالا به پایین و غیرمشارکتی است که از سوی حکومت و برخی تشکلهای سیاسی منتسب به معلمان در مقابل تشکلیابی مستقل قرار دارد و ما از معلمان میخواهیم از پشت پرده این طرحهای حکومتی که به دنبال از بین بردن تشکلهای مستقل هستند، آگاه شده و از آنها فاصله بگیرند.
۶_معلمان زندانی و اخراجی : در بیست سال اخیر در هیچ دورهای مانند امروز معلمان و فعالان صنفی تحت فشار و در زندان نبودهاند. اسماعیل عبدی به خاطر فعالیت صنفی با اتمام زندان ظالمانه ۶ ساله اش، یک سال است که حکم ده سال زندان ظالمانه دیگری را می گذراند.محمدرضا رمضانزاده، یعقوب یزدانی و مهدی فتحی هم ظالمانه در زندانند.رسول بداقی، محمد حبیبی، جمال هبکی و عبدالرضا قنبری از کار اخراج شدهاند و هاشم خواستار ، ناهید فتحعلیان، زینب همرنگ ، فاطمه عسگری ، محمدحسین سپهری، محمد دارکیان بدون برخورداری از دادرسی عادلانه دوران حبس بدون مرخصی خود را سپری میکنند. ما خواستار آزادی فوری تمام معلمان و بازگشت به کار معلمان اخراجی هستیم.
۷_ وضعیت معلمان دارای پرونده : در حال حاضر متاسفانه محمدتقی فلاحی دبیرکل کانون تهران، محمود ملاکی بازرس کانون بوشهر، اصغر امیرزادگان از کنشگران استان فارس و لطیف روزیخواه عضو هیات مدیره کانون آذربایجان شرقی با احکام قضایی روبرو هستند. عزیز قاسمزاده سخنگوی کانون صنفی فرهنگیان گیلان، جعفر ابراهیمی بازرس شورای هماهنگی، علیکروشات و پیروز نامی از اعضای هیات مدیره کانون خوزستان، غلامرضا غلامی از کنشگران فارس و رادا مردانی از فعالان صنفی منتظر احکام قضایی هستند.خانم نصرت بهشتی که به تازگی از زندان آزاد شده، در دادگاه بدوی به پنج سال زندان محکوم شده است. تعداد زیادی از معلمان و فعالان صنفی طی روزهای گذشته احضار و مورد بازجویی قرار گرفتند. ما خواهان مختومه شدن تمامی پرونده سازی ها و توقف احضار کنشگران هستیم.
۸_ امنیت شغلی معلمان : به جز معلمان رسمی سایر بخشهای نیروی کار آموزشی مانند نیروهای پیمانی ، خرید خدماتی ، قراردادی ، مربیان نهضت سوادآموزی، مربیان پیشدبستانی ، نیروهای شرکتی و نیروهای شاغل در مدارس پولی، امنیت شغلی ندارند. در حالی که آموزش و پرورش با کمبود سیصد هزار نفری معلم روبروست، معلمان خریدخدماتی استخدام نمیشوند و حتی بیمه آنان شانزده روز در ماه محاسبه میگردد و به درخواست کارنامهسبزها توجهی نمیشود. آموزش و پرورش اما ردیف استخدامی به طلاب اختصاص میدهد. ما خواهان ایجاد امنیت شغلی و استخدام رسمی تمام بخشهای مختلف نیروی کار آموزشی هستیم.
۹_ آموزش ایدئولوژیک : بررسی عملکرد آموزش و پرورش در چهار دهه گذشته نشان میدهد که سیاستهای آموزش ایدئولوژیک شکست خوردهاست. معلمان و دانشآموزان نمیخواهند مدرسه مانند پادگان و حوزه باشد. همانطور که در تجمع روز پنجشنبه دیدیم به صورت خودانگیخته تعدادی از معلمان به صورت جدی و قاطع حضور طلاب در مدارس را محکوم کردند. از نظر ما مدرسه باید مکانی برای رشد تفکر انتقادی و پرسشگری باشد. کودکان در مدرسه باید با مهارتهای زندگی آشنا شوند و برای زندگی بهتر آماده گردند. امروز اما محتوای آموزشی تحت تاثیر سویههای ایدئولوژیک نظام سیاسی است و به برابری قومیتی، جنسیتی و مذهبی توجهی ندارد و بیشتر دنبال تربیت انسانهای خنثی و منفعل است. ما خواهان آموزشی با ساختار و ویژگیهای دموکراتیک، غیرمتمرکز، مشارکتی و عادلانه هستیم که محتوای آن با توجه به نیازهای کودکان و تفاوتهای جغرافیایی ،فرهنگی و زبانی و دوستی با طبیعت تهیه شدهباشد.
۱۰_ مذاکره برای تحقق مطالبات : مذاکره و گفتگو برای تحقق مطالبات یکی از ابزارهای ما برای رسیدن به مطالبات است. مذاکره آداب و شرایطی دارد.آنچه وزیر آموزش و پرورش را واداشت در روز شنبه ، چهارم دی ماه با برخی از معلمان گفتگو کند، فشار ناشی از اعتصاب و تجمعات ماههای گذشته بود. اما وزیر و تیمش کوشید با مهندسی این جلسه، اجازه صحبت به نمایندگان کانونها و انجمنهای صنفی ندهد. اگر چه اندک نمایندگان واقعی معلمان که فرصت صحبت پیدا کردند، به طرح مطالبات معلمان پرداختند. اما نه نحوه دعوت، نه نحوه مدیریت و نه خروجی این جلسه مورد تایید شورای هماهنگی نیست.شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران تنها در جلساتی شرکت میکند که نمایندگانی از تشکلهای صنفی مستقل و فعالان صنفی مورد تایید شورا، حضور داشته باشند.وزیر و مدیر کل های او اگر به آداب گفتگو باورمندند، باید از شورای هماهنگی بخواهند تا نمایندگان خود را برای گفتگو و مذاکره تعیین نمایند. غیاب چنین مذاکره ای همواره موجب شده،معلمان مطالبات خود را در کف خیابان فریاد زنند و تا تحقق کامل این مطالبات و اعتراض به مذاکرات نمایشی، این سیره حسنه معلمانه ادامه خواهد یافت.
۱۱_حق اعتصاب و تجمع : اعتصاب و تجمع و تعطیلی کلاسها حق قانونی و حرفهای ماست. اگر حکومت فکر میکند، با جوسازی و قراردادن بقیه اقشار قادر است این حق را از ما سلب نماید، سخت در اشتباه است. ما هنوز از حق تعطیلی نامحدود شاد و کلاسها استفاده نکرده ایم.
ما هنوز از حق بستنشینی و تحصن نامحدود در ادارات و وزارتخانه استفاده نکردهایم. ما هنوز خانوادههای خود را با خود به تجمعات نیاوردهایم. ما هنوز به اقشار اجتماعی فراخوان حمایت نداده و لغو امتحانات را در دستور کار قرار ندادهایم.اما اگر دولت و مجلس به خواسته ها و مطالبات به حق فرهنگیان و حقوق دانش آموزان بیتوجهی کند، ما از تمام ظرفیتهای خود استفاده خواهیم کرد.
خط قرمز همیشگی ما تضییع حقوق کودکان و دانشآموزان بودهاست.
شورای هماهنگی ضمن اینکه از مشارکت و مطالبه گری آگاهانه دانش آموزان استقبال می کند و مطالبه گری خانوادهها و دانش آموزان را در احیای اصل ۳۰ قانون اساسی، مفید می انگارد، در راستای احترام به حقوق کودکان و رعایت پیماننامه جهانی حقوق کودک، هشدار می دهد اندک کسانی که از کودکان و دانش آموزان برای استفاده تبلیغاتی بهره می گیرند،با کنار گذاشتن این شیوه، زمینه سو استفاده مخالفان آموزش رایگان و با کیفیت را فراهم نیاورند.
۱۲_ آخرین وضعیت همسانسازی بازنشستگان : همانطور که همه میدانیم اگر قانون مدیریت خدمات کشوری که بیش از ۱۴ سال از عمر آن میگذرد به درستی اجرا میشد، وضعیت معیشتی بازنشستگان شریف اینگونه فاجعهبار نبود و منزلت آنان لگد مال نمیشد. دولتهای گوناگون پیدرپی قانونشکنی پیشه کردند.در دولت قبل هم هشت سال همسانسازی به بازیچه گرفته شد و با سیاستبازی و وقت کشی، عدهای از سیاسیون به نام نمایندگان بازنشستگان، ضربه مهلکی به همسانسازی زدند. اینک راه درست در پیش روی دولت نهاده شده است. دولت باید قانون همسانسازی را که منبع آن از قبل تعیین شده را بدون فوت وقت از اول مهر ۱۴۰۰ اجرا کند و نمایندگان مجلس باید همسو با بازنشستگان عمل کنند نه اینکه خواهان پس گرفتن و توقف اجرای آن شوند ما این همه ظلم و ستم را تحمل نمیکنیم.
۱۳_ آخرین وضعیت رتبهبندی : متاسفانه رتبهبندی که میتوانست در ارتقای صلاحیتهای حرفهای و بهبودی معیشت معلمان موثر باشد با سرهمبندی مجلس و موضع دولت مبنی بر عدم اجرای آن در سال ۱۴۰۰ عملا به محاق رفته است. ما رتبهبندی ناقص با ۱۲.۵ هزار میلیارد تومانی نمیخواهیم ما رتبهبندی که بودجه سال آن مشخص نیست نمیخواهیم. ما آن رتبهبندی که در بین فرهنگیان ایجاد شکاف کند، نمیخواهیم.رتبه بندی باید از سال ۱۴۰۰ اجرا شود و شامل تمام بخشهای مختلف نیروی کار نظام آموزشی از معلم تا خدمتگزار ، رسمی تا غیر رسمی گردد. اینک رتبهبندی در اختیار شورای نگهبان است. این بهترین فرصت است که شورای نگهبان به خواسته معلمان توجه کند و آن را برای اعمال نظر معلمان به مجلس برگرداند و مجلس آن را بر مبنای قانون و همترازی با اعضای هیات علمی دانشگاه اصلاح کند به طوری که حقوق معلمان همتراز شود و هر معلم حداقل هشتاد درصد حقوق و مزایای متناظر با یک عضو هیات علمی را دریافت نماید. ما به هیچ وجه به ناقصبندی و سرهمبندی این لایحه مهم رضایت نخواهیم داد.
با توجه به موارد فوق و با توجه به اینکه دوره امتحانات آغاز شده و ما فعلا قصد عدم برگزاری امتحانات را نداریم،این دوره بهترین فرصت برای ارکان تقنینی و اجرایی حکومت است تا در رویکرد خود با فرهنگیان شاغل و بازنشسته تجدیدنظر کنند و بیش از این در مقابل اراده جمعی معلمان نایستند. اکنون فرصتی است برای ثابت کردن حسن نیت مسئولان و ما در این فرصت برای نحوه تحقق مطالبات حاضر به گفتگو و مذاکره با توجه به شرایط مندرج در بند ۱۰ هستیم. اما هرگز اصل مطالبات قابل مذاکره نخواهد بود و باید در مورد نحوه عملیاتی شدن آن گفتگو شود. در همین راستا اعلام میکنیم جامعه معلمان انتظار دارد تا پایان امتحانات مطالبات زیر عملیاتی شود در غیر این صورت اعتراضات به شکل گسترده تر ادامه خواهد یافت:
الف _اجرای کامل همسانسازی بازنشستگان بر مبنای قانون مدیریت خدمات کشوری
ب_اجرای کامل رتبهبندی بر مبنای حداقل هشتاد درصد حقوق متناظر اعضای هیات علمی و تعیین منابع بودجه رتبهبندی برای سال ۱۴۰۱ بدون قید و شرط.
ج_ آزادی معلمان دربند و مختومه شدن پرونده فعالان صنفی و توقف احضار و بازجویی معلمان توسط حراستها و نهادهای امنیتی
د_ توقف سیاستهای خصوصیسازی و پولیسازی آموزشی و اهمیت به اصل سی قانون اساسی و تاکید بر آموزش رایگان و با کیفیت و عادلانه برای همه
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران در صورت محقق نشدن خواسته های مطرح شده با تمام قدرت از حق تعطیلی کلاس،اعتصاب و تجمع در جهت حمایت از خواسته های به حق معلمان و دانش آموزان استفاده خواهد نمود.ما هشدار می دهیم تبعات این تصمیم شورا مستقیما بر عهده حاکمیتی است که تیغ خود را سمت و سوی منافع معلمان و دانش آموزان در بی اعتنایی به آموزش رایگان و با کیفیت گرفته است.نادیده گرفتن مطالبات معلمان مسلما تاوان سختی خواهد داشت.امیدواریم حاکمیت با تجدید نظر در روش های پیشین،بیش از این مطالبات به حق معلمان جامعه را نادیده نگیرد که عواقب جبرانناپذیر آن گریبان تصمیم سازان این وضعیت نامطلوب آموزشی را خواهد گرفت.
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ۷ دی ماه ۱۴۰۰
*حکم نهایی ابوالفضل رحیمی شاد از اعضای کانون صنفی معلمان تهران و فعال رسانه ای در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب نهایی و امروز در شعبه یک اجرای احکام دادسرای قاضی مقدس (اوین) اجرایی شد.
وی که در دادگاه بدوی به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به استناد یادداشتها و مقالات منتشره در فضای مجازی و نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی به استناد درج اخبار زندانیان صنفی،سیاسی و محیط زیستی به ۱۵ ماه حبس تعزیری که به دلیل نداشتن سوء سابقه و داشتن حسن شهرت در محیط شغلی به مدت ۵ سال تعلیق گردید و همچنین ۵ سال ممنوعیت از فعالیت درفضای مجازی،۵ سال ممنوعیت خروج از کشور، ۸۰ میلیون ریال جزای نقدی و ۴ ساعت کلاس کنترل هیجان در موسسه ماوی قم(زیر مجموعه موسسه متعلق به مرحوم مصباح یزدی) محکوم شده بود به دلیل عدم درخواست تجدید نظر و عدم اعتراض به حکم پرونده با تغییر مبلغ جزای نقدی از ۸۰ میلیون ریال به ۴۸ میلیون ریال و پرداخت بصورت نقدی و ابقای سایر بندهای مجازات امروز در شعبه یک دادگاه اجرای احکام دادسرای اوین نهایی و اجرا گردید.
همچنین به دلیل ارجاع همین پرونده از سوی نهادهای امنیتی به آموزش و پرورش ایشان در هیئت رسیدگی به تخلفات کارکنان آموزش و پرورش مجرم شناخته شد و با اعمال تخفیف مجازات به کسر یک رتبه شغلی محکوم گردید.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران فعالیتهای مدنی، صنفی و اجتماعی را حق شهروندی تمام آحاد ملت از جمله معلمان میداند و حکم صادره علیه آقای #ابوالفضل_رحیمیشاد را محکوم میکند و خواستار توقف حکم وی و آزادی تمام معلمان دربند است.
*تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم نسبت به برگزاری حضوری امتحانات
روزسه شنبه 7 دی،جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم برای اعتراض به برگزاری حضوری امتحانات دست به تجمع زدند واعلام کردند چرا با وجود مجازی بودن آموزشها، امتحانات باید به صورت حضوری برگزار شود.
*سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:
تسلیت و همبستگی صمیمانه نسبت به جان باختن کارگران در تصادف جاده اهواز- خرمشهر
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه مراتب تسلیت و همبستگی صمیمانه خود نسبت به جان باختن حداقل ۱۲ کارگر و مجروح شدن حدود ۱۵ نفر دیگر در تصادف روز شنبه ۴ دی ماه، در جاده اهواز- خرمشهر را به خانواده و همکاران این عزیزان و طبقه کارگر "دارخوین"، خوزستان و ایران و به خصوص کارگران و مردم زحتمکش و تحت ستم عرب ابراز میکند و خود را در این غم و اندوه شریک میداند.
در واقع به بکاربردن واژه "تصادف" واقعیت این تراژدی را نشان نمیدهد. این یک حادثه دهشتناکی است که مسببین و بانیان آن سیستم سرمایهداری موجود و به اصطلاح مسئولین و کارفرمایانی هستند که جان انسانها و به خصوص طبقه کارگر برایشان هیچ ارزشی ندارد. جادههای خطرناک و با حداقل استانداردهای ایمنی، خودروهای حامل کارگران که از تجهیزات لازم ایمنی برخوردار نیستند، جادههایی که بیوقفه قربانی میگیرند، مردم محروم مناطقی که نه حکومت و نه کارفرمایان برای حق و حقوقشان کوچکترین ارزشی قایل هستند، تبعیضهای سیستماتیک علیه مردم و اقوام تحت ستم بخصوص در مناطق پیرامونی کشور که منجر به شکافهای عظیم طبقاتی و اجتماعی و محرومیتهای گسترده و همه جانبه در کشور شده است.
دولت و کارفرمایان موظف هستند که به خانوادههای کلیه قربانیان این حادثه غرامت کامل بپردازند و مسئولین مربوطه باید بابت غفلت و بیتوجهی شدید و سیستماتیک نسبت به کیفیت جادهها، استانداردهای ایمنی و امنیت جانی کارگران پاسخگو گردند و تحت پیگرد قرار بگیرند.
ما کارگران چارهای جز اتحاد، همبستگی، تشکل و مبارزه متحدانه علیه این استثمار، بیعدالتی و تبعیض نداریم. یک شعار مهم جنبش کارگری بینالمللی را یادآور میشویم و تکرار میکنیم: ضربه به یکی، ضربه به همه است.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
اخباروگزارش های کارگری 6 دی ماه 1400
- شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران:حمایت از تجمع بازنشستگان
- فراخوان گردهمایی سراسری بازنشستگان و مستمری بگیران صندوق بازنشستگان فولاد علاوه بر روزهای یکشنبه ، روزهای چهارشنبه هرهفته نیز در مقابل دفاتر امور بازنشستگى در مراكز استانها گردهمایی خواهیم داشت.
- دور جدید اعتراضات کارگران کارخانه سبلان پارچه نسبت به نداشتن امنیت شغلی واخراج ازکارسومین روزرا پشت سرگذاشت.
هدیه رئیس الوعده به کارگران کارخانه سبلان پارچه:نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی
- تجمع اعتراضی تراکتوری جمعی از کشاورزان منطقه اسلام آباد لوتک شهرستان هامون نسبت به قطعی سوخت مقابل جایگاه سوخت منطقه
- اطلاعیه روابط عمومی کانون نویسندگان ایران
- جان باختن یک کارگر جوان درحادثه آتش سوزی کارگاهی در شهربهار
- جان باختن یک کارگر درفردیس براثر سقوط ازطبقه چهار ساختمان
*شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران:حمایت از تجمع بازنشستگان
فرهنگیان عزیز بازنشسته و شاغل!
با توجه به اینکه تاکنون دولت و مجلس به مطالبات فرهنگیان شریف بازنشسته توجه ننموده و آنان را بارها مجبور به تحصن و تجمع نمودهاست شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران بنابر وظیفه ذاتی خود از مطالبهگری بازنشستگان و تجمع اعلام شده در تاریخ سهشنبه،هفتمدیماه، دفاع و حمایت میکند.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران از تمام فرهنگیان شاغل و بازنشسته میخواهد که همبستگی و اتحاد عمل خود را تا تحقق مطالبات حفظ نمایند.
زمان تجمع : سهشنبه، هفتم دی ماه، ساعت ۱۰
مکان تجمع :
تهران و البرز : مقابل مجلس
مراکز استانها : مقابل صندوق بازنشستگی
*فراخوان گردهمایی سراسری بازنشستگان و مستمری بگیران صندوق بازنشستگان فولاد
علاوه بر روزهای یکشنبه ، روزهای چهارشنبه هرهفته نیز در مقابل دفاتر امور بازنشستگى در مراكز استانها گردهمایی خواهیم داشت.
قابل توجه كليه بازنشستگان فولاد و معدن
همکاران گرامی :
باتوجه به عدم پیگیری صندوق فولاد در امر اصلاح همسانسازی حقوق بازنشستگان و تلاش صندوق فولاد برای اتلاف وقت و فرصتسوزی ،
جهت اعتراض به اين ترفند ظالمانه ،
به اطلاع بازنشستگان عزیز میرساند :
علاوه بر روزهای یکشنبه ، روزهای چهارشنبه هرهفته نیز در مقابل دفاتر امور بازنشستگى در مراكز استانها گردهمایی خواهیم داشت.
حضور پرشور شما عزیزان ، نشان از آگاهی و مطالبهگری شماست.
پیگیری، مداومت و شرکت در گردهماییها، تنها راه احقاق حقوق تضییع شده است.
با امید به همراهی همه بزرگواران
گردهمایی سراسری بازنشستگان و مستمری بگیران صندوق بازنشستگان فولاد
چهارشنبه ( 8 دی ماه) 1400/10/8- ساعت 10 صبح
محل گردهمایی:
با اولویت دفتر مرکزی صندوق فولاد تهران - خیابان وزرا
امور بازنشستگی منطقه اصفهان چهارراه نقاشی – خیابان نشاط
اموربازنشستگی منطقه خوزستان اهواز - کیانپارس خیابان 12 غربی
تا زمان احقاق حقوق قانونی بطور پیوسته، پیگیریم :
1- بازگرداندن متوسط 2 میلیون تومان کسر شده غیر قانونی در اجرای همسانسازی حقوق بازنشستگان فولاد(اجرای صحیح مصوبه متناسبسازی)
2- انتقال به جدول 7 قانون بودجه
3- درمان طبق آئین نامه فولاد
4- برقراری خدمات رفاهی مطابق تعهدات آییننامه استخدامی فولاد.
با رعایت پروتکلهای بهداشتی مقابله با کرونا و ترجیحاً با حضور بازنشستگان واکسینه شده که بیماری زمینهای ندارند.
*دور جدید اعتراضات کارگران کارخانه سبلان پارچه نسبت به نداشتن امنیت شغلی واخراج ازکارسومین روزرا پشت سرگذاشت
هدیه رئیس الوعده به کارگران کارخانه سبلان پارچه:نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی
روزدوشنبه 6 دی برای سومین روز متوالی، کارگران کارخانه سبلان پارچه برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان در سالن تولید این کارخانه دراردبیل تجمع کردند.
بنابه گزارش رسانه ای شده،دور جدید تجمع کارگرا کارخانه سبلان پارچه ن از شنبه شروع شده و به اکنون به روز سوم رسیده است. روند اخراج کارگران این کارخانه سرعت پیدا کرده و به گفته برخی کارگران به 180نفر هم رسیده است.
قابل یاد آوری است که شرکت سبلان پارچه متعلق به سرمایه داری به نام حجازی نیا است که سال گذشته و در جریان سفر آیت الله رئیسی، در کسوت ریاست قوه قضائیه به اردبیل با وی گفتگو کرد تا شرکت از تصرف بانک خارج شده و در اختیار او قرار گیرد.
این اتفاق با پیگیری قوه قضاییه صورت گرفت و شرکت به حجازی نیا بازگشت، اما در یک سال گذشته به جای مشاهده رونق تولید در شرکت، هم تولید پسرفت داشته و هم تعداد کارگران اخراجی روزبه روز بیشتر میشود.
قراردادهای یک ماهه، تعویق دستمزدها، تغییر کاربری بخشی از کارخانه به مکان تفریحی و ... از جمله مسائلی است که این روزها در سبلان پارچه جریان دارد.
*تجمع اعتراضی تراکتوری جمعی از کشاورزان منطقه اسلام آباد لوتک شهرستان هامون نسبت به قطعی سوخت مقابل جایگاه سوخت منطقه
روزیکشنبه 5 دی، جمعی از کشاورزان منطقه اسلام آباد لوتک شهرستان هامون در استان سیستان و بلوچستان برای اعتراض به قطعی سوخت با تراکتورهای خود دست به تجمع مقابل جایگاه سوخت منطقه زدند.
*اطلاعیه روابط عمومی کانون نویسندگان ایران
یاران و همراهان عزیز کانون نویسندگان ایران؛
اخیرا گروهی ناشناس اطلاعیهای با عنوان «دوستان کمپین یاران شریف» منتشر کرده و از قول کانون نویسندگان ایران از اعضا و دوستداران کانون برای تامین هزینههای درمان دو تن از اعضای زندانی کانون که به علت ابتلا به بیماری کرونا در بیمارستانهای خصوصی بستری هستند کمک مالی درخواست کرده است.
کانون نویسندگان ایران به اطلاع میرساند که این گروه هیچ ربط و ارتباطی با این کانون ندارد و اقدام آنها با هر نیتی که صورت گرفته باشد، غیراخلاقی و ناپسندیده است.
برای پیشگیری از تکرار چنین مواردی، چنانکه بارها اعلام شده است، یادآوری میشود که کانون نویسندگان ایران مواضع و فراخوانهای خود را صرفا با امضای کانون، یا روابط عمومی کانون نویسندگان ایران در صفحات رسمی خود در فضای مجازی منتشر میکند و انتشار هر متن دیگری به نام کانون نویسندگان ایران مورد تایید نیست.
شایان ذکر است که کانون نویسندگان ایران با اتکا به حمایت اعضا و دوستداران کانون، خود را موظف به حمایت از اعضای زندانی خود میداند و طبق روال همیشگی، در کنار و همراه خانوادهها پیگیر وضعیت درمان آنها است.
روابط عمومی کانون نویسندگان ایران
۶ دی ۱۴۰۰
*جان باختن یک کارگر جوان درحادثه آتش سوزی کارگاهی در شهربهار
بامدادروز دوشنبه 6 دی،یک کارگر 36 ساله کارگاهی درشهربهاراستان همدان براثرآتش سوزی بدلیل نقص فنی بخاری دردم جانش را ازدست داد.
*جان باختن یک کارگر درفردیس براثر سقوط ازطبقه چهار ساختمان
یک کارگر حین کاردر یک ساختمان نیمه کاره واقع در فلکه سوم شهر فردیس استان البرزبدنبال سقوط از طبقه چهارم دردم جان باخت.