فراخوان تجمع شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران, زمان: ساعت 10 صبح روز شنبه 3 مهر ماه 1400 مکان : مراکز استانها : مقابل ادارهکل آموزش و پرورش استان, شهرستانها : مقابل اداره آموزش و پرورش استان تهران و البرز : مقابل سازمان برنامه و بودجه ,- اعتصاب مجدد کارگران پروژهای شاغل در نیروگاه غرب کارون - شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت: بازگشت همکاران پروژهای ما در نیروگاه غرب کارون به اعتصاب
- ادامه تجمع شبانه روزی قبول شدگان آزمون سال 99 آموزش و پرورش کشور(صاحبان کارنامه سبز آزمون) برای پایان دادن به بلاتکلیفی استخدامیشان ووعده های توخالی مسئولان برای تفرقه اندازی بجای پاسخگویی بابرپایی تجمع مقابل وزارت آموزش وپرورش
- ادامه کنش های دامنه دار کارگران کارخانه نخ پارسیلون برای پایان دادن به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی
- تجمعات اعتراضی سراسری کارکنان موسسه و بانک های ادغامی بانک سپه نسبت به تبعیض مبنی برکاریکسان وحقوق نامساوی مقابل ساختمان نگین بانک سپه تهران و در شهرستانها مقابل شعبه مرکزی بانک
- از سرگیری اعتراض رانندگان خودروهای استیجاری شهرداری ارومیه عدم عقد قرارداد وسطح پایین حقوق و وعده های توخالی بابرپایی تجمع مقابل باغ رضوان
ممانعت نیروهای انتظامی و حراست شهرداری از ادامه تجمع این رانندگان حق طلب
- اعلام تاریخ برگزاری جلسه دوم دادگاه رسیدگی به پرونده پیروز نامی دبیرکل و علی کروشات نائب رئیس کانون صنفی معلمان خوزستان
- اطلاعیه سوم کمیتهٔ پیگیری آزادی کسری نوری
«بررسی درخواست آزادی کسری نوری در حوزهٔ ریاست قوه قضائیه»
*اعتصاب مجدد کارگران پروژهای شاغل در نیروگاه غرب کارون
روز چهارشنبه ۳۱ شهریورماه کارگران پروژهای شاغل در شرکت تولید برق غرب کارون در اعتراض به خُلف وعده کارفرما مجدداً دست به تجمع و اعتصاب زدند.
کارگران شاغل در این نیروگاه در استخدام شرکت مپنا و شرکتهای پیمانکاری هستند که با وعدهی افزایش دستمزد بر مبنای لیست مزدی کارگران و تغییر نوبت کاری به ۲۰ روز کار و ۱۰ روز استراحت به سر کار بازگشته بودند اما با خلف وعدهی کارفرما امروز دوباره دست به اعتصاب و تجمع زدند.
اتحادیه آزاد کارگران ایران- ۳۱ شهریور ۱۴۰۰
*شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:
بازگشت همکاران پروژهای ما در نیروگاه غرب کارون به اعتصاب
روز ۳۱ شهریور همکاران پروژه ای ما در شرکت تولید برق غرب کارون در اعتراض به خُلف وعده کارفرما مجدداً دست به اعتصاب زدند. بنا بر خبر این کارگران در استخدام شرکت مپنا و شرکتهای پیمانکاری هستند که زیر فشار اعتصاب پیمانکار برای بازگرداندن کارگران معترض به سر کار وعده افزایش دستمزد و اجرایی شدن بیست روز کار، ده روز مرخصی را به آنها داده بود و اکنون با زدن زیر وعده های داده شده از سوی پیمانکار کارگران دوباره به اعتصاب بازگشته و تجمع اعتراضی برپا کردند. کارگران در هر کجا که با خلف وعده ها روبرو میشوند دوباره وارد اعتصاب میشوند و در محل نیز پیگیر دیگر مطالبات خود هستند. بدین ترتیب اعتصاب و اعتراض در میان کارگران نفت ادامه دارد.
*ادامه تجمع شبانه روزی قبول شدگان آزمون سال 99 آموزش و پرورش کشور(صاحبان کارنامه سبز آزمون) برای پایان دادن به بلاتکلیفی استخدامیشان ووعده های توخالی مسئولان برای تفرقه اندازی بجای پاسخگویی بابرپایی تجمع مقابل وزارت آموزش وپرورش
قبول شدگان آزمون سال 99 آموزش و پرورش کشور(صاحبان کارنامه سبز آزمون)با سپری کردن شبی دیگر در خیابانی از پایتخت،روزچهارشنبه 31 شهریورماه به تجمعشان مقابل وزارت آموزش وپرورش ادامه دادند تا صدای اعتراضشان را نسبت به بلاتکلیفی استخدامیشان ووعده های توخالی مسئولان برای تفرقه اندازی بجای پاسخگویی به خواسته هایشان راهرچه بیشترمنعکس کنند.
+شعارهایی که معلمان معترض وخشمگین اینروزها مقابل وزارت آموزش وپرورش سرمیدهند:
- هرسال دارم سبز میشم تیشه زدن به ریشه م
- یک ماهه که اینجاییم از زندگی جداییم
- ما نخبه مظلومییم ازاستخدام محرومیم
- نیروی بازنشسته بجای ما نشسته
- ما منتظرحقمون هستیم هیچ جا نمیریم همینجا هستیم
- پشت در وزراتیم منتظرحمایتیم
- تا حقمو نگیرم ازاینجانمیرم
- کیست مرا یاری کند، برای ما کاری کند
- حمایت از مافیا، حمایت از ظالم است
- مافیا استخدام مشکل اصلی ماست
- ریاست جمهوری تاکی باید صبوری
- یامرگ یا استخدام
- این ماه، ماه خون مافیا سرنگون
- این همه بی عدالتی هرگزندیده ملتی
- نه مجلس نه دولت نیستند به فکر ملت
- مسئول بیکفایت نماد ضعف و خفت
- مسئول بیکفایت عامل خواروخفت
- مسئول بی لیاقت عامل فقروخفت
- تاحقمو نگیرم ازاینجا نمیرم
- کارنامه سبز مییمرد ذلت نمی پذیرد
- سکوت فایده نداره کارنامه سبز بیداره
- کارنامه سبز داد بزن حقتو فریاد بزن
*ادامه کنش های دامنه دار کارگران کارخانه نخ پارسیلون برای پایان دادن به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی
روز چهارشنبه 31 شهریور، کارگران کارخانه نخ پارسیلون در خرم آباد استان لرستان از ادامه کنش های دامنه دارشان برای پایان دادن به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی خبردادند.
آنهابه خبرنگاررسانه ای گفتند: با گذشت حدود7 سال از متوقف شدن فعالیت تولیدی کارخانه، منتظر اقدام جدی مسئولان برای ازسرگیری تولید هستیم.
کارگران نخ پارسیلون با اشاره به استمرار مشکلات این واحد تولیدی گفتند: کارخانه نخ پارسیلون حدود 530 کارگر داشت که از زمان تعطیلی کارخانه منتظر بازگشایی این واحد هستند.
طبق اظهارات کارگران بیکار شده کارخانه، این واحد بعد از چند سال ورشکستگی که با اعتراض کارگران همراه بود، اوایل دهه 80 در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی به یک سرمایه گذار بخش خصوصی واگذار شد تا جایی که وضعیت کارخانه رو به بهبودی رفت و تعدادی کارگر نیز مشغول کار شدند اما شرایط به یکباره تغییر کرد و کارفرما ناچار شد تولید را با 530کارگر در دی ماه سال ۹۴ متوقف کند.
به گفته کارگران؛ آن زمان با افزایش مشکلات، مالکیت کارخانه پارسیلون بابت بدهی به طلبکاران این شرکت که در میان آنها چند بانک نیز وجود دارد، واگذار شد و از آن موقع تاکنون این دو بانک هیچ اقدامی برای بازگشایی کارخانه انجام ندادهاند.
آنها با بیان اینکه این واحد تولیدکننده انواع نخ نایلون خام، استرچ و گرانول پلی آمید گنجایش اشتغال حدود دو هزارنفر نیروی کار را دارد، درباره ظرفیت تولید کارخانه گفتند: این کارخانه با ظرفیت اسمی 14 هزار تن انواع نخ نایلون خام و استرچ و یکهزار تن گرانول پلی آمید 6 در سال 53 تاسیس شده است. محصولات پارسیلون در صنایع تکسچر ایزینگ، بافندگی کتن و راشل، گردباف، تولید نخ تور ماهیگیری، جوراب بافی، شلنگ و لاستیک مصلح و انواع قطعات پلاستیکی مهندسی مورد استفاده قرار میگرفت و این واحد یکی قطب مهم اشتغال و درآمدزایی در استان و حتی کشور محسوب میشد.
کارگران افزودند:گفته میشود با حکم قضایی این کارخانه به شرکت آتیه دماوند از شرکتهای وابسته به وزارت صنعت واگذار شده اما هنوز به دلیل اختلافات مالی و بدهیها وضعیت مشخصی ندارد.
*تجمعات اعتراضی سراسری کارکنان موسسه و بانک های ادغامی بانک سپه نسبت به تبعیض مبنی برکاریکسان وحقوق نامساوی مقابل ساختمان نگین بانک سپه تهران و در شهرستانها مقابل شعبه مرکزی بانک
الان مدتی است که کارکنان موسسه و بانک های ادغامی بانک سپه برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به تبعیض مبنی برکاریکسان وحقوق نامساوی مقابل ساختمان نگین بانک سپه تهران و در شهرستانها مقابل شعبه مرکزی بانک تجمع می کنند.
برپایه گزارش رسانه ای شده بتاریخ 31 شهریور،حدود یکسال و نیم گذشته زمانی که پرونده بانک ها ادغامی در بانک سپه بسته شد، کارکنان موسسه و بانک های ادغامی فکر نمی کردند حقوق و مزایای خیلی از آنها به نسبت همکارانشان در بانک سپه به شدت افت کند و برای همسان سازی حقوقشان ماهها معطل، سرگردان و بلاتکلیف شوند.
البته محمد کاظم چقازردی، مدیرعامل بانک سپه قبل از ادغام بانک ها در این بانک، بارها اعلام کرد «با تشکیل بانک بزرگ سپه هیچ یک از کارکنان و کارمندان بانک های ادغامی تعدیل و یا اخراج نمی شوند» در این میان اما هر چند تاکنون اتفاق خاصی در این زمینه چون بازخرید اجباری، تعدیل نیرو و یا اخراج پرسنل بانک سپه انجام نشده است اما ضعف مدیریتی در تبدیل وضعیت، همسان سازی حقوق کارکنان بانک های ادغامی موجب شده است تا داد 35 هزار کارمند این بانکها نسبت به تبعیض و بی عدالتی در پرداخت حقوق و مزایای و نوع استخدام آنها درآید.
آنها که این روزها با تجمع اعتراضی آرام مقابل ساختمان نگین بانک سپه تهران و در شهرستانها مقابل شعبه مرکزی بانک خواهان رسیدگی به مشکلاتی چون ساماندهی و تعین و تکلیف وضعیت شغلی خود همچنین همسان سازی حقوق هستند. می گویند؛ مشکلات و نابرابریهایی در پرداختی ها کاملا در فیش حقوق ما مشهود و ملموس است در حالی که همکاران ما در این بانک (نیروهایی اصلی بانک سپه قبل از ادغام بانک ها در این بانک) که از حیث مدرک، تجربه، سابقه کار، پست مدیریتی و…با ما یکسان هستند بیش از 2 برابر ما حقوق دریافت می کنند.
سئوال خیلی از کارکنان ادغامی این است اکنون که حدود یکسال و نیم از ادغام بانک ها در بانک سپه می گذرد چرا مدیریت باید طوری باشد که حقوق و مزیای کارکنان این بانک با هم فرق کند. آشفتگی مدیریتی تا حدی است که کارکنان بانک های ادغامی بعضا در دریافت عیدی، سنوات و پاداش مشکل دارند و از طرفی قراردادهای آنها به نسبت کارایی، تخصص، سوابق و …هنوز شفاف نیست.
یکی از کارمندان بانک های ادغامی درباره مشکلات خود و همکارانش پس از ادغام در بانک سپه گفت: اکنون حقوق و مزایای ما به بهانه همسان سازی 50 درصد افت کرده است و مسئولان در اعتراض ما می گویند که احکام صادر بشود حقوق ها تعدیل می شود. الان من با 12 سال سابقه و تخصصی که دارم با کارمند صفر کیلومتر بانک سپه از حیث رتبه شغلی در یک سطح قرار داریم و جالب اینجاست که حقوق وی از من هم بیشتر است.
وی در ادامه گفت: بنده در بانک قبلی رتبه شغلی 12 را داشتم اما اکنون در رتبه شغلی 5 قرار دارم. آیا سزاوار است با 12 سال سابقه کار و تخصصی که دارم این پست را داشته باشم و حقوق من حدود 6 میلیون تومان باشد، در حالی که همین رتبه برای کارمند بانک سپه قبل از ادغام که اکنون نیز فعال می باشد، 12 میلیون تومان است؟ این چه بی عدالتی است چرا مسئولان جواب نمی دهند؟
این کارمند بانک ادغامی در بانک سپه گفت: علاوه بر کاهش حقوق و مزیا و نزول رتبه شغلی، متاسفانه اکنون پوشش های بیمه ای ما نیز دچار تغییر شده است از بیمه تکمیلی ما کم کرده اند و دیگر چون گذشته مزایا و استفاده از مراکز رفاهی را به آن صورت نداریم.
وی در ادامه افزود: یک سال و نیم است که وعده یکسان سازی حقوق به ما می دهند اما در عمل هیچی ندیدیم. کار ما به نسبت گذشته چند برابر شده است چرا که هم باید کارمشتریان سابق خود را انجام دهیم و هم اینکه کار 4 بانک دیگر را نیز انجام دهیم، اما کارکنان بانک سپه فعالیتی روتین چون گذشته دارند. حال در چنین شرایطی حقوقی به نسبت کمتر از همکاران خود در بانک سپه دریافت می کنیم.
*از سرگیری اعتراض رانندگان خودروهای استیجاری شهرداری ارومیه عدم عقد قرارداد وسطح پایین حقوق و وعده های توخالی بابرپایی تجمع مقابل باغ رضوان
ممانعت نیروهای انتظامی و حراست شهرداری از ادامه تجمع این رانندگان حق طلب
روز چهارشنبه 31 شهریور، رانندگان خودروهای استیجاری شهرداری ارومیه برای اعتراض به عدم عقد قرارداد وسطح پایین حقوق و وعده های توخالی دست به تجمع مقابل باغ رضوان شهرمرکزی استان آذربایجان غربی زدند.
پس از چند ساعت نیروهای انتظامی و حراست شهرداری از تجمع این رانندگان حق طلب در این مکان جلوگیری کردند.
تعدادی از رانندگان معترض به خبرنگاررسانه ای گفتند:پیش از تجمع آنان و اعتراض به دلیل عدم تحقق مطالباتشان، شهردار جدید ارومیه آنان را تهدید کرده و گفته است هیچ قراردادی با افرادی که دست به اعتراض زدهاند بسته نمیشود و متاسفانه مسئولان به جای حل مشکلات شهر و شهروندان، صورت مسئله را با تهدید پاک میکنند.
یکی از رانندگان خودروهای استیجاری شهرداری ارومیه با ابراز گلایه از شعارهای مسئولان اظهار داشت: قرارداد این رانندگان خرداد امسال به پایان رسیده است که متاسفانه خودشان قرارداد را تمدید کردهاند.
وی بیان کرد: ما رانندگان خواستار افزایش حقوق از سوی شهردار هستیم چرا که این مبلغ کفاف زندگیمان را نمیدهد.
وی عنوان کرد: ساعت کاری رانندگان تا ساعت دو بعد ازظهر است که اگر احیانا تا بعد از ظهر هم کار بکنیم هیچ اضافه کاری برای ما تعلق نمیگیرد.
این راننده بیان کرد: امروز هم از سوی شهردار جدید تهدید شدهایم که اگر اعتراضی صورت بگیرد قراردادی با ما بسته نمیشود.
وی گفت: ما خواهان مطالبات خود هستیم، حقوق ماهیانه کفاف زندگیمان را نمیدهد و شهردار جدید باید به معیشت این رانندگان باشد.
*اعلام تاریخ برگزاری جلسه دوم دادگاه رسیدگی به پرونده پیروز نامی دبیرکل و علی کروشات نائب رئیس کانون صنفی معلمان خوزستان
جلسه دوم دادگاه رسیدگی به پرونده پیروز نامی دبیرکل کانون صنفی معلمان خوزستان و علی کروشات نائب رئیس کانون روز 8 آبان 1400 برگزار خواهد شد.
برگرفته از کانال شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*اطلاعیه سوم کمیتهٔ پیگیری آزادی کسری نوری
«بررسی درخواست آزادی کسری نوری در حوزهٔ ریاست قوه قضائیه»
امروز ۳۱ شهریورماه، جمعی از اعضای کمیته پیگیری آزادی کسری نوری، در پیِ نامهی درخواست آزادی او، به دبیرخانه قوه قضائیه مراجعه کردند.
بنابر اعلام نهاد مذکور درخواست ارسال شده به حوزهٔ ریاست قوه قضائیه ارجاع و بررسیها در این باره برای اعلام نظر رئیس قوه قضائیه آغاز شده است.
۲۸ شهریور بود که درخواست آزادی کسری نوری از جانب ریاست دانشگاه تهران به ریاست قوه قضائیه ارسال شده بود.
شهریورماه سال جاری با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی جدید و با توجه به اینکه کسری نوری، دانشجوی دانشگاه تهران از اسفندماه سال ۱۳۹۶ بیوقفه در زندان است جمعی از فعالان صنفی دانشگاه تهران کمیتهای برای پیگیری آزادی کسری نوری تشکیل دادند.
کسری نوری، دانشجوی زندانی در یک دهه اخیر هشت سال از عمر خود را در زندانهای ایران سپری کرده است.
کمیتهٔ پیگیری آزادی کسری نوری گزارش هر مرحله از پیگیریهای خود را ارائه خواهد داد و در صورت نیاز به همراهی و کمک دانشجویان و دیگر اقشار جامعه، اطلاع رسانی خواهد شد.