اخباروگزارش های کارگری 30/31 تیرماه 1400

جنبش‌های اجتماعی
شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

- ادامه اعتراضات نسبت به بی آبی درخوزستان بابرپایی تجمع درایذه، الهایی، برومی،سوسنگرد ،مسجد سلیمان و..... - شورای سازماندهی اعتراضات از مبارزات مردم در خوزستان حمایت میکند- بیانیه عمومی در دفاع از مردم معترض خوزستانسرکوب مردم تشنه خوزستان باید فورا متوقف شود. - پشتیبانی جمعی از فرهنگیان شاغل و بازنشسته کرمانشاه ازاهالی خوزستان - محمود صالحی و نجیبه صالحزاده:خوزستان درد مشترکیم .- همبستگی تشکلات عضو شبکه بین‌المللی سندیکایی همبستگی و مبارزه با مبارزات با زنان و مردان زحمتکش ایران

ایران: اعتصاب تاریخی در بخش نفت، تظاهرات در خوزستان و تهران، حقوق پایمال‌شده زنان

- عدم عزیمت کارکنان عملیاتی به سکوهای گازی از شنبه مورخ دوم مرداد تا اصلاح نحوه افزایش

- تجمع کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه برای احقاق حقوق در مجتمع ادامه دارد

- تجمع اعتراضی کارگران راه آهن خراسان نسبت به عدم برخورداری ازخدمات درمانی بدلیل پرداخت نشدن حق بیمه وواکسینه نشدن مقابل ساختمان مدیریت اداره کل

- تهدید و احضارهای پی‌درپی یکی از اعضای سابق سندیکای کارگران شرکت واحد از سوی نهادهای اطلاعاتی

- جان باختن یک کارگر دربابل براثر سقوط از ارتفاع

- جان باختن یک کارگر دریزد براثرسقوط از ارتفاع

*ادامه اعتراضات نسبت به بی آبی درخوزستان بابرپایی تجمع درایذه، الهایی، برومی،سوسنگرد ،مسجد سلیمان و.....

چهارشنبه شب(30تیر)،اعتراضات نسبت به بی آبی درخوزستان بابرپایی تجمع درایذه، الهایی، برومی،سوسنگرد ،مسجد سلیمان و.....ادامه پیداکرد.

*شورای سازماندهی اعتراضات از مبارزات مردم در خوزستان حمایت میکند

یک هفته است که خوزستان آرام و قرار نداد. مردم تشنه اند. مردم گرسنه اند و تامینی ندارند. بسیاری از مردم در این بحران آب کشت و دام خود و در نتیجه کار و هستی خود را از دست داده اند. مبارزات این مردم برحق است و شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت حمایت خود را از مبارزات این مردم اعلام میکند.

در اعتراضات مردم معترض خوزستان شمار بسیاری دستگیر شده اند. و باز ما شاهد این هستیم که جواب مطالبات به حق مردم با گلوله داده شده و امروز هم استاندار این استان تحت عنوان اینکه هر گونه اخلال و نا امنی را برخورد قاطع خواهند کرد تهدید کرد. شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت این سرکوبگری ها را محکوم میکند و خواستار پاسخ سریع به مطالبات برحق این مردم است. آزادی فوری بازداشت شدگان در خوزستان و پایان دادن به این فاجعه زیست محیطی در خوزستان و در همه جا خواستهایی است که امروز بر دیگر مطالبات ما اضافه شده است.

همین جا تاکید میکنیم که مطالبات مردم خوزستان مطالبات ما کارگران نفت که بخشی زیادی از سال را دقیقا در خوزستان و استانهای همجوار آن در جنوب ایران بسر میبریم و زیر آفتاب سوزان تابستانی کار میکنیم نیز هست. سیاست های سودجویانه سرمایه داری و حرص و ولع وابستگان به نهادهای حکومتی محیط زیست را در همه جا تخریب کرده و به نابودی کشانده است و در برابر این فاجعه مردم بی تامین به حال خود سپرده شده اند و نتیجه همه اینها وضعیت اسفباری است که امروز در خوزستان جلوی چشممان قرار دارد. بعلاوه همه مردم فغانشان از فقر و گرسنگی و بی عدالتی ها و اختلاسها بلند است. تا جاییکه حتی آب شرب هم از آنها گرفته شده است. این وضع باید از اساس و پایه تغییر کند. ما هم در این دردها شریکیم. مردم محروم و رنج کشیده خوزستان امروز صدای اعتراض همه ما کارگران و مردم در سراسر کشور هستند و حمایتشان میکنیم. خوزستان حمایتت میکنیم- ٣١ تیر ١٤٠٠

*بیانیه عمومی در دفاع از مردم معترض خوزستان

سرکوب مردم تشنه خوزستان باید فورا متوقف شود.

از روز 24 تیر مردم جان به لب رسیده از بی آبی شهرهای خوزستان در اعتراض به بلایای ناشی از تخریب محیط زیست و خشکاندن بسترهای آبی منطقه به خاطر چنگ اندازی دستگاه های حکومتی به ثروتهای زیر زمینی، دست به اعتراضات به حق زده و صدای حق خواهی خود را به گوش جهان رسانده اند.

بی آبی و قطع آب به روی مردم خوزستان فقط باعث تشنگی نشده است. تامین معاش ده ها هزار خانواده در روستاها و شهرهای حاشیه هورالعظیم که از طریق کشاورزی، دامداری و ماهیگیری و غیره امرار معاش می کرده اند، به طور جدی به خطر افتاده است. صحنه هایی از تلف شدن گاومیش‌ها و ماهیان در تالاب بزرگ هورالعظیم که از طریق رسانه های اجتماعی منتشر شده‌اند، قلب هر انسان شرافتمندی را به درد می آورند.

مردم خوزستان که آب و نانشان قطع شده و به طور واقعی زندگیشان در معرض نابودی قرار گرفته است، اکنون در دفاع از بقای خویش به اعتراض برخاسته اند، اما حکومت به جای رسیدگی فوری و تامین بی درنگ آب و جبران خسارات وارده به مردم، وسیعا نیروهای سرکوبگر مسلحش را به مقابله با مردم خواهان آب گسیل داشته است.

امروز در ششمین روز تجمعات و تظاهرات های مردم خوزستان، مردم خرم آباد و تهران نیز تجمعات و تظاهرات حمایتی برگزار کردند. در مقابل وزارت کشور، تعدادی از فعالین کارگری، معلمی، حقوق بشری و خانواده های دادخواه که در حمایت از مردم خوزستان تجمع کرده بودند، بازداشت شده اند. جعفر عظیم زاده، نرگس محمدی، رسول بداقی، آرش صادقی، پوران ناظمی، روح‌الله مردانی، آرش کیخسروی، حمید آصفی و بهزاد همایونی از جمله بازداشت شدگان هستند.

تاکنون ده ها نفر از معترضین به بی آبی در شهرهای خوزستان بازداشت و مجروح شده و حداقل چهار جوان با اثابت مستقیم گلوله جانباخته اند.

از اینرو امضاء کنندگان این بیانیه ضمن ابراز انزجار از سرکوب مردم تشنه خوزستان، با مردم مورد سرکوب واقع شده اعلام همبستگی نموده و خود را دخیل در مبارزاتشان می دانند. همچنین خواهان توقف فوری سرکوب مردم، آزادی فوری بازداشت شدگان، تامین فوری آب و جبران خسارات وارده به مردم و معرفی آمرین و عاملین قتل کشته‌شدگان در اعتراضات اخیر خوزستان می باشند.

1-انجمن صنفی کارگران برق و فلزکار کرمانشاه

2-سندیکای نقاشان البرز

3-گروهی از ورزشکاران رزمی کار کرمانشاه

4-گروهی از رانندگان تاکسی شهرک ظفر

5-گروهی از فارغ‌التحصیلان بیکار دانشگاه رازی کرمانشاه

6-گروهی کارگران جوشکار شهرک دولت آباد

7-گروهی از کارگران شرکت گاز رسانی شهر سنندج

8-گروهی از کارگران ساختمانی سنندج

9-گروهی از کارگران دست فروش سنندج

10-گروهی از زنان کوهنورد شهر سنندج

12-گروهی از کارگران نانوایی های شهر سنندج

13-گروهی از زنان خانه‌دار شهر سنندج

14-گروهی از معلمین شهر مریوان

15-گروهی از کارگران مرغداری های مریوان

16-گروهی از کارگران ساختمانی اشنویه

17-گروهی از کارگران ساختمانی نقده

29تیر4001

*پشتیبانی جمعی از فرهنگیان شاغل و بازنشسته کرمانشاه ازاهالی خوزستان


*محمود صالحی و نجیبه صالحزاده:خوزستان درد مشترکیم .

کارگران ؛ مردم آزاده !

همچنان که اطلاع دارید ، مردم خوزستان چندین روز است که به وضعیت موجود اقتصادی ؛ بیکاری ، بی خانمانی و نبودن آزادی اعتراضاتی را در سطح استان خوزستان شروع کرده اند. اعتراضات مردم خوزستان به بحران بی ‌آبی که تا این لحظه ، مسئولان مربوطه در مقابل خواست به حق مردم سکوت کرده اند، روزهای سختی را پشت سر گذاشته است. مسئولان محلی با افتخار از سرکوب شدید اعتراضات در شهرهای مختلف خبر می دهند و همچون قهرمانان میدان جنگ اعلام می کنند که مردم تشنه را سرکوب کرده اند.

از سوی دیگر برخی از موسسات خیریه و افراد کمپینی را تشکیل و اقدام به جمع‌آوری کمک مالی و خرید آب معدنی کرده اند تا آن را برای مردم معترض خوزستان ارسال کنند.

این موسسات و افراد که در این کمپین ها فعالیت می کنند هیچ ربطی به مردم ندارند. بلکه این موسسات و افراد برای بقای وضعیت موجود تلاش می کنند.

ما ضمن حمایت از اعتراضات مردم به ستوه آمده از نابرابری و بی عدالتی خوزستان ، به آن افراد و موسسات اعلام می کنیم که اعتراضات مردم حق طلب را با ارسال چند بطری آب معدنی تقلیل ندهند.

این موسسات و افراد چرا دولت را تحت فشار قرار نمی دهند تا آب شرب مردم خوزستان را تامین کنند.خیلی شرم آور است که به طرف مردمی تیرندازی کنید که خواستار نوشیدن آب مورد نیازهستند. این چه دولتی است که بعد از 42 سال هنوز نتوانسته آب مورد نیاز مردم یک استان را تامین کند و مردم معترض را مورد حمله قرار می دهد !؟

دولت موظف است تا خواست و مطالبات به حق مردم خوزستان را در کوتاه ترین زمان تامین و به سرکوب مردم معترض پایان دهند.

31/4/1400

*همبستگی تشکلات عضو شبکه بین‌المللی سندیکایی همبستگی و مبارزه با مبارزات با زنان و مردان زحمتکش ایران

ایران: اعتصاب تاریخی در بخش نفت، تظاهرات در خوزستان و تهران، حقوق پایمال‌شده زنان


اعتصاب کارگران پیمان‌کاری و پروژه‌ای نفت و پتروشیمی از ۲۱ ژوئیه ۲۰۲۱ وارد دومین ماه خود شد. بر اساس آخرین خبرها کارگران ۱۱۴ شرکت در یک منطقه وسیع جغرافیایی در اعتصاب هستند.

خبرهای این اعتصاب اغلب در کانال‌های تلگرامی و به ویژه کانال تلگرامی شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت منتشر می‌شوند. شورا علاوه بر خبرها، بیانیه‌های خود را نیز منتشر می‌کند. بیانیه نهم، روز ۱۹ ژوئیه ۲۰۲۱ منتشر شد. شورا در این بیانیه به کارگران توصیه می‌کند که مراقب ترفندهای حکومتی علیه اعتصاب باشند. شورا مطالبات اصلی اعتصاب‌گران را به شرح زیر یادآوری کرد:

*افزایش دستمزدها به طوری که کمتر از دوازده میلیون تومان در ماه نباشند،

*پرداخت به موقع دستمزدها؛

*امنیت شغلی با قراردادهای دائمی؛

*بازگشت کارگران اخراجی؛

*ایمنی محیط کار و کمپ‌ها و غذاخوری‌ها؛

*سیستم ۲۰ روز کار و ۱۰ روز استراحت، با توجه به این که کارگران دور از خانواده کار می‌کنند.

کارگران برای سازماندهی و تصمیم‌گیری، مجامع عمومی تشکیل می‌دهند و به نظر می‌رسد که این شکل از سازماندهی غالب شده است. شورای سازماندهی اعتراضات کارگری پیمانی نفت نیز همین نوع از سازماندهی را تبلیغ می‌کند.

تاکنون در داخل و خارج ایران پیام‌های همبستگی با اعتصاب منتشر شده است، اما می‌توانیم بگوییم که با توجه به ابعاد بزرگ اعتصاب، این پیام‌ها کافی نبوده‌اند.

یک رویداد بسیار مهم دیگر اعتراضات در چندین شهر استان خوزستان در جنوب غربی ایران هستند. بحران آب در این منطقه چنان است که مردم به معنای واقعی تشنه هستند. وقتی هم آب دارند دارای کیفیت نیست و گل‌آلود می‌باشد. رژیم مانند همیشه تظاهرات مسالمت‌آمیز مردم خوزستان را سرکوب کرده است، جایی که ساکنان زیادی عرب هستند. دست‌کم هشت نفر در شش شب اعتراض کشته شده‌اند، از جمله یک نوجوان ۱۶ ساله به نام محمد عبداللهی که در شب ۲۰ تا ۲۱ ژوئیه در ایذه کشته شد.

بامداد ۲۱ ژوئیه ۲۰۲۱ کلیپ‌هایی در تلگرام از تهران منتشر شدند که نشان می‌دهند خودروهای ضدشورش در تهران مستقر شده‌اند. این امر می‌تواند دو دلیل داشته باشد: فراخوان‌هایی در پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است که مردم را به اعتراض در خیابان‌ها از ساعت ۲۱ به بعد، مانند خوزستان، دعوت می‌کنند. دیروز در ایستگاه متروی صادقیه تهران جمعیت به طرز بی‌سابقه‌ای شعار «مرگ بر جمهوری اسلامی» سر داد و صدای زنان غالب بود.

کشور در جوش و خروش است، اما رژیم چه می‌کند؟ حکومت به سرکوب ادامه می‌دهد و بیش از گذشته تصمیمات احمقانه می‌گیرد. آخوندها دیروز در مشهد اعلام کردند که زنان حق ندارند مانتو با پارچه چهارخانه بپوشند، این در حالی‌ست که حجاب اسلامی اجباری‌ست و زنان مجبورند در دمای ۵۰ درجه مناطقی مانند خوزستان روسری و مانتو بپوشند.

تشکلات عضو شبکه بین‌المللی سندیکایی همبستگی و مبارزه، همبستگی خود را با زنان و مردان زحمتکش ایران که در مبارزه هستند، تجدید می‌کند.

http://www.laboursolidarity.org/Iran-greve-historique-dans-le

۲۱ ژوئیه ۲۰۲۱

تشکلات عضو شبکه بین‌المللی سندیکایی همبستگی و مبارزه

تشکلات ملی سندیکایی بین‌حرفه‌ای:

Central Sindical e Popular Conlutas (CSP-Conlutas) - برزیل

Confederación General del Trabajo (CGT) – حکومت اسپانیا

Union syndicale Solidaires (Solidaires) - فرانسه

Confederazione Unitaria di Base (CUB) - ایتالیا

Confédération Générale du Travail du Burkina (CGT-B) – بورکینا

Confederation of Indonesia People's Movement (KPRI) - اندونزی

Confederación Intersindical (Intersindical) – حکومت اسپانیا

Confédération Générale Autonome des Travailleurs en Algérie (CGATA) - الجزایر

Batay Ouvriye - هائیتی

Unione Sindacale Italiana (USI) - ایتالیا

Confédération Nationale des Travailleurs - Solidarité Ouvrière (CNT SO) - فرانسه

Sindicato de Comisiones de Base (CO.BAS) – حکومت اسپانیا

Organisation Générale Indépendante des Travailleurs et Travailleuses d'Haïti (OGTHI) - هائیتی

Sindacato Intercategoriale Cobas (SI COBAS) - ایتالیا

Confédération Nationale du Travail (CNT-f) - فرانسه

Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) - کاتالونیا

Union Générale des Travailleurs Sahraouis (UGTSARIO) – صحرای غربی

Ezker Sindikalaren Konbergentzia (ESK) - باسک سرزمین

Confédération Nationale de Travailleurs du Sénégal Forces du Changement (CNTS/FC) – سنگال

Sindicato Autorganizzato Lavorator COBAS (SIAL-COBAS) - ایتالیا

General Federation of Independent Unions (GFIU) - فلسطین

Confederación de la Clase Trabajadora (CCT) - پاراگوئه

Red Solidaria de Trabajadores - پرو

Union Syndicale Progressiste des Travailleurs du Niger (USPT) - نیجر

Union Nationale des Syndicats Autonomes du Sénégal (UNSAS) - سنگال

Unión Nacional para la Defensa de la Clase Trabajadora (UNT) - السالوادور

Solidaridad Obrera (SO) – حکومت اسپانیا

Independent Workers Union of Great Britain (IWGB) - انگلستان

Ogólnopolski Związek Zawodowy Inicjatywa Pracownicza (OZZ IP) - لهستان

Centrale Démocratique des Travailleurs de Martinique (CDMT) – مارتینیک

Associazione Diritti Lavoratori Cobas (ADL COBAS) – ایتالیا

Pakistan Labour Federation (PLF) – پاکستان

Organisation Démocratique Syndicale des Travailleurs de Centrafrique (ODSTC) – جمهوری آفریقای مرکزی

Palestine New Federation of Trade Unions (New Unions) – فلسطین

تشکلات ملی سندیکایی حرفه‌ای:

National Union of Rail, Maritime and Transport Workers (RMT/TUC) - انگلستان

Centrale Nationale des Employés – Confédération Syndicale Chrétienne (CNE/CSC) - بلژیک

Sindicato Nacional de Trabajadores del Sistema Agroalimentario (SINALTRAINAL/CUT) - کلمبیا

Trade Union in Ethnodata - Trade Union of Empoyees in the Outsourcing Companies in the financial sector - یونان

Syndicat national des travailleurs des services de la santé humaine (SYNTRASEH) – بنین

Sindicat dos Trabalhadores da Fiocruz (ASFOC-SN) - برزیل

Organizzazione Sindicati Autonomi e di Base Ferrovie (ORSA Ferrovie) - ایتالیا

Union Nationale des Normaliens d’Haïti (UNNOH) - هائیتی

Confederazione Unitaria di Base Scuola Università Ricerca (CUB SUR) - ایتالیا

Coordinamento Autorganizzato Trasporti (CAT) - ایتالیا

Syndicat des travailleurs du rail – Centrale Démocratique des Travailleurs du Mali (SYTRAIL/CDTM) – مالی

Gıda Sanayii İşçileri Sendikası - Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (GIDA-IŞ/DISK) – ترکیه

Syndicat National des Travailleurs du Petit Train Bleu/SA (SNTPTB) - سنگال

Asociación Nacional de Funcionarios Administrativos de la Caja de Seguro Social (ANFACSS) – پاناما

Palestinian Postal Service Workers Union (PPSWU) - فلسطین

Union Syndicale Etudiante (USE) - بلژیک

Sindicato dos Trabalhadores de Call Center (STCC) - پرتغال

Sindicato Unitario de Trabajadores Petroleros (Sinutapetrolgas) - ونزوئلا

Alianza de Trabajadores de la Salud y Empleados Publicos - مکزیک

Canadian Union of Postal Workers / Syndicat des travailleurs et travailleuses des postes (CUPW- STTP) – کانادا

Syndicat Autonome des Postiers (SAP) - سوئیس

Federación nacional de trabajadores de la educación (SUTE-Chile) - شیلی.

Plateforme Nationale des organisations professionnelles du secteur public – ساحل عاج

Fédération nationale des ouvriers et collectivités locales - Union Marocaine du Travail (UMT-Collectivités locales) - مراکش

Centrale Générale des Services Publics FGTB, Cheminots (CGSP/FGTB Cheminots) - بلژیک

Botswana Public Employees Union (BOPEU) - بوتسوانا

Organisation Démocratique du Rail – Organisation Démocratique du Travail (ODR/ODT) – مراکش

Federacao Nacional dos Trabalhadores em Transportes Aéros do Brasil (FNTTA) - برزیل

Federação Nacional dos Metroviários (FENAMETRO) - برزیل

Namibia Football Players Union (NAFPU) – نامیبی

Palestinian Electricians' Trade Union (PETU) – فلسطین

Missão Publica Organizada – پرتغال

Syndicat National des Travailleurs du Secteur Industriel du Togo (SYNATSITO) – توگو

تشکلات سندیکایی محلی:

Trades Union Congress, Liverpool (TUC Liverpool) - انگلستان

Sindacato Territoriale Autorganizzato, Brescia (ORMA Brescia) - ایتالیا

Fédération syndicale SUD Service public, canton de Vaud (SUD Vaud) - سوئیس

Sindicato Unitario de Catalunya (SU Metro) - کاتالونیا

Türkiye DERİ-İŞ Sendikasi, Tuzla et Izmir (DERİ-İŞ Tuzla et Izmir) - ترکیه

L’autre syndicat, canton de Vaud (L’autre syndicat) - سوئیس

Centrale Générale des Services Publics FGTB, Ville de Bruxelles (CGSP/FGTB Bruxelles) – بلژیک

Arbeitskreis Internationalismus IG Metall, Berlin (IG Metall Berlin) – آلمان

Sindicato Unificado de Trabajadores de la Educación de Buenos Aires, Bahia Blanca (SUTEBA/CTA de los trabajadores Bahia Blanca) - آرژانتین

Sindicato del Petróleo y Gas Privado del Chubut/CGT - آرژانتین

UCU University and College Union, University of Liverpool (UCU Liverpool) - انگلستان

Sindicato di base Pavia (SDB Pavia) - ایتالیا

United Auto Workers local 551 Ford Chicago (UAW Ford Chicago) – ایالات متحده

Sindicato Uno Prodinsa, Maipú – شیلی

Asociación Gremial de Trabajadores del Subterráneo y Premetro, Buenos Aires (SUBTE/CTAt) – آرژانتین

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه (واحد) – ایران

Sindicato Único de Trabajadores de Notimex, (SutNotimex) - مکزیک

Eğitim Sen section de Diyarbakır (Eğitim Sen Diyarbakır/KESK) – ترکیه

تشکلات سندیکایی بین‌المللی:

Industrial Workers of the World - International Solidarity Commission (IWW)

جریان‌ها، گرایش‌ها یا شبکه‌های سندیکایی:

Transnationals Information Exchange Germany (TIE Germany) - آلمان

Emancipation tendance intersyndicale (Emancipation) - فرانسه

Globalization Monitor (GM) – هنگ‌کنگ

Courant Syndicaliste Révolutionnaire (CSR) - فرانسه

Fronte di lotta No Austerity - ایتالیا

Solidarité Socialiste avec les Travailleurs en Iran (SSTI) - فرانسه

Basis Initiative Solidarität (BASO) - آلمان

LabourNet Germany - آلمان

Resistenza Operaia - operai Fiat-Irisbus - ایتالیا

Workers Solidarity Action Network (WSAN) – ایالات متحده

United Voices of the World (UVW) - انگلستان

Unidos pra Lutar - برزیل

Corriente Político Social Sindical 1° de Mayo de Buenos Aires – آرژانتین

Coordinamento Nazionale Unitario Pensionati di oggi e di domani (CONUP) – ایتالیا

National Association of Human Rights Defenders – فلسطین

Red de Trabajadores – آرژانتین

Coordinadora Sindical de Solidaridad de Cartagena (CSSC) – کلمبیا

*عدم عزیمت کارکنان عملیاتی به سکوهای گازی از شنبه مورخ دوم مرداد تا اصلاح نحوه افزایش

کارکنان عملیاتی سکوهای گازی طی نامه‌ای خطاب به یحیی جعفری معاون عملیات و پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس+ اعلام کردند که در اعتراض به “افزایشات عمومی نامتناسب و‌ سقف ناعادلانه حقوق کارکنان” از روز شنبه دوم مرداد ۱۴۰۰ از عزیمت به سکوها از عسلویه خودداری کرده و در سایت یک عسلویه و فرودگاه دست به تجمع خواهند زد.

این کارکنان عملیاتی که ۲۹۰ نفر میباشند خواهان “ اصلاح بند ۷ تبصره ۱۲ قانون بودجه ۱۴۰۰ “ هستند. همچنین بخاطر کارشکنی‌های مستمر مسئولین زیربط انتظار دارند تا اصلاح این بند از بودجه ، طبق وعده‌های‌قبلی و در قالب مکتوب از طرف وزارت نفت و‌ همچنین با عودت کامل کسورات مرتبط انجام گیرد.

تصمیم جمعی کارکنان عملیاتی سکوهای گازی پارس بر عدم عزیمت به سکوها پس از آن صورت گرفت که مذاکرات فراوان از سوی پرسنل با مسئولین‌ در‌ چند ماه گذشته با خلف وعده مسئولین دولت، وزارت نفت و نمایندگان مجلس در ۶ام و ۹ام تیرماه پاسخ گرفت و کسورات ناعادلانه حقوق ‌و دستمزد در تیرماه نیز تکرار شد.

کارکنان رسمی نفت پیشتر اعلام کرده بودند که چنانچه خواست آنها مبنی بر اصلاح نحوه افزایشات عمومی حقوق در پایان تیرماه بر طبق ماده ۱۰ قانون وظائف و اختیارات وزارت نفت محقق نگردد دوباره دست به اعتراض خواهند زد.

+


اتحادیه آزاد کارگران ایران- ۳۱ تیرماه ۱۴۰۰

*تجمع کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه برای احقاق حقوق در مجتمع ادامه دارد

روزپنج شنبه 31تیر، کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه به تجمعشان درمجتمع درراه دستیابی به مطالبات زیر ادامه دادند:

1- اخراج فوری کارفرمای خلع ید شده و محاکمه مختلسین

2- پرداخت فوری حقوق معوقه همه همکاران

3- تمدید فوری قراردادهای تمام همکاران منجمله دفع آفات و غیرنیشکری

4- بازگشت به کار همکاران اخراجی

5- واکسیناسیون عمومی، سریع و رایگان در مقابل کرونا

*تجمع اعتراضی کارگران راه آهن خراسان نسبت به عدم برخورداری ازخدمات درمانی بدلیل پرداخت نشدن حق بیمه وواکسینه نشدن مقابل ساختمان مدیریت اداره کل

روزپنج شنبه 31 تیر،کارگران نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن خراسان(شرکت تراورس)برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به عدم برخورداری ازخدمات درمانی بدلیل پرداخت نشدن حق بیمه وواکسینه نشدن مقابل ساختمان مدیریت اداره کل خراسان تجمع کردند.


*تهدید و احضارهای پی‌درپی یکی از اعضای سابق سندیکای کارگران شرکت واحد از سوی نهادهای اطلاعاتی

آقای ناصر غلامی از اعضای سابق هیات مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه که چند سالی به همراه خانواده در کشور ترکیه زندگی می‌کرد به دلیل مسائل شخصی به تنهایی به ایران بازگشته است. ایشان از زمان بازگشت بارها از سوی نهادهای اطلاعاتی احضار و بنابر اظهار خویش در مورد دخترش که در ترکیه اقامت دارد و روزنامه‌نگار و کنشگر سیاسی می‌باشد تحت بازجویی قرار گرفته و تهدید شده است. در آخرین مورد خواهر ایشان نیز احضار و باید به نهاد اطلاعاتی مراجعه نماید.

روزنامه نگاری و فعالیت سیاسی در هیچ جای دنیا جرم نیست بنابراین نمی‌‌توان شخصی را به دلیل فعالیت‌های رونامه‌نگاری و سیاسی اعضای خانواده‌اش مورد آزار و اذیت و تهدید قرار داد.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه ضمن محکوم کردن پرونده‌سازی علیه آقای ناصر غلامی، خواهان توقف هرگونه تعقیب و مراقبت امنیتی - قضایی از ایشان می‌باشد.

*جان باختن یک کارگر دربابل براثر سقوط از ارتفاع

روزپنج شنبه 31 تیر،یک کارگر 32 ساله حین کار حین کاردریک ساختمان دردست ساخت واقع در کمربندی شرقی بوستان شهرستان بابل دراستان مازندران از طبقه چهارم به پایین سقوط کرد ودردم جان باخت.

*جان باختن یک کارگر دریزد براثرسقوط از ارتفاع

یک کارگر 31 ساله حین کاردریک ساختمان در حال ساخت دریزد از طبقه دوم سقوط کرد وپس ازانتقال به بیمارستان به دلیل شدت جراحات جانش را ازدست داد.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری 30 تیرماه 1400

- جان باختن یک جوان معترض درایذه براثرتیراندازی مستقیم نیروهای سرکوب بسوی تجمع کنندگان

اهالی خشمگین ایذه 14 نیروی سرکوب را گوشمالی دادند

- مرگ ومصدومیت 2 نیروی سرکوب درشهرک طالقانی ماهشهر

- ادامه اعتراضات نسبت به بی آبی درخوزستان برای ششمین شب پیاپی

- گزارش تکمیلی از تجمع فعالین مدنی، کارگری، معلمان و مادران دادخواه در حمایت از اعتراضات مردم خوزستان

- بیانیه کانون صنفی معلمان ایران ( تهران)در اعتراض به سرکوب تجمعات مسالمت آمیز مردم شریف خوزستان

- بیانیه‌ی کانون نویسندگان ایران درباره‌ی اعتراض مردم به زندگی مصیبت‌بار خود

- بیانیه حمایتی جمعی از فعالان صنفی معلمان و فعالان مدنی از هم وطنان ستمدیده خوزستان

- شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:هوشیار باشیم

- ممنوع الورود کردن 5 کارگر پیمانی حق طلب بخش تعمیرات پالایشگاه نفت درفازهای 9 و 10 پارس جنوبی به محل کارشان

- ادامه تجمع کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه برای احقاق حقوق در مجتمع

*جان باختن یک جوان معترض درایذه براثرتیراندازی مستقیم نیروهای سرکوب بسوی تجمع کنندگان

اهالی خشمگین ایذه 14 نیروی سرکوب را گوشمالی دادند

سه شنبه شب(29 تیر)،یک جوان بنام هادی بهمنی براثرتیراندازی مستقیم نیروهای سرکوب بسوی تجمع معترضین به بی آبی جان خودرا ازدست داد.

گزارشات منتشره درشبکه های اجتماعی هادی بهمنی را 17 ساله واهل روستای سوسن شهرستان ایذه را اعلام کرده اند.

همچنین گفته شده که تعدادی از معترضان درایذه بازداشت شدند.

همچنین گزارشات رسانه ای شده بتاریخ 30 تیرحاکی از گوشمالی دادن 14 نفرازنیروهای سرکوبگرتوسط اهالی خشمگین ایذه می باشد.

*مرگ ومصدومیت 2 نیروی سرکوب درشهرک طالقانی ماهشهر

گزارش های رسانه ای شده بتاریخ 30 تیرحاکی است که درجریان یورش سه شنبه شب(29 تیر)،نیروهای سرکوب به معترضین به بی آبی درشهرک طالقانی ماهشهر ودرگیریشان با اهالی خشمگین این شهرک یک نیروی سرکوب مرده ویکنفردیگرشان مصدوم شده است.

*ادامه اعتراضات نسبت به بی آبی درخوزستان برای ششمین شب پیاپی

سه شنبه شب(29تیر) برای ششمین شب پیاپی اعتراضات نسبت به بی آبی درخوزستان ادامه پیداکرد.

اعتراضات خوزستان که از شهرستان‌های جنوبی و غربی آغاز شده بود، حالا به شهر‌های شمالی و شرقی نیز سرایت کرده است.

شامگاه سه شنبه 29 تیر،جمعی از اهالی ایذه در مناطقی از شهر دست به تجمعات زدند.

بنابه گفته یکی ازشاهدان عینی، تجمعات اعتراضات دیشب درخیابان اصلی حد فاصل چهارراه اصلی و چهار راه امام علی (بازار) بود، بخش گسترده‌ای از جمعیت را جوانان تشکیل می‌دادند.وجود زنان در این جمعیت به ندرت دیده می‌شد، اما اکثر معترضان را بچه‌های دهه هفتادی و دهه هشتادی تشکیل می‌دادند.

بر اساس اطلاعات رسانه‌های محلی و معترضان، شهر ایذه دیشب شاهد درگیری و تنش‌ بوده است، جاده کمربندی آن با چند لاستیک خودرو به آتش کشیده شد و دستکم یک تن در اعتراضات دیشب جان باخت.

ایذه یکی از شهرستان‌های خوزستان در شمال شرقی این استان واقع شده و بخش دهدز مشهور به پر آب‌ترین شهر خاورمیانه نیز در همین شهرستان قرار دارد که در محاصره 2 سد بزرگ کارون 3 و 4با میلیارد‌ها متر مکعب آب است، اما روستا‌های این بخش با تنش‌های جدی آبی و حتی مشکل در زمینه تامین آب شرب مواجه هستند.

علاوه بر ایذه دیشب در ماهشهر نیز اعتراضاتی به وقوع پیوست.

در شهر‌های ویس، سوسنگرد و محله لشکر آباد اهواز نیز معترضان به خیابان آمدند، هرچند گزارشی از درگیری شدید در این مناطق منتشر نشده است، اما مواردی از زخمی شدن افراد وجود دارد.

ویدیویی از ترافیک سنگین و صف طولانی خودرو‌ها و کامیون‌ها قبل از پل احداث شده بر روی رودخانه مارون منتشر شده که گویا گروهی اقدام به مسدود سازی این مسیر کرده اند.

بخشی از یک گزارش رسانه ای شده

*گزارش تکمیلی از تجمع فعالین مدنی، کارگری، معلمان و مادران دادخواه در حمایت از اعتراضات مردم خوزستان

روز سه‌شنبه ۲۹ تیرماه جمعی از فعالین مدنی، کارگری، معلمان و مادران دادخواه در حمایت از اعتراضات مردم خوزستان مقابل وزارت کشور تجمع کردند. در این تجمع نرگس محمدی، بهزاد همایونی و جعفر عظیم زاده سخنرانی کردند که پس از آن نیروهای امنیتی و‌ موتورسوارهای گارد ویژه به آنها حمله کرده و ضمن ضرب و شتم، آنها را به خیابان جنب وزارت کشور وارد کردند. پس از آن، تجمع کنندگان با ورود به خیابان زرتشت دست به راهپیمایی زده و شعارهای حمایتی از اعتراضات مردم خوزستان سر دادند که بار دیگر نیروهای امنیتی و موتورسوارهای گارد ویژه به شکل وحشیانه‌ای به آنها حمله کرده و همگی آنها بخصوص آرش صادقی را به شکل کینه‌ورزانه‌ای مورد ضرب و شتم و کتک‌کاری قرار دادند و تعداد ۹ نفر به اسامی آرش صادقی، رسول بداقی، نرگس محمدی، جعفر عظیم زاده، پوران ناظمی، روح‌الله مردانی، آرش کیخسروی، حمید آصفی و بهزاد همایونی را بازداشت کرده و به پلیس امنیت گیشا منتقل کردند.

پس از انجام مراحل بازجویی از همگی این افراد ساعات اولیه بامداد چهارشنبه به تدریج همه‌ی این بازداشت شدگان آزاد شدند.

لازم به ذکر است که گوشی‌های تلفن تعدادی از این بازداشت شدگان که همراه داشتند را مأمورین امنیتی با خود برده و هنگام آزادی نیز به آنها تحویل ندادند.

اتحادیه آزاد کارگران ایران- ۳۰ تیرماه ۱۴۰۰

*بیانیه کانون صنفی معلمان ایران ( تهران)در اعتراض به سرکوب تجمعات مسالمت آمیز مردم شریف خوزستان

روزچهارشنبه 30 تیر، کانون صنفی معلمان ایران ( تهران) در اعتراض به سرکوب تجمعات مسالمت آمیز مردم شریف خوزستان بشرح زیر صادرکرد:

در حالیکه هنوز داغ‌های قربانیان آبان ۹۸ بر دل مادران و پدران شان تازه است؛ در حالیکه هر روز در نتیجه بی‌کفایتی مسئولان حکومتی، کرونا قربانیان بیشتری می گیرد و مردمان سیستان و بلوچستان در نتیجه فقدان ملزومات حداقلی درمانی؛ شاهد مرگ و میر گسترده عزیزانشان هستند؛ در حالیکه سایه سنگین فقر و فلاکت بر چهره میهن عزیزمان رنگ غم و سیاهی نشانده است،

جوانانی دیگر از این سرزمین این بار در خوزستان به خاک می افتند و گلوله پاسخ مطالبه گری‌شان است. آن هم مطالبه حداقلی ترین نیاز انسانی یعنی اب.

براستی کدام حکومت پاسخ تشنگی مردمان سرزمینش را با گلوله می‌دهد؟

کانون صنفی معلمان تهران به عنوان یک نهاد مدنی خود را موظف می‌داند ضمن اعتراض به کشتار هموطنان بی دفاع خوزستان، مواردی را جهت روشنگری بیشتر خطاب به ملت ایران و بویژه فرهنگیان عزیز اعلام دارد.

یک. استان خوزستان یکی از استان های حاصل خیز و پر آب در سالیان گذشته بوده است. بسیاری از رودهای خروشان این سرزمین همچون کرخه، دز، کارون و ...قرن‌ها است که نه تنها مایه سرزندگی استان خوزستان، که جلوه‌ای از حیات و آبادانی در کل سرزمین ایران بوده‌اند‌. نتیجه سال‌ها سیاست گذاری‌های مرکز محور، بی‌کفایتی مسئولان و تصمیم گیران ارشد و سیاست‌های غلط در حوزه های آب، خاک و زیست محیطی، خشکی این رودهای خروشان نابودی محیط زیست و فقر روز افزون مردمان خوزستان است. وضعیتی که احتمالا در آینده نه چندان دور گریبان سایر مناطق و استان‌های ایران را هم خواهد گرفت.

دو. استان خوزستان به عنوان تامین کننده اصلی نفت و گاز کشور، عملا غنی‌ترین و ثروتمندترین استان کشور است. در حالی‌که عواید مردم این استان از این ثروت سرشار

چیزی جز فقر، گرد و غبار و خشک سالی نبوده است؛ ثروت بدست آمده، صرف ماجراجویی های منطقه‌ای نظام می شود. هنوز اثار جنگ هشت ساله در جای جای خرمشهر و آبادان هویدا است. شهرهایی که قبل از انقلاب ۵۷ به عروس خاورمیانه شهرت داشتند، امروز بعد از ۴۲ سال حکومت به نام دین، عملا به مناطقی محروم تبدیل شده‌اند.

سه . اصل ۲۷ قانون اساسی حق تجمعات مسالمت آمیز را به رسمیت شناخته است. با این همه در طی این سالها، همواره پاسخ مطالبه‌گری مسالمت جویانه مردم ایران گلوله و سرکوب بوده است. این حق همه مردم ایران از جمله هموطنان خوزستانی است که به نتیجه چهاردهه بی‌کفایتی مسئولان استانی و کشوری اعتراض کنند. در طی یک هفته اخیر اما برخوردهای امنیتی و نظامی با اعتراضات مدنی مردم خوزستان، منجر به شهادت تعدادی از هموطنانمان شده است.

کانون صنفی معلمان تهران ضمن اعلام همدردی و عرض تسلیت به مردم خوزستان، اعلام می دارد که از مطالبات مشروع مردم خوزستان حمایت کرده و به حاکمیت هشدار می دهد که با ادامه سرکوب و کشتار مردم بی‌دفاع و لجاجت بر ادامه سیاست ‌های غلط گذشته، بیش از پیش، مشروعیت خود را در پیشگاه ملت ایران از دست خواهد داد. بی شک مسئولیت خون‌های ریخته شده و فلاکت امروز مردم ایران متوجه سردمداران و تصمیم گیران اصلی نظام ج.ا است.

*بیانیه‌ی کانون نویسندگان ایران درباره‌ی اعتراض مردم به زندگی مصیبت‌بار خود

چگونه می‌توان چشم فرو‌بست بر فجایعی که هرلحظه در گوشه و کنار کشور رخ می‌دهد؟ چندین هفته است که هزاران کارگر زحمتکش صنعت نفت، نیشکر هفت تپه و ... در اعتصاب به سر می‌برند و هیچ‌کس پاسخ‌گوی مطالبات برحق آن‌ها نیست. چندین روز است که مردم خوزستان، که از بی‌آبی جان به لب‌شان رسیده، برای تأمین ضروری‌ترین نیاز زندگی خود، آب، به تظاهرات خیابانی روی آورده‌اند و به جای آب، گلوله و گاز اشک آور می‌گیرند. ماه‌هاست مردمی که سایه‌ی شوم بیماری و مرگ ناشی از همه‌گیری کرونا را بالای سر خود می‌بینند، در انتظار دریافت واکسن هستند و این روزها صف‌های طولانی را برای دریافت چیزی که ماه‌ها پیش باید دریافت می‌کردند، تاب می‌آورند. سال‌هاست که گروه بی‌شماری از مردم هر روز که از خواب برمی‌خیزند می‌بینند براثر رشد سرسام‌آور قیمت‌ها فقیرتر از دیروز شده‌اند و مجبورند گوشت، مرغ‌، میوه و لبنیات را به تدریج از سفره‌های خود حذف کنند.

با این همه، همین مردم اگر رغبت کنند و نگاهی به رسانه‌های رسمی کشور بیندازند خواهند دید که نه تنها از این نابسامانی‌ها و فریادهای اعتراض‌شان در آن‌ها نشانی نیست، بلکه چنین وانمود می‌شود که گویی "در شهر خبری نیست" و همه چیز آرام است! لازم به گفتن نیست که بخشی از روزنامه‌نگارانی که خود از همین مردمند و شریک رنج‌های مردم، شاید به میل خود بر این همه نابسامانی چشم فرو‌نبسته باشند. آن‌ها مجریان سیاست "سانسور"اَند؛ سیاستی که سال‌هاست راه تنفس فرهنگ، دانش، اقتصاد، محیط زیست و در یک کلام راه تنفس زندگی متمدنانه را بسته است؛ سیاستی که با سرپوش گذاشتن بر زشتی و پلیدی، و انکار فساد و رانت‌خواری، و در سایه‌ی استبداد مطلق، به آن‌ها مجال رشد سرطانی می‌دهد؛ سیاستی که واقعیت را سانسور می‌کند، با این گمان باطل که حقیقت هرگز از پرده برون نخواهد افتاد. واکنش‌های صریح و گسترده‌ی مردم در سال‌های اخیر نشان می‌دهد که این "سیاست" از کار افتاده است. مردم خوزستان می‌دانند که خشکسالی و بی‌آبی امروز منطقه‌شان، منطقه‌ای که در سالیانی نه‌چندان دور بخش عمده‌ای از محصولات کشاورزی کشور را تولید و تأمین می‌کرد، پیامد سیاست‌های غارتگرانه و مردم‌ستیزانه‌ای است که در سه چهار دهه‌ی گذشته به اجرا در‌ آمده است. مردمی که در بخشی از سال به علت پدیده‌ی ریزگردها از هوای سالم محرومند، مردمی که گاهی در گرمای پنجاه درجه برق ندارند، مردمی که نخلستان‌ها، کشتزارها و دام‌های‌شان رو به نابودی است، مردمی که اکنون به آب آشامیدنی دسترسی ندارند، حق دارند به خیابان بیایند و اعتراض کنند‌. این مردم از تشکل‌ها، حزب‌ها و رسانه‌ی مستقل برای بیان خواسته‌های خود یکسر محرومند. این مردم، خود رسانه‌ی خویش‌اَند و هیچ‌ کس حق ندارد پاسخ آن‌ها را با گلوله و گاز اشک آور بدهد، یا برای سهولت سرکوب آنان، اعتراض‌های بر‌حق و مسالمت‌آمیزشان را "بازی کردن در زمین دشمن" بنامد.

این وضعیت درباره‌ی کارگران معترض صنعت نفت نیز صادق است‌. آن‌ها قربانیان سیاست ظالمانه‌ای هستند که با جعل کردن قراردادهای پیمانی، افزون بر آن که امنیت شغلی‌شان را به کلی از میان برده، بخشی از مزدشان را نیز به جیب پیمانکاران دزد و عزیزکرده‌های حکومتی سرازیر می‌کند که هیچ نقشی در کار و تولید ندارند. کارگران به‌حق خواستار حذف پیمانکاران و قراردادهای پیمانی‌اَند. آن‌ها به درستی، خود را کارگران صنعت نفت می‌دانند و خواستار مزد برابر با سایر کارکنان این صنعت‌اند. برخورداری از تشکل مستقل و حق اعتصاب، برابر میثاق‌های بین‌‌المللی خواست مشترک همه‌ی آن‌هاست. سیاست سرکوب، و سانسور صدای آن‌ها و توسل به سیاست تفرقه‌افکنی میان کارگران و تراشیدن نماینده‌های جعلی برای آن‌ها با هدف به شکست کشاندن مبارزاتشان، راه به جایی نخواهد برد. باید به خواست برحق این کارگران و کارگران نیشکر هفت‌تپه که با مبارزات پیگیر خود دست یک باند رانت‌خوار را از این صنعت کوتاه کردند و سایر کارگران، معلمان، پرستاران و ... گردن نهاده شود.

کانون نویسندگان ایران سرکوب اعتراض‌ها و اعتصاب‌های مردم را محکوم می‌کند و بر اساس منشور خود، از حق آزادی همگان بی هیچ حصر و استثنا، برای بیان مطالباتشان دفاع می‌کند و از همه‌ی اهل قلم، روزنامه‌نگاران مستقل، فعالان اجتماعی و مردم آزادی‌خواه می‌خواهد به سانسور تن ندهند و بیانگر رنج‌های مردم و خواسته‌های برحق آن‌ها باشند‌.

۳۰ تیر ۱۴۰۰

*بیانیه حمایتی جمعی از فعالان صنفی معلمان و فعالان مدنی از هم وطنان ستمدیده خوزستان

گفتند: بالاتر از سیاهی رنگی نیست، ولی بود!

رنگ فقر، رنگ بی آبی، رنگ ستم، رنگ تبعیض.

گفته شده آب را گل نکنید، ولی آبی نیست که گل آلود شود!

متاسفانه سال‌هاست در کشور ایران تبعیض و نابرابری و سوء مدیریت در اداره کشور باعث شده تمام زیرساخت‌های توسعه ایران دچار فروپاشی شود. اخلاقیات، فرهنگ، صنعت، کشاورزی و تمام بخش های توسعه یک کشور.

این اتفاق نامبارک را که در تمام ایران شاهدش هستیم دیر و یا زود گریبان تمام جامعه را خواهد گرفت.

مشکلات خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان و... تنها نمونه‌هایی از این وقایع نامیمون هستند.

خوزستان، استانی که سرآمد توسعه کشاورزی است به خاطر سیاست های جاهلانه و نابخردانه فرادستان به خاک سیاه نشسته است و جواب مردمانش را برای مطالبه جرعه‌ای آب! که نیاز اولیه یک انسان است، با گلوله میدهند.

اگر گوش شنوایی بود، قبل از رسیدن به این مرحله باید توجه می شد، فراموش نکنیم که مردم خوزستان با گوشت و پوست و استخوان خود برای حفظ تمامیت ارضی این کشور جنگیده اند و مظلومانه دم بر نیاورده اند!

اما با اینکه قسمت بزرگی از ثروت ایران در دشت‌های آن گسترده شده به دلیل بی تدبیری های مسئولان کشور، امروز فریادش بلند است.

آیاجواب این مردم گلوله است؟

یا مدیریت کار آمد و عدالت پیشه و هم دردی است؟

کاش تا دیر نشده بود به داد این مردم می رسیدید هر چند الآن هم دیر شده است.

بنا بر این، ما جمعی از فعالان صنفی معلمان اعلام می کنیم که تمام قد از هموطنان خوزستانی خود حمایت خواهیم کرد و صدای مظلومیت آنها خواهیم شد ""

۲۹ تیرماه ۱۴۰۰

۱- سارا سیاهپور

۲- نسرین بهمن پور

۳- ناهید شیر پیشه

۴- محمد حسن پوره

۵- منصوره عرفانیان

۶- پروین اسفندیاری

۷- محمدعلی زحمتکش

۸- شبنم بهارفر

۹- آتوسا شهریاری

۱۰-صلاح آزادی

۱۱- شهناز اکملی

۱۲- محمد کریم بیگی

۱۳- رادا مردانی

۱۴- پروین محمدی

۱۵- سهیلا خوشبین

۱۶- معصومه دهقان

۱۷- محمود بهشتی لنگرودی

۱۸- صلاح الدین سرخی

۱۹- محسن عمرانی

۲۰- محمد حبیبی

۲۱- پروانه امینی

۲۲- کیکاووس عنبری

۲۳- رحیم امیری

۲۴- پروین سلیمی

۲۵- نزهت نیستانی

۲۶- عالیه اقدام دوست

۲۷- محمدرضا علیجانی

۲۸- زهره اسکندری

۲۹- شهرزاد قدیری

۳۰- پری زراسوند

۳۱- علی منجزی

۳۲- شهناز سیروس معز

۳۳- رویا قائدوند

۳۴- ملیحه کریم الدینی

۳۵- مسعود فرهیخته

۳۶- میرآقا رضازاده

۳۷- نسرین جوادی

۳۸- توران سرلک

۳۹- فرخنده قربانی

۴۰- شهناز بابایی

۴۱- زهره خوشکار

۴۲- ثریا نور

۴۳- غلام رضا کندازی

۴۴- محبوبه فرح زادی

۴۵- بهرام یعقوبی

۴۶- محمدجواد حسامی فر

۴۷- ژیلا خیر

۴۸- علی اکبر باغانی

۴۹- احمد تقوی

۵۰- داود بایسته

۵۱- علی شیبانی

۵۲- محمد دعاچی

۵۳- مژگان خوش عاقبت

۵۴- منصوره رمضانی کاشانی

۵۵- الدوز هاشمی

۵۶- زهره عزیزی

۵۷- مریم بابایی

۵۸- پروین حیدر

۵۹- الهه آقا محمدی

۶۰- تیمور باقری کودکانی

۶۱- یداله بهارستانی

۶۲- حمیده منوچهری

۶۳- شعبان محمدی

۶۴- تورج گورکانی

۶۷- موسی الرضا جلیلی جشن آباد

۶۸- مصطفی رباطی بلوچ

۶۹- ملیحه واعظ ترشیزی

۷۰- علی فروتن

۷۱- هومن عدالتی

۷۲- حسن جوهری

۷۳- یعقوب یزدانی

۷۳- محمد خاکساری

۷۴- علی قریشی

۷۵- بهاالدین فرجی

۷۶- محمدحسن داودی

۷۷- علی کروشات

۷۸- زهرا عباسی

۷۹- عبداله رضایی

۸۰- مسعود زینال زاده

۸۱- توفیق مرتضی پور

۸۲- رحمان بیگی

۸۳- ادیب قادری

۸۴- جبار پاکزاد

۸۵- سهیلا سیاوشی

۸۶- علی توانا

۸۷- عبدالله شیخی

۸۸- بهنام محمدی

۸۹- شهرام جمالی

۹۰- یداله شعبانی

۹۱- پیروز نامی

۹۲- احمد چنگیزی

۹۳- رضا بیات

۹۴- امین حیدری

۹۵- یداله ویژه

۹۶- عزیز عزیزی

۹۷- اسماعیل خدادادی

۹۸- انوشیروان بریموندی

۹۹- سلیمان اسماعیلیان

۱۰۰- فاطمه زند کریمی

۱۰۱- فرحناز حسینی پناه

۱۰۲- بهنام ابراهیم زاده

۱۰۳- فاطمه میرابوالحسنی

*شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:هوشیار باشیم

بر اساس خبر های دریافتی در برخی مراکز نفتی پیمانکاران کارگران اعتصابی پروژه ای نفت را با وعده اینکه دستمزدشان دو برابر میشود و ٢٠ روز کار و ده روز مرخصی به کار فراخوانده اند. حتی شنیده میشود که ساعت کار را هم کرده اند هشت ساعت در روز، اما بعدا معلوم شده است که قرار داد یکماهه است. این کلک کارفرمایان علیه اعتصاب را همه جا بر ملا کنیم و نسبت به آن هوشیار باشیم. قرار کاری باید مستمر و تا پایان پروژه برقرار باشد. با این کلک سعی میکنند برخی از همکاران را سر کار بازگردانند تا باقی را هم مجبور به بازگشت کنند. باید فشار بیاوریم و اعلام کنیم همه این چیزها یی که وعده میدهید حق ماست. اما اجازه نمیدهیم با کلک قرار یکماهه سر ما کلاه بگذارید. زنده باد اعتصاب متحدانه ما کارگران پروژه ای نفت

٣٠ تیر ١٤٠٠

*ممنوع الورود کردن 5 کارگر پیمانی حق طلب بخش تعمیرات پالایشگاه نفت درفازهای 9 و 10 پارس جنوبی به محل کارشان

روزچهارشنبه 30 تیر، 5 کارگر پیمانی حق طلب بخش تعمیرات پالایشگاه نفت درفازهای 9 و 10 پارس جنوبی بدنبال تجمع اعتراضی روز گذشته کارگران این پالایشگاه نسبت به عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل مقابل ساختمان مدیریت،ممنوع الورود به محل کارشان شدند.

براساس گزارش رسانه ای شده،کارگران پیمانکاری گروه تعمیرات (مکانیک، برق و ابزار دقیق) فازهای 9 و 10 منطقه پارس جنوبی از ممانعت ورود 5 کارگر به داخل پالایشگاه خبر دادند. این 5 کارگر به دلیل تجمع اعتراضی روز گذشته از وورد به محل اشتغال خود بازماندند.

یادآوری:تجمع اعتراضی کارگران پیمانی بخش تعمیرات پالایشگاه نفت درفازهای 9 و 10 پارس جنوبی نسبت به عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل مقابل ساختمان مدیریت

روزسه شنبه 29 تیر، کارگران پیمانی بخش تعمیرات پالایشگاه نفت درفازهای 9 و 10 پارس جنوبی برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل مقابل ساختمان مدیریت این پالایشگاه تجمع کردند.


تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند: ناظر شرکت ملی گاز وعده داده بود تا مزد طبقه‌بندی مشاغل ماه‌های فروردین و اردیبهشت تا پنجم ماه جاری به حساب کارگران واریز شود اما تاکنون مبلغی پرداخت نشده و مزد مبنای این طرح به صورت یکجا پرداخت نمی‌شود.

آن‌ها افزودند: به دلیل طولانی شدن اعتراض‌ها نسبت به کیفیت وعده‌ها غذایی، مدیر پالایشگاه واکنش نشان داد. وی معتقد بود که کارگران با اعتراض خود، خون به دل او کرده‌اند. اگرچه مدیر پالایشگاه باید به فکر چاره‌جویی و حل مشکلات باشد اما هیچ اقدامی از وی سرنزده است.

*ادامه تجمع کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه برای احقاق حقوق در مجتمع

روزچهارشنبه 30 تیر، کارگران کشت وصنعت نیشکر هفت تپه باادامه تجمع وایراد سخنرانی دراین مجتمع عزم راسخشان را به دستیابی به مطالبات برحقشان بقرارزیر بنمایش گذاشتند:

1- اخراج فوری کارفرمای خلع ید شده و محاکمه مختلسین

2- پرداخت فوری حقوق معوقه همه همکاران

3- تمدید فوری قراردادهای تمام همکاران منجمله دفع آفات و غیرنیشکری

4- بازگشت به کار همکاران اخراجی

5- واکسیناسیون عمومی، سریع و رایگان در مقابل کرونا
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید