صدویکمین روزاعتراضات سراسری پس از قتل مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران: روزیکشنبه 4 دی ماه ، همزمان با صدویکمین روز اعتراضات سراسری پس ازقتل مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران،شاهد اعتراضات بقرار زیر بودیم: - برگزاری مراسم گرامیداشت یاد جان باختگان اعتراضات سراسری بوکان بمناسبت چهلمین روز خاکسپاریشان علیرغم جو شدید امنیتی و حضور نیروهای سرکوب دولت ودستگاه رهبری - تظاهرات در سطح شهر بوکان پس از خاتمه مراسم یادمان وتیراندازی نیروهای سرکوب دولت ودستگاه رهبری بسوی جمعیت
- اعتصاب عمومی گسترده مغازهداران و کسبه بوکان همزمان با مراسم چهلمین روز خاکسپاری جان باختگان اعتراضات سراسری این شهر
- گرامیداشت خاطره برهان کرمی از جان باختگان اعتراضات سراسری کامیاران به مناسبت چهلمین روز خاکسپاریش در روستای چروسانهی کامیاران با حضور جمعیت کثیری وبا سر دادن شعارهای اعتراضی
- جنگ و گریز خیابانی در مهاباد
- تحصن دانشجویان در لابی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه شریف در حمایت از دکتر علی شریفی زارچی
- آویختن طناب دار به همراه نصب قایقهای رنگی در اعتراض به اعدامهای ظالمانه و کشته شدن کیان پیرفلک؛ دانشکده برق دانشگاه نوشیروانی بابل
- پخش اطلاعات و خبرها به شکل روزنامه؛ دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
- دیوارنویسی در حمایت از اعتراضات مردمی؛ کوی دانشگاه بینالملل قزوین
و
- یکسال از جان باختن 10 کارگر مناطق عملیاتی غرب کارون براثر تصادف سرویس رفت وآمد گذشت،یادشان گرامی باد
تصادف سرویس رفت وآمد کارگران زیرطمع سود اندوزی و بی خیالی مسئولان وکارفرمایان کماکان قربانی می گیرد
- شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:
1- همانطور که گزارش کرده بودیم همکاران ارکان ثالث به خاطر مشکلات شغلی و معیشتی خود در فازهای پالایشگاهی مختلف برای روز سوم دی ماه فراخوان به تجمع و اعتصاب داده بودند.
در پاسخ به این فراخوان، صبح روز گذشته شنبه، همکاران در تدارک برپایی تجمع خود بودند که با سد نیروهای امنیتی روبرو شدند.
2- تا این لحظه اخبار دریافتی حاکی از این است که در شروع تجمع دیروز حدود ۳۰ نفر از همکاران ارکان ثالثی بازداشت شدند که ۱۵ نفر از آنها بعد از ظهر دیروز آزاد شدند.
- چهارم دی ماه هفدهمین سالگرد اولین اعتصاب سندیکای کارگران شرکت واحد
- جان باختن 2 کارگر معدن تویه دامغان در حادثه انفجار در اتاق استراحت و مصدومیت 5 کارگردیگر
یکسال از جان باختن 10 کارگر مناطق عملیاتی غرب کارون براثر تصادف سرویس رفت وآمد گذشت،یادشان گرامی باد
تصادف سرویس رفت وآمد کارگران زیرطمع سود اندوزی و بی خیالی مسئولان وکارفرمایان کماکان قربانی می گیرد
بازپخش:
1- بازهم تصادف سرویس رفت وآمد کارگران قربانی گرفت،اینبارجان باختن 10 کارگر مناطق عملیاتی غرب کارون
صبح روز شنبه 4 دی 1400، مینی بوس حامل کارگران مناطق عملیاتی غرب کارون(میدان نفتی یادآوران ) در حال حرکت در محور اهواز به خرمشهر حدوداً 15 کیلومتری سه راه حسینیه براثر تصادف با یک دستگاه کامیون حامل احشام 10 نفر از کارگران بنام های مالک بالدی، عمار بالدی، جنگی بالدی، محمد بالدی، سعید بالدی، فاخر بالدی، حلیم بالدی، عبدالرضا بالدی، نزار بالدی و حاتم بغلانی
دردم جان باختند وکارگران منصور پور بالدی، سید اقبال حسینی، مصطفی حسینی، صالح بالدی، سیدحیدر حسینی، سیدمحمدحسینی، حامدروهامی، سجاد البوبالدی، غلامحسین فرصتی، نظار بالدی، ناصر شریفی، حبیب شریفی، امید جلالی و عبدالامیر بالدی مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند.
2- مراسم گرامیداشت یاد جانباختگان تصادف خودروی کارگران در میدان نفتی یاد آوران و تجمع اعتراضی مردم دارخوین
امروز پنجم دی ماه 1400مردم دارخوین در همراهی با خانواده های همکاران جانباخته ما در جریان تصادف مهیب در جاده مرگبار اهواز–خرمشهر و برای گرامیداشت یاد این عزیزان تجمع بزرگی برپا کردند و صدای اعتراض خود را به نا امنی جاده اهواز–خرمشهر که به قتلگاهی برای مردم خوزستان تبدیل شده بلند کردند. برای مقابله با این تجمع نیروی انتظامی به محل اعزام شده بود.
در تصادف مهیب روز چهارم دیماه خودرونی حامل همکاران ما در یکی از شرکت های شاغل در میدان نفتی در جاده قدیم اهواز–خرمشهر ده کارگر جانباختند و ١٥ نفر زخمی شدند. اسامی عزیزان جانباخته در این اتفاق ناگوار عبارتند از: مالك بالدى،عماد بالدى،جنگى بالدى، محمد بالدى،حاتم بغلاني ،سعيد بالدى، فاخر بالدى، حليم بالدي ،عبدالرضا بالدى،نزار بالدی. یاد این عزیزان گرامی باد.
یک موضوع اعتراض ما کارگران نفت همواره اعتراض به جاده های نا امن و اختصاص خودروی های اسقاطی به ایاب و ذهابمان است.
منبع گزارش:کانال شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت
شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:
1- همانطور که گزارش کرده بودیم همکاران ارکان ثالث به خاطر مشکلات شغلی و معیشتی خود در فازهای پالایشگاهی مختلف برای روز سوم دی ماه فراخوان (https://t.me/shoranaft/627) به تجمع و اعتصاب داده بودند.
در پاسخ به این فراخوان، صبح روز گذشته شنبه، همکاران در تدارک برپایی تجمع خود بودند که با سد نیروهای امنیتی روبرو شدند.
بنا بر گزارش دریافتی، در عسلویه از ساعت هفت و ربع صبح سوم دی ماه خودروهای انتظامی، نیروهای لباس شخصی و تعداد بسیار زیادی خودرو با پلاکهای شخصی با شماره های غیر محلی در میدان کاکتوس مستقر شدند بطوریکه هر چند متر یک خودرو انتظامی از درگاه ورودی اصلی پارس جنوبی تا اطراف میدان کاکتوس مستقر بودند و با این لشکر کشی مانع برگزاری تجمع کارگران شدند.
بنا بر اخبار دریافتی، تعدادی از همکاران معترض به محض حضور برای تجمع توسط ماموران امنیتی بازداشت شده اند که هنوز خبری از تعدادی و اسامی همکاران بازداشتی دریافت نکرده ایم.
این ابعاد از بسیج نیرو برای مقابله با کارگران نشان از هراس مسئولین و دولت از تجمع و اعتراض کارگر است.
هم اکنون فضای پالایشگاهها در پارس جنوبی متلاطم و کارگران خشمگین از این زورگویی ها بر آزادی فوری همکاران بازداشتی و پیگیری مطالبات و اعتراضاتشان تاکید دارند.
شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت تعرض به همکاران ارکان ثالثی و این بازداشتها را قاطعانه محکوم و از مبارزات و خواستهای آنها حمایت و پشتیبانی میکند.
باید بساط پیمانکاران دزد و چپاولگر جمع شود و این خواست سراسری همه کارگران نفت است.
باید نیروهای سرکوب از محیط کار بیرون روند و به امنیتی کردن فضای کار کارگران پایان داده شود.
مطالبات این همکاران باید به فوریت پاسخ داده شود .
با اتحاد و مبارزه تلاش کنیم تا همکارانمان فورا و بدون قید و شرط آزاد شوند.
2- تا این لحظه اخبار دریافتی حاکی از این است که در شروع تجمع دیروز حدود ۳۰ نفر از همکاران ارکان ثالثی بازداشت شدند که ۱۵ نفر از آنها بعد از ظهر دیروز آزاد شدند.
۱۵ نفر دیگر کسانی بودند که از سرویسهای شرکتی جهت حضور در تجمع پیاده شدند.
امروز قرار بوده که همکاران بازداشتی به دادگاه منتقل و تعیین تکلیف شوند.
باید در سطحی وسیع به این بازداشت ها اعتراض کرده و خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط همکاران شد.
یک راه این اعتراض، اعتصاب اخطاری است.
بیانیه انجمن صنفی معلمان فارس در مورد وضعیت بانو ژیلا خیر
ژیلا خیر، دبیر هنرکازرون، که در تاریخ یک آذر ماه ۱۴۰۱ توسط نیروهای امنیتی کازرون بازداشت و به زندان عادلآباد شیراز منتقل شد، تاکنون پس از ۳۴ روز بازداشت، با توجه به انجام بازجویی از ایشان همچنان در زندان عادلآباد به سر میبرد.
انجمن صنفی معلمان فارس، ضمن ابراز نگرانی از وضعیت این معلم و فعال صنفی فارس و عدم رسیدگی به پروندهشان و با توجه به بیماری فرزند ایشان، از نهادهای مربوطه میخواهد هر چه سریعتر وضعیت بانو ژیلا خیر را مشخص کرده و خواستار آزادی فوری این همکار گرامی میباشد.
انجمن صنفی معلمان فارس
ارجاع پرونده فائره عبدی پور به دادگاه انقلاب گرگان
پرونده فائزه عبدیپور فعال دانشجویی که در یکم آذر ماه توسط وزارت اطلاعات در گرگان بازداشت شده بود به دادگاه انقلاب این شهر ارجاع شد.
در کیفر خواست صادره اتهامات وی، تحریک مردم به جنگ و کشتار با یکدیگر به قصد برهم زدن امنیت کشور، تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی و نشر اکاذیب عنوان شده است.
گفتنی است دادستان گرگان از حضور وکیل ایشان در روند دادرسی جلوگیری کردهاست.
فائزه عبدیپور فعال دانشجویی و دانشآموختهی علوم سیاسی دانشگاه علامه و دانشجوی ارشد روابط بینالملل دانشگاه مازندران است که هماکنون در زندان مرکزی گرگان بهسر میبرد.
گروگان گرفتن حقوق قانونی معلم منتقد نیشابوری
آموزش و پرورش نیشابور بخشی از مزایای حقوقی (حق رتبهبندی) عبدالرضا قندهاری، فعال صنفی_اجتماعی را حدف کرد. این معلم نیشابوری که قبلا با احکام محرومیت از مدیریت، حبس تعلیقی، جریمه نقدی و توبیخ کتبی مواجه شده بود این بار معیشتش هدف قرار گرفته است. کارشناسان مربوطه در آموزش و پرورش نیشابور مدعی هستند که امور اداری و حراست اداره کل آموزش و پرورش خراسان طی تماس تلفنی از آن ها خواسته اند این بخش از مزایای این معلم را برقرار نکنند. این در حالی است که قانون رتبه بندی ابلاغ شده و در حال حاضر شامل تمامی معلمان ایران شده است. شنیده می شود که احکام رتبهبندی تعدادی از معلمان خراسان رضوی صادر نشده که بخشی از آن ها فعالین صنفی هستند. اسامی دیگران هم در آینده منتشر می شود. به نظر می رسد این اقدام در راستای انتقام گیری و مرعوب کردن معلمان فعال در حوزه اجتماعی است که خود پیگیر اجرای قانون رتبه بندی بودهاند.
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکوم کردن اقدام معلم ستیزانه ادارات آموزش و پرورش در حق معلمان هشدار میدهد عواقب این اقدام غیر قانونی مسلما گریبان بانیان آن را خواهد گرفت.
مدیر معزول آرامستان شهرداری اهواز، مشاور مدیرکل آموزش پرورش خوزستان
بنابر خبرهای منتشر شده در رسانههای محلی، در هفتهی گذشته موسی خنافره (امیری) مدیر معزول آرامستان شهرادری اهواز، طی حکمی به عنوان مشاور مدیر کل آموزش پرورش خوزستان منصوب شده است.
یوسف مرادی بعد از گذشت یک هفته هنوزم زیر شکنجه و آزار و اذیت است تا زمانی که تن به اعترافهای اجباری دهد.
به کدام جرم؟
با کدام قانون بدون هیچ مدرکی یک جوان را تا سرحد مرگ آزار و شکنجه میدهند.
هیچکس پاسخگو نیست.
#صدای_ما_بودند_صدایشان_باشیم
استوری اینستاگرام یگانه مرادی خواهر یوسف مرادی
چهارم دی ماه هفدهمین سالگرد اولین اعتصاب سندیکای کارگران شرکت واحد
۴ دی ماه ۱۳۸۴ کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه بدنبال چندین حرکت اعتراضی برای حقوق قانونی و مطالبات و آزادی نمایندگان بازداشتی خود، به فراخوان سندیکا دست به اولین اعتصاب کارگران شرکت واحد در سطح تهران زدند.
در رابطه با اعتصاب تاریخی ۴ دی ۱۳۸۴، تا کنون سندیکا و فعالین و پژهشگران کارگری مطالب ارزنده ای انتشار داده اند. در زیر خاطره یکی از نمایندگان کارگران در اعتصاب دی ۸۴ و گوشه هایی از بیانیه های دو سال اخیر سندیکا در این مورد را درج میکنیم و از همکارانگرامی می خواهیم که خاطرات و نظرات خود را با سندیکا در میان بگذارند.
خاطره یکی از کارگران اعتصابی شرکت واحد از اعتصاب تاریخی ۴ دی ۱۳۸۴: «۱۷ سال قبل در چنین شبی بود که بسیاری از ما را بازداشت کرده بودند و زندان بودیم که اعلامیه در سطح شرکت واحد بصورت شبانه پخش شده بود که سندیکا اعلام اعتصاب کرده است. تهدید کارگران موجب شد شب ما را آزاد کردند که صبح توانستیم با وجود حضور فراوان نیروهای انتظامی و امنیتی خودمان را به جمع اعتصابیون برسایم و از آنجایی که همه میدانستند ما شبش زندان بودیم و الان هم در جمع همکاران هستیم باعث روحیه ای خوب بین همکاران شده بود که توانستیم با اتحادی که کسی فکرش را هم نمیکرد کلا از تمام مناطق یکدل و یکدست همکاران خودشان را با اتوبوس به منطقه ۶ رساندند و تا صبح همه در کنار هم ماندیم. در آن اعتصاب با تکیه به اتحاد خود توانستیم به بخش عمده ای از مطالبت فوری خود برسیم. با اینوجود، شرکت واحد وحاکمیت کماکان از به رسمیت شناختن سندیکا وحتی پیگیری برخی توافقات سر باز زدند و پس ار آن سندیکا دومین اعتصاب حود را در ۸ بهمن ۸۴ سازمان داد که در مورد آنجداگانه خواهمنوشت. حاکمیت وکارفرما اما لحظه ای از سرکوپ فعالین سندیکا خودداری نکردند، و هنوز که هنوز است داریم برای این تشکل مستقل کارگری هزینه میدهیم و حسن و داود و رضا در زندان هستند و بسیاری دیگر در ماههای گذشته تهدید و بازداشت شده بودند.»
از متن بیانیه سندیکای کارگران شرکتواحد در تاریخ ۴ آذر ۱۴۰۰ به مناسبت ۱۶مین سالگرد اولین اعتصاب کارگران شرکت واحد: « رانندگان و کارگران شرکت واحد با ایستادگی و مقاومت بسیار بعد از گذشت ۷ ماه از تشکیل سندیکای مستقل کارگری و بیتوجهی کارفرما و فشارهای امنیتی با تصمیم جمعی رانندگان و کارگران برای رسیدن به مطالبات معوقه و به رسمیت شناختن حق اعتصاب و اعتراض اقدام به فراخوان اعتصاب در سطح مناطق دهگانه اتوبوسرانی کردند…. پیام اعتصاب چهارم دی برای جامعه کارگری هم روشن بود؛ این که کارگران میتوانند بدون اجازه حاکمیت، دولت و کارفرما، سندیکای مستقل و تشکل مستقل کارگری تشکیل دهند و از حق اعتراض و اعتصاب برای رسیدن به خواستههایشان بهره ببرند….»
چاره کارگران وحدت و تشکیلات است
تشکل و اعتصاب حق مسلمکارگران است
کلیه فعالین کارگری، معلمی، دانشجویی، دانش آموزی، و فعالین جنبش زنان، معترضین بازداشتی و زندانیان سیاسی آزاد باید گردند.
با امید به گسترش صلح و عدالت در ایران و تمام جهان
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۴ دی ۱۴۰۱
جان باختن 2 کارگر معدن تویه دامغان در حادثه انفجار در اتاق استراحت و مصدومیت 5 کارگردیگر
ظهر روز یکشنبه 4 دی،براثر انفجار در اتاق استراحت 2 کارگردر دم جان باختند و 5 کارگر دیگر مصدوم و به بیمارستان ولایت دامغان منتقل شدند.
اخباروگزارش های کارگری 3 دی ماه 1401
صدمین روزاعتراضات سراسری پس از قتل مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران
روزشنبه 3 دی ماه ،اعتراضات سراسری پس ازقتل مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران صد روزه شد:
- جنگ وگریز خیابانی در شهرهای:
- اصفهان
- سنندج
- شهریار
- گلشهر کرج
- مشهد
- دیوارنویسی دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی در اعتراض به اعدام
- شعارنویسی دانشجویان دانشگاه چمران اهواز در حمایت از اعتراضات مردمی و نصب بیانیه اخیر برخی از اساتید در رد و تقبیح ننگنامهی رئیس دانشگاه
- دیوارنویسی دانشجویان دانشکده مواد دانشگاه امیرکبیر در حمایت از اعتراضات مردمی
- شعارنویسی در صدمین روز از اعتراضات مردمی؛ پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران
- دیوارنویسی در صدمین روز اعتراضات مردمی؛ دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران
- پخش اطلاعات و خبرها به شکل روزنامه؛ دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران
- شعارنویسی در پیوند با اعتراضات مردمی و در اعتراض به بازداشت ارژنگ مرتضوی؛ دانشگاه خوارزمی واحد کرج
- دیوارنویسی در حمایت از اعتراضات مردمی؛ کوی دانشگاه تهران
- ا جرای سرود توسط جمعی از دانشجویان موسیقی دانشگاه هنر تهران
- خواندن دسته جمعی ودست در ست هم ترانه «برای...» دانش آموزان مدرسه ای درکرج
و
- پنجمین روز اعتصاب داروی لیلا حسینزاده
- یادداشت محمد حبیبی از زندان اوین
همچنین
- اعتراض سراسری کارکنان سازمان ثبت اسناد و املاک کشور
- جان باختن 3 کارگر براثر حادثه کاری جداگانه
پنجمین روز اعتصاب داروی لیلا حسینزاده
هنوز مشخص نیست لیلا حسینزاده، دانشجوی کارشناسی ارشد انسانشناسی دانشگاه تهران و فعال صنفی شناخته شده این دانشگاه چرا بازداشت شده است و چگونه و بر چه اساسی علیرغم حکم قاطع پزشکی قانونی مبنی بر عدم تحمل حبس، بیش از ۱۳۰ روز در بازداشت نیروهای امینی در زندان عادل آباد شیراز مانده است.
این در حالی است که حسینزاده اخیرا متوجه شده که به منظور کنترل عوارض بیماری و اختلال در نتیجه آزمایشها به وی کورتون خورانده شده و از این رو وی بیش از پنج روز است که تا زمان رسیدگی معقول پزشکی در اعتصاب دارو به سر میبرد.
?عدم رسیدگی دارویی مناسب برای بیماری او بسیار خطرناک است!
حسینزاده از زمان بازداشت در سال ۹۶ دچار یک بیماری وخیم خودایمنی به نام کرون شده است تا آنجا که پزشکان زندان و پزشکی قانونی به این تشخیص رسیدند که وی تحمل گذراندن کیفر در شرایط زندان را ندارد. با این حال به نظر میرسد بازپرس دادگاه انقلاب شیراز یا نمایندگان امنیتی دیگر این استان نه تنها به وضعیت بیماری وی و حکم پزشکی قانونی اعتنا ندارند بلکه در حال تلاشی مذبوحانه به منظور تغییر مسیر پرونده وی و مراحل رسیدگی پزشکی هستند!
یادداشتی از اوین
? "رویای زندگی بهتر "
۱- هنگامی که در می ۱۹۶۸ جوانان فرانسوی ، خیابانهای پاریس را تسخیر کرده بودند و بر دیوارهای شهر می نوشتند:
" کمی واقع بین باش . به غیر ممکن ها فکر کن و به رویای زندگی بهتر بیندیش " ،
هیچکدامشان نمی دانستند ، درست نیم قرن بعد ، جوانانی در قلب خاورمیانه خیابانها را تسخیر می کنند ، در حالیکه طنین صدایشان " زن-زندگی-آزادی" جلوه دیگری خواهد بود از همان "رویای زندگی بهتر" .
۲-جنبش می ۱۹۶۸ که به پایان رسید ، جوانان فرانسوی به خانه هایشان برگشتند ، بی آنکه بدانند نیم قرن بعد خیابانهای ایران ، با خون جوانانی که تنها خواسته شان " رویای زندگی بهتر" است ، سرخ فرش می شود . آنهایی که به بیان براهنی، بسیاری شان هنوز صورت عشق را به سینه نفشردند .
۳-در این میان بسیاری دیگر ، همچون" #فرهاد_میثمی" ، شیوه دیگری برای تحقق " رویای زندگی بهتر " دنبال می کنند و سالهایی است که پشت دیوار های بلند زندانها روز را به شب و ماه را به سال می رسانند . فرهاد با باور عمیقی که به " مبارزه مدنی و خشونت پرهیز " دارد ، این روزها مشی دیگری را در زندان برگزیده است و ابایی ندارد که حتی با بذل جانش ، گامی در تحقق این غیرممکن دوست داشتنی بردارد .
۴- " رویای زندگی بهتر " یعنی آزادی، دموکراسی و عدالت اجتماعی برای همه مردمان این سرزمین .
برای تحقق این رویا هر روز باید جنگید .
حالا هرکس به شیوه خودش ..
شاید مشی واحدی نباشد ، اما هدف واحدی وجود دارد .امروز دیگر به همان اندازه که می دانیم که نمی خواهیم ، به خوبی واقفیم که چه می خواهیم و این بزرگترین دستاوردی است که جنبش مهسا برایمان به ارمغان آورده است .
۵- #مهسا ، #محسن ، #مجیدرضا ، #نیکا ، #کیان و ..... دیگر نیستند که تحقق " رویای زندگی بهتر " برای مردمان این سرزمین را ببینند اگرچه یادشان در قلبهایمان همیشه زنده است ، اما امید کوچکی دارم که " فرهاد " شاهد تحقق رویای مشترک زیبایمان باشد .
زنده بمان رفیق که بیش از همیشه این رویا ، نزدیک و دست یافتنی است .
#محمد_حبیبی
سوم دی ماه ۱۴۰۱
زندان اوین
✍️ پی نوشت :
#فرهاد_میثمی زندانی سیاسی که در زندان رجایی شهر کرج بهسر میبرد با انتشار نامهای از درون زندان خطاب به حاکمیت و مردم ایران، خواستار متوقف شدن اعدام ها و کشتارهای اخیر شده است و در اعتراض به این کشتارها و اعدام ها در تاریخ یکم دی ماه ۱۴۰۱ دست به اعتصاب غذای خشک زده است .
برگرفته از کانال حمایت از محمد حبیبی
اعتراض سراسری کارکنان سازمان ثبت اسناد و املاک کشور
بنابر اخبار منتشرشده، امروز شنبه ۳ دیماه ۱۴۰۱ کارکنان سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در اعتراض به عدم رسیدگی به مشکلاتشان در شهرهای متعددی و به صورت همزمان دست به تجمع زدند.
این کارکنان نسبت به وضعیت نامناسب معیشتی معترض هستند و با خواست اصلی افزایش حقوقها تجمعاتی برپا کردند.
برگرفته از کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
محکومیت ژاسمین حاجمیرزامحمدی به ۵ سال حبس تعزیری
ژاسمین حاجمیرزامحمدی دانشآموخته گرایش سفال و سرامیک دانشگاه سوره که در تاریخ ۱۲ آبان در مراسم چهلم حدیث نجفی در بهشت سکینه کرج بازداشت و به زندان کچویی کرج منتقل شده بود به حکم دادگاه به ۵ سال حبس تعزیری محکوم شده است.
کیمیا وهابیفر دانشجوی ورودی ۹۷ رشته مهندسی صنایع دانشگاه کردستان، در تاریخ ۳۰ آذر توسط نیروهای اطلاعات در محل کارش بازداشت و وسایل شخصی وی ضبط شده است.
از وضعیت فعلی و اتهامات وارده به ایشان اطلاع دقیقی در دست نیست.
محمدحسین دهقانی دانشجوی ادبیات فارسی دانشگاه رازی کرمانشاه، در تاریخ ۲۸ آبان در منزل خود در یزد بازداشت شده است.
برای ایشان در ابتدا قرار وثیقه صادر شده بود، اما بعد از مدتی این قرار را ملغی کردهاند و وی باید تا زمان برگزاری دادگاه دربازداشت بماند.
تداوم بازداشت ۲ تن از دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی پس از احضار به حراست وزارت بهداشت
#مهدی_معمارراست و #مسعود_قربانی ، ۲ تن از دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که روز ۲۸ آبان به حراست وزارت بهداشت احضار شده بودند، همچنان در زندان اوین در بازداشت به سر میبرند.
آزادی ۴ تن از دانشجویان بازداشتی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی
#حامد_عنبرسور، دانشجوی روانشناسی به قید تعهد
#محمد_زرزا، دانشجوی فیزیوتراپی به قید تعهد #حامد_حسنپور، دانشجوی کاردرمانی به قید تعهد
#مهیار_محمودی، دانشجوی کاردرمانی به قید وثیقه ۵۰۰ میلیونی
آزادی موقت علیرضا پورصفر با تودیع قرار کفالت
علیرضا پورصفر دانشجوی مهندسی هوافضا دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی، که در تاریخ ۷ آبان توسط نیروهای امنیتی در منزل خود بازداشت شده بود، بعد از ۵۷ روز و با تودیع قرار کفالت دقایقی پیش آزاد شد.
احضار استاد دانشگاه شریف به وزارت اطلاعات
علی شریفی زارچی، استاد دانشکده مهندسی کامپیوتر در توییتی که دقایقی پیش منتشر کرده، از احضار خود به وزارت اطلاعات خبر داده است.
بازداشت فهیمه سادات هاشمی، در شیراز
در ادامهی فشار بر فعالین صنفی روز دوشنبه ۱۴ آذرماه، فهیمه سادات هاشمی، دبیر ریاضی ناحیهی ۴ شیراز، در مقابل درب منزلشان توسط نیروهای امنیتی دستگیر و بعد از گذشت ۹روز بازداشت در اطلاعات سروش شیراز به بازداشتگاه مرکزی عادل آباد شیراز منتقل شدهاند. پس از گذشت حدود سه هفته، خانم هاشمی بدون تعیین تکلیف همچنان در بازداشت به سر میبرند.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان_ایران ضمن محکومیت بازداشت خانم هاشمی، خواهان آزادی فوری و بدون قید و شرط همهی دانش آموزان و معلمان زندانی است.
توبیخ ۲۰۰ معلم کوردستان برای اعتراضات اخیر
علاوه بر ۱۰ نفر معلم کورد بازداشت شده حدودا ۲۰۰ معلم کوردستان بخاطر فعالیتهای صد روز گذشته توبیخ شدند.
۱- تشکیل ۱۰۰ پرونده تخلف اداری برای ۱۰۰ معلم به دلیل حضور در اعتصابات و تحصنها در مدارس.
۲. جریمه غیبت برای بیش ۳۰۰ معلم برای حضور در تحصنها و اعتصابات.
۳- کسر حقوق ۲ تا ۵ میلیونی ۱۱۰ معلم بدون هیچ هیچ مستد قانونی و هیچ حکمی.
مریوان ۲۴ نفر
سنندج ۷۰ نفر
سقز ۱۱۰ نفر
دیواندره ۱۱ نفر
ما معلمان نگران جان دانش آموزان و همکاران هستیم، حتی نگران مجازات روزانه دو معلم هم نیستیم. این توبیخ ها به دلیل مردمی بودن معلمان و متفاوت بودن اعتراضات آنهاست.
بله درست است:
فرق است بین کارمند بودن و معلم بودن.
کدام کارمند دولت برای حق آزادی و آزادیخواهی لب تر کرد؟
بعد نامدیران نگران معدل دانش آموزان و اجرا نشدن رتبهبندی هستند.
ما معلمان نگران جان کودکان هستیم.
پیام جعفر ابراهیمی معلم زندانی محبوس در بند ۴ اوین
در پی انتشار خبر بستری شدن جعفر ابراهیمی بازرس شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران در شبکه های مجازی، این معلم زندانی روز شنبه ۳ دی ماه در تماسی کوتاه ضمن تکذیب این خبر عنوان کردند :
«خبر منتشر شده مربوط به یک ماه گذشته بوده و در حال حاضر اینجانب در بند ۴ زندان اوین، تحت درمان دارویی هستم.
ضمن تشکر و قدردانی از تمام عزیزانی که در این مدت پیگیر وضعیت سلامت اینجانب بوده اند، خواهشمندم تمام تمرکز خود را بر روی پیگیری وضعیت زندانیان بیمار و بخصوص زندانیان سیاسی گمنام قرار دهند.»
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ضمن آرزوی سلامتی و تندرستی برای جعفر ابراهیمی،نگهداری طولانی معلمان زندانی بدون استفاده از حق مرخصی و به ویژه درمانی را تضییع آشکار حقوق شهروندی و حقوق متهمان مندرج در آیین دادرسی مدنی می داند و به مقامات قضایی گوشزد می کند که جعفر ابراهیمی و سایر بیماران زندانی را نمی توانند از حق قانونی مرخصی درمانی محروم نمایند.
ادامه بی خبری و عدم پاسخگویی مقامات قضایی به وضعیت معلم زندانی مسعود فرهیخته
امروز شنبه سوم دی ماه همسر معلم زندانی مسعود فرهیخته، که از ۱۲ آذر در انفرادی دو الف سپاه به سر میبرد، جهت پیگیری وضعیت او به دادسرای اوین واقع در زندان اوین مراجعه نمود. متاسفانه در ورودی دادسرا همچنان بسته است و خانوادههای زندانی زیادی پیگیر وضعیت زندانیان خود هستند اما پاسخ روشنی به آنها داده نمیشود. امروز بعد از حضور خانوادهها فردی به نام قناعت کار از طرف دادستان به میان خانوادهها آمد تا پاسخگوی سئوالات آنها باشد. او در پاسخ به سئوال خانم فرهیخته درباره بیخبری از وضعیت همسرش و نگهداری در سلول انفرادی بند دو الف سپاه، با پوزخندی در پاسخ ایشان گفتند: پرونده همسر شما هنور بیست روز است که اینجاست اکثر کسانی که اینجا هستند کمتر از ۵۰ روز جواب نمیگیرند!
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران نحوه دستگیری و نگهداری طولانی مسعود فرهیخته در انفرادی و عدم پاسخگویی مقامات قضایی را برخلاف همه رویههای قانونی میداند و خواهان آزادی و دسترسی او به وکیل انتخابی برای دفاع از اتهامات انتسابی است.
حمید جعفری نصرآبادی به مرخصی آمد
حمید جعفری نصرآبادی، معلم، نویسنده و مربی فوتبال که در تاریخ ۲۷ مهر ۱۴۰۱ در مدرسه آسودگی کاشان بازداشت شده بود به مرخصی ۱۰ روزه فرستاده شد.
حمید جعفری در دادگاه انقلاب کاشان به ۱۵ ماه و یک روز حبس، انفصال از خدمات دولتی، عمومی و منع خروج از کشور محکوم شده است. همچنین برای ایشان پرونده دیگری در دادگاه عمومی کاشان تشکیل شده است که نتیجه آن هنوز به ایشان اعلام نشده است.
جان باختن کارگر راهآهن گرمسار در حادثه برخورد قطارباوی
طی روزهای گذشته یک کارگر راهآهن گرمساربنام مسعود رسایی با 35 سال سابقه کارو در آستانه بازنشستگی براثر برخورد قطارباوی جانخود را از دست داد.
جان باختن یک کارگر معدن زغال سنگ پروره طبس براثر ریزش سقف تونل
صبح روز شنبه 3 دی، یک کارگر معدن زغال سنگ پروره طبس بنام جواد کوهی و از اهالی مینو دشت استان گلستان براثر ریزش سقف تونل زیر تلی از آوار گرفتار وجان باخت.
مرگ یک کارگر پروژه ساخت تونل تنگ هونی بر اثر ریزش دهانه تونل
روز شنبه 3 دی،یک کارگر 29 ساله پروژه ساخت تونل تنگ هونی بنام اسماعیل علیجانی از اهالی بخش بازفت در شمال غربی استان چهارمحال و بختیاری بر اثر ریزش دهانه تونل و گرفتارشدن زیر تلی از آوار جان خودراازدست داد.
اخباروگزارش های کارگری 5 دی ماه 1401
صدودومین روزاعتراضات سراسری پس از قتل مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران
چه خبرها از روزدوشنبه 5 دی ماه ، صدودومین روز اعتراضات سراسری پس ازقتل مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران؟
- گرامیداشت یاد کیان پیرفلک 9 ساله از جان باختگان اعتراضات سراسری ایذه بمناسبت چهلمین روز خاکسپاریش با شرکت جمعیت کثیری برسرمزارش وبا سردادن شعارهای اعتراضی
- گرامیداشت خاطره دانیال پایبندی از جان باختگان اعتراضات سراسری سقز بمناسبت چهلمین روز خاکسپاریش در آرامستان آیچی این شهربا شرکت جمعیت زیادی
- گرامیداشت یاد آرام حبیبی از جان باختگان اعتراضات سراسری سنندج بمناسبت چهلمین روز خاکسپاریش با حضور جمعیت زیادی در بهشت محمدی این شهر
- گرامیداشت خاطره عیسی بیگلری از جان باختگان اعتراضات سراسری سنندج بمناسبت چهلمین روز خاکسپاریش برسر مزارش
- گرامیداشت یاد حامد ملایی از جان باختگان اعتراضات سراسری شهردشتی بمناسبت چهلمین روز خاکسپاریش برسرمزارش دراین شهر استان هرمزگان
- نصب پوستر در حمایت از اعتراضات مردمی؛ دانشکده شهرسازی دانشگاه تهران
- اعتراض و سردادن شعار توسط دانش آموزان دبیرستانی در بوکان
و
- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی تهران مقابل دفتر کانون بازنشستگان تهران
- شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:اعتصاب همکاران در پتروشیمی آبادان
- تجمع اعتراضی اهالی منطقه دمچناربویراحمد نسبت به تخریب منابع طبیعی مقابل استانداری کهگیلویه و بویراحمد
- تجمع اعتراضی مالکین نوار شمالی تهران مقابل وزارت راه و شهرسازی
همچنین
- اطلاعیه شماره ۲ کانون صنفی معلمان بوشهر
بلاتکلیفی معلم زندانی محمود ملاکی
- بیانیه انجمن صنفی معلمان کردستان (سقز و زیویه) پیرامون اعمال فشار، حذف مزایای مادی و تهدید معلمان توسط مدیریت آن اداره
و
- تعداد کارگران جان باخته حادثه انفجار معدن تویه دامغان به 3 نفر رسید
تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی تهران مقابل دفتر کانون بازنشستگان تهران
روز یکشنبه ۴ دیماه ۱۴۰۱، جمعی از بازنشستگان و مستمریبگیران تأمین اجتماعی تهران در اعتراض به عدم رسیدگی به مشکلاتشان مقابل دفتر کانون بازنشستگان تهران دست به تجمع زدند.
منبع خبر:کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
- شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:اعتصاب همکاران در پتروشیمی آبادان
بنا بر خبرهای دریافتی از روز گذشته چهارم دیماه همکاران ما در پتروشیمی آبادان در اعتراض به فضای امنیتی ایجاد شده در محل کار خود و نامه های تهدید آمیز برای کارگران معترضی که در تجمعات قبلی حضور داشتند وارد اعتصاب شدند و امروز صبح دیگر کارگران این پالایشگاه به اعتصاب پیوستن و مجتمع به حالت تعطیل در آمده است. خواست فوری این همکاران پایان دادن به احضارها و تهدیدات امنیتی است. اعتراض این کارگران درتجمعاتشان به بدتر شدن وضع معیشتی خود بوده ست. شورای سازماندهی کارگران پیمانی نفت از اعتراضات این همکاران حمایت و پشتیبانی میکند و بر پایان دادن به فضای امنیتی در محیط های کار و و احضارها و تهدیدات کارگران معترض و پاسخگویی فوری بر مطالبات معیشتی همکاران تاکید دارد. گفتنی است که در روز گذشته نیز همانطور که گزارش کردیم پانزده نفر از همکاران ارکان ثالثی ما در پارس جنوبی که قصد تجمع برای پیگیری مطالباتشان را داشتند بازداشت شدند. شورای سازماندهی بر آزادی فوری این همکاران تاکید میکند. با اتحاد سراسری باید با این سرکوب ها مقابله کرد. ما کارگران و ما مردم حق و حقوقمان را طلب میکنیم کارفرمایان و دولت با سرکوب و دستگیری پاسخ میدهند. شورای سازماندهی تمامی کارگرن شاغل در بخش های مختلف نفت را به پیوستن و حمایت از اعتراض همکاران در پتروشیمی آبادان فرا میخواند. پاسخ دستگیری و اعدام اعتصابات سراسری است.
درهمین رابطه:
کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران:اعتصاب کارکنان پتروشیمی آبادان
بنابر اخبار منتشرشده، کارکنان پترویشیمی آبادان در اعتراض به نامههای تهدیدآمیز برای کارکنانی که در تجمعات قبلی حضور داشتند از روز گذشته به صورت پراکنده دست از کار کشیده و اعتصاب کرده بودند، ولی صبح امروز دیگر کارکنان نیز به اعتصاب پیوستند و هم اکنون مجتمع در حالت شاتداون است.
دوشنبه ۵ دی ۱۴۰۱
تجمع اعتراضی اهالی منطقه دمچناربویراحمد نسبت به تخریب منابع طبیعی مقابل استانداری کهگیلویه و بویراحمد
روزیکشنبه 4 دی،جمعی از اهالی منطقه دمچناربویراحمد برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به تخریب منابع طبیعی به وسعت دهها هکتار توسط یک نفردست به تجمع مقابل استانداری کهگیلویه و بویراحمد زدند.
تجمع اعتراضی مالکین نوار شمالی تهران مقابل وزارت راه و شهرسازی
مالکین نوار شمالی تهران که بیش از ۳۰ سال، زمین های آن ها بلاتکلیف مانده است.
دوشنبه ۵ دی ۱۴۰۱
برگرفته از کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
آزادی تمام دانشجویان بازداشتی دانشگاه خواجه نصیر
با آزادی (موقت) سه تن دیگر از دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر با قرار کفالت و وثیقه، تعداد دانشجویان زندانی فعلی این دانشگاه به صفر رسید.
#محمدحسین_رحمتی و #سید_دانیال_صدر با قرار کفالت و #محمدامین_افتخاری با قید وثیقه در تاریخ ۴ دی آزاد شدند.
پس از موج گسترده بازداشت دانشجویان این دانشگاه همزمان با ۱۶ آذر، تمام دانشجویان این دانشگاه به مدت دو هفته اعلام اعتصاب عمومی کرده و تمام فعالیت های درسی دانشگاه را تعطیل کردند. این همبستگی دلیلی بر شروع روند آزادی دانشجویان بود.
بازداشت عبدالله رضایی فعال صنفی فرهنگیان در هرسین
صبح امروز ۵ دی ماه عبدالله رضایی فعال صنفی فرهنگیان در منزلش در هرسین بازداشت شد. ماموران امنیتی گوشی همراه او و همسرش و نیز لب تاب فرزندش را توقیف کرده اند. متاسفانه از هنگام دستگیری آقای رضایی از صبح امروز تا لحظه تنظیم خبر در چند نوبت نیرویهای امنیتی وارد تلگرام و حریم خصوصی گوشی این فعال صنفی شدهاند که این اقدام کاملاً غیر قانونی و علیه حقوق شهروندان محسوب میشود.
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکوم کردن بازداشت غیر قانونی این فعال صنفی خواهان آزادی فوری و بی قید و شرط اوست و تاکید میکند بازداشت و بگیر و ببند فعالان صنفی هرگز نمیتواند مسیر مطالبهگری قانونی را مسدود نماید.
اطلاعیه شماره ۲ کانون صنفی معلمان بوشهر
بلاتکلیفی معلم زندانی محمود ملاکی
در پی اوجگیری خیزش مردم ایران، نیروهای امنیتی فرصت را مغتنم شمرده و به سراغ برخی از فعالین صنفی رفتند که در سال 1400 با همه اتهامات نخنما نتوانسته بودند ذرهای انحراف در مطالبهگری انها پیدا کنند.
در این بین در روز شنبه 26 آذرماه محمود ملاکی بازرس کانون صنفی معلمان استان بوشهر توسط اطلاعات سپاه بازداشت شد.
بعد از چند روز بازجویی، همچون گذشته هیچگونه اتهامی با هیچ چسب و سریش به ایشان نچسبید، لذا ایشان را به بند قرنطینه زندان مرکزی بوشهر فرستادند.
طبق روال مرسوم خانواده و همکاران فرهنگی انتظار داشتند روز چهارشنبه قرار بازداشت جناب ملاکی به کفالت تغییر و ایشان آزاد شوند.
اما متاسفانه تا امروز دوشنبه ۵ دی ماه همچنان ایشان در قرنطینه زندان میباشند.
طبق اطلاعات رسیده نیروهای امنیتی گفتهاند مشغول بررسی اطلاعات گوشی ایشان ( بخوانید سناریو سازی) هستند و بعد از پایان بررسی اطلاعات گوشی مجددا ایشان تحت بازجویی قرار خواهند گرفت.
جای بسی تاسف است که نیروهای امنیتی به قوانین نیمبند خود نیز پایبند نیستند و تمامی اصول حقوقی و اخلاقی را زیر پا گذاشته و پس از دستگیری افراد بدنبال مورد اتهامی برای ایشان میگردند.
اما تاریخ گواهی داده است آنکس که صراط مستقیم انتخاب نموده و دل در گرو آبادی این سرزمین دارد، نزد مردم عزیز خواهد بود و هیچ اتهامی نمیتواند ذرهای اعتبار او را نزد خلق خدشهدار سازد.
بیانیه انجمن صنفی معلمان کردستان (سقز و زیویه) پیرامون اعمال فشار، حذف مزایای مادی و تهدید معلمان توسط مدیریت آن اداره
همشهریان و هموطنان گرامی
پس از قتل ناروای ژینای شهرمان، در شرایطی که جامعهی ایرانی، بە علت انواع ستمها و نابرابریها آشکارا دچار فروپاشی تدریجی شده و هر روز دامنه ی اعتراضات بە ظلم، بیعدالتی و فساد نمایانتر می شود، مسئولان نالایق و بی منطق، بار دیگر، خشم و کین خود را نسبت به معلمین و فرهنگیان ستم ستیز، عدالت خواه و حقجو، نشان دادند. این مسئولین مشوشالفکر که در اصل شأن وجودیشان حفظ آرامش و امنیت اجتماعی است، با همکاری دستهای آلودهای در پس پرده که می بایست وظیفه ی اصلی شان، حفاظت و حراست از حقوق معلمین شریف و دانش آموزان باشد تا بلکه اندکی از بحران ناکارآمدی سیستم را جبران سازند، در پی ایجاد التهاب در جامعهی فرهنگی سقز برآمدهاند. اینان بر پایەی نگاه کینە توزانه و حس انتقامجویی یک باند متشکل از افرادی که از مدیریت رانده و از جامعه ی فرهنگیان واماندهاند، به بازوی اجرایی نقشەهای آنان تبدیل شده و اقدام بە قطع مزایای قانون رتبە بندی مصوب مجلس همین کشور برای تعدادی از همکاران برجستە و دلسوز جریان آموزش فرزندان این دیار کردند؛ لذا ما معلمین و فرهنگیان سقز و زیویه در استان کردستان، ضمن محکوم نمودن این اقدام غیر قانونی، سخیف و رذیلانه، نکاتی را به اطلاع همشهریان و مواردی را به عنوان هشدار به دست اندرکاران، اعلام مینماییم:
١- همشهریان عزیز و هموطنان گرامی بدانند کە این اقدام غیر قانونی و نابخردانە در کنار تهدید بە اعمال فشارهای بیشتر بر معلمان شهرستان سقز، آن دسته از معلمانی را هدف گرفته است کە سال ها دغدغەی آموزش فرزندان شما بر پایە اصل ۳۰ قانون اساسی و تأمین بستر آموزشی مناسب و درخور را داشتە و در رخدادهای چند ماهه اخیر، مدافع حقجویی و عدالت خواهی مردم ستمدیده بوده اند. معلمان شهرستان سقز همواره در مقابل سرکوب، بازداشت، شکنجه و صدور احکام بی اساس برای معترضین، ایستاده و ضمن محکوم کردن این نوع برخوردها چنین احکامی را مخالف با کرامت و حقوق اولیه انسانی دانسته اند.
در حوادث اخیر، شاهد بودیم، که قاطبه جامعه معلمین و فرهنگیان، به شدت به حضور نیروهای نظامی در مدارس معترض شده و اعلام نمودند که مدرسه پادگان و محل استقرار نیروهای نظامی نیست بلکه جایگاه علم و فرهنگ است.
فرهنگیان بارها مانع بازداشت دانش آموزانشان شده و خود را در بسیاری موارد سپر تیرهایی کردند که از جانب نیروهای سرکوب به سوی فرزندان شهرشان شلیک شده است. از همین روست که حالا، دشمنان علم و اندیشه، به خیال واهی خود ، می خواهند از معلمین با شرف و دلسوزی که تربیت کننده نسل حقجو و عدالت خواه هستند، انتقام بگیرند. در حالیکه در اثر جهل مرکب خود نمی دانند که چنین رفتارهایی، نه تنها معلمان را در راه رسیدن به اهداف والایشان خسته نمی کند، بلکه آنان را برای ایجاد عدالت و رفع ستم، پرانگیزه تر میکند!
۲- بدون شک هدف این جریان تندرو کە بر آن است تا سرکوب فریاد عدالت خواهی معلمان سقز و زیویە را بە نردبانی برای ارتقای موقعیت شغلی و التیام زخم های ناشی از کینە ورزی خود، بدل کند این است کەاین طرز تلقی را به جامعه القا کند کە تلاش و اعتراض فرهنگیان شاغل و بازنشستە صرفا مادی است کە بە واسطە اجرای ناقص و نیم بند قانون رتبە بندی بە احکام آنها اضافە شده باشد؛ در حالیکه اساسا چنین نبوده و آنچه معلمین و فرهنگیان مطالبه می کنند، برپایی عدالت و احقاق حق و مبارزه با ستم و فساد بودە کە تهدید معلمان بە حذف، فشارهای حداکثری و قطع غیر قانونی مزایای قانون رتبە بندی و کسر حقوق بە نام جریمە غیبت از مصادیق آن است.
مزایای قانون رتبەبندی حقی است کە حدود ۱٥سال بین دولت و مجلسیان دست به دست میشد و نهایتا با تلاشهای همین همکاران و آنهم با نواقص و چکش کاریهای فراوان، در ۱۴۰۱ تصویب گشته و حالا در ظرف چند ساعت و بدون داشتن هر گونە دلیل و مجوز قانونی و صرفا بر پایە نامەای نادیدە و بە اصطلاح محرمانە، قطع می شود! که یکی از اهداف آن، کشاندن و تحریف افکار عمومی بدین سو است که معلمین را از جامعه مجزا نموده و این اندیشه را القا کنند که در شرایطی که مردم، ماتم زده از وقایع اخیرند، معلمین فقط به فکر مزایای مادی خویش هستند. این در حالیست که در جریان همین حوادث، تعداد زیادی از معلمین بازداشت و محاکمه و حتی شکنجه شده و امروز می بینیم که نوک پیکان این نامهی غیرقانونی به سمت همین معلمین نشانه گرفته است و همه می دانند، که اگرتلاشهای معلمین مزبور نبود، چیزی به نام قانون رتبه بندی هیچگاه تصویب نمیشد! حال پرسش این است که مدیران و اجرا کنندگان این نامهی کذایی، چگونه قانونی را با یک نامه که حتی جرأت نشان دادن آن را نیز ندارند زیر پا می گذارند و این حق را از بانیان تصویب شدنش قطع می کنند، اما خود با خیال راحت و وجدان خفته از منافع آن استفاده میکنند؟
۳- دست اندرکاران و صادر کنندگان دستور مزبور بدانند؛ ما معلمان و فرهنگیان، اهل اندیشه و تعقل بوده و همواره از راه های عقلایی و قانونی در مقابل ظلم و ستم ایستاده ایم و اینبار نیز، با استفاده از تمام راهکارهای قانونی، مانند ارائه شکایت به دیوان عدالت اداری، تحریم تصحیح اوراق امتحانی تا زمان رفع ظلم از همکاران محروم شدەیمان،پس دادن ساعات غیر موظفی، تحصن و اعتصاب و ... در مقابل این ستم آشکار ایستاده و تا احقاق آن، مثقال ذره ای کوتاه نخواهیم آمد. اما بیگمان در شرایط کنونی و ملتهب جامعه، بسیاری از راههای اعتراضی و قانونی ما به نفع حاکمیت نبوده و مسئولیت هرگونه عواقب قطع غیر قانونی رتبه بندی همکارانمان، متوجه تمام عوامل آن از حراست و سرپرست اداره گرفته تا مدیران کل و فرمانداران و شورای تامین و وزیر و ... خواهد بود.
۴- همچنین روی دیگر سخن و هشدارمان، با مجلس و نمایندگان آن است. قطع غیر قانونی رتبه بندی همکاران ما در وهلهی نخست، بی احترامی و اهانت به شماست که خود را مجلس انقلابی می نامید! در حالیکه هنوز جوهر خودکارتان در تصویب قانون رتبه بندی خشک نشده، دستهای ناپیدا، شما و قانونتان را به باد سخره گرفته و برای شما و جایگاهتان، پشیزی ارزش قائل نشدند، و گرنه چگونه ممکن است، افرادی در دولت، بتوانند بدون هیچ مستندی و فرای قانون، به چنین امر ناشایست و نابخردانه ای اقدام نمایند.
انجمن صنفی معلمان کردستان ( سقز و زیویه)
٥ دیماه ١٤٠١
تعداد کارگران جان باخته حادثه انفجار معدن تویه دامغان به 3 نفر رسید
یک کارگرمصدوم حادثه انفجار معدن تویه دامغان بنام امین غلامی 28 ساله در بیمارستان جان خود را ازدست داد.
2 کارگربنام های مختار میرزایی 25 ساله و شایق سعیدی 27 ساله روزیکشنبه 4 دی در دم جان باخته بودند.
درهمین رابطه:جان باختن 2 کارگر معدن تویه دامغان در حادثه انفجار در اتاق استراحت و مصدومیت 5 کارگردیگر
ظهر روز یکشنبه 4 دی،براثر انفجار در اتاق استراحت 2 کارگردر دم جان باختند و 5 کارگر دیگر مصدوم و به بیمارستان ولایت دامغان منتقل شدند.