- ممنوع الورود شدن تعدادی از کارگران حق طلب گروه ملی صنعتی فولاد اهواز - بیانیه کانون صنفی معلمان ایران(تهران ) در اعتراض به افزایش فشار های امنیتی و قضایی بر ژاله روحزاد ،رسول بداقی وحمید قندی - سایه شوم بیکاری بالای سر صدها کارگرکارخانه الکترونیک مادیران هشتگرد- تجمع اعتراضی نسبت به احداث ابرپروژه پتروشیمی در حریم میانکاله و مراتع ملی روستای حسین آباد زاغمرز- داغدار شدن خانواده 3 کارگردر ایام نوروزبدنبال جان باختن عزیزانشان براثر حوادث کاری:
1- جان باختن یک کارگردر چاه آب دزفول براثر برق گرفتگی
2- جان باختن کارگر اسکله رجایی بر اثر برخورد ماشینآلات کشنده باربا وی
3- جان باختن یک کارگر18 ساله کارگاهی دراصفهان بر اثر گاز گرفتگی
*ممنوع الورود شدن تعدادی از کارگران حق طلب گروه ملی صنعتی فولاد اهواز
خبرهای منتشره در شبکه های اجتماعی دراولین روزهای سال نو،حاکی از ممنوع الورود شدن تعدادی از کارگران حق طلب گروه ملی صنعتی فولاد اهواز،می باشد.
*بیانیه کانون صنفی معلمان ایران(تهران ) در اعتراض به افزایش فشار های امنیتی و قضایی بر ژاله روحزاد ،رسول بداقی وحمید قندی
«ما با اطمینان همکارانمان را بیگناه می دانیم، شما اگر بر مدعای خود اطمینان دارید، اجازه برگزاری دادگاه های علنی فعالان صنفی را صادر کنید. »
روزشنبه 6 فروردین، کانون صنفی معلمان ایران(تهران )بیانیه ای بشرح زیربرای اعتراض به افزایش فشار های امنیتی و قضایی بر ژاله روحزاد ،رسول بداقی وحمید قندی،منتشرکرد:
سال ۱۴۰۰ بی شک سال درخشش جنبش های مطالبه گری در ایران و بویژه جنبش معلمان بود .
در طول یک سال گذشته جنبش معلمان با هدایت شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران، خیابان را به عرصه مطالبه گری مسالمت آمیز در کشور تبدیل کرده و از این رهگذر به الگوی مطالبه گری جنبش های اجتماعی در ایران تبدیل شده اند.
ر مبنای چنین اثر گذاری، در طول یک سال گذشته فشار های امنیتی بر جنبش معلمان و فعالان صنفی افزایش یافته و در طول سال گذشته شاهد احضار و پرونده سازی برای دهها فعال صنفی در سراسر کشور بوده ایم.
در همین راستا و در فروردین ماه سال جدید و در پایان تعطیلات باید شاهد برگزاری دادگاه سه نفر دیگر از فعالین صنفی در دادگاه انقلاب تهران باشیم.
خانم ژاله روحزاد معلم بازنشسته و فعال صنفی و آقایان رسول بداقی و حمید قندی از اعضای کانون صنفی معلمان اسلامشهر در روز های پانزدهم و شانزدهم فرودین در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران بخاطر فعالیت های صنفی شان؛ با اتهامات واهی محاکمه خواهند شد.
اگر چه در طول یکسال گذشته با وجود فشارهای امنیتی و احکام قضایی، جریان مطالبه گری جنبش معلمان متوقف نشد، با این حال به نظر می آید؛ فرادستان حکومتی همچنان به جای پاسخگویی، تلاش در جهت کنترل و سرکوب جنبش را در دستور کار قرار داده اند.
ما به عنوان کانون صنفی معلمان ایران ( تهران ) ضمن محکومیت افزایش فشار های امنیتی بر فعالین صنفی، مجددا به همه نهادهای امنیتی و قضایی و فرادستان حاکمیتی اعلام می کنیم که چنین روندهایی تاثیری بر مطالبه گری معلمان نخواهد داشت، همانطور که در گذشته نیز نداشته است.
تاکید ما بر بیگناهی همکارانمان تا بدانجا است که مسئولان قوه قضاییه را به یک هم آوردی مدنی دعوت می کنیم.
شما مطابق قانون اساسی، دادگاه های فعالان صنفی ژاله روحزاد، رسول بداقی و حمید قندی را به صورت علنی برگزار کنید و اجازه دهید همکارانمان از سراسر کشور امکان حضور داشته باشند، تا حقانیت هر کدام از طرفین ثابت شود!
مگر نه اینکه شما همواره فعالین صنفی را به فعالیت های امنیتی متهم می کنید، اجازه دهید دادگاه به صورت علنی برگزار شود.
ما با اطمینان همکارانمان را بیگناه می دانیم، شما اگر بر مدعای خود اطمینان دارید، اجازه برگزاری دادگاه های علنی فعالان صنفی را صادر کنید.
*سایه شوم بیکاری بالای سر صدها کارگرکارخانه الکترونیک مادیران هشتگرد
خبرهای منتشره در روزهای اول سال نو، حاکی از سایه شوم بیکاری بالای سر صدها کارگرکارخانه الکترونیک مادیران هشتگرد می باشد.
درهمین رابطه،مدیر روابط کار اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان البرزبه خبرنگاررسانه ای گفت: موضوع از مدیران این مجموعه پیگیری شد و اعلام شد این تصمیم قطعی نیست.
وی درباره دلایل عدم تمدید قراردادکارگران، گفت: با توجه به اینکه شرکت مورد نظر در چندماه اخیر در حال زیان مالی است و تولیدات کاهش یافته و مشکلات اقتصادی افزایش یافته، تعدادی از پرسنل و کارگرانی که قرارداد آنها تمام شده از تمدید قرارداد خودداری می شود اما هنوز این تصمیم اعلام رسمی نشده است.
*تجمع اعتراضی نسبت به احداث ابرپروژه پتروشیمی در حریم میانکاله و مراتع ملی روستای حسین آباد زاغمرز
روز پنج شنبه 4 فروردین،جمعی از اهالی شرق استان مازندران منجمله حامیان محیط زیست وجمعی از اهالیو دامداران حریم میانکاله برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به احداث ابرپروژه پتروشیمی در حریم میانکاله و مراتع ملی روستای حسین آباد زاغمرزدست به تجمع وگردهمایی در مرتع حسینآباد برای اعتراض وتبادل نظرزدند.
بنابه گزارش رسانه ای شده بتاریخ 5 فروردین،شنیدهها حاکی از این است که اخیرا کلنگ پتروشیمی شمال ایران در این منطقه به زمین خورده و فنسکشی احداث این پتروشیمی هم با وعده اشتغال آغاز شده است. ظاهرا اداره کل منابع طبیعی نیز این مرتع ملی را به این ابرپروژه اختصاص داده است. از آنجایی که صنعت پتروشیمی بسیار آب بر و آلاینده است و تمام فعالیتهای کشاورزی، شیلاتی، دامداری و باغداری را به خطر میاندازد، این اقدامات باعث استرس و نگرانی اهالی منطقه شده است.
چند ابرپروژه دیگر هم مثل نیروگاه سلیمی نکا، بندر امیرآباد که خود حدود دو هزار و پنجاه هکتار از این اراضی را بلعیده است، در ساحل دریای مازندران در منطقه زاغمرز وجود دارد.
این در حالی است که اهالی منطقه نه تنها از این ابرپروژهها بهرهای از اشتغال نبردند بلکه از انواع بیماریها و آلودگیهایی که این صنایع به دنبال خود آوردند، آسیب دیدهاند.
با توجه به اینکه شمال کشور قدرت هضم آلایندگیها را ندارد و چرخه کوتاه هیدرولوژی آب در فاصله نزدیک بین رشتهکوههای البرز و دریای مازندران نمیتواند این آلودگیها از بین ببرد، احداث این پتروشیمی مناطق بکر، کشاورزی، دامداری، شیلات، صیادی و پروزش ماهیان مختلفی که توسط مردم منطقه انجام میشد را در این منطقه تهدید میکند.
*داغدار شدن خانواده 3 کارگردر ایام نوروزبدنبال جان باختن عزیزانشان براثر حوادث کاری:
1- جان باختن یک کارگردر چاه آب دزفول براثر برق گرفتگی
روز شنبه 6 فروردین،یک کارگر 35 ساله تبعه افغانستان حین کار در عمق 24 متری چاه در یک باغ ویلای شخصی واقع در شهرک چغاسرخ دزفول به علت اتصالی در سیستم برق بالابردچار برق گرفتگی شد وجان خودراازدست داد.
2- جان باختن کارگر اسکله رجایی بر اثر برخورد ماشینآلات کشنده باربا وی
یک کارگر اسکله منطقه ویژه اقتصادی بندر رجایی در 23 کیلومتری غرب بندرعباس در شمال جزیره قشم و تنگه هرمزبراثر برخورد ماشینآلات کشنده باربا وی جان خود را از دست داد.
3- جان باختن یک کارگر18 ساله کارگاهی دراصفهان بر اثر گاز گرفتگی
صبح روز شنه 6 فروردین، یک کارگر18 ساله کارگاهی دراصفهان بر اثرخفگی با گاز شهری جان باخت.
اخباروگزارش های کارگری 3 و 4 فروردین ماه 1401
با گرمترین شادباش ها وبهترین آرزوها به مناسبت فرارسیدن بهار ونوشدن سال
- کنش های کارگران شهرداری ها کشور در نیمه دوم سال 1400
- اخراج 5 کارگر سازمان تبلیغات اسلامی استان ایلام
- تاریخ دادگاه خانم ژاله روحزاد، معلم و فعال صنفی فرهنگیان و همسر آقای اسماعیل گرامی، فعال کارگری زندانی در زندان تهران بزرگ
- تاریخ برگزاری دادگاه مهتاب قلیزاده، روزنامهنگار
- کانون نویسندگان ایران:پدر بکتاش آبتین درگذشت.
*کنش های کارگران شهرداری ها کشور در نیمه دوم سال 1400
توضیحات
رخداد
بخش
محل خدمت
شهرداری شهر
تاریخ
شماره
رانندگان شخصی مدیران شهرداری تهران جهت پایین بودن دست مزد ها دست به تجمع در مقابل شهرداری تهران زدند
تجمع
خودمالک
حمل نقل
تهران
17/12/1400
1
نسبت به عدم پرداخت به موقع حقوق در مقابل فرمانداری دست به تجمع زدند
تجمع
دولتی
اکثر بخش ها
شوش
17/12/1400
2
به دلیل عدم پرداخت 4 ماه حقوق و 6 ماه حق بیمه دست به تجمع زدند
تجمع
نامعلوم
خدمات شهری
خرمشهر
17/12/1400
3
جهت عدم دریافت 10 ماه حقوق
اعتصاب
دولتی
خدمات شهری
گلگیر
18/12/1400
4
به دلیل گیر کردن بین لودر و دیوار جانش را از دست داد
فوت
نامعلوم
خدمات شهری
فرخشهر
19/12/1400
5
نسبت به عدم پرداخت سه ماه حقوق و یکسال اضافه کاری
اعتراض
خصوصی
خدمات شهری
ایلام
21/12/1400
6
به جهت عدم واریز تمام کمال عیدی و پاداش به همراه اضافه کاری ها
اعتصاب
خصوصی
نامعلوم
بندرعباس
23/12/1400
7
نسبت به عدم واریز 4 ماه حقوق
تجمع
خصوصی
خدمات شهری
یاسوج
23/12/1400
8
نماینده کارگران به دلیل تجمع کارگران بازداشت شد
بازداشت
خصوصی / دولتی
اکثربخش ها
کوت عبدالله
24/12/1400
9
نسبت به عدم پرداخت کامل حق حقوقات سه سال گذشته از طرف پیمانکار
اعتراض
خصوصی
نامعلوم
نیشابور
25/12/1400
10
خطاب به قوه قضائیه بابات اخراج 26 کارگر
نامه سرگشاده
دولتی
اتشنشانی
کرج
25/12/1400
11
نسبت به عدم پرداخت سه ماه حقوق و 13 سال عیدی
اعتراض
دولتی
خدمات شهری / فضای سبز
ایرانشهر
26/12/1400
12
*اخراج 5 کارگر سازمان تبلیغات اسلامی استان ایلام
دراواخر سال 1400، تعدادی از کارگران شرکتی که مدت ها در سازمان تبلیغات اسلامی استان ایلام مشغول به کاربودند،اخراج شدند.
بدنبال اعتراضات وپیگیری های این کارگران شرکتی، با تمدید قرارداد تعدادی از آنان موافقت شد اما پنج نفر همچنان بلاتکلیف و اخراج هستند.
*تاریخ دادگاه خانم ژاله روحزاد، معلم و فعال صنفی فرهنگیان و همسر آقای اسماعیل گرامی، فعال کارگری زندانی در زندان تهران بزرگ
تاریخ احضار ۲۲ دی ۱۴۰۰ بازپرسی شعبهی ۲ دادسرای مقدس اوین
تاریخ رسیدگی در شعبهی ۲۶ دادگاه انقلاب تهران ۱۶ فروردین ۱۴۰۱
اتهامات:
۱. اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور
۲. تبلیغ علیه نظام
برگرفته از کانال شورهای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران
*تاریخ برگزاری دادگاه مهتاب قلیزاده، روزنامهنگار
کانال روزنامهنگاران مستقل ایران:دادگاه یک روزنامهنگار ۱۶ فروردین برگزار میشود
مهتاب قلیزاده، روزنامهنگار برای برگزاری دادگاه به شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب احضار شد. دادگاه این روزنامهنگار روز شانزده فروردین و با شکایت سازمان اطلاعات سپاه، برای رسیدگی به سه اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی، فعالیت تبلیغی علیه نظام و تشویق به فساد برگزار میشود.
مصاحبه با رسانههای خارج از ایران، اطلاعرسانی درباره اعتراضات خوزستان، فعالیتهای توییتر و اینستاگرامی، گفتن نه به حجاب اجباری و تلاش برای ورود به ورزشگاه را از مصادیق اتهامهای او است.
در مرداد ماه سال ۱۴۰۰ پنج تن از نیروهای سازمان اطلاعات سپاه با توسل به زور وارد منزل این روزنامهنگار شدند و وسایل شخصی او از جمله پاسپورت، لپتاپ، گوشی تلفن همراه و برخی دیگر از وسایل شخصی او را ضبط کردند و پس از آن بارها تحت فشار سپاه بازجویی شد.
وی در آذرماه با قرار وثیقه یک میلیارد تومانی، به طور موقت آزاد شده و پس از آن او ممنوعالخروج شد.
*کانون نویسندگان ایران:پدر بکتاش آبتین درگذشت.
روز گذشته، ۳ فروردین ۱۴۰۱، اسداله کاظمی، پدر بکتاش آبتین، شاعر، فیلمساز و عضو کانون نویسندگان ایران درگذشت. او مبتلا به سرطان بود و قتل جانگداز فرزندش بر وخامت حال او افزود و روند پیشرفت بیماریاش را تسریع کرد.
کانون نویسندگان ایران درگذشت اسداله کاظمی را به خانوادهی بکتاش آبتین، به ویژه آرمان کاظمی، برادر، و مریم یاوری، همسر آبتین، و نیز به همهی دوستان و دوستداران آن زندهیاد تسلیت میگوید.
اخباروگزارش های کارگری 29 اسفند ماه 1400
با گرمترین شادباش ها وبهترین آرزوها به مناسبت فرارسیدن بهار ونوشدن سال
- دیدار همسر و فرزندان عبدی با اسماعیل عبدی در ندامتگاه مرکزی کرج، در لحظه تحویل سال ۱۴۰۱
- شادباش نوروزی کانون نویسندگان ایران
- پیام اتحادیه آزاد کارگران ایران به مناسبت فرارسیدن سال ۱۴۰۱
بهار سر رسید و نوید دوباره داد که “زمستان رفتنیاست”.
- اعتراض کارکنان رسمی سکوهای گازی پارس جنوبی
*دیدار همسر و فرزندان عبدی با اسماعیل عبدی در ندامتگاه مرکزی کرج، در لحظه تحویل سال ۱۴۰۱
ساعاتی پیش از تحویل سال خانواده معلم زندانی اسماعیل عبدی به همراه رسول بداقی،عزیز قاسم زاده،مسعود فرهیخته و رضا مسلمی برای همبستگی با این معلم زندانی سفره هفت سین را در جلوی زندان مرکزی کرج پهن کردند. اما لحظاتی بعد ابتدا برخی از افسر نگهبان ها با حضور در جمع خواستار برچیدن شدن سفره هفت سین شدند که خانواده و دوستان عبدی گفتند: ما قصدی جز یاد کرد اسماعیل عبدی نداریم و پس از تحویل سال محوطه را ترک می کنیم که با مخالفت افسر نگهبان ها مواجه شدند و موجب شد که ایرج فتاحی رئیس ندامتگاه مرکزی کرج با حضور در جمع و تهدید حاضران،خواهان جمع کردن سفره و خروج از محوطه شدند.در این هنگام معلمان حاضر با زبانی آرام و مسالمت آمیز از او خواستند اجازه دهد لحظات تحویل سال را با خاطره ای خوش در محوطه ندامتگاه بمانند و سپس آنجا را ترک کنند اما فتاحی همچنان با زبان تهدید،ارعاب و خشونت کلامی خواهان ترک محوطه مقابل زندان شد و گفت: «این منطقه حوزه استحفاظی من است و شما وارد حریم من شده اید.» در این هنگام رسول بداقی در پاسخ وی گفت: «باشد همه ی زندان برای تو و سهم تو» که این جمله موجب شد رئیس ندامتگاه با تهدید بیشتر و عصبانیت تمام و خط نشان کشیدن، فریاد زد: «شما دارید چرت و پرت می گویید» و با ادبیات توهین آمیز و خشونت در کلام موجب شد که مبینا دختر عبدی با چشمانی گریان اما با صدایی رسا و محکم خطاب به او بگوید: «من از اینجا نمی روم هشت سال است که پدرم را سر سفره هفت سین ندیده ام.» فتاحی در این لحظه که جوابی برای مطالبه ی حق مبینا نداشت، گفت:شما جای دختر من هستید و مبینا بلافاصله گفت: «پس شما هم مثل یک پدر با من رفتار کن» فتاحی پس از این سخن مبینا پذیرفت خانواده عبدی لحظه تحویل سال را کنار اسماعیل عبدی باشند.شایان ذکر است که فتاحی با وجود اینکه با اعتراض معلمان جمع و خانواده عبدی، به دیدار خانواده عبدی با او در زندان تن داد،اما در داخل زندان بر خلاف قانون و مسئولیت زندانبانی خود از خانواده خواسته که در قبال اسماعیل فقط سکوت کنند.
درهمین رابطه:حضور همسر و فرزندان معلم زندانی اسماعیل عبدی و فعالان صنفی معلم در لحظه تحویل سال در جلوی ندامتگاه مرکزی کرج
*شادباش نوروزی کانون نویسندگان ایران
اکنون که در واپسین ساعت های سال ۱۴۰۰ خورشیدی ایستادهایم، در پایان سالی که با اندکی شادمانی و انبوهی رنج بر ما گذشت، قرنی را نیز پشت سر میگذاریم که با شور و شوق آزادی و تجدد آغاز شد و با استبداد و تحجر به پایان رسید. با این همه، نومید نیستیم، زیرا به قول شاعر بزرگ ما احمد شاملو "نومید مردم را ، معادی مقدر نیست". اکنون که به فراپشت مینگریم، در قرنی که پشت سر نهادیم، از بارها زمین خوردن و دست بر زانو نهادن و برخاستن، تجربهها اندوختیم. مردم ما اگر میدان سیاست را باختند، در میدان دانایی و فرهنگ کمبهره نبودند. هنر و ادبیات نوین ما، بازتاب میل و ارادهی مردمی است که خود را شایستهی زندگی در کشوری آزاد و پیشرو، با فرهنگی بالنده و روزآمد میدانستند و میدانند؛ مردمی که در سالهای اخیر در صفوفی فشردهتر، با اتکا به نهادها و تشکلهای صنفی مستقل خود، نه تنها برای تامین منافع صنفی، بلکه برای رهایی کشور از استبداد مبارزه کردند.
در سالی که گذشت، فقر و فلاکت، تورم و بیکاری، و تبعیض و بیعدالتی، چهرهی کریه خود را بیش از پیش به اکثریت عظیمی از مردم نشان داد. خانوادههایی را از هم پاشاند، کودکانی را از تحصیل باز داشت، بیمارانی را به علت ناتوانی از تأمین هزینههای دارو و درمان به کام مرگ فرستاد و جوانان فرهیختهی بسیاری را برای دستیابی به آیندهای روشن، ناگزیر به ترک یار و دیار کرد.
در سالی که گذشت، سانسور و سرکوب آزادی بیان همچنان ادامه داشت و گاه حتی رکوردهای تازهای از خود بر جا گذاشت، تا جایی که صدای اعتراض برخی از تندادگان به سانسور را بلند کرد.
سالی که گذشت یکی از اندوهبارترین سالها برای کانون نویسندگان ایران بود. چندین تن از اعضای کانون، همهی سال، یا بخشی از آن را در زندان گذراندند و یکی از آنان، بکتاش آبتین، براثر بی توجهی عامدانهی زندانبانان جان جوان و گرامیاش را از دست داد.
در سالی که گذشت،آتش خانمانسوز جنگ در نقاطی از خاورمیانه همچنان شعلهور بود و رویای صلح جهانی با فاجعهی جنگ روسیه و اوکراین بیش از پیش به مخاطره افتاد.
باری، اکنون اما در آستانهی بهار و نوروز، شرح درد و رنج از این بیش زیبنده نیست. باشد که نوروز و نسیم بهاری بر جانهای ما همان گونه وزیدن گیرد که بر زمین سرمازده و طبیعت بیجان؛ تا باردیگر همچون سبزه از خاک سر برآریم و، همچون درخت بشکوفیم و، همچون پرندگان خوشآواز، سرود شادمانی و آزادی سر دهیم.
کانون نویسندگان ایران، نوروز را به مردم ایران و همهی کسانی که در هر جای دنیا نوروز را جشن میگیرند، شادباش میگوید و برای آنها سالی سرشار از رفاه، تندرستی، شادمانی، صلح و آزادی آرزو میکند.
کانون نویسندگان ایران، نوروز ۱۴۰۱
*پیام اتحادیه آزاد کارگران ایران به مناسبت فرارسیدن سال ۱۴۰۱
بهار سر رسید و نوید دوباره داد که “زمستان رفتنیاست”.
طبیعت چه خوب آموزگاری است که همواره در پسِ زمحریر مرگ و سردی، نوای گرما و زندگی سر میدهد و میآموزد که همانگونه که پس از هر سیاهیِ شب، سپیدیِ سحر نمایان میشود، پس از هر زمستان و مرگ جانها، دنیای دیگری در اثر تلاش و جنبشِ ریشهها ممکن میگردد.
سال و سالها چه سخت و زُمخت بر جامعهی ما گذشته است و سیاهی شب و سرمای زمستان چه جانها و چه عُمرهایی از ما گرفته است. اما تلاشِ انسانها برای تغییر و گذار از این زمستان، همچون تَقَلای ریشهها و گیاهان همچنان در جریان است و به زمستان حاکم بر این دیار پایان خواهد داد.
سال گذشته سالی به مراتب سختتر برای کارگران و مزدبگیران و کل مردم ایران بود. مشکلات معیشتی و فقر و گرانی تحمیل شده به جامعه، اَمان از جانِ انسانها ربوده است و تداوم چنین شرایطی به هیچ عنوان ممکن نیست. اما در مقابل چنین شرایطی، مبارزهی آحاد و بخشهای جامعه برای تحولخواهی و نیلِ به گذر از مناسباتِ ضدانسانی موجود، آن موتور محرکهای است که نوید پیروزی و دستیابی به جهانی بهتر را میدهد.
سال جدید را با تلاشی مضاعف برای غلبه بر تمامی مشقاتِ تحمیل شده بر جان و هستی اجتماعیمان آغاز خواهیم کرد و اتحاد و همبستگی سراسری تمامی کارگران و مزدبگیران و آزادیخواهان را سرلوحه قرار خواهیم داد.
در این روزهای نوروزی و با وجود تمامی مشکلات در کنار خانوادههای زندانیان سیاسی و جانباختگان خیزشهای مردمی خواهیم بود و با گرامیداشت یاد عزیزشان سرود سر میدهیم:
به جوش آمدست خون، درون رگ گیاه
بهار خجسته باز، خرامان رسد ز راه
و این بند بندگی، و این بار فقر و جهل
به سرتاسر جهان، به هر صورتی که هست نگون و گسسته باد، نگون و گسسته باد
بهاران خجسته باد، بهاران خجسته باد
اتحادیه آزاد کارگران ایران- ۲۹ اسفند ۱۴۰۰
*اعتراض کارکنان رسمی سکوهای گازی پارس جنوبی
امروز یکشنبه ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۰، کارکنان رسمی شاغل در سکوهای دریایی میدانهای گازی پارس جنوبی نسبت به مغایرت بند ۵ تبصره ۱۲ بودجه ۱۴۰۱ با مجموعه قوانین مالیاتهای مستقیم “ماده ۸۲، ۸۳،۸۴” و همچنین “ حکم ۶۰۱ دیوان عدالت اداری” با در دست داشتن کاغذنوشتههایی و انتشار تصاویر آن اقدام به اعتراض نمودند.
حدود ۳۷ سکوی عملیاتی در بخش فراساحلی میدان گازی پارس جنوبی فعالیت دارند که تصاویر فوق مربوط به اعتراض کارکنان این سکوهاست که شب گذشته و امروز صورت گرفته است.
اتحادیه آزاد کارگران ایران- ۲۹ اسفند ۱۴۰۰