اخباروگزارش های کارگری20-21 آذرماه 1400

جنبش‌های اجتماعی
شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

- مجموعه ای درباره دومین روزاز اعتراض سراسری سه روزه معلمان نسبت به عدم اجرای طرح رتبه بندی و اجرانشدن طرح همسان سازی همراه با فراخوان وقطعنامه تجمع روز دوشنبه 22 آذر: /گزارش روز دوم اعتصاب سراسری معلمان ایران با فراخوان شورای هماهنگی/شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:خواستهای شما معلمان، خواستهای ما کارگران نیز هست/فراخوان تجمع شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

/قطعنامه پایانی تجمع سراسری معلمان ایران، دوشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۰

/گزارشات رسانه ای شده:

1- اعتصاب و اعتراض معلمان به روستاهای کهگیلویه و بویراحمد هم رسید

2- اعتصاب مجدد فرهنگیان کشور در اعتراض به عدم تصویب رتبه بندی معلمان

/اطلاعیه شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران پیرامون بازداشت و هتک حرمت معلم فرهیخته آمانج امینی

/محمد حبیبی / سخنگوی کانون صنفی معلمان:

جعفرابراهیمی فعال صنفی معلمان و بازرس شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان امروز در دادگاه انقلاب کرج بخاطر فعالیت های صنفی اش مورد محاکمه قرار گرفت.

- یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته:

1- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی نسبت به سطح نازل حقوق وعدم همسان سازیش،پرداخت نشدن عیدی مطابق قانون کار وعدم برخورداری از درمان رایگان مقابل اداره کل تامین اجتماعی خوزستان وگیلان

2- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته صنعت فولاد اصفهان واهوازنسبت به سطح پایین حقوق و عدم همسان سازیش مقابل ساختمان صندوق بازنشستگان

- زنده باد همبستگی کارگران:

تجمع اعتراضی کارگران نیروگاه دماوند نسبت به ممنوع الورود شدن یک همکارحق طلب

- سومین تجمع اعتراضی کارگران آب وفاضلاب اهواز نسبت به عدم پرداخت 4 ماه حقوق 5 ماه حق بیمه ومطالبات دیگر وادغام غیرکارشناسی با آبفا ی روستایی مقابل ساختمان شرکت

- تجمع اعتراضی کارگران کارخانه فولاد بویر صنعت نسبت به بلاتکلیفی شغلی بدنبال قطع برق بدلیل بدهی به شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مقابل استانداری کهگیلویه و بویراحمد

- سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:

رانندگان و کارگران شرکت واحد ، روز یکشنبه ۲۸ آذر ساعت ۱۰ صبح برای پیگیری مطالبات به شهرداری و شورای شهر تهران مراجعه می کنیم

- سندیکای کارگران شرکت واحد بازداشت لیلا حسین‌زاده از دانشجویان حامی حقوق کارگر را محکوم می‌کند

- کانون نویسندگان ایران:درگیری ریه‌ی بکتاش آبتین افزایش يافته است.

- کانون نویسندگان ایران: انجمن قلم آمریکا خواهان آزادی نویسندگان دربند ایرانی است

- جان باختن یک کارگرجوان در پاوه براثر سقوط در دستگاه سنگ شکن

*مجموعه ای درباره دومین روزاز اعتراض سراسری سه روزه معلمان نسبت به عدم اجرای طرح رتبه بندی و اجرانشدن طرح همسان سازی همراه با فراخوان وقطعنامه تجمع روز دوشنبه 22 آذر:

/گزارش روز دوم اعتصاب سراسری معلمان ایران با فراخوان شورای هماهنگی

بنا بر اخبار دریافتی معلمان در بیش از ۲۰۰ ناحیه، منطقه و شهر از جمله شهرهای زیر به تحصن خود در روز دوم ادامه دادند.

۱. قشم

۲. بوشهر

۳. آبکنار

۴. سمیرم

۵. سقز

۶. سنندج (تمام نواحی)

۷. لاهیجان

۸. اصفهان ( تمام نواحی)

۹. شاهین شهر

۱۰. خمینی‌شهر

۱۱. سرچهان فارس

۱۲. بافت کرمان

۱۳. بهار همدان

۱۴. اسلام‌آبادغرب

۱۵. مریوان

۱۶. یزد

۱۷. مهریز

۱۸. بافت کرمان

۱۹. گناوه

۲۰. اقلید

۲۱. مرودشت

۲۲. جلفا

۲۳. دشتستان

۲۴. تهران (مناطق ۲۰ گانه)

۲۵. ارسنجان

۲۶. خرم بید

۲۷. قیروکارزین

۲۸. گچساران

۲۹. جوانرود

۳۰. کرج

۳۱. الیگودرز

۳۲. قم

۳۳. جیرفت

۳۴. بافق

۳۵. ارومیه

۳۶. قزوین (تمام نواحی)

۳۷. بهبهان

۳۸. باغلمک

۳۹. ایذه

۴۰. میاندرود

۴۱. دهدشت

۴۲. فیروزآباد

۴۳. ملایر

۴۴. همدان (تمام نواحی)

۴۵. اهواز

۴۶. بیجار

۴۷. شیراز

۴۸. ایلام

۴۹. کلمه

۵۰. سوق

۵۱. فریدونکنار

۵۲. ساری

۵۳. لاهیجان

۵۴. همدان (تمام نواحی)

۵۵. ملایر

۵۶. کوه‌چنار

۵۷. دیواندره

۵۸. تبریز

۵۹. دشتستان

۶۰. قروه

۶۱. هادی شهر

۶۲. برازجان

۶۳. ایرانشهر

۶۴. فیروزآباد

۶۵. بهبهان

۶۶. بانه

۶۷. بهارستان

۶۸. نجف‌آباد

۶۹. سروستان

۷۰. نورآبادممسنی

۷۱. بوئین‌زهرا

۷۲. آباده

۷۳. زرین‌دشت

۷۴. کامیاران

۷۵. مهدی‌شهر

۷۶. گتوند

۷۷. جایزان

۷۸. امیدیه

۷۹. چاروسا

۸۰. گناوه

۸۱. پیرانشهر

۸۲. بندرانزلی

۸۳. سرو آباد

۸۴. قلعه‌گنج

۸۵. اسلامشهر

۸۶. کرمانشاه

۸۷. پلدختر

۸۸. درود

۸۹. سلسله و دلفان

۹۰. بروجرد

۹۱. کهمره نودان فارس

۹۲. بجنورد

۹۳. میناب

۹۴. بندرعباس

۹۵. سیریک

۹۶. خرم‌آباد

۹۷. رشت

۹۸. شهرکرد

۹۹. گرگان

۱۰۰. یاسوج

۱۰۱. کرمان

۱۰۲. مشهد

۱۰۳. شاهرود

۱۰۴. اراک

۱۰۵. شهرضا

۱۰۶. بندرعباس

۱۰۷. پیرانشهر

۱۰۸. زاهدان

۱۰۹. بیرجند

۱۱۰. کاشان

۱۱۱. تاکستان

۱۱۲. اردبیل

۱۱۳. بابل

۱۱۴. لالچین

۱۱۵. شادگان

۱۱۶. لالجین

۱۱۷. شادگان

۱۱۸. کلاچای

۱۱۹. تمام نواحی شیراز

همچنین در بسیاری از شهرها ، همکاران شاد را تعطیل کرده‌اند و از تدریس امتناع می‌کنند.

اگر نام شهر شما در گزارش ما نیست برای ما کامنت بگذارید

وعده ما

تجمع سراسری

مراکز استان‌ها : مقابل اداره کل

شهرستان‌ها : مقابل اداره آموزش و پرورش شهرستان

استان تهران و البرز : مقابل مجلس

تاریخ دوشنبه ۲۲ آذر ، ساعت ۱۰

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

۲۱ آذر ۱۴۰۰

+چند تصویر:


مرند ، دبستان فرهمند یامچی:


قزوین، هنرستان محمدزاده:


یزد، دبیرستان هاشمی بلوار پاسداران:


/شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:

خواستهای شما معلمان، خواستهای ما کارگران نیز هست

امروز دومین روز اعتصاب معلمان عزیز بود. معلمان مثل ما کارگران به زندگی زیر خط فقر اعتراض دارند. به نابرابری ها و اختلاسگری ها اعتراض دارند و خواستهای معیشتی خود را دارند. ما از خواستها و مبارزات معلمان به قاطعیت حمایت و پشتیبانی میکنیم. از سوی دیگر معلمان صدای ما کارگران و همه مردم در دفاع از حقوق کودکانمان هستند. معلمان پرچم خواست تحصیل رایگان را بدست گرفته و بر اینکه همین امروز باید تحصیل رایگان از طریق اختصاص تلفن هوشمند و اینترنت رایگان در اختیار دانش آموزان و معلمان قرار گیرد، تاکید دارند و این صدای اعتراض ما کارگران و ما مردم است. ما از این صدا قاطعانه پشتیبانی میکنیم و همین جا بر آزادی رسول بداقی و همه معلمان زندانی که با همین مطالبات در زندانند تاکید میکنیم. از همین رو ما کارگران پیمانی نفت اعلام میکنیم که از شما حمایت میکنیم.

/فراخوان تجمع شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

فرهنگیان عزیز بازنشسته و شاغل!

پیرو بیانیه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۰ خورشیدی شورای هماهنگی و با توجه به اینکه مطالبات اصلی فرهنگیان بازنشسته و شاغل کشور ، با وجود تحصن دو روز اخیر، از سوی دولت و مجلس بدون پاسخ مانده‌است و مجلس به جای رسیدگی به لایحه رتبه‌بندی و توجه به مطالبات ، مجددا این لایحه را به سه‌شنبه موکول نمود شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران به همراه انجمن‌ها و کانون‌های صنفی عضو خود در راستای تحقق مطالبات برحق فرهنگیان اعلام تجمع سراسری می‌کند.

در همین راستا شورای هماهنگی از تمام فرهنگیان شاغل و بازنشسته دعوت می‌کند ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه بیست و دوم آذر ماه در سراسر کشور تجمع نمایند.

مکان تجمع :

مراکز استان‌ها : مقابل اداره‌کل آموزش و پرورش استان

شهرستان‌ها : مقابل اداره آموزش و پرورش

استان تهران و البرز : مقابل مجلس شورای اسلامی

قابل توجه همکاران استان‌های البرز، قم، قزوین، سمنان

از عزیزانی که می‌توانند درخواست می‌کنیم روز تجمع در تهران مقابل مجلس حضور پیدا نمایند.

شورای هماهنگی برای برگزاری باشکوه تجمع از تمام فرهنگیان درخواست می‌کند که با کانون‌های صنفی و انجمن‌های صنفی استان و شهرستان خود همکاری نمایند و در مناطقی که تشکل صنفی وجود ندارد برای هماهنگی در فضای مجازی گروه‌های هماهنگی ایجاد نمایند و فراخوان تجمع_شورای هماهنگی را در گروه‌های مدارس منتشر نمایند. قطعنامه پایانی متعاقباً منتشر خواهد شد.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران ۱۴۰۰/۹/۲۱

/قطعنامه پایانی تجمع سراسری معلمان ایران، دوشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۰

فرهنگیان عزیز!

دانش آموزان و والدین گرامی!

مردم شریف ایران!

همانطور که همه می دانند سال هاست کانون‌های صنفی و انجمن‌های صنفی فرهنگیان به پشتوانه فرهنگیان شاغل و بازنشسته برای تحقق آموزش رایگان، باکیفیت و عادلانه برای دانش آموزان و بهبود وضعیت معیشت و منزلت معلمان تلاش می کنند و فعالان صنفی در این راه متحمل هزینه های فراوان شده اند اما از مطالبه گری هرگز خسته نشده و بر تلاش خود برای تحقق آموزش با کیفیت برای دانش آموزان و دفاع از حق زندگی شرافتمندانه برای همه از جمله فرهنگیان افزوده‌اند.

فرهنگیان پس از یک دوره اعتراضات سراسری، در روزهای شنبه و یکشنبه دست به اعتصاب سراسری زدند تا به دولت و مجلس نشان دهند که برای تحقق مطالبات مصمم هستند اما دولت و مجلس نه تنها در جلسه دیروز توجهی به مطالبات نکردند بلکه با رونمایی از بودجه انقباضی سال ۱۴۰۱ نشان دادند که اراده‌ای برای حل مشکلات ندارند. بودجه‌ای که در آن بودجه نهادهای نظامی و غیرپاسخگو چند برابر شده و به معیشت اکثریت جامعه از جمله فرهنگیان بی‌توجهی شده‌است.

در اصل تجمع امروز و اعتراضات روزهای آتی را کسانی بر ما تحمیل می‌کنند که با بی‌توجهی به مطالبات فرهنگیان شاغل و بازنشسته و با تصمیمات نادرست امنیت مالی و روانی خانواده بزرگ فرهنگیان را با چالش روبرو کرده اند.

امروز ما در اینجا جمع شده‌ایم که اعلام نماییم فرهنگیان ایران تا تحقق کامل رتبه‌بندی‌شاغلان حداقل هشتاددرصد حقوق‌هیات‌علمی و همسان‌سازی‌بازنشستگان مبتنی‌ بر قانون مدیریت خدمات_کشوری دست از اعتراض نخواهند کشید چگونه است که بودجه برای نهادی چون صدا و سیما که عرصه تاخت و تاز مافیای آموزشی است وجود دارد اما تا پای صحبت از معیشت معلمان به میان می‌آید همین صدا و سیمای غیر ملی با گزارشات موهوم افکار عمومی را علیه فرهنگیان مغشوش و تحریک می‌کند؟ چگونه است بودجه برای افزایش سهم حوزه علمیه وجود دارد اما برای حوزه تعلیم و تربیت و آموزش با کیفیت پولی در بساط حاکمیت نیست!؟ ما از این همه تناقض در حیرتیم و می‌دانیم که مردم آگاه ایران ماهیت ریاکار مسئولان ناکارآمد را شناخته‌اند. به خاطر همین امر است که در اعتراضات ماه‌های اخیر ما حمایت‌های داوطلبانه اولیا و خانواده‌ها و مردم شریف ایران را داشتیم.

ما امروز در اینجا جمع شده‌ایم که به مجلس هشدار دهیم اگر در جلسه روز سه‌شنبه، ۲۳ آذر، لایحه رتبه‌بندی، سرهم‌بندی گردد و همچنان همسان‌سازی بازنشستگان که بودجه آن قبلا پیش‌بینی شده به محاق رود به اعتراضات گسترده خود ادامه خواهیم داد.

اگر نهادهای حاکمیتی و امنیتی گمان می‌کنند با بازداشت آقای رسول بداقی نماینده ریاست دوره‌ای شورای هماهنگی، با دادگاهی کردن آقای جعفر ابراهیمی بازرس شورای هماهنگی و با ضرب و شتم آقای آمانج امینی و با در زندان نگه‌داشتن آقای محمدرضا رمضانزاده، آقای اسماعیل عبدی و آقای مهدی فتحی می‌توانند روند مطالبه‌گری را متوقف نمایند سخت در اشتباهند.

شورای هماهنگی بار دیگر ضمن محکوم نمودن بازداشت‌، پرونده‌سازی و اخراج و احضار تمام فعالان صنفی خواهان آزادی همه معلمان زندانی و پایان دادن به خط برخورد با فعالان صنفی و مختوم شدن تمام پرونده‌هاست و از تمام فرهنگیان می‌خواهد آزادی فعالیت صنفی و معلمان دربند را به یک مطالبه جدی و عمومی تبدیل نمایند.

در پایان شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران اعلام می‌کند بودجه ۱۴۰۱ و عملکرد دولت و مجلس تاکنون مورد رضایت فرهنگیان نیست و اگر خروجی جلسه فردا حداقل حقوق معلمان را بر مبنای حداقل هشتاد درصد حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه تا خط فقر یعنی ۱۲ میلیون افزایش ندهد و بودجه همسان‌سازی واقعی برای اجرا از مهر ۱۴۰۰ تامین نگردد این اعتراضات در ابعاد گسترده‌تر ادامه خواهد یافت.

شورای هماهنگی از آن دسته از همکارانی که به هر دلیل تاکنون به اعتراضات نپیوسته‌اند درخواست می کند برای تحقق مطالبات به فراخوان‌های بعدی شورای هماهنگی بپیوندند که اگر امروز اعتراض نکنیم فردا فرصتی برای جبران نیست و پشیمانی سودی ندارد.

بی‌شک پیروزی و تحقق مطالبات در گرو همبستگی و اتحاد سراسری ماست.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

۲۲ آذر ۱۴۰۰

/گزارشات رسانه ای شده:

1- اعتصاب و اعتراض معلمان به روستاهای کهگیلویه و بویراحمد هم رسید

در طی روزها و ماه های اخیر تجمعات اعتراضی فرهنگیان در سراسر کشور صورت گرفته است و این تجمعات به سطح مدارس روستاها هم کشیده شد.

در ادامه این اعتراضات سریالی، روز های شنبه و یکشنبه ۲۰ و ۲۱ آذر نیز این تجمعات اعتراضی ادامه داشته است.

شمار زیادی از معلمان و فرهنگیان استان کهگیلویه و بویراحمد در جلوی آموزش و پرورش مناطق و یا در مدارس خود به اجرا نشدن طرح رتبه‌بندی و همسان نشدن حقوق معلمان اعتراض کردند.

بر پایه گزارشات ارسالی از مدارس استان حتی در روستاهایی که یک کلاس درس با یک معلم و دو دانش آموز هم بود این خواسته معلم با در دست داشتن پلاکاردی اطلاع رسانی شده است.

در این تجمع اعتراضی عمده خواسته فرهنگیان اجرای طرح رتبه‌بندی به میزان ۸۰ درصد حقوق هیأت علمی برای معلمان است.

معلمان معتقدند که مدتهاست به ما وعده می‌دهند که لایحه رتبه‌بندی در مجلس به تصویب می‌رسد اما هنوز هیچ خبری نیست و به این بهانه که بودجه نداریم و لایحه بار مالی دارد، کار را به تعویق می‌اندازند.

ظاهراً قرار است روز دوشنبه نیز تجمعاتی با موضوع طرح رتبه بندی صورت بگیرد.

معلمان از تدریس در شاد هم خودداری کرده اند.

2- اعتصاب مجدد فرهنگیان کشور در اعتراض به عدم تصویب رتبه بندی معلمان

فرهنگیان شاغل در مدارس در اعتراض به عدم اجرای طرح رتبه‌بندی و دیگر مطالبات رسیدگی نشده خود، دست به اعتصاب زده و از ادامه فعالیت و تدریس‌ خودداری کرده‌اند.

این اعتصاب که قرار است دو روزه باشد و به دعوت شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران شروع شده است، سومین اقدام اعتراضی گسترده معلمان معترض در یک ماه گذشته است.

معلمان اعتصابی که از عدم تحقق وعده‌های دولت و مجلس و افزایش مشکلات معیشتی خود ناراضی هستند، از شرکت در کلاس‌های درس خودداری کرده و کلاس‌های مجازی آموزش را هم که در قالب طرح شاد اجرا می‌شود تعطیل کرده‌اند.

روز ۲۰ آبان امسال نیز معلمان معترض در حدود ۵۰ شهر ایران تجمع کردند .معلمان ایرانی همچنین روز پنج‌شنبه ۱۱ آذر بار دیگر در بیش از ۶۰ شهر دست به تجمع‌ زدند.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان در بیانیه خود تاکید کرده است که دولت می‌خواهد با اختصاص بودجه «۱۲.۵ هزار میلیارد تومان» طرح رتبه‌بندی معلمان را «سرهم بندی» کند و گفته است دولت و مجلس «اجرای کامل طرح همسان‌سازی بازنشستگان مطابق با قانون مدیریت خدمات کشوری را به محاق برده‌اند».

بر اساس فصل ششم سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که در سال ۱۳۹۰ در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید، حقوق معلمان باید بر اساس سطح کیفی آن‌ها مشخص شود، ولی این طرح تاکنون اجرا نشده است.

در صورت تصویب و اجرای طرح رتبه‌بندی، پایه حقوق و مزایای معلمان به دست‌کم ۸۰ درصد اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها خواهد رسید که با آنها هم‌رتبه و هم‌سابقه‌ هستند.

این در حالی است که با وجود تصویب کلیات طرح‌ رتبه‌بندی، حدود پنج ماه است که جزئیات آن در صحن علنی مجلس بررسی نشده است.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان گفته است در صورت بی‌توجهی به مطالبات و تجمعات معلمان، در آینده تجمعات اعتراضی گسترده‌ای هم مقابل مجلس و ادارات آموزش و پرورش برگزار خواهد کرد.

/اطلاعیه شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران پیرامون بازداشت و هتک حرمت معلم فرهیخته آمانج امینی

دیروز مصادف با ۲۰ آذر ماه یکهزار و چهارصد خورشیدی همزمان با تحصن و اعتصابات سراسری معلمان ایران برای احقاق حقوق قانونی، مدنی و صنفی خود؛ اداره اطلاعات شهرستان سقز استان کردستان پس از احضار معلم خوشنام و مطالبه گر آمانج امینی از اعضای ارشد انجمن صنفی معلمان کردستان، علی رغم تمامی حقوق شهروندی مصرح در قوانین موجود کشور اقدام به هتاکی، هتک حرمت و ضرب و شتم نامبرده می نمایند.

اقدامات اخیر اعم از بازداشت، بی احترامی و نادیده گرفتن خواسته های قانونی و برحق معلمان نشان از برداشته شدن صورتک نفاق و تمامیت خواهی طیفی در کشور می دهد که با استفاده از عوامل معلوم الحال بی مایه و مقدار در صدد بی حرمتی و محدود کردن هر چه بیشتر حقوق ایرانیان به ویژه فرهنگیان هستند.

این در حالیست که عده ای تهی مغز متوهم، هر از گاهی لجام گسیخته دست به اقدامات فراقانونی و مشمیز کننده می زنند و این امر جز آسیب به اعتماد عمومی، قانون و نظم در جامعه دستاوردی نداشته است.

در کشوری با این همه قدمت و سبقه و دارای قوانین کلی و جزئی سپردن عنان امور را به این گونه افراد، دور از عقلانیت است و جایگاه حقوقی و عرفی ندارد.

بدیهی است حکومت به جای این حرکات ناشایست مر قانون را استمرار و توسعه بخشد و با سرعت و بیش از هر زمانی حقوق قانونی، فرهنگی و به حق فرهنگیان را که در قانون اساسی کشور آمده به رسمیت شناخته و از تحدید حقوق آن ها دست بردارد و راه را بر جریان ها و افکار انحصارخواهانه و آن هایی که اساسا اعتقادی به این تنوع، تکثر و حق خواهی ندارند سد کند.

خوشبختانه مبدا و نیات این تحرکات مذبوحانه مدت هاست که برای مردم ایران هویدا شده و این تلاش ها که به منظور تفرقه و سواستفاده از شرایط موجود کشور انجام می گیرد، هر بار خنثی شده است.

کشور ایران از جنبه های مختلف، کشوری متنوع و متکثر است که دارای منابع و ثروت های متعددی است، بنابراین تلاش برای مسکوت گذاشتن خواسته ها و نیازهای منطقی و اولویت دار، تلاشی مذبوحانه بوده که دارندگان این تفکر و اندیشه ی انحصاری این آرزو را به گور خواهند برد.

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکوم کردن و ابراز انزجار از این اعمال شنیع، جاهلانه و غیر اخلاقی از آحاد جامعه ی فرهنگی می خواهد بیش از گذشته در جهت استیلای حقوق و مطالبات خود همت گماشته و آن ها را پاس بدارند. همچنین از نمایندگان مجلس، وزارت آموزش و پرورش و دستگاه قضایی می خواهد نسبت به حقوق نادیده گرفته شده ی معلمان و دانش آموزان درخصوص معیشت، منزلت و برخورداری از آموزش مناسب و کیفی دفاع و برای احقاق آن تلاش نمایند و در جای درست موقعیتی که به آنها تفویض شده، قرار گیرند.

سخنگوی شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران

اسکندر لطفی

۱۴۰۰/۹/۲۱

/محمد حبیبی / سخنگوی کانون صنفی معلمان:

جعفرابراهیمی فعال صنفی معلمان و بازرس شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان امروز در دادگاه انقلاب کرج بخاطر فعالیت های صنفی اش مورد محاکمه قرار گرفت.

اتهامات درج شده در پرونده این فعال صنفی، تبلیغ علیه نظام و اقدام علیه امنیت ملی کشور بوده است.اقای ابراهیمی همراه با وکیلشان اقای حسین تاج در دادگاه امروز حاضر شده و ضمن رد اتهامات وارده به قانونی بودن فعالیت صنفی انجام شده تاکید کردند.

*یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته:

1- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی نسبت به سطح نازل حقوق وعدم همسان سازیش،پرداخت نشدن عیدی مطابق قانون کار وعدم برخورداری از درمان رایگان مقابل اداره کل تامین اجتماعی خوزستان وگیلان

روز یکشنبه 21 آذر، کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی نسبت به سطح نازل حقوق وعدم همسان سازیش،پرداخت نشدن عیدی مطابق قانون کار وعدم برخورداری از درمان رایگان مقابل اداره کل تامین اجتماعی خوزستان وگیلان در اهواز ورشت زدند.

اهواز:


رشت:


گزارش رسانه ای شده:

بازنشستگان کارگری گیلان: مستمری‌ها زیر خط فقر است/ دولت بدهی خود را بپردازد

بازنشستگان کارگری گیلان، مقابل اداره تامین اجتماعی رشت، تجمع کردند.

امروز (بیست و یک آذر) بازنشستگان کارگری گیلان با حضور مقابل اداره تامین اجتماعی رشت، خواستار توجه به مطالبات خود شدند.

یکی از حاضران در تجمع در ارتباط با خواسته‌ها و مطالبات گفت: مهم‌ترین خواسته‌ی ما، افزایش مستمری‌ها به اندازه خط فقر است؛ یک بازنشسته بعد از سی سال خدمت، نباید با فقر دست و پنجه نرم کند؛ در عین حال، ما خواستار پرداخت بدهی دولت به سازمان و بهبود شرایط تامین اجتماعی هستیم.

او ارائه خدمات درمانی رایگان و بهبود تسهیلات بازنشستگان را از دیگر مطالبات عنوان کرد و افزود: از مقامات تامین اجتماعی درخواست داریم به صدای بازنشستگان گوش فرادهند و دردها را بشنوند.

2- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته صنعت فولاد اصفهان واهوازنسبت به سطح پایین حقوق و عدم همسان سازیش مقابل ساختمان صندوق بازنشستگان

روز یکشنبه 21 آذر، کارگران بازنشسته صنعت فولاد اصفهان واهوازبرای باری دیگر برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به سطح پایین حقوق و عدم همسان سازیش مقابل ساختمان صندوق بازنشستگان این دوکلانشهرتجمع کردند.

مطالبات اصلی:

1- افزایش حقوق مطابق با نرخ تورم

2- تعيين تكليف كسرى سرانه دو ميليون تومان در همسان سازى 1399

3- برقرارى فوق‌العاده مناطق جنگی

 

گزارش رسانه ای شده:

اعتراض بازنشستگان صندوق بازنشستگی فولاد اصفهان به نحوه همسان‌سازی

صبح امروز، جمعی از بازنشستگان و مستمری‌بگیران صندوق بازنشستگی فولاد اصفهان مقابل ساختمان این صندوق تجمع کردند.

امروز یکشنبه (۲۱ آذرماه )جمعی از بازنشستگان صنعت فولاد اصفهان به نحوه اجرا و اصلاح همسان‌سازی و میزان ناچیز مستمری‌های خود اعتراض کردند.

بازنشستگان صندوق فولاد که هر یکشنبه در اعتراض به عدم رسیدگی به مشکلات‌شان دست به تجمع می‌زنند، از مدیریت صندوق و مسئولان کانون خواستار آن شدند که به مطالبات آنها پاسخ دهند.

*زنده باد همبستگی کارگران:

تجمع اعتراضی کارگران نیروگاه دماوند نسبت به ممنوع الورود شدن یک همکارحق طلب

روز یکشنبه 21 آذر، کارگران نیروگاه دماوند برای اعتراض به ممنوع الورود شدن یک همکارحق طلبشان دست به تجمع دراین نیروگاه واقع در35 کیلومتری جاده تهران - مشهد، بین شهر شریف‌آباد و ایوانکی زدند.


برپایه گزارش رسانه ای شده،کارگر تعلیق شده به نمایندگی از کارگران پیگیر مطالبات آن‌ها از کارفرمای جدید بوده است.

یکی از دلایل اعتراض این کارگر به گذاشتن دوربین‌های مداربسته است. او همچنین به جابجایی سرویس‌های ایاب ذهاب اعتراض داشته است.

*سومین تجمع اعتراضی کارگران آب وفاضلاب اهواز نسبت به عدم پرداخت 4 ماه حقوق 5 ماه حق بیمه ومطالبات دیگر وادغام غیرکارشناسی با آبفا ی روستایی مقابل ساختمان شرکت

روز یکشنبه 21 آذر برای سومین بار طی چندروزاخیر+، کارگران آب وفاضلاب اهواز برای اعتراض به عدم پرداخت 4 ماه حقوق 5 ماه حق بیمه ومطالبات دیگر وادغام غیرکارشناسی با آبفا ی روستایی دست به تجمع مقابل ساختمان شرکت زدند.


تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند:تا حصول نتیجه و لغو این ادغام غیرکارشناسی به تجمعات اعتراضی خود ادامه خواهند داد.

+ادامه تجمع اعتراض کارگران آب وفاضلاب اهواز نسبت به عدم پرداخت 4 ماه حقوق 5 ماه حق بیمه ومطالبات دیگر وادغام غیرکارشناسی با آبفا ی روستایی مقابل ساختمان شرکت

روز شنبه 20آذر برای یکبار دیگر، کارگران آب وفاضلاب اهواز برای اعتراض به عدم پرداخت 4 ماه حقوق 5 ماه حق بیمه ومطالبات دیگر وادغام غیرکارشناسی با آبفا ی روستایی مقابل ساختمان شرکت تجمع کردند.

تجمع اعتراضی کارگران آب وفاضلاب اهواز نسبت به عدم پرداخت 4 ماه حقوق 5 ماه حق بیمه ومطالبات دیگر وادغام غیرکارشناسی با آبفا ی روستایی مقابل ساختمان شرکت

روز چهارشنبه 17 آذر، کارگران آب وفاضلاب اهواز برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت 4 ماه حقوق ،5 ماه حق بیمه ومطالبات دیگر وادغام غیرکارشناسی با آبفا ی روستایی برای باری دیگر دست به تجمع مقابل ساختمان شرکت زدند.


بنابه گزارش رسانه ای شده،این کارگران ادغام آبفا روستایی با آبفا اهواز را باعث نابودی این شرکت می‌دانند و می‌گویند: پرداخت حقوق کارکنان آبفا استان که در اهواز مشغول به فعالیت هستند را نیز به آبفا اهواز تحمیل کرده‌اند و باعث شده این شرکت در پرداخت حقوق کارکنان خود دچار مشکل شود.

به گفته این کارگران ادغام آبفا روستایی با آبفا اهواز فقط باید شامل روستاهای اهواز باشد ولی شهرستان‌های اطراف نیز حقوق خود را از آبفا اهواز دریافت می‌کنند و حقوق بالغ بر 500 نفر در بخش روستایی و استان به آبفا اهواز تحمیل شده است.

آن‌ها تصریح می‌کنند: این ادغام باعث کاهش خدمات به شهروندان اهوازی می‌شود؛ چرا که حقوق‌های تحمیل شده اجازه خدمت‌رسانی را به حداقل رسانده است.

این کارگران که 4 ماه حقوق عقب افتاده و 5 ماه بیمه طلب دارند، می‌افزایند: حقوق‌های عقب افتاده نیز با کسری پرداخت می‌شود و سنوات سال‌های 97 تا 99 پرداخت نشده و پیمانکار زیر بار آن نمی‌رود.

*تجمع اعتراضی کارگران کارخانه فولاد بویر صنعت نسبت به بلاتکلیفی شغلی بدنبال قطع برق بدلیل بدهی به شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مقابل استانداری کهگیلویه و بویراحمد

روزیکشنبه 21 آذر، کارگران کارخانه فولاد بویر صنعت برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به بلاتکلیفی شغلی بدنبال قطع برق بدلیل بدهی به شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مقابل استانداری کهگیلویه و بویراحمد تجمع کردند.


براساس گزارشات رسانه ای شده، میزان بدهی این کارخانه به شرکت برق منطقه‌ای خوزستان بالغ بر 3 میلیارد تومان می باشد وقطع برق وتعطیلی کارخانه موجب بیکاری 226 کارگرشده است.

*سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:

رانندگان و کارگران شرکت واحد ، روز یکشنبه ۲۸ آذر ساعت ۱۰ صبح برای پیگیری مطالبات به شهرداری و شورای شهر تهران مراجعه می کنیم

همکاران گرامی حق گرفتنی است نه دادنی

با توجه به عدم توجه مدیریت شرکت واحد نسبت به مطالبات معوق کارگران شرکت واحد و بدون نتیجه ماندن طومار اعتراضی رانندگان به شهرداری تهران و شورای شهر تهران، در روز یکشنبه ۲۸ آذر ساعت ۱۰ صبح، رانندگان و کارگران شرکت واحد بطور جمعی به شهرداری تهران مراجعه خواهند کرد.

خواسته‌ها و مطالبات معوق کارگران شامل:

۱- پیرو پیگیری‌ها و نامه نگاری‌های سه سال گذشته خواهان اجرای فوری بازنگری طرح طبقه بندی مشاغل هستیم.

۲- پرداخت معوقات شارژ کارت‌های اعتباری

۳- پرداخت بدون وقفه چهار درصد حق بیمه کارگرانی که شرایط بازنشستگی‌شان احراز شده است.

۴- تعیین تکلیف کارگرانی که از تسهیلات مسکن برخوردار نشدند. همچنین تعیین تکلیف پروژه‌های مسکن تعاونی مسکن شرکت واحد از جمله سپیدار دو و سه، سهیل که بیش از ده سال است بلاتکلیف می‌باشند.

۵- تبعیض بسیاری در پرداختی کارمندان شهرداری و کارگران شرکت واحد وجود دارد. خواهان رفع هرگونه تبعیض در پرداختی کارمندان شهرداری و کارگران شرکت واحد هستیم.

۶- بازگشت به کار پنج راننده اخراجی حق طلب که به دلیل پیگیری مطالبات رانندگان سال‌هاست اخراج از کار می‌باشند.

۷- شروع دوباره سفرهای زیارتی و تفریحی یا پرداخت هزینه‌های این سفرها.

۸- عدم پرداخت پک بهداشتی کرونا

۹- عدم پرداخت سود سهام بانک شهر

۱۰- سنوات خدمت بازنشستگان در چند قسط پرداخت می‌گردد. خواهان پرداخت یکجا و بدون تاخیر سنوات خدمت بازنشستگان هستیم.

*سندیکای کارگران شرکت واحد بازداشت لیلا حسین‌زاده از دانشجویان حامی حقوق کارگر را محکوم می‌کند

لیلا حسین زاده فعال صنفی دانشجوبی که به شیراز سفر کرده بود, روز سه‌شنبه ۱۶ آذر با هجوم پانزده مامور امنیتی بازداشت شد. با توجه به اینکه بلافاصله خبرگزاری‌های فارس و تسنیم وابسته به نهادهای امنیتی، خبر بازداشت ایشان را با عنوان "بازداشت لیدر گروه خرابکاری" منتشر کردند، مشخص است که نهادهای امنیتی پرونده سازی خاصی را برای این فعال صنفی دانشجویی که از حامیان حقوق کارگر می‌باشد، تدارک دیده‌اند.

چند روز پیش از این بازداشت نیز شعبه ۳۶ تجدید نظر دادگاه انقلاب حکم بدوی پنج سال زندان برای ایشان را که به دلیل شرکت در جشن تولد محمد شریفی مقدم، دانشجوی زندانی دانشگاه شریف و خواندن سرود "خون ارغوان‌ها" صادر شده بود را تایید کرد.

لیلا حسین‌زاده از دانشجویان شناخته شده دانشگاه تهران و فعال صنفی دانشجویی است که به دلیل فعالیت‌های صنفی و دفاع از طبقه کارگر در دی ماه سال ۹۶ نیز بازداشت و محکوم به شش سال حبس تعزیری شده بود که به دلیل ابتلا به بیماری صعب‌العلاج با تشخیص پزشکی قانونی پس از حدود یکسال زندان مشمول عدم تحمل کیفر و آزاد شده بود.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با توجه به شدت بیماری لیلا حسین‌زاده عمیقا نگران سلامت ایشان می‌باشد.

فعالیت‌های ایشان در دفاع از طبقه کارگر بوده و باید بدون قید و شرط، بلافاصله آزاد و حکم ظالمانه‌ی زندان برای وی لغو گردد. کارگران و معلمان و حامیان حقوق کارگر زندانی باید بدون قید و شرط آزاد و احکام قضایی علیه آنان لغو گردد.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

*کانون نویسندگان ایران:درگیری ریه‌ی بکتاش آبتین افزایش يافته است.

وضعیت بکتاش آبتین، شاعر، فیلمساز و عضو کانون نویسندگان ایران در پی ابتلا به کرونا وخیم‌تر شده و درگیری ریه‌ها افزایش یافته است.

خانواده‌ی آبتین در تلاش‌اند تا با گرفتن مرخصی استعلاجی بتوانند روند درمان او را بهبود بخشند و بر آن نظارت داشته باشند. این تلاش‌ها تا کنون بی‌نتیجه مانده و مأموران امنیتی حتی از پذیرفتن مواد غذایی تهیه شده توسط خانواده‌ نیز امتناع می‌کنند.

بکتاش آبتین ۱۵ آذر ماه به دلیل ابتلا به کرونا و وخامت حالش شبانه به بیمارستان طالقانی منتقل شد. مسئولان زندان در روزهای نخست از دادن هر گونه اطلاعاتی درباره‌ی وضعیت سلامتی آبتین و بیماری او اجتناب می‌کردند‌ و تنها پس از پیگیری‌های مستمر خانواده‌ بود که مشخص شد او به کرونا مبتلا شده است.

کانون نویسندگان ایران پیشتر نگرانی خود را در مورد سلامتی بکتاش آبتین و دیگر اعضای در بند خود، رضا خندان (مهابادی)، کیوان باژن و آرش گنجی ابراز کرده است و همچنان مسئولیت هر گزندی به جان و سلامت آنها را متوجه حکومت و به ویژه قوه‌ی قضاییه‌ی آن می‌داند.

*کانون نویسندگان ایران: انجمن قلم آمریکا خواهان آزادی نویسندگان دربند ایرانی است

انجمن قلم (پن) آمریکا پس از انتشار خبر ابتلای بکتاش آبتین، شاعر، فیلمساز و عضو کانون نویسندگان ایران به کرونا با انتشار بیانیه‌ای خواستار آزادی نویسندگان در بند ایرانی از جمله اعضای کانون نویسندگان ایران شد. این بیانیه که ۱۹ آذر ماه منتشر شد، خواهان آزادی فوری بکتاش آبتین شد و اتهامات منتسب به او و دو برنده‌ی دیگر جایزه «آزادی برای نوشتن» انجمن قلم سال ۲۰۲۱، رضا خندان (مهابادی) و کیوان باژن را واهی خواند. در این بیانیه با اشاره به اجرای حکم زندان عضو دیگر کانون نویسندگان ایران، آرش گنجی آمده است: «وضعیت آزادی بیان و حقوق بشر در ایران در سال‌های اخیر پیوسته بدتر شده است و سرکوب نویسندگان برای خاموش کردن هر صدای انتقادی به شیوه‌های گوناگون از زندان و آزار تا قتل‌های هدف‌مند ادامه دارد».

ترجمه‌ی متن کامل بیانیه در ادامه آمده است:

در دوران پس از اپیدمی کووید-۱۹

انجمن قلم آمریکا خواهان آزادی نویسندگان دربند ایرانی است

۹ دسامبر ۲۰۲۱

(نیویورک) ــ پس از انتشار خبر بستری شدن بکتاش آبتین، برنده جایزه «آزادی برای نوشتن» انجمن قلم سال ۲۰۲۱، در بیمارستان به دلیل ابتلا به کووید-۱۹، انجمن قلم آمریکا امروز خواهان آزادی بی‌درنگ او و دیگر نویسندگان ایرانی شد که ناعادلانه در حبس به سر می‌برند. از اواخر سپتامبر۲۰۲۰ که آبتین به بند کشیده شد، این دومین بار است که علایم کووید-۱۹ در او دیده می‌شود و هم‌بند او کیوان باژن، دیگر برنده‌ی همان جایزه، نیز هم‌اکنون درگیر علایم آنفولانزا شده اما هنوز او را به بیمارستان منتقل نکرده‌اند.

سامر لوپز، مدیر ارشد برنامه‌های آزادی بیان انجمن قلم آمریکا، گفت: «ما خواهان آزادی فوری آبتین هستیم تا بتواند از مراقبت‌های درمانی مناسب برخوردار شود. این شرایط آشکارا نشانگر خطرات جدی است که آبتین و دیگر نویسندگان هم‌بند او را که ناعادلانه زندانی شده‌اند تهدید می‌کند. نقض فاحش حقوق آنان باید پایان یابد و آبتین و تمامی کسانی که ناعادلانه به زندان افتاده‌اند باید بی‌درنگ و بدون قیدوشرط آزاد شوند.»

بکتاش آبتین، کیوان باژن و رضا خندان مهابادی از سپتامبر ۲۰۲۰ به دلیل پرونده‌سازی وزارت اطلاعات بر اساس آثارشان و عضویت‌ در کانون نویسندگان ایران در زندان اوین زندانی بوده‌اند. آنان در پی محاکمه‌هایی فاقد هرگونه موازین قانونی به اتهام‌های واهی «اجتماع و تبانی برای اقدام علیه امنیت کشور» و «تبلیغ علیه نظام» در مجموع به پانزده‌سال و نیم حبس محکوم شده‌اند. نزدیک به ۹۰ تن از نویسندگان و هنرمندان برجسته ازجمله مریل استریپ، خالد حسینی، جاناتان فرانزن، ساندرا سیسنرو و مارگارت اتوود با امضای نامه‌ای خواستار آزادی این سه برنده‌ی جایزه «آزادی برای نوشتن» شدند.

آرش گنجی، منشی پیشین کانون نویسندگان ایران، در اواخر اکتبر به چند اتهام‌ واهی از جمله اقدام علیه امنیت کشور در ارتباط با ترجمه‌ی کتابی درباره انقلاب کردهای شمال سوریه به یازده‌سال زندان محکوم شد و او نیز هم‌اکنون برای سپری کردن دست‌کم پنج سال از این محکومیت در زندان اوین به سر می‌برد.

وضعیت آزادی بیان و رعایت حقوق بشر در ایران در سال‌های اخیر پیوسته بدتر شده است و سرکوب نویسندگان برای خاموش کردن هر صدای انتقادی به شیوه‌های گوناگون از زندان و آزار تا قتل‌های هدف‌مند ادامه دارد. بر اساس فهرست «آزادی برای نوشتن» انجمن قلم آمریکا در سال ۲۰۲۰، ایران از نظر شمار نویسندگان و روشنفکران زندانی رتبه‌ی چهارم را در جهان دارد. انجمن قلم آمریکا به دفاع از افرادی که به دلیل اندیشه و بیان خود محکوم یا زندانی می‌شوند، از جمله نویسندگان و روزنامه‌نگاران و کنشگران، ادامه خواهد داد.

تجمع اعتراضی دانشجویان پیام نور نسبت به حضوری شدن امتحانات مقابل ساختمان مرکزی دانشگاه

روزیکشنبه 21 آذر،جمعی از دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور در اعتراض به حضوری شدن امتحانات پایان ترم مقابل ساختمان مرکزی این دانشگاه تجمع کرده و خواهان لغو امتحانات حضوری شدند.

یکی از دانشجویان معترض به خبرنگاررسانه ای گفت: بعد از اینکه مقداری همه گیری کرونا فروکش کرد و دانشگاه‌ها به صورت تدریجی فعالیت آموزش حضوری خود را شروع کردند، دانشگاه پیام نور با وجود اینکه قبلاً اعلام کرده بود امتحانات پایان ترم را به صورت غیرحضوری برگزار خواهد کرد، معاونت آموزشی دانشگاه در خبری غیرمنتظره و ناگهانی برگزاری حضوری امتحانات مقطع کارشناسی ارشد و دکتری را اعلام کرد که موجی از آشفتگی و اضطراب را در میان دانشجویان به دنبال داشت.

وی ادامه داد: دانشجویان با توجه به اعلام رسمی و مکرر دانشگاه پیام نور برنامه اشتغال و تحصیل خود را هماهنگ کرده‌اند و اکنون دانشگاه پیام نور بصورت کاملاً یکطرفه مطالب عنوان شده قبلی را نقض کرده و به برگزاری حضوری امتحانات اصرار دارد.

این دانشجو افزود: با توجه به اینکه بسیاری از فعالیت‌های آموزشی و مطالعات دانشجویان در طول ترم تحت تأثیر بیماری کرونا مطابق خواست و انتظارات متفاوت اساتید مراکز مختلف مربوطه صورت گرفته است برگزاری حضوری امتحانات بسیاری از این تلاش‌ها را بی تأثیر می‌کند.

*جان باختن یک کارگرجوان در پاوه براثر سقوط در دستگاه سنگ شکن

کارگر جوان یک شرکت‌ صنعتی در روستای وراء شهرستان پاوه براثر سقوط در دستگاه سنگ شکن جانش را ازدست داد.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری 20 آذرماه 1400

- مجموعه ای درباره اولین روزاز اعتراض سراسری سه روزه معلمان نسبت به به عدم اجرای طرح رتبه بندی و عدم اجرای طرح همسان سازی:

/معلمان امروز حماسه خلق کردند

/گزارش اولیه از آغاز اعتصاب سراسری معلمان ایران با فراخوان شورای هماهنگی

/بیانیه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در محکومیت بازداشت آقای رسول بداقی

/بیانیه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در محکومیت بازداشت آقای رسول بداقی

/گزارشات رسانه ای شده:

- کارگران ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکمیلی و وعده های توخالی مسئولان منجمله وزیرنفت دست به تحریم غذا زدند

- تجمع اعتراضی کارگران معادن سنگ آهن سنگان شهرستان خواف نسبت به عدم پرداخت چند ماه حقوق وحق بیمه

- ادامه تجمع اعتراض کارگران آب وفاضلاب اهواز نسبت به عدم پرداخت 4 ماه حقوق 5 ماه حق بیمه ومطالبات دیگر وادغام غیرکارشناسی با آبفا ی روستایی مقابل ساختمان شرکت

- آزادی موقت مهتاب قلی‌زاده با وثیقه 10 میلیارد ریالی

- تجمع اعتراضی عشایر و کشاورزان روستای تنگاری دهستان دشتروم یاسوج نسبت به واگذاری منابع طبیعی و مراتع

*مجموعه ای درباره اولین روزاز اعتراض سراسری سه روزه معلمان نسبت به به عدم اجرای طرح رتبه بندی و عدم اجرای طرح همسان سازی:

/معلمان امروز حماسه خلق کردند

امروز شنبه، ۲۰ آذر ۱۴۰۰ ، بار دیگر حماسه‌ای به یادماندنی خلق شد و با تعطیلی گسترده کلاس‌ها به صورت حضوری و مجازی، فرهنگیان نشان دادند که اراده کرده‌اند تا حق خود نگیرند از پای ننشینند.

اعتصاب ده‌ها هزار معلم در سراسر ایران در بیش از ۲۰۰ شهر و منطقه نشان دهنده آن است که کارد به استخوان رسیده و روند مطالبه‌گری معلمان تا تحقق کامل خواسته‌ها متوقف نخواهد شد.

در اعتصاب امروز خوشبختانه تعداد زیادی از مدیران و معاونان با معلمان اعتصابی همراهی نمودند اما برخی گزارش‌ها حاکی از عدم همکاری برخی مدیران با معلمان متحصن بود ما از این مدیران دعوت می‌کنیم در کنار معلمان قرار بگیرند و به وظیفه معلمی خود عمل نمایند و منافع کوتاه مدت و فردی را بر منافع جمعی ترجیح ندهند. معلمان عزیز باید بدانند هیچ فردی از جمله مدیر و معاون نمی‌تواند فردی را به اجبار به سر کلاس بفرستد آنها فقط می‌توانند گزارش دهند و ما از گزارش آنان به مقامات بالاتر استقبال می‌کنیم. یادمان نرود حداکثر جریمه سه روز غیبت در برابر حقوقی که فردا مجلس از ما خواهد گرفت قابل مقایسه نیست پس با تمام وجود باید پا به میدان گذاشت.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران ضمن قدردانی و تشکر از تمام معلمان حاضر در صحنه ، از تمام معلمانی که به هر دلیل سکوت کرده‌اند درخواست‌ می‌کند برای تحقق مطالبات به اعتصاب و تجمع سراسری بپیوندند.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

۲۰ آذر ۱۴۰۰

/گزارش اولیه از آغاز اعتصاب سراسری معلمان ایران با فراخوان شورای هماهنگی

بنا بر اخبار رسیده تاکنون معلمان در شهرهای زیر به تحصن پیوسته‌اند.

۱. قشم

۲. بوشهر

۳. آبکنار

۴. سمیرم

۵. سقز

۶. سنندج

۷. لاهیجان

۸. اصفهان

۹. شاهین شهر

۱۰. خمینی‌شهر

۱۱. سرچهان فارس

۱۲. بافت کرمان

۱۳. بهار همدان

۱۴. اسلام‌آبادغرب

۱۵. مریوان

۱۶. یزد

۱۷. مهریز

۱۸. بافت کرمان

۱۹. گناوه

۲۰. اقلید

۲۱. مرودشت

۲۲. جلفا

۲۳. دشتستان

۲۴. تهران

۲۵. اصفهان

۲۶. خرم بید

۲۷. قیروکارزین

۲۸. گچساران

۲۹. جوانرود

۳۰. کرج

۳۱. الیگودرز

۳۲. قم

۳۳. جیرفت

۳۴. بافق

۳۵. ارومیه

۳۶. قزوین

۳۷. بهبهان

۳۸. باغلمک

۳۹. ایذه

۴۰. میاندرود

۴۱. دهدشت

۴۲. فیروزآباد

۴۳. ملایر

۴۴. همدان

۴۵. اهواز

۴۶. بیجار

۴۷. شیراز

۴۸. ایلام

۴۹. کلمه

۵۰. سوق

۵۱. فریدونکنار

۵۲. ساری

۵۳. لاهیجان

۵۴. همدان

۵۵. ملایر

۵۶. کوه‌چنار

۵۷. دیواندره

۵۸. تبریز

۵۹. دشتستان

۶۰. قروه

۶۱. هادی شهر

۶۲. برازجان

۶۳. ایرانشهر

۶۴. فیروزآباد

۶۵. بهبهان

۶۶. بانه

۶۷. بهارستان

۶۸. نجف‌آباد

۶۹. سروستان

۷۰. نورآبادممسنی

۷۱. بوئین‌زهرا

۷۲. آباده

۷۳. زرین‌دشت

۷۴. کامیاران

۷۵. مهدی‌شهر

۷۶. گتوند

۷۷. جایزان

۷۸. امیدیه

۷۹. چاروسا

۸۰. گناوه

۸۱. پیرانشهر

۸۲. بندرانزلی

۸۳. سرو آباد

۸۴. قلعه‌گنج

۸۵. اسلامشهر

۸۶. کرمانشاه

۸۷. پلدختر

۸۸. درود

۸۹. سلسله و دلفان

۹۰. بروجرد

۹۱. کهمره نودان فارس

۹۲. بجنورد

۹۳. میناب

۹۴. بندرعباس

۹۵. سیریک

۹۶. خرم‌آباد

۹۷. رشت

۹۸. شهرکرد

۹۹. گرگان

۱۰۰. یاسوج

۱۰۱. کرمان

۱۰۲. مشهد

۱۰۳. شاهرود

۱۰۴. اراک

۱۰۵. شهرضا

۱۰۶. بندرعباس

۱۰۷. پیرانشهر

۱۰۸. زاهدان

۱۰۹. بیرجند

۱۱۰. کاشان

در بسیاری از شهرها ، همکاران شاد را تعطیل کرده‌اند و از تدریس امتناع می‌کنند.

این آمار به روز خواهد شد.

لطفا نام مدرسه و شهر خود را روی عکس بنویسید و در قسمت leave a commentبرای ما ارسال نمایید.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

۲۰ آذر ۱۴۰۰

+چند تصویر:

1- دبیرستان دخترانه حاج صراف نوشهر:


2- دبستان استقلال سقز:


3- مدرسه امام رضا اردبیل:


4- هنرستان نجفی شهرستان کوه‌چناراستان فارس:


/بیانیه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در محکومیت بازداشت آقای رسول بداقی

امروز، شنبه ۲۰ آذر، متاسفانه آقای رسول بداقی عضو هیات مدیره کانون صنفی اسلامشهر و نماینده این تشکل‌ در شورای هماهنگی توسط پلیس امنیت به صورت خشونت‌آمیز و همراه با هتک حرمت بازداشت شده‌اند.

 

رسول بداقی یکی از فعالان برجسته صنفی و فداکار است که پیش از این نیز ۷ سال به خاطر فعالیت صنفی متحمل زندان شده‌ اما هرگز از مطالبه‌گری دست برنداشته‌ است و شجاعانه در مسیر حق‌طلبی و تحقق مطالبات معلمان و حقوق دانش‌آموزان ایستادگی نموده است.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکوم نمودن بازداشت این فعال صنفی وارسته تاکید می‌کند اگر چه آقای بداقی از افراد موثر جنبش معلمان است اما امروز هر معلم یک لیدر و سازمان‌دهنده موثر در جنبش است و با بازداشت‌ها و برخوردهای غیرقانونی نمی‌توان بر روند مطالبه‌گری تاثیر منفی گذاشت. شورای هماهنگی خواستار آزادی فوری و بی‌قید و شرط آقای رسول بداقی و سایر معلمان زندانی و توقف احضار و دادگاهی کردن فعالان صنفی است و قدرتمندانه اعتصاب فردا، یکشنبه، ۲۱ آذر را در تمام مدارس ادامه خواهد داد و روز دوشنبه، ۲۲ آذر بزرگترین تجمع خود را برای تحقق #رتبه‌بندی_کامل_شاغلان و #همسان‌سازی_بازنشستگان برگزار خواهد نمود.

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران اعلام می کند که معلمان مطالبه جو، مرعوب این برخوردها نخواهند شد و برای تحقق منافع عالیه فرهنگیان و فرزندان خود و فرزندان ایران به اعتصاب و تجمع سراسری می‌پیوندند.

وعده ما یکشنبه ۲۱ آذر اعتصاب سراسری و دوشنبه ۲۲ آذر تجمع سراسری در جای جای ایران.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

۲۰ آذر ۱۴۰۰

/سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران وحومه:

اعتصاب معلمان در ۱۱۰شهر کشور بصورت همزمان، امروز بیستم آذرماه در اعتراض به عدم اجرای رتبه بندی و همسانسازی

امروز شنبه ۲۰ آذر ماه درپی فراخوان شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ، معلمان در سرکلاس هایشان چه بصورت حضوری وچه غیر حضوری حاضر نشدند و خواستار رسیدگی به اجرای کامل رتبه بندی معلمان شاغل و اجرای همسانسازی حقوق برای فرهنگیان بازنشسته و آزادی معلمان زندانی شدند.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران وحومه ضمن حمایت از فراخوان سراسری تجمع و اعتصاب شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران، حق اعتراض واعتصاب را از حقوق مسلم کارگران و معلمان میداند و هرگونه برخوردهای پلیسی وامنیتی با معلمان معترض را محکوم میکند.

/گزارشات رسانه ای شده:

1- امروز معلمان در بسیاری مدرسه‌های سراسر کشور در اعتراض به اجرا نشدن رتبه‌بندی معلمان و همسازی حقوق بازنشستگان برای ساعتی دست به اعتصاب زدند قرار است این اعتراض فردا هم ادامه پیدا کند.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان اعلام کرده که اگر نمایندگان مجلس فردا یکشنبه رتبه‌بندی معلمان را تصویب نکنند و مصوبه مجلس «حقوق معلمان را تامین نکند و بر خلاف منافع عالی فرهنگیان باشد یا دوباره آن را به تعویق بیاندازند» تجمع اعتراضی سراسری برپا می‌کند.

با تصویب و اجرای طرح رتبه‌بندی که خرداد امسال کلیاتش تصویب شد ولی هنوز جزییاتش در مجلس تصویب نشده، پایه حقوق و مزایای معلمان به دست‌کم ۸۰درصد اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها خواهد رسید که با آنها هم‌رتبه و هم‌سابقه‌ هستند.

2- معلمان ایلامی در مدرسه‌های‌شان تحصن کردند

تعدادی از معلمان ایلامی در اعتراض به عدم اجرای طرح رتبه بندی تحصن کردند.

صبح امروز - شنبه 20 آذرماه - تعدادی از معلمان ایلامی در اعتراض به عدم اجرای طرح رتبه تحصن کردند.

این معلمان در کلاس های درس حاضر نشدند و در دفتر مدارس دست به تحصن زدند.


3- اعتراض تشکل‌های صنفی معلمان به محقق نشدن رتبه‌بندی

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: تشکل‌های صنفی معلمان در سراسر کشور اعلام کردند که به دلیل مباحث معیشتی، مسائل کاری، رتبه‌بندی و وعده‌هایی که به آن‌ها داده شده و هنوز محقق نشده است امروز و فردا تدریسی در کلاس‌های درس ندارند.

وی در خصوص عدم تدریس معلمان در کلاس‌های درس امروز و فردا، اظهار کرد: تشکل‌های صنفی معلمان در سراسر کشور اعلام کردند که امروز و فردا در کلاس‌های درس تدریس ندارند. در تعدادی از مدارس اصفهان هم معلمان برای محقق شدن رتبه‌بندی در کلاس درس حضور پیدا نکردند.

وی اضافه کرد: قرار است موضوع رتبه‌بندی معلمان امروز و فردا در مجلس شورای اسلامی مطرح شود و تصمیم تشکل‌های صنفی معلمان مبنی بر عدم تدریس به دلیل همین موضوع است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان تاکید کرد: همه معلمان این درخواست را دارند و با مصوب شدن قانون رتبه‌بندی معلمان افزایش حقوق و مزایای دیگری برای آن‌ها اعمال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: معلمان برای مباحث معیشتی، مسائل کاری، رتبه‌بندی و وعده‌هایی که به آن‌ها داده شده و هنوز محقق نشده است معترض هستند و در قالب تشکل‌های صنفی در سراسر کشور نوع اعتراض را به صورت عدم تدریس در کلاس درس امروز و فردا نشان می‌دهند.

وی تصریح کرد: معلمان تنها در برخی مدارس اصفهان در اعتراض به پاره‌ای از تصمیمات در خصوص وضعیت معیشت فرهنگیان امروز تدریس نداشتند.

*کارگران ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکمیلی و وعده های توخالی مسئولان منجمله وزیرنفت دست به تحریم غذا زدند

روزشنبه 20 آذر، کارگران ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در منطقه عملیاتی پارسیان، آغار و دلان از آغاز تحریم غذایشان درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکمیلی و وعده های توخالی مسئولان منجمله وزیرنفت ،خبردادند.

کارگران ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در منطقه عملیاتی پارسیان، آغار و دلان درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکمیلی و وعده های توخالی مسئولان دست به تحریم غذا زدند

کارگران معترض به خبرنگار رسانه ای گفتند: دلیل اصلی نارضایتی کارگران واحد ترابری این شرکت که شمار آن‌ها به 400 نفر می‌رسد، عدم اعمال افزایش مزایای مزدی همانند حق پاداش، تولید و حق جذب، بیمه تکمیلی، عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل است که مطابق عرف رایج در این واحد تولیدی قبل از خروج کارگران واحد ترابری از سامانه ساپنا (که سامانه اطلاعات پیمانکاران نیروی انسانی در کل صنعت نفت است) به صورت سالانه به دستمزدهای آن‌ها افزوده می‌شده است.

این کارگران درباره پیشینه مطالبات خود گفتند: از روز 29 اسفند 99 شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی با خارج کردن اسامی کارگران از سامانه ساپنا (که سامانه اطلاعات پیمانکاران نیروی انسانی در کل صنعت نفت است) همه مزایای که شامل حق پاداش، تولید وحق جذب و… را به بهانه خویش کارفرمایی حذف کرده است این در حالیست که همه ما به عنوان شغلی کارگر علارغم پیگیری زیاد و قول وزیر نفت هنوز به مزایای شغلی خود همانند سایر کارگران و کارکنان دست پیدا نکرده‌ایم.

گفته می‌شود که وزیر نفت در تاریخ 22 مهر ماه که با همراهی رئیس جمهور به شیراز سفر کرده بود با حضور به منطقه فیروز آباد در حضور کارگران معترض واحد ترابری منطقه عملیاتی پارسیان، آغار و دلان وعده حل مشکلات کارگران را داده است.

این کارگران گفتند: قبل از اینکه بخواهیم به نشانه اعتراض از خوردن وعده غذایی روزانه خودداری کنیم، از طریق مکاتبه با کارفرما پیگیر خواسته خود بودیم.

یادآوری:

+تجمع اعتراضی کارگران ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی نسبت به خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکمیلی و وعده های توخالی مسئولان برای دومین روز متوالی

روز یکشنبه 11 مهر1400 برای دومین روزمتوالی، کارگران ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکمیلی و وعده های توخالی مسئولان دست به تجمع مقابل ساختمان اداری مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دلان زدند.

تجمع کنندگان که از مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دلان درحاشیه جنوبی استان فارس هستند، در دومین روزدورجدید اعتراضشان بر اتصال مجدد خود به سامانه ساپنا که سامانه اطلاعات پیمانکاران نیروی انسانی در کل صنعت نفت است و لغو طرح خویش‌فرمایی که با اجرای آن قرارداد همه این کارگران را به حجمی تغییر می‌کند، تاکید کردند.

یکی از تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفت: از روز گذشته که اعتراض کارگران برای چندمین بار در سال جاری در محدوده ساختمان اداری محل کارمان شکل گرفته، شاهد هیچ اقدامی از سوی مسئولان نبوده‌ایم.

او در تشریح مشکلات خود و همکارانش گفت: حدود 400 نفر از رانندگان ماشین‌های بخش ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دلان هستیم که کارمان طی 10تا 18 سال گذشته به صورت مستمر جابجایی نیروی کار روی حدود 250 حلقه چاه بوده است. اما از روز 29 اسفند 99 شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی با خارج کردن اسامی کارگران از سامانه ساپنا (که سامانه اطلاعات پیمانکاران نیروی انسانی در کل صنعت نفت است) قصد اجرای طرح خویش فرمایی را دارد که براساس آن قرارداد همه این کارگران را به حجمی تغییر می‌کند.

او در ارتباط با مشکلات و محدودیت‌ها سخن گفت که در نتیجه خروج آن‌ها از سامانه ساپنا؛ آن‌ها از بسیاری از مزایای شغلی همانند طرح طبقه‌بندی مشاغل و سایر مزایای قانونی و عرفی که همه پرسنل رسمی، قراردادی و سایر نیروهای پیمانکاری دریافت می‌کنند، محروم شده‌اند.

به گفته وی؛ در تجمع اعتراضی که ماه‌ها پیش انجام دادیم معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت در زمینه بازگشت کارگران به سامانه ساپنا و لغو طرح خویش فرمایی، نامه‌نگاری کرده و وعده داده‌اند اما مشخص نیست چگونه و چه زمانی قرار است به این نامه‌ها و وعده‌ها عمل کنند.

وی با تاکید بر حق قانونی کارگران واحد ترابری گفت: برای دومین روز دست به اعتراض زده‌ایم و از مقامات می‌خواهیم هرچه زودتر وضعیت کارگران واحد ترابری را روشن کنند. داشتن رفاه و امنیت شغلی، حق قانونی ما است و مسئولان مناطق عملیاتی زاگرس جنوبی باید به دستور مسئولان بالادستی شرکت ملی نفت تمکین کند.

++از سرگیری اعتراضات کارگران ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی واقع در مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دالان نسبت به خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکلمیلی و وعده های توخالی مسئولان با برپایی تجمع مقابل مقابل ساختمان ستاد مرکزی شرکت نفت و گاز زاگرس جنوبی

روز شنبه 12 تیر1400، کارگران پیمانی(رانندگان) ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی واقع در مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دالان برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به حذفشان از سامانه ساپنا مبنی بر خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکلمیلی ووعده های توخالی مسئولان دست به تجمع مقابل مقابل ساختمان ستاد مرکزی شرکت نفت و گاز زاگرس جنوبی زدند.


این کارگران با بیان اینکه مسئولان شرکت نفت گاز زاگرس جنوبی به هیچ کدام از وعده‌های داده شده عمل نکرده‌اند،به خبرنگاررسانه ای گفتند: حدود 400 نفر از رانندگان ماشین‌های بخش ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دلان هستیم که کارمان طی 10 تا 18 سال گذشته به صورت مستمر جابجایی نیروی کار روی حدود 250 حلقه چاه بوده است. اما از روز 29 اسفند 99 شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی با خارج کردن اسامی کارگران از ساپنا (سامانه اطلاعات پیمانکاران نیروی انسانی در کل صنعت نفت است) قصد اجرای طرح خویش فرمایی را دارد که براساس آن قرارداد همه این کارگران را به حجمی تغییر می‌کند.

آنگونه که کارگران بخش حمل و نقل مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دالان گفتند، در نتیجه خروج آنها از ساپنا؛ آنها از بسیاری از مزایای شغلی همانند طرح طبقه‌بندی مشاغل و سایر مزایای قانونی و عرفی که همه پرسنل رسمی، قراردادی و سایر نیروهای پیمانکاری دریافت می‌کنند، محروم شده‌اند.

این کارگران گفتند: در آخرین اجتماعی که در روزهای 23 و 24 فرودین ماه سال جاری در مقابل ساختمان اداری منطقه عملیاتی پارسیان و آغار و دالان برگزارکردیم، مسئولان وعده دادند همه راننده‌ها به ساپنا متصل می‌شوند که در نتیجه آن همه کارگران به اعتراض چند روزه خود پایان دادند.

کارگران راننده واحد ترابری شرکت بهره‌برداری نفت وگاز زاگرس جنوبی با بیان اینکه همچنان وضعیت مشخصی نداریم و مسئولان شرکت نفت زاگرس جنوبی به وعده‌ها عمل نکردند، در ادامه با اشاره به نامه فرزین مینو (معاون نیروی انسانی) گفتند: با پیگیری کارگران؛ فرزین مینو (معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت) در نامه‌ای با رد طرح خویش فرمایی کارگران واحد ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی، تاکید کرده همه کارگران به ساپنا اضافه شوند. طبق این نامه شرکت نفت گاز زاگرس جنوبی موظف به عقد قرارداد طبق روال گذشته با کارگران است. در عین حال در نامه مینو تاکید شده در صورتی که بیمه راننده‌ها با قید نام کارفرمای شرکت زاگرس جنوبی به تامین اجتماعی ارسال می‌شود، همه کارگران مشمول مزایای طرح طبقه‌بندی مشاغل خواهند بود.

آنگونه که کارگران بخش حمل و نقل مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دلان گفتند،مدیران شرکت نفت وگاز زاگرس جنوبی با بی‌توجهی به نامه معاون وزیر نفت، همچنان بر اجرای طرح خویش فرمایی با راننده‌ها اصرار دارند و قصد ندارند هیچ یک از راننده‌ها را به ساپنا اضافه کنند. بنابراین رانندگان با قراردادهای حجمی از هیچیک از مزایای قانونی کار بهره‌مند نخواهند شد.

این کارگران گفتند: از کار با پیمانکاران مختلف خسته شده‌ایم؛ ؛ نگران آینده شغلی خود هستیم و از بدعهدی‌ها به ستوه آمده‌ایم! در صورتی که تا یک هفته آینده برنامه مشخصی برای حل مشکلات کارگران واحد ترابری انجام نگیرد به طور کامل کار را متوقف خواهیم کرد.

+++تجمع اعتراضی کارگران ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی واقع در مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دالان نسبت به خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکمیلی

روز دوشنبه 23 فروردین1400، کارگران پیمانی(رانندگان) ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی واقع در مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دالان برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به حذفشان از سامانه ساپنا مبنی بر خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکلمیلی دست به تجمع مقابل ساختمان اداری منطقه عملیاتی پارسیان و آغار و دالان زدند.

تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند:مدیران شرکت نفت و گاز زاگرس جنوبی در روز 29 اسفند 99(سالروز صنعت ملی نفت) همه رانندگان واحد ترابری را که هر یک 10 تا 25 سال سابقه مستمر کار در این واحد را دارند، از سامانه ساپنا (که سامانه اطلاعات پیمانکاران نیروی انسانی در کل صنعت نفت می‌باشد) حذف کرده‌اند که در نتیجه آن همه کارگران راننده از مطالباتی همانند طرح طبقه‌بندی مشاغل و سایر مزایای قانونی و عرفی که همه پرسنل رسمی، قراردادی و سایر نیروهای پیمانکاری دریافت می‌کنند، محروم خواهند شد.

یکی از این کارگران معترض افزود:در حال حاضر حدود 145 نفر در منطقه عملیاتی پارسیان و حدود 131 نفر دیگر در مناطق عملیاتی آغار و دالان با سوابق کاری 10 تا 25 سال کار مشغول جابجایی نیروی کار روی حدود 250 حلقه چاه هستند.

*تجمع اعتراضی کارگران معادن سنگ آهن سنگان شهرستان خواف نسبت به عدم پرداخت چند ماه حقوق وحق بیمه

روز جمعه 19 آذر، کارگران معادن سنگ آهن سنگان شهرستان خواف(شرکت طوس مسیر)دراستان خراسان رضوی برای اعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق وحق بیمه دست به تجمع درمحل کارشان زدند.


یکی از کارگران حاضر درتجمع به خبرنگار رسانه ای گفت: این تجمع با صحبت چند تن از مسئولان به صورت مشروط به پایان رسید.

برای آشنایی با شرکت طوس مسیر، شرکتی که در زمینه های کاوش های زمینی (معدنی) – حمل و نقل ، راه سازی و آب دارای رتبه یک از معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری می باشد وحقوق وحق بیمه کارگرانش را پرداخت نمی کند،به لینک زیر مراجعه کنید:

http://www.toosmasir.com/

*ادامه تجمع اعتراض کارگران آب وفاضلاب اهواز نسبت به عدم پرداخت 4 ماه حقوق 5 ماه حق بیمه ومطالبات دیگر وادغام غیرکارشناسی با آبفا ی روستایی مقابل ساختمان شرکت

روز شنبه 20آذر برای یکبار دیگر، کارگران آب وفاضلاب اهواز برای اعتراض به عدم پرداخت 4 ماه حقوق 5 ماه حق بیمه ومطالبات دیگر وادغام غیرکارشناسی با آبفا ی روستایی مقابل ساختمان شرکت تجمع کردند.

درهمین رابطه:تجمع اعتراضی کارگران آب وفاضلاب اهواز نسبت به عدم پرداخت 4 ماه حقوق 5 ماه حق بیمه ومطالبات دیگر وادغام غیرکارشناسی با آبفا ی روستایی مقابل ساختمان شرکت

روز چهارشنبه 17 شهریور، کارگران آب وفاضلاب اهواز برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت 4 ماه حقوق ،5 ماه حق بیمه ومطالبات دیگر وادغام غیرکارشناسی با آبفا ی روستایی برای باری دیگر دست به تجمع مقابل ساختمان شرکت زدند.


بنابه گزارش رسانه ای شده،این کارگران ادغام آبفا روستایی با آبفا اهواز را باعث نابودی این شرکت می‌دانند و می‌گویند: پرداخت حقوق کارکنان آبفا استان که در اهواز مشغول به فعالیت هستند را نیز به آبفا اهواز تحمیل کرده‌اند و باعث شده این شرکت در پرداخت حقوق کارکنان خود دچار مشکل شود.

به گفته این کارگران ادغام آبفا روستایی با آبفا اهواز فقط باید شامل روستاهای اهواز باشد ولی شهرستان‌های اطراف نیز حقوق خود را از آبفا اهواز دریافت می‌کنند و حقوق بالغ بر 500 نفر در بخش روستایی و استان به آبفا اهواز تحمیل شده است.

آن‌ها تصریح می‌کنند: این ادغام باعث کاهش خدمات به شهروندان اهوازی می‌شود؛ چرا که حقوق‌های تحمیل شده اجازه خدمت‌رسانی را به حداقل رسانده است.

این کارگران که 4 ماه حقوق عقب افتاده و 5 ماه بیمه طلب دارند، می‌افزایند: حقوق‌های عقب افتاده نیز با کسری پرداخت می‌شود و سنوات سال‌های 97 تا 99 پرداخت نشده و پیمانکار زیر بار آن نمی‌رود.

*آزادی موقت مهتاب قلی‌زاده با وثیقه 10 میلیارد ریالی

‌‎مهتاب قلی‌زاده، روزنامه‌نگار اقتصادی به اتهام تبلیغ علیه نظام(مصاحبه با رسانه‌ها) اجماع و تبانی علیه نظام(اطلاع‌رسانی اعتراضات خوزستان) و تشویق به فساد و فحشا (ورود زنان به ورزشگاه) پس از چندین جلسه بازجویی، در دادسرای اوین تفهیم اتهام و با وثیقه 10 میلیارد ریالی موقتاً آزاد شد.

منبع:کانال روزنامه‌نگاران مستقل ایران

*تجمع اعتراضی عشایر و کشاورزان روستای تنگاری دهستان دشتروم یاسوج نسبت به واگذاری منابع طبیعی و مراتع

روزشنبه 20 آذر،جمعی از عشایر و کشاورزان روستای تنگاری دهستان دشتروم یاسوج برای اعتراض به واگذاری منابع طبیعی و مراتع دست به تجمع مقابل استانداری کهگیلویه و بویراحمد دریاسوج زدند.


یکی از این معترضان به خبرنگاران گفت: اداره‌کل منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد به فردی که بومی و ساکن این منطقه نیست 6 هکتار از زمین منابع ملی را واگذار کرده‌اند و الان درخواست کرده که 4 هکتار دیگر به او واگذار کنند.

وی افزود: این اراضی ملی و چراگاه عشایر این منطقه است.

وی در ادامه گفت: الان مردم اعتراض دارند و آمده‌ایم جلوی استانداری کهگیلویه و بویراحمد و خواستار پیگیری این موضوع شد‌ه‌ایم.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگاران افزود: هیچ طرحی در این زمین‌ها اجرا نشده و مشخص هم نیست که این‌ اراضی برای اجرای چه طرح و پروژه‌ای است.

او درخاتمه گفت: این زمین‌ها مربوط به چراگاه عشایر می‌باشد، مردم روستای تنگاری الان معترض هستند و خواستار اجرای قانون و عدالت در این خصوص هستند.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید