اخباروگزارش های کارگری 20 اسفند ماه 1401

جنبش‌های اجتماعی
شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

- تجمع اعتراضی کارکنان بیمارستان تهران کلینیک نسبت به عدم پرداخت 3 ماه حقوق،2 سال عیدی و5 سال سنوات - تجمع اعتراضی کادر درمان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایلام رانسبت به سطح پایین حقوق وعدم پرداخت بموقعش وشرایط کاری- اعتصاب کارگران فصلی شرکت نیشکر هفت‌تپه- گزارش مسمومیت دانش‌آموزان در ۲۰اسفند- بیانیه‌ی دانشجویان دانشگاه صنعتی خواجه‌ نصیرالدین طوسی علیه حملات شیمیایی به دانش‌آموزان دختر- بیانیه جمعی از دانشجویان دانشگاه سوره در خصوص برگزاری کارگاه‌های اجباری برای برخی دانشجویان

- در ادامه موج فشار حاکمیت بر فعالان صنفی شعبه سوم دادگاه انقلاب شهرستان اهواز پرونده جدیدی برای پیروز نامی دبیر کانون صنفی معلمان خوزستان گشوده است.
*تجمع اعتراضی کارکنان بیمارستان تهران کلینیک نسبت به عدم پرداخت 3 ماه حقوق،2 سال عیدی و5 سال سنوات
روز شنبه 20 اسفند، کارکنان بیمارستان تهران کلینیک برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت 3 ماه حقوق،2 سال عیدی و5 سال سنوات دست به تجمع مقابل این مرکز درمانی در پایتخت زدند.
شعارها:
«کارگر داد بزن حقتو فریاد بزن»
«وزیر بی کفایت استعفا استعفا»
«بی شرف بی شرف

یکی از پرستاران معترض به خبرنگاررسانه ای گفت: حدود 3 ماه است که حقوقی دریافت نکرده‌ایم و همچنین عیدی ما که مربوط به سال گذشته می‌شود، همچنان پرداخت نشده است.
یکی دیگر از پرستاران حاضردرتجمع گفت: حدود سال است که سنوات دریافت نکرده‌ایم و حتی لباس مناسب برای کار کردن در بخش‌های مختلف بیمارستان هم به ما ندادند. زمانی که اعتراض خودمان را به مدیریت نسبت به وضعیت موجود اعلام می‌کنیم، در جواب می‌گوید هرکس این وضعیت را تحمل نمی‌کند از این بیمارستان برود.
*تجمع اعتراضی کادر درمان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایلام رانسبت به سطح پایین حقوق وعدم پرداخت بموقعش وشرایط کاری
روز شنبه 20 اسفند، جمعی از کادر درمان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایلام با تجمع مقابل ساختمان این دانشگاه وسردادن شعار«مسئول بی کفایت استعفا استعفا»اعتراضشان رانسبت به سطح پایین حقوق وعدم پرداخت بموقعش وشرایط کاری بنمایش گذاشتند.

*اعتصاب کارگران فصلی شرکت نیشکر هفت‌تپه

بنابر خبر منتشرشده، امروز شنبه ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۱، جمعی از کارگران فصلی شرکت نیشکر هفت‌تپه در اعتراض به عدم تحقق مطالباتشان دست از کار کشیدند و در محوطه شرکت تجمع کردند.
برگرفته از کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
*گزارش مسمومیت دانش‌آموزان در ۲۰اسفند
1- امروز شنبه ۲۰ اسفند دو مدرسه دخترانه به نام‌های «بعثت» و «پویش» در سنندج مورد حمله شیمیایی قرار گرفته‌اند.
2- علاوه بر سنندج، دو مدرسه دخترانه در باغ‌ملک نیز مورد حمله قرار گرفتند. به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش باغ‌ملک، امروز مجموعا ۵۴ دانش‌آموز از دو مدرسه دخترانه «عفت» و «فروغ» از باغ‌ملک مسموم و به بیمارستان منتقل شده‌اند.
3- در آبادان نیز دانش‌آموزان مدرسه دخترانه «دکتر معین» مورد حمله شیمیایی قرار گرفته و به بیمارستان‌های شهر منتفل شده‌اند.
*بیانیه‌ی دانشجویان دانشگاه صنعتی خواجه‌ نصیرالدین طوسی علیه حملات شیمیایی به دانش‌آموزان دختر
دانشگاهیان امروز دانش‌آموزان دیروزی هستند که با آرزوهای متفاوت و گاه بسیار دور از آنچه به آن رسیده‌اند بزرگ شده‌اند. مدارسی که باید جذاب ترین روش‌های آموزشی و ورزیده ترین معلمان را در خود داشته باشد همواره محل آزمون و خطای مدیران و وزیران بوده و هست. بی‌ توجهی به جایگاه رفیع معلم، بخشنامه‌های یک شبه و تصمیمات ناکارآمد کمر نظام آموزشی را به خم شدن وا داشت و به شکل نابه‌سامانی به حوزه آموزش عالی تسری پیدا کرد.
تصمیمات مدیریتی عجیب که امروزه در سیستم آموزش عالی با تغییر شیوه‌نامه‌ها و حتی قوانین مصوب به محل اعتراض بسیاری از دانشگاهیان تبدیل شده است ما را به یقین می‌رساند که آنچه هم اکنون با نام مدیریت در کشور ما حکمفرماست تنها بازی کودکانه گروه‌های مختلفی است که هریک گمان می‌کنند سهم بیشتری از مملکت به تاراج رفته‌مان ارث مبارک پدری شان است!
گل سرسبد تمام این کم و کاستی ها، سکوت و بی توجهی به رخداد اخیری است. بررسی مسمومیت گروه عظیمی از دانش‌آموزان دختر همانند سایر بلایای اقتصادی و اجتماعی حال حاضر کشورمان، توسط تصمیم‌گیران نالایق از امروز به فردا واگذار شده است و اصولا مانند همیشه، این عناصر بیگانه‌اند که بلبشوی مدیریتی امروز را ایجاد کرده و سررشته کار را از مدیران و مملکت‌داران بیدارمان گرفته‌اند!
آن روز که حرمت دانشگاه با ورود عوامل امنیتی از بین رفت و صدای دانشجویان آگاه با ایجاد فضای بگیر و ببند به گوش کسانی که وظیفه‌شان فقط و فقط شنیدن نظرات مردم است نرسید، باید منتظر شکسته شدن حریم مدارس هم می‌بودیم.
آیا هنوز هم می‌خواهیم به فرزندانمان آموزش بدهیم که مدرسه خانه دوم شماست؟؟ تعریف شما از خانه چیست؟ آیا خانه بجز با امنیت و آرامش معنا پیدا می کند؟ چطور قرار است در چنین فضای رعب آوری به کودکانمان آموزش داده شود در حالی که در تامین امنیت جانی آن ها ناکام مانده اید؟
روش نخ نمای انداختن تقصیرات به گردن هرکسی جز خودتان را کنار بگذارید و با چشم باز به وضعیتی که امروز گرفتار آن هستیم نگاهی بیندازید. متاسفانه جایگاه مدیریت در کشور ما آنچنان بی‌دلیل تقدیس شده و از مردم فاصله گرفته است که حتی نمی‌توانیم خودمان را جزئی از این سررشته داران امور تصور کنیم.
سخنان نخراشیده و نسنجیده برخی به اصطلاح مدیران و مجلسیان نیز به عبارات بی سر و ته مانند: "از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد" و "درحال پیگیری هستیم" خلاصه شده است. این در حالی‌است که؛ دانش‌آموزان و والدینشان همچنان بلاتکلیف، منتظر تعیین وضعیت آموزشی و تحصیلی‌شان هستند.
جامعه دانشگاهی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی مانند گذشته بیدار و خواهان یک پاسخگویی درخور از طرف مسئولانی است که در قبال این فاجعه امنیتی سکوت کرده‌اند. امیدواریم با یافتن هرچه زودتر منشا این اتفاق، همه ابعاد آن برای مردم شریف‌مان مشخص و واضح گردد.
*بیانیه جمعی از دانشجویان دانشگاه سوره در خصوص برگزاری کارگاه‌های اجباری برای برخی دانشجویان
از دانشجو فقط نام آن نصیبمان شده...
روش همیشگی این حکومت در برابر فریاد آزادی آزادی‌خواهان در سراسر میهن عزیزمان چیزی جز سرکوب و ارعاب نبوده و دانشگاه سوره از این قاعده مستثنی نیست؛ تا جایی که شاید بتوان گفت یکی از بهترین الگوها برای دیگر دانشگاه‌ها در این عرصه است.
هر گاه گمان می‌کردیم روش دیگری برای سرکوب وجود ندارد متولیان امر ما را شگفت زده می‌کردند و از دو هفته پیش ما شاهد این بودیم که پیامک هایی با مضمون دعوت اجباری به کارگاه های گفتگوی فرهنگی برای برخی از دانشجویان ارسال می‌شد و پس از آن با تماس‌های تلفنی مجددا به دانشجویان یادآوری شده و به آن ها گوشزد شده که حضور نیافتن در این کارگاه های اجباری عواقب بدی از جمله اخلال در روند آموزشی دانشجویان برای آن ها دارد.
البته که این اقدام معاونت آموزشی برای دانشجویان عجیب نیست و حراست دانشگاه نیز از همین روش (تماس تلفنی) برای ارعاب بین دانشجویان و پرونده سازی جهت سرکوب حداکثری دانشجویان استفاده کرده.
اگر این اقدامات فرا قانونی که باعث توهین به شان و حقوق اولیه دانشجو هست، همراه با سکوت ما باشد؛ قطعا این اخرین اقدام نیست و مسئولین با گستاخی تمام دست به اقداماتی فراتر از این ها نیز می‌زنند تا جایی که دیگر اجازه نفس کشیدن دانشجویان هم، دست مسئولان دانشگاه باشد.
می‌دانیم که نظارتی بر رفتار مسئولین دانشگاه در ایران نیست که اگر بود بودجه دانشگاه غیر دولتی که محل تامین آن جیب دانشجویان است در راستای بهبود کیفیت آموزش خرج می‌شد و نه خرج دیوارکشی و تفکیک جنسیتی در سلف دانشگاه ولی با این حال خواهان تجدید نظر درباره رفتارهای متعدد توهین‌آمیز مسئولین دانشگاه هستیم و هرگونه از این قبیل اقدامات را محکوم می‌کنیم.
ما، جمعی از دانشجویان دانشگاه سوره که همواره دست در دست هم همبستگی خود را به هر نحو ممکن با خیزش زن، زندگی، آزادی اعلام کرده‌ایم و تا پای جان پای آن ایستاده‌ایم؛ اکنون نیز مانند قبل پشت هم هستیم و نمی‌گذاریم به راحتی به حقوق دانشجویان تعرض کنید.
و روی کلام آخرمان با اساتیدی هست که برای حفظ موقعیت شغلی‌شان چشم‌شان را روی حقیقت و اتفاقاتی که اطراف‌شان می‌افتد نمی‌بندند و دغدغه آن‌ها به جای پست و مقام، حفظ کرامت انسانی دانشجویان است؛ آیا زمان آن نرسیده که شما هم از حصاری که دورتان کشیده شده بیرون بیایید و آزادانه افکار خود را بیان کنید؟
*در ادامه موج فشار حاکمیت بر فعالان صنفی شعبه سوم دادگاه انقلاب شهرستان اهواز پرونده جدیدی برای پیروز نامی دبیر کانون صنفی معلمان خوزستان گشوده است.
با وجود اینکه پیروز نامی پیش از این به یک سال حبس تعزیری قطعی بابت تبلیغ علیه نظام محکوم شده و آموزش و پرورش نیز سه ماه انفصال از خدمت و حذف رتبه بندی را برای او اعمال نموده،اقتدارگرایان به منظور اعمال فشار بیشتر، پرونده تازه ای علیه پیروز نامی تشکیل داده اند.در احضاریه پیروز نامی «فعالیت تبلیغی به نفع گروه های مخالف نظام و اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت ملی داخلی/خارجی عضویت در گر وهایی که هدف آنها برهم زدن امنیت کشور می باشد» اتهامات او ذکر شده.قرار است این فعال صنفی خوشنام ساعت ۱۰ صبح ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ محاکمه شود.
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکوم کردن پرونده سازی تازه برای پیروز نامی آن را اوج قانون شکنی معلم ستیزان و نشانه آشکار کینه توزی و انتقام صحنه گردانان پشت صحنه از جامعه معلمی می داند و بار دیگر هشدار می دهد جنبش مطالبه گری،با رفتار قانون شکنان اقتدارگرا،نه تنها متوقف نخواهد شد که تسریع پیدا خواهد نمود.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید