اخباروگزارش های کارگری 2 خرداد ماه 1401

جنبش‌های اجتماعی
شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

با همدردی وهمبستگی با خانواده های جان باختگان و مصدومین حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان - همدستى حكومت فاسد با سرمايه و پول هاى كثيف اين بار در شهر زادگاه ام آبادان- حسن سعیدی از اعضای زندانی سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران وحومه که در بند ۲۰۹ زندان اوین محبوس میباشد از شب گذشته یکم خرداد ماه دست به اعتصاب غذا زده است- تماس رسول بداقی و شعبان محمدی با خانواده- سندیکای کارگران شرکت واحد سناریوسازی های وزرات اطلاعات علیه اعضای این سندیکا و کانون صنفی معلمان ودیگر فعالین را قویا محکوم میکند

- بیانیه‌ی کانون نویسندگان ایران در دفاع از اعتراض مردم به گرانی کالاها

- بیانیه عمومی در رابطه با سناریو سازیهای جدید دستگاههای امنیتی علیه فعالین کارگری و معلمان

- اعتصاب کارگران و کارکنان نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن لرستان

- استعفای دسته‌جمعی کارکنان اداره کار استان یزد دراعتراض به افزایش 10 درصدی حقوق

- تعلیق 4 کارگر معترض به تبدیل وضعیت از رسمی به موقت کارخانه بهمن دیزل

- افشای شورای اسلامی کارراه آهن آذربایجان بقلم یک کارگر

- عدم پرداخت 4 ماه حقوق کارگران شهرداری زاهدان

- بیانیه کانون صنفی معلمان استان بوشهر در حمایت از همکاران بازداشت شده در استان فارس

- کانون صنفی معلمان استان بوشهر:معلمان غیور استان بوشهر سلام و سپاس از مهرتان

- آخرین خبردرباره مهرداد یغمایی معلم بازداشتی شیراز

- آزادی رضا امانی فربا قرار وثیقه

- یعقوب یزدانی معلم زندانی آزادشد

- هستی امیری به یکسال حبس و محرومیت های اجتماعی محکوم شد!

- تجمع اعتراضی مرغداران کاشان نسبت به سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی و وعده های توخالی مسئولان مقابل اداره جهاد کشاورزی کاشان

 

*همدستى حكومت فاسد با سرمايه و پول هاى كثيف اين بار در شهر زادگاه ام آبادان

محمد صفوی:

از قبل پيش بينىى شده بود كه اين ساختمان فكسنى كه از طريق فساد و زمين خوارى و اختلاس و رانت سر هم بندى شده بود فرو مى ريزد. اما كو گوش شنوا !

متاسفانه بار ديگر همدستى حكومت فاسد با سرمايه و پول هاى كثيف اين بار در شهر زادگاه ام آبادان فاجعه آفريد و مردم را دغدار كرد. دريغ كه تا اين سيستم فاسد پا برجاست صيانت از جان انسان در اولويت قرار ندارد.


*حسن سعیدی از اعضای زندانی سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران وحومه که در بند ۲۰۹ زندان اوین محبوس میباشد از شب گذشته یکم خرداد ماه دست به اعتصاب غذا زده است.

حسن سعیدی ازاعضای شناخته شده سندیکای کارگران شرکت واحد که چهارشنبه شب ۲۸اردیبهشت ماه با حمله ۹ تن از عوامل اطلاعاتی به محل اقامتش بازداشت شده بود، بعد از چند روز بازجویی های پی درپی در بند ۲۰۹ زندان اوین به نشانه اعتراض از یکشنبه یکم خرداد ماه دست به اعتصاب غذای تر زده است .

این فعال سندیکایی بارها بدلیل فعالیت های سندیکایی ودفاع از حقوق همکارانش توسط مامورین امنیتی بازداشت و مورد ضرب وشتم قرار گرفته و سالهاست که به دلیل فعالیت های حق طلبانه از کارش اخراج گردیده و با توصیه های امنیتی از بازگشت بکارش جلوگیری بعمل آمده است.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران وحومه بازداشت و زندانی کردن سعیدی و شهابی و بازداشتی های اعتصاب اخیر رانندگان خطوط بی آر تی را، شدیدا محکوم میکند وخواستار آزادی بی قید و شرط تمامی بازداشت شدگان میباشد.

چاره زحمت کشان وحدت وتشکیلات

*تماس رسول بداقی و شعبان محمدی با خانواده

در روزهای اخیر رسول بداقی و شعبان محمدی با خانواده خود تماس داشتند هر دو معلم زندانی با روحیه بالا برای همه فعالان صنفی و معلمان ایران سلام گرم رسانده اند.

رسول بداقی گفته که با ژاک پاریس که معلم ابتدایی در پاریس است در یک بند به سر می برند. بداقی در این تماس گفته که شوی تلویزیونی صدا و سیما را از زندان دیده و به محض آزادی از صدا و سیما به خاطر افترا و اتهامات بی اساس شکایت خواهد کرد.

او گفته دیدار با دو معلم فرانسوی امری بسیار عادی و متعارف بوده و در دیدار مدعی آقایان، هیچ چیز خاصی جز گفتگو در زمینه نظام آموزشی انجام نشده است و اساسا معلمان جز تبادل درباره مسائل آموزشی به هیچ امری سری دسترسی ندارند‌. از همین رو بداقی تاکید کرده که زیر بار هیچ یک از بازجویی ها نرفته است.

شورای هماهنگی ضمن محکوم کردن دوباره اقدام غیر قانونی صدا و سیما تاکید می کند این رسانه بر خلاف اصل ۳۷ قانون اساسی در رابطه با معلمان بازداشتی عمل نموده است:

«اصل ،برائت است و هیچ کس از نظر قانون مجرم شناخته نمی شود، مگر این که جرم او در دادگاه صالح ثابت گردد.»

بر طبق این اصل جرم صدا و سیما محرز بوده و این حق برای معلمانی که اسم و تصویر آنها پخش شده و بدون ارائه هیچ مدرکی اتهاماتی علیه آنها مطرح شده، محفوظ است که از صدا و سیما شکایت کنند.

*سندیکای کارگران شرکت واحد سناریوسازی های وزرات اطلاعات علیه اعضای این سندیکا و کانون صنفی معلمان ودیگر فعالین را قویا محکوم میکند .

با بحرانی تر شدن وضعیت اقتصادی کشور و افزایش بی رویه قیمت ها و اسفبارتر شدن وضعییت معیشتی مردم، الخصوص کارگران، مزدبگیران نه تنها شاهد شدت گرفتن اعتراضات اقشار مختلف مردم اعم از کارگران و بازنشستگان و معلمان هستیم، بلکه این اعتراضات گسترده تر و سراسری هم شده است.

بنابر همین شرایط، فشار سرکوب هم بیشتر شده است و اعتراضات نیز بطور مستمر افزایش یافته است .

مسئولین حکومتی و دولتی هم به دلیل ناکارآمدی و بی تدبیری و اقتصاد رانتی هیچ برنامه و راهکاری برای برون رفت از این معضل لاینحل ندارند.

میتوان به اعتراضات اخیرمردم درشهرهای مختلف کشور بخصوص در حاشیه شهرها و اعتصاب اخیر (۲۶اردیبهشت) رانندگان شرکت واحد اشاره کرد.

از آنجایی که وزارت اطلاعات درمبارزه با فساد و جلوگیری از رانت حکومتی بسیار ناتوان است، یکبار دیگر دست به ساخت سریال ها و سناریوهای تکراری و نخ نمایی زده که قبل از این هم برای همگان روشن بوده و هست . با ساخت این کلیپ ها در صدا وسیمای بی مخاطب ، قصد نشان دادن اقتدار و ایجاد رعب و وحشت برای ساکت کردن فعالین و معترضین، با بالا بردن هزینه اعتراض برای مردم را دارد.

درمورد سندیکای کارگران شرکت واحد باید بگوییم فقط در مورد همین سه عضو سندیکا رضا شهابی و داوود رضوی و حسن سعیدی که تاکنون در دو کلیپ ساختگی از سوی وزارت اطلاعات اتهامات جاسوسی به آنها زده شده، باید بگوییم در حال حاضر این سه عضو سندیکا وکالت محضری ۱۲۰ راننده زحمت کش شرکت واحد را بطور قانونی در اختیار دارند که با همکاری وکلای شناخته شده، امیر رئیسیان و حسین تاج تا کنون توانسته اند رئیس هئیت مدیره تعاونی مسکن شرکت واحد که منصوب حاصل رانت قالیباف است به همراه تعدادی از اعضای تعاونی مسکن که حاصل دسترنج کارگران را بلعیده اند، بعد از یک سال پیگیری مستمر به دادسرا بکشانند و مجبورشان کنند در بازپرسی پاسخگو باشند. که همچنان پرونده در دادسرا مفتوح میباشد.

البته میتوان گفت یکی از دلایل این پرونده سازی ها وسناریوهای جدید برای سه تن از اعضای سندیکای شرکت واحد داشتن حق وکالت از ۱۲۰ رانندگان مالباخته شرکت واحد است تا بلکه بازداشت این نمایندگان سندیکایی فرصت بیشتری برای مال اندوزی مدیران تعاونی مسکن را فراهم کند.

سندیکای کارگران شرکت واحد اعلام میدارد، مبارزات کارگران و معلمان و بازنشستگان و اعتراضات فرودستان، متکی به اشخاص و افراد نیست که با پرونده سازی و دستگیری تعدادی از چهره های شناخته شده این تشکل ها بشود اعتراضات کارگران و معلمان و بازنشستگان و جنبش های اعتراضی مردمی را سرکوب کرد، چرا که در چندسال گذشته بیشترین فشار سرکوب ، تهدیدو اذیت وآزار نسبت به فعالین کارگری و معلمان و بازنشستگان ، نویسندگان ، دانشجویان و روزنامه نگاران و .....از سوی عوامل امنیتی و سیستم قضایی صورت گرفته و همچنان شاهد گسترش اعتراضات و افزایش نارضایتی های عمومی در اکثر شهرهای کشور هستیم.

سندیکای کارگران شرکت واحد بازداشت و پرونده سازی برای اعضای این سندیکا و فعالان کانون صنفی معلمان را شدیدا محکوم میکند و خواستار آزادی تمامی بازداشت شدگان اخیر همچنین رضا شهابی و حسن سعیدی و دیگر فعالین دربند میباشد.

چاره زحمت کشان وحدت وتشکیلات

*بیانیه‌ی کانون نویسندگان ایران در دفاع از اعتراض مردم به گرانی کالاها

پس از افزایش بهای بنزین در آبان ۱۳۹۸، هیولای شوم گرانی بار دیگر زندگی مردم بلادیده را آماج یورش وحشیانه‌ی خود قرار داد. طنز ماجرا آنجاست که این یورش و سرکوبِ پس از آن به دست دولت «حزب اللهی» و «جوان»‌ی صورت گرفته که با شعار برقراری «عدالت» در جامعه بر اریکه‌ی قدرت تکیه زده است. چنین بود که افزایش چندین برابری قیمت‌های ۴ کالای اساسی – که بی‌تردید به کالاهای دیگر نیز سرایت خواهد کرد – در پوشش عوام‌فریبانه‌‌ی «یارانه»دهی به مردم انجام گرفت.

کل این یورش سبعانه به سطح معیشت مردم را می‌توان این‌گونه توضیح داد که حکومت برای حفظ نظام اقتصادی ظالمانه‌اش دیگر نمی‌تواند و نمی‌خواهد ارز ترجیحی به تولیدکنندگان کالاهای اساسی بدهد و این امر هیچ معنایی جز تشدید سرسام‌آور گرانی و افزایش لگام‌گسیخته‌ی قیمت‌ها ندارد. در این میان البته روشن است که یکی هم باید تاوان این گرانیِ انسان‌سوز را بدهد و آن هم کسی نیست جز مردمان اعماق، گرسنگان و داغ لعنت خوردگان. لازم نیست اقتصاددان باشیم تا دریابیم با پولی که دولت به نام «یارانه» و در واقع «صدقه» به حساب بخش‌هایی از مردم ریخته است چیزی در حدود نیمی از کالاهایی را می‌توان خرید که همین بخش‌ها پیش از گرانی اخیر می‌توانستند بخرند، و این یعنی تحمیل یک زندگیِ به‌مراتب فقیرانه‌تر و ریاضت‌کشانه‌تر از پیش به تهیدستان از یک سو و راندن بخش‌هایی از قشرهای متوسطِ مزد و حقوق بگیر به درون فرودست‌ترین لایه‌های جامعه از سوی دیگر. بدین‌سان، نیازی نیست جامعه‌شناس باشیم تا بفهمیم اقدام دولت به زیان اکثریت عظیم ستمدیدگان جامعه و به سود یک اقلیت غارتگر است. در یک کلام، هوش و استعداد و سواد چندانی نمی‌خواهد تا به مضمون ضدمردمی این به‌اصطلاح «رفرم» اقتصادی پی ببریم، «رفرم»ی که هدفش نه قطع دست پول‌شویان و اختلاس‌گران – که حکومت ریاکارانه ادعای آن را دارد – بلکه غارت و چپاول شیره‌ی جان کارگران و زحمت‌کشان تا واپسین قطره‌ است. درست از همین روست که جمهوری اسلامی خوب می‌داند اگر ناچار است برای حفظ نظم و نسق و حاکمیت استثمارگرانه‌اش با یک دست‌ «رفرم» انجام دهد باید با دست دیگرش هم شبکه‌ی اینترنت را قطع یا مختل کند تا صدای دادخواهی ستم‌کشان به یکدیگر نرسد، هم روزنامه‌ها و رسانه‌ها را سانسور کند تا دنیا از خیزش جان به لب رسیدگان در ایران بی‌خبر بماند و هم سلاح برگیرد تا سینه‌ی گرسنگان و پابرهنگانِ معترض را نشانه گیرد، گرسنگان و پابرهنگانی که تازه هنوز دردناک‌ترین ترانه‌‌‌ی خود را نخوانده‌اند.

کانون نویسندگان ایران بر اساس منشور خود اعتراض به گرانی وحشتناک این روزها و نیز کاربرد اینترنت برای بیان این اعتراض را حق مسلم و بی‌چون و چرای همگان می‌داند و سرکوب و سانسور و بازداشت و کشتار مردم مظلوم و بی‌دفاع را محکوم می‌کند.

کانون نویسندگان ایران

۲ خرداد

*بیانیه عمومی در رابطه با سناریو سازیهای جدید دستگاههای امنیتی علیه فعالین کارگری و معلمان.

به دنبال مسافرت دو عضو فرانسوی سازمان جهانی کار و سندیکای FO به ایران و ملاقات با تعدادی از فعالین کارگری و معلمان، دستگاه های امنیتی با توجه به گسترش اعتراضات و خیزشهای خیابانی علیه گرانی، مجال را غنیمت شمرده تا سیاست همیشگی گروگانگیری از اتباع خارجی را تحت عنوان جاسوس عملی نموده و به بهانه ارتباط با آنها به بازداشت گسترده فعالین کارگری و معلمان دست بزند.

بیش از یک هفته است که مردم به تنگ آمده از فقر و گرانی در خیلی از شهرهای ایران در خیابان هستند. حکومت به سیاق همیشه با خشنترین شیوه به مقابله با مردم معترض به گرانی برآمده است. تاکنون طبق اخبار منتشره، پنج نفر با شلیک مستقیم سرکوبگران به قتل رسیده اند.

حکومت که پاسخی برای رفع مشکلات معیشتی مردم ندارد، به عبث تنها راه خلاصی خود از اعتراضات و خیزشهای توده ای را سرکوب، بازداشت و کشتار می داند.

بازداشت دو شهروند فرانسوی اعضاء سندیکای FO و سازمان جهانی کار و بازداشت فعالین کارگری و معلمان به جرم ملاقات با این افراد، تلاشی بیهوده در راستای سرکوب جنبش حق طلبی و آزدایخواهی کل جامعه است که حول جنبش طبقه کارگر در حال اتحاد و انسجام است و امروز خیابانها را به تسخیر در آورده است.

خنثی سازی سناریوسازیهای دستگاه های اطلاعاتی برای ارعاب و ممانعت از گسترش مبارزات و اعتراضات توده ای علیه فقر و فلاکت و گرانی با خواست آزادی فوری و بی قید و شرط فعالین کارگری و معلمی بازداشتی و همچنین آزادی دو شهروند فرانسوی بدون هیچ قید و شرطی وظیفه عمومی و توده های مردم جان به لب رسیده است.

امضاء کنندگان این بیانیه ضمن محکوم کردن اقدامات نخ نمای گروگانگیری دستگاه‌های امنیتی و بازداشت فعالین کارگری و معلمی تحت عنوان اتهام ساختگی جاسوسی و ارتباط با به اصطلاح جاسوسان خارجی، خواهان تحقق فوری خواستهای زیر می باشند.

1-آزادی فوری و بی قید و شرط فعالین کارگری و معلمی بازداشت شده به اتهام واهی جاسوسی و ارتباط با دو عضو سازمان جهانی کار و سندیکای FO.

2-آزادی فوری و بی قید و شرط شهروندان فرانسوی اعضاء سازمان جهانی کار و سندیکای FO و پایان دادن به گروگانگیری از شهروندان خارجی و دو تابعیتی.

امضاء

1-انجمن صنفی کارگران برق و فلزکار کرمانشاه

2-سندیکای نقاشان البرز

3-کمیته پیگیری ایجاد تشکل‌های کارگری

4-ندای زنان ایران

5-گروهی از فارغ‌التحصیلان بیکار دانشگاه رازی کرمانشاه

6-گروهی از ورزشکاران رزمی کار کرمانشاه

7-گروهی از مهندسان نرم‌افزار پاساژ میرداماد کرمانشاه

8-گروهی از کارگران و خانواده های کارگری محلات شهر سنندج

9-گروهی از کارگران ساختمانی سنندج

10-گروهی از کارگران لوله کشی گاز ساختمانی سنندج

11-گروهی دستفروشان خیابان فرح سنندج

12-گروهی کولبران مریوان

13-گروهی از کارگران مرغداری های مریوان

14-گروهی از کارگران نقاش ساختماني سقز

15-گروهی از کارگران لوله کش ساختمانی سقز

16-گروهی از کارگران برق کار ساختمانی سقز

17-گروهی از جوانان بیکار محله تپه شافعی سقز

18-گروهی از جوانان بیکار محله کریم آباد سقز

19-گروهی از بازنشستگان تأمین اجتماعی و خدمات درمانی و خانواده های آنان در شهر سقز

20-گروهی از مردم معترض به فقر و گرانی محله نشمیلان سقز

21-گروهی از مردم معترض به فقر و گرانی محله بهارستان سقز

22-گروهی از مردم معترض به فقر و گرانی محله کریم آباد سقز

23-گروهی از مردم معترض به فقر و گرانی محله شهرک دانشگاه سقز

24-گروهی از کارگران کارگاههای تولیدی شهرک صنعتی سقز

25-گروهی از کامیون‌داران و رانندگان کامیون شهر سقز

1401/03/02

*اعتصاب کارگران و کارکنان نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن لرستان

ما کارکنان شرکت تراورس حقوق اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ را هنوز دریافت نکرده ایم و کارکنان ناحیه لرستان امروز مورخه ۱۴۰۱/۳/۲ اعتصاب کردیم

چون گرسنه ایم و امروزه که نرخ تورم بالاست و مرغ و روغن۰۰۰۰۰۰۰۰۰ که ۱۰۰درصد گرون شده و دیگه توان خرید نداریم و فروردین ماه که به پایه حقوق پارسال پرداخت کرده اند و با این حقوق و مزایا نمیشه امرار معاشمون تامین نمیکنه و فقط جلوی گدایی را میگیره

واز شما آقای مدیر کل و حراست از شما متاسفم چرا به کارگران گفتید که حق کار ندارید چرا گفتید که نیرو جایگزینتون میکنیم حقشونو که نمی‌دید میخوایید اخراجشون کنید این کارگران گرسنه اند اگر اینا نباشند راه آهنی وجود ندارد اگه نباشند شما با همدستات تو ناحیه لرستان جایی ندارید

*استعفای دسته‌جمعی کارکنان اداره کار استان یزد دراعتراض به افزایش 10 درصدی حقوق

صبح روز دوشنبه 2 خرداد،حدود 20 نفراز کارکنان رسمی و پیمانی ادارات تابعه اداره کار استان یزد،برای اعتراض به افزایش 10 درصدی حقوق استعفای دسته‌جمعی داده‌اند.

کارکنان معترض در نامه‌ای که امضا کرده‌اند به افزایش ده درصدی حقوق در سال جدید اعتراض کرده و عنوان نموده‌اند این دستمزدها کفاف هزینه‌های زندگی را نمی‌دهد.

مدیر روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد) در این رابطه به خبرنگار رسانه ای گفت: تعدادی از همکاران در راستای اعلام و اعتراض خود نسبت به فشارهای اقتصادی با افزایش تورم و مشکلات موجود اقدام به استعفای دسته جمعی نموده‌اند.

وی افزود:روز گذشته (یکشنبه یکم خرداد) جلسه چند ساعته‌ای با برخی از معترضین بابت حقوق و مزایا در دفتر مدیرکل اداره کار استان یزد برگزار شده و رایزنی‌ها جهت حل مشکلات این کارکنان صورت گرفته است.

*تعلیق 4 کارگر معترض به تبدیل وضعیت از رسمی به موقت کارخانه بهمن دیزل

4 کارگر رسمی کارخانه پوشینه بافت قزوین بعد از انتقال به کارخانه بهمن دیزل در مخالفت با عقد قرارداد موقت از کار تعلیق شدند .

روز دوشنبه 2 خرداد،تعدادی از کارگران انتقالی کارخانه پوشینه بافت قزوین به کارخانه بهمن دیزل به خبرنگار رسانه ای گفتند: شرکت پوشینه بافت پس از سال‌ها فعالیت، در سال 98 توسط شرکت بهمن دیزل خریداری و در مجموعه‌ی این شرکت قرار گرفت و کارگران این شرکت که حدود 20 کارگر قراردادی و 4 کارگر رسمی بودند، به شرکت جدید منتقل شدند. اما از قرار معلوم مالک جدید از اجرای ماده‌ی 12 قانون کار برای چهار نفر از کارگران دائمی سر باز می‌زند.

این کارگران افزودند: کارفرمای جدید با همه کارگران قراردادی،قرارداد امضا کرد اما در مورد همکاران رسمی‌مان که مخالف تغییر وضعیت قراردادهای خود از رسمی به قراردادی بودند، نه تنها تصمیم قانونی اتخاذ نکرد بلکه از ورود آن‌ها به محل کار جدید خوداری نمود.

آن‌ها با بیان اینکه این چهار کارگر سال پیش برای رسیدن به حق قانونی خود به اداره کار شهرستان البرز در استان قزوین شکایت کردند، افزودند: در نهایت با رای اداره کار هر چند این چهار کارگر به محل کار خود بازگردانده شدند اما به آن‌ها فعالیت شغلی در محل کار جدید داده نمی‌شود و آن‌ها حقوق حداقلی خود را هر شش ماه یکبار با طرح شکایت از مراجع قانونی دریافت می‌کنند و در حال حاضر نیز 7 ماه از آخرین دریافتی آن‌ها می‌گذرد.

کارگران انتقالی شرکت پوشینه بافت درباره شرایط کنونی این مجموعه صنعتی نیز گفتند: شرکت پوشینه بافت که یکی از واحد‌های مطرح کشور در استان قزوین با 700 کارگر بود که بعد از سال‌ها چالش کارگری در تولید در نهایت ورشکسته و تعطیل اعلام شد و مالکیت این شرکت بزرگ با باقیمانده کارگران به شرکت خودروسازی بهمن دیزل که در جوار یکدیگر قرار دارند، واگذار شد.

آن‌ها با بیان اینکه، طبق ماده 12 قانون کار، کارفرمای جدید، باید تمام مطالبات گذشته کارگران را پرداخت کند، در ادامه تصریح کردند: این مطالبات اعم از سنوات، سختی و زیان‌آور و مطالبات مالی معوقه و همچنین نوع قرارداد‌های کارگران (که قطعیت یافته است) می‌شود اما شرکت بهمن دیزل زیر بار نص قانون در مورد این چهار کارگر نمی‌رود.

به گفته کارگران سابق شرکت پوشینه بافت قزوین، کارفرما ی جدید درحالی از انجام فعالیت چهار نفر از همکاران رسمی در کارخانه جلوگیری کرده است که هر کدام از ما به مدت 15 تا 25 سال سابقه کار به صورت رسمی با شرکت سابق کار می‌کردیم و البته هنوز مدت زمان این تعلیق از سوی کارفرما جدید اعلام نشده است.

کارگران در توجیه مخالفت همکاران رسمی خود با عقد قرارداد موقت با کارفرمای جدید اظهار داشتند: کارگرانی که استخدام رسمی می‌شوند تا انتهای مدت ذکرشده در قانون مثلا 25 - 30سال به کارشان ادامه می‌دهند، برایشان حکمی رسمی صادر می‌شود و دارای حقوق ثابت و مزایای کارکنان رسمی می‌شوند. و به‌راحتی نمی‌توان آن‌ها را از کار بیرون گذاشت و کارفرمای آن‌ها دولت است نه رئیس بخش، رییس اداره و کارخانه.، همین موضوع هم موجب آرامش روانی کارگر می‌شود.

آن‌ها با اشاره به اینکه هدف کارفرما از تعلیق این چهار کارگر، فشار به عقد قرارداد موقتی است، گفت: به نظر می‌رسد ما کارگران هنوز از چتر حمایت کامل قانون کار برای دفاع از حقوق خود برخوردار نیستیم. بنابراین چرا یک کارگر رسمی یا غیر رسمی بعد از 20 تا 25 سال سابقه کار باید برای قراردادی شدن تحت فشار قرار بگیرد؟

این کارگران با بیان اینکه ماده 12 قانون کار حق کارگران در این جابه‌جایی‌های کارفرمایی است، ادامه می‌دهد: به دلیل تخلفات قانونی که در زمان واگذاری این شرکت انجام شد؛ آینده کارگران سابق پوشینه بافت نادیده گرفته شده است. کارفرمای سابق باید امنیت شغلی و مطالبات کارگران خود را حین واگذاری تضمین می‌کرد با این حال مالک جدید نه تنها امنیت کارگران رسمی را تامین نکرد بلکه در مدت زمانی که ما بعد واگذاری کار کرده‌ایم، حقوق مارا پرداخت نمی‌کند و ما با شکایت هر شش ماه یکبار ان را وصول می‌کنیم.

آن‌ها در ادامه می‌افزایند: به دلیل نبود اجرای ماده‌ 12 قانون کار، کارگر در زمان بازنشستگی هم در بروکراسی اداری گیر خواهد کرد. با این اوصاف اجرایی نشدن این قانون فقط مختص کارگران پوشینه بافت نیست بلکه تمام شرکت‌هایی که به علت ورشکستگی واگذار می‌شوند با این معضل روبه‌رو هستند.

*افشای شورای اسلامی کارراه آهن آذربایجان بقلم یک کارگر

سلام به همه دوستان و همکاران عزیز در ناحیه خط آذربایجان

گویا طبق شنیده ها,شورای به ظاهر کارگری و در باطن سخنگویان و همپیمانان شرکت گار و حق دین فاسد,در جریان کامل مناقصه فرمالیته و ساختگی و صد البته از پیش تعیین شده ,بوده اند و جلساتی هم در باره آینده شرکت که با حضور مسئولین و شورای به ظاهر کارگری برگزار شده است.

دلیل شرکت اعضای این شورا که بهتر است از این به بعد سخنگویان و همپیمانان حق دین خطاب شوند,مطرح کردن و برطرف کردن مشکلاتی بود که حق دین فاسد طی این ۴.۵ سال برای زحمتکشان خط ایجاد کرده بود(البته با کمک و همکاری سخنگویان و همپیمانان و سایر مسئولین راه آهن آذربایجان) تا بعد از اعلام نتیجه مناقصه دروغین و از پیش انتخاب شده دیگر شاهد این مشکلات نباشیم.

البته این ظاهر قضیه است و سخنگویان حق دین فاسد از همان روز اول تا این لحظه بارها در این جلسات شرکت کرده بودن و همیشه با افتخار خروجی جلسه را در کانال خودشان به نمایش میگذاشتند!اما دریغ از حل شدن تنها یک قطره از دریای مشکلاتی که حق دین فاسد و دزد برا "ما" ایجاد کرده بود!

متاسفانه فقط روی کاغذ مشکلات ما را حل و فسل میکردند و بس!!و همیشه به فکر و جلو بردن منافع شخصی تک تک اعضاء سخنگویان و شرکت گار و حق دین فاسد بودند و به همین دلیل خیانت بزرگی در حق کارگران عزیزی کردند که به انها اعتماد کرده بودند, با انتخابشان!!!!!

سخنگویان حق دین,چرا تا دیروز که نتیجه مناقصه ساختگی و از پیش انتخاب شده اعلام نشده بود و شما بدون اطلاع در جلسات شرکت میکردید و شاید بتوان گفت شما هم دستی در انتخاب از پیش تعیین شده و اعلام آن داشتید هیچ خبررسانی از نشست و برخاست با بزرگان داشتید ,نکرده و زیر آبی و چراغ خاموش جلو رفتید؟!مگر غیر این است که در بهبه شیوع کرونا پایان دوره به ظاهر شورای کارگری شما بود و به دلیل این اپیدمی انتخابات جدید برگزار نشد؟!واقعا چرا؟!

حتی دوره ریاست جمهوری و مجلس هم دوره ای ۴ ساله دارد و قبل از پایان این دوره انتخابات جدید برگزار میشود!شما که ۴.۵ سال از در حال خیانت کردن به کسانی هستید که شما را برای کار دیگری برگزیده بودن!

دیگر چه میخواهید از جان این عزیزان؟!خیانت کردن بس نیست؟!طی این ۴.۵ سال چه گرهی از گرههایی باز کردید کردید که شرکت و حقدین فاسد به زندگی کارگران عزیز انداخته اند؟!تک تکتان شریک هستید با حق دین فاسد!!چرا بدون اطلاع کارگران زحمتکش در جلسات شرکت کرده بودید و چه بسا مهر شما هم روی کمسسیون این انتخاب و نه مناقصه میباشد,اما به صورت نامرئی!

سخنگویان حق دین فاسد,دوره شما برای سمت محترم شورای کارگری به پایان رسیده است,پس در اسرع وقت,کنار بروید ,یا انتخابات جدیدی برگزار شود و یا به کل شورای کارگری منحل بشود تا دیگر از جانب امثال شما خیانتهای بیشتر از این در حق کارگران خط و زحمتکشان عزیز این عرصه صورت نگیرد!!!!!

متاسفانه ناگفته های زیادی در باره خیانتهای این سخنگویان حق دین مطرح میباشد و شاید زبان بچرخد!

*عدم پرداخت 4 ماه حقوق کارگران شهرداری زاهدان

4 ماه حقوق کارگران شهرداری زاهدان پرداخت نشده است.

روز دوشنبه 2 خرداد،یکی از کارگران شهرداری برای رسانه ای نوشت:به کارگران شهرداری زاهدان هرسه ماه یا چهارماه یک حقوق پرداخت می‌کنند. مامشکل کرایه خانه وغیره مشکلات هزینه خوردو خوراک داریم. زندگی خیلی سخت شده به ما هنوز از دوماه آخرسال 1400 حقوقی ندادن.

*بیانیه کانون صنفی معلمان استان بوشهر در حمایت از همکاران بازداشت شده در استان فارس

ای قدمت تاریخ، تو را همره و آغاز

اقلیم بلند، اختر شعر و ادب و راز ...

آوازه ی تو شهره ی سرتاسر عالم...

خنیا گر افسانه سرا، موطن ممتاز ...

همکاران فرهیخته استان فارس ‌

درودتان باد !

ناب ترین درودها تقدیم شما باد که مسلّم کردید بی جهت نیست که فارس را مهد تمدن ایران زمین دانسته اند!

درود بر شما که آشکار کردید برآمده از یک کلیت منسجمی از شعر و ادب، عشق و نوع دوستی و فرهنگ‌ هستید که از پیوند حافظیه، سعدیه، عمارت شاپوری، خانه زینت الملوک و ....شکل گرفته است.

شما در شیراز و معدلش حماسه ای از مهر و عدالت طلبی و ظلم ستیزی آفریده اید که شهره همگان شده است.

حضور پرتعداد، آرام و آمیخته به ادب و شعر، غرور آفرین و شجاعانه شما در کنار دیگر معلمان کشور در جنبش معلمان، نشان از همبستگی ملی و پویایی اجتماعی قابل وصف شما دارد که بار دیگر مرکزیت فرهنگ و ادب این خاک پاک را به رُخ جهانیان کشانیدید !

حضور معلمان زن و مرد آگاه و عدالت طلب‌ شما در کنار هم خالق در هم آمیختن یک دنیای جدیدی فراتر از مرزهای جنسیت شده است.

اکنون که همکاران غیورمان آقایان

محمدعالیشوندی

اصغرامیرزادگان

مهرداد یغمایی

افشین رزمجو

غلامرضاغلامی کندازی

حمید عباسی

عبدالرزاق امیری

محمدعلی زحمتکش

محسن بهرامی

مرتضی محمدی

مهربانو مژگان باقری

زنی با قدرت و صلابتی بزرگ، با روحی طغیان گر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی، زنی که در شوره زار مردسالاری، نامش و حضور شجاعانه اش معادل معجزه است؛

در نتیجه سیاست های معلم ستیز حاکمیت بازداشت شده اند؛

کانون صنفی معلمان بوشهر، ضمن محکومیت این سیاست های ضد معلمی، در حمایت از این عزیزان دست یاری گرتان را می‌فشارد و اعلام می داریم که استوار در کنار شما عزیزان هستیم.

کانون صنفی معلمان استان بوشهر

یکم خرداد ماه 1401

*کانون صنفی معلمان استان بوشهر:معلمان غیور استان بوشهر سلام و سپاس از مهرتان

هفته معلم و بزرگداشت روز معلم ۱۴۰۱ چنان متفاوت رقم خورد که هرگز فراموش نخواهیم کرد.

البته نه به آن جهت که در این روز همکاران ما آماج خشم و بی مهری نیروهای امنیتی قرار گرفتند و به بدترین شکل ممکن مانع از برگزاری تجمع قانونی مان شدند.

روز معلم امسال از آن جهت بر تارک ذهنمان تا ابدیت جاودان است که به آینه تمام نمای سرمایه اجتماعی معلمان مبدل شد .

فردای روز دستگیری ١١ نفر از همکاران دلسوز ما، عده ای از معلمان به صورت خودجوش جلوی درب دادگستری تجمع کردند و کنار خانواده های این عزیزان خواستار آزادی شان شدند.

با تداوم باز داشت آقایان دکتر امانی فر، حاجب، عمرانی و ملاکی، دوباره در حرکت خودجوش دیگری بیانیه ای حمایتی به امضای ۶۰۰ نفر از معلمان استان منتشر شد.

در مدت در بند بودن این عزیزان، همکارانی از اقصی نقاط استان( شهرستان بوشهر ، دشتستان، کنگان، دیر، عسلویه، جم، گناوه، دیلم دشتی، بندر ریگ ، خارگ و......) با اعضای کانون تماس گرفتند تا جویای احوال شان شوند.

در گروه های واتس آپی روزی نبود که همکاران در خصوص وضعیت این عزیزان جویا نشوند. همکاری پرسید آیا میشود جایگزین شان در زندان بشویم ؟

یکی در غم نبودشان شعر سرود و یکی متنی نوشت و آن یکی پای میز مذاکره نشست و سخن محفل معلمان، اظهار نگرانی از وضعیت معلمان زندانی بود..

اینها همان سرمایه اجتماعی است که جامعه فرهنگیان استان بوشهر امروز به آن می بالد. همان همدلی و همبستگی ای که روز معلم ۱۴۰۱ را جادوانه ساخت .

کانون صنفی معلمان استان بوشهر تشکر از شما عزیزان را وظیفه خود می داند و دست یکایک شما بزرگوارن را به مهر می فشارد.

امید که در سایه این سرمایه اجتماعی گرانبها و هم حضوری غرور آفرین، بتوانیم مطالبات برحق مان را پی گیری کنیم و شاهد عدالت و آزادی را به آغوش بکشیم!!

کانون صنفی معلمان استان بوشهر

یکم خرداد ماه 1401

*آخرین خبردرباره مهرداد یغمایی معلم بازداشتی شیراز

بنا بر اخبار دریافتی طی ملاقاتی که همسر آقای مهرداد یغمایی معلم بازداشتی شیراز با او در زندان عادل آباد داشته مشخص شده که این معلم بازداشتی در روز ۲۲ اردیبهشت از سوی فردی به نام سردار حبیبی بینی و دنده هایش شکسته شده و به پایش نیز آسیب جدی رسانده شده است. آقای یغمایی از قضا در روز ۲۲ اردیبهشت برای انجام کاری اداری به بخش حقوقی آموزش و پرورش مراجعه کرده بود و در حالی که ایشان در تجمع نیز حضور نداشت پس از اتمام کار اداریش و هنگام خروج از اداره، اینچنین وحشیانه مورد هجوم واقع شده است.

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکوم کردن این اقدام وحشیانه خواهان آزادی همه معلمان در بند و معلمان بازداشتی شیراز می باشد. همچنین انتظار می رود مقامات قضایی با برخورد با عوامل ضرب و شتم وحشیانه معلمان به شائبه عدم بی طرفی خود در حرکت های معلم ستیزانه اخیر بیش از این دامن نزنند.

*آزادی رضا امانی فربا قرار وثیقه

رضا امانی فر عضو هیئت مدیره کانون صنفی معلمان بوشهر که در تجمع ۱۱ اردیبهشت ماه بازداشت شده بود امروز ۲ خرداد ماه با استقبال همکاران آزاد شد.

شورای هماهنگی ضمن استقبال از آزادی معلمان در بند امیدوار است که با پایان دادن به روند پرونده سازی و آزادی معلمان در بند روندی عقلایی و قانونی در تصمیم گیری های کشور ایجاد شود.

درهمین رابطه:

رضا امانی فر عضو هیئت مدیره کانون صنفی معلمان بوشهر که در تجمع ۱۱ اردیبهشت بازداشت شده بود بعد از تحمل ٢٢ روز زندان با قرار وثیقه لحظاتی پیش با استقبال همکاران آزاد شد.

کانون صنفی معلمان استان بوشهر ضمن تبریک آزادی دکتر امانی فر آرزوی آزادی همه معلمان زندانی را دارد.

*یعقوب یزدانی معلم زندانی آزادشد

یعقوب یزدانی معلم زندانی، عضو هیات مدیره انجمن صنفی فرهنگیان خراسان شمالی که با اتهام ساختگی اخلال در نظم عمومی جامعه به دوسال زندان محکوم شده بود روز دوشنبه ۲خرداد ۱۴۰۱ پس از گذراندن هشت ماه و نیم حبس، از زندان بجنورد آزاد شد. باشد که نگاههای قهری و امنیتی بی اساس از روی کنشگران صنفی فرهنگی برداشته شود و با چنین احکام ظالمانه ای، حرمت و اعتبار قوانین و حقوق شهروند و دستگاه قضا را زیر سوال نبرند.

تشکلهای صنفی فرهنگیان و در راس انها شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران ضمن ابراز خرسندی از آزادی ایشان، خواهان آزادی تمام معلمان زندانی و بازداشتی میباشد و بی شک اگر این رویه قهری ستمگرانه ادامه داشته باشد، کنشگران صنفی فرهنگی ساکت نخواهند نشست.

*هستی امیری به یکسال حبس و محرومیت های اجتماعی محکوم شد!

هستی امیری، دانشجوی دانشگاه علامه طباطبایی، توسط دادگاه تجدید نظر استان تهران به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به یک سال حبس تعزیری و بابت مجازات تکمیلی به ضبط تلفن همراه، منع عضویت در گروه‌ها و دستجات سیاسی و اجتماعی در فضای مجازی و خارج از آن و همچنین منع اقامت در گردهمایی‌هایی دانشجویی( به غیر از کلاس‌های موظفی درسی) به مدت دو سال محکوم شد.

برگرفته از کانال شوراهای صنفی دانشجویان کشور

*تجمع اعتراضی مرغداران کاشان نسبت به سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی و وعده های توخالی مسئولان مقابل اداره جهاد کشاورزی کاشان

جمعی از مرغداران کاشان برای اعتراض به سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی و وعده های توخالی مسئولان مقابل اداره جهاد کشاورزی کاشان تجمع کردند.

روز دوشنبه 2 خرداد، رئیس اداره جهاد کشاورزی کاشان در واکنش به تجمع مرغداران در این اداره گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده مشکلات مرغداران حداکثر تا 3 هفته آینده برطرف می‌شود.

در همین رابطه:تجمع اعتراضی مرغداران کشورنسبت به سیاست‌های جهاد کشاورزی و وعده های توخالی مسئولان مقابل وزارت جهاد کشاورزی

روز شنبه 31 اردیبهشت،جمعی از مرغداران کشوربرای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به سیاست‌های جهاد کشاورزی و وعده های توخالی مسئولان مقابل وزارت جهاد کشاورزی تجمع کردند.


یکی از تجمع کنندگان به خبرنگاران گفت:وزیر جهاد کشاورزی به ما گفت تا پایان خرداد با ارز ترجیحی نهاده دریافت خواهید کرد. ما با وعده وزیر جوجه‌ریزی کردیم و حالا نهاده و دان مرغ نداریم.شرکت‌های پشتیبانی نهاده دولتی را با قیمت آزاد در بازار می‌فروشند. اگر دولت دان مرغ را تامین نکند جوجه هایمان را معدوم خواهیم کرد.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری اول خرداد ماه 1401

- یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته:

تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی کشور نسبت به سطح نازل حقوق ومستمری وعدم همسان سازیش مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان های آذربایجان شرقی،البرز،خوزستان،قزوین،کرمان،کرمانشاه ومقابل اداره تامین اجتماعی شهرستان شوش، مقابل کانون کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی استان گیلان ومقابل سازمان برنامه وبودجه مجلس

- ادامه اعتصاب پیک‌های موتوری اسنپ ‌فود دراعتراض دستمزد پایین و نداشتن امنیت شغلی

اعتصاب رانندگان اسنپ دراعتراض به سطح پایین دستمزد

- ادامه کنش های کارگران کارخانه ایران مایه تبریز برای پایان دادن به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتیشان زیرسایه بی خیالی مسئولان

- تجمع اعتراضی کارگران شهرداری یاسوج نسبت به عدم پرداخت 5 ماه حقوق مقابل استانداری کهگیلویه و بویراحمد

تهدید کارگران حق طلب به اخراج از کار

- تجمع اعتراضی خانوادگی کارگران شهرداری فسا نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق

تهدید کارگران حق طلب به اخراج از کار

- اعتصاب کارگران شهرداری اهردراعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق

- ادامه بازداشت رانندگان اعتصابی خطوط بی آرتی شرکت واحد، بلاتکلیفی و سردرگمی خانواده های بازداشتی و عدم پاسخگویی مسئولین دادسرای اوین

- بیانیه‌ی کانون نویسندگان ایران در اعتراض به تداوم بازداشت کیوان مهتدی

- اعلام همبستگی معلمان مریوان با خانواده های معلمان بازداشت شده آقایان اسکندرلطفی، مسعود نیکخواه و شعبان محمدی و تجمع مقابل دادگستری مریوان

- احضار 5 کنشگر فرهنگی گیلان به شعبه سوم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب رشت جهت دفاع از اتهام تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی

- تجمع اعتراضی مرغداران کشورنسبت به سیاست‌های جهاد کشاورزی و وعده های توخالی مسئولان مقابل وزارت جهاد کشاورزی

- خودسوزی کارگر شرکت دخانیات استان گلستان دراعتراض به توبیخ واحضار به کمیته انضباطی

- جان باختن یک کارگر در کرمانشاه براثرسقوط از ارتفاع

*یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته:

تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی کشور نسبت به سطح نازل حقوق ومستمری وعدم همسان سازیش مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان های آذربایجان شرقی،البرز،خوزستان،قزوین،کرمان،کرمانشاه ومقابل اداره تامین اجتماعی شهرستان شوش، مقابل کانون کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی استان گیلان ومقابل سازمان برنامه وبودجه مجلس

روز یکشنبه اول خردادماه، کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی کشور بدرادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به سطح نازل حقوق ومستمری وعدم همسان سازیش مقابل اداره کل تامین اجتماعی درتبریز،کرج،اهواز،قزوین،کرمان،کرمانشاه،مقابل اداره تامین اجتماعی شهرستان شوش،مقابل استانداری مرکزی در اراک،مقابل کانون کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی استان گیلان دررشت ومقابل سازمان برنامه وبودجه و مجلس در تهران تجمع کردند.

+کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی رامهرمز از استان خوزستان خودرا به تهران رساندند وبرای احقاق حقوق برحقشان مقابل مجلس تجمع کردند.


+تصاویری ازتجمع مقابل اداره تامین اجتماعی شهرستان شوش واطلاعیه ای در باره این تجمع تحت عنوان« تجمع اعتراضی بازنشستگان تامین اجتماعی شوش وحومه علی رغم تهدید شورای تامین»

 

تجمع اعتراضی بازنشستگان تامین اجتماعی شوش وحومه علی رغم تهدید شورای تامین

بازنشستگان شهرستان شوش که در روز شنبه ۳۱ اردیبهشت ازسوی شورای تامین شهرستان منع شده بودند بدون توجه به هشدار خلاف قانون این شورا مجددا در اعتراض به تصویب و اعلام نکردن افزایش سالیانه توسط دولت ومشکلات عدیده صنفی تجمع کردند وخواستار عدم دخالت دولت در تصویب افزایش مستمری سالانه وتعیین مدیران این سازمان و بیرون کردن دست دولت درجیب این سازمان شدند.

دراین تجمع از افرادی که بعنوان نماینده گروه واتساپی بازنشستگان با شورای تامین جلسه برگزار کرده بودند و طی بیانیه ای خواستار کنسل شدن تجمع بدلیل وعنوان شرایط خاص کشور ومنطقه شده بودند شدیدا انتقاد شده وانها را عامل دولت دانستند.

بازنشستگان اعلام کردند بی توجهی دولت به قانون تامین اجتماعی وکار ومصوبه شورای عالی کار درخصوص نحوی افزایش مستمری سالانه را برنمیتابند وبه تجمع خود تا رعایت قانون توسط دولت رئیسی ادامه خواهند داد انها معتقد هستند که بدلیل تعلل بی دلیل ومشکوک دولت لازم است تجمع بعدی درب فرمانداری انجام شود.

یکشنبه

۱/خرداد/۱۴۰۱

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

+کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی خوزستان با راهپیمایی درخیابان کلانشهر اهواز و سردادن شعارها مسیری را طی کرده و مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان خوزستان تجمع کردند.


گزارش رسانه ای شده درهمین رابطه:

امروز یکشنبه یکم خردادماه بازنشستگان تامین اجتماعی استان برای پیگیری مطالبات صنفی خود مقابل ساختمان سازمان تأمین اجتماعی در اهواز تجمع کردند.

ابن بازنشستگان خواستار مشمولیت ماده ۶۹ یعنی رفع تبعیض بین همکار بازنشسته سازمان و غیر همکار هستند.

آن‌ها می‌گویند: مصوبه شورای عالی کار یعنی افزایش ۵۷.۴ درصدی حقوق برای حداقل بگیرها و ۳۸ درصد به‌علاوه ۵۱۶ هزار تومان برای سایر سطوح ۱ باید هرچه سریع‌تر اجرا شود.

درمان رایگان برای بازنشستگان و عیدی کارگری (افزایش میزان عیدی)، از دیگر مطالبات این بازنشستگان بود که در سنین بالا و با وجود بیماری‌های مختلف در گرمای طاقت‌فرسای اهواز دست به تجمع زدند.

 

+تصویری از تجمع کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی گیلان مقابل کانون کارگران بازنشسته ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی استان در رشت


+ شعارها:

- 25 درصد حق مسلم ماست

- همکار وغیر همکار نداریم

- همسان سازی حق ماست حق مسلم ماست

- افزایش حقوق بازنشسته پرداخت باید گردد

-معیشت منزلت حق مسلم ماست

- وزیر بی لیاقت اخراج باید گردد

- وزیر بی‌کفایت استعفا استعفا

- وزیر بی لیاقت استعفا استعفا

- اینهمه بی عدالتی هرگز ندیده ملتی

- یک اختلاس کم بشه مشکل ما حل میشه

- فقط کف خیابون به دست میاید

- تاحق خود نگیریم از پا نمی نشینیم

- هیهات هیهات از این همه بیداد

- ظلم و ستم کافیه سفره هامون خالیه

- همچنین شعارهایی علیه کانون های بازنشستگی وابسته به حاکمیت ونیز استعفای مدیرانشان

*ادامه اعتصاب پیک‌های موتوری اسنپ ‌فود دراعتراض دستمزد پایین و نداشتن امنیت شغلی

اعتصاب رانندگان اسنپ دراعتراض به سطح پایین دستمزد

از هفته گذشته پیک‌های موتوری اسنپ ‌فود دراعتراض دستمزد پایین و نداشتن امنیت شغلی دست به اعتصاب زده‌اند و حالا رانندگان اسنپ نیز به‌دنبال اقدام مشابه هستند.

از روزشنبه 31 اردیبهشت، فراخوانی در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شد که از یکم تا پنجم خرداد رانندگان اسنپ در اعتراض به سطح پایین دستمزد خود، دست به اعتصاب بزنند. در این فراخوان آمده است که رانندگان شاغل در شرکت اسنپ، در اعتراض به افزایش سرسام‌آور هزینه‌های زندگی، گرانی‌های اخیر و عدم هم‌خوانی دستمزد با تورم موجود دست به اعتصاب خواهند زد.

مطرح شدن این اعتراض از زمانی قوت گرفت که هفته گذشته سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان از منتفی شدن افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی خبر داد.

محمد خلج، مدیرعامل اسنپ در گفت‌وگو با خبرنگار رسانه ای با اعلام اینکه پیگیر خواسته‌های رانندگان ناوگان این شرکت است تأکید می‌کند که اسنپ همواره دردسترس بودن و بهینه بودن قیمت را مأموریت اصلی خود می‌داند. خلج با تأکید بر ناراضی بودن رانندگان از میزان تعرفه کرایه‌ها گفت:

درحال‌حاضر با توجه به تورم سالانه‌ و افزایش قیمت خودرو و تأثیرات آن بر نامتعادل شدن عرضه و تقاضا با نارضایتی‌هایی در بحث قیمت‌گذاری و همچنین دردسترس بودن خدمات مواجهیم. بدون شک نیازها و خواسته‌های هر دو گروه از کاربران اسنپ منطقی است و ادامه‌ی فعالیت اسنپ هم در گرو رضایت هر دو گروه است؛ هم رانندگان که در صورت پایین بودن قیمت‌ها از فعالیت در این ناوگان دلسرد می‌شوند و هم مسافران که شاید رفته‌رفته ناچار شوند رفت‌وآمد با اسنپ را از سبد مصرفی خود حذف کنند.

او تأکید می‌کند که تاکسی‌های اینترنتی نیز براساس مصوبات مربوط به نرخ افزایش تاکسی‌های اینترنتی، افزایش قیمت سالانه را متناسب با نرخ تورم خواهند داشت.

براساس اظهارت خلج این شرکت درحال‌حاضر در حال رایزنی با ستاد تنظیم بازار و سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان کشور است و پس از دریافت مجوزهای لازم، افزایش نرخ مصوب سال ۱۴۰۱ اعلام خواهد شد.

خلج اعلام می‌کند که قیمت‌ سفرهای تاکسی‌های اینترنتی به نحوی تعیین خواهد شد که دغدغه‌های معیشتی کاربران راننده و هزینه‌های مربوط به استهلاک، قیمت خودرو و همچنین هزینه‌های سوخت تأمین شود و از طرفی دغدغه‌های کاربران مسافر نیز در تعیین نرخ جدید در نظر گرفته خواهد شد.

ادامه اعتصاب پیک‌های موتوری اسنپ‌فود

در کنار رانندگان اسنپ، اعتصاب پیک‌های موتوری اسنپ فود از انتهای هفته گذشته آغاز شده و همچنان نیز ادامه دارد.

، از انتهای هفته گذشته پیک‌های موتوری اسنپ‌فود در شهر تهران دست به اعتصاب زدند و از ارائه خدمات‌دهی خودداری کردند.

این رانندگان دلیل اعتصاب خود را شرایط سخت کاری، دستمزد پایین، نبود امنیت شغلی و بیمه اعلام می‌کنند. برخی از فیلم‌های منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که گروهی از این اعتصاب‌کنندگان با تجمع دربرابر شرکت اسنپ درخواست افزایش دستمزد کرایه و بیمه خود را مطرح می‌کنند.

همچنین به‌عنوان کاربر وقتی اسنپ‌فود را باز کنید با این پیام روبه‌رو می‌شوید که به دلیل بروز برخی مشکلات در ناوگان حمل‌ونقل، ممکن است سفارش‌ها شما با تأخیر ارسال شود.

محیط اپلیکیشن اسنپ‌فود که به کاربران هشدار می‌دهد که به دلیل مشکل در ناوگان حمل‌ونقل سفارش‌ها با تاخیر به دست مشتریان می‌رسد.

در تماس با اسنپ‌فود، مدیران این مجموعه اعلام می‌کنند که به‌زودی در خصوص مشکلات ایجادشده در ناوگان حمل‌ونقل این سرویس فعال در حوزه سفارش آنلاین غذا اظهار نظر خواهند کرد.

این اولین بار نیست که پیک‌های اسنپ فود نسبت به دستمزد پایین خود دست به اعتصاب می‌زنند. سال 99 نیز پیک‌های موتوری این سرویس دست به اعتصاب زده و باعث بروز اختلال‌هایی در تحویل سفارش‌ها شدند.

در آن زمان دلیل اعتراض این‌چنین اعلام شد که پیک‌های موتوری اسنپ‌فود قرار است زیر نظر اسنپ‌باکس، دیگر سرویس ارسال مرسوله گروه اسنپ قرار بگیرند و در نهایت مجبور به پرداخت حق کمیسیون شوند. همان زمان مهرداد عبدالرزاق، رئیس هیئت‌مدیره اسنپ‌فود گفت که قانونی عوض نشده و موضوع مطرح‌شده نیز شایعه‌ای بیش نیست.

*ادامه کنش های کارگران کارخانه ایران مایه تبریز برای پایان دادن به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتیشان زیرسایه بی خیالی مسئولان

روز یکشنبه اول خرداد، کارگران کارخانه ایران مایه تبریزاز ادامه کنش های دامنه دارشان برای پایان دادن به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتیشان زیرسایه بی خیالی مسئولان،خبردادند.


جمعی از کارگران کارخانه ایران مایه تبریز، که به دلیلِ تعطیلیِ کارخانه حدود یک سال بلاتکلیف هستند، در گفتگوبا خبرنگار رسانه ای از نقضِ آرای خود در شعبه تجدید نظر دیوان عدالت اداری خبر دادند.

ماجرا از این قرار است که کارگران شرکت ایران مایه تبریز بعد از تعطیلیِ کارخانه به اداره کار شکایت کردند و طبق رأی اداره کار توانستند برای شش ماهه اول ایام بیکاری خود حق‌السعی بگیرند. با توجه به اینکه وضعیتِ کارگران بعد از گذشت شش ماه همچنان مشخص نشده و وضعیتِ کارخانه نیز بلاتکلیف ماند، کارگران برای شش ماهه‌ی دوم درخواست دریافت حق‌السعی کردند. اما اینبار اداره کار به استناد اینکه شعبه تجدید نظر دیوان عدالت اداری، آرای اداره کار برای پرداخت حق السعیِ شش ماهه اول باطل کرده است از پذیرش درخواست کارگران خودداری کردند.

این کارگران گفتند: ما از اداره کار خواستیم به استناد ماده 79 دیوان عدالت اداری به آراء تجدیدنظر دیوان شکایت کند اما اداره کار می‌گوید کارگران به عنوان شخص ثالث وکیل بگیرند و شکایت کنند این درحالیست که کارگران بدون درآمد توان مالی کافی ندارند.

کارگران ایران مایه همچنین درخصوص وضعیتِ کارخانه گفتند: به گفته‌ی استانداری برای کارخانه خریدار معرفی شده اما سرمایه‌گذار خارجی تعلل می‌کند.

آنها افزودند:مسئولین به این دلیل که نمی‌توان به سرمایه‌گذار خارجی فشار وارد کرد، اقدام موثری برای تعیین تکلیف وضعیت کارخانه انجام نمی‌دهند.

آنها ادامه دادند:اداره کار ما را به تسویه حساب با کارخانه و گرفتنِ بیمه بیکاری دعوت می‌کند در حالیکه ما بیش از یک دهه در کارخانه ایران مایه کار کردیم و حاضر نیستیم از حق کار در این کارخانه بگذریم.

خاطرنشان می شود که کارخانه‌ی ایران مایه تبریز در سال 1387 به یک شرکت ترکیه‌ای - فرانسوی واگذار شد اما این کارخانه اوایل سال 1400 به بهانه‌ی ضررده بودن، رو به تعطیلی رفت و کارفرما با 150 نفر از کارگران که هر کدام سابقه‌ی بالای 10 تا 15 سال داشتند، تسویه حساب کرد. از این تعداد 28 نفر از کارگران از امضای برگه‌ی تسویه امتناع کردند و با طرح شکایت در اداره کار تبریز و با همکاری فرمانداری و مصوبه‌ی کمیسیون کارگری شورای تامین شهرستان تبریز، حکم باز گشت به کار برایشان صادر شد. با این وجود مدیران کارخانه از ورود این کارگران به کارخانه امتناع کردند.

تجمع اعتراضی کارگران شهرداری یاسوج نسبت به عدم پرداخت 5 ماه حقوق مقابل استانداری کهگیلویه و بویراحمد

تهدید کارگران حق طلب به اخراج از کار

روز یکشنبه اول خرداد، کارگران شهرداری یاسوج برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت 5 ماه حقوق دست به تجمع مقابل استانداری کهگیلویه و بویراحمدزدند.


یکی از کارگران حاضر درتجمع به خبرنگار یک رسانه محلی گفت: آقای شهردار ما حقوقمان را می خواهیم، ما کاری با این حرف ها نداریم، در طول تمام سال زباله ها را از دشت روم تا مادوان جمع می کنیم، تمام این شهر را تمیز می کنیم و وظیفه مان است، اما درآمد ما فقط همین کارگری است و درآمد دیگری نداریم.

یکی دیگر از کارگران گفت: 12 ساعت کار می کنیم، پول کرایه نداریم، مجبوریم مسیر را پیاده برویم. مجبوریم، اگر اعتراض کنیم تهدید به اخراج می کنند.

یکی از کارگران گفت: ما دیگر نمی توانیم کار کنیم، دیگر حوصله کار را نداریم، حقوقمان را می خواهیم. 5 ماه حقوق نگرفته ایم.

مقدم اظهار کرد: بنده در خدمت شما هستم، 5 نفر از کارگران حضور پیدا کنند و صحبت کنیم.

*تجمع اعتراضی خانوادگی کارگران شهرداری فسا نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق

تهدید کارگران حق طلب به اخراج از کار

روز یکشنبه اول خرداد، کارگران شهرداری فسا و همسرانشان برای انعکاس صدای اعتراضشان را نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق،دست به تجمع زدند.


یکی از کارگران شهرداری فسا دراستان فارس با بیان اینکه اردیبهشت ماه تمام شد و ما هنوز حقوقی دریافت نکرده ایم، به خبرنگاررسانه ای گفت: من طی این سالها که در قسمت خدماتی شهرداری فعالیت می‌کردم، دلخوش به بیمه ام بودم که بعد از بازنشتگی راه درآمدی برایم باشد و به همین علت حقوق پایین و کار سنگین را تحمل می‌کنم.

وی ادامه داد: طی این سالها حقوقی که دریافت کرده ام اینقدر نبوده است که بتوانم پس اندازی داشته باشم و چشمم به حقوق اول ماه است که مایحتاج خانواده ام را تامین کنم.

یکی دیگر از کارگران جوان که از این وضع به وجود آمده نگران است، با اشاره به هزینه های فرزند شیرخوارش گفت: بچه کوچک من که نداشتن پول را نمی‌فهمد و نمی‌داند که مثلا پیمانکار شهرداری نتوانسته حقوق پدرش را پرداخت کند، او فقط غذا و پوشاک می‌خواهد و من به عنوان پدر در قبال او مسئولم.

وی ادامه داد: تا اعتراض می‌کنیم که مشکل داریم و حقوقمان را می‌خواهیم فورا تهدید به اخراج می‌شویم، با این اوضاع که نمی‌شود زندگی کرد من اگر اخراج بشوم که به این راحتی کاری پیدا نمی‌کنم و اگر بمانم و حقوق نگیرم، همسر و فرزندم تحت فشار قرار می‌گیرند.

همسر یکی از کارگران شهرداری که به همراه شوهرش آمده و به اوضاع به وجود آمده اعتراض کرد و گفت: شوهر من در بدترین ساعات شبانه روز سر کار است، در تعطیلات فروردین ماه و حتی در ماه رمضان با زبان روزه کار می‌کرد تا مسافرینی که به شهر می‌آیند از محیط و فضای سبز بوستان ها و پارک لذت ببرند و این انصاف نیست که خودش و خانواده اش، محتاج نان شب باشند.

وی افزود: از بس از مغازه های خواربار، نسیه گرفته ایم دیگر خجالت می‌کشیم به مغازه آنها برویم، این در حالی است که دریافت حقوق منظم هر ماه خواسته زیادی نیست.

*اعتصاب کارگران شهرداری اهردراعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق

روزشنبه 31 اردیبهشت، شماری از کارگران شهرداری اهر از بخش‌های مختلف این مجموعه از جمله کارگران بخش موتوری، پاکبانان و رانندگان واحد‌های عمرانی و خدمات، در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالباتشان، دست به اعتصاب زده و از ادامه فعالیت خود امتناع کردند.


منبع:کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران

گزارش رسانه ای شده درهمین رابطه:

جمعی از کارگران مجموعه شهرداری اهر از چندین ماه مطالبات مزدی پرداخت نشده خود خبر دادند.

از قرار معلوم کارگران مجموعه شهرداری اهر که در استان آذربایجان شرقی واقع شده است، دست‌کم دوماه دستمزد پرداخت نشده، دارند.

این کارگران که از افزایش میزان مطالبات مزدی خود در ماه‌های آینده نگرانند، می گویند: مشکلات معیشتی و عدم پرداخت مطالبات، مشکلات بسیاری برای خانواده‌هایمان به وجود آورده است.

به گفته کارگران شهرداری اهر؛ آن‌ها مطالبات مزدی خود را از ابتدای سال جاری دریافت نکرده‌اند در عین حال تعدادی از همکاران هنوز حقوق اسفند خود را دریافت نکرده‌اند.

طبق اظهارات این کارگران که در واحد خدماتی و فضای سبز کار می‌کنند، آنها هنوز طبق مصوبه افزایش حقوق سال 1401 دریافتی نداشته‌اند و اگر وضعیت به همین منوال پیش برود مشکلات معیشتی‌شان حادتر خواهدشد.

*ادامه بازداشت رانندگان اعتصابی خطوط بی آرتی شرکت واحد، بلاتکلیفی و سردرگمی خانواده های بازداشتی و عدم پاسخگویی مسئولین دادسرای اوین

بیش از یک هفته از بازداشت ۱۲راننده زحمت کش خطوط بی آرتی توسط عوامل امنیتی میگذرد اما با وجود صدور قرارهای وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی و ۵۰ میلیون تومانی, همچنان این رانندگان در زندان اوین زندانی هستند و خانواده هایشان همه روزه با وعده وعید مسئولین دادسرا از صبح تا عصر درمقابل زندان در سردرگمی وبلاتکلیفی بسر میبرند وبدون اینکه پاسخی جز وعده فردا بگیرند، به منزل برمیگردند .

براساس گزارشات ارسالی به سندیکای کارگران شرکت واحد رانندگان خطوط بی آرتی اعلام کرده اند درصورت عدم پاسخگویی مسئولین قضایی رانندگان حق اعتراضات را برای خودشان محفوظ میدانند

رضا شهابی و حسن سعیدی دوعضو سندیکای کارگران شرکت واحد هم همچنان در بند ۲۰۹ زندان اوین محبوس میباشند امروز یکم خرداد آقای شهابی بعد از یک هفته با خانواده اش تماس گرفت و اعلام کرده دربند ۲۰۹ میباشد و فشار خونش بروی ۱۶ میباشد و بخشی از صورتش گز گز میکند که مسئول بهداری زندان دارو برای ایشان تجویز کرده اند.

اسامی رانندگان بازداشتی خطوط بی آرتی بشرح زیر میباشد.

وحید فریدونی

محسن قرایی

حامداصغری

علی صمع خانی

جواد صادقی

محمدعلی عبادداری

علی اصغر ابشناس

محسن کبیری دور

احدصالح پور

فریبرز سجادپور

ابراهیم گورانی

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

*بیانیه‌ی کانون نویسندگان ایران در اعتراض به تداوم بازداشت کیوان مهتدی

نزدیک به دو هفته از یورش نیروهای امنیتی به خانه‌ی کیوان مهتدی، نویسنده، مترجم و عضو کانون نویسندگان ایران و آنیشا اسدالهی، مترجم می‌گذرد. ۱۹ اردیبهشت ماه این دو حامی طبقه‌ی کارگر پس از تفتیش خانه و توقیف وسایل شخصی‌شان بازداشت و به بند امنیتی ۲۰۹ زندان اوین منتقل شدند.

پس از چند روز بی‌خبری معلوم شد که بازداشت‌های اخیر در پی پرونده‌سازی وزارت اطلاعات صورت گرفته است. نیروهای امنیتی با تولید و انتشار خوراک رسانه‌ای مطلوب خود نام بازداشت‌شدگان اخیر، کیوان مهتدی، رضا شهابی، آنیشا اسدالهی، ریحانه انصاری‌نژاد، حسن سعیدی، ... و نیز معلمان بازداشتی، رسول بداقی، اسکندر لطفی، مسعود نیکخواه، شعبان محمدی و ... را به پرونده‌سازی‌ها و شایعه‌پراکنی‌های جهت‌دار خود گره زدند.

بر کسی پوشیده نیست که این قسم پرونده‌سازی‌ها تا کنون تنها برای فریب افکار عمومی، مهیا کردن بستر اعتراف‌گیری‌های اجباری و تولید مستندهای جعلی، صدور حکم‌های درازمدت و ارعاب و سرکوب دیگر فعالان به کار گرفته شده است. تکرار این روند و جرم‌انگاری مسائلی چون ارتباط با نهادهای همسو و نسبت دادن صداهای آزادی‌خواه و حق‌طلب به «منشأ خارجی» خبر از موج جدید سرکوب فعالان صنفی و سیاسی و تنگ‌تر کردن عرصه‌ی فعالیت آنان می‌دهد. از سوی دیگر این پرونده‌سازی‌ها هراس حکومت از تقویت تشکل‌های صنفی ایران را از طریق پیوند با تشکل‌های مشابه در دنیا آشکار می‌کند. حق طبیعی و مدنی تشکل‌های صنفی است که با همتایان خود در سراسر دنیا ارتباط و همکاری داشته باشند و انتساب این نوع ارتباط‌ها به وابستگی و جاسوسی نقض آشکار حقوق بشر و برخی از مقاوله‌های بین‌المللی است که جمهوری اسلامی نیز از امضاکنندگان آن است.

کانون نویسندگان ایران بازداشت کیوان مهتدی و دیگر فعالان صنفی و سیاسی و نیز پرونده‌سازی برای آنان را محکوم می‌کند و حمایت خود را از حق تشکل‌یابی و ارتباط با نهادهای همسو اعلام می‌دارد.

کانون نویسندگان ایران

۱ خرداد ۱۴۰۰

*اعلام همبستگی معلمان مریوان با خانواده های معلمان بازداشت شده آقایان اسکندرلطفی، مسعود نیکخواه و شعبان محمدی و تجمع مقابل دادگستری مریوان

امروز یکشنبه ۱ خرداد ماه ۱۴۰۱


دادگاه دکتراحسان اله اسدی معلم و پزشک محبوب لنگرود به همراه صفر رمضانی ملقب به عمو صفربرگزارشد

امروز یکم خرداد دکتراحسان اله اسدی معلم و پزشک محبوب لنگرود به همراه صفر رمضانی ملقب به عمو صفر هنرمند سرشناس گیلانی در شعبه سوم دادسرای عمومی و انقلاب لنگرود به اتهام برگزاری تجمع غیر قانونی محاکمه شدند.

محمود صدیقی پور وعزیزقاسم زاده اعضای هیئت مدیره کانون صنفی فرهنگیان گیلان این دو فعال صنفی را مشایعت نمودند.

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران چشم به راه منع تعقیب این دو فعال صنفی و پایان دادن به روند پرونده سازی ها و احکام قضایی علیه معلمان است.

*احضار 5 کنشگر فرهنگی گیلان به شعبه سوم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب رشت جهت دفاع از اتهام تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی

در ادامه پرونده سازی ها علیه کنشگران صنفی بر طبق ابلاغیه ای که برای سه نفر از اعضای هیئت مدیره کانون صنفی فرهنگیان گیلان آقایان تیمور باقری کودکانی، تهماسب سهرابی، انوش عادلی و دو نفر از فعالان صنفی معلمان گیلان آقایان یدا...بهارستانی و غلامرضا اکبر زاده باغبان صادر شده است، آنها باید ظرف پنج روز آینده در شعبه سوم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب رشت جهت دفاع از اتهام تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی حاضر گردند.

متاسفانه معلمان ستیزانی که کمترین اعتنایی به قانون اساسی و مفاد آن ندارند، بسیاری از معلمان کنشگر را به واسطه مطالبه گری صنفی و دفاع از اصل ۳۰ قانون اساسی، به اتهامات واهی همچون تبلیغ علیه نظام محکوم می کنند. شاید این طنز تلخ در هیچ کجای دنیا مرسوم نباشد که دفاع از اصولی از قانون اساسی نظام و اعتراض به تعطیلی آن، تبلیغ علیه نظام محسوب گردد.

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکوم کردن این رویه های غیر قانونی، خواهان پایان دادن به روند پرونده سازی ها علیه معلمان و آزادی همه ی معلمان زندانی و بازگشت به مسیر قانونی امور توسط زعمای حکومتی است.

*تجمع اعتراضی مرغداران کشورنسبت به سیاست‌های جهاد کشاورزی و وعده های توخالی مسئولان مقابل وزارت جهاد کشاورزی

روز شنبه 31 اردیبهشت،جمعی از مرغداران کشوربرای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به سیاست‌های جهاد کشاورزی و وعده های توخالی مسئولان مقابل وزارت جهاد کشاورزی تجمع کردند.


یکی از تجمع کنندگان به خبرنگاران گفت:وزیر جهاد کشاورزی به ما گفت تا پایان خرداد با ارز ترجیحی نهاده دریافت خواهید کرد. ما با وعده وزیر جوجه‌ریزی کردیم و حالا نهاده و دان مرغ نداریم.شرکت‌های پشتیبانی نهاده دولتی را با قیمت آزاد در بازار می‌فروشند. اگر دولت دان مرغ را تامین نکند جوجه هایمان را معدوم خواهیم کرد.

*خودسوزی کارگر شرکت دخانیات استان گلستان دراعتراض به توبیخ واحضار به کمیته انضباطی

یکی از کارگران شرکت دخانیات استان گلستان برای اعتراض به توبیخ و احضار به کمیته انضباطی دست به خودسوزی زد ودچار سوختگی 40 درصدی شد.

یکی از کارگران شرکت دخانیات استان گلستان در از خودکشی یک کارگر فصلی در محوطه اداری شرکت خبر داد وبه خبرنگاررسانه ای گفت:کارگر مصدوم بنام حمید شاهینی حدود ۵۲ سال دارد. او با20 سال سابقه کار به صورت فصلی به عنوان راننده یک خودروی خاور در شرکت مشغول کار بوده است.

وی درخصوص دلیل خودسوزی همکار خود گفت: مشکلات بوجود آمده در محل کار از عمده دلایل این خودکشی بوده است. وی هم‌اکنون در بیمارستان 5 آذر گرگان بستری است و حدود 40 درصد سوختگی دارد.

این کارگر گفت: آقای شاهینی اخیرا بر اثر حادثه‌ای که در روزهای گذشته برای وی در محل ورودی شرکت اتفاق افتاد و خودرویش به ستون بیرونی پارکینگ برخورد کرد، توبیخ و به کمیته انضباطی معرفی شد. در آن حادثه‌ آقای شاهینی بر اثر افتادن چرخ عقب خودرو در جوی آب و برخورد سرش به قسمت جلوی خودرو بیهوش شد اما از قرار معلوم حادثه ازسوی مسئولان شرکت عمدی برداشت می‌شود.

وی با بیان اینکه آقای شاهینی بر اثر این حادثه چند روز در بیمارستان بستری بود تا اینکه امروز صبح (یکم خرداد ماه) به محل کار خود آمد، افزود: وی به محض ورود متوجه شد نه تنها کسی از شرکت جویای احوال وی نبوده بلکه بابت حادثه دو سه روز پیش به کمیته انضباطی معرفی شده است. این موضوع باعث نارحتی وی شد که درنهایت با ریختن بنزین روی خود اقدام به خودکشی کرد.

وی در خاتمه گفت:شاهینی متاهل و دارای دو فرزند دختر است.

*جان باختن یک کارگر در کرمانشاه براثرسقوط از ارتفاع

یک کارگر47 ساله حین کارجابجایی فرغون توسط بالابر دریک ساختمان درحال احداث در کرمانشاه از طبقه هفتم به پایین سقوط کرد و جانش را از دست داد.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید