- تجمع اعتراضی پرستاران دانشگاه علوم پزشکی اراک نسبت به عدم اجرای کامل قانون تعرفه گذاری وپرداخت مطالبات ووعده های توخالی - تجمع اعتراضی پرستاران بیمارستان روحانی بابل در اعتراض به مبالغ اندک واریزی بعنوان تعرفه ی پرستاری و همچنین سایر مطالبات و معوقات- اعتصاب کارکنان بارانداز بندر بهشتی چابهاردراعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق- تجمع اعتراضی رانندگان تاکسی مریوان نسبت به عملکرد سازمان تاکسیرانی مقابل شهرداری
- بیانیه شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران در اعتراض به تشدید سرکوب علیه فعالان صنفی،با محکومیت احکام صادر شده پر شبهه علیه عزیز قاسم زاده،محمود صدیقی پور و انوش عادلی( اعضای هیئت مدیره کانون صنفی فرهنگیان گیلان ) که خواهان توقف اجرای حکم نامبردگان است.
- حمله شیمیایی این بار به دبستان آزادی، نقده
- مسمومیت دختران دانش آموز در دولت آباد اصفهان
- انتقال 20 دانش آموز مدرسه ای دخترانه در شهرک باغمیشه تبریز با علایم تنفسی به بیمارستان
- تداوم بازداشت و بلاتکلیفی هادی میرزایی
- تداوم صدور احکام ناعادلانه برای دانشجویان در کمیتهی انضباطی
*******
*تجمع اعتراضی پرستاران دانشگاه علوم پزشکی اراک نسبت به عدم اجرای کامل قانون تعرفه گذاری وپرداخت مطالبات ووعده های توخالی
روز دوشنبه 14 فروردین، پرستاران دانشگاه علوم پزشکی اراک برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به عدم اجرای کامل قانون تعرفه گذاری وپرداخت مطالبات ووعده های توخالی دست به تجمع با شعارهای زیر زدند:
«تعرفه ما کجاست توی جیبای کیاست؟ »
«تعرفه ی عادلانه حق ماست»
«تنهاترین رسته ایم از وعده ها خسته ایم »
«با کرونا جنگیدیم حمایتی ندیدیم»
*تجمع اعتراضی پرستاران بیمارستان روحانی بابل در اعتراض به مبالغ اندک واریزی بعنوان تعرفه ی پرستاری و همچنین سایر مطالبات و معوقات
سهشنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۲
برگرفته از کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
*اعتصاب کارکنان بارانداز بندر بهشتی چابهاردراعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق
فیلم کوتاه منتشره درشبکه های اجتماعی بتاریخ دوشنبه 14 فروردین، حاکی از اعتصاب کارکنان بارانداز بندر بهشتی چابهاردراستان سیستان تحت کارفرمایی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(نهاد اقتصادی وابسته به سپاه پاسداران) دراعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق می باشد.
، وابسته به سپاه، در روز ۱۴ فروردین، در اعتراض به پرداخت نشدن دستمزد
*تجمع اعتراضی رانندگان تاکسی مریوان نسبت به عملکرد سازمان تاکسیرانی مقابل شهرداری
روز سه شنبه 15 فروردین، رانندگان تاکسی مریوان برای اعتراض به عملکرد سازمان تاکسیرانی دست به تجمع مقابل شهرداری این شهرستان دراستان کردستان زدند وخواهان عزل رئیس تاکسیرانی شدند.
برپایه گزارش رسانه ای شده،رانندگان ضمن انتقاد از عملکردِ سازمان تاکسیرانیِ مریوان در بیانیهای که تحویل شهرداری مریوان دادند، خواستار عزل رئیس تاکسیرانی شدند.
برخی از رانندگانِ گردشگری نیز نسبت به بلاتکلیفی خود معترض هستند، آنها میگویند: بعد از 4 سال بلاتکلیفی و پرداخت 18 میلیون تومان به سازمان تاکسیرانی مریوان هنوز وضعیتِ 15 دستگاه بلاتکلیف است. بارها به شورای شهر، شهرداری، فرمانداری و حتی دادگستری مراجعه کردهایم اما کسی جوابگو نیست.
به گفتهی رانندگان، در شهر توریستی مریوان و درحالیکه مردم به شدت محتاج تاکسی و خدمات حمل و نقل عمومی هستند از سال 98 تعداد 15 دستگاه تاکسی بلاتکلیف هستند.
آنها میگویند: قیمت سکه در سال 98، نه میلیون تومان بود و برای هر تاکسی پول دو سکه پرداخت شده که با قیمتِ امروز چیزی حدود سی میلیون تومان میشود.
*بیانیه شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران در اعتراض به تشدید سرکوب علیه فعالان صنفی،با محکومیت احکام صادر شده پر شبهه علیه عزیز قاسم زاده،محمود صدیقی پور و انوش عادلی( اعضای هیئت مدیره کانون صنفی فرهنگیان گیلان ) که خواهان توقف اجرای حکم نامبردگان است.
روز سه شنبه 15 فروردین، شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران بیانیه ای بشرح زیر در اعتراض به تشدید سرکوب علیه فعالان صنفی،با محکومیت احکام صادر شده پر شبهه علیه عزیز قاسم زاده،محمود صدیقی پور و انوش عادلی( اعضای هیئت مدیره کانون صنفی فرهنگیان گیلان ) که خواهان توقف اجرای حکم نامبردگان است،منتشرکرد:
در پی مسمومیت سازی های گسترده و سریالی علیه دختران دانش آموز در سراسر کشور،شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران با فراخوان و اعلام تجمع به تاریخ ۱۶ اسفند١٤٠١ نسبت به این روند جنایت آمیز و نتایج خطرناک آن، هشدار داد و خواهان برخورد با خاطیان و عاملان این جنایت شد.
به دنبال این تجمع،حامیان پیدا و پنهان مسمومیت های اخیر، روند برخورد با فعالان صنفی و پرونده سازی علیه آنها را تشدید بخشیدند.در همین راستا در جهت فشار بیشتر بر کنشگران صنفی و اعمال فشار بر آنها در فردای تجمع ۱۶ اسفند، از وثیقه گذارمحترم آقایان: عزیز قاسم زاده،محمود صدیقی پور و انوش عادلی سه نفر از اعضای هیئت مدیره کانون صنفی فرهنگیان گیلان به صورت تلفنی و مکتوب خواسته شد که این سه نفر را ظرف یک ماه به شعبه پنجم اجرای احکام دادگاه انقلاب رشت برای اجرای یک سال حبس معرفی کند.این انتخاب زمان،جهت اجرای حکم،كاملا نشان دهنده اين است که برخی مترصد انتقام از معلمان مطالبه گر هستند.اعضای هیئت مدیره کانون صنفی فرهنگیان گیلان در حالی در شعبه سوم دادگاه انقلاب رشت به تبلیغ علیه نظام محکوم شدند و شعبه هیجدهم دادگاه تجدید نظر استان بر یک سال زندان آنها مهر تایید نهاد که برخی از مصادیق اتهامی تبلیغ علیه نظام "مطالبه واکسیناسیون عمومی مطلوب" و "اعتراض به سرکوب تشنگان خوزستان" در بیانیه های کانون گیلان مصداق تبلیغ عليه نظام، محسوب شده است.
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکوم کردن اعمال اینگونه فشارهای غیر قانونی، هم صدا با معلمان کشور و آحاد جامعه خواهان متوقف شدن این پرونده سازی ها و به ویژه توقف اجرای حکم سه عضو هیئت مدیره کانون صنفی فرهنگیان گیلان آقایان: عزیز قاسم زاده،محمود صدیقی پور و انوش عادلی است.متاسفانه در روند رسیدگی به پرونده اعضای هیئت مدیره کانون صنفی فرهنگیان گیلان، بدیهی ترین و ابتدایی ترین روند حقوقی نقض شده است. پرسش بسیار قابل تامل این است که آیا می توان فردی را به اتهامی واحد، دو بار محاکمه کرد و در عین حال دو رای متفاوت نسبت به یک اتهام در دو دادگاه متفاوت صادر نمود و آنگاه دادگاه تجدید نظر به تایید هر دو رای متفاوت به طور هم زمان اقدام ورزد؟ چنانچه عزیز قاسم زاده عضو هیئت مدیره و سخنگوی کانون صنفی فرهنگیان گیلان در دادگاه انقلاب رودسر نخست به اتهام تبلیغ علیه نظام محاکمه شده و قبل از صدور این رای، دادگاه متاخر، او را با همین اتهام و مصادیق مشترک به یک سال حبس تعزیری محکوم می نماید.در حالی که طبق موازین حقوقی در اینگونه موارد صلاحیت صدور رای با دادگاه متقدم است در حالی که دادگاه متاخر بدون در نظر گرفتن این اصل حقوقی، عزیز قاسم زاده را به همراه محمود صدیقی پور و انوش عادلی به یک سال زندان تعزیری محکوم می نماید و دادگاه متقدم برای همین اتهام او را به سه ماه و یک روز حبس محکوم می کند و عجیب تر اینکه شعبه هیجدهم دادگاه تجدید نظر استان ،در داوری نهایی خود،هر دو رای را صحه نهاده است. آیا همین نکته خود بهترین گواه در غیر حقوقی بودن و شائبه جدی، احکام صادر شده به حساب نمی آید؟
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران با توجه به نکات یاد شده خواهان توقف احکام پر شبهه اعضای هیئت مدیره کانون صنفی فرهنگیان گیلان و مختومه شدن پرونده آنهاست.
*حمله شیمیایی این بار به دبستان آزادی، نقده
سهشنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۲، دبستان دخترانه "آزادی" نقده هدف حملات شیمیایی قرار گرفته و شماری از دانشآموزان مسموم شدند.
*مسمومیت دختران دانش آموز در دولت آباد اصفهان
در پی مسمومیت های سریالی دختران دانش آموز،امروز 15فروردین ،دانش آموزان دختر در منطقه دولت آباد اصفهان درگیر شدند.
علوم پزشکی اصفهان ضمن تایید خبر بدحالی دختران دانش آموز در منطقه دولت آباد اصفهان به خبرنگار اجتماعی رکنا گفت : تعداد دانش آموزان مسموم شده در منطقه دولت آباد اصفهان هنوز مشخص نیست. دانش آموزان بدحال به بیمارستان منتقل شده اند.
*انتقال 20 دانش آموز مدرسه ای دخترانه در شهرک باغمیشه تبریز با علایم تنفسی به بیمارستان
روز سه شنبه 15 فروردین،رئیس اورژانس استان آذربایجان شرقی از انتقال20 دانش آموز مدرسه ای دخترانه در شهرک باغمیشه تبریز با علایم تنفسی به بیمارستان خبر داد.
*تداوم بازداشت و بلاتکلیفی هادی میرزایی
عباس میرزایی ( هادی میرزایی) دانشآموختهی کارشناسی برق از دانشگاه بهشتی و کارشناسی ارشد موسیقی از دانشگاه هنر تهران که در روز ۱۹ آذر در تهران بازداشت شده بود، همچنان در بازداشت موقت و بلاتکلیفی بهسر میبرد.
گفتنی است وی پس از بازداشت به بند الف سپاه منتقل شد و بیش از یک ماه در این بازداشتگاه نگهداری شد و در تاریخ ۲۱ دی به زندان تهران بزرگ منتقل شد.
*تداوم صدور احکام ناعادلانه برای دانشجویان در کمیتهی انضباطی
محمدامین قربانی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشتهب مطالعات فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی در شورای بوی کمیتهی انضباطی دانشگاه به یک نیمسال منع از تحصیل با احتساب در سنوات محکوم شد.