پایان هفته شانزدهم اعتراضات سراسری پس از قتل مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران: روزپنج شنبه 15 دی ماه،اعتراضات سراسری پس ازقتل مهسا (ژینا) امینی در مقر گشت ارشاد تهران شانزدهمین هفته را پشت سر نهاد : - گرامیداشت خاطره مهدی زارع اشکذری از جان باختگان اعتراضات سراسری یزد بمناسبت هفتمین روز خاکسپاریش در اشکذر یزد- گرامیداشت یاد حامد سلحشور از جان باختگان اعتراضات سراسری ایذه بمناسبت چهلمین روز خاکسپاریش با شرکت جمعیت کثیری برسرمزارش دراین شهر استان خوزستان
- گرامیداشت خاطره شورش نیکنام از جان باختگان اعتراضات سراسری مهاباد بمناسبت چهلمین روز خاکسپاریش با حضور جمعیت زیادی وبا سردادن شعارهای اعتراضی وخواندن سرود
- مراسم گرامیداشت یاد رضا کاظمی 16 ساله از جان باختگان اعتراضات سراسری کامیاران بمناسبت چهلمین روز خاکسپاریش در قبرستان کیلەوگلان موچش از توابع شهر کامیاران
- مراسم گرامیداشت خاطره احسان قاسمی فرد که بعد از بازی فوتبال ایران و امریکا در سرآسیاب ملارد توسط نیروهای سرکوب دولت ودستگاه رهبری بقتل رسید
- مراسم گرامیداشت یاد محمد شریعتی از جان باختگان اعتراضات سراسری سنندج بمناسبت زادروزش در بھشت محمدی این شهر
- گرامیداشت خاطره محسن قیصری22 ساله از جان باختگان اعتراضات سراسری ایلام بمناسبت زادروزش بر سرمزارش دراین شهر
- نوشتن اسامی کشتهشدگان اعتراضات مردمی روی دیوار؛ خوابگاه امینیان دانشگاه نوشیروانی بابل
- دیوارنویسی در حمایت از اعتراضات مردمی و محکومیت اعدامها؛ دانشگاه آزاد تهران مرکز، واحد پونک
- چسباندن پوستر در اعتراض به هدف قرار دادن پرواز ۷۵۲ اوکراین؛ دانشکده کامپیوتر دانشگاه بهشتی
- تجمع هر روزهی دانش آموزان و کودکان جوانرود با شاخههای گل، برای گرامیداشت یاد جانباخته راه آزادی برهان الیاسی مقابل فروشگاه وی؛ پنجشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۱
- تجمع خانوادهای زندانیان اعتراضات سراسری مقابل زندان کچویی کرج
روز پنج شنبه 15 دی،جمعی از خانوادهای زندانیان اعتراضات سراسری که تعدادی از عزیزانشان هم در اعتصاب غذای خشک هستند، دست به تجمع مقابل زندان کچویی کرج زدند.
- انتقال همراه با ضرب و شتم لیلا حسینزاده به زندان اوین
- نامه ۵۰۰ تن از دانشجویان و اساتید برای آزادی لیلا حسینزاده
- اعتصاب غذای ارژنگ مرتضوی به همراه تعدادی از زندانیان ندامتگاه مرکزی کرج در اعتراض به قطعی شدن حکم اعدام چند تن از زندانیان
- کانون نویسندگان ایران:
در نخستین سالگرد ستمکشتهی راه آزادی بکتاش آبتین یاد او را گرامی میداریم
- ادامه اعتراضات کارگران رسمی صنعت نفت نسبت به عدم افزایش دستمزد
- سرویس رفت و آمد کارگران پتروشیمی مهاباد هم واژگون و 2 کارگر مصدوم شدند
انتقال همراه با ضرب و شتم لیلا حسینزاده به زندان اوین
بنا به گفته برادر لیلا حسینزاده ساعت ۹ شب چهارشنبه ۱۴ دی ماه ماموران زندان به ایشان اعلام کردند جهت انتقال باید از بند خارج شود که در پی اعتراض وی به انتقال شبانه و عدم اطلاع قبلی و نامعلوم بودن مقصد و دلیل انتقال و جلوگیری از تماس وی جهت اطلاع به خانواده اش، ماموران با ضرب و شتم و توهین وی را بر زمین کشیده و از بند خارج کردند و امروز در پی تماس تلفنی با خانوادهاش مشخص شد که وی را به زندان اوین منتقل کردهاند.
شایان ذکر است لیلا حسین زاده دانشجوی انسان شناسی دانشگاه تهران و فعال صنفی دانشکده علوم اجتماعی که از دو هفته قبل در اعتصاب دارو به سر میبرد، از روز گذشته با درد شدید در ناحیه قفسه سینه و قلب مواجه بوده که این امر باعث نگرانی بیشتر خانواده و دوستان او شد.
این دانشجو که چهار ماه و نیم است به شکل غیرقانونی در بازداشت بهسر میبرد مبتلا به بیماری پیشرفته خودایمنی است و به دلیل همین بیماری از پزشکی قانونی دارای حکم عدم تحمل حبس است.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:
ضرب و شتم و انتقال لیلا حسین زاده از زندان عادل آباد شیراز به زندان اوین
ضرب و شتم لیلا حسین زاده در شب گذشته و همچنین بازداشت های خشونت آمیز او به بهانه های واهی و پرونده سازیهای کاذب و تکراری علیه ایشان بشدت محکوم است.
برادر لیلا حسینزاده در آخرین پست اینستاگرامی خود از ضرب و شتم و انتقال شبانهی خواهرش خبر داده است:
«دیشب بعد از طوفان رسانه ای در مورد حمایت از خواهرم لیلا ، نزدیک به نیمه های شب مامورین به زندان رفتند و به لیلا اعلام کردند که برای انتقال آماده شود و جواب لیلا اینگونه بود : یا آزادی یا هیچ کجا نمیام و مامورین با ضرب و شتم شدید و بصورت کشان کشان بدن بیمار لیلا را از زندان عادل آباد خارج کردند ، امروز غروب لیلا از اوین تماس گرفت و تائید کرد که علاوه بر ضرب و شتم خیلی به او توهین کردند و در تهران قصد داشتند او را به قرچک بفرستند که با تهدید لیلا به اعتصاب غذا ، فعلا او را به بند زنان زندان اوین فرستادند. حال لیلا اصلا خوب نیست و سریعا باید بستری شود.»
لیلا حسین زاده دانشجوی کارشناسی ارشد انسان شناسی دانشگاه تهران، سال گذشته به پنج سال حبس محکوم شده بود و به دلیل ابتلا به بیماری خودایمنی که در دوران حبس پیشین خود بدان مبتلا شده بود، به گواهی پزشکی قانونی حکم عدم تحمل کیفر به ایشان داده شد و با قید وثیقه آزاد گردید. اما ایشان مجددا در تاریخ شنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۱، توسط ۱۰ تن از نیروهای امنیتی در مقابل منزل خویش همراه با ضرب و شتم شدید بازداشت و به بند ۲۰۹ زندان اوین تهران و متعاقبا به زندان «عادل آباد» شیراز انتقال یافت.
لیلا حسین زاده از فعالین شناخته شده و مقاوم جنبش دانشجویی و از حامیان جنبش کارگری میباشد که همواره در کنار کارگران و مردم تحت ستم در سراسر کشور بوده است.
لیلا حسین زاده از نظر جسمانی قادر به تحمل حبس نیست و باید فوری آزاد شود.
#لیلا_حسین_زاده_را_آزاد_کنید
#دانشجوی_زندانی_آزاد_باید_گردد
#کارگر_زندانی_آزاد_باید_گردد
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
۱۵ دی ۱۴۰۱
نامه ۵۰۰ تن از دانشجویان و اساتید برای آزادی لیلا حسینزاده
بیش از ۴۸۰ تن از دانشجویان و ۲۰ تن از اساتید دانشگاه در پی اعتصاب دارویی لیلا حسینزاده در اعتراض به رویه غیر قانونی و فریبکاری پزشکی قوه قضاییه نسبت به این فعال صنفی دانشجویی محبوس، بیانیهای نوشته و خواهان آزادی او و سایر دانشجویان زندانی شدند.
در بخشی از این بیانیه آمده است: «دو هفته از آغاز اعتصاب داروی لیلا حسینزاده دانشجوی کارشناسی ارشد رشتهی انسانشناسی دانشگاه تهران میگذرد. حالا بدنِ لیلا علاوهبر بیماری لاعلاجی که حاصل دوران اولین بازداشت اوست، ناگزیر باید با آنها که او را به بند کشیدهاند نیز مبارزه کند؛ چراکه مسئولان قوهی قضاییه ابتدا از طریق پنهانکاری و عدم پذیرش حکم پزشکی قانونی و پس از آن با انکار علائم بیماری و عدم رسیدگی پزشکی و سرانجام فریبکاری پزشکی و تجویز داروی کورتون بدون اطلاع لیلا، قصد جان او را کردهاند ! بیش از چهار ماه از بازداشت غیرقانونی این فعال صنفی دانشجویی میگذرد. فرآیند تحقیقات و بازجوییها در همان هفتهی ابتدایی بازداشت به پایان رسیده و مسئولان دادگستری شیراز از ابتدا از حکمِ عدم تحمل کیفر قطعی و دائمی که توسط پزشکی قانونی، سازمان تابعه و معتمد قوهی قضاییه، صادر شده است، اطلاع داشتهاند. بااینوجود مسئولین بازپرسی شیراز با غرضورزی و برخورد سلیقهای مانع از آزادی لیلا حسینزاده شدهاند!»
آنها در بخش دیگری از این بیانیه تاکید کردهاند: «تدوام بازداشت لیلا حسینزاده و رویهی غیرقانونی قوهی قضاییه برای انکار بیماری صعبالعلاج او چیزی جز تلاش عامدانه و غیرمسئولانهی آنها برای مرگ خاموش یک دانشجوی آگاه، شریف و دغدغهمند نیست.»
اعتصاب غذای ارژنگ مرتضوی به همراه تعدادی از زندانیان ندامتگاه مرکزی کرج در اعتراض به قطعی شدن حکم اعدام چند تن از زندانیان
طبق اخبار دریافتی تعدادی از زندانیان ندامتگاه کرج، از جمله ارژنگ مرتضوی در اعتراض به قطعی شدن حکم اعدام چند تن از بازداشت شدگان اعتراضات اخیر، از شب گذشته دست به اعتصاب غذای خشک زدهاند.
ارژنگ مرتضوی دانشجوی رشته علوم کامپیوتر دانشگاه خوارزمی کرج، از روز ۲۳ مهر تا روز ۲۶ آذر ممنوعالورود به دانشگاه بوده و در پی تماس حراست برای دریافت کارت دانشجویی خود به دانشگاه مراجعه کرده و مقابل درب دانشگاه توسط نیروهای امنیتی و با همکاری حراست ربوده شده است.
کانون نویسندگان ایران:
در نخستین سالگرد ستمکشتهی راه آزادی بکتاش آبتین یاد او را گرامی میداریم
بکتاش آبتین از اعماق برآمد، با اعماق زیست، هرگز به اعماق پشت نکرد و سرانجام به اعماق پیوست. خود را یکی از میان تودهی مردم میدانست و تا واپسین دَم حیات به مردم کوچه و خیابان، نه برگزیدگان قدرت و ثروت، وفادار ماند. با همهی تنگناها، شاد و جوان زیست و جوان رفت، چنانکه آرزوی او بود. هم از آغاز آشکار بود که سرِ سالم به گور نخواهد برد که دلیر بود و سر برخط هیچ قدرتی نمینهاد. هرکجا ستمی میرفت، هرکجا حقی پایمال میشد، هرکجا قدرت حاکم با همه سطوت و صولت خود هنرنمایی میکرد او در گرانیگاه حادثه حضوری قاطع داشت. صدها کیلومتر از تهران دور بود، اما نیروی سرکوبگر در سالگرد قتل تبهکارانهی محمد مختاری و محمدجعفر پوینده در بیسیمهای خود با نگرانی مخابره میکرد که «بکتاش دیده شده! بکتاش آبتین را خودم دیدم! بکتاش هم هست...» تبلرزهی هول در دل ستمکاران میانداخت. با ستم سرِ سازگاری نداشت. چون از دست او به جان آمدند، با حکمی ظالمانه در «دیوان بلخ» به «جرم» فعالیت در کانون نویسندگان ایران، دفاع بیچون و چرا از منشور آزادیخواهی آن به زندانش افکندند. در زندان بیکار ننشست که جانی پویا و پرتکاپو داشت: هرگاه زندانی بیپناهی را به باد کتک میگرفتند نخستین کسی بود که در برابر زندانبانان سینه سپر میکرد، هرگاه زندانی سیاسی معترضی را محض انتقامگیری تبعید میکردند نخستین کسی بود که صلای اعتصاب غذا سرمیداد، هرگاه زندانی بیماری را درمان نمیکردند صدای اعتراض بکتاش بلند بود و سرانجام چون از دست او به ستوه آمدند، در عین استیصال، فرصت را مغتنم شمردند و در بحبوحهی بُکش بُکشِ همهگیری بیماری «کرونا»، با قصد قبلی، در درمان او اهمال کردند، به درخواستهای مکرّر او و همبندیها اعتنایی نکردند و گذاشتند تا آن جان پاک، آن شاد، آن جوان، آن گردنفراز و دلباختهی آزادی و انسان و هرچه انسانی است، قطره قطره بکاهد و در سکوت رخت از جهان بربندد.
اما بکتاش آبتین زنده است، هر کجا ستمی بر انسانی برود، بکتاش آنجاست، هر کجا آزادی و آزادی بیان کسی پایمال قدرت حاکم شود، بکتاش آنجاست، هر کجا برای شکم گرسنهی مردم جنبشی به راه بیفتد، او آنجاست، هر کجا پلیس و نیروی سرکوب بخواهد کسی را با چماق نقش زمین کند، او آنجاست. بکتاش آبتین نمرده است.
در نخستین سالگرد قتل بکتاش آبتین ضمن گرامیداشت یاد این عضو سربلند، بار دیگر بر خواست مبرم آزادی بیان بی هیچ حصر و استثنا برای همگان پا میفشاریم.
۱۵ دی ۱۴۰۱
ادامه اعتراضات کارگران رسمی صنعت نفت نسبت به عدم افزایش دستمزد:
1- شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:
بنا بر اخبار دریافت شده؛ کارکنان رسمی سکوهای گازی که مدتی پیش در اعتراض به اعمال سقف حقوق،عدم اجرای ماده۱۰ و کسر مالیات های گزاف، از ارائه گزارش تولید خودداری کرده بودند، مجددا از روز گذشته چهارشنبه چهاردهم دی در اقدامی هماهنگ در اعتراض به رویه مسئولین وزارتی و دخالتهای بیجای تصمیمگیران اعم از نمایندگان مجلس، سازمان اداری و استخدامی، سازمان برنامه و بودجه و ارکان بیربط در وزارت نفت، تصمیم گرفته اند تا برطرف شدن کامل مشکلات از ارسال گزارش تولید گاز و میعانات به مدیریت شرکت نفت و گاز پارس جنوبی سر باز زنند.
این همکاران گفته اند تنها مرجع ارائه گزارشات تولید، سکوهای گازی هستند و مسئولین به گزارشات فیک واحد نظارت بر تولید استناد نکنند که تماما عددسازی است و ارائه گزارش رندوم از تولید روزهای پیشین است.
شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی ضمن تاکید بر اعتصاب به شکل سراسری در همه بخش های نفت از این اقدام همکاران رسمی حمایت و اعلام پشتیبانی می کند.
2- اعتراض به سبکPOGC
همکاران گرامی درود
کارکنان سکوهای گازی که مدتی پیش در اعتراض به پایمال شدن حق خود منجمله سقف حقوق، ماده۱۰ و مالیات، از ارائهی گزارش تولید خودداری کردند، مجددا از روز گذشته در اقدامی هماهنگ در اعتراض به ترک فعل مسئولین وزارتی و دخالتهای بیجای تصمیمگیران اعم از نمایندگان مجلس، سازمان اداری و استخدامی، سازمان برنامه و بودجه و ارکان باربط و بیربط مملکت، برآن شدهاند تا برطرف شدن کامل مشکلات از ارائهی گزارش تولید سر باز زنند.
ناگفته نماند همکاران دلیر و دریادل ما، بدلیل انتفاع همگانی مردم از انرژی اظهار داشتند در شرایط تولید پایدار خللی وارد نخواهند کرد فقط در مرحلهی اول اعتراض، گزارش میزان تولید گاز را ارائه نمیدهند همانگونه که مسئولین در کمال بیخیالی از پیگیری و اجرای قوانین، گزارشی نمیدهند.
همچنین اعلام شد تنها مرجع ارائهی گزارشات تولید، سکوهای گازی هستند و مسئولین به گزارشات فیک واحد نظارت بر تولید استناد نکنند که تماما عددسازی است و ارائهی گزارش رندوم از تولید روزهای پیشین!
ناپدیدسازی قهری آلان ویسی دانشآموز ۱۶ ساله
آلان ویسی دانشآموز ۱۶ ساله اهل شهر جوانرود در جریان دستگیریهای گسترده اخیر روز چهارشنبه ۱۴ دیماه ۱۴۰۱ توسط نیروهای امنیتی شهر جوانرود بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده است.
آلان ویسی پسر دایی بهاء الدین ویسی دانشآموز ۱۶ ساله از جانباختگان خیزش سراسری در شهر جوانرود است.
انتقال نازیلا معروفیان خبرنگار و دانشجوی دانشگاه علامه به بیمارستان
نازیلا معروفیان، خبرنگار و دانشجوی دانشگاە علامە که روز ۸ آبان پس از انتشار مصاحبه خود با امجد امینی (پدر مهسا امینی) بازداشت شده بود، در تاریخ چهارشنبە ۱۴ دی، در ساختمان دادگاە رسیدگی بە اتهاماتش، بر اثر فشارهای روانی و شکنجەهای روحی، بیهوش و بە بیمارستان مفتح ورامین منتقل شد.
گفته میشود ایشان چند ساعت بعد بدون هیچ شکلی از معاینه و بررسی، به زندان برگردانده شد.
افزایش نگرانیها نسبت به اعمال فشار بر محمد شباهتی، فعال صنفی دانشجویی
علیرغم گذشت یکماه از بازداشت موقت محمد شباهتی همچنان خبری از آزادی وی در دست نیست. این موضوع، احتمال اعمال فشار بر این دانشجو را تقویت کرده و باعث نگرانی خانواده و همدانشگاهیهای او شده است.
هفتهی پیش نیز، علی شباهتی، برادر این فعال صنفی-دانشجویی در صفحهی اینستاگرامی خود اعلام کرد نه تنها خبری از آزادی محمد نیست بلکه هنوز خانواده اطلاع دقیقی از محل نگهداری و نهاد بازداشت کننده او در اختیار ندارند.
مطابق این پست، علیرغم وعدهی ملاقات و مراجعهی خانواده به بازداشتگاه اوین، مسئولین بازداشتگاه، به طور کلی نگهداری محمد شباهتی در این بازداشتگاه را انکار کرده و باعث سردرگمی و نگرانی بیشتر خانواده، دربارهی وضعیت این دانشجو شدهاند.
محمد شباهتی فعال صنفی-دانشجویی دانشگاه تهران، روز ۱۶ آذر درون دانشگاه در حضور علیرضا وجهی، با ضربوشتم شدید و ایجاد ارعاب توسط نیروهای حراست ربوده و به اتاقک حراست دانشگاه منتقل شد. وی ساعاتی بعد به نهادهای امنیتی خارج از دانشگاه تحویل داده شد. دانشجویان دانشکدهی علوماجتماعی پس از آن با صدور بیانیه و تحصن به بازداشت همراه با ضرب و شتم این فعال صنفی اعتراض کردند و همکاری عریان و مشترک مسئولین دانشگاه تهران جهت بازداشت و تحویل وی به نهادهای امنیتی را شدیدا محکوم کردند.
بازداشت دانشجو در درون دانشگاه جز با همکاری مسئولین دانشگاه ممکن نیست و مسئولیت بازداشت و سلامت این فعال صنفی تماماً برعهدهی مسئولین دانشگاه از جمله محمد مقیمی و علیرضا وجهی است. همچنین لازم به ذکر است که مسئولین دانشگاه تهران، تاکنون هیچگونه پیگیری و تلاش جدیای جهت آزادی این دانشجو نکردهاند.
آزادی موقت نازنین کیانبخت به قید وثیقه
نازنین کیانبخت دانشجوی گرافیک دانشگاه هنر تبریز که در روز ۸آذر بازداشت شده بود، ۱۴دی به قید وثیقه از زندان مرکزی تبریز آزاد شد.
آزادی موقت محمدمهدی بصیرتنژاد به قید وثیقه
محمدمهدی بصیرتنژاد دانشجوی مکانیک دانشگاه علم و صنعت که در تاریخ ۲۵ آبان بازداشت شده بود، ۱۲ دی به قید وثیقه آزاد شد.
آزادی موقت فائزه عبدیپور به قید وثیقه ۳۰۰ میلیون تومانی
فائزه عبدیپور دانشآموخته رشته علوم سیاسی دانشگاه علامه و دانشجوی ارشد روابط بینالملل دانشگاه مازندان که در روز یک آذر بازداشت شده بود، امروز، ۱۵دی، به قید وثیقه ۳۰۰ میلیون تومانی از زندان گرگان آزاد شد.
بازداشت و بیخبری از وضعیت سمیه معصومی دبیر زبان انگلیسی
سمیه معصومی ۳۸ ساله، اهل کرج، دبیر زبان انگلیسی و مادر کودکی ۹ ساله، ۶۱ روز پیش، ۱۲ آبان طبق عادت همیشگی هر هفته سر خاک برادر، پدر و مادرش میرفت که بی هیچ دلیلی فقط به خاطر حضور در محل چهلم حدیث نجفی بازداشت و بدون حق داشتن وکیل هماکنون در زندان کچویی کرج است و حاضر به پذیرش وثیقهاش هم نیستند.
سمیه معصومی در اعتراض به شرایط زندان و مدت زمان طولانی بازداشت، نپذیرفتن وکیل و تعیین نشدن وثیقه، همراه با ۱۴ زندانی زن دیگر در این زندان اعتصاب غذا کردهاند.
حمید جعفری نصرآبادی در دادگاه عمومی به موارد جدید و در مجموع دو دادگاه به نزدیک به ۵ سال حبس محکوم شد
حمید جعفری نصرآبادی، معلم، نویسنده و مربی فوتبال در کاشان که در تاریخ ۲۷ مهر ۱۴۰۱ در مدرسه بازداشت شده بود در دادگاه عمومی به ۳ سال حبس، علاوه بر محکومیت قبلی در دادگاه انقلاب، محکوم شد. او به جرم نوشتن و انتشار مطلب در فضای مجازی در مجموع به نزدیک به ۵ سال حبس محکوم شده است. وی که در دادگاه انقلاب به ۱۵ ماه و یک روز حبس به اتهام توهین به رهبری، ۷ ماه و یک روز حبس به اتهام تبلیغ علیه نظام، ۲ سال ممنوع الخروجی، انفصال از خدمت و محرومیت از خدمات عمومی محکوم شده بود، در دادگاه عمومی به موارد جدیدی محکوم شده است. در دادگاه عمومی که اخیرا نتیجه آن به وی اعلام شده است به ۲ سال حبس به اتهام نشر اکاذیب و ۱ سال به اتهام تمرد از دستور مامور قضایی محکوم شده است. لازم به ذکر است که هنوز میزان قابل اجرای این احکام به وی اعلام نشده است.
مصادیق جرم های نسبت داده شده به این معلم دلسوز و نویسنده، صرفا دست نوشتەها و شعرهای اوست که در طول سالیان توسط او نوشته شده و در صفحات شخصی وی و گروەهای مجازی از جمله در فیسبوک، واتس اپ و تلگرام منتشر شده است. جالب این است که برخی از اتهامات وی از جمله توهین به رهبری مربوط به چت های وی در گروەهای کوچک دوستان و خانوادگی بوده است! او که در مدرسه در هنگام بازداشت صرفا از ماموران درخواست حکم و علت بازداشت کرده و همچنین خواهان اطلاع مدیر مدرسه از دستگیری وی شده بود به تمرد از دستور مامور متهم و به همین علت یک سال حبس دریافت کرده است!
در حالی که این روزها با حکم های عجیب تر از همیشه برای متهمان سیاسی مواجهه هستیم، در کاشان شرایط بسیار عجیبتر است؛ به گونەای که با حکمهای بی دلیل، حتی براساس قوانین و روال قضایی موجود در بقیه کشور روبرو هستیم!
حمید جعفری، در دوران دانشجویی در دهه ۸۰ نیز به اتهام انتشار نشریه دانشجویی یک سال و نیم در زندان اوین محبوس بوده است.
سرویس رفت و آمد کارگران پتروشیمی مهاباد هم واژگون و 2 کارگر مصدوم شدند
صبح روز پنج شنبه 15 دی،مینی بوس حامل کارگران پتروشیمی مهاباد در نزدیکی پاسگاه برده ره شان واژگون و2نفر از کارگران مصدوم وبه مراکز درمانی منتقل شدند.