اخبار و گزارش های کارگری 15 مهر1400

جنبش‌های اجتماعی
شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

- فراخوان 22 مهر 1400 شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران - دهمین روز اعتصاب بیش از 200 کارگر شهرداری خرمشهر برای اعتراض به عدم پرداخت 5 ماه حقوق و15 ماه حق بیمه - حق طلبی کارگران کشت وصنعت نیشکرهفت تپه با برپایی تجمع مقابل فرمانداری شهرستان شوش ادامه پیداکرد - پایان اعتصاب کارگران شرکت‌های پیمانکاری معدن مس سونگون با وعده‌ی قبول خواسته‌های آنان فراخوان 22 مهر 1400 شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران

زمان: روزپنج شنبه 22مهر0 140 ساعت 10

مکان تجمعات :

- تهران و کرج مقابل سازمان برنامه و بودجه

- استانها ادارات کل آموزش وپرورش

- شهرستانها ادارات آموزش و پرورش

*فراخوان 22 مهر 1400 شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران

"مطالبه گری حق طبیعی شهروندان است"

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران مراتب تشکر و قدردانی خود را از حضور باشکوه فرهنگیان شاغل و بازنشسته در تجمعات باشکوه ماههای اخیردر سراسرکشور اعلام می دارد.

با توجه به اینکه فرهنگیان شریف پس از گذشت سالها زندگی در زیر خط فقر با آموزش پرورشی فرسوده و ناکارآمد، علیرغم نامه نگاریها، مذاکرات بی وقفه، بیانیه ها و مطالبه گریهای پیوسته تا به امروزصدای فریادشان با بی اعتنایی روبرو شده ، تحولی در این اوضاع نابسامان ایجاد نگردیده و کمترین توجهی به خواسته های به حقشان صورت نگرفته و همچنان منزلت و معیشت آنان ، با توجه به بارگذاری ناقص لوایح همسان سازی حقوق بازنشستگان و رتبه بندی، متاسفانه موظفی معلمان هم از 24 ساعت به 30 ساعت در هفته افزایش می یابد.

شایسته است، فرهنگیان حق طلب برای تحقق مطالبات انباشته شده ، درتجمعات روزپنج شنبه 22مهر0 140 ساعت 10 هر چه منسجم تر و باشکوه تر شرکت نمایند، به امید آنکه زمینه ی تحقق این مطالبات را فراهم آوریم.

مکان تجمعات :

- تهران و کرج مقابل سازمان برنامه و بودجه

- استانها ادارات کل آموزش وپرورش

- شهرستانها ادارات آموزش و پرورش

کانال شورای هماهنگی :

https://t.me/kashowra

 

تماس با دبیرخانه ی شورا:

@shora_hamahangi

@xs1355

سایت شورای هماهنگی :

www.hamahangi.org

 

 

Telegram (https://t.me/kashowra

 

 

شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

*دهمین روز اعتصاب بیش از 200 کارگر شهرداری خرمشهر برای اعتراض به عدم پرداخت 5 ماه حقوق و15 ماه حق بیمه

روز پنج شنبه 15 مهر برای دهمین روز، کارگران شهرداری خرمشهربه اعتصابشان برای اعتراض به عدم پرداخت 5 ماه حقوق و15 ماه حق بیمه ادامه دادند واز جمع آوری زباله ها از سطح این شهرستان دراستان خوزستان ادامه دادند.


درهمین رابطه شهردارخرمشهر به خبرنگاررسانه ای گفت:با توجه به فرسودگی ماشین‌آلات شهرداری خرمشهر و به دنبال آن به تعویق افتادن پنج ماه از حقوق کارگران خدمات شهری به مدت یک هفته تا 10 روز جمع آوری زباله انجام نمی‌شد.

وی افزود: هم اینک یک دستگاه لودر و پنج دستگاه کمپرسی بنیاد علوی، کار جمع آوری پسماند و نخاله برداری را از سطح این شهر آغاز کرده‌اند.

وی با بیان اینکه با کمبود نیروی خدمات شهری روبه رو هستیم، گفت: با رایزنی‌ انجام شده با کمک نیروهای شهرداری مینوشهر، سازمان منطقه آزاد اروند، بندر و دریانوردی، شهرک صنعتی و گمرک ماشین حمل زباله و چند نیرو در اختیار شهرداری قرار گرفت.

براساس گزارش رسانه ای شده،روز پنج شنبه 15 مهر جمعی از اهالی خرمشهردر اعتراض به انباشت زباله در سطح این شهر مقابل ساختمان شهرداری تجمع کرده و کیسه‌های زباله را مقابل این ساختمان قرار دادند.

آنها به خبرنگار رسانه ای گفتند:بیشتر نقاط شهر خرمشهر مملو از زباله است و ضمن افزایش حشرات و حیوانات موذی بوی تعفن فضای شهر را فراگرفته است.

یکی از تجمع کنندگان گفت: نزدیک به یک هفته است که زباله‌ها در سطل‌های زباله تلمبار شده و هیچ کارگری برای جمع آوری زباله در این شهر دیده نمی‌شود.

درهمین رابطه:تجمع اعتراضی کارگران شهرداری خرمشهرنسبت به سطح پایین حقوق وعدم پرداخت بموقعش در میدان مطهری

روز یکشنبه 11 مهر، کارگران شهرداری خرمشهربرای بنمایش گذاشتن اعتراضشان به سطح پایین حقوق وعدم پرداخت بموقعش در میدان مطهری این شهر دراستان خوزستان اجتماع کردند.


* حق طلبی کارگران کشت وصنعت نیشکرهفت تپه با برپایی تجمع مقابل فرمانداری شهرستان شوش ادامه پیداکرد

روز پنج شنبه 15 مهر،کارگران کشت وصنعت نیشکرهفت با برپایی تجمع مقابل فرمانداری شهرستان شوش به حق طلبیشان درراه دست یابی به مطالباتشان بقرارزیرادامه دادند:

1- تعیین تکلیف فوری مدیریت شرکت و شفاف سازی نحوه و قیمت واگذاری شرکت به دولت-بانک

2- پرداخت فوری حقوق های معوقه و سایر مطالبات عرفی و قانونی

3- تسریع در انجام عملیات کشت و اُورهال-تعمیر کارخانه

4- بازگشت به کار اخراجی ها مطالبه گر

5- تمدید قرارداد فصلی ها

6- اعلام و اجرای حکم صادر شده علیه اسدبیگی-رستمی در پرونده اختلاس

7- مختومه شدن پرونده خانم فرزانه زیلابی(وکیل کارگران هفت تپه)

*پایان اعتصاب کارگران شرکت‌های پیمانکاری معدن مس سونگون با وعده‌ی قبول خواسته‌های آنان

بنابر گزارش‌های رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران ساعت ۸ شب چهارشنبه ۱۴ مهرماه کارگران شرکت‌های پیمانکاری معدن مس سونگون ورزقان با قبول خواسته‌های‌شان از سوی کارفرما به اعتصاب دو روزه خود پایان دادند.

وکیل کارگران که در جلسه‌ی تهران حضور داشت به کارگران اعلام نمود که با خواسته‌های کارگران موافقت شده است و قرار است مزایای حقوقی کارگران شرکت‌های پیمانکاری، همسان با مزایای کارکنان شرکت ملی مس ایران در حقوق مهرماه به بعد لحاظ گردد.

در این جلسه که با حضور مسئولین شرکت ملی مس ایران و نمایندگان شرکتهای پیمانکاری شاغل در مجتمع مس سونگون برگزار شد، مصوب شد که مزایایی از جمله حق جذب، حق بدی آب و هوا، ایاب و ذهاب و دیگر آیتم‌های مزدی برای کارگران پیمانکاری نیز لحاظ گردیده و طرح طبقه بندی مشاغل نیز اجرا گردد.

با این تصمیم کارگران ساعت ۸ شب گذشته به اعتصاب خود پایان دادند.

کارگران اعتصابی همچنین اعلام کرده‌اند که چنانچه این وعده‌ها در حقوق‌های دریافتی‌شان اعمال نگردد مجدداً دست به اعتصاب خواهند زد.

اتحادیه آزاد کارگران ایران- ۱۵ مهرماه

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخبار و گزارش های کارگری 13 مهر1400
- محمد حبیبی سخنگوی کانون صنفی معلمان تهران در آستانه ی روز جهانی معلم مجددا از آموزش و پرورش اخراج شد

- بیانیه انجمن صنفی معلمین کردستان(سقزوزیویه) به مناسبت ۵ اکتبرروزجهانی معلم

- بیانیه کانون صنفی فرهنگیان استان قزوین به مناسبت روز جهانی معلم:

با بی توجهی به خواسته های صنفی،کرامت معلمان را نشانه گرفته اند

- انجمن صنفی فرهنگیان شاغل و بازنشسته ی کرمانشاه: روز جهانی معلم خجسته باد

- تجمع اعتراضی کارگران شرکت‌های پیمانکاری معدن مس سونگون

- تجمع اعتراضی کارگران منطقه ویژه پتروشیمی در بندر امام و شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس نسبت به عدم تبدیل وضعیت وحقوق نابرابربازای کاریکسان برای دومین روز

- آغازهفته دوم حق طلبی کارگران کشت وصنعت نیشکرهفت تپه با برپایی تجمع مقابل فرمانداری شوش وراهپیمایی درخیابان های این شهرستان

*محمد حبیبی سخنگوی کانون صنفی معلمان تهران در آستانه ی روز جهانی معلم مجددا از آموزش و پرورش اخراج شد

هیات تجدید نظر بررسی تخلفات وزارت آموزش و پرورش با ارسال نامه ای به اداره اموزش و پرورش شهریار ، با اعلام حکم قطعی ،رای به بازخرید اجباری و اخراج این معلم از آموزش و پرورش داد‌‌‌.

لازم به ذکر است که در اردیبهشت ماه سال ۹۹ هیات تخلفات وزارت اموزش و پرورش در شرایطی که این فعال صنفی دوران حبس خود را می گذراند ، حکم بازخرید و اخراج را صادر کرده بود ، که با شکایت به دیوان عدالت اداری و بنا برحکم دیوان ، حکم اخراج و بازخرید به صورت موقت متوقف شده بود.

باحکم جدید هیات تجدید نظر این معلم و فعال صنفی برای بار دوم از اموزش و پرورش اخراج شد و امکان حضور در فضای آموزشی از ایشان سلب شد .

منبع:کانال شورای هماهنگی تشکلهای فرهنگیان ایران

*بیانیه انجمن صنفی معلمین کردستان(سقزوزیویه) به مناسبت ۵ اکتبرروزجهانی معلم

همه گیری کووید ۱۹ که منجر به تعطیلی مدارس در بیشتر کشورهای جهان از جمله کشورمان شد، دست‌اندرکاران امر آموزش و خانواده‌های آنان را با چالشی جدی روبه‌رو ساخت، چالشی که نقش و جایگاه عمده‌ی معلمان در امر آموزش را، بیش از پیش، نمایان ساخت.

در جریان این همه‌گیری در کشورمان، جامعه‌ی معلمین، علی‌رغم عدم وجود زیرساخت‌ها و امکانات لازم جهت آموزش مجازی، تمام امکانات شخصی خود را به کارگرفته و با هزینه و ابتکارات فردی خود، اقدام به برگزاری کلاس‌های مجازی و تهیه‌ی فایل‌های صوتی و تصویری نموده و بسیار فراتر از موظفی خود، درگیر ارتباط دوسویه آموزشی با دانش آموزان خود بوده‌اند.

تلاش پیگیرانه‌ی جامعه‌ی معلمین در بحران کرونا، در حالی صورت گرفت که کم توجهی به وضعیت معیشتی معلمین، بی‌توجهی به اجرای اصول ۱۵ و۳۰ قانون اساسی و برخورد امنیتی با فعالین صنفی معلمین، موجب تداوم پیگیری مطالبات برحق آنان از طریق نامه نگاری، گفتگو با مسئولین ذیربط و در نهایت از طریق تحصن وتجمع‌های قانونی گردید.

متاسفانه همچون سال‌های پیش، به جای توجه به خواست‌های معلمین و انجام اقدامات عملی در این خصوص، تدوام برخورد امنیتی با فعالین صنفی و بی‌توجهی به مطالبات برحق و قانونی آنان، در دستور کار نهادهای امنیتی قرار گرفت که نمونه‌ی بارز آن، بازداشت آقای عزیزقاسم‌زاده، معلم دلسوز، هنرمند متعهد و سخنگوی کانون صنفی معلمان گیلان است. همچنین شاهد افزایش فشارهای امنیتی از سوی واحدهای حراست ادارات آموزش وپرورش، بر فعالین صنفی می باشیم.

اکنون و در شرایط فعلی گذر از بحران کرونا، روز جهانی معلم با شعار "معلم محور (قلب تپنده)بازسازی آموزشی"، حاوی این پیام عمده به جامعه‌ی جهانی است، که عبور از این شرایط بحرانی و بازسازی روند آموزش، نیازمند حضور پویای جامعه معلمین در این فرایند است، روندی که نیازمند توجه و نگاه ویژه‌ی سیاست‌مداران وسیاست‌گذاران آموزشی، برای تقویت همه جانبه‌ی جامعه‌ی معلمین می‌باشد.

از این منظر و در شرایط فعلی کشور، عدم تخصیص بودجه‌ی لازم برای اجرای لایحه‌ی رتبه‌بندی، علی‌رغم اختصاص بودجه‌های کلان برای برخی دستگاه‌ها ونهادها، که کارایی و نحوه‌ی هزینه‌کرد آن در هاله‌ای از ابهام است، اجرای ناقص فوق‌العاده ویژه و بی‌اثر نمودن لایحه‌ی رتبه‌بندی با تغییرات اعمال شده در لایحه‌ی بارگذاری شده در مجلس، نیل به شعار فوق در کشورمان، دور از ذهن به نظر می‌رسد.

آغاز سال تحصیلی جدید بدون وزیر شایسته و دلسوز و آشفتگی در برنامه‌های آموزش و پرورش نشان از عدم توجه مسئولین به بخش آموزش است. انجمن صنفی معلمان کردستان (سقزوزیویه) ضمن تبریک روز جهانی معلم به همه‌ی تلاشگران عرصه‌ی تعلیم و تربیت، اعلام می‌نماید که ،آموزش و پرورش باید در اولویت سیاست گذاری‌های حکومت قرار گیرد. سالهای زیادی را هدر دادیم و چند برابر آن زمان و هزینه لازم است تا خسارت‌هایی که مسئولین با بی‌تدبیریهای خود به بخش آموزش وارد کرده‌اند را جبران کرد.

نادیده گرفتن مواردی مانند تخصیص بودجه کافی، مدارس تخریبی، آموزش رایگان، استخدام نیروهای کارآمد، شنیدن صدای فعالین صنفی جزو سیاست‌های ناکارآمدی است که هر روز بر مشکلات آموزش و پرورش می‌افزاید. حتی سانسور روز جهانی معلم و عدم بازتاب آن در داخل کشور شامل لجبازی‌های کودکانه مسئولین با واقعیت‌های دنیای امروز است.

انجمن صنفی معلمان کردستان (سقزوزیویه ) در راستای نیل به هدف شعار امسال روز جهانی معلم؛

+توجه جدی به معیشت معلمان

+آزادی بی قید و شرط معلمان زندانی و برداشتن فشار بر فعالین صنفی

+توجه بیش از پیش به آموزش با کیفیت

که جزو مطالبات برحق معلمین است، را سرلوحه‌ی فعالیت‌های خود قرار داده و در این راستا دست یاری همه‌ی معلمین آزاداندیش ومطالبه‌گر را می‌فشارد.

انجمن صنفی معلمان کردستان (سقزوزیویه)

سیزدهم مهرماه یک‌هزار و چهارصد

*بیانیه کانون صنفی فرهنگیان استان قزوین به مناسبت روز جهانی معلم:

با بی توجهی به خواسته های صنفی،کرامت معلمان را نشانه گرفته اند

پنجم اکتبر، روز جهانی معلم امسال با شعار "معلم محور(قلب تپنده)بازسازی آموزشی در حالی همانند سالیان گذشته فرا رسید که طبق روال همیشه سیاستگذاران سعی در فراموشی عامدانه اش دارند، حال آنکه هر سال بر آگاهان این روز افزون تر می شود؛ هرچند اخراج محمد حبیبی، معلمی که تنها هّم و غمش آموزش است هم در این روز خبرساز شد تا عمق مظلومیت معلم بیش از پیش آشکار شود.

اما با همه این بی مهری ها که دیگر با جان و روح معلم عجین گشته و با نادیده انگاشتن خواسته های صنفی، بذر ناامیدی و یاس بر دل ها کاشته شده است، کانون صنفی فرهنگیان استان قزوین به مناسبت پاسداشت این روز به سیاستگذارانی که با بی توجهی مسایل بحق صنفی را نادیده می انگارند، دوباره برای ثبت در تاریخ انذار می دهد:

- بی توجهی به تقویت و سرمایه گذاری در زیرساخت های آموزشی، بنیان توسعه کشور را نشانه می گیرد و عقب ماندگی کشور را در پی دارد که نشانه های آن چند سالی است که آشکار گردیده است.

- پافشاری بر شیوه منسوخ آموزش و کاربردی نبودن محتوای آموزشی؛ که رهاوردی جز پرورش انسان های مسئولیت ناپذیز و ناآشنا با جامعه نداشته و گریز نخبگان از وطن در پی داشته است.

- امنیتی کردن تجمعات صنفی معلمان با بگیر و ببندها و احضار به حراست ها با وجود آنکه طبق اصل ۲۷ قانون اساسی تجمعات از حقوق قانونی جامعه، از جمله معلمان است و امنیت کشور را خدشه دار نمی سازد، معلمان را خشمگین و مایوس کرده است.

 

- بی توجهی محض به مطالبات صنفی که پایه های معیشتی و کرامت انسانی معلمان را نشانه گرفته است، پیامدی جز کلاس های سرشار از نا امیدی و بی انگیزگی نداشته است.

- صدور احکام ناعادلانه زندان و اخراج معلمان از جمله برای آقایان غلامی، فتحی، یزدانی، حبیبی، حسینخانی، قاسمزاده، عبدی، ارکیان و خانم ها همرنگ و بهشتی که تنها جرمشان حفظ کرامت معلمان است، به افکار عمومی و مجامع بین المللی این گزاره را مخابره می کند که مطالبه صنفی برای معلم در ایران جرم است!

کانون صنفی فرهنگیان استان قزوین با تبریک روز جهانی معلم و پاسداشت یاد معلمانی که در دوران کرونا جان خود را از دست داده اند، بر پیگیری خواسته های بحق، قانونی و صنفی معلمان، تاکید می کند و اعلام می دارد برخوردهای قضایی و امنیتی با کنش گران صنفی خللی در عزم معلمان و خواسته های به حق آنان ایجاد نمی کند؛ بلکه عزم آنان را در مطالبه گری صنفی راسخ تر خواهد کرد. در پایان بازگشت به کار و پایان احکام زندان تمامی معلمان را خواستاریم.

کانون صنفی فرهنگیان استان قزوین

۱۳مهر ۱۴۰۰

*انجمن صنفی فرهنگیان شاغل و بازنشسته ی کرمانشاه: روز جهانی معلم خجسته باد

از زمانی که بشر توانست دانسته های خود را به دیگران انتقال دهد آفتاب خوشبختی اش برآمد و روز به روز بر آسایش زندگی اش افزوده شد .

او توانست با دانش خود آثار مخرب بسیاری از بلایای طبیعی همچون سیل ، زلزله ، ... را تا حدودی مهار کند و بر بسیاری از بیماری های گوناگون چیره شود و از نابودی نسل خود جلوگیری نماید و این برآورده نمی شد مگر به دست توانای معلمان فداکاری که همچون چراغی نورانی بر تارک بشریت درخشیده اند .

در دنیای پیشرفته ی امروز معلمان از جایگاه ارزشمندی برخوردارند و در جامعه احترام فراوانی دارند و بر عکس در جهان توسعه نیافته معلمان را به چشم مصرفی و اضافی نگاه می کنند و روز به روز از ارزش اجتماعی شان می کاهند.

در ایران که خودش را کشوری در حال توسعه می داند ، انتظار می رود معلم جایگاه والایی داشته باشد و بر اساس آموزه های دینی که ارزش های جامعه را تشکیل می دهد از احترام فراوانی برخوردار باشد . اما شوربختانه در عمل چنین نیست و هر سال فرهنگیان ناچارند برای رسیدن به حداقل های زندگی و اندکی افزایش حقوق به کف خیابان آمده و درد خود را فریاد بزنندوگاهی تاوان سختی بپردازند.

روز جهانی معلم سال ۱۴۰۰ خورشیدی در شرایطی برگزار می شود که بر اساس قانون‌ اساسی اصل سی ام :

"دولت موظف است وسایل آموزش وپرورش رایگان را برای همه ملت تا پایان دوره متوسطه فراهم سازد و وسایل تحصیلات عالی را تا سرحد خودکفایی کشور به طور رایگان گسترش دهد."

دانش آموزان زیادی توانایی خرید نوشت ابزار ، تبلت ، گوشی و .... برای شرکت در کلاس را ندارند و توسط والدین شان مجبور به ترک تحصیل می شوند.

هنوز بسیاری از معلمان و دانش آموزان واکسینه نشده و کلاس ها دایر نمی باشند .

رتبه بندی معلمان شاغل در هاله ای از ابهام فرو رفته و هر کدام از نمایندگان تفسیری از آن دارند!

همسان سازی حقوق بازنشستگان به صورت ناقص و فشل اجرا شده و از دایمی شدن آن خبری نیست و حتی گروهی از نمایندگان به بهانه داشتن بار مالی دنبال می کوشند اندک حقوق اضافه شده ی پایان دولت گذشته را کم کنند !

تعدادی از معلمان به جرم فعالیت های صنفی در زندانند و احکام سنگینی برای شان صادر شده ، تعدادی هم اخراج و بازنشست پیش از موعد شده اند . در آخرین بگیر و ببندها آقای قاسم زاده سخنگوی کانون صنفی فرهنگیان گیلان به شکلی غیر قانونی و بر خلاف اصل ۲۷ قانون اساسی بازداشت شد و سرنوشتش معلوم نیست !

انجمن صنفی فرهنگیان شاغل و بازنشسته کرمانشاه با بزرگداشت روز جهانی معلم و شادباش این روز به فرهنگیان جهان و ایران از دولتمردان و نمایندگان مجلس می خواهد هر چه زودتر فکری به حال پیکر رنجور آموزش و پرورش بنمایند تا از نظر علمی شاهد اعتلای کشورمان در سطح جهان و با توجه به پیشینه ی تاریخی حرفی برای گفتن داشته باشیم .

همچنین از قوه ی محترم قضاییه می خواهیم چتر امنیتی را از سر فرهنگیان برداشته تا آزاد اندیشی در جامعه گسترش یابد و همکاران فرهنگی دربند را هر چه زودتر آزاد کرده و احکام سنگین قضایی را لغو کند .

در پایان از همه ی فرهنگیان کشور اعم از شاغل ، بازنشسته ، حق التدریس ، دانشجو معلم ... می خواهیم دست از مطالبه گری قانونی برنداشته و تا رسیدن به خواسته های مان از پای ننشینیم.

انجمن صنفی فرهنگیان شاغل و بازنشسته کرمانشاه ۱۳ مهر۱۴۰۰ برابر با ۵ اکتبر روز جهانی معلم

*تجمع اعتراضی کارگران شرکت‌های پیمانکاری معدن مس سونگون

بنابر گزارش‌های رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران امروز سه‌شنبه ۱۳ مهرماه کارگران شرکت‌های پیمانکاری معدن مس سونگون در محوطه این مجتمع دست به اعتصاب و تجمع زدند.

کارگران اعتصاب کننده نسبت به سطح پایین دستمزدها و وضعیت نامناسب کاری و معیشتی خود اعتراض دارند و خواهان افزایش دستمزد و حقوق‌ها هستند.

تجمع‌کنندگان که بالغ بر ۵۰۰ نفر می‌باشند از نیروهای شرکت‌های پیمانکاری آجین، ندا، مبین، نوآوران و زحل هستند که سوابق کاری ۱۵ تا ۲۰ سال دارند.

این کارگران با قراردادهای سه ماهه مشغول به کار هستند و با وجود شرایط بسیار سخت کار در‌ معدن از دریافتی‌هایی از ۵ میلیون تا ۷ میلیون تومان برخوردار هستند.

اتحادیه آزاد کارگران ایران- ۱۳ مهرماه ۱۴۰۰

*تجمع اعتراضی کارگران منطقه ویژه پتروشیمی در بندر امام و شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس نسبت به عدم تبدیل وضعیت وحقوق نابرابربازای کاریکسان برای دومین روز

روز دوشنبه 12 مهر برای دومین روز متوالی، کارگران پیمانی (ارکان ثالث)منطقه ویژه پتروشیمی بندر امام و شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس برای اعتراض به عدم تبدیل وضعیت وپرداخت حقوق نابرابربازای کاریکسان دست به تجمع زدند وخواهان حذف شرکت های پیمانکاری، عقد قراردادمستقیم وپایان دادن به تبعیض درپرداخت حقوق شدند.

درهمین رابطه:تجمع اعتراضی کارگران منطقه ویژه پتروشیمی در بندر امام و شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس نسبت به عدم تبدیل وضعیت

روز یکشنبه 11 مهر، کارگران منطقه ویژه پتروشیمی در بندر امام و شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس برای اعتراض به عدم تبدیل وضعیت وپرداخت حقوق نابرابربا کاریکسان دست به تجمع زدند وخواهان عقد قراردادمستقیم وپایان دادن به تبعیض درپرداخت حقوق شدند.

برپایه گزارش رسانه ای شده،در تجمع امروز حدود سیصد کارگر شرکت داشتند.

*آغازهفته دوم حق طلبی کارگران کشت وصنعت نیشکرهفت تپه با برپایی تجمع مقابل فرمانداری شوش وراهپیمایی درخیابان های این شهرستان

روز سه شنبه 13 مهر،کارگران کشت وصنعت نیشکرهفت تپه با برپایی تجمع مقابل فرمانداری شوش وراهپیمایی درخیابان های این شهرستان دراستان خوزستان دومین هفته از دور جدید حق طلبیشان را آغاز کردند.

مطالبات کارگران کشت وصنعت نیشکرهفت تپه:

1- تعیین تکلیف فوری مدیریت شرکت و شفاف سازی نحوه و قیمت واگذاری شرکت به دولت-بانک

2- پرداخت فوری حقوق های معوقه و سایر مطالبات عرفی و قانونی

3- تسریع در انجام عملیات کشت و اُورهال-تعمیر کارخانه

4- بازگشت به کار اخراجی ها مطالبه گر

5- تمدید قرارداد فصلی ها

6- اعلام و اجرای حکم صادر شده علیه اسدبیگی-رستمی در پرونده اختلاس

7- مختومه شدن پرونده خانم فرزانه زیلابی(وکیل کارگران هفت تپه)

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری 21 مهرماه 1400

- یورش نیروی انتظامی با ماشین آبپاش به تجمع حق طلبانه کارگران معادن زغال سنگ بخش خصوصی کرمان در سه راهی دشتخاک زرند

مصدومیت چند نفرمنجمله یک زن ویک کودک از خانواده های کارگران وانتقالشان به بیمارستان

ادامه اعتصاب وکنش های این کارگران برای احقاق حقوق برحقشان ازجمله مراجعه نمایندگانشان به استانداری کرمان

- دورجدید حق طلبی کارگران کشت وصنعت نیشکرهفت تپه با تجمع مقابل فرمانداری شوش وراهپیمایی یک هفته را پشت سرگذاشت

- ادامه اعتراضات کارکنان بازنشسته وشاغل هما نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق و انتقال صندوق بازنشستگی مقابل سازمان برنامه وبودجه و وزارت راه وشهرسازی

- شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:

پایان موقت اعتصاب کارگران واحدترابری مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دلان با دادن مهلتی دو ماهه

- ادامه کنش های کارگران حق طلب مخابرات خوزستان برای بازگشت بکار

- شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران:

معلمان قلب تپنده‌ی بازیابی آموزشی

۵ اکتبرمصادف با۱۳مهر روز جهانی معلم گرامی‌ باد.

- شادباش کانون معلمان همدان بمناسبت 5 اکتبر / 13 مهر روز جهانی معلم

- کانون صنفی فرهنگیان گیلان:تازه ترین خبر از عزیز قاسم زاده

- دیدار فعالان صنفی به نمایندگی از طرف کانون صنفی معلمان تهران با خانواده عزیزقاسم ‌زاده معلم زندانی

- ادامه اعتراضات رانندگان خودروهای گاز LPG سوزنسبت به کمبود این نوع سوخت با تجمع مقابل شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی درتهران

- تجمع اعتراضی فارغ التحصیلان داروسازی نسبت به انحصارِ مجوزداران مقابل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

- جان باختن یک کارگر شرکت پارس خودرو پس از 3روز دست وپنجه نرم کردن دربیمارستان پس از سقوط ازارتفاع

*یورش نیروی انتظامی با ماشین آبپاش به تجمع حق طلبانه کارگران معادن زغال سنگ بخش خصوصی کرمان در سه راهی دشتخاک زرند

مصدومیت چند نفرمنجمله یک زن ویک کودک از خانواده های کارگران وانتقالشان به بیمارستان

ادامه اعتصاب وکنش های این کارگران برای احقاق حقوق برحقشان ازجمله مراجعه نمایندگانشان به استانداری کرمان

روز دوشنبه 12 مهر همزمان با هفتمین روز اعتصاب وتجمع کارگران معادن زغال سنگ بخش خصوصی کرمان در سه راهی دشتخاک زرند برای اعتراض به تبعیض در پرداخت حقوق وعدم همسان سازیش،نیروهای انتطامی با آبپاش به تجمع خانوادگیشان یورش آورد وتجمع کنندگان را پراکنده کرد.بدنبال این اقدام سرکوبگرانه وضد کارگری چند نفرازحاضرین در تجمع منجمله یک زن ویک کودک از خانواده های کارگران مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند.

با وجود این برخورد، تجمع و تحصن کارگران ادامه دارد و نمایندگان کارگران برای پیگیری مطالبات به استانداری کرمان مراجعه کرده‌اند.

بنابه گزارش رسانه ای شده بتاریخ 12 مهر،ده‌ها تن از کارگران شش معدن فعال بخش خصوصی در زرند کرمان از یک هفته پیش در اعتراض به دستمزد و مزایای پایین و اعمال تبعیض میان کارگران معادن بخش خصوصی و نیمه دولتی تجمع صنفی برگزار کرده‌اند. پابدانای جنوبی، چشمه پودنه، گله‌توت، سراپرده، معدنجو و باب شگون از جمله این معادن هستند که تعداد کل کارگران آن‌ها بین 900 تا 1000 نفر برآورد می‌شود. کارگران این معادن که اغلب دارای قرارداد‌های موقت یک ماهه یا سه ماهه (89 روزه) هستند؛ خواستار همسان‌سازی حقوق و مزایا در ازای کار مشابه با کارگران معادن نیمه دولتی، پرداخت به موقع حق بیمه و اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل در کارگاه‌های خود هستند.

کارگران می‌گویند از اواسط هفته گذشته اعتراضات صنفی خود را با برگزاری تجمعاتی آغاز کرده‌اند، اما وقتی پاسخ روشنی در خصوص پیگیری وضعیت خود از مسئولان دریافت نکردند، در سه‌راهی دشتخاک تجمعات خود را ادامه دادند، تا شاید به مطالبات آن‌ها رسیدگی شود. با وجود مسالمت آمیز بودن اعتراضات و شعار‌های سرداده شده توسط کارگران و حضور زنان و کودکان در کنار معترضان؛ صبح امروز ماموران یگان ویژه با استفاده از ماشین آب پاش تلاش کرده‌اند، معترضان را متفرق کنند. کارگران می‌گویند در جریان این برخورد، یک زن و یک کودک دچار مصدومیت شدند و به بیمارستان انتقال پیدا کرده‌اند.

یکی از کارگران می‌گویند: امروز تعداد بیشتری از کارگران به محل تجمع آمده بودند، اما نه شعار خارج از چارچوبی داده شد و نه اغتشاشی صورت گرفت. مثل روز‌های گذشته همراه با خانواده‌هایمان ایستاده بودیم تا مسئولین به وضعیتمان رسیدگی کنند و صدایمان را بشنوند. اما به یکباره با تجمع‌کنندگان برخورد شد. نمی‌دانیم کجای خواسته ما نابجاست که اینطور با ما برخورد می‌کنند.

با وجود این برخورد، تجمع و تحصن کارگران ادامه دارد و نمایندگان کارگران برای پیگیری مطالبات به استانداری کرمان مراجعه کرده‌اند.

کارگران می‌گویند، سالهاست در شرایط سخت معدن کار کرده‌اند، اما معادن بخش خصوصی با وجود سود بیشترِ ناشی از تولید چندبرابری؛ حقوق کمتری نسبت به سایر معادن (از جمله معادن مجاور که نیمه دولتی هستند) به کارگران پرداخت می‌کنند. سالهاست تداوم این وضعیت برای کارگران با وجود کار در شرایط ناایمن و عدم پرداخت به موقع بیمه به عنوان پشتوانه‌ای برای آینده خود و خانواده‌هایشان، دشوار شده است. کارگران می‌گویند در چنین شرایطی و در پی بی‌توجهی مقام‌های مسئول به وضعیت معادن بخش خصوصی، «چاره‌ای جز اعتراض ندارند.»

این در حالیست که در سال‌های گذشته، امنیتی کردن جریان مطالبه‌گری (همچون موارد مشابه)، به تاکتیکی از سوی کارفرمایان و مقامات شهری برای کنترل فضا‌های کار در معادن تبدیل شده است.

*دورجدید حق طلبی کارگران کشت وصنعت نیشکرهفت تپه با تجمع مقابل فرمانداری شوش وراهپیمایی یک هفته را پشت سرگذاشت

روز دوشنبه 12 مهر کارگران کشت وصنعت نیشکرهفت تپه همزمان با هفتمین روز ازدور جدید حق طلبیشان به تجمعشان مقابل فرمانداری شوش وراهپیمایی در خیبانه های این شهرستان دراستان خوزستان ادامه دادند.

 

مطالبات:

1- تعیین تکلیف فوری مدیریت شرکت و شفاف سازی نحوه و قیمت واگذاری شرکت

2- پرداخت فوری حقوق های معوقه

3- تسریع در انجام عملیات کشت و ترمیم کارخانه

4- بازگشت به کار اخراجی ها

5- تمدید قرارداد فصلی ها

6- اعلام و اجرای حکم صادر شده علیه اسدبیگی-رستمی در پرونده اختلاس

7- مختومه شدن پرونده خانم فرزانه زیلابی

*ادامه اعتراضات کارکنان بازنشسته وشاغل هما نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق و انتقال صندوق بازنشستگی مقابل سازمان برنامه وبودجه و وزارت راه وشهرسازی

روزدوشنبه 12 مهر، کارکنان بازنشسته وشاغل هما(شرکت هواپیمایی ایران ایر) درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق و انتقال صندوق بازنشستگی دست به تجمع مقابل سازمان برنامه وبودجه و وزارت راه وشهرسازی زدند.

 

در حالی که امروز 12 روز از مهر ماه می‌گذرد، هنوز حقوق شهریور ماه بازنشستگان هما پرداخت نشده‌ است و تاریخ مشخص و دقیقی هم از پرداخت حقوق اعلام نکرده‌اند. از سوی دیگر نیروهای شرکتی هما می‌گویند این شرکت هیچ تعهدی نسبت به این گروه از کارکنان قائل نیست و قرارداد آنها با یک شرکت پیمانکاری جدا از مجموعه منعقد شده و امنیت شغلی ندارند.

امروز مهم‌ترین مشکل هما، صندوق بازنشستگی هما است، مسئولان چه مدیران هما چه وزارت راه و شهرسازی بر این باور هستند که با واگذاری و انتقال صندوق، بخشی از مشکلات این شرکت رفع و پس از آن می‌توان با اصلاح ساختار وضعیت هما را بهبود بخشید اما در طرف مقابل بازنشستگان به این تصمیم معترض هستند و نمی‌خواهند که صندوق از هما جدا شود.

یکی از بازنشستگان هما که در تجمعات امروز هم حضور داشته درباره وضعیت نا به سامان این شرکت به خبرنگار رسانه ای گفت: هر ماه با تاخیر بیشتری بابت پرداخت حقوق مواجه می‌شویم و تا به امروز حقوق شهریور ماه را دریافت نکردیم و نمی‌دانیم چه زمانی پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به توییت وزیر اقتصاد درباره پرداخت حقوق بازنشستگان اظهار داشت: این جای خوشحالی دارد که وزیر اقتصاد اعلام کرده این ماه بدون استقراض حقوق تمام کارکنان و بازنشستگان را پرداخت کرده اما گویا اقای خاندوزی بازنشستگان هما را از قلم انداخته است.

این بازنشسته بخش مهندسی و تعمیرات با تاکید بر اینکه هما حقوق کارکنان خود را به گروگان گرفته است،اضافه کرد: گویا تصمیم گرفته‌اند صندوق بازنشستگی را از بدنه هما خارج کنند و آن را به صندوق بازنشستگی کشوری و تامین اجتماعی بسپارند در حالی که ما با این موضوع مخالف هستیم و بارها نسبت به آن اعتراض کرده‌ایم.

وی ادامه داد: پرداختی‌های ما به صندوق هما حداقل 1.5 برابر بیشتر بوده و با واگذاری صندوق این موضوع دیده نمی‌شود و در حق ما احجاف خواهد شد. سال‌ها برای هما زحمت کشیده‌ایم و حالا در زمان بازنشستگی نباید این رفتار با ما انجام شود. از سوی دیگر هما با منابع صندوق، دارایی‌هایی را خریداری کرده و بازنشستگان باید از آن سهم داشته باشند. حال اگر این صندوق به صندوق بازنشستگی کشوری واگذار شود، نه تنها این مزایای بازنشستگان از دست می‌رود بلکه مشکل دیگر بر دوش صندوق بازنشستگی که خود با معضلات متعددی مواجه است، اضافه خواهد شد.

*شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:

پایان موقت اعتصاب کارگران واحدترابری مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دلان با دادن مهلتی دو ماهه

ظهر روز ١١ مهرماه در دومین روز تجمعات اعتراضات کارگران واحد ترابری مناطق عملیاتی پارسیان، آغاز و دلان مسئولین شرکت بهره برداری نفت و گاز جنوبی جلسه ای برگزار شد. در این جلسه مقرر شد که تا دو ماه آینده به مطالبات کارگران این سه منطقه گازی رسیدگی شود. همچنین در این جلسه مقرر شد که کارفرما همه کارگران واحد ترابری این سه منطقه را به سامانه ساپنا متصل کند و نیر طرح خویش فرمایی حذف شود. بر اساس این طرح همانطور که قبلا گزارش کرده بودیم. بنا بر این طرح قرارداد حدود ٤٠٠ کارگر واحد ترابری که ١٥ تا ١٨ سال مسئولیت جابجایی نیروی کار را شرکت اصلی بر روی حدود ٢٥٠ حلقه چاه برعهده داشته اند ، حجمی میشود و کارگران به آن اعتراض دارند. بدین ترتیب کارگران واحد ترابری مناطق سه گانه پارسیان، اغاز و دلال با دادن فرصتی دو ماه موقتا به اعتصاب خود خاتمه دادند.

درهمین رابطه:تجمع اعتراضی کارگران ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی نسبت به خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکمیلی و وعده های توخالی مسئولان برای دومین روز متوالی

روز یکشنبه 11 مهر برای دومین روزمتوالی، کارگران ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکمیلی و وعده های توخالی مسئولان دست به تجمع مقابل ساختمان اداری مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دلان زدند.

تجمع کنندگان که از مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دلان درحاشیه جنوبی استان فارس هستند، در دومین روزدورجدید اعتراضشان بر اتصال مجدد خود به سامانه ساپنا که سامانه اطلاعات پیمانکاران نیروی انسانی در کل صنعت نفت است و لغو طرح خویش‌فرمایی که با اجرای آن قرارداد همه این کارگران را به حجمی تغییر می‌کند، تاکید کردند.

یکی از تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفت: از روز گذشته که اعتراض کارگران برای چندمین بار در سال جاری در محدوده ساختمان اداری محل کارمان شکل گرفته، شاهد هیچ اقدامی از سوی مسئولان نبوده‌ایم.

او در تشریح مشکلات خود و همکارانش گفت: حدود 400 نفر از رانندگان ماشین‌های بخش ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دلان هستیم که کارمان طی 10تا 18 سال گذشته به صورت مستمر جابجایی نیروی کار روی حدود 250 حلقه چاه بوده است. اما از روز 29 اسفند 99 شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی با خارج کردن اسامی کارگران از سامانه ساپنا (که سامانه اطلاعات پیمانکاران نیروی انسانی در کل صنعت نفت است) قصد اجرای طرح خویش فرمایی را دارد که براساس آن قرارداد همه این کارگران را به حجمی تغییر می‌کند.

او در ارتباط با مشکلات و محدودیت‌ها سخن گفت که در نتیجه خروج آن‌ها از سامانه ساپنا؛ آن‌ها از بسیاری از مزایای شغلی همانند طرح طبقه‌بندی مشاغل و سایر مزایای قانونی و عرفی که همه پرسنل رسمی، قراردادی و سایر نیروهای پیمانکاری دریافت می‌کنند، محروم شده‌اند.

به گفته وی؛ در تجمع اعتراضی که ماه‌ها پیش انجام دادیم معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت در زمینه بازگشت کارگران به سامانه ساپنا و لغو طرح خویش فرمایی، نامه‌نگاری کرده و وعده داده‌اند اما مشخص نیست چگونه و چه زمانی قرار است به این نامه‌ها و وعده‌ها عمل کنند.

وی با تاکید بر حق قانونی کارگران واحد ترابری گفت: برای دومین روز دست به اعتراض زده‌ایم و از مقامات می‌خواهیم هرچه زودتر وضعیت کارگران واحد ترابری را روشن کنند. داشتن رفاه و امنیت شغلی، حق قانونی ما است و مسئولان مناطق عملیاتی زاگرس جنوبی باید به دستور مسئولان بالادستی شرکت ملی نفت تمکین کند.

*ادامه کنش های کارگران حق طلب مخابرات خوزستان برای بازگشت بکار

روز دوشنبه 12 مهر، کارگران شرکتی مخابرات خوزستان که بدلیل حق طلبی ممنوع الورود به محل کارشان شده اند از ادامه کنش هایشان برای بازگشت بکارخبردادند.

قابل یادآوری است که کارفرما با استناد به اینکه این کارگران قرارداد را امضا نکرده‌اند، از اول مهر از ورود آن‌ها به شرکت جلوگیری کرده و علی رغم جلسات متعددی که در استانداری و فرمانداری برای بازگشت به کار این کارکنان برگزار شده، آن‌ها هنوز اجازه‌ی ورود به شرکت را ندارند.

کارگران شرکتی مخابرات با استناد به تبصره دو ماده 7 قانون کار در حال حاضر شکایتی تنظیم کرده و منتظر برگزاری جلسه‌ی هیئت تشخیص هستند. آنها می‌گویند به استناد این قانون قراداد ما باید دائمی باشد.

کارکنان شرکتی مخابرات خوزستان که از ابتدای مهرماه به آن‌ها اجازه‌ی ورود به اداره داده نشده است،به خبرنگارسانه ای گفتند: حدود 4 سال است که کارفرما با ما قرادادهای سه ماهه می‌بندد و با این کار می‌خواهد زبانِ اعتراض ما را ببندد.

آن‌ها افزودند: حدود 80 کارگر شرکتی هستیم که در اعتراض به نوع قرادادهایمان و اینکه طبق قانون در کارهای مستمر قراردادهای دائم باید تنظیم شود، دو ماه قرارداد کار را امضا نکردیم و بدون قرارداد به کار خود ادامه دادیم.

طبق تبصره 2 ماده 7 قانون کار «در کارهایی که طبع آن‌ها جنبه مستمر دارد. در صورتی که مدتی در قرارداد ذکر نشود، قرارداد دائمی تلقی می‌شود»؛ کارگران شرکتی مخابرات نیز با استناد به این بند در حال حاضر شکایتی تنظیم کرده و منتظر برگزاری جلسه‌ی هیئت تشخیص هستند.

*شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران:

معلمان قلب تپنده‌ی بازیابی آموزشی

۵ اکتبرمصادف با۱۳مهر روز جهانی معلم گرامی‌ باد.

ازسال۱۹۹۴که ۵ اکتبربه عنوان روز جهانی معلم انتخاب شده‌است،هرساله بزرگداشت این روزباشعارمعین و واحدی درسراسردنیابرنامه‌هایی اجرا می‌گردد.شعارامسال نیزباتوجه به همه‌گیری کووید۱۹ومجازی شدن آموزش«معلمان قلب تپنده بازیابی آموزشی » نام گذاری شده‌است و برنامه‌های متنوعی ازسوی سازمان جهانی کار،یونیسف وآموزش بین الملل برگزارمی‌گردد.اگرچه دولت ایران هرگزبه این مناسبت مهم توجهی نکرده‌است اما همواره کانون‌های صنفی وانجمن‌های صنفی عضو شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، در این روز برنامه‌هایی برگزار نموده و آن را گرامی‌ داشته‌اند.

امسال نیز بنا به سنت همیشگی، شورای هماهنگی این روز را به تمام معلمان جهان از جمله فرهنگیان شاغل و بازنشسته کشورمان تبریک و شادباش می‌گوید.

همانطور که در شعار امسال تاکید شده‌؛ با توجه به پاندومی کرونا و از دست رفتن شیوه آموزش حضوری و فرصت‌ها و تهدیدهای ناشی از آن ، این معلمان هستند که بار اصلی آموزش را به دوش می‌کشند و آنها هستند که قادرند آموزش را از شرایط بحرانی و بی‌ثباتی خارج نمایند. امیدواریم با کاهش و کنترل این بیماری امر آموزش به مسیر طبیعی خود باز گردد.

در دوران کووید ۱۹ ، معلمان ایران مجبور هستند علاوه بر تبعات عمومی بیماری با معضلات و ناکامی های نظام آموزشی در تامین زیرساخت‌های ضروری آموزش مجازی دست و پنجه نرم کنند، از همین رو مطالبه گوشی و تبلت و اینترنت رایگان برای دانش‌آموزان و معلمان به یک مطالبه جدی تبدیل شده‌است و تشکل‌های صنفی آن را از دولت مطالبه می‌کنند. از سوی دیگر تشکل‌های صنفی از روز اول در برابر تصمیمات غیرعلمی و غیرتخصصی مسئولان ارشد نظام و حاکمیت ایستادگی کردند و تا به امروز واکسن رایگان و استاندارد را در کنار سایر مطالبات صنفی خود مطرح نموده و بر آن پافشاری می‌کنند.

در حالی که دولت در امر واکسیناسیون ناکام بوده برخی مسئولان بی‌آنکه به عواقب بازگشایی مدارس بیاندیشند اظهار نظرهای متناقض می‌کنند تا جایی که در برخی مناطق و مدارس ، مدیران از والدین می‌خواهند فرزندان خود را با سپردن رضایت‌نامه به مدرسه بفرستند. با توجه به اینکه در اکثر مناطق جمعیت دانش‌آموزان در یک کلاس بالای ۳۵ نفر است و رعایت فاصله‌گذاری امکان‌پذیر نیست‌ بازگشایی مدارس به مسلخ بردن کودکان است. ما نسبت به عواقب این تصمیمات غلط به مسئولان هشدار می‌دهیم.

درحالی معلمان و فعالان صنفی و تشکل‌های عضو شورای هماهنگی در چندجبهه درگیرمطالبه‌گری هستندکه مطالبه‌گری آنان مدام سرکوب می‌گردد و حقوق چندبرابرزیرخط فقربه فرهنگیان تحمیل می‌گرددبه همین خاطرمعلمان وتشکل‌های صنفی پس ازنامه‌نگاری ودیداربامسئولان برای تحقق دو خواسته اصلی معیشتی یعنی :

رتبه‌بندی‌شاغلان هشتاددرصد حقوق‌هیات‌علمی (https://t.me/kashowra)و همسان‌سازی‌ حقوق بازنشستگان مبتنی‌ بر قانون مدیریت خدمات کشوری ،عدالت آموزشی برای دانش‌آموزان وآزادی معلمان دربند (https://t.me/kashowra) پابه میدان عمل گذاشته واعتراضات میدانی باشکوهی رارقم زدند.اعتراض هایی که هنوزدر جریان است.اماشوربختانه تاکنون پاسخ دولت ومجلس بی‌توجهی به مطالبات معلمان وارائه‌ی لایحه پرازاشکال و ناقص است که تامین کننده منافع معلمان نیست.مادرنامه‌ای جداگانه این ایرادات وپیشنهادات خودرابه مسئولان منتقل کرده وبرای تنویرافکارعمومی واطلاع فرهنگیان منتشرنموده‌ایم.

ازسوی دیگر پاسخ نهادهای امنیتی و قوه قضاییه برخوردچکشی بافعالان صنفی بوده‌است. طی ماههای گذشته تعدادی ازمعلمان وفعالان صنفی به حراست ونهادهای امنیتی احضارشده‌ ، برای برخی کنشگران پرونده‌سازی صورت گرفته،تعدادی ازمعلمان دستگیرشده و تعدادی ناعادلانه درحبس بوده وتعدادی نیزاخراج شده‌اندعلاوه برفعالان صنفی،تعدادی ازمعلمان شاغل وبازنشسته به خاطر فعالیت مدنی درزندان هستندوبرخی ازآنهاازابتدایی‌ترین حقوق شهروندی خودمحرومند.

شورای هماهنگی ضمن محکوم نمودن هرنوع احضار،پرونده‌سازی،بازداشت وزندانی نمودن فعالان صنفی،روز جهانی معلم رابه معلمان دربندو خانواده‌های آنان تبریک گفته،خواهان آزادی وبرگشت به کارآنان است وازمعلمان ایران دعوت می‌کندروز13 مهرباخانواده‌های معلمان زندانی دیداروبا کانون‌های صنفی ومعلمان دربنداعلام همبستگی نمایند.

درپایان ازفرهنگیان شریف خواهشمندیم،باحضوروعضویت در کانون‌هاو انجمن‌های صنفی فرهنگیان ،فعالان صنفی راتنهانگذارند.ازحرکات فردی پرهیزنموده وشهرهاواستان‌هایی که تشکل ندارند،برای تاسیس تشکل اقدام نمایند،وبا پیوستن به شورای هماهنگی یکصدا درراستای رسیدن به اهداف صنفی تلاش کنند.

۱۲ مهر ۱۴۰۰

*شادباش کانون معلمان همدان بمناسبت 5 اکتبر / 13 مهر روز جهانی معلم

روز دوشنبه 12 مهر، کانون معلمان همدان بمناسبت 5 اکتبر / 13 مهر روز جهانی معلم شادباشی بشرح زیر منتشرکرد:

روز جهانی (معلم 5 اکتبر) را به همه ی فرهنگیان ایران زمین تبریک می گوییم و آرزو می کنیم جامعه فرهنگیان جز خدمت در سیستمی عادلانه و قانونمند، هیچ دغدغه ی دیگری نداشته باشند.

دیرگاهی است که مسئولان کشور در حوزه ی آموزش و پرورش، درپاسخ به مطالبات و خواسته های منطقی و قانونی فرهنگیان، رویکردی را اتخاذ کرده که هیچگاه پاسخ مورد انتظار و مطلوب از چنین رویکردی نگرفته اند .

بازداشت، پرونده سازی و حبس فعالان صنفی معلمان، که به وضعیت نابسامان آموزش و پرورش کشور انتقاد دارند، هم برای کشور خسارت بار است و هم موجب شکاف بیشتر جامعه ی فرهنگیان با مسئولان مملکت خواهد شد.

مردم بویژه جامعه ی فرهنگیان از مسئولان امنیتی و قضایی کشور انتظار دارند چنین شیوه ای را با غارتگران بیت المال، اخلال گران اقتصادی، مدیران بی کفایت و مسئولانی که گام به گام آمورش و پرورش کشور را به سمت نابودی سوق دادند، اتخاذ کنند.

آماری که مسئولان قضایی از تعداد پرونده های قضایی و وقوع روزافزون انواع جرایم می دهند بسیار وحشتناک و در دنیا کم نظیر است. این آمار تنها یک معنی به اذهان متبادر می سازد و آن اینکه تعلیم و تربیت فرزندان این سرزمین رها شده است.

شوربختانه، نه تنها نقد منتقدان در این عرصه شنیده نمی شود بلکه برای خاموش کردن صدای آنها ، اقدام به پرونده سازی و حبس و مجازات شان نیز می نمایند.

هزینه هایی که فعالان صنفی در بیست سال اخیر به خاطر دعوت مسئولان به عدالت، انصاف، قانون و حق، متحمل شده اند زخم ناسوری بر پیکره ی فرهنگ این سرزمین است که جز با تمکین حاکمان به حقوق معلمان و دانش آموزان التیام نخواهد یافت .

هم اینک مجموعه ای از بهترین معلمان و پاکترین فرزندان این سرزمین در حبس و بازداشت هستند. آقایان اسماعیل عبدی، مصطفی نیلی وکیل افتخاری معلمان، محمدرضا رمضان زاده، یعقوب یزدانی، حسن حسینخانی ، محمد ارکیان، مهدی فتحی و غلامرضا غلامی از آن جمله اند.

آخرین نمونه آن بازداشت سخنگوی کانون صنفی معلمان گیلان، معلم دلسوز و هنرمند محبوب و مردمی آقای عزیز قاسم زاده است.

از نظر جامعه ی فرهنگیان ایران این معلمان هیچ جرمی مرتکب نشده و ادامه بازداشت ایشان، علاوه بر اینکه نمی تواند ترس و عقب نشینی معلمان از خواسته های برحق شان را موجب شود بلکه سبب تحریک افکار عمومی فرهنگیان ایران نیز خواهد شد.

مسئولان محترم!

آزموده را آزمودن خطاست. اگر برخورد با فعالان صنفی معلمان می توانست به خاموشی حرکت های عدالت خواهانه فرهنگیان ایران منجر شود با حبس عبدی، بداقی، بهشتی، باقری، باغانی، حبیبی و.... این اتفاق افتاده بود. این قانون تاریخ است که هیچ قدرتی قادر نیست که یک مجموعه ی تحت ستم را ساکت کند. بلکه باید حقوق آنها اعاده و از آنها رفع ستم شود.

صدای انتقاد عزیز قاسم زاده، صدای همه معلمان ایران است.

با آزادی او و دیگر فعالان صنفی و با ارج نهادن به خواسته هایشان، از همه ی فرهنگیان ایران دلجویی کنید.

*کانون صنفی فرهنگیان گیلان:تازه ترین خبر از عزیز قاسم زاده

یکشنبه ۱۴۰۰/۰۷/۱۱ دو تن ازبستگان عزیر قاسم زاده معلم بازداشت شده ، توانستند درمحل زندان رودسر دیدار کوتاهی با ایشان داشته باشند.

عزیز از همکاران گرامی و فرهنگیان ارجمندی که در چند روز گذاشته با خانواده ی وی دیدار داشته یا به شیوه های گوناگون آنان را دلداری داده اند سپاسگزاری نمود.

شایسته است گفته شود ، نخستین قرار صادر شده برای ایشان 70 میلیون تومان بوده است ، که پس از آماده شدن وثیقه دادستان محترم از پذیرفتن آن خودداری نموده است.

عزیز قاسم زاده این معلم آگاه از پذیرفتن پیشنهاد دادستان برای گرفتن وکیل تسخیری خودداری نموده است.

در نتیجه روز یکشنبه رامین صفرنیا در بخش ملاقات عمومی زندان رودسر به نام وکیل انتخابی با عزیز قاسم زاده دیدار کوتاهی داشته و وکالت ایشان را پذیرفته است .

رامین صفرنیا در باره روند پرونده می گوید :

متاسفانه پس از گذشت چند روز بازداشت ، هنوز اتهام موکلش مشخص نیست .

وی افزود گمان می رودبازداشت آقای قاسم زاده فاقد هرگونه استدلال حقوقی و مستندات قانونی باشد.

یادآوری می شود ماموران امنیتی در روز بازداشت از ارائه هرگونه حکم قضایی خودداری نموده و برخلاف قانون ، ازدیوار خانه ی آنان بالا رفته و به شیوه ی غیر قانونی ،غیر اخلاقی وغیرمتمدنانه واردخانه شده و خانواده را دچار وحشت کرده اند که این موضوع ازدیدگاه حقوقی قابل پیگرد قانونی است.

کانون صنفی فرهنگیان گیلان از مقامات قضایی انتظار دارد ضمن احترام به قوانین ، عدالت را در اجرای صحیح و کامل قانون رعایت کنند.

*دیدار فعالان صنفی به نمایندگی از طرف کانون صنفی معلمان تهران با خانواده عزیزقاسم ‌زاده معلم زندانی


عزیز قاسم زاده معلم هنرمند و سخنگوی کانون صنفی فرهنگیان گیلان روز یکشنبه مهرماه ۱۴۰۰ دستگیر شد و اکنون در قرنطینه زندان رودسر در بازداشت به سر میبرد.

برگرفته ازکانال شورای هماهنگی تشکلهای فرهنگیان ایران

*ادامه اعتراضات رانندگان خودروهای گاز LPG سوزنسبت به کمبود این نوع سوخت با تجمع مقابل شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی درتهران

روز دوشنبه 12 مهر، رانندگان خودروهای گاز LPG سوزدرادامه اعتراضاتشان نسبت به کمبود این نوع سوخت مقابل شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی درتهران اجتماع کردند.

«طرح صدف نمی‌خواهیم، ما گازمان را می‌خواهیم» این شعاری است که تعدادی از معترضان امروز مقابل شرکت پالایش پخش فراورده‌های نفتی ایران سر دادند.

البته این نه اولین بار است که سامانه صدف مشکل‌ساز شده و نه اولین بار است که معترضان به وضعیت تامین گاز مایع اعتراض می‌کنند.

"سامانه صدف" برای ثبت درخواست فرآورده‌های نفتی طراحی شده است. سامانه‌ای با 20 میلیون تن کاربر که سیل گلایه‌ها از آن تمامی ندارد.

یکی از تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفت: الان دو هفته است سهمیه گازمایع تو شهرستان رباط کریم و... به خاطر اجرای طرح صدف قطع شده و مردم بدبخت و بیچاره رو از نون خوردن انداختن. من نمیدونم این شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی اصلا چه کاره است که گاز مردم قطع میکنه؟ما با مسافرکشی خرج دوتا بچه رو تامین می کردیم آخه واسه چی ملت از نون خوردن میندازین؟!

درهمین رابطه:جمعات اعتراضی رانندگان خودروهای گاز LPG سوزنسبت به کمبود این نوع سوخت مقابل فرمانداری های شهریار و رباط کریم و مقابل شرکت ملی توزیع فرآورده های نفتی درتبریز

روز شنبه 10 مهر، رانندگان خودروهای گاز LPG سوزبرای اعتراض به کمبود این نوع سوخت مقابل فرمانداری های شهریار و رباط کریم و مقابل شرکت ملی توزیع فرآورده های نفتی درتبریز تجمع کردند.

*تجمع اعتراضی فارغ التحصیلان داروسازی نسبت به انحصارِ مجوزداران مقابل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

روزدوشنبه 12 مهر،جمعی از فارغ التحصیلان داروسازی که در پی دریافت مجوز اشتغال و راه‌اندازی داروخانه هستند، برای اعتراض به انحصارِ مجوزداران مقابل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تجمع کردند.


معترضان خواهان تسریع در اجرایی شدن آیین‌نامه‌‌ی جدید فعالیت داروخانه‌ها و اجرای حکم دیوان عدالت اداری در زمینه برداشته شدنِ ممنوعیت‌های راه‌اندازی داروخانه هستند و از قوه قضاییه می‌خواهند که برای اجرایی شدن سریع و کامل آیین‌نامه جدید و برخورد قضایی با متخلفان اقدام کند.

به گفته‌ی معترضان؛ گروه‌های منتفذ در مراحل مختلف در کمیسیون‌ها و بررسی مدارک و حتی وبسایت صدور مجوز در حال سنگ‌اندازی هستند و روند کارها و صدور مجوز را در شرایط کرونا و نیاز فوری به داروخانه‌های بیشتر، با اخلال روبه‌رو کرده‌اند.

آنها همچنین خواهان برگشت شرایط کار دانشجویی به صورت قبل و اجازه کار دانشجویان داروسازی، حذف داروخانه‌های دولتی که 60 درصد گردش دارویی کشور را در اختیار دارند، سپردن داروخانه‌ها و خدمات‌دهی آن‌ها به داروسازهای جوان و نخبه و با انگیزه کشور برای تحول سلامت مردم، حذف تمام قوانین انحصارگرایانه و حداقل فاصله و رانت و حداقل امتیاز در اعطای مجوز داروخانه، رقابتی شدن خدمات دارویی کشور و خدمات‌محوری داروخانه‌های کشور و تشکیل کارگروهی برای برخورد با مفاسدِ انجمن‌ها و اصناف، ممنوع شدن خرید و فروش و اجاره مجوز داروخانه و باطل شدن مجوز در صورت سپردن داروخانه به هر فرد دیگری هستند.

*جان باختن یک کارگر شرکت پارس خودرو پس از 3روز دست وپنجه نرم کردن دربیمارستان پس از سقوط ازارتفاع

سه روز یک کارگر شرکت پارس خودروبر اثر سقوط از ارتفاع دچار مصدومیت شدید وبه بیمارستان ابن سینای تهران منتق شد.

صبح روز دوشنبه 12 مهر،این کارگر جان خودرا پس از 3 روز دست وپنجه نرم کردن با مرگ ازدست داد.

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری 11 مهرماه 1400

- ادامه تجمع سراسری فرهنگیان کشور برای افزایش دستمزد ودست یابی به مطالبات دیگر

+ شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران:

گزارشی کوتاه از تجمعات اعتراضی فرهنگیان شاغل و بازنشسته

- یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته:

1- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته صنعت فولاد نسبت به عدم همسان سازی حقوق مقابل ساختمان صندوق بازنشستگان فولاد اصفهان واهواز

2- از سر گیری تجمع اعتراضی سراسری کارگران بازنشسته،ازکارافتادگان ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی نسبت به عدم همسان سازی حقوق

- تجمع اعتراضی کارگران منطقه ویژه پتروشیمی در بندر امام و شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس نسبت به عدم تبدیل وضعیت

- تجمع اعتراضی کارگران ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی نسبت به خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکمیلی و وعده های توخالی مسئولان برای دومین روز متوالی

- شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:

دومین روز تجمع کارگران واحد ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی

- شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:

تجمع اعتراضی کارگران پالایشگاه گاز بید بلند دو نسبت به متحقق نشدن خواستهایشان و وضعیت نابسامان کاری و معیشتی

- ششمین روز اعتصاب وتجمع کارگران معادن ذغال سنگِ پابدانا نسبت به تبعیض در پرداخت حقوق وعدم همسان سازیش

دومین روز مسدود کردن مبادی ورودی معادن بدلیل بی توجهی مسئولان

- کارگران کشت وصنعت نیشکرهفت تپه درادامه حق طلبیشان دست به تجمع مقابل فرمانداری شوش وراهپیمایی دراین شهرستان زدند

- تجمع اعتراضی کارگران شهرداری خرمشهرنسبت به سطح پایین حقوق وعدم پرداخت بموقعش در میدان مطهری

- تجمع اعتراضی کارکنان اورژانس اجتماعی نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی مقابل مجلس

- نامه سرگشاده اعتراضی مربیان حق‌التدریس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نسبت به عدم تبدیل وضعیت ،سطح نازل حقوق ولگدمال شدن حقوقشان

- اخراج 6 کارگر کارخانه آب معدنی داماش بدون پرداخت مطالباتشان

- شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران:

آخرین وضعیت معلمان زندانی غلامرضا غلامی کندازی و مهدی فتحی از فعالان صنفی فرهنگیان استان فارس

- تجمعات اعتراضی رانندگان خودروهای گاز LPG سوزنسبت به کمبود این نوع سوخت مقابل فرمانداری های شهریار و رباط کریم و مقابل شرکت ملی توزیع فرآورده های نفتی درتبریز

- ادامه اعتراضات خانوادگی بیماران SMAنسبت به عدم واردات داروهای مورد نیازبا برپایی تجمع مقابل مجلس

*ادامه تجمع سراسری فرهنگیان کشور برای افزایش دستمزد ودست یابی به مطالبات دیگر

روز یکشنبه 11 مهر در آستانه روز جهانی معلم، فرهنگیان کشوردرادامه تجمعات سراسری دامنه دارشان برای افزایش دستمزد ودست یابی به مطالبات دیگربرای باری دیگر با برپایی تجمع دراصفهان،اهواز،بندرعباس،خرم آباد،زنجان،داراب،شیراز ،کرمان ،کرمانشاه و.... مقابل اداره آموزش و پرورش وتهران مقابل مجلس خواهان اجرای طرح رتبه‌بندی به میزان 80 درصد حقوق هیأت علمی دانشگاه ها و همسان‌سازی ‌بازنشستگان فرهنگی براساس قانون مدیریت خدمات کشوری شدند.

تهران:


خرم آباد:


داراب:


زنجان:


کرمان:


*شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران:

گزارشی کوتاه از تجمعات اعتراضی فرهنگیان شاغل و بازنشسته

روز یکشنبه ، ۱۱ مهرماه ، معلمان در استان‌های مختلف و تهران در اعتراض به لایحه بارگذاری شده رتبه‌بندی در مجلس در شهرهای مختلف تجمع اعتراضی برگزار کردند. تجمع در تهران مقابل مجلس و در مراکز استان‌ها در مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان و در شهرستان‌ها مقابل اداره آموزش و پرورش برگزار شد.

فراخوان این تجمعات توسط جمعی از فرهنگیان هر استان صادر شده و این تجمعات در شهرهای تهران ، اهواز ، کرمان ، بندرعباس ، شیراز ، داراب ، زنجان و ... برگزار گردید. در شیراز علی‌رغم فشار نهادهای امنیتی تجمع معلمان به استقبال تجمع رفته با خواندن « سرود یاور فرهنگی من » با تمام معلمان اعلام همبستگی کردند. در این دور از تجمعات رتبه‌بندی ‌شاغلان هشتاددرصد حقوق‌هیات‌علمی و همسان‌سازی‌بازنشستگان مبتنی‌ بر قانون مدیریت خدمات کشوری از مطالبات اصلی فرهنگیان شاغل و بازنشسته است.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در بیانیه ۲۱ شهریور اعلام نمود از تجمعات مطالبه‌محور فرهنگیان حمایت می‌کند همچنین شورا در سوم مهر تجمع باشکوهی در بیش از ۵۰ شهر برگزار نمود و در طی روزهای گذشته ضمن صدور اطلاعیه و نامه سرگشاده ، لایحه جدید را مورد نقد و بررسی قرار داده و نسبت به عدم توجه به مطالبات به مسئولان هشدار داده‌است که لایحه فعلی در صورت تصویب منجر به قانون ناقصی خواهد شد که معلمان را زیر خط فقر و معترض نگه خواهد داشت.

۱۱ مهر ۱۴۰۰

*یکشنبه های اعتراضی کارگران بازنشسته:

1- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته صنعت فولاد نسبت به عدم همسان سازی حقوق مقابل ساختمان صندوق بازنشستگان فولاد اصفهان واهواز

روز یکشنبه 11 مهر، کارگران بازنشسته صنعت فولاد استان های اصفهان وخوزستان درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به عدم همسان سازی حقوق برای باری دیگر دست به تجمع مقابل صندوق بازنشستگان فولاد در کلانشهرهای اصفهان واهواز زدند.

اصفهان:


اهواز:


2- از سر گیری تجمع اعتراضی سراسری کارگران بازنشسته،ازکارافتادگان ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی نسبت به عدم همسان سازی حقوق

روز یکشنبه 11 مهر، کارگران بازنشسته،ازکارافتادگان ومستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی با برپایی تجمع مقابل اداره تامین اجتماعی در اصفهان،اهواز،تبریز،خرم آباد،رشت،قزوین،مشهد مقابل اداره تامین اجتماعی وتهران مقابل مجلس اعتراض سراسریشان را نسبت به عدم همسان سازی حقوق از سرگرفتند.

تبریز:


خرم آباد:


مشهد:


*تجمع اعتراضی کارگران منطقه ویژه پتروشیمی در بندر امام و شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس نسبت به عدم تبدیل وضعیت

روز یکشنبه 11 مهر، کارگران منطقه ویژه پتروشیمی در بندر امام و شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس برای اعتراض به عدم تبدیل وضعیت وپرداخت حقوق نابرابربا کاریکسان دست به تجمع زدند. وخواهان عقد قراردادمستقیم وپایان دادن به تبعیض درپرداخت حقوق شدند.


برپایه گزارش رسانه ای شده،در تجمع امروز حدود سیصد کارگر شرکت داشتند.

*تجمع اعتراضی کارگران ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی نسبت به خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکمیلی و وعده های توخالی مسئولان برای دومین روز متوالی

روز یکشنبه 11 مهر برای دومین روزمتوالی، کارگران ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به خارج شدن از شمول طرح طبقه بندی مشاغل وبیمه تکمیلی و وعده های توخالی مسئولان دست به تجمع مقابل ساختمان اداری مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دلان زدند.

تجمع کنندگان که از مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دلان درحاشیه جنوبی استان فارس هستند، در دومین روزدورجدید اعتراضشان بر اتصال مجدد خود به سامانه ساپنا که سامانه اطلاعات پیمانکاران نیروی انسانی در کل صنعت نفت است و لغو طرح خویش‌فرمایی که با اجرای آن قرارداد همه این کارگران را به حجمی تغییر می‌کند، تاکید کردند.

یکی از تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفت: از روز گذشته که اعتراض کارگران برای چندمین بار در سال جاری در محدوده ساختمان اداری محل کارمان شکل گرفته، شاهد هیچ اقدامی از سوی مسئولان نبوده‌ایم.

او در تشریح مشکلات خود و همکارانش گفت: حدود 400 نفر از رانندگان ماشین‌های بخش ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دلان هستیم که کارمان طی 10تا 18 سال گذشته به صورت مستمر جابجایی نیروی کار روی حدود 250 حلقه چاه بوده است. اما از روز 29 اسفند 99 شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی با خارج کردن اسامی کارگران از سامانه ساپنا (که سامانه اطلاعات پیمانکاران نیروی انسانی در کل صنعت نفت است) قصد اجرای طرح خویش فرمایی را دارد که براساس آن قرارداد همه این کارگران را به حجمی تغییر می‌کند.

او در ارتباط با مشکلات و محدودیت‌ها سخن گفت که در نتیجه خروج آن‌ها از سامانه ساپنا؛ آن‌ها از بسیاری از مزایای شغلی همانند طرح طبقه‌بندی مشاغل و سایر مزایای قانونی و عرفی که همه پرسنل رسمی، قراردادی و سایر نیروهای پیمانکاری دریافت می‌کنند، محروم شده‌اند.

به گفته وی؛ در تجمع اعتراضی که ماه‌ها پیش انجام دادیم معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت در زمینه بازگشت کارگران به سامانه ساپنا و لغو طرح خویش فرمایی، نامه‌نگاری کرده و وعده داده‌اند اما مشخص نیست چگونه و چه زمانی قرار است به این نامه‌ها و وعده‌ها عمل کنند.

وی با تاکید بر حق قانونی کارگران واحد ترابری گفت: برای دومین روز دست به اعتراض زده‌ایم و از مقامات می‌خواهیم هرچه زودتر وضعیت کارگران واحد ترابری را روشن کنند. داشتن رفاه و امنیت شغلی، حق قانونی ما است و مسئولان مناطق عملیاتی زاگرس جنوبی باید به دستور مسئولان بالادستی شرکت ملی نفت تمکین کند.

*شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:

دومین روز تجمع کارگران واحد ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی

روز ١١ مهر کارگران واحد ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی برای دومین روز در اعتراض به وضعیت نابسامان شغلی و معیشتی خود مقابل ساختمان اداری مناطق عملیاتی پارسیان، آغار و دلان تجمع برگزار کردند.

خواست فوری این کارگران پیوستن مجدد به سامانه ساپنا (سامانه اطلاعات پیمانکاران نیروی انسانی در کل صنعت نفت) و لغو طرح خویش‌فرمایی و حجمی شدن قراردادهایشان است. به حجمی تغییر می‌کند، تاکید کردند. طبق گزارشات چند صد راننده ماشین های بخش ترابری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در مناطق عملیاتی پارسیان، که طی ۱۰ تا ۱۸ سال گذشته کار جابجایی نیروی کار روی حدود ۲۵۰ حلقه چاه را داشته اند با طرح خویش فریمایی و خارج شدن اسامی آنها از لیست کارگران سامانه ساپنا موقعیت شغلی خود را در خطر می بینند. با خروج آن‌ها از سامانه ساپنا؛ آن‌ها از بسیاری از مزایای شغلی همانند طرح طبقه‌بندی مشاغل و سایر مزایای قانونی و عرفی که تمامی پرسنل رسمی، قراردادی و سایر نیروهای پیمانکاری دریافت می‌کنند، محروم شده‌اند. این کارگران حاضر به قبول این شرایط نیستند و با اعلام اینکه داشتن رفاه و امنیت شغلی، حق قانونی آنهاست بر ادامه اعتراضات خود تا رسیدن به مطالباتشان تاکید دارند.

*شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت:

تجمع اعتراضی کارگران پالایشگاه گاز بید بلند دو نسبت به متحقق نشدن خواستهایشان و وضعیت نابسامان کاری و معیشتی

روز ١١ مهر کارگران پالایشگاه گاز بید بلند دو در اعتراض به متحقق نشدن خواستهایشان و وضعیت نابسامان کاری و معیشتی خود در درون پالایشگاه دست به تجمع زدند. اعتراضات در نفت گسترده است. برچیده شدن بساط پیمانکاران یک مطالبه سراسری ما کارگران نفت است.

*ششمین روز اعتصاب وتجمع کارگران معادن ذغال سنگِ پابدانا نسبت به تبعیض در پرداخت حقوق وعدم همسان سازیش

دومین روز مسدود کردن مبادی ورودی معادن بدلیل بی توجهی مسئولان

روز یکشنبه 11 مهربرای ششمین روز متوالی، کارگران شرکتی معادن ذغال سنگِ پابدانا به اعتصاب وتجمعشان در سه‌راهی دشتخاک زرند نزدیک به ورودی معادن برای اعتراض به تبعیض در پرداخت حقوق وعدم همسان سازیش ادامه دادند.

کارگران خشمگین معادن ذغال سنگِ خصوصی کرمان از روزشنبه 10 مهر بدلیل بی توجهی مسئولان مبادی ورودی معادن را مسدود کردند.


این کارگران که در تونل‌های خصوصی این معدن کار می‌کنند، می‌گویند در کارگاه‌های دولتی همین معدن، کارگران بسیار بیشتر حقوق می‌گیرند و از مزایای مزدی بیشتری بهره‌مند هستند؛ این در حالیست که ساعات کار و تولیدشان به نسبت کمتر است.

کارگران از واگذاری تونل‌ها و بخش‌های مختلف پابدانا به شرکت‌های خصوصی انتقاد دارند و می‌گویند: بعد از واگذاری‌ها مزد و مزایای مزدی کارگران شروع به کاستی گرفتن می‌کند؛ کارفرمایان خصوصی هیچ توجهی به وضعیت شغلی و مزدی کارگران ندارند و فقط به منافع خود می‌اندیشند.

این کارگران که خواستار همسان‌سازی حقوق و مزایا در بخش‌های مختلف یک کارگاه هستند، می‌گویند: باید حقوق و مزایای کارگران در بخش‌های مختلف معدن پابدانا همسان‌سازی شود؛ نباید اینهمه تفاوت بین حقوق کارگران در تونل‌های مختلف وجود داشته باشد؛ یکی چهار میلیون حقوق بگیرد و دیگری هشت میلیون!

*کارگران کشت وصنعت نیشکرهفت تپه درادامه حق طلبیشان دست به تجمع مقابل فرمانداری شوش وراهپیمایی دراین شهرستان زدند

روز شنبه 11 مهر، کارگران کشت وصنعت نیشکرهفت تپه درادامه حق طلبیشان مقابل فرمانداری شوش تجمع وپس ازایراد سخنرانی درسطح این شهرستان با سردادن شعارهایی راهپیمایی کردند.


شعارها:

- مرگ برستمگر درود برکارگر

- کارگر هفت تپه اتحاد اتحاد

- کارگر میمرد ذلت نمی پذیرد

- همشهری با غیرت حمایت حمایت

- همشهری بهوش باش ما کارگریم نه اوباش

مطالبات:

1- تعیین تکلیف فوری مدیریت شرکت و شفاف سازی نحوه و قیمت واگذاری شرکت

2- پرداخت فوری حقوق های معوقه

3- تسریع در انجام عملیات کشت و ترمیم کارخانه

4- بازگشت به کار اخراجی ها

5- تمدید قرارداد فصلی ها

6- اعلام و اجرای حکم صادر شده علیه اسدبیگی-رستمی در پرونده اختلاس

7- مختومه شدن پرونده خانم فرزانه زیلابی

*تجمع اعتراضی کارگران شهرداری خرمشهرنسبت به سطح پایین حقوق وعدم پرداخت بموقعش در میدان مطهری

روز یکشنبه 11 مهر، کارگران شهرداری خرمشهربرای بنمایش گذاشتن اعتراضشان به سطح پایین حقوق وعدم پرداخت بموقعش در میدان مطهری این شهر دراستان خوزستان اجتماع کردند.


*تجمع اعتراضی کارکنان اورژانس اجتماعی نسبت به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی مقابل مجلس

روزیکشنبه 11 مهر، کارکنان اورژانس اجتماعی برای اعتراض به نداشتن امنیت شغلی ومعیشتی مقابل مجلس تجمع کردند وخواستار تبدیل وضعیت شدند.

 

*نامه سرگشاده اعتراضی مربیان حق‌التدریس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نسبت به عدم تبدیل وضعیت ،سطح نازل حقوق ولگدمال شدن حقوقشان

روز یکشنبه 11 مهر،جمعی از مربیان حق‌التدریس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با انتشار نامه ای سرگشاده اعتراضشان را نسبت به عدم تبدیل وضعیت ،سطح نازل حقوق و ولگدمال شدن حقوقشان ،رسانه ای کردند.

متن نامه سرگشاده اعتراضی مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که رسانه ای شده بقرارزیراست:

به اطلاع می‌رساند کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در اساسنامه خود یک شرکت دولتی وابسته به وزارت آموزش وپرورش است، سازمانی فرهنگی، آموزشی و تربیتی است که سال‌ها نام و عنوانش در تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان این مرز و بوم درخشیده است و هنرمندان بزرگی از دامن پرمِهر آن برخاسته‌اند.

اما این خوشنامی حاصل سال‌ها تلاش مربیان زحمتکش و صبور مراکز کانون است. در این میان، تخصصی‌ترین بخش‌های کانون که آموزش‌های هنری و ادبی هستند توسط مربیان حق‌التدریسی انجام می‌شوند و کارگاه‌های اصلی و تخصصی کانون را فقط مربیان حق‌التدریسی برگزار می‌کنند.

این مربیان که بسیاری از آن‌ها با سابقه بیش از یک و دو دهه فعالیت در کانون همواره نسبت به آن‌ها کم‌لطفی صورت گرفته، سال‌هاست خواهان تبدیل وضعیت هستند و سال‌هاست با بیمه ناقص، حقوق اندک، بدون مزایایی مانند اضافه کار، حق اولاد و عائله‌مندی، حق بدی آب و هوا، حق مناطق مرزی، حق ایاب و ذهاب و پاداش و سنوات و تمام حقوق دیگر و با عیدی ناقص و ناچیز، با امید به استخدام و بهبود وضعیت، به فعالیت خود ادامه داده‌اند.

نیروهای حق‌التدریسی کانون سال 1393 بدون هماهنگی و مشورت با آن‌ها عنوان «مربی حق‌التدریس» از حکم‌های کارگزینی‌شان حذف و عنوان «مربی پاره‌وقت» به آن‌ها اطلاق شد که در نتیجه باعث شد این مربیان زحمتکش همراه با معلمان حق‌التدریسی آموزش و پرورش تعیین و تبدیل وضعیت نشوند و مشمول هیچ طرح و لایحه‌ای برای تبدیل وضعیت و ساماندهی قرار نگیرند.

آیا سزاوار است مربیانی که در ماه، 120ساعت در خدمت یک سازمان هستند و شش روز در هفته در محل کار خود مشغول کارند یا مربیان 30ساعته و 60 ساعته حق‌التدریس کانون، فارغ از ساعت کاری به صورت تمام وقت درخدمت کانون فعالیت کنند و عشق به تربیت و پرورش فرزندان این سرزمین اجازه ندهد ذهن خود را معطوف مشاغل دیگر کنند «مربی پاره‌وقت» نامیده شوند و از حقوق اولیه خود محروم باشند؟ حتی در این میان، مربیان حق‌التدریسی هستند که همسران‌شان یا خودشان از خانواده جانبازان، شهدا و ایثارگران هستند اما توجهی به مدارکِ آن‌ها نمی‌شود و دستِ این عده را نیز از هر چه راه‌های تبدیل وضعیت هست بسته‌اند. مربیان متخصص ادبی و هنری که بار اصلی فعالیت‌های تخصصی کانون را به دوش می‌کشند و هرکدام در رشته تخصصی خود بسیار آموزش‌دیده و باتجربه هستند اما شامل هیچ نوع حمایت مادی قرار نمی‌گیرند.

چگونه یک مربی آقا که مسئول تامین مخارج زندگی خانواده است درحالی که شش روز در هفته در خدمت کانون و بچه‌های عضو کانون است با این حقوق ناچیز، در این وضعیت دشوار تامین‌کننده مالی خانواده‌اش باشد؟ چگونه یک مربی که چندین سال است با عشق فعالیت کرده و حالا حتی برای استخدام در سایر دستگاه‌ها واجد شرایط سنی نیست با این سابقه و تخصص و حقوق اندک به فعالیت ادامه دهد؟ چرا یک مربی با بیش از 20 سال سابقه در کانون از نظر حقوق و مزایا با مربیان بدو ورود و با سابقه‌های اندک هیچ تفاوتی نباید داشته باشد؟ در کدام سازمان و نهاد کشور این‌چنین سابقه و خدمت خالصانه یک کارمند نادیده انگاشته می‌شود؟

خوشبختانه سال 98 حقوق و دستمزد همکاران رسمی و پیمانی کانون با افزایش حقوق 50 درصدی همراه بود و سال 99 نیز نیروهای قراردادی به اتفاق سایر همکاران رسمی و پیمانی افزایش‌های بیش از 40 تا 60 درصدی داشتند اما متاسفانه مربیان حق‌التدریسی هرگز شامل این افزایش حقوق‌ها نشدند! آیا این مربیان در سازمان کانون زحمت نمی‌کشند؟ یا مخارج زندگی‌شان متفاوت با سایر مردم ایران است و تورم و گرانی‌های موجود، شامل آن‌ها نمی‌شود؟

مربیان خانم در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان حق مرخصی زایمان ندارند و توجهی به نقش مادری آن‌ها نشده است و گاهی مجبور هستند در یک روز به دو تا سه مرکز در مکان‌های دور مراجعه کنند و کودکان خود را به سختی همراه ببرند یا در خانه تنها بگذارند.

هیچ هزینه ایاب و ذهابی هم برای این مربیان و مربیان آقا تعلق نمی‌گیرد. هیچ وقت، هیچ اضافه کار و حق ماموریتی برای آن‌ها در نظر گرفته نمی‌شود و حتی حقوق آن‌ها در برخی استان‌ها در شرایط کرونایی ناقص و نصف پرداخت شده است آن هم با وجود فعالیت‌های مجازی فراوانِ این مربیان که نمود آن در سایت و سامانه‌های اینترنتی کانون و فضای مجازی عیان است.

در شرایط کرونایی مربیان حق‌التدریسی یا به زعمِ کانونی‌ها «مربیان پاره‌وقت» بار اصلی فعالیت‌های مجازی و آنلاین کانون را به دوش می‌کشند و سزاوار نیست این مربیانِ پرتلاش متواضعانه کارکنند و حقوق و مزایای مناسب دریافت نکنند.

عاجزانه درخواست داریم وضعیت معیشتی، تبدیل وضعیت و افزایش حقوق و مزایای ما را پیگیری کنید تا ما مربیان حق التدریس کانون پرورش فکری هم، مانند معلمان حق‌التدریسی آموزش وپرورش، نهضتی‌ها و حق‌التدریسی‌های سازمان‌های دیگر تبدیل یا تعیین وضعیت شویم چرا که ادامه زندگی درچنین شرایطی برای ما غیرممکن شده است.

*اخراج 6 کارگر کارخانه آب معدنی داماش بدون پرداخت مطالباتشان

ازابتدای مهرماه سال جاری،6 کارگر کارخانه آب معدنی داماش واقع در شهرستان رودباراستان گیلان بدون پرداخت مطالباتشان اخراج شدند.

برپایه گزارش رسانه ای شده بتاریخ 11 مهر، در کارخانه آب معدنی داماش که در شهرستان رودبار در استان گیلان واقع شده است، حدود 46 کارگر مشغول به کارند که از ابتدای مهرماه جاری، شش نفر از آن‌ها پس از اتمام قرارداد کار بیکار شده‌اند.

از قرار معلوم؛ اخراجی ها از کارگران قرارداد موقت کارخانه بوده‌اند که بعد از یک دوره فعالیت شغلی شش تا یکساله بیکار شده‌اند.

کارگران این واحد تولیدی گفتند: شرکت آب معدنی داماش که پیش از این متعلق به هلدینگ بانک ملی بود، از ماه‌های پایانی سال 99 به یک کارفرمای جدید واگذار شده است.

آنهاافزودند:هر ساله با آغاز فصل سرما که تقاضا برای خرید آب معدنی کم می‌شود کارفرما اقدام به اخراج تعدادی از نیروی کار می‌کند که آخرین آن آبان ماه سال گذشته بود که 12 نفر از کارگران قراردادی کارخانه آب معدنی داماش به دلیل‌ عدم نیاز از سوی کارفرمای سابق بیکار شدند.

این کارگران با یادآوری اینکه هنوز نزدیک به 40 کارگر با احتساب کارکنان دفتر مرکزی در این واحد مشغول کارند، افزودند: این تعدیل‌ها در راستای کاهش هزینه‌ها صورت گرفته و این نگرانی را به وجود آورده که همکاران باقیمانده نیز به سرنوشت مشابه مبتلا شوند.

آنها اضافه کردند:هنوز هیچیک کارگران بیکار شده تسویه حساب نشده و مطالبات مزدی و سنواتی خود را دریافت نکرده‌اند.

*شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران:

آخرین وضعیت معلمان زندانی غلامرضا غلامی کندازی و مهدی فتحی از فعالان صنفی فرهنگیان استان فارس

بیست و پنج روز از بازداشت غیرقانونی غلامرضا غلامی کندازی معلم با سابقه و با تجربه و از کنشگران صنفی استان فارس می‌گذرد. وی تا روز چهارشنبه گذشته در سلول انفرادی بوده ، پس از پایان یافتن دوران بازجویی به زندان عادل آباد شیراز منتقل شده‌است و صدور وثیقه سنگین باعث ادامه بازداشت موقت غیرقانونی وی شده‌است.

از سوی دیگر فعال صنفی استان فارس و معلم تاریخ در تاریخ ۲۳ شهریور همراه با ضرب و شتم دستگیر شده است و از آن زمان تاکنون تنها یک تماس کوتاه با خانواده خود داشته است این معلم زندانی با داشتن بیماری قلبی از دسترسی به پزشک محروم است و همین موضوع باعث نگرانی خانواده و دوستان و فعالان صنفی وی شده‌است آقای فتحی در سال‌های گذشته نیز به خاطر فعالیت‌های صنفی و مدنی مورد اذیت و آزار نیروهای امنیتی قرار گرفته و به صورت ناعادلانه برای وی پرونده‌سازی نموده‌اند.

این دو فعال صنفی همواره برای بهبود معیشت و منزلت فرهنگیان و تحقق عدالت آموزشی تلاش نموده‌اند ، شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران هر نوع بازداشت و پرونده‌سازی علیه فعالان صنفی به خصوص غلامرضا غلامی کندازی و مهدی فتحی را محکوم می‌کند و خواستار آزادی بدون قید و شرط این دو کنشگر صنفی استان فارس است و نسبت به عواقب ادامه بازداشت این معلمان به خصوص وضعیت بیماری به مسئولان هشدار می‌دهد.

۱۱ مهر ۱۴۰۰

*تجمعات اعتراضی رانندگان خودروهای گاز LPG سوزنسبت به کمبود این نوع سوخت مقابل فرمانداری های شهریار و رباط کریم و مقابل شرکت ملی توزیع فرآورده های نفتی درتبریز

روز شنبه 10 مهر، رانندگان خودروهای گاز LPG سوزبرای اعتراض به کمبود این نوع سوخت مقابل فرمانداری های شهریار و رباط کریم و مقابل شرکت ملی توزیع فرآورده های نفتی درتبریز تجمع کردند.

*ادامه اعتراضات خانوادگی بیماران SMAنسبت به عدم واردات داروهای مورد نیازبا برپایی تجمع مقابل مجلس

روز یکشنبه 11 مهر،بیماران SMAوخانواده هایشان درادامه اعتراضات دامنه دارشان نسبت به عدم واردات داروهای مورد نیاز دست به تجمع مقابل مجلس زدند.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید