مجله آمریکائی "فارین پالیسی" در گزارشی خاطرنشان کرد: کشتن یحیی سنوار رئیس دفتر سیاسی حماس توسط اسرائیل، تنها بر عملیات خشونت آمیز این جنبش خواهد افزود، و اگرچه امروز دستاورد بزرگی به نظر می رسد، اما با گذشت زمان، مانند همیشه، دیگرانی به جای او برخواهند خاست.
در عین حال، "استفان کوک"، کارشناس امور خاورمیانه و ستون نویس این مجله، نیز اذعان کرد تاریخ گواه و شاهد خوبی بر محال بودن نابودی یک جنبش مقاومت (حال با هر ماهیتی) از طریق کشتن اعضا و رهبران آن است و طرفداران درون این جنبش ها نه تنها با کشته شدن رهبران خود از پا نمی افتند، بلکه با چند برابر شدن تلاش ها برای دستیابی به اهدافشان راسخ تر قدم برمی دارند.
این نویسنده خاطرنشان کرد "مقاومت یک پروژه بیهوده و ناکارآمد نیست، بلکه بخش مهمی از هویت کسانی است که به آن تعلق دارند و دقیقا به همین دلیل است که "سنوار" می خواست که نه به یک مرگ طبیعی بلکه بر اثر گلوله تانک در میدان نبرد بمیرد و معتقد بود که این امر، مقاومت را قوی تر می کند".
"استفان کوک" در مقاله خود به اسرائیلی ها هشدار داده و نوشته است: "مشغول جشن گرفتن و توزیع شیرینی در مورد این اتفاق نباشید..".
وی افزود "به همان اندازه که اسرائیلی ها در انتقام خون کشته شدگان خود مهارت دارند، اما طی دهه های گذشته تا به امروز هرگز موفق به پایان دادن به نفس مقاومت نشده اند، حالا چه چیزی باعث شده که فکر کنند کشتن سنوار این بار به نتیجه متفاوتی منجر خواهد شد؟!.."
به نظر این نویسنده ، ترور "سنوار" توسط اسرائیل، حماس را در هم نمی شکند، بلکه خشم و میل به انتقام را در قلب اعضای آن شعله ورتر می کند، همانطور که اخوان المسلمین بعد از ترور "حسن البنا" بنیانگذار آن، در سال ۱۹۴۹ هرگز تضعیف نشد".
کوک در نوشته خود اینچنین استدلال می کند که "استراتژی شکست خورده اسرائیل، مشابه استراتژی آمریکا پس از حملات ۱۱ سپتامبر است و به بحران های عمیق تری منجر می شود و بیش از پیش موقعیت جهانی دولت آمریکا را تضعیف می کنند".