بشار اسد اتحاد بین تهران و دمشق را از حافظ اسد پدر خود به ارث برده است. با گذر زمان و به ویژه آغاز انقلاب سوریه در مارس ۲۰۱۱، این اتحاد به یک ضرورت تبدیل شد. اما، در چارچوب جنگ کنونی در خاورنزدیک، این اتحاد به یک بار سنگین و مزاحم تبدیل شده است.

(در حاشیه اظهار نظر حمید تقوایی درباره جنگ اوکراین) - حمید تقوایی، لیدر حزب کمونیست کارگری ایران، در گفتگویی با کانال جدید، تحت عنوان "مجوز آمریکا به اوکراین برای استفاده از موشک‌های دوربرد برای حمله به خاک روسیه"، دغدغه‌های خود را این گونه توصیف کرده است:

تأکید بر قطع کامل جنگ، محاکمه جنایت‌کاران جنگی، و راه‌حل دو دولت؛ آتش‌بس اسرائیل و حزب‌الله، هم از جنبه انسانی و هم سیاسی – نظامی تحول مثبتی است. از جنبه اول با این آتش‌بس کشتار مردم لبنان و خانه‌خرابی و ویرانی و آوارگی آنان متوقف خواهد شد.

علیه آپارتاید جنسی، علیه شوک های اقتصادی، علیه فضای جنگی! دانشگاه در کشورهائی مانند ایران همواره یکی از سنگرهای موثر مبارزه علیه استبداد و اختناق بوده است.

پنج‌شنبه، ۱ آذرماه ۱۴۰۳ (۲۱ نوامبر ۲۰۲۴ میلادی) دیوان کیفری بین‌المللی در اقدامی تاریخی و پس از رسیدگی به شکایتی که نخستین بار از سوی آفریقای جنوبی طرح شد، حکم جلب بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسراییل و یوآو گالانت، وزیر دفاع سابق این کشور را به اتهام جنایت جنگی و جنایت علیه بشریّت صادر کرد.

قضات دیوان کیفری بین‌المللی روز پنجشنبه ۲۱ نوامبر(۱ آذر)حکم جلب بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر و یوآو گالانت، وزیر دفاع پیشین اسرائیل را صادر کرده‌اند. برای محمد دیاب ابراهیم المصری معروف به محمد ضیف، فرمانده نظامی حماس نیز حکم جلب صادر شده است.

"برای نیروهای ناسیونالیست کرد آشتی با جمهوری اسلامی، با دولت اردوغان و هر دولت حاكمی، علیرغم هر درجه از توحش و جنایت، به شرط دادن سهمی از قدرت به آنها، مانعی ندارد. اگر این سهم در توافق با دولت مركزی تامین نشود، با هر دولت متخاصمی میتوانند وارد همكاری شوند."

جمهوری اسلامی ایران، به‌رغم تمامی بحران‌ها و مشکلاتی که در طول حیات خود با آن مواجه بوده است، همچنان به‌عنوان یک رژیم حاکم در ایران باقی مانده است. این مسئله زمانی پیچیده‌تر و حیرت‌آورتر به نظر می‌رسد که به ناکارآمدی‌های ساختاری، فساد درون‌سیستمی، سرکوب‌های گسترده و نارضایتی‌های عمومی عمیق توجه کنیم.

تهاجم دوباره‌ی نیروهای اسلامی بسیج و تربیت شده از سوی ترکیه در نهم آذر ۱۴۰۳ (۲۹ نوامبر) به حلب پس از هشت سال، ناگهانی و «برق‌آسا» ‌نبود. این هجومِ برنامه ریزی شده و در ادامه‌ی اهداف حکومت ترکیه در شمال و شرق سوریه (روژآوا) است ...